Udhëzuesi i plotë për shpërblimet e Bing

Të gjithë na pëlqen të marrim sende falas në këmbim të bërjes së pothuajse asgjë, le ta pranojmë. Pra, nëse ekziston një metodë ku mund të kurseni para ose edhe të fitoni vetëm duke bërë atë që bëni zakonisht, ia vlen të provoni. Një mënyrë për ta bërë këtë është vetëm duke bërë disa ndryshime se si ne përdorim internetin, si përdorimi i një motori kërkimi si Bing kur kërkojmë gjëra në internet. Të fitosh para në internet nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ok, nuk do të pasuroheni vetëm nga kjo, por çdo ndihmë e vogël.


Programi Bings Rewards — tani quhet Microsoft Rewards — është një program falas i ofruar nga Bing që ofron stimuj për të përdorur shërbimin e tyre të motorit të kërkimit. Ju mund të grumbulloni pikë shpërblimi duke kërkuar në internet duke përdorur një desktop, pajisjen tuaj celular, apo edhe Xbox tuaj.

Ju mund të fitoni pikë Bing Reward nëse përdorni Microsoft Edge dhe detyra të tjera siç janë marrja e sondazheve, plotësimi i kuizeve, kontrollimi i postave elektronike dhe shumë të tjera. Në këtë postim, ne do të bëjmë një vështrim më të thellë se si mund të përfitoni sa më shumë nga Bing Rewards ose Microsoft Rewards.

Shpërblimet Bing — Një përmbledhje

Bing Rewards u lançua në vitin 2010 për të tërhequr njerëzit që të përdorin motorin e kërkimit Bing. Në këtë program, anëtarët mund të fitojnë pikë shpërblimi ose kredi kur kërkojnë në internet duke përdorur Bing, dhe të kryejnë detyra të tjera siç janë përgjigjja e pyetjeve dhe anketave. Për sa kohë që llogaria juaj Bings Rewards është regjistruar në çdo pajisje që përdorni për të shkuar në internet, mund të fitoni kredi.

Në gusht 2016, Microsoft Rewards zëvendësoi Bing Rewards. Një sistem i ri i pikëve u vendos si pjesë e ndryshimit ku përdoruesit mund të fitonin pikë vetëm duke shfletuar duke përdorur Microsoft Edge. Kreditë gjithashtu mund të fitohen duke blerë artikuj nga dyqani i Windows, ose duke marrë quests ose kuize të përditshme. Pikat mund të grumbullohen dhe mund të ribleren si kartat e dhuratave të Microsoft Store, kartat e dhuratave të Amazon, apo edhe kartat e dhuratave Starbucks.

Pse ka rëndësi kjo, sidoqoftë?

Që nga korriku 2016, Microsoft Edge mbajti vetëm 5.09% të pjesës globale të tregut të shfletuesit, ndërsa Google Chrome monopolizoi 50% të byrekut. Me programin Microsoft Rewards, Microsoft shpreson të heqë numrat e tyre. Kjo është edhe arsyeja pse ata e mbyllën Cortana për të përdorur vetëm Bing për kërkime dhe mund të duket si shkopi që mban karotën, e cila është Microsoft Rewards.

Changefarë ndryshoi me shpërblimet e Microsoft

Në të kaluarën, Bing Rewards ofrojnë kredi për çdo 2 kërkime në Bing që ju kryeni çdo ditë, afërsisht 30 kërkime në desktopin tuaj dhe 20 në celularin tuaj. Nëse bëni matematikë, shpërblimet mund të shtohen shpejt — nëse grumbulloni 475 kredi do të merrni një kupon zbritje prej $ 5 Amazon.com, ose një kartë dhuratë 5 Starbucks. E njëjta gjë është e zbatueshme në kuadër të programit të ri të Microsoft Rewards, vetëm me disa ndryshime.

Sipas programit të ri, Bing Rewards do të quhet Microsoft Points. Kreditë tuaja të vjetra të Shpërblimeve do të këmbehen për 10 Pika të Microsoft. Pra, nëse do të kishit 10 kredi Bing, tani do të kesh 100 pikë të Microsoft-it.

Në krye të veçorive dhe përfitimeve të tjera të Bing Rewards, mund të fitoni pikë edhe kur bleni në dyqane fizike të Microsoft-it, si dhe kur blini filma, muzikë dhe aplikacione në dyqanin Windows 10. Kreditë gjithashtu mund të fitohen çdo herë që të shfletoni me Microsoft Edge. Ekziston gjithashtu një sistem i nivelit, i cili mundëson përdoruesve të fitojnë më shumë zbritje kur arrijnë në një sasi të caktuar pikësh.

Këshilla më të mira se si të rakordoni shpejt pikat e shpërblimeve të Microsoft

Ka disa këshilla dhe truket që mund të bëni për t’ju ndihmuar të fitoni më shumë Shpërblime të Microsoft më shpejt.

Kërkimet e BingJu mund të fitoni pikë çdo herë që kërkoni diçka në internet në Bing, por ju mund të dyfishoni pikët në disa fundjavë. Microsoft rekomandon që të filloni kërkimet tuaja në Bing me fjalen kyçe “US News”, por një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të fituar kredi kur kërkoni është të klikoni në kërkimet TRENDING që shihni në faqen kryesore..

Kur të shihni orën në kutinë e kërkimit Bing.com, do të hapet një listë e kërkimeve më të njohura dhe që prej atëherë do t’ju azhurnojnë se çfarë është më e njohura në vendin tuaj. Mund të fitoni më shumë pikë nëse klikoni në Bing “Kërkime të përafërta” seksioni. Do ta shihni këtë pjesë në anën e djathtë të ekranit pasi të keni kryer kërkimin tuaj kryesor. Kur klikoni në kërkimet e lidhura, ajo do të zgjerohet për të treguar atë që keni kërkuar më parë dhe në këtë proces, grumbulloni kredi shtesë në llogarinë tuaj të Microsoft Rewards.

Kërkimet e bonusit, kuize dhe oferta të tjera – përveç kërkimeve në Bing, një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të fituar pikët e Microsoft Rewards është përdorimi i Microsoft Edge për të kryer disa detyra argëtuese nën kërkimet dhe kuizet e përditshme të Bing. Bonusi Edge mund t’ju ​​sigurojë një 30 pikë të këndshme secili, me tema të ndryshme sipas sezonit dhe tendencave. Këto pyetje dhe kërkime mund të jenë gjithashtu argëtuese. Për shembull, ekzistojnë kuize në të gjitha gjërat Star Trek dhe ndonjëherë edhe për seritë e preferuara televizive.

Ju mund ta mbani veten të azhurnuar për këto kërkime duke vizituar Panelin e Shpërblimeve të Microsoft, ku të gjitha ofertat dhe listat e tanishme dhe tregohen disa këshilla se si mund të grumbulloni më shumë pikë.

Ftoni miqtëPërveç një programi besnikërie, Microsoft Rewards gjithashtu ka një sistem referimi në vend. Ju mund të fitoni 100 kredi për çdo referim i cili arrin statusin e Argjendit.

Kërkimet në celular– mund të fitoni 1 kredi për çdo 2 kërkime që kryeni në Bing përmes pajisjes tuaj celular. Ju mund të grumbulloni deri në 10 pikë në ditë me këtë metodë.

Paneli i Shpërblimeve BingKontrolloni rregullisht pultin e shpërblimeve Bing për të parë ofertat që zakonisht vlejnë 1 pikë secila kur të kryeni një detyrë. Për shembull, do t’ju kërkohet të përdorni aplikacionin MSN Food and Drink dhe kur ta bëni ju do të fitoni 1 pikë.

Si të grumbulloni pikat duke përdorur Microsoft Edge

Nëse nuk ju pëlqen të përdorni Bing për pikë, një rrugë tjetër është duke përdorur Shfletuesin Microsoft Edge. Mund të rezervoni deri në 1.500 pikë nëse jeni përdorues aktiv i Edge dhe 25 pikë shtesë për orë të shfletimit.

Ju mund të mbani gjurmët e kohës së përdorimit dhe pikëve që keni fituar duke shkarkuar Extensions Microsoft Rewards, pastaj të regjistroheni në Windows 10 tuaj përmes llogarisë tuaj Microsoft.

Do të shihni një shenjë gjelbër nëse dhe kur po shfletoni në mënyrë aktive dhe një shenjë thirrjeje të verdhë nëse nuk e përdorni në mënyrë aktive. Duke klikuar në zgjatje do të aktivizoni menunë rënëse dhe do të tregoni se si mund të fitoni pikë. Këtu do të shihni gjithashtu lidhjen në faqen kryesore të tabelave të programit Microsoft Rewards.

Këtu janë gjërat që mund të bëni për të fituar pikë gjatë shfletimit me Edge:

 • Hyni në çdo pajisje të Windows 10 duke përdorur llogarinë Microsoft që keni përdorur kur regjistroheni për Shpërblimet e Microsoft.
 • Sigurohuni që cilësimet tuaja për “të dhënat diagnostikuese dhe të përdorimit” të shënohen në “Full” ose “Enhanced”. Kjo do të sigurojë që ju të fitoni shumën maksimale të pikëve kur shfletoni me Edge.
 • Nisni shfletuesin Edge kur po shfletoni në mënyrë aktive.
 • Ju duhet të vendosni Bing si motorin e kërkimit të parazgjedhur kur të shfletoni me Edge.
 • Sigurohuni se është instaluar Microsoft Rewards Extension.
 • Ikona e shfletuesit Edge duhet të theksohet në shiritin tuaj të detyrave
 • Ju duhet të angazhoheni në mënyrë aktive në shfletuesin – domethënë, duhet të ketë klikime dhe lëvizje të miut, gjeste me prekje në ekran dhe shtypje të tastierës – si kur kontrolloni postë elektronike, shikoni video të ekranit të plotë ose kërkoni në Bing.

Do të fitoni pikë shpërblimi për çdo orë që jeni aktivisht në Microsoft Edge, deri në 30 orë çdo muaj. Pikët që fituat sot do të shfaqen në pultin e shpërblimeve ditën tjetër. Kapaku i fitimit në muaj rivendoset në ditën e fundit të çdo muaji në 11.59 të mëngjesit në kohën tuaj lokale.

Microsoft rithekson që Microsoft Edge mbledh vetëm kohën totale që kaloni në mënyrë aktive gjatë shfletimit, por kurrë nuk do të mbledhë informacione në faqet e internetit që vizitoni ose përdorni informacionin tuaj për të fituar para ose për qëllime të tjera.

Udhëzimet e shpërblimeve Microsoft hap pas hapi

Tani që keni vendosur të filloni ngritjen e pikave nën programin Microsoft Rewards, këtu janë hapat për t’ju ndihmuar të filloni:

1 – Hapni një Llogari Microsoft

Një llogari Microsoft është e nevojshme që të mund të futni shpërblimet. Klikoni KETU për të krijuar një llogari. Pastaj shfletoni në këtë faqe interneti dhe klikoni në butonin në fund të faqes. Filloni të përdorni shfletuesin Microsoft Edge kur të bëni këtë hap.

2 – Fillimi

Faqja e mirëseardhjes ju fillon me një kuiz dhe pak Q dhe A që do t’ju japë 100 pikë menjëherë.

3 – Merrni Bing tuaj

Vendosni Bing si motorin tuaj të kërkimit paraprak, në mënyrë që të fitoni më shumë pikë.

4 – Zgjidhni një shpërblim

Microsoft do të paraqesë sugjerime se çfarë lloj gjërash mund të merrni kur grumbulloni dhe riblerni pikët. Në këtë hap, do të pyeteni se çfarë lloj gjërash mund të kaloni në pikat tuaja. Më pas do t’ju kërkohet të vendosni një qëllim.

5 – E plotë!

Do t’ju kërkohet të hyni në Panelin e Shpërblimeve pasi të keni marrë përgjigjen e pyetësorit.

6 – Kontrolloni faqen e shpërblimeve

Kur të hapni faqen e plotë të shpërblimeve, do të shihni sa pikë keni grumbulluar. Do të shihni 100 pikët që keni fituar më herët kur i përgjigjeni pyetësorit dhe përfunduat turneun. Detyrat dhe aktivitetet e disponueshme për ju për të kryer janë gjithashtu të listuara, si dhe pikat përkatëse të tyre.

7 – Koha për të vendosur një qëllim

Ndërfaqja gjithashtu do të tregojë një mundësi për ju që të vendosni 3 qëllime të cilat mund t’i ndryshoni në Dashboard. Gjeni “Qëllimin Tuaj” kur lëvizni poshtë dhe do të shihni qëllimin që keni zgjedhur kur keni filluar më herët. Nëse dëshironi ta ndryshoni këtë, mund të klikoni në “Hiq qëllimin” dhe më pas të klikoni në qëllimin tuaj të zgjedhur dhe pastaj kliko “Vendosni qëllimin”.

8 – Qëllimet për të zgjedhur nga

Ka shumë mundësi në dispozicion, të tilla si marrëveshjet e anëtarësimit për Xbox Live Gold, dhe pikë për të fituar kur blini pajisje lojrash.

9 – Fitoni Pika

Përveç përgjigjes së pyetjeve, ekzistojnë mundësi të tjera për të fituar pikë. Nëse shfletoni aktivisht me Bing, mund të grumbulloni deri në 150 pikë në muaj. Mund të shtoni më shumë duke e bërë këtë çdo ditë për 50 pikë për kërkime ditore. Ka edhe pika për të fituar për çdo dollar që shpenzoni në dyqanet në internet Microsoft. Ndërsa fitoni më shumë pikë, mund të përparoni nga Niveli 1 në Nivelin 2.

10 – Shlyerni pikat

Nëse dhe kur keni grumbulluar mjaft pikë, mund t’i shpengoni në këmbim të stimujve të ndryshëm. Klikoni në lidhjen Shlyerje në krye të faqes dhe klikoni në njërën prej ofertave. Ju mund të futni një xhuxh xhirimesh, të merrni Starbucks ose kartat e dhuratave në Amazon, të merrni zbritje të dyqaneve në internet dhe madje të dhuroni shpërblimet tuaja të riblerueshme për një bamirësi sipas zgjedhjes suaj.

Shumë opsione të Microsoft Awards janë nga Microsoft dhe Microsoft Store të tilla si veshje, pajtime, kredite Skype dhe anëtarësim në Xbox.

Ju gjithashtu mund të shkëmbeni pikat tuaja për programet e besnikërisë së hotelit dhe milje ajrore. Pikat tuaja mund të shkëmbehen gjithashtu për fotobookat dhe printimet e Shutterfly. Ka edhe opsione të tjera të tilla si kartat e dhuratave nga Burger King, Applebee, Groupon, Pizza Domino, iHop, Sephora, iTunes dhe shumë biznese të tjera.

A është vërtet Microsoft-i ose Bing Shpërblimet që ia vlen vërtet

Për shkak se Microsoft dhe Bing e kanë bërë procesin vërtet të thjeshtë, pjesëmarrja në program kërkon pak përpjekje. Pavarësisht nëse jeni në celular ose në desktop, mund të fitoni pikë duke bërë diçka që gjithmonë bëni gjithsesi. Atëherë pse të mos fitoni kredi nga ajo? Jini në vëzhgim për promovime të kredive sepse këto ofrojnë një sasi të madhe pikësh shpërblimesh.

Mendimet përfundimtare

Shpërblimet Bing mund të përdoren nga çdo qytetar i Shteteve të Bashkuara për sa kohë që janë 13 vjeç e lart. Ata duhet të zotërojnë një llogari të Microsoft-it, një për secilin person. Emrat e tyre të parë dhe të fundit duhet të jepen, së bashku me adresat e tyre të plota postare, një adresë emaili dhe një numër telefoni të punës.

Vendosni qëllime sa herë që të përfundojë ai i mëparshmi dhe synoni Statusin e Arit. Ky nivel ju jep një zbritje shtesë të shpengimit, zakonisht 50 kredi.

Vizitoni bing.com/explore/rewards për të filluar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector