El millor allotjament de .NET Framework: qui és el millor per al vostre lloc? [Actualitzat: 2020]

Compareu el .NET Framework Hosting

El .NET framework és un entorn de programació utilitzat per crear pàgines web dinàmiques de forma ràpida i senzilla. S’executa en servidors de Microsoft Windows i és una opció òbvia per a les persones que ja tenen experiència amb aquesta plataforma.


Cerqueu un amfitrió web especialitzat en Windows, admet la versió més recent de .NET i ofereix serveis de migració experts. A més, busqueu proves de temps de resposta ràpids del servidor.

A continuació, es mostren les 3 millors opcions dels nostres experts per al millor allotjament de framework .NET:

 1. A2 Hosting
  – Experiència en Windows, servidors ràpids, excel·lent suport
 2. Web líquida
  – Suport professional, altament fiable
 3. HostGator
  – Plànols flexibles

Com seleccionem els millors amfitrions .NET Framework?

Hem buscat amfitrions que proporcionin serveis de migració, còpies de seguretat diàries, notable experiència en Windows i temps de resposta ràpida del servidor. Hem seleccionat una llista llarga amb un excel·lent suport tècnic.

A continuació, ens vam plantejar el sentiment i la visió del consumidor obtinguts de milers d’opinions d’usuaris de la nostra base de dades.

Què és el .NET Framework?

.NET és un marc de programació i desenvolupament de programari creat per Microsoft Corporation.

Aquest marc permet als desenvolupadors crear aplicacions amb més facilitat.

.NET finalment està dissenyat per proporcionar un entorn de programació controlat on el programari es pugui desenvolupar, instal·lar i executar en sistemes operatius basats en Windows.

El motiu pel qual existeix .NET Framework és que hi ha nombroses aplicacions que entren en un projecte de desenvolupament.

La realitat és que diverses aplicacions per falta de recursos no s’integren exactament i no s’uneixen bé fora de caixa.

Amb el format .NET al seu lloc, aquesta interacció d’aplicacions és molt més senzilla, cosa que permet una funcionalitat i una integritat d’aplicacions cohesionades entre tots els llocs.

Com a tecnologia, .NET Framework admet la creació i l’execució d’avantguarda de serveis i aplicacions web XML.

Al proporcionar aquesta potent plataforma, els objectius del marc són proporcionar un entorn on es pugui desplegar l’execució de codi per minimitzar la implementació de programari i qualsevol conflicte en la versió.

També proporciona un entorn de programació consistent orientat a objectes, ja sigui si el codi objecte s’emmagatzema i s’executa localment, s’executa localment, però es distribueix per Internet o s’executa de forma remota.

.NET proporciona un entorn que promou l’execució de codi de seguretat, fins i tot amb codi subministrat per tercers desconeguts i semi-confiança.

Molts altres entorns amb scripts o interpretats causen problemes de rendiment i .NET està dissenyat per eliminar aquest tipus de problemes.

.NET framework també vol fer que l’experiència del desenvolupador sigui consistent en diversos tipus d’aplicacions molt variades, com ara les aplicacions basades en Windows i les aplicacions basades en la web..

Basat en els estàndards de la indústria, .NET està centrat en garantir que qualsevol codi produït en el marc es pugui integrar amb qualsevol altre codi estàndard de la indústria.

.NET: el desenvolupament de Microsoft Linchpin

.NET és el component central de l’estratègia de desenvolupament de sobre-arxiu de Microsoft i es va llançar per primera vegada com a resposta a l’empresa de Java.

.NET presenta una sèrie d’elements que la fan força atractiva i són fidels a la missió de la plataforma.

 • .NET està centrat en la interoperabilitat, permetent que els programes desenvolupats per .NET puguin accedir a les funcionalitats dels programes desenvolupats fora de .NET.
 • .NET utilitza un Motor de Runtime Common (CRE). Aquesta construcció, també coneguda com a llenguatge de llenguatge comú, permet als programes desenvolupats a .NET exhibir comportaments comuns en ús de memòria, maneig d’excepcions i seguretat..
 • .NET té funcions d’Independència Lingüística i està dissenyat amb la possibilitat d’intercanviar dos tipus de dades separats entre dos programes desenvolupats en idiomes diferents i habilitats per Common Language Infrastructure (CLI)..
 • .NET presenta una biblioteca de codi de funció comuna en una biblioteca coneguda com a Biblioteca de classes bàsiques. Utilitzant aquesta biblioteca, un programador pot evitar la reescriptura repetitiva de codi.
 • .NET és fàcil de desplegar. Com en moltes coses de Microsoft, la facilitat de desplegament és una característica clau de la plataforma .NET. Amb una instal·lació manual als sistemes operatius nadius de Microsoft, .NET s’instal·la fàcilment i causa un mínim de conflictes fora de la caixa.
 • .NET té seguretat integrada. Els programes desenvolupats a .NET es basen en un model de seguretat comú.

Compleix una necessitat de desenvolupament

El desenvolupament abans de .NET a Windows va ser una qüestió poc freqüent.

No va ser difícil trobar situacions en què un programador iniciara els seus programes amb una pissarra o full de paper en blanc.

Un programador podria tenir a mà una rutina o dos amb els quals podria començar.

Durant tot el procés de desenvolupament de programari, tot va patir molt de temps, ja que va requerir moltes proves manuals.

Les coses eren ineficients i si algú s’endinsava enmig d’un procés requeria que s’hagués de fer molta feina.

Hi havia la necessitat de crear construccions pre-escrites i pre-testades en el procés que poguessin accelerar les coses.

Van aparèixer les escriptures de funcions, que van ser seguides per les biblioteques de classe, fins que finalment es van agafar els marcs de la classe Foundation.

El marc .NET és la potent implementació d’aquest programa de Microsoft i contribueix a classes, mètodes, objectes, seguretat i molt més, de manera que ajuda al desenvolupament..

Amb programadors capaços de centrar-se molt més en les seves aplicacions, se centra sobretot en un desenvolupament més ràpid i els objectius del projecte des del primer moment.

A més, els col·laboradors del projecte poden treballar i centrar els elements específics als quals se’ls encarrega el treball, en lloc de tot el cos de codi, desenvolupament i proves..

Consideracions d’allotjament

Hi ha moltes opcions d’allotjament per a un entorn de desenvolupament .NET, així que si busqueu utilitzar aquesta plataforma en un entorn d’allotjament, assegureu-vos que és la versió de .NET que necessiteu amb antelació, ja que la plataforma ha evolucionat de manera important al llarg dels anys..

cupó d'allotjament web

Cerqueu l’oferta perfecta en allotjament .NET?
A2 Hosting acaba de marcar el número 1 a les nostres recents proves de velocitat i rendiment. Els seus plans .Net disposen d’emmagatzematge i transferència il·limitats. Estalvieu fins a 50% als plans d’A2 mitjançant aquest enllaç de descompte especial
.

Altres funcions en idiomes i marcs

 • ASP.NET
 • VB.NET
 • Laravel
 • PHP
 • Rubí sobre carrils
 • Perl
 • Django
 • Python
 • El costat del servidor inclou
 • Java
 • ColdFusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Simfonia
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector