El millor allotjament del servidor Tekkit: qui és el millor per al vostre lloc? [Actualitzat: 2020]

Compareu Tekkit Server Hosting

Per als jugadors que vulguin utilitzar les modificacions de Tekkit amb Minecraft, tenir el vostre propi servidor de jocs és tot un luxe. No tots els proveïdors d’allotjament seran ideals, però, podeu llegir les nostres recomanacions.


Si busqueu un servidor per executar Minecraft i Tekkit, necessitareu un entorn privat amb molta memòria RAM. Pagareu una prima per un host especialitzat. És més barat fer servir un host de propòsit general. Tingueu en compte, tot i que, haureu de proporcionar la vostra pròpia experiència tècnica perquè tot funcioni correctament.

Descriurem les millors opcions d’allotjament més endavant en aquesta publicació, però aquí teniu una vista prèvia dels 5 millors amfitrions dels servidors Tekkit:

 1. LiquidWeb
 2. 1&1 IONOS
 3. Solucions dedicades
 4. Contabo
 5. Sharktech

Com hem escollit els millors host per al servidor de Tekkit Server?

Hem examinat més de 1.500 plans d’allotjament i hem seleccionat aquells que compleixen tots els requisits tècnics per a executar servidors Tekkit. A continuació, hem preseleccionat els amfitrions que ofereixen VPS o hosting dedicat amb elevades quantitats de memòria RAM.

Per a l’últim tall, hem consultat la nostra base de dades de ressenyes reals d’usuaris, que consta de més d’un milió de paraules de ressenyes de clients independents per completar els 10 amfitrions principals per al servidor Tekkit..

Què és Tekkit Server Hosting?

Basat en el popular conjunt d’eines Bukkit, Tekkit és una col·lecció de mòduls (“mods”) basats en el servidor i eines per als jugadors del popular joc de aventura i aventura de 8 bits Minecraft.

Sobre Tekkit

No tots els que compren allotjament busquen iniciar una petita empresa o crear un bloc. Per als amants del joc Minecraft, la compra d’un paquet d’allotjament els permet crear i compartir una versió del joc basada en servidors amb amics i altres persones del món. Aquests servidors sovint es modifiquen (“modificats”) amb contingut i codi personalitzats que afegeixen funcions i funcionalitats al joc i als seus voltants virtuals. Un mod de servidor molt popular és Tekkit Server, construït a la plataforma Technic Pack.

El servidor Tekkit es basa en el mòdul Bukkit o mod. Aquest conjunt de millores i complements per a Minecraft és un dels més populars per als jugadors hardcore del joc, i Tekkit Server està dissenyat tant per a la compatibilitat amb els mods Bukkit existents com per a una considerable expansió de les seves capacitats. Els mòduls del servidor Tekkit inclouen elements de joc millorats (per exemple, vaixells de coets, exploració d’espai, viatges de fàbrica i interdimensionals) i contingut addicional (nous tipus de blocs, eines, roba, etc.).

Tekkit Server, desenvolupat per la comunitat de fans de Minecraft, està disponible com a descàrrega gratuïta i de codi obert directament des de Technic Platform. Una gran varietat de proveïdors d’allotjament amigables per a jugadors (molts centrats exclusivament en servidors Minecraft) ofereixen Tekkit com a part dels seus paquets i l’afegiran als paquets existents a petició..

Característiques del servidor Tekkit

Tekkit és un mod basat en el paquet tècnic, que és una versió molt modificada del joc amb els seus propis fitxers Java que permeten a Minecraft tenir una quantitat molt més extensible de funcions. La plataforma Technic Pack es pot millorar encara més amb el contingut que utilitza la nova capa programàtica que ofereix Technic. Això significa que s’introdueixen noves mecàniques de joc que milloren molt l’experiència de l’usuari!

El propi Tekkit és en realitat un dels molts “paquets” que es poden connectar a la plataforma tècnica. El client de la plataforma tècnica (no el servidor) es pot descarregar per a qualsevol sistema operatiu i instal·la un “llançador” que permet al jugador triar quin “paquet” té el sabor del joc que els agradaria jugar. Per exemple, aquí hi ha alguns dels paquets oficials principals:

 • Tekkit – el paquet que ho va començar tot, Tekkit afegeix diversos elements de joc centrats en principis d’enginyeria del món real. això inclou sistemes energètics, eines d’automatització, portes dimensionals i nous mètodes de transport. Amb un focus especial en la producció de recursos automatitzats, els jugadors poden configurar mines automatitzades, però han de tenir en compte l’emmagatzematge, l’energia i la calor del motor. Les millores més petites del joc inclouen “Treecapitator” que es separa un arbre quan talla la base de la soca, i alguns mòduls fins i tot permeten escriure codi informàtic dins del propi joc per controlar els actius del món virtual..
 • Hexxit – Tekkit s’inspira en principis d’enginyeria, Hexxit s’inspira en conceptes màgics pioners en campanyes antigues Dungeons and Dragons. El jugador és capaç de transformar-se en diverses criatures que es troben en el joc, aprendre encanteris, escoltar pocions i explorar calabossos foscos, torres esporàdiques i ruïnes desgastades a la recerca d’artefactes per millorar el seu encanteri..
 • Voltz – Quan Tekkit tenia un enfocament ampli per afegir principis d’enginyeria al joc, Voltz es centra només en modelar correctament l’electricitat. Es van crear diverses implementacions d’electricitat tant per a Tekkit com per a Technic core, però Voltz ha simplificat tant en una API estàndard que es pot ampliar amb modificacions addicionals..
 • Atac de l’equip B – Amb una forta inspiració de les pel·lícules de literatura de ciència ficció i la literatura, el modpack B-Team afegeix diversos elements de joc divertits, que inclouen la paleontologia (trobar fòssils) per clonar dinosaures, construir robots de batalla i construir naus espacials per viatjar a la Lluna i a Mart. . A més, s’han introduït nous biomes posant l’èmfasi en els ambients tropicals i els arbres gegantins que es poden convertir en forts.

Hi ha, a més, centenars de paquets més creats per l’usuari, amb una gran varietat de noves incorporacions de joc. Alguns simulen estar encallats en un planeta desèrtic, altres augmenten la dificultat del joc afegint enemics extremadament desafiants. La complexitat i l’abast del joc disponible són extremadament complexes, per la qual cosa molts jugadors que gaudeixin del joc triaran jugar en un món de paquets tecnics. El propi servidor funciona en Java, i funciona mitjançant TCP i UDP, sovint amb ports dedicats oberts i de vegades una comunicació socket segura.

Technic (basat en Bukkit) afegeix algunes capes addicionals per difondre contingut entre els reproductors, ja sigui a través d’un host directe o un servidor dedicat. Sovint els servidors tindran una capacitat predefinida, de manera que la xarxa no es sobrecarregui amb les sol·licituds. Normalment, aquesta capacitat té una capacitat de tenir uns quants centenars de jugadors, i té mons típics entre 10 i 100 jugadors. Aquest import és a discreció de l’administrador del servidor, en funció de quin estil de joc es desitgi.

Instal·lació i allotjament

Per oferir el vostre propi servidor, hi ha dues opcions principals. Un és comprar una màquina dedicada a un proveïdor especialitzat, l’altre és configurar un servidor en una màquina local o bé comprar temps en un servidor privat virtual.

Amb un proveïdor especialitzat, la configuració i l’assistència sovint provenen directament del proveïdor. Per a la configuració en un servidor privat virtual, gairebé tota la configuració haurà de fer-se manualment. El major repte per configurar un servidor per tu mateix és assegurar-se que la seguretat de la xarxa permetrà l’intercanvi gratuït de dades a través de ports especials i a través de socs.

Si configureu el vostre propi servidor, estigueu a punt per depurar la xarxa del vostre host. Segons el proveïdor d’allotjament que escolliu, potser haureu d’ajustar manualment la instal·lació de Minecraft per aprofitar totes les campanes i els xiulets disponibles amb Tekkit Server..

Els proveïdors que se centren en Minecraft solen empaquetar Tekkit Server amb diversos altres packs de modificacions, mons i altres continguts. Les vostres opcions d’allotjament també inclouran un límit ferm del nombre de jugadors que poden utilitzar el servidor alhora. Per obtenir informació sobre la compatibilitat i el rendiment més actuals, consulteu el vostre proveïdor.

Altres funcions de Gaming

 • Gremi
 • Minecraft

Tekkit Server Preguntes freqüents

 • Tots els “Packs” tenen el mateix suport per configurar un servidor de jocs?

  No, tots els components inclosos en un modpack han de provar-se per a la replicació de la xarxa i hauran de tenir diferents requisits. Molts dels missatges bàsics de la xarxa continuaran sent els mateixos, però per obtenir contingut personalitzat per transmetre es triga el temps per esbrinar-los. Tots els modpacks oficials s’han calculat de manera àmplia i, en general, la majoria de modpacks permeten allotjament directe al client. Tanmateix, per a servidors dedicats a modpacks obscurs, es necessitarà molta més feina addicional.

 • Puc obtenir ingressos amb el meu servidor de jocs?

  Sí, però només en els termes que el desenvolupador, Mojang, permetrà. Aquest contracte de serveis pot canviar amb les versions més recents de Minecraft. Assegureu-vos de fer recerca sobre l’estat actual d’aquest acord abans de cobrar diners.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector