A legnépszerűbb blogtípusok – 2020-as kiadás

Tehát el szeretne indítani egy blogot, de nem tudja, miről kell blogot írni. Nos, ebben az útmutatóban megmutatom az interneten megtalálható összes legnépszerűbb típusú blogot. A blogolás nagyon kifizetődő lehet, ha valóban elkötelezettek vagytok benne és teljesen imádod amit írsz. Azonban az indulás és egy adott témára összpontosítás eleinte sok ember számára kihívást jelent.


Biztosan adhat lendületet azáltal, hogy segít szűkíteni a tárgy és a fókusz kiválasztását. Ehhez egy általános kérdésre adunk választ:

Melyek a legnépszerűbb blog-típusok?

Összeállítottam a 26 népszerű blogtípus listáját és egy-egy kis információt mindegyikről, hogy meghatározhassa, melyik a legmegfelelőbb ahhoz, amit el szeretne érni.

A blog elindítása még soha nem volt ilyen egyszerű. Rengeteg felhasználóbarát blogplatform választhat. Szó szerint mindössze 30 perc alatt beállíthatja saját domainjét, tárhelyét, e-mailjét és blogját. Vessen egy pillantást a Hostgatorra vagy a Bluehostra, hogy megtudja, mennyire könnyű felállni és futtatni a blogoddal.

Tekintettel erre a célra, merüljünk bele.

Egészség & Fitness Blog

Forró blog azok számára, akik a fitneszre összpontosítanak, az egészségügyi és fitnesz blogok. Azok, akiknek háttere van az atléták képzésében, a testmozgás vezetésében, tájékozottak az étrendről és a táplálkozásról, vagy e területek bármelyikének kombinációjáról, és gyakrabban sokat dolgoznak ki az ilyen típusú blogokkal. Az ezen a rést foglaló bloggerek általában többek között az alábbiakat veszik fontolóra:

• Konkrét edzéstervek a problémás területek célzására.
• Kiegészítők, amelyek segítenek az olvasóknak a lehető legtöbbet hozni az edzésből.
• Különböző típusú étrend-tervek, valamint tippek és trükkök a betartásukhoz.
• Receptek és menütervezés.
• A fitnesz különböző szempontjaira összpontosító tudományos tanulmányok megosztása.

Az ilyen típusú blogok széles választékát kell lefedni, még akkor is, ha egy adott rést választanak. Ezeket a blogokat szélesebb közönség is olvassa, de a verseny heves, ezért jobb, ha jössz az „A” játékba.

Nagyon szeretem a NerdFitness egészség- és fitneszrészével kapcsolatos megközelítését. Kiváló példa erre a fitnesz blogra, amely más szemszögből érkezik a dolgokra. Íme, amit magukról mondnak:  “Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a fitnesz útján, aluljárók, rossz testvérképességű és mutánsok közössége vagyunk, amelyek nem tudnak várni, hogy segítsenek.” 

Meghatározott típusú személyeket céloztak meg, és olyan tartalmat hoztak létre, amelyet olvasni szeretnének. Pontosan azzal választották meg ezt a célközönséget, amit hallani akarnak “Nem arról szól, hogy elakadunk / letépjük, vagy karcsúnak maradunk – az, hogy jól érezzük magunkat, és boldogabb, egészségesebb és teljesebb életet éljünk!” A Nerd Fitness úgy működik, mint egy videojáték – létrehozza a karaktered és nyomon követi az edzésprogram céljait online.

DIY blog

Vannak, akik élvezik annak elégedettségét, hogy saját maguk készítik és rögzítik. Ha Ön egy ilyen ember közé tartozik, akkor ismeri ezt az érzést, és valószínűleg élvezni fogja tapasztalatainak és ismereteinek megosztását is. A barkácsolás blogja nagyszerű lehetőség arra, hogy megtanítsa másoknak, hogyan kell különféle feladatokat saját kezükben elvégezni, és élvezni ugyanazt az elégedettséget, amelyet érez.

Ezek a blogok nagyon széles természetűek lehetnek, de a legsikeresebbek általában egy adott témára összpontosítanak, például:

• Háztartási karbantartás.
• Parkosítás.
• Famegmunkálás.
• Hegesztés.
• kézművesség.
• Építkezés.

Ez csak egy kiindulási pont az ötletek számára, mivel rengeteg fülke található ezen a témán belül. Nagyon koncentráltnak és a játék csúcsának kell lennie az ilyen típusú blogokkal is, mert nagyon sok a verseny a DIY blogolásról..

Kedvenc DIY Blogom a papír & Öltés

Brittni Mehlhoff készítette, amikor középiskolai művészeti tanár volt, és elindította blogját, a Paper and Stitch-t, hogy dokumentálja szenvedélyét, mely a barkácsolás és a kézműves. Blogot írt saját szövet-, papír-, festék- és egyéb kísérleteiről. Az évek során tovább fejlesztette a blogot azáltal, hogy kiszélesítette a webhely tartalmi figyelmét a divatra, az utazásra és a receptekre.

A webhelyet pénzbe hozza a Google Ads, a szponzorált üzenetek és a társult programok, például az Amazon és az ebay révén.

Sportközpontú blogok

A becslések szerint az őslakos sportok és sportjátékok száma meghaladja a 8000-et, tehát nincs hiány a sportrajongóknak vagy a sportoknak, amelyekről írni kell. Ha Ön egy adott sport szakértője, vagy egyszerűen csak szereti az összes sportot, akkor a sportra összpontosító blog lehet a tudás és szenvedély megosztásának lehetősége..

A sportblogok általában meghatározott sportokra, meghatározott sportcsapatokra, vagy akár konkrét játékosokra vagy résztvevőkre összpontosítanak. A népszerűbb sportok általában jól lefedik azokat, és azok, akik blogot hoztak létre, lojális olvasóközönséggel bírnak, így nehéz belépni azokra a területekre, ám bennük vannak olyan rések és a sportok, amelyek nem szentelnek annyira figyelmet, amikor felépítik a sajátjukat. közönség. Ha szenvedélyes egy adott sport iránt, és sok mindent megoszthat, fontolja meg az ilyen típusú blogokat.

Hatalmas Carlisle FC rajongó vagyok (a bűneimért), és szeretem a gyönyörű játék (foci) minden aspektusát. Szeretek olvasni a futball történetéről, valamint az alternatív történetekről és nézetekről. Ezért nagyon szeretem röviden az ágyban a Maradona-t vagy az IBWM-et.

Egy gyönyörűen írt labdarúgó / kulturális blog, amely hűséges követéssel rendelkezik. Másik szöget vet be a futball blogok kapcsán, ezért annyira népszerű.

Pénzügyekkel kapcsolatos blogok

Függetlenül attól, hogy háztartásokról, kisvállalkozásokról, nagyvállalatokról vagy nonprofit szervezetekről beszél, mindig meg kell értenie, hogyan lehet a bevételeket és a kiadásokat a legjobban kezelni. Azok, akiknek szívesen segítik az egyéneket, üzleti vállalkozásokat vagy intézményeket pénzügyi nehézségek miatt, fontolgathatják a pénzügyekkel kapcsolatos blogot.

Ezek a blogok általában a következő szempontokra vonatkoznak:

• Megtakarítás és nyugdíjba vonulás tervezése.
• Költségvetés és költségtervezés.
• Beruházási tanácsadás.
• Kölcsönök.
• Tőke felhalmozása.
• Hosszú távú tervezés.
• Biztosítás és értékpapírok.

Ez csak néhány a javasolt témákról, amelyekkel e területen kell foglalkozni. Ezen témák mindegyikében rengeteg fülke található. Ezek nagyon olvasott blogok, és rengeteg verseny zajlik, ezért érdemes olyan ember lenni, aki igazán ismeri a cuccokat, és egy olyan rést szeretne indítani, ahol elismert szakértő vagy, és ezzel repülhet..

Kedvenc pénzügyemmel kapcsolatos blogom a SaveTheStudent. Szeretem azokat a blogokat, amelyek másképp dolgoznak, vagy olyan közönséget céloznak meg, amelyekről soha nem gondolja, hogy olyan népszerűek lennének.

Blogok a politikáról

A legtöbb ember nap mint nap az egyetlen téma a politika. A politika hajlamos felkelteni a szenvedélyt mindazonáltal vagy annál jobban, mint bármely más témában. Azok, akik belépnek a politikáról szóló blogok világába, jobban megvastagodtak, és képesek lennének jól kezelni magukat, ha eltérő véleményekkel szembesülnek.

Ezek a blogok komoly és informatív megközelítést alkalmazhatnak a helyi térség, a nemzet és / vagy a világ egésze irányításában, vagy humorosabb megközelítést alkalmazhatnak. Rengeteg niche-területet kell megvilágítani egy politikai bloggal, és rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy konformisták legyenek egy adott nézet szempontjából, vagy pedig csalók mindegyikük számára. Függetlenül attól, hogy milyen megközelítést alkalmaz, akkor számíthat arra, hogy rengeteg aktív részvétellel jár, amikor megpróbál erre az arénára, és nem minden kiegészíti egymást, tehát készüljön fel kritikával foglalkozni, vagy ne indítsa el ezt a típusú blogot.

A politikai blog legfontosabb választása Guido Fawkes – Order-Order.com

Divat blog

Az a téma, amely a bloggerek és az olvasók körében is nagyon népszerű, a divatblog. Azok, akik szem előtt tartják a divatot, a divat trendeket vagy akár az alternatív divatot is, otthont találhatnak ebben a stílusú blogban.

Az ilyen típusú blogok általában a nagyobb eseményekre, új kiadásokra, alternatív divatokra vagy kreatív divatokra összpontosítanak. A tantárgyak köre ezen a területen is széles. Azok, akik egy divatblog elindítását fontolgatják, valószínűleg a legnagyobb sikerüket azáltal látják el, ha a szélesebb világban egy adott résre koncentrálnak, és nevet adnak maguknak ezen a rendkívül versenyképes területen. Ha azonban szenvedélyes és ismeri a dolgát, blogjának kidolgozása közben betörhet és vonzhat hatalmas közönséget.

Élelmiszer- és receptblogok

A táplálkozás mellett az étel a világ egyik legnépszerűbb időtöltése. Azok, akik szeretik az ínyenc főzést, az egészséges táplálkozást, a finom vacsorát vagy egyszerűen csak kipróbálják az új recepteket, az élelmiszerblog írásával kiváló lehetőséget kínálnak szenvedélyeiknek.

Az ilyen típusú blogok számos olyan témát felvehetnek, amelyek megfelelnek a helyi konyhának, vagy felfedezhetik azt, amely egzotikusabb az egyedülálló étkezési élmény érdekében. De az étkezés és a vacsorázás nem mindig a hangsúly. Számos élelmiszerblog különféle receptekre és főzésre is koncentrál, beleértve:

• Sütés.
• kulturális konyha.
• Diéta és egészségre összpontosító receptek.
• Fél- és ünnepi főzés.

A legsikeresebb élelmiszerblog általában megtalál egy adott rést, és a szerző, mint az adott konyha típusának szakértőjének tekintélyét igazolja..

Utazási blogok

Mindenki szereti elmenekülni új és izgalmas úticélokba. Függetlenül attól, hogy nyugdíjba vonulnak és felfedezik a világot, családjukat a legjobb nyaralási helyekre viszik vagy a nászút legjobb helyét keresik, az utazók mindig a legjobbat keresik. A legjobb lehet a következők:

• Kedvezményes repülőjegyek, szállodák vagy bérleti díjak.
• A legmagasabb színvonalú és szolgáltatással rendelkező nyaralási és üdülési csomagok.
• Álommenekülések.
• Leg egzotikusabb helyek.
• Olyan helyek, amelyek rengeteg kalandot és új felfedezést kínálnak.

Ha szeretsz utazni, és megtervezheted saját rést ebben a rendkívül versenyképes blogoszférában, ahol lehet a felhatalmazó hivatal, akkor nagyon sikeres utazási blogod lehet. Ezen túlmenően, amikor bizonyos csomagokat és úti célokat népszerűsít, akkor Ön és családtagjai még lehetőséget is kaphatnak arra, hogy új helyeket kipróbálhassanak, és jelentős kedvezménnyel tegyenek néhány mesés kirándulást..

Az utazási blog legfontosabb választása a Dan Flying Solo

Blogok a zenéről és a zenészekről

Azt mondják, hogy a zene táplálja a lelket. Ennek mindenképpen igaznak kell lennie, mert szinte mindenki valamilyen zenét ápol, vagy zavartan követ valami zenészt, csoportot vagy együttest. Emiatt azok, akik ismerik a zenét és szenvedélyesen osztják meg ezt a szenvedélyt és tudást, helyet teremtehetnek maguknak a zenéről vagy a konkrét zenészekről szóló blogok blogjára..

Az ilyen típusú blogok általában rendkívül versenyképesek szélesebb skálán, különösen, ha a népszerűbb zenei stílusokra, valamint a csoportokra és a zenészekre összpontosítanak, akik a reflektorfényben vannak. Azok között a világba való bejutáshoz különösebb kapcsolatok és hitelesítő adatok szükségesek, de rengeteg alulreprezentált zenei műfaj és zenész van, amelyek nagyszerű tárgyak lehetnek a blogoláshoz. Egy másik megközelítés egy bizonyos típusú kulturális zene előmozdítása informatív és feltáró megközelítéssel. Ha önmagaként tekint önnek a kevésbé nyilvánosságra hozott műfajokban és zenészekben, építőkövei lehetnek a nagyobb expozíciónak és az iparág általánosabb tekintélyének..

Életmód Blogok

A kábelcsomagban a helyi és országos újságok, valamint a leggyakrabban látogatott csatornák egyikének az életmóddal kell foglalkoznia. Kétségtelen, hogy az életmód iránti érdeklődésünk az, hogy a másik fele hogyan él. A motivációtól függetlenül, ha szeretsz különféle életmódok és kultúrák felfedezését, akkor valószínűleg jó az ilyen típusú blogok. Az életmód blogokban szereplő témák körül forognak:

• Helyi események.
• Kulturális esemény.
• kézművesség.
• Régészet és műtárgyak.
• Helytörténet.
• Emberi érdeklődésű történetek.

Képzelheti magát múzeum-kurátorként, amelynek eszköze felfedezéseik blogban történő megjelenítésére. Ez egy nagyszerű blog azok számára, akik különféle érdeklődési körökkel rendelkeznek, és kiválóan felhívják a figyelmet a drámai és váratlan események előidézésére..

Szülői blogok

Nézzünk szembe a tényekkel: ha a gyermekek nevelése piknik lenne, akkor sokkal kevesebb stressz lenne modern világunkban. Azok, akik gyermeket nevelnek vagy sikeresen elvégezték a feladatot, gyakran a legjobbak abban, hogy tanácsokat adnak azoknak, akik újak a munkahelyen, vagy tanácsra szorulnak a munkavégzésük javítása érdekében. A szülői blogok általában hatalmas követéssel bírnak, és hűséges követői.

A szülői tevékenységekkel foglalkozó blogokban szereplő blog-témák általában korosztályt követnek. Megvizsgálják azokat a technikákat, amelyekkel az egyes korcsoportokban bizonyos kihívásokkal lehet megbirkózni, megtalálni az nekik megfelelő tevékenységeket, változó táplálkozási igényeket, korai oktatást vagy helyreállító oktatási erőfeszítéseket, vagy kifejezetten a speciális igényű gyermekek igényeinek kielégítését célzó tevékenységeket. A legjobb módszer arra, hogy behatoljon a blogoszféra ezen ágazatába, és kezdje el látni valamilyen korai sikert, ha olyan rést talál, ahol szakértővé válhat, ahelyett, hogy túl széles vonallal festene. Tehát, ha tud valamit valamit a gyermekek neveléséről, ne habozzon, lépjen tovább és adja ki a nagyon szükséges tanácsokat aggódó és csalódott szülőknek, akiknek szüksége van a segítségedre..

Üzleti blogok

Az üzlet vezet az amerikai álomhoz. Ha sok üzleti tapasztalata van, és iránti szenvedélye van másokat segíteni a céljaik elérésében és megragadni a nagyobb függetlenség álmát, akkor ez csak az a hely, ahol ragyogni fogsz.

Az üzleti blogolás rendkívül versenyképes, és meglehetősen magas szintű szakértelemre és néhány nagyon lenyűgöző hitelesítő adatra van szükség, ha a legmagasabb rangú személyek közé tartozol. Az üzleti világban azonban rengeteg olyan fülke található, amelybe be lehet léptetni és szakértővé válhat. Akkor az a legjobb, ha a kicsi és a helyi alapú témákkal kezdődik, és felfelé halad, hacsak nem állított nevet magadnak az üzleti világban. Ragaszkodjon ahhoz, amit tud, és hagyja, hogy ez vezessen üzleti blogjában.

A kedvtelésből tartott szeretők blogjai

Szereted az állatokat, különösen a háziállatokat? Ha igen, akkor a kedvtelésből tartott állatok szerelmeseinek blogja lehet az út. Ez a blog nemcsak jól működik a kedvtelésből tartott állatok szerelmeseinek, de kiváló módja azoknak is, akik állatorvos szolgáltatásokat nyújtanak, ápolást végeznek, menhelyeket üzemeltetnek és képzési szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfelek és a potenciális ügyfelek képzése és kommunikálása érdekében..

A kedvtelésből tartott állatok blogjainak nagy olvasói körük van a blogoszférában, különös tekintettel a legszélesebb kategóriákra és a legnépszerűbb háziállatokra, tehát heves a verseny. Azonban rengeteg fülke található azokon a tágabb és népszerűbb kategóriákon belül, amelyekbe bele lehet dolgozni. Ezen felül rengeteg lehetőség van egzotikus vagy alternatív háziállatokról szóló blogok elindítására, amelyek lehetővé teszik, hogy szakértőként felálljon, majd építhessen erre a sikerre. Ha szenvedélye az állatok és a háziállatok iránti szenvedély, ne habozzon elindítani a kedvtelésből tartott állatok kedvelőjének blogját.

A játékkal kapcsolatos blogok

A játékok és a játék a modern kultúránk egyre növekvő ágazata. Valójában a szerencsejáték olyan gyors ütemben növekszik, hogy mindent, ami új és forró, lépést tartani hatalmas kihívás lehet. Ha szenvedélyesen játszik a játékkal, és elég hosszú ideig le tudja állítani a vezérlőjét, akkor előfordulhat, hogy létrehoz egy jól fogadott, a játékkal kapcsolatos blogot. A játékblogok általában figyelembe veszik:

• Események.
• Hardver.
• Csalások és csapkod.
• Játék-áttekintések.
• Új kiadások.

Azoknak a kedvtelésből tartott játékosoknak, akik szeretnének elindítani egy játékblogot, azt tanácsolják, hogy keressenek egy rést és építsenek hírnevüket, de ilyen széles témakör és ilyen széles olvasóközönség mellett azok, akik tudják, hogy cuccaik, gyorsan feljebb lépnek a sorban..

Blogok Személyes tapasztalatok megosztása

Az emberi érdeklődési történetek sok ember számára vonzódnak. Tehát, ha elengedi magát a drámai események megragadásában, és hajlamosak arra, hogy sokféle izgalmas élményt élvezhessen, ez lehet a tökéletes kimeneti lehetőség az Ön számára.

Azok, akik személyes tapasztalati blogokat írnak, megbeszélik legutóbbi kalandjaikat, egzotikus helyszíni mindennapi életüket vagy egyedülálló élményeiket, amelyek megragadják a közönség figyelmét. Ezekben a blogokban sok fotó és videó található, amelyek tartalmukkal együtt járnak.

Film kedvelői blogok

A filmek lehetőséget adnak az embereknek, hogy helyettes módon éljenek kedvenc karakterük életében. Azok, akik nagy film-rajongók, és szenvedélyesen osztják meg véleményüket és tapasztalataikat a különféle filmekkel, valószínűleg jól működnek egy filmkészítő bloggal.

A filmblogok gyakran tartalmaznak híreket és új kiadások vagy közelgő funkciók áttekintéseit. Néha bizonyos csillagokat követnek. Ezeknek a bloggereknek gyakran lehetőséget kínálnak prémium filmek megtekintésére, mielőtt a nyilvánosság elé kerülnek, és sok extra extra élvezetet élveznek, amikor a rangsor teteje felé haladnak..

Autó és autó blog

Szinte mindenki egy bizonyos autóról vagy autóról álmodik, amelyben reménykedik, hogy egy nap elkapja. Sokan a nosztalgia érzéseivel visszatekintnek azokra az autókra, amelyek valaha is voltak. Kevés ember szenvedélyesebb, mint az autó, teherautó és autó rajongó. Ha azok közé tartozik, akik megosztják ezt a szenvedélyt, és tudják a dolgát, az autó vagy gépjármű blog lehet a válasz az Ön számára.

Az autós blogok a lehetséges témák nagyon széles spektrumát veszik fel. Ezek a tantárgyak lehetnek:

• Sportkocsik.
• Luxus autók.
• Autó verseny.
• Automatikus helyreállítás.
• Becsapott teherautók.

Ez csak néhány példa a blog témájához választható témákra. Megtalálhatja a részleteket, a speciális karbantartást, a klasszikus autókat vagy a nehéz alkatrészek megtalálását is. Az ég a határ ebben a műfajban, és biztos benne, hogy megtalálja a rést, ahol elkezdheti a közönség növekedését.

Az autóbloghoz, amely kissé különbözik a szokásos „benzines fej” megközelítéstől az autóblogokról, nézze meg a GreenMotor.co.uk

Természetes jogorvoslati blogok

Noha az ilyen típusú blogban az egészségre és a fitneszre összpontosítanak, a természetes gyógymódú blog elsődleges célja bizonyos élelmiszerek, gyógynövények, fűszerek és vegyületek különféle egészségügyi előnyeinek vizsgálata, mint a gyógyszer alternatív formája. Ezek a blogok általában a megelőző intézkedésekre, a gyógymódokra vagy a kettő kombinációjára összpontosítanak.

Ezek a blogok szélesek lehetnek, útmutatást nyújtva mindenféle állapotra és gyógymódra, vagy szűkebben összpontosítva a természetes gyógymódok egy speciális résébe, például aromaterápiára vagy teákra és tinktúrákra. Gondoskodni fog arról, hogy tájékoztassa az olvasóit arról, hogy a blogod a hivatásos orvosi tanácsok kiegészítéseként szolgál, és nem helyettesíti azt annak érdekében, hogy jogilag fedezze magát. Ha megérti a vegyületek sokféle változatát és azt, hogy milyen hatással lehetnek az egyéni egészségi állapotokra, és szívesen megosztja megértéseit és felfedezéseit másokkal, akkor fontolóra veheti ezt a típusú blogot.

A blogok arra összpontosítanak, hogy bolondok vagy pénzt takarítsanak meg

Azok számára, akik szívesen segítik az embereket, hogy kissé tovább terjesszék háztartási jövedelmüket, érdemes lehet létrehozni egy olyan blogot, amely arra összpontosít, hogy szerény vagy pénzt takarítson meg. Az ilyen típusú blogokon rengeteg tipp és trükkö található, amelyek sok háztartásnak segítettek a végeredményben. Ilyenek például:

• Hogyan készítsünk háztartási költségvetést?.
• Hogyan használjuk a kuponokat.
• A hitel- és hitelkártyák megfelelő használata.
• Hogyan lehet pénzt megtakarítani a közös tárgyakon, ha saját maga csinálja.
• Hogyan lehet minőségi termékeket és szolgáltatásokat megtalálni kedvezményes áron.

Ez csak néhány a sok javaslatból és tippből, amelyekre az ilyen típusú blogok összpontosíthatnak. Saját csavarod, tippeid, kreativitása és megközelítése hozzáadásával minden bizonnyal segíthet másoknak, csakúgy, mint te, a háztartás-pénzügyek kezelésében és a jövedelmük további kivetítésében..

Hobbihoz kapcsolódó blogok

Ez nyilvánvaló okokból valószínűleg a lehető legszélesebb kategóriája. Számtalan hobbi létezik, mindenféle. Néhány hobbi sokkal gyakoribb és népszerűbb, mint mások, ami sokkal könnyebbé teszi a közönség megtalálását. Vannak azonban kevésbé népszerű hobbi, amelyek gyakran nem kapják meg azt a fedezetet, amelyet a nagyok kapnak.

Gyakran egy niche hobbi, amely egy nagyon speciális közönséget ér el, elég sikeres lehet, egyszerűen azért, mert ilyen kevés a verseny. Függetlenül attól, hogy melyik hobbit írja, ön hivatalná válhat minden, a hobbijával kapcsolatos dologban, vagy az egyetlen hatóság, amely egy adott rést szakosít a hobbi tágabb keretén belül. Az Ön hangja és az Ön speciális szakértelme az, ami valóban repül, tehát légy merész és ossza meg ezeket a különleges tehetségeket a blogoszféralkal.

Prepper & Túlélő blogok

Rengeteg bizonytalanság van modern világunkban. Természeti katasztrófák, politikai forradalmak és gazdasági válságok bőven vannak. A felkészülés arra, hogy szembenézzen a különféle kihívásokkal, ha otthoni alternatív energiaforrást biztosít, a saját ételeit megnöveli és tárolhatja, vagy a szennyezett vizet kiszűrheti, ez csak a kezdeti és a túlélési blogokban szereplő tantárgyak típusa..

Az ilyen típusú blogok írói általában rengeteg témát fednek le, még akkor is, ha a sok tárgy közül csak néhányra szakosodtak. Ezeknek a blogoknak nagy része a „Hogyan” vagy a „Barkácsolás” típusú blogok, de ezeknek a céloknak a teljesítésére összpontosítanak, ha az erőforrások korlátozottak és az egyének kénytelenek túlélni. Ha van szíve, tudása és vágya, hogy segítsen másoknak utasítani, hogyan kell felkészülni az instabil világ kihívásaira, és hogyan kell túlélni, akkor ezt a blogot érdemes szem előtt tartani..

Blogok középpontjában a hírek és aktuális események

Az újságíró hallgatók, akik folytatni akarják az önéletrajzomat, komolyan fontolgathatják a hírekre vagy az aktuális eseményekre összpontosító blogot. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassa a dolgát, és felhívja a fontos szerkesztők figyelmét. Az újságíró hallgatók mellett vannak olyanok is, akik csak élvezik az áttekintést arról, hogy mi történik ezzel kapcsolatban.

A hírek és aktuális események blogjai gyakran a helyi eseményekre, a tudományos és technológiai áttörésekre, a politikai, vallási vagy kulturális eseményekre összpontosítanak. A helyi vagy regionális típusú blogok a témák szélesebb skáláját fedhetik le, de azok, akik nemzeti vagy nemzetközi színpadon kívánnak megjelenni, egy adott témát választanak, mint a rést, és ragaszkodnak ahhoz, hogy közönségüket felépítsék..

Vendégfogadó blog

Az ilyen típusú blogok gondolkodásának legjobb módja Conan O’Brien, Craig Ferguson, Oprah vagy más beszélgetés show-házigazda csatornáinak csatornázása. Az ilyen típusú blog lényege, hogy az olvasók számára sokféle élményt és modern világ szélesebb perspektíváját biztosítsa azáltal, hogy vendég bloggereket hoz be a blogjába, ugyanúgy, mint egy talk show házigazda a vendégeket a show-jára.

Ez a fajta blog lehet általános vagy specifikus, amennyire csak akarja, amikor az a témája, amelyet inkább a közönség számára nyújt. Egyesek, akik vendégfogadó bloggerekként járnak el, még a közönség számára is lehetővé teszik a téma irányítását. A kezdõknek azonban a tartalom biztosítására kell összpontosítaniuk mindaddig, amíg a közönség fel nem készül, mielõtt a közönségvezérelt vállalkozásra indulnának. Ha Ön szeretné felfedezni és megoszthatja felfedezéseit, akkor ez lehet az a blog, amelyet el szeretne indítani.

Rossz blogok

A modern társadalomban nagyon sok ember bántalmaz. Nézzünk szembe a tényekkel, hogy olyan, mint mindenki más, és megfelelni a tömegeknek, nem mindenki számára megfelelő. Azoknak, akik lázadóknak kell lenniük, szükségük van egy outletre is, hogy felfedezzék saját hajlamukat és megosszák véleményüket gazemberekkel.

Számos szélhámos blogger kutatja és feltárja az összeesküvés elméleteit, megvitatja az alternatív életmódot, vagy csupán alternatív nézeteket mutat be, amelyek ellentmondanak a tömegek fő hiedelmeinek. A szélhámos blogolás nem a gyenge szívemből adódik, mivel a lefedett téma általában rosszul dörzsöli az embereket, de a társadalmi normák kihívásának megvan a maga helye és célja. Tehát, ha alternatív nézeteit szeretnéd kifejezni, vastag bőrűek és szereted az upstream úszást, a gazember blogolás a te dolgod.

Blogok bónuszok és kedvezmények keresése

Vannak üzletek, kedvezmények, bónuszok és kuponok, amelyekre szükség volt. A legtöbb ember számára felmerülő probléma az, hogy nem tudják, hol találhatja meg őket, vagy hogyan tudják kezüket rávenni, ha igen. Azok, akik tudják, hogyan kell navigálni a bónuszok és kedvezmények világában, különleges tehetségekkel és készségekkel rendelkeznek, amelyek nagy értékűek lehetnek a háztartások, vállalkozások, nonprofit szervezetek és számos más intézmény számára.

Ezek a blogok általában arra irányulnak, hogy hol találhatók a legjobb ajánlatok a különféle tételekre. Az ilyen típusú bloggereknek széles vagy általános perspektívájuk lehet, vagy egy adott területre szakosodhatnak. Az ilyen típusú blogok különböznek egyes a korábban megvitatott, megtakarítást élve vagy pénzt megtakarító blogoktól azáltal, hogy inkább a pénzmegtakarítás fogyasztói oldalára összpontosítanak, mint a költségek kezelésére. Ha azonban két blogot fontolgat, vagy linket szeretne kapcsolni egy barátjának vagy társának, aki szerény élő bloggal rendelkezik, ez a rendkívül ingyenes ehhez a típushoz.

Fogyasztói útmutató és Termékértékelési Blogok

A legjobb ajánlatok megszerzéséhez kapcsolódnak a fogyasztói útmutatók és a termékértékelési blogok is. Az ilyen típusú blog célja, hogy megalapozott tanácsokat adjon a közönségnek a vásárlási döntések meghozatalakor.

Az ilyen típusú blog általában a különféle termékek tulajdonságaira és előnyeire összpontosít, és összehasonlítja, hogy mely termékek valóban a lehető legjobb áron nyújtják ezeket a szolgáltatásokat és előnyöket. Alapvetõen ezek a bloggerek kiválasztanak egy adott termékkategóriát, megvitatják, hogyan lehet azt a legjobban használni, és milyen elõnyeit élvezheti ebbõl, felépítik a különbözõ funkciók értékét, majd összehasonlítják a különféle modelleket, és azt, hogy mindegyik hogyan értékeli az általános értéket. Ezek a blogok lehetnek rés-specifikusak vagy szélesebb természetűek. Ha szereted a modulokat, és szívesen segítesz az embereket a legjobbak megvásárlásában a legjobb áron, ez lehet a blog típusa az Ön számára.

Következtetés

Nemesebb vállalkozás a belépés a blogoszférába, hogy megosszák ismereteit és megértését a különféle vagy általános témákban. Elkötelezettséged arra, hogy tudásodat növeljék, és ezt a tudást másoknak továbbadják egy blogon keresztül, nagyon sokféle módon lehetnek kifizetődőek. Reméljük, hogy a legnépszerűbb blogtípusok útmutatója segített nullázni a legmegfelelőbb blog típusát. Ha van, akkor ne habozzon, kezdje el még ma írni a blogját.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector