El millor allotjament d’Apache: qui és el millor per al vostre lloc? [Actualitzat: 2020]

Compareu Apache Hosting

Apache és el servidor web més popular del món. A menys que necessiti allotjament de Windows, Apache és l’opció òbvia. No tots els servidors web que utilitzen Apache ofereixen la mateixa qualitat.


Apache pot alimentar plans compartits, VPS o dedicats. Per obtenir una velocitat superior, busqueu host que utilitzin Nginx o Litespeed juntament amb Apache.

A continuació es mostren els 5 millors amfitrions web d’Apache:

 1. SiteGround
  – Servidors ràpids i segurs, suport excepcional
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. InMotion Hosting
 5. HostPapa

Com vam triar els millors amfitrions per a Apache?

Hem escollit, entre centenars d’amfitrions, els que ofereixen allotjament Apache combinats amb altres tecnologies d’alta velocitat com Nginx, CDN (xarxes d’entrega de contingut), SSDs (unitats d’estat sòlid) i caché efectiu..

Hem seleccionat una llista llarga amb un servei al client de qualitat i un valor excepcional. A continuació, analitzem milers de ressenyes d’usuaris de la nostra gran base de dades.

Apache Hosting: quin és el millor host?

Apache Hosting

Què és Apache Hosting?

“L’objectiu del projecte [Apache] és proporcionar un servidor segur, eficient i extensible que proporcioni serveis HTTP en sincronització amb els estàndards HTTP actuals.” – Fundació Apache

Pàgina inicial d'Apache

El servidor web Apache HTTP gairebé no necessita una introducció. Aquesta plataforma de servidor altament configurable és gratuïta i, ja que és de codi obert, Apache es pot personalitzar de diverses maneres diferents.

Apache també inclou una biblioteca plena de complements que proporcionen suport per a funcions addicionals.

Tweaking Apache

Si no trobeu el que necessiteu o voleu, podeu modificar-lo a les vostres especificacions. Les reduccions poden ser compartit entre els membres de la comunitat de desenvolupament Apache, que és un bon lloc per començar per si necessiteu algunes funcions personalitzades.

Saltar al descans de la revisió.

Què és Apache?

En definitiva, Apache és programari de servidor. Les persones que busquen allotjament a Apache ja sabran què significa això. Però, per a aquells que no ho feu, aquí hi ha un recorregut ràpid.

Servidors web vs Aplicacions del servidor web

Un servidor web d’Apache no és la màquina d’infraestructura física que es troba en un centre de dades. En canvi, en realitat, és una aplicació de servidor web instal·lada en aquests equips.

Aquesta aplicació de servidor web és què permet al servidor lliurar contingut a través d’internet. El programari del servidor s’instal·la en un sistema operatiu, més habitualment Linux.

Desenvolupament i manteniment

Aquest programari està desenvolupat i mantingut per una comunitat de codi obert dels desenvolupadors. Els desenvolupadors poden instal·lar el servidor web Apache en un ordinador per allotjar llocs web.

Com que el programari és de codi obert, tothom és completament gratuït que s’instal·li. Això permet als desenvolupadors allotjar llocs web de forma gratuïta en lloc de pagar a una empresa d’allotjament que ho facin per ells.

Què és Apache Tomcat?

Apache Tomcat és un contenidor de Java Servlet de codi obert desenvolupat per Apache Software Foundation. Un servlet Java permet a les persones estendre les capacitats d’un servidor com ara desplegant aplicacions web.

Escrit en Java, Apache Tomcat proporciona un entorn de servidor web Java pur per executar-hi codi Java. També inclou eines que permeten la configuració i la gestió. La gent també pot configura directament Apache Tomcat editant XML fitxers de configuració.

Com funciona Apache?

Tots els llocs web s’han d’allotjar en un servidor web. Un d’aquests servidors i el més utilitzat és Apache. Quan navegueu per Internet en línia, obriu pàgines web.

Quan navegueu a una pàgina web, un servidor web està actuant entre bastidors per trobar la pàgina que heu sol·licitat. Ell lliura els fitxers que formen la pàgina web perquè pugueu visualitzar-lo i interactuar-hi.

Sistema de lliurament HTTP

Els servidors web envien pàgines web mitjançant HTTP (HyperText Transfer Protocol) mitjançant peticions d’URL (Universal Resource Locators). Com probablement sabeu, una URL és l’ID de la pàgina web a la qual voleu accedir.

Quan un usuari introdueix un URL a la barra d’adreces d’un navegador web, el seu el navegador envia una sol·licitud HTTP a l’ordinador del servidor que executa Apache.

Llocs d’empresa i allotjament independent

Si el lloc web està allotjat per una empresa d’allotjament web, aquesta sol·licitud s’enviarà a un ordinador del servidor d’un centre de dades.

Si s’allotja un lloc web a l’ordinador d’un desenvolupador, la sol·licitud s’enviarà. El servidor Apache gestiona la sol·licitud HTTP, seguint el protocol HTTP per lliurar la pàgina web sol·licitada.

Gestió de diverses sol·licituds

Els servidors Apache han de gestionar moltes sol·licituds HTTP al mateix temps. Com a resultat, el servidor Apache crearà un fil nou, o una branca del programa, per executar cada nova sol·licitud HTTP..

Això és el que permet a diversos usuaris accedir a una pàgina web alhora. Això és possible a causa dels mòduls multi-processament d’Apache.

Es poden instal·lar molts altres mòduls Apache al servidor web Apache. Aquests mòduls poden ser disponible de tercers o de desenvolupadors treballant també amb Apache. Podeu trobar una llista de tots els mòduls disponibles per descarregar-los a Wikipedia.

Aquests diferents mòduls tenen una varietat de funcions, com ara actuar com a proveïdors d’autenticació o aplicar límits d’amplada de banda als usuaris.

cupó d'allotjament web

Cerqueu un amfitrió més ben valorat d’Apache?
Obteniu velocitats ràpides i assistència tecnològica de qualitat registrant-vos amb el nostre amfitrió número 1 – SiteGround. Actualment podeu estalviar fins a un 67% en els vostres plans. Utilitzeu aquest enllaç de descompte especial
per aconseguir l’acord.

Allò que fa tan popular a Apache?

El suport comunitari a Apache continua sent fort, malgrat l’arribada de nombroses solucions competidores. Tot i que Apache funciona en servidors basats en Windows, Mac, Unix i Linux, sol estar associat a Linux.

Integració fàcil

Apache admet diverses tecnologies, incloses:

 • MySQL
 • PHP
 • SSL
 • Interfície de passarel·la comuna (CGI)
 • Inclou costat del servidor (SSI)
 • Redirecció URL
 • Metafils de capçalera HTTP
 • Memòria cau del servidor intermediari

Compatibilitat multiplataforma

La compatibilitat multiplataforma significa que no importa quin sistema operatiu estigui executant l’ordinador del servidor, Apache encara pot allotjar el vostre lloc web amb facilitat.

Els servidors Apache normalment funcionen de manera més àgil i segura en comparació amb altres servidors, de manera que si la seguretat és una preocupació, Apache és una aposta segura en moltes circumstàncies..

Ús comú

Molts plans d’allotjament compartits ofereixen servidors Apache, de la mateixa manera que molts plans dedicats al servidor, perquè és una opció més rendible en comparació amb els serveis d’informació Microsoft Internet (IIS)..

Per la seva flexibilitat i assequibilitat, és el programari de servidor web més popular disponible avui.

Apache vs altres servidors web

Tot i això, en els darrers anys Apache ha perdut terreny davant de l’IIS i competidors de codi obert com Nginx. Fa uns anys Apache gestionava més del 60% de tots els servidors web, però a principis del 2014 la quota va baixar fins al 42%.

Si bé Apache encara té moltes coses necessàries, els crítics afirmen que s’ha inflat amb els anys, oferint nombroses funcions avançades que molts usuaris simplement no consideren necessaris..

La naturalesa basada en el procés d’Apache també ho significa crea molts fils generals, ja que cada connexió simultània requereix un fil separat. Alguns usuaris mostren que l’IIS és més atractiu gràcies al seu inigualable suport .NET.

Com obtenir Apache

Amb un pressupost? El La pila LAMP és una opció fantàstica.

Qualsevol persona pot obtenir Apache com un paquet autònom o com a part d’un programa inclusiu amb mòduls. Moltes persones aconsegueixen Apache com a part d’una pila LAMP, que és una suite d’aplicacions necessàries per a hosting.

Què és LAMP?

LAMP significa Linux, Apache, MySQL i PHP. La pila LAMP proporciona eficaçment un sistema operatiu, un servidor, una base de dades i un llenguatge de script.

Les persones que busquen instal·lar Apache al seu ordinador poden obtenir-lo des del lloc web d’Apache. Però molta gent prefereix instal·lar-la amb una pila LAMP. Utilitzant Ubuntu com a sistema operatiu Linux, les persones poden instal·lar Apache fàcilment des de la seva línia d’ordres mitjançant l’ordre apt-get install.

Què és un servidor virtual?

El servidor Apache té la possibilitat de servir diversos dominis alhora. Això s’anomena allotjament virtual. Així és com les empreses d’allotjament poden oferir solucions d’allotjament de servidors compartits i oferir-te múltiples dominis amb els teus plans.

Hosting virtual

L’allotjament virtual és el que permet a un sol servidor compartir els seus recursos amb diversos usuaris. Això fa que sigui fàcil per a les empreses oferir allotjament compartit a un preu baix.

Això fa que l’allotjament extremadament assequible per a petites empreses i persones que no poden pagar el preu d’un servidor complet dedicat. Sobretot perquè aquests usuaris ni tan sols necessiten tots els recursos d’un servidor dedicat.

Hosting virtual Apache

Hi ha dos tipus de configuracions per a allotjament virtual Apache. Un està basat en IP, i l’altre està basat en noms. Una configuració d’amfitrió virtual basada en IP utilitza una adreça IP del servidor independent per a cada lloc web del servidor.

Una configuració basada en noms utilitza el nom d’amfitrió a la capçalera HTTP per trobar el lloc web sol·licitat. D’aquesta manera, el servidor només ha de tenir una adreça IP i apuntar diversos llocs web a aquesta IP.

Hosting virtual de base IP

Tot i que, quan els llocs web allotjats comparteixen una adreça IP, les persones poden tenir problemes SSL. Si compartiu una adreça IP amb altres usuaris del vostre servidor, també ho feu compartiu el certificat SSL.

Això pot provocar que encara es mostrin avisos als visitants del lloc web quan entren a la informació de pagament al vostre lloc web.

És per això que moltes empreses d’allotjament ofereixen allotjament virtual basat en IP per un preu addicional. Això et proporciona la teva pròpia adreça IP en la qual pots col·locar un certificat SSL privat.

Desavantatges de l’allotjament virtual basat en IP

L’avantatge de l’allotjament virtual basat en IP és que ho és augmenta els costos generals per a les empreses. És per això que les IP dedicades sovint s’inclouen en plans de preus més elevats o s’ofereixen com a complements.

Amfitrió virtual basat en nom virtual basat en noms
IdentificadorDiversos noms d’amfitrió (cadascun dels quals es refereix a un lloc web específic) s’utilitzen per assenyalar una sola adreça IPUna adreça IP dedicada per lloc web
SeguretatÉs difícil protegir els llocs web amb SSL / TLS a causa de la configuració tècnica de l’allotjament virtual basat en nom
EstabilitatCal que es pugui utilitzar un sistema de noms de domini disponible de manera constantLes adreces IP úniques redueixen la probabilitat de confusió sobre el lloc web específic que ha sol·licitat l’usuari
Facilitat de mantenimentAltMitjana: múltiples adreces IP requereixen un major cost administratiu

Elecció infinita d’Apache Hosting Options

Atès que Apache pot funcionar pràcticament qualsevol plataforma, es pot desplegar en nombroses versions i variacions personalitzades, pràcticament en qualsevol plataforma de maquinari del mercat..

No obstant això, no totes les empreses que ofereixen allotjament Apache estan creades igualment, ja que els preus poden variar significativament d’un host a un altre. Per sort, amb tanta opció ho és fàcil de comprar, Compareu funcions i preus abans de decidir què funcionarà millor per al vostre projecte.

Estalvieu les tarifes d’allotjament escollint Apache

Els plans d’allotjament d’Apache solen ser una mica més barats que els plans comparables de Windows. Tingueu en compte que Apache és gratuït, de manera que la majoria dels amfitrions la vinculen amb sistemes operatius gratuïts com Linux. La combinació es coneix com a LAMP, que és la seva acció Linux Apache MySQL PHP.

D’altra banda, l’allotjament de Windows requereix IIS, Microsoft SQL o ODBC i, per descomptat, un sistema operatiu Microsoft. Els requisits de maquinari també poden diferir.

La major part de l’estalvi es transfereix al client, fent que els plans d’acolliment Apache magre i frugal siguin populars entre petites empreses i usuaris individuals.

Tot i així, fins i tot aquests plans d’allotjament d’Apache a nivell d’entrada ofereixen molta funcionalitat: ells sovint és suficient per a llocs construïts en plataformes populars com ara WordPress, Drupal, phpBB i Joomla.

Tres nivells de pla d’allotjament Apache més comuns

Tot i que no hi ha cap estàndard del sector i hi ha diferents opcions, els plans i els nivells de preus més habituals són els plans compartits d’Apache, els plans del servidor privat virtual (VPS) i els plans del servidor privat gestionat (MPS)..

Plans compartits

Les opcions més assequibles solen ser els plans Apache compartits, inclosos els plans basats en núvols. Ells acostumen a oferir una funcionalitat bàsica, inclosos:

 1. cPanel
 2. MySQL
 3. PHP
 4. Correu electrònic POP
 5. Certificats SSL compartits

Plans VPS

Els plans VPS (Servidor privat virtual) més cars i complets estan dissenyats per a llocs d’allotjament i llocs de càrrega mitjana.

Solen ser incloure maquinari dedicat, normalment utilitzant un model de servidor privat virtual, allotjament de dominis múltiples, més emmagatzematge i altres funcions.

Servidors dedicats

Els servidors privats gestionats amb Apache de punta són dissenyats per a clients més exigents. Poden gestionar diversos llocs web o llocs d’alta càrrega. La virtualització normalment és compatible, molts hostes també ofereixen funcionalitat de comerç electrònic, juntament amb funcions més avançades per a usuaris nínxols.

No cal dir que els servidors dedicats solen acabar costats independentment de la plataforma i, en la majoria dels casos, la bretxa de preus entre els paquets LAMP i Windows / IIS sol ser més gran en els plans d’entrada..

Les meves opcions: els tres millors amfitrions d’Apache

Aquestes tres companyies d’allotjament tenen un servei d’allotjament Apache molt barat.

GreenGeeks

Pàgina d'inici de GreenGeeks

Per començar, els serveis d’allotjament web basats en Apache de GreenGeeks estan optimitzats per a allotjament a Apache. Actualitzen regularment el servidor Apache per assegurar-se que els vostres llocs web són ràpids i segurs.

Amb els seus plans compartits, obtindreu accés a mòduls personalitzats d’Apache així com les optimitzacions personalitzades de PHP i PHP. GreenGeeks acull els seus plans en servidors SSD ràpids en els quals proporcionen un emmagatzematge il·limitat. També podeu obtenir còpies de seguretat diàries gratuïtes amb els seus serveis i un nom de domini gratuït quan us registreu.

A2 Hosting

Pàgina d'inici d'allotjament A2

El servei d’allotjament A2 no inclou cap nom de domini gratuït. Però, proporcionen servidors Turbo a augmenta la velocitat d’allotjament 20x. Aquests servidors Turbo proporcionen més recursos per a cada usuari, ja que mantenen menys usuaris. Això també permetrà als usuaris millorar el rendiment d’Apache.

Amb A2, els clients obtenen recursos il·limitats, fins i tot amb un pla d’allotjament molt més barat. I només per un preu reduït al mes, poden albergar dominis il·limitats.

SiteGround

Pàgina inicial del SiteGound

Igual que GreenGeeks, SiteGround us proporciona un registre de domini gratuït quan us registreu. Tot i que els seus plans d’allotjament compartits són similars al preu que les altres dues empreses, posen límits al vostre espai d’emmagatzematge del vostre lloc web.

Però la gent que decideixi acollir-se amb SiteGround ho farà gaudeix d’un CDN gratuït i còpies de seguretat gratuïtes diàries. SiteGround també ofereix mòduls Apache personalitzats amb optimitzacions avançades de PHP.

Pros i contres d’Apache

Com qualsevol producte de programari, Apache té els seus punts bons i dolents. A continuació, ho tinc va destacar els principals pros i contres d’Apache.

Pros

 • El servidor web d’Apache és completament gratuït perquè és un programari de codi obert
 • La naturalesa de codi obert del servidor també significa que hi ha una comunitat de desenvolupadors al darrere que produeix actualitzacions freqüents
 • Els desenvolupadors poden modificar i personalitzar el codi font segons les seves necessitats
 • L’allotjament virtual permet executar diversos llocs web des d’un servidor
 • El paquet d’instal·lació d’Apache inclou DNS, SMTP i FTP.
 • Nombrosos mòduls de tercers us permeten personalitzar el vostre servidor web
 • Compatible amb molts sistemes operatius diferents i configuracions de maquinari.

Contres

 • La possibilitat de modificar la configuració del servidor afegeix una amenaça per a la seguretat del servidor
 • Si modifiqueu el codi font, usareu errors
 • Apache s’ha d’actualitzar regularment
 • Apache pot lluitar en situacions d’alt trànsit on NGINX pot millorar.

ofertes d'allotjament web

Verdict: recomanem SiteGround per allotjar Apache.
Els nostres lectors actualment poden estalviar un 67% en hosting de SiteGround mitjançant aquest enllaç de descompte.

Conclusió

Hi ha diverses raons per les quals Apache és el servidor web més popular del món. I és popularitat us ofereix molts avantatges com tenir molta gent que ho puguis convertir en cas de patir problemes.

L’alternativa principal és Nginx, que generalment es pensa que utilitza menys memòria i s’executa més ràpidament. Moltes empreses d’allotjament web ofereixen tant servidors com opcions. En general, no podreu equivocar-vos amb cap.

Altres funcions en servidors web

 • LiteSpeed
 • Tomcat JSP
 • IIS 7.0
 • Nginx

Preguntes freqüents d’Apache

 • Què és Apache?

  Apache és el programari de servidor web més popular del món. Es va desenvolupar per primera vegada el 1995. Actualment, Apache serveix més de la meitat de tots els llocs web existents.

 • Qui posseeix Apache?

  El programari Apache és propietat de l’Apache Software Foundation, una corporació nord-americana sense ànim de lucre. Els membres de la fundació la mantenen un grup de desenvolupadors. Per unir-se a Apache Software Foundation, un desenvolupador ha de tenir un historial de contribució activa a un dels projectes de la fundació i ser proposat per un membre actual i votat per una majoria..

 • És Apache lliure?

  Sí. Apache es distribueix com a programari gratuït i de codi obert. Els estatuts de la Apache Software Foundation estableixen específicament que els projectes Apache es distribuiran de forma gratuïta.

 • Quins sistemes operatius es poden executar Apache?

  Apache s’utilitza més sovint en servidors Linux, però el programari també està disponible per a diversos sistemes operatius, com ara Microsoft Windows i Mac OS X.

 • Quines empreses d’allotjament web utilitzen servidors Apache?

  La majoria dels plans d’allotjament web basats en Linux funcionen amb servidors Apache, tot i que potser no s’esmenta específicament Apache. Potser voldreu fer una consulta doble amb la vostra empresa de hosting abans de comprar un pla si necessiteu Apache.

  Per als servidors VPS o servidors dedicats, segons l’empresa d’allotjament web i el pla que adquiriu, podeu instal·lar Apache al vostre servidor o sol·licitar que s’instal·li per a vosaltres..

 • Per què Apache continua sent el programari de servidor web més comú?

  Malgrat altres aplicacions de programari per a servidors web més recents, Apache continua sent el més popular al web. És un sistema segur i verificat en temps, que és conegut i ben entès per molts desenvolupadors, cosa que el converteix en la primera elecció més comuna per a la configuració del servidor.

 • Com es compara Apache amb Nginx?

  Nginx és el que s’anomena un servidor asíncron, mentre que Apache és un servidor basat en processos. Existeixen moltes diferències en la forma en què Apache i Nginx gestionen les connexions, interpreten les sol·licituds, s’estenen mitjançant mòduls, etc..

  El suport comunitari a Apache és més abundant perquè el programari ha estat des de fa molts anys.

 • Com es compara Apache amb Lighttpd?

  Lighttpd (pronunciat “lighty”) és un servidor asíncron de codi obert i lliure que funciona com un procés únic amb un únic fil, similar a Nginx. Lighttpd es va llançar per primera vegada el 2003 i, com Nginx, acostuma a tenir menys suport comunitari que Apache.

 • Què és un servidor basat en processos i en què es compara amb asíncron?

  El servei basat en processos és una tecnologia més tradicional. Amb un servidor basat en processos, cal crear un fil nou per gestionar cada sol·licitud HTTP. En càrregues pesades, aquest sistema pot utilitzar molta RAM i produir un rendiment més lent.

  Amb els servidors asíncrons més nous (també anomenats E / S basats en esdeveniments o asincrònics), es poden gestionar múltiples sol·licituds HTTP dins d’un fil, que utilitza menys RAM i pot processar càrregues més pesades de manera més eficient..

  L’Apache Software Foundation apunta que els criteris de referència de rendiment solen ser una mesura de configuració en lloc de la qualitat subjacent del servidor.

 • Quins tipus de mòduls hi ha disponibles per a Apache?

  Hi ha molts mòduls disponibles per ampliar la funcionalitat d’Apache. Es poden afegir mòduls per proporcionar la capacitat de CGI, afegir opcions d’autenticació d’usuaris, generar llistats de directoris automàtics, establir límits d’amplada de banda, transmetre vídeo flash, habilitar llenguatges de programació específics i molt més..

 • Puc allotjar el meu propi lloc web en el meu ordinador domèstic mitjançant Apache?

  Sí, és possible allotjar el vostre propi lloc web a casa amb el programari Apache. Tanmateix, executar el vostre propi servidor a casa pot ser una tasca que requereix molt de temps i, a menys que sigui un expert, pot obrir el vostre lloc web i l’ordinador sencer a diversos problemes de seguretat..

  Si el vostre objectiu és estalviar diners en hosting, és millor anar amb una empresa d’allotjament web de baix cost que fer servir el vostre propi servidor a casa. En primer lloc, els proveïdors d’interès general no us permeten executar servidors públics mitjançant connexions residencials.

 • Quina diferència hi ha entre el servidor HTTP d’Apache i l’Apache Tomcat?

  El servidor HTTP Apache està escrit en C i, com el seu nom indica, és un servidor HTTP de propòsit general. Tomcat està escrit en Java, i el seu objectiu principal és allotjar servlets i JSP. Tomcat pot servir com a servidor HTTP per a contingut estàtic, però el servidor HTTP Apache ofereix moltes opcions avançades que Tomcat no té.

 • On està disponible l’assistència d’Apache?

  L’Apache Software Foundation manté una àmplia documentació sobre Apache al seu lloc web oficial. Les empreses de tercers proporcionen suport comercial per a Apache, però la fundació no en manté cap llista ni avala cap empresa en concret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector