Най-популярните типове блогове – 2020 Edition

Така че, вие искате да започнете блог, но не знаете за какво да блог. Ами в това ръководство ще ви покажа всички най-популярни видове блогове, които са там в интернет. Блогът е нещо, което може да бъде много ползотворно, ако сте истински ангажирани с него и абсолютно обичате това, за което пишете. Въпреки това, да започнете и да останете фокусирани върху определена тема е нещо предизвикателство за много хора в началото.


Със сигурност мога да ви дам тласък, като ви помогна да стесните избора си на тема и фокус. За целта ще отговорим на общ въпрос:

Кои са най-популярните типове блогове?

Съставих списък с 26 популярни типа блогове и малко информация за всеки от тях, така че да можете да определите кой е най-подходящият за това, което искате да постигнете.

Стартирането на блог никога не е било по-лесно. Има много удобни за ползване блог платформи за избор. Можете буквално да бъдете настроени със собствен домейн, хостинг, имейл и блог само за 30 минути. Погледнете Hostgator или Bluehost, за да видите колко лесно е да станете и да работите с вашия блог.

Имайки предвид тази цел, нека се потопим точно.

Здраве & Блог за фитнес

Горещ блог за тези, които са фокусирани върху фитнеса, са блоговете за здраве и фитнес. Онези, които имат опит в тренирането на спортисти, водещи класове с упражнения, познават диетата и храненето или комбинация от някоя от тези области и по-често постигат голяма част от този тип блогове. Блогерите в тази ниша са склонни да разглеждат неща като:

• Специфични планове за тренировки, насочени към проблемните области.
• Добавки, които могат да помогнат на читателите им да се възползват максимално от тренировката си.
• Различни видове диетични планове, както и съвети и трикове за придържане към тях.
• Рецепти и планиране на менюто.
• Споделяне на научни изследвания, фокусирани върху различни аспекти на фитнеса.

Има голямо разнообразие от теми, които ще бъдат обхванати в този тип блогове, дори и да изберете конкретна ниша. Тези блогове също се четат от по-широка аудитория, но конкуренцията е ожесточена, така че по-добре елате с вашата „A“ игра.

Много ми харесва подходът на NerdFitness към нишата за здраве и фитнес. Това е чудесен пример за фитнес блог, който идва при неща от различен ъгъл. Ето какво казват те за себе си:  „Независимо къде сте на вашето фитнес пътешествие днес, ние сме общност на недоброжелатели, неверници и мутанти, които нямат търпение да помогнат.“ 

Те са насочили към определен тип хора и са създали съдържание, което те биха искали да четат. Те се приближиха до тази целева аудитория с точно какво искат да чуят коя „Не сме за това да се затваряте / изтръпвате или да останете стройни – това е да се чувствате добре в себе си и да живеете по-щастлив, по-здрав и пълноценен живот!“ Nerd Fitness работи като видео игра – вие създавате своя герой и проследявате задачите си за тренировка онлайн.

Направи си блог

Има някои, които се радват на удовлетворението от правенето и поправянето на собствените си неща. Ако сте един от тези хора, знаете това чувство и вероятно се радвате да споделяте своя опит и знания. Блогът “Направи си сам” е чудесен изход, за да помогнеш да научиш другите как да изпълняват различни задачи със собствените си ръце и да се насладиш на същото удовлетворение, което чувстваш.

Тези блогове могат да бъдат много широки по своя характер, но най-успешните се съсредоточават върху конкретна тема, като например:

• Хакове за поддръжка на дома.
• Озеленяване.
• Дървообработка.
• Заваряване.
• Изкуства и занаяти.
• Строителство.

Това са само начална точка за идеите, тъй като има и много ниши, открити и в тези предметни области. Ще трябва да сте много съсредоточени и в началото на играта си и с този тип блогове, тъй като има голяма конкуренция, когато става въпрос за „Блогът на сам“.

Любимият ми блог на сам направи хартия & бод

Създадена от Бъртни Мелхоф, когато е била учител по изкуство в гимназията, тя започва своя блог „Хартия и шев“, за да документира своята страст, която е „Направи си сам“ и занаятите. Тя блогове за собствените си експерименти в плат, хартия, боя и други. През годините тя доразвива блога, като разширява фокуса на съдържанието на сайта в модата, пътуванията и рецептите.

Тя монетизира сайта чрез Google Ads, спонсорирани публикации и партньорски програми като Amazon и ebay.

Спортни фокусирани блогове

Прогнозите поставят броя на местните спортове и спортни игри на над 8 000, така че няма липса на спортни фенове или спортове, за които да пишете. Ако сте експерт в определен спорт или просто обичате всички спортове като цяло, тогава блогът, насочен към спорт, може да бъде изход за споделяне на вашите знания и страст.

Спортните блогове са склонни да се фокусират върху специфични спортове, конкретни спортни отбори или дори конкретни играчи или участници. По-популярните спортове са склонни да бъдат добре отразявани, а тези, които са създали блогове, имат лоялна читателска аудитория, което е трудно да се пробият в тези области, но има ниши в тях и спортове, които не привличат толкова внимание, където бихте могли да изградите своя собствена. публика. Ако сте страстен към определен спорт и имате какво да споделите, помислете за този тип блог.

Аз съм голям фен на Карлайл ФК (за моите грехове) и обичам всички аспекти на Красивата игра (Футбол). Обичам да чета за историята на футбола и алтернативни истории и гледни точки. Ето защо аз абсолютно обичам в леглото с Марадона или IBWM за кратко.

Това е красиво написан блог за световния футбол / култура, който има лоялни последователи. Поема различен ъгъл, когато става дума за футболни блогове, поради което е толкова популярна.

Блогове, свързани с финанси

Независимо дали говорите за домакинства, малки предприятия, големи корпорации или организации с нестопанска цел, винаги има нужда да разберете как най-добре да се справите с приходите и разходите. Хората със сърце да помогнат на хората, бизнеса или институциите чрез финансови затруднения може да искат да разгледат блог, свързан с финанси.

Тези блогове са склонни да разглеждат такива аспекти като:

• Спестяване и пенсионно планиране.
• Бюджетиране и планиране на разходите.
• Инвестиционни съвети.
• Заеми.
• Натрупване на капитал.
• Дългосрочно планиране.
• Застраховки и ценни книжа.

Това са само някои от предложените теми, които трябва да бъдат разгледани в тази област. Има достатъчно ниши, които могат да бъдат намерени и във всеки от тези предмети. Това са много четени блогове и има много конкуренция, така че ще искате да бъдете някой, който наистина знае вашите неща и ще искате да започнете в ниша, където сте признат експерт, който да направи този един полет.

Любимият ми блог, свързан с финанси, е SaveTheStudent. Обичам блогове, които правят по различен начин или насочени към аудитории, за които никога не бихте си мислили, че ще бъдат толкова популярни.

Блогове за политика

Едината тема в ежедневието на повечето хора е политиката. Политиката има склонност да разпалва страстта почти толкова или повече, отколкото всеки друг предмет. Тези, които стъпват в света на блоговете за политика, е по-добре да са с дебела кожа и да умеят да се справят добре, когато се сблъскват с различни мнения.

Тези блогове могат да предприемат сериозен и информативен подход към управлението на местната област, нацията и / или света като цяло, или може да предприемат по-хумористичен подход. Има много области от ниши, които трябва да бъдат изведени на бял свят с политически блог и много възможности да бъдете или конформист към определена гледна точка, или измамник на всички тях. Независимо кой подход ще предприемете, можете да очаквате да участвате много активно, когато се впускате в тази арена и не всичко ще е допълващо, така че бъдете готови да се справите с критиката или не започвайте този тип блог.

Моят най-добър избор за Blog Blog е Guido Fawkes – Order-Order.com

Модни блогове

Тема, която също е много популярна сред блогърите и читателите, е модният блог. Тези, които имат око за модата, модните тенденции или дори алтернативната мода, могат да намерят дом в рамките на този стил на блога.

Тези видове блогове са склонни да се фокусират върху големи събития, нови издания, алтернативни модели или творческа мода. Широкият обхват от теми в тази конкретна област също е широк. Тези, които обмислят да започнат моден блог, вероятно ще намерят най-големия си успех, като се съсредоточат върху конкретна ниша в широкия свят и изграждат име за себе си в тази силно конкурентна област. Ако обаче сте страстен и знаете своите неща, можете да влезете и да привлечете огромна аудитория, докато развивате блога си.

Блогове за храна и рецепти

Освен че осигурява хранене, храната е едно от най-популярните забавления в света. Тези, които се наслаждават на гурме готвене, хранене здравословно, изискано хранене или просто изпробват нови рецепти, ще намерят отличен изход за своите страсти, като напишат блог за храна.

Тези типове блогове могат да поемат широк спектър от теми, които да съвпадат с местната кухня или да изследват това, което е по-екзотично за уникално изживяване за хранене. Но не винаги храненето и храненето не са в центъра на вниманието. Много блогове за храна се концентрират и върху различни видове рецепти и готвене, включително:

• Печене.
• Културна кухня.
• Рецепти, фокусирани върху диетата и здравето.
• Готвене за парти и празници.

Най-успешният блог за храна е склонен да намери определена ниша и да установи авторитета на автора като експерт в този конкретен вид кухня.

Пътуване Блог

Всеки обича да бяга от нови и вълнуващи дестинации. Независимо дали са пенсионирани и опознават света, отвеждайки семейството си до най-добрите места за почивка или търсейки най-доброто място за меден месец, пътешествениците винаги търсят най-доброто. Най-доброто може да включва:

• Самолетни билети с отстъпка, хотели или наеми.
• Ваканционни и ваканционни пакети с най-високо качество и обслужване.
• Мечтайте за бягство.
• Повечето екзотични места.
• Места, които осигуряват изобилие от приключения и нови открития.

Ако обичате да пътувате и можете да проектирате собствена ниша в тази силно конкурентна блогосфера, където можете да бъдете авторитет, можете да имате много успешен блог за пътуване. Освен това, когато популяризирате определени пакети и дестинации, вие и вашето семейство може дори да получите възможност да изпробвате нови места и да предприемете страхотни пътувания със значително намаление.

Моят най-добър избор за Пътуващ блог е Dan Flying Solo

Блогове за музика и музиканти

Казано е, че музиката е храна за душата. Това със сигурност трябва да е вярно, защото почти всеки пледи някаква музика или яростно следва музикант, група или група. Поради това тези, които познават музика и имат страст да споделят тази страст и знания, може да си направят място за блоговете за музика или конкретни музиканти.

Тези видове блогове са склонни да бъдат изключително конкурентоспособни в по-широк мащаб, особено когато се съсредоточите върху по-популярните музикални стилове и онези групи и музиканти, които са в центъра на вниманието. Навлизането в този свят сред тези ще отнеме някои специални връзки и пълномощия, но има много недостатъчно представени жанрове музика и музиканти, които могат да бъдат чудесна тема за блоговете. Друг подход е да се популяризира определен тип културна музика с информативен и изследователски подход. Утвърждаването на себе си като авторитет в тези по-слабо рекламирани жанрове и музиканти може да се превърне в градивни елементи към по-голяма експозиция и по-голям цялостен авторитет в бранша..

Лайфстайл блогове

Един от най-четените раздели на местните и националните вестници и често посещаваните канали във вашия кабелен пакет трябва да се справят с начина на живот. Без съмнение, любопитството ни за това как живее другата половина води това очарование с начина на живот. Независимо от мотивацията, ако обичате да изследвате различни стилове на живот и култури, вероятно сте подходящ за този тип блогове. Темите, включени в блоговете за лайфстайл, се въртят около:

• Местни събития.
• Културни събития.
• Изкуства и занаяти.
• Археология и артефакти.
• Местна история.
• Истории за човешки интереси.

Можете да се представите като музеен куратор, чиято среда за показване на техните открития в блог. Това е страхотен блог за някой, който се радва на голямо разнообразие от интереси и има умение да разкрие драматичното и неочакваното.

Блогове за родители

Да си признаем, ако отглеждането на деца беше пикник, тогава би имало много по-малко стрес в съвременния ни свят. Онези, които отглеждат деца или успешно са изпълнили задачата, често са най-добрите в предоставянето на съвети за новодошлите в работата или се нуждаят от съвети как да подобрят работата си. Блоговете за родители са склонни да следват огромно и те са верни последователи.

Темите за блоговете, включени в блоговете, фокусирани върху родителството, са склонни да следват възрастови категории. Те разглеждат техники за справяне с определени предизвикателства във всеки възрастов диапазон, намиране на подходящи за тях дейности, различни хранителни нужди, ранно образование или оздравителни образователни усилия или конкретно насочени към задоволяване на нуждите на децата със специални нужди. Намирането на ниша, където можете да се утвърдите като експерт, а не да се опитвате да рисувате с твърде широк удар, е най-добрият начин да пробиете в този сектор на блогосферата и да започнете да виждате някакъв ранен успех. Така че, ако знаете малко за отглеждането на деца, не се колебайте да се активизирате и раздадете така необходимия си съвет на притеснени и разочаровани родители, които се нуждаят от вашата помощ.

Бизнес блогове

Бизнесът е това, което движи американската мечта. Ако имате много бизнес опит, както и страст да помагате на другите да постигнат целите си и да се хванете за мечтата им за по-голяма независимост, тогава това може би е мястото, където ще греете.

Бизнес блогът е силно конкурентен и изисква доста високо ниво на експертиза и някои доста впечатляващи данни, ако ще бъдете сред тези, оценени на върха. В света на бизнеса обаче има много ниши, в които можете да се нулирате и да се утвърдите като експерт. Ще бъдете най-добре да започнете с малки и локално базирани теми и да работите по пътя си нагоре, освен ако вече не сте изградили име за себе си в света на бизнеса. Придържайте се към това, което знаете и оставете това да управлява вашия бизнес блог.

Блоговете на любимците на домашни любимци

Имате ли любов към животните, особено към домашните любимци? Ако е така, тогава може да бъде блогът на любимците на домашни любимци. Този блог не само работи добре за любителите на домашни любимци, но е и чудесен начин за онези, които предоставят ветеринарни услуги, отглеждане, експлоатация на приюти и извършване на обучителни услуги за обучение и комуникация с клиенти и потенциални клиенти.

Блоговете за домашни любимци имат голяма читателска аудитория в блогосферата, особено в най-широките категории и с най-популярните домашни любимци, така че конкуренцията е ожесточена. Въпреки това има много ниши в рамките на онези по-широки и по-популярни категории, в които можете да работите. В допълнение, има много възможности за стартиране на блогове за екзотични или алтернативни домашни любимци, които ще ви позволят да се утвърдите като експерт, а след това можете да надградите на този успех. Ако страстта ви е към животни и домашни любимци, не се колебайте да започнете блог на любимците на домашни любимци.

Блогове, свързани с игри

Игрите и игрите са непрекъснато разрастващ се сектор на нашата съвременна култура. Всъщност играта се разраства с толкова бързи темпове, че да се съобразяваш с всичко ново и горещо може да се окаже огромно предизвикателство. Ако сте любители на игрите и можете да поставите контролера си достатъчно дълго, просто може да успеете да създадете добре приет блог, свързан с игри. Блогът за игри обикновено има предвид:

• Събития.
• Хардуер.
• Читове и хакове.
• Прегледи на играта.
• Нови издания.

Запалените геймъри, които искат да започнат блог за игри, е най-добре да намерят ниша и да изградят репутацията си, но с толкова широк спектър от теми и толкова широка читателска аудитория, тези, които знаят, че техните неща ще се преместят бързо в редиците.

Блогове споделяне на личен опит

Историите за човешки интереси се харесват на много хора. Така че, ако имате умение да уловите драматичното в живота и сте склонни да се наслаждавате на голямо разнообразие от вълнуващи преживявания, това може да е идеалният изход за вас.

Тези, които пишат блогове за личен опит, обсъждат най-новите си приключения, ежедневие в екзотичен локал или преживявания, които са уникални и привличат вниманието на аудитория. Тези блогове са склонни да съдържат много снимки и видеоклипове, заедно с тяхното съдържание.

Блогове за кинофилми

Филмите дават възможност на хората да живеят порочно през живота на любимите си герои. Тези, които са големи киномани и страстно споделят своите мнения и опит с различни филми, може да се справят добре с блог за любителите на филма.

Филмовите блогове често включват новини и рецензии на нови издания или предстоящи функции. Понякога те следват и конкретни звезди. Тези блогъри често получават възможности да гледат премиум филми, преди да бъдат пуснати на публиката и да се насладят на много допълнителни бонуси, когато го направят към върха на класацията.

Блог с автомобили и автомобили

Почти всички мечтаят за определена кола или автомобил, която надеждата да има един ден. Мнозина се връщат назад към колите, които някога са имали с носталгия. Малко хора са по-страстни от любителите на автомобили, камиони и автомобили. Ако сте сред тези, които споделят тази страст и знаят вашите неща, блог за кола или автомобил може да бъде отговорът за вас.

Автомобилните блогове заемат много широк спектър от възможни теми. Тези теми могат да включват:

• Спортни автомобили.
• Луксозни коли.
• Автомобилно състезание.
• Автоматично възстановяване.
• Измамени камиони.

Това са само няколко примера за теми, които бихте могли да изберете за вашия блог. Можете също така да влезете в подробности, специална поддръжка, класически автомобили или къде да намерите трудно части. Небето е ограничението в този жанр и вие със сигурност ще успеете да намерите ниша, в която да започнете да увеличавате аудиторията си.

За автомобилен блог, който е малко по-различен от обичайния „бензинхед” подход към автомобилните блогове, вижте GreenMotor.co.uk

Естествени средства за защита

Въпреки че много от това, което участва в този тип блог, е фокусирано върху здравето и фитнеса, основната цел на блога с природни лекарства е да проучи различните ползи за здравето на определени храни, билки, подправки и съединения като алтернативни форми на медицина. Тези блогове са склонни да се фокусират върху превантивни мерки, средства за защита или комбинация от двете.

Тези блогове могат да бъдат широки, като предоставят ръководство за всички видове състояния и лекарства или по-тясно фокусирани в конкретна ниша от природни средства, като ароматерапия или чайове и тинктури. Ще искате да сте сигурни, че информирате читателите си, че блогът ви е предназначен като допълнение към професионални медицински съвети, а не заместване на него, за да се покриете законно. Ако имате разбиране за голямо разнообразие от съединения и влиянието, което те могат да имат върху индивидуалните здравословни състояния и имате сърце да споделяте своите разбирания и открития с други хора, може да помислите за този тип блог.

Блоговете са фокусирани върху това, че са пестеливи или спестяват пари

Тези, които имат сърце да помагат на хората да разширят доходите от домакинството си малко повече, може да искат да създадат блог, който да се фокусира върху това да бъде пестелив или да спести пари. Тези типове блогове са склонни да имат множество съвети и трикове, които са помогнали на много домакинства да свържат краищата си. Те могат да включват такива неща като:

• Как да създадете бюджет на домакинството.
• Как да използвате купони.
• Как правилно да използвате кредитни и кредитни карти.
• Как да спестите пари от общи предмети, като го направите сами.
• Как да намерите качествени продукти и услуги на намалени цени.

Това са само няколко от многото предложения и съвети, върху които този тип блог може да се съсредоточи. Добавянето на собствен обрат, съвети, креативност и подход със сигурност е начин, по който можете да помогнете на другите, също като вас, да управляват финансите на домакинствата си и да разширят доходите си малко повече.

Блогове, свързани с хоби

Това вероятно е най-широката категория блогове, възможна по очевидни причини. Има безброй хобита от всякакъв вид. Някои хобита са много по-често срещани и популярни от други, което много улеснява намирането на публика. Въпреки това има по-малко популярни хобита, които не получават често покритие, което получават големите.

Често пъти нишово хоби, което достига до много специализирана аудитория, може да стане доста успешно само защото има толкова малко количество конкуренция. Независимо за кое хоби сте избрали да пишете, можете да станете авторитет по всички неща, свързани с вашето хоби, или да бъдете един орган, специализиран в определена ниша в по-широката рамка на това хоби. Вашият глас и вашият конкретен опит са това, което наистина го кара да лети, така че бъдете смели и споделете своите специални таланти с блогосферата.

Prepper & Survivalist Blogging

В съвременния ни свят има много несигурност. Природни бедствия, политически катаклизми и икономически кризи изобилстват. Да сте готови да посрещнете различните предизвикателства да осигурите на вашия дом алтернативен източник на енергия, да можете да отглеждате и съхранявате собствена храна или да можете да филтрирате замърсена вода са само началото на типовете теми, обхванати в блоговете на препър и оцеляване.

Писателите на тези видове блогове са склонни да имат множество теми, които да покрият, дори ако те са специализирани само в няколко от многото теми. Голям брой от тези блогове са блогове тип „Как да направя“ или „Направи си сам“, но с акцент върху постигането на тези цели, когато ресурсите са ограничени и хората са принудени да оцелеят. Ако имате сърце, знания и желание да помогнете да инструктирате другите как да бъдат подготвени да посрещнат предизвикателствата на нестабилния свят и да оцелеят, тогава този тип блогове е добре да имате предвид.

Блогове, фокусирани върху новини и текущи събития

Студентите по журналистика, които искат да съставят автобиографията си, може сериозно да обмислят блог, фокусиран върху новини или текущи събития. Това е чудесен начин да покажете нещата си и да привлечете погледа на важните редактори. Освен студенти по журналистика, има хора, които просто се радват да разгледат какво се случва в репортажите.

Блоговете за новини и текущи събития често се фокусират върху местни събития, научни и технологични пробиви, политика, религия или културни събития. Блоговете от местен или регионален тип могат да обхващат по-широк кръг от теми, но тези, които се надяват да бъдат изложени на национална или международна сцена, ще искат да изберат конкретна тема като своя ниша и да се придържат към нея, за да създадат своята аудитория.

Блог на гост-домакин

Най-добрият начин да мислите за този тип блогове е да канализирате Конан О’Брайън, Крейг Фъргюсън, Опра или някой друг домакин на токшоу. Смисълът на този тип блогове е да предостави на читателите си разнообразие от преживявания и по-широка перспектива на нашия модерен свят чрез привличане на гост блогъри в блога ви, подобно на това, че домакинът на токшоу води гостите на шоу.

Този вид блог може да бъде толкова общ или конкретен, колкото искате да бъде, когато става въпрос за това, което предпочитате да предоставите на вашата аудитория. Някои, които решат да бъдат гост-хостинг блогъри, дори ще позволят на аудиторията си да управлява темата. Онези, които стартират, ще трябва да се съсредоточат върху предоставянето на съдържание, докато не създадат аудитория, преди да излязат в начинание, насочено към аудитория. Ако сте този, който обича да изследва и споделя своите открития, това може да е типът блог, който искате да започнете.

Rogue Blogging

В нашето модерно общество има много хора, които се разминават. Да си признаем, че е като всички останали и се съобразява с масите не е подходящо за всички. Тези, които трябва да бъдат бунтовници, също се нуждаят от изход, за да проучат конкретните си извити и да споделят възгледите си с мошеници.

Много нечестиви блогъри разследват и изследват конспиративни теории, обсъждат алтернативни начини на живот или просто представят алтернативни гледни точки, които противоречат на зърното на основните вярвания на масите. Измамните блогове не са за слаби сърца, тъй като темата, която се разглежда, има тенденция да търка хората по грешен начин, но предизвикателните социални норми имат своето място и своите цели. Така че, ако имате алтернативни гледни точки за изразяване, сте с дебела кожа и обичате да плувате нагоре по течението, нечестивите блогове могат да бъдат вашето нещо.

Блогове Намиране на бонуси и отстъпки

Има сделки, отстъпки, бонуси и купони, които трябва да има. Проблемът, с който се сблъскват повечето хора е, че те не знаят къде да ги намерят или как да се хванат за тях, ако го направят. Тези, които знаят как да се ориентират в света за бонуси и отстъпки, имат специален талант и набор от умения, които могат да бъдат от голяма полза за домакинствата, бизнеса, нестопанските организации и много други институции.

Тези блогове са склонни да бъдат насочени към това къде да намерите най-добрите оферти за различни артикули. Блогърите от този тип могат да имат широка или обща перспектива или да се специализират в определена област. Този тип блог се различава някои от пестеливия начин на живот или спестяване на пари, за който говорихме по-рано, като се фокусира повече върху потребителската страна на спестяването на пари, отколкото върху управлението на разходите. Ако обаче обмисляте два блога или искате да се свържете с приятел или сътрудник, който има пестелив жив блог, това е изключително допълващо за този тип.

Ръководство за потребители и блогове за преглед на продукти

Също така свързани с получаването на най-добрите оферти за продуктите са ръководствата за потребителите и блоговете за преглед на продуктите. Целта на този тип блогове е да ви осигури аудитория с добри съвети, когато става въпрос за вземане на решения за покупка.

Този тип блог има тенденция да се фокусира върху характеристиките и предимствата на различните продукти и да сравнява кои продукти всъщност предоставят тези функции и предимства на възможно най-добрата цена. По същество тези блогъри избират конкретна категория продукти, обсъждат как тя се използва най-добре и какви ползи могат да се получат от нея, натрупват стойността на различни функции и след това сравняват различни модели и как всеки измерва общата стойност. Тези блогове могат да имат специфична ниша или по-широк характер. Ако харесвате джаджи и имате сърце да помагате на хората да се хванат за най-добрите на най-добра цена, това може да е типът блог за вас.

заключение

Влизането в блогосферата за споделяне на вашите знания и разбиране на различни специфични или общи теми е благородно начинание. Вашият ангажимент за увеличаване на знанията ви и предаване на тези знания заедно с другите чрез блог може да бъде много ползотворен по най-различни начини. Надяваме се, че нашето ръководство за най-популярните типове блогове ви е помогнало да се почувствате в нужния тип блог. Ако има, тогава не се колебайте повече, започнете да пишете блога си днес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector