Rishikimi i Voog Web Builder 2020


A doni të krijoni një prani në internet për biznesin tuaj ose për veten tuaj, por nuk keni qenë në gjendje ta bëni këtë për shkak të mungesës së kohës, aftësive programuese ose një buxheti të madh?

A jeni i shqetësuar për veçoritë e përparuara, të tilla si një platformë blogu ose mbështetje për gjuhë të shumta?

Në të dy rastet, do të jeni të lumtur të dini se ekzistojnë shumë mjete për krijimin e faqeve në internet që mund të plotësojnë kërkesa të tilla për ju.

Sidoqoftë, shumë krijues të faqeve të internetit nuk ofrojnë një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, e cila mund t’i vështirësojë gjërat, veçanërisht gjatë fazave fillestare.

Keshtu nese “lehtësinë e përdorimit” është një nga shqetësimet tuaja kryesore, atëherë një platformë ndërtimi në internet si Voog mund të jetë e duhur për ju!

Ndërtuesi i faqes Voog është i njohur për thjeshtësinë e tij dhe do të keni mundësi të krijoni një faqe interneti të mirë pa shumë përpjekje dhe me një çmim të përballueshëm.

Nga një këndvështrim afatgjatë, a ofron Voog ndonjë veçori specifike që mund të rezultojnë të dobishme për biznesin tuaj?

Epo, ne do t’ju japim një përgjigje për këtë pyetje gjatë këtij artikulli, pasi shqyrtojmë ndërtuesin e faqes Voog.

Qëllimi i këtij rishikimi është të shikoni në tiparet e Voog, të mirat dhe të mirat e tij, planet dhe çmimet e tij dhe kështu me radhë për të kuptuar nëse ky softuer për ndërtimin e faqes mund të përmbushë kërkesat e zhvillimit të faqes tuaj.

Ne kemi provuar ndërtuesin e faqes Voog tërhiqet dhe lëshon për të hartuar disa faqe në internet dhe rishikimi i mëposhtëm bazohet gjithashtu në përvojën tonë të dorës së parë.

Sfondi i ndërmarrjes Voog

Kompania që filloi me këtë ndërtues të faqes në internet u themelua nga Priit Haamer, Tõnu Runnel, Märt Kelder dhe Toivo Annus. Zyra e tyre ndodhet në Tartu, Estoni.

Shërbimi i tyre për ndërtimin e faqeve ishte i njohur si Edicy, i cili u ndryshua në Voog vitin e kaluar. Që nga fillimi, krijuesi i faqes është përqendruar në ofrimin e një përvoje shumë miqësore për përdoruesit e saj.

Le të hedhim një vështrim të thellë në tiparet e ndryshme të ofruara nga mjeti i ndërtimit të faqes Voog.

Ndihma për klientët për Voog

Edhe pse nuk keni shumë të ngjarë të përballeni me ndonjë problem me këtë ndërtues relativisht të lehtë të faqes, ju merrni mbështetje të fortë për klientët nga ekipi Voog.

Ju mund të shikoni seksionin e tyre “Gjeni përgjigje” për të ndihmuar në disa nga pyetjet më të kërkuara së bashku me zgjidhjet e tyre.

Ju gjithashtu merrni akses në udhëzuesit e tyre të bazave të gjithanshme të njohurive të cilat bazohen në disa tema, të tilla si konfigurimi i llogarisë, SEO, faqja e internetit, gjuhët dhe fushat e përmbajtjes.

Nëse nuk gjeni ndonjë rezolutë për çështjen tuaj në lidhje me ndërtuesin e faqes Voog nga këto burime, mund të postoni një pyetje nga vetë redaktori i faqes.

Ju gjithashtu mund të përdorni formularin e kontaktit Voog për të kontaktuar me ekipin e tyre për mbështetjen e klientëve, të cilët zakonisht përgjigjen brenda disa orësh me një zgjidhje të detajuar.

Ky lloj mbështetjeje është i disponueshëm gjatë gjithë kohës. Ju madje mund të drejtpërdrejtë të dërgoni me email shqetësimet tuaja në [email të mbrojtura] ose të merrni telefonin për të folur me një profesionist të mbështetjes së klientit në +372 746 0064 (08:00 – 16:00 koha e Berlinit).

Për më tepër, ju mund të kontaktoni me ekipin Voog në faqen e tyre në Facebook këtu.

Për çdo azhurnim që lidhet me mjetin Voog ose këshilla dhe mashtrime të dobishme, madje mund të referoni seksionin e blogut Voog.

Për një ndërtues në shkallë të vogël, Voog ofron një larmi opsionesh përsa i përket mbështetjes së klientit.

Kjo do të dëshmojë se ata janë vërtet seriozë për t’i mbajtur klientët e tyre të kënaqur. Duke marrë parasysh përvojën tonë për të përdorur mbështetjen e tyre ndaj klientit, mund të konkludojmë se ata me të vërtetë janë mjaft të mirë.

Temat e Temës ose Temat e Voog

Ju keni qasje në një gamë të vogël të modeleve të hartuar me kujdes që ka të ngjarë të plotësojnë shumicën e nevojave tuaja.

Megjithë numrin e modeleve (rreth 10) të disponueshëm për ju për zgjedhje që janë mjaft të ulta, ato janë të gjitha opsionet e paraqitjes me cilësi të lartë me karakteristika të mira reaguese.

Ju do të jeni të kënaqur me pamjen dhe ndjenjën e shablloneve, edhe pse me siguri do të dëshironit që Voog të rrisë opsionet e shablloneve në të ardhmen.

Ju nuk do të jeni në gjendje të modifikoni shabllonet parazgjedhje pa gërmuar thellë në kod dhe duke përdorur ndonjë aftësi programimi që mund të zotëroni.

Nëse nuk ju pëlqen kodimi, atëherë thjesht duhet të përdorni shabllonet siç janë, pa ndonjë personalizim.

Ndërfaqja e redaktuesit të faqes Voog në Voog

Pasi të zgjidhni temën e zgjedhjes suaj dhe të regjistroheni në llogarinë tuaj Voog, faqosja tashmë do të ngarkohet me disa faqe kuzhine, të cilat përmbajnë disa kuti teksti, imazhe dhe më shumë.

Sidoqoftë, nuk do të gjeni ndonjë tekst të gjumit, të cilin do ta gjeni me shumë ndërtues të tjerë të faqeve. Përkundrazi, do të hasni hapësira boshe me udhëzime që ju të tërhiqni zgjedhjen tuaj të tekstit ose sendeve të ngjashme në atë hapësirë.

Redaktori Voog përbëhet nga një shirit i thjeshtë teknik në fund të ekranit tuaj. Ky ndërfaqe redaktori është i rrallë, pasi nuk është i mbingarkuar me shumë elementë që mund t’ju ngatërrojnë.

Më së shumti duhet të luani me dy skedarë (Përmbajtja dhe skedarët) në shiritin horizontal që përmban shumicën e elementeve themelorë për të cilët do t’ju duhet të hartoni faqet e faqes tuaj.

Për shembull, ju mund të tërhiqni çdo element, të tillë si teksti, format, galeritë, filmat ose harta, nga skeda e Përmbajtjes dhe t’i vendosni ato në faqe.

Pasi elementët të vendosen në faqe, mund të ndryshoni vendin e përmbajtjes. Nëse dëshironi të shtoni imazhe në faqen tuaj, mund ta bëni këtë nga skedari Files.

Sidoqoftë, nëse dëshironi të shtoni një galeri fotografish, atëherë së pari duhet të merrni galerinë nga skeda e Përmbajtjes, e ndjekur nga imazhet nga skedari Files.

Mund të mos ketë ndonjë ndihmë të drejtpërdrejtë në dispozicion për t’ju ndihmuar të kuptoni këtë, por ndërfaqja është aq e rrallë sa përfundimisht do të mësoni se si të trajtoni procesin e hartimit të faqes.

Ju madje mund të shtoni më shumë faqe duke përdorur opsionin “Shto” nga shiriti i navigimit në krye. Do të merrni tre lloje të faqeve për të zgjedhur nga: faqja e përbashkët (e cila është bosh), faqja fillestare ose blogu.

Pastaj mund të shtoni elemente në faqe ose t’i riorganizoni ato sipas kërkesave tuaja.

Redaktori i tekstit WYSIWYG është shumë i lehtë për t’u përdorur. Në mënyrë të ngjashme, do t’ju pëlqejë të punoni me ndërtuesin e formave që ju ofron shumë mundësi hyrëse për të ndërtuar forma regjistrimi ose forma kontakti.

Blog i Integruar

 

Në këtë epokë të konkurrencës, do të ndjeni nevojën për të arritur një grup të ndryshëm të audiencës përmes një platforme blog.

Pra, edhe nëse jeni një biznes eCommerce, është më mirë të keni një seksion të vogël blog në faqen tuaj. Do të jeni të kënaqur të dini se Voog ju ofron një platformë të integruar të blog-ut, të cilën mund ta përdorni me lehtësi për të postuar azhurnime, njoftime, detaje të ngjarjes dhe më shumë për biznesin tuaj.

Siç u përmend më herët, ju mund të shtoni një faqe të tipit blog, e cila ju lejon të shkruani postime të reja dhe t’i rregulloni ato sipas rendit tuaj të zgjedhjes.

Ju lehtë mund të shtoni imazhe dhe madje edhe video në postimet tuaja në blog. Gjithashtu, ky mjet siguron seksionin “Komente” si parazgjedhje për çdo postim në blog.

Kjo ju lejon të mbani një raport të mirë me lexuesit e blogut tuaj. Shtë e rëndësishme të theksohet se një numër i kufizuar i krijuesve të uebfaqeve ofrojnë një platformë të tillë të integruar të blogjeve.

Ndihmë për faqet shumëgjuhëshe

Një nga karakteristikat më të rëndësishme të mjetit Voog është mbështetja e tij për gjuhë të shumëfishta.

Në fakt, është një nga ndërtuesit kryesorë të shumë gjuhëve të faqeve të disponueshëm në treg. Arsyeja për këtë është se ajo përfshin një proces shumë të thjeshtë për ta bërë faqen tuaj të internetit të përkthyer në gjuhë të shumta.

Kur e krahasoni këtë me procesin kompleks të përfshirë për të marrë faqen tuaj në gjuhë të shumta me ndërtues të tjerë të faqeve të njohura, për shembull, Wix, GoDaddy dhe Jimdo, do të vlerësoni thjeshtësinë e Voog.

Uebfaqja juaj Voog do të ketë një flamur në këndin e sipërm të djathtë që mund të përdoret nga vizitorët e faqes tuaj për të ndryshuar sitin në preferencën e tyre gjuhësore.

Nuk ka ndonjë përkthim automatik të faqes suaj të internetit në gjuhë të ndryshme, pasi rrit mundësinë e gabimeve në faqen tuaj. Në vend të kësaj, Voog ju bën të rindërtoni një version të ri të faqes tuaj për çdo gjuhë të re.

Edhe pse duhet të rindërtoni të gjitha faqet për gjuhë të ndryshme, është mjaft e thjeshtë në krahasim me ndërtuesit e faqeve të tjera që mund të përfshijnë navigimin kompleks me nënfaqet.

Planet dhe çmimet e ndërtuesit të faqes Voog Voog

Ju mund të përdorni ndonjë nga dy planet e ndryshme të ofruara nga Voog. Karakteristikat e zakonshme për të dy planet janë renditur më poshtë:

Qasja në API dhe mjetet e zhvilluesit

Faqet e mbrojtura nga fjalëkalimi

Tabela më poshtë krahason tiparet unike të këtyre planeve:

 ruajtjeNumri i përdoruesveNumri i faqeveNumri i gjuhëveDomain me porosiÇmimeve
standard2GB3303i paguar8 € në muaj
Plus10GBi pakufizuari pakufizuari pakufizuarFalas për abonimin një vjeçar14 € në muaj

Avantazhet e Voog Web Builder

Nëse jeni një projektues ose zhvillues i faqes, ky mjet ju fuqizon akoma të krijoni faqe interneti cilësore për klientët tuaj. Kjo e bën të mundur duke ju ofruar një API të fuqishëm, mjete desktopi dhe më shumë. Ju madje keni qasje në një komunitet zhvillues shumë ndërveprues.

Certainlyshtë padyshim një nga mjetet më të mira për ndërtimin e faqeve për zhvillimin e faqeve shumë-gjuhëshe. Kjo e bën shumë të lehtë për ta përkthyer faqen tuaj në gjuhë të shumta.

Një tipar tjetër i rëndësishëm i Voog është “lehtësia e përdorimit” të saj. Nëse jeni një person jo teknik, do të entuziazmoheni kur mësoni se sa e thjeshtë është të krijoni një faqe në internet duke përdorur këtë mjet.

Të gjitha faqet e krijuara nga Voog janë plotësisht të përgjegjshme për pajisjet e lëvizshme. Pra, faqja juaj mund të shihet lehtësisht në madhësi të ndryshme të ekranit të smartphone, tablet dhe kështu me radhë.

Disavantazhet e Voog Web Builder

Ajo ofron shumë pak modele site dhe ato nuk mund të redaktohen pa kodim. Pra, është e vështirë të mbash faqen tënde të veçantë ose unike nga faqet e tjera që u ndërtuan gjithashtu duke përdorur mjetin ndërtues të faqes Voog

Ndërfaqja e rrallë e redaktorit Voog ndonjëherë mund të jetë konfuz për të kuptuar ndryshimin midis trupit dhe futbollit të faqes që jeni duke hartuar. Pra, edhe pse ndërfaqja e redaktorit është e thjeshtë për t’u përdorur, ekziston mungesë e qartësisë në vende të caktuara. Një shembull tjetër i një mungesë të tillë të qartësisë është se duhet të kuptoni vetë se imazhet duhet të tërhiqen dhe të vendosen në elementët e tekstit për faqen tuaj.

Ndërsa mund të jeni adhurues i thjeshtësisë, elementi i galerisë së imazheve është thjesht shumë themelor për t’u përdorur. Mund të përdoret për të rregulluar automatikisht fotografitë në një rrjet dhe për t’i hapur ato në një kuti drite. Sidoqoftë, nuk do të jeni në gjendje të rregulloni llojin e kutisë së dritës ose madhësinë e figurës, që do të thotë se keni një hapësirë ​​shumë të kufizuar për personalizim.

Voog nuk ofron një platformë të integruar të tregtisë elektronike. Duhet ta ndërtoni dyqanin tuaj online me disa platforma të palëve të treta dhe më pas kopjoni dhe ngjitni kodin e tyre HTML në faqen tuaj të internetit Voog. Pra, nuk është e thjeshtë të ndërtosh një dyqan online për faqen tuaj Voog, edhe pse sigurisht që është i mundur.

Pra, edhe pse ndërfaqja e redaktorit është e thjeshtë për t’u përdorur, ekziston mungesë e qartësisë në vende të caktuara.

Një shembull tjetër i një mungesë të tillë të qartësisë është se duhet të kuptoni vetë se imazhet duhet të tërhiqen dhe të vendosen në elementët e tekstit për faqen tuaj..

Ndërsa mund të jeni adhurues i thjeshtësisë, elementi i galerisë së imazheve është thjesht shumë themelor për t’u përdorur. Mund të përdoret për të rregulluar automatikisht fotografitë në një rrjet dhe për t’i hapur ato në një kuti drite

Sidoqoftë, nuk do të jeni në gjendje të rregulloni llojin e kutisë së dritës ose madhësinë e figurës, që do të thotë se keni një hapësirë ​​shumë të kufizuar për personalizim.

Voog nuk ofron një platformë të integruar të tregtisë elektronike. Duhet ta ndërtoni dyqanin tuaj online me disa platforma të palëve të treta dhe më pas kopjoni dhe ngjitni kodin e tyre HTML në faqen tuaj të internetit Voog.

Pra, nuk është e thjeshtë të ndërtosh një dyqan online për faqen tuaj Voog, edhe pse sigurisht që është i mundur.

vendim

Ndërtuesi i faqes Voog është ndoshta një nga mjetet më të thjeshta të tërheqjes dhe tërheqjes së faqes që shkon përreth. Ju mund të ndërtoni shpejt një faqe për blogun tuaj personal, biznesin e vogël dhe më shumë duke përdorur këtë mjet.

Gjërat më të mira në lidhje me të janë që ju të mund të ndërtoni një faqe në internet pa shkruar një kod të vetëm dhe me një çmim shumë të përballueshëm. Karakteristikat e përparuara të integrimit të blogeve dhe mbështetjes shumë-gjuhëshe në sit janë vetëm kremrat e tortës.

Sidoqoftë, nëse keni nevojë të krijoni një dyqan të shkëlqyeshëm në internet ose një uebfaqe biznesi në shkallë të mesme ose të gjerë, ndoshta do ta keni të vështirë me ndërtuesin e faqes Voog.

Shpresojmë që informacioni i ndarë më sipër të ju ndihmojë të merrni një vendim të informuar nëse ndërtuesi i faqes Voog mund të përdoret për të hartuar një faqe në internet, sipas kërkesave tuaja. Gjithmonë mund ta provoni falas nga këtu.

Pra, keni ndonjë pyetje apo pikë për të shtuar këtu? Ju lutem mos ngurroni të lini komentet tuaja më poshtë dhe faleminderit për leximin!

Rishikimi i Voog Web Builder 2020

A doni të krijoni një prani në internet për biznesin tuaj ose për veten tuaj, por nuk keni qenë në gjendje ta bëni këtë për shkak të mungesës së kohës, aftësive programuese ose një buxheti të madh?

Vlerësimi i redaktorit:
3

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map