El millor allotjament XenForo: qui és el millor per al vostre lloc? [Actualitzat: 2020]

Compareu XenForo Hosting

Podeu crear una comunitat en línia compromesa amb fòrums de XenForo. Però si voleu evitar un lloc lent i poc fiable, heu de triar el vostre host amb cura.


XenForo requereix una pila LAMP estàndard, que és la configuració del servidor web més comuna. Podeu instal·lar l’aplicació a través del tauler de control. Alguns host us instal·laran el programari. L’execució de XenForo en un servidor compartit és correcte al principi, però si el fòrum creix, potser voldreu actualitzar a VPS o dedicat.

Més endavant hi ha més detalls sobre els nostres hostes recomanats, però aquí teniu un cop d’ull als 5 millors allotjaments XenForo segons les puntuacions dels clients:

 1. SiteGround
  – Instal·lació senzilla, suport CDN gratuït i suport 24 hores
 2. A2 Hosting
 3. LiquidWeb
 4. Interserver
 5. RoseHosting

Com vam triar els millors amfitrions de XenForo?

Hem seleccionat amfitrions amb un temps de funcionament elevat i suport sòlid per ajudar-vos ràpidament si teniu cap problema. Hem buscat amfitrions que proporcionin una fàcil instal·lació de XenForo i còpies de seguretat gratuïtes. A continuació, hem escollit els amfitrions amb les millors opinions dels clients.

XenForo Hosting

Tot i que molts usuaris coneixen els fòrums del web, el concepte ha estat durant molt de temps. La gent gran podria estar familiaritzada amb els sistemes locals de taulers d’anuncis (BBS) populars des de la dècada de 1980 fins a principis dels anys 90, o amb Usenet. XenForo és una de les últimes encarnacions de sistemes que permeten als usuaris construir comunitats un lloc a la vegada.

Què és XenForo?

XenForo és un programa d’allotjament basat en fòrums basat en PHP per a comunitats dissenyat per ser desplegat en un servidor web remot. És similar a altres programes de fòrums basats en web com phpBB, vBulletin, YaBB i el fòrum Simple Machines. XenForo és un producte propi, on hi ha diversos programes de programari d’allotjament de fòrum populars.

Per què XenForo?

XenForo destaca dels altres programes pel seu sistema de recompensa integrat. Això permet als usuaris guanyar punts per fer bones contribucions, com ara publicacions útils. Per exemple, els usuaris poden rebre premis per arribar a un nombre determinat de publicacions. Això afegeix un element de gamificació als fòrums web. La idea darrere d’aquest és que els beneficis fomentaran una comunitat. Un fòrum no és bo si ningú no hi publica i, si es mantenen prou motivats, els usuaris del fòrum evitaran que es converteixi en una ciutat fantasma..

Característiques

XenForo ofereix diverses funcions útils.

Trofeus

Com s’ha esmentat anteriorment, la característica principal de XenForo és el seu sistema d’adjudicació. Els premis s’anomenen trofeus i es poden personalitzar a través del tauler de control del programari. Poden incloure obtenir un nombre determinat de likes en una publicació o publicar un nombre determinat de missatges.

Alertes

Els usuaris poden rebre alertes relacionades amb esdeveniments com algú que respon a les seves publicacions

Complements

Si bé XenForo és un programa propietari, hi ha molts complements que els clients poden utilitzar per personalitzar la seva instal·lació.

Flux d’activitats recents

XenForo té un flux d’activitat recent per als usuaris. Això mostra coses com ara publicacions i respostes noves. Els usuaris poden personalitzar els seus fluxos. Els desenvolupadors també poden crear els seus propis complements.

Personalització

Els usuaris poden canviar la aparença de XenForo amb un selector de colors. Això fa que sigui fàcil per a una empresa tenir un fòrum que coincideixi amb el pla de colors d’una empresa. També és possible utilitzar HTML i CSS i un editor de propietats d’estil per a una personalització més precisa del tema d’un fòrum..

SEO

XenForo també integra la funcionalitat de SEO. Això pot ser útil per a les empreses que proporcionen suport mitjançant un fòrum. Els clients poden trobar informació oficial buscant un problema. Trobaran el problema com un dels resultats de cerca principals resolts en un fil de fòrum.

Llicències

Una llicència bàsica inclou un any de suport de bitllets. L’empresa té diverses actualitzacions disponibles. Aquests inclouen l’eliminació de la marca XenForo, la instal·lació en un servidor, una aplicació de galeria de suports, un gestor de recursos i una cerca millorada.

Allotjament XenForo

XenForo funciona en servidors que tenen instal·lat PHP i MySQL. És a dir, la majoria de servidors LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP). Això li dóna una base de clients potencialment àmplia. La instal·lació consisteix a extreure els fitxers al directori adequat i navegar a la configuració basada en la web. Tota la configuració de XenForo passa a través del tauler de control.

Per a què serveix XenForo?

Amb la seva característica de premis, XenForo sembla més adequat per a propietaris de fòrums que vulguin construir realment una comunitat. Els trofeus premien les contribucions freqüents i útils. Això fa que el programari sigui útil per a les empreses que utilitzen el seu fòrum per proporcionar suport, augmentant les seves operacions oficials d’atenció al client. També pot apel·lar als fòrums de jocs, ja que els usuaris solen ser tan competitius en fòrums com en els jocs.

Desavantatges

L’inconvenient és la naturalesa pròpia de XenForo. La companyia competeix amb algunes alternatives de codi obert molt populars, com ara phpBB. XenForo també està implementat en PHP, un llenguatge de codi obert molt popular. És possible que els operadors de fòrums més experimentats tècnicament voldrien considerar un motor de fòrum de codi obert, ja que és possible personalitzar el comportament sense haver de pagar per una funcionalitat addicional. Els administradors que es pressionen durant el temps, d’altra banda, podrien apreciar que una solució propietària pot ser més fàcil d’instal·lar i tenir millors opcions d’assistència que un programa de codi obert. D’altra banda, el suport comunitari per a programes de codi obert, inclosos fòrums, pot resultar sorprenentment bo perquè els desenvolupadors hi participen sovint.

Alternatives a XenForo

Hi ha diverses alternatives a XenForo. Com s’ha comentat anteriorment, phpBB és un motor de fòrum de codi obert molt popular, a més de MyBB. Una altra opció comercial popular és vBulletin. Si us sentiu còmode amb el programari de codi obert i no necessiteu gaire res en forma de suport, podeu considerar una de les opcions gratuïtes. Aquests programes també tenen vasts ecosistemes de complements per triar, habilitats pel seu codi de codi obert.

Linia inferior

XenForo és una opció sòlida per als administradors de fòrums que necessiten funcionar ràpidament i volen crear una comunitat fantàstica. Amb la seva característica única de recompenses, apel·larà a aquells que desitgin que els seus fòrums ofereixin atenció al client i construeixin camaraderia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector