Els millors allotjaments de certificats SSL: qui és el millor per al vostre lloc? [Actualitzat: 2020]

Compareu allotjament SSL

Els certificats SSL són crítics per a molts llocs web com les botigues de comerç electrònic. Però hi ha molts tipus de certificats SSL i no totes les empreses d’allotjament ofereixen els millors amb els seus plans d’allotjament.


Quan seleccioneu un amfitrió SSL, el millor és obtenir una adreça IP dedicada amb el vostre pla. En cas contrari, voleu un allotjament global fort amb servidors segurs.

Proporcionem detalls sobre cada amfitrió recomanat més endavant en aquesta publicació, però per a aquells que vulguin fer una ullada, aquí teniu els millors 5 amfitrions per a allotjament SSL:

 1. SiteGround
  – Ofereix Xifreu certificats gratuïts i actualitzacions de pagament
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. InMotion Hosting
 5. Motor WP

Com vam triar els millors host per SSL?

Hem revisat més de 1.500 plans d’allotjament de més de 380 proveïdors d’allotjament i hem seleccionat aquells que ofereixen les millors opcions de certificat SSL. A continuació, hem preseleccionat els amfitrions que ofereixen adreces IP dedicades ja sigui amb els seus plans actuals o com a complements a la carta.

Finalment, hem preguntat a usuaris reals. Utilitzant la nostra base de dades massiva d’1 milió de paraules de ressenyes de clients independents, hem identificat els 10 amfitrions principals per a allotjament SSL.

El 10 millor allotjament SSL per a vostè & La teva web

Valoració
Empresa
Preu inicial
Enllaç
SiteGround 3,95 dòlars
(Es factura 3,95 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
BlueHost 2,75 dòlars
(Es factura 2,75 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
A2 Hosting 3,92 dòlars
(Es factura 3,92 dòlars mensuals) rices Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
InMotion Hosting 3,99 dòlars
(Es factura 3,99 dòlars mensuals) rices Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
Motor WP 30 dòlars
(Es factura 30 $ al mes) ⓘ Les tarifes són aproximades, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
HostGator 2,75 dòlars
(Es factura 2,75 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
GreenGeeks 2,95 dòlars
(Es factura 2,95 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
HostPapa 2,95 dòlars
(Es factura 2,95 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
LiquidWeb 15,83 dòlars
(Es factura 15,83 dòlars al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara
GoDaddy.com $ 1
(Es factura 1 $ al mes) ⓘ Els preus són aproximats, en funció dels tipus de canvi actuals. L’amfitrió us cobrarà probablement en USD o a un tipus de canvi diferent.

Preu habitual: – Surt!

Visita l’amfitrió ara

Com obtenir el millor allotjament SSL

Si heu passat algun temps a Internet darrerament, potser heu notat que es pot tranquil·litzar el cadenat verd a la barra URL del navegador mentre navegueu pel web.

Només apareixien quan comprava alguna cosa en una botiga de comerç electrònic, però últimament es mostren a tot el web. Hi ha un motiu per això, com veureu.

Aquestes pàgines web utilitzen HTTPS més que no pas HTTP antics. Darrere de les escèniques, els certificats SSL fan possible el desplegament generalitzat de HTTPS.

Però, què fan i com es pot aconseguir una per al vostre lloc web? I realment en podeu obtenir una de franc?

Per què SSL és important

Per tant, heu vist aquests cadenats a la barra d’URL. Haurien d’indicar que la vostra connexió és segura. Però què vol dir això??

Amb un certificat SSL, la connexió entre el vostre ordinador i el servidor web es xifra. Això vol dir que les dades que es troben entre el vostre ordinador i el servidor es desplacen fins que els dispositius no es desplacin.

Si algun telespectador aconsegueix interceptar la connexió, el que veuran és que es mostra.

Seguretat

Per què voldríeu xifrar? Penseu en totes les dades importants que envieu a la xarxa que voleu protegir dels ulls indiscretos: contrasenyes, dades de la targeta de crèdit, imatges de gats. Els certificats SSL afegeixen tranquil·litat que qualsevol persona que sigui a l’altre extrem és legítima i que cap hacker que executa un atac de “home al mig” pretenia ser un lloc web real..

Hi ha diverses raons per assegurar-vos que utilitzeu llocs web HTTPS:

 • Protecció contra els hotspots falsos de Wi-Fi
 • Protecció contra el traspàs de xarxes Wi-Fi
 • Protecció de dades confidencials: contrasenyes, números de targetes de crèdit, etc.
 • Protecció contra la vigilància
 • Protecció contra els atacs “a l’home al mig” esmentats anteriorment

Això és important si feu servir el dispositiu mitjançant Wi-Fi pública. No se sap mai qui rebrà una comanda de números de targeta de crèdit i el seu refredat a la cafeteria local. Alguns atacants fins i tot pretendran ser una autèntica xarxa Wi-Fi i trametre dades sense parar de l’usuari.

Apostaran per que no sabreu la diferència entre una xarxa falsa i la connexió wifi del cafè quan seleccioneu les xarxes al menú desplegable. Val la pena ser una mica paranoic sobre la connexió Wi-Fi gratuïta.

Xifrar la connexió farà que les dades que s’interceptin siguin inútils per a un atacant.

Els venedors de certificats SSL també ofereixen un nivell més gran de seguretat amb certificats d’organització validats (OV) i validació estesa (EV). Amb aquests certificats, els proveïdors faran mesures per comprovar que qualsevol organització que intenta adquirir un certificat és qui diu que es fan mitjançant auditories extensives.

Comerç electrònic

L’aplicació més gran de certificats SSL ha estat històricament el comerç electrònic. El certificat SSL protegeix una empresa que vulgui vendre productes i serveis en línia de diverses maneres.

El xifratge entre el servidor web d’una empresa i un client es xifra amb SSL. Això protegeix informació important, com els números de la targeta de crèdit, tal com ja havíem establert.

Resulta que els incompliments de dades són dolents per als negocis, tret que siguis Experian.

Si no sou un quasi monopoli, haureu de mantenir el vostre lloc segur si voleu tenir esperança de mantenir els vostres clients.

El certificat SSL que xifra la connexió també demostra que realment ets qui dius que ets i que no és un lloc de pesca que intenta sortir amb els números de la targeta de crèdit de la gent..

Els certificats OV i EV són necessaris per complir els estàndards de la indústria de targetes de pagament (PCI). No podreu processar pagaments sense ells.

Els certificats SSL també ajuden a la vostra empresa a destacar en els resultats del motor de cerca, cosa que ens porta a l’optimització de motors de cerca (SEO).

SEO

Si us preocupa seriosament el màrqueting de la vostra empresa al web, probablement coneixeu amb SEO com a mínim. És la pràctica d’estructurar el contingut de manera que la pàgina arribarà a prop o a la part superior de la pàgina de resultats de cerca quan la gent cerca algunes paraules..

L’ideal és ser el primer resultat. Si no ho feu, els proveïdors de contingut volen, almenys, estar a la primera pàgina. Si arriben a altres pàgines, potser també no existirien.

Els algorismes que utilitzen Google i altres motors de cerca són la seva salsa secreta. Proporcionen algunes pautes, però els agrada mantenir els propietaris de llocs web en els peus dels peus. Els motors de cerca canvien constantment els seus algorismes per evitar que les persones juguin el sistema amb pàgines web de mala qualitat.

Una cosa que augmenta la credibilitat d’un lloc web és un certificat SSL. Google sap que els seus visitants haurien d’estar segurs amb aquests resultats, ja que els llocs amb un certificat han demostrat que són legítims.

Google no vol que els vostres clients facin servir les dades personals als pirates informàtics més del que voldríeu.

Per aquests motius, si obteniu un certificat SSL per al vostre lloc, hi ha una bona possibilitat que els motors de cerca li donin més pes als rànquings..

SSL: Què hi ha en un nom?

Si bé el terme SSL s’utilitza àmpliament, el protocol s’ha quedat en desús en favor del TLS. És una història complicada.

Amb la majoria de protocols de seguretat, a mesura que es desenvolupen versions més segures, actualitzen el número de versió. Quan SSL va arribar a la versió 4.0, per algun motiu, es va canviar de nom a TLS versió 1.0.

Sembla que el nom s’ha clavat, probablement perquè totes les autoritats de certificat van estendre el terme.

Així que no us confongueu Quan escolteu persones que es refereixen a TLS, només heu de tenir en compte que TLS i SSL són efectivament equivalents.

Com funciona SSL

Amb tots els motius pels quals pot ser que vulgueu obtenir un certificat SSL, anem a parlar una mica sobre com funciona realment SSL entre bastidors, sense arribar a ser massa tècnic..

Agitació de mans

Quan un navegador demana una pàgina HTTPS, es produeix un procés entre el navegador i el servidor web conegut com a “encaix de mà”.

Aquest cop de mà implica enviar un certificat i el navegador comprovant la seva autenticitat.

Aquests són els passos següents:

 1. El servidor s’identifica al client.
 2. El client s’identifica al servidor.
 3. El client autentica el certificat del servidor i envia un “secret pre-master” al servidor.
 4. El servidor desxifra el secret mestre.
 5. El client i el servidor estableixen una sessió xifrada.

Penseu en el navegador com a empleat de botigues de conveniència i en el servidor com algú que està intentant comprar un estoig de cervesa. El secretari està obligat a comprovar el DNI de qualsevol persona que prova de comprar alcohol, per la qual cosa demana al patró que el proporcioni. Aleshores el secretari comprova per assegurar-se que l’ID és autèntic.

Com funciona el xifratge de claus públiques

Xifratge de la clau pública

Anem a veure alguns identificadors

El navegador té una llista de CA aprovades prèviament que utilitza per determinar si un certificat és vàlid. Un cop el navegador accepta el certificat, s’estableix una sessió segura. Aquest procés de convalidació d’un certificat es coneix com a “encaix de mà”.

Obviouslybviament, aquest és un exemple simplificat, però us hauria de donar una idea bàsica sobre el seu funcionament.

És una mica més complicat darrere de les escoles. Un servidor realment no envia el seu certificat. SSL fa ús de la criptografia de clau pública, un gran avenç que es va remuntar a la dècada de 1970. El servidor té dues còpies del seu certificat: una clau pública i una clau privada.

La clau pública és la que es fa passar. S’adapta a la clau privada, que es manté segura i segura al servidor. Fer-ho d’aquesta manera disminueix el risc que el certificat es vegi compromès.

Signa aquí

Per obtenir un certificat realment, heu d’instal·lar una sol·licitud de signatura de certificat (CSR) al vostre servidor. Això generarà la parella de claus.

Tant com la identificació estigui certificada per un govern estatal o nacional, hi ha diverses autoritats de certificat (CA) que “signaran” un certificat, procurant la seva autenticitat..

El CA emmagatzema la clau pública, mentre que la clau privada es manté al vostre servidor. Alguns dels CA més coneguts són Comodo, DigiCert, GoDaddy i GlobalSign.

És possible “signar-se” un certificat, però quan l’usuari visiti un lloc amb un, rebrà un error que advertirà que el lloc pot ser insegur. En la majoria dels casos, el navegador fins i tot el bloquejarà.

Amb tots els ciberataques al voltant, els creadors de navegadors creuen que no poden ser massa prudents.

Com obtenir certificats

Actualment, ja que hi ha menys persones que gestionen els seus propis servidors web, és més probable que la vostra empresa d’allotjament web s’ocupi d’això. És probable que el vostre proveïdor d’allotjament ofereixi un certificat, fins i tot en pot enviar un de franc com a avantatge del servei.

Si en necessiteu un, hi ha tercers que estaran encantats de vendre-vos un certificat.

Més endavant examinarem les diverses opcions que teniu per als certificats.

Tipus de certificats SSL

Ara veurem els tipus de certificats SSL disponibles.

Primer, mirem els components d’un certificat SSL.

Tot i que parlem d’un certificat SSL únic, hi ha tres certificats implicats.

Certificats estàndard

El primer és el certificat arrel. L’AC té aquest certificat.

El segon és el certificat de servidor. Si el nom no és massa evident, aquest certificat és el que s’ha instal·lat al servidor web.

Per lligar aquests dos certificats, el certificat intermedi s’utilitza. Això serveix com a distància entre el certificat del servidor i el certificat arrel.

Ara veurem els tipus de certificats que podeu obtenir.

Certificat de representació

Aquest s’utilitza menys a la web, però aquest tipus de certificat s’utilitza en un servidor proxy. Aquest servidor es pot utilitzar en una empresa per filtrar el trànsit a Internet sortint i entrant.

També la podrien fer servir les persones que vulguin dissimular l’origen del seu trànsit web. Potser voldrien fer-ho per accedir als recursos que es podrien bloquejar al seu país.

Certificat compartit

Com es diu el nom, un certificat compartit es comparteix entre diferents persones.

En el context d’un proveïdor d’allotjament web, pot ser que es trobi entre els clients d’un determinat servidor físic o a un proveïdor d’allotjament complet, almenys els que no disposen de certificats propis..

Són els més habituals en els plans d’allotjament compartits. Igual que amb les plataformes d’allotjament compartides, són les més adequades per a les persones que comencen a començar al web o que utilitzen un lloc web com a hobby.

Si no estàs content de executar un lloc web més petit i no tens previst vendre realment res per la web, probablement estarà satisfet amb un certificat compartit.

Tipus SSL Tipus del lloc webVisitorsTipus del lloc web
SSL compartitLlocs petits a mediocresVolum baixOci o afició
SSL privat gratuïtLlocs petits a mitjansVolum moderatSeriós, sense comerç electrònic
SSL privat pagatComerços electrònics més grans o creixentsVolum altComerç electrònic o afiliat

Certificats SSL gratuïts

És possible obtenir gratuïtament un certificat SSL? Podríeu pensar que això pot ser massa bo per ser veritat, però cada dia és més una realitat.

On obtenir certificats SSL gratuïts

Hi ha dos tipus de certificats SSL gratuïts: certificats gratuïts del proveïdor o certificats de Encriptem, esmentats més endavant en aquest article..

Un certificat del proveïdor pot ser un certificat compartit esmentat anteriorment o un dedicat al vostre lloc web en un pla dedicat d’allotjament.

Del vostre proveïdor d’allotjament

S’està fent més habitual que els proveïdors ofereixin certificats SSL gratuïts. Molts proveïdors participen al projecte Let’s Encrypt. Com que no els costa gens, té molt sentit que els proveïdors els donin.

Un projecte similar és CACert. És un projecte similar amb objectius similars: difondre HTTPS el més ampli possible mitjançant certificats automatitzats.

La diferència principal de Let’s Encrypt és que CACert és un projecte basat en una comunitat.

Què hi ha de xifrar?

Let’s Encrypt és un projecte per aconseguir que els llocs web utilitzin HTTPS tant com sigui possible. Aquesta acció provoca una preocupació per la privadesa a Internet a causa dels ciberataques i les revelacions de la vigilància a Internet per part de l’Agència Nacional de Seguretat dels Estats Units, inclosa l’espionatge d’aliats clau..

Una de les barreres per a l’ús generalitzat d’HTTPS ha estat la despesa dels certificats SSL. El cost tant en temps com en diners ha estat fora de l’abast dels operadors web més petits. En el passat, s’utilitzava principalment per a pàgines de comerç electrònic per mantenir la informació de la targeta de crèdit.

Let’s Encrypt és recolzat per molts grans proveïdors d’allotjament i altres empreses d’internet.

Anem a xifrar el logotip

Com funciona el xifrat

Encriptarem simplement implica instal·lar un programa client en un servidor web. S’ha emès un certificat durant 90 dies. Això pot semblar poc temps, ja que la majoria dels certificats SSL són vàlids durant un any o més, però aquests certificats es renoven automàticament sense intervenció humana.

L’èxit del projecte es pot mesurar pel nombre de llocs web que utilitzen HTTPS sobre HTTP antics. Sembla que gairebé tots els llocs web principals utilitzen HTTPS de manera predeterminada en aquests dies.

Qui fa servir xifra?

Si comproveu els certificats dels llocs que visiteu freqüentment, us sorprendrà qui usi els certificats SSL gratuïts generats per Encriptar..

Principals llocs com ara la revista Mashable i PC Gamer usen Xifrat.

Aquests llocs tenen una lectura de tecnologia, però demostra la ràpida acceptació de Criptos de Let i de certificats SSL gratuïts. Xifrem-nos va entrar a les 10 millors autoritats de certificats en una enquesta de maig de 2018 realitzada per W3Techs.

Actualment, IdenTrust, que és un signador creuat de Let’s Encrypt, ocupa el primer lloc. Això us mostra la rapidesa amb què s’estén el xifrat.

Atès que molts proveïdors d’allotjament web participen en el projecte, és probable que els seus certificats SSL gratuïts també siguin alimentats per Encriptar..

Amb Encriptem, per què pagar els certificats SSL?

Així, amb certificats SSL gratuïts i actualitzats automàticament, encara us molestaria en comprar un certificat?

Com que un certificat SSL privat és obligatori per a qualsevol lloc web que desitgi processar pagaments amb targeta de crèdit, sembla que els certificats privats pagats no desapareixeran en cap moment. La indústria financera es mou més lentament que el món de la tecnologia. Probablement no estaran preparats per acceptar certificats SSL gratuïts durant un temps.

Les empreses encara necessiten els seus propis certificats

Algunes grans empreses probablement preferiran comprar els seus propis certificats. El cost d’un certificat és una baixada del cubell per a una empresa Fortune 500. Probablement, IBM, Amazon i altres es podran estimular la credibilitat que aporten els seus propis certificats.

Les línies fixes i els ordinadors de gràfics principals no s’han desplaçat completament al món corporatiu i sembla que fa temps que utilitzaran certificats signats com els de DigiCert..

Els certificats privats i els projectes SSL gratuïts tenen objectius diferents. Aquest últim pretén promoure la seguretat en general. Per a les grans empreses, la seguretat està destinada a protegir el seu negoci i la seva credibilitat.

Si manegeu dades d’usuari, com ara dades d’inici de sessió o de pagament, voldreu una cosa més robusta que un simple certificat de xifrat..

Molts proveïdors ofereixen garanties als compradors de certificats si els seus llocs són piratejats.

Ells i els seus accionistes esperen que el seu personal informàtic tingui més milles i inclou certificats SSL. Els certificats EV i OV no desapareixeran aviat.

Tres grans amfitrions per a SSL

Com que la SSL és tan important per als llocs web moderns per a la seguretat i el SEO, els proveïdors d’allotjament web que valen la seva sal facilitaran que els propietaris de llocs incorporin certificats SSL als seus llocs.

SiteGround

SiteGround és un exemple d’un proveïdor d’allotjament.

Tenen un nivell gratuït basat en Encriptem de Let, però també tenen opcions de pagament
que es comercialitzen a empreses.

Aquests certificats inclouen garanties en cas que passi alguna cosa malament a un lloc.

Tenen opcions que haurien d’agradar a qualsevol, que van des de petits llocs fins al comerç electrònic.

Shopify

Si encara no us heu adonat, SSL és força important per al comerç electrònic.

Si veniu coses per internet, potser voldreu considerar un amfitrió especialitzat en comerç electrònic.

Shopify és un d’ells. Entre altres funcions, ofereixen certificats SSL gratuïts
en tots els seus plans.

InMotion Hosting

InMotion Hosting és un altre proveïdor d’allotjament que salta al carro de banda SSL gratuït.

Ofereixen certificats gratuïts
a tots els seus plans d’allotjament web.

L’avantatge és que aquests certificats gratuïts s’han d’apuntar als servidors d’InMotion o no funcionaran.

Si gestioneu dades de clients, també us recomanen que aneu amb el vostre propi certificat mitjançant una IP dedicada.

cupó d'allotjament web

Busques una gran oferta en allotjament segur?
SiteGround, classificat pels nostres lectors amb el número 1, proporciona certificats SSL gratuïts i seguretat avançada. Ens hem arreglat per estalviar-vos fins a 67% en aquests plans populars. Utilitzeu aquest enllaç de descompte exclusiu
per aconseguir l’acord.

Resum

Els certificats SSL funcionen entre bastidors per permetre la navegació i el pagament de forma segura per la web. Els certificats SSL verifiquen l’autenticitat del titular, que és crucial per a SEO i comerç electrònic. Let’s Encrypt ofereix certificats SSL gratuïts, però moltes empreses encara necessitaran els seus propis certificats.

Certificats SSL Preguntes freqüents

 • Quant dura un certificat SSL?

  Això depèn de l’autoritat de certificat que heu seleccionat i del pla que vau seleccionar.

  Igual que comprar un nom de domini o allotjar paquets, la majoria de les autoritats de certificat SSL ofereixen diversos nivells i us permeten adquirir diferents terminis de cobertura..

 • Què és la infraestructura de clau pública (PKI)?

  Un PKI és una empresa o servei que gestiona claus i certificats, permetent als visitants i servidors del lloc web comunicar-se a través d’una xarxa de confiança. El PKI proporciona un mitjà per verificar la identitat del lloc web que aneu visitant.

 • Com es compara un certificat SSL compartit amb un certificat SSL privat?

  Un certificat compartit utilitza el nom de domini del vostre amfitrió en lloc del propi nom de domini. Si intenteu utilitzar el vostre propi nom de domini amb el certificat compartit, generarà un missatge d’advertència quan els visitants vagin al vostre lloc.

  Tanmateix, sempre que utilitzeu el nom del servidor compartit per al vostre compte, els visitants no rebran el missatge emergent.

  Aquesta configuració s’utilitza normalment quan no és necessari anunciar públicament la connexió segura i no és recomanable per a llocs de comerç electrònic, on els clients esperaran que el vostre domini consti al certificat..

  Els certificats SSL privats utilitzen el vostre propi nom de domini, de manera que els visitants del vostre lloc veuran el vostre domini associat al certificat, creant un nivell de confiança molt més alt del vostre lloc..

  Els certificats privats són especialment importants si sol·liciteu informació segura, com ara targetes de crèdit.

 • Què comprova el meu navegador quan es connecta a un lloc SSL?

  Quan el navegador identifiqui i el lloc SSL, enviarà una sol·licitud del certificat SSL i comprovarà que no ha caducat, va ser emès per una autoritat de certificat de confiança i el lloc web per al qual va ser emès..

  Si alguna d’aquestes comprovacions falla, el vostre navegador mostrarà un avís per informar-vos que el lloc no està protegit per SSL.

 • Quin tipus de dades es pot protegir mitjançant SSL?

  SSL no és específic per a un determinat tipus de dades, sinó que utilitza criptografia de clau pública per a l’autenticació i una criptografia de clau secreta amb signatura digital per enviar i rebre dades. Es pot assegurar qualsevol tipus de dades des del contingut de la base de dades d’imatges de text.

 • Què he de fer si he perdut la meva contrasenya SSL?

  És bàsic que conserveu la contrasenya que heu utilitzat per crear el certificat SSL, perquè aquesta contrasenya privada és l’única manera de verificar-vos vosaltres i el vostre lloc. Si perdeu aquesta contrasenya, haureu de crear un nou certificat SSL.

 • Puc tenir més d’un certificat SSL per adreça IP o en un sol servidor web?

  Per fer-ho, el servidor d’allotjament ha de ser compatible amb la indicació de nom del servidor (SNI).

  Fins fa poc, no es podien instal·lar diversos certificats SSL en una sola adreça IP, de manera que si teniu hosts virtuals per allotjar diversos dominis des d’una sola IP, només podríeu instal·lar un certificat SSL..

  Amb SNI, ja podeu incloure el nom d’amfitrió en passar informació sobre una verificació de verificació SSL. Si ho fa, permet una sola adreça IP admetre diversos certificats SSL.

  Abans de fer aquesta ruta, assegureu-vos de consultar amb el proveïdor d’allotjament per assegurar-vos que la SNI és compatible.

 • Tots els navegadors accepten SSL?

  Sempre hi ha una excepció, però haureu de sentir-vos bastant confiat quan escolliu SSL, ja que cobreix més del 99% dels usuaris d’Internet.

  SSL és compatible amb els següents navegadors populars (entre d’altres): Chrome, Firefox, Internet Explorer v5.01 i posteriors, Safari, Opera v7 i posteriors i Sony PlayStation.

  Una llista completa és massa exhaustiva per incloure-la aquí, però a menys que algú segueix utilitzant la seva màquina Windows 3.1 per entrar en línia, el seu navegador és probable que admet SSL..

 • Qui va desenvolupar SSL?

  SSL va ser desenvolupada originalment per Netscape a principis dels anys 90; tanmateix, no va ser fins al llançament de v3.0 el 1996 que SSL va rebre l’acceptació general, després d’un redisseny complet per superar els molts problemes de seguretat que afectaven les versions anteriors.

 • Puc assignar només alguns directoris a tenir la certificació SSL, o he de protegir tot el meu lloc?

  Això depèn de la configuració que ofereix el vostre servidor de servidor i del programari que heu instal·lat per allotjar el vostre lloc.

  En la majoria dels casos, podeu designar un sub domini que s’utilitzi com a lloc segur i només habilitar SSL per a aquest lloc.

  Per exemple, podeu configurar un lloc general, www.cool-site.com, que no té el protocol de seguretat SSL al seu lloc. Quan necessiteu recopilar informació dels vostres visitants, podríeu enviar-los al vostre subsit, safe.cool-site.com, on la seva informació seria segura.

 • Quin xifrat de nivell rebé quan em connecto a un lloc certificat SSL?

  Això depèn de diversos factors.

  Primer, el nivell de xifratge requerit pel certificat SSL que ha obtingut el lloc.

  A continuació, les capacitats de l’amfitrió del servidor del lloc.

  I, per últim, el navegador que utilitzeu afectarà el nivell de xifrat que rebeu.

  Tot i que el lloc web i el servidor ofereixen un fort xifrat de 256 bits, si utilitzeu un navegador més antic que només pot suportar 128, la informació no rebrà el mateix nivell de xifrat que els altres que visiten el mateix lloc..

  Per obtenir el nivell més alt de xifratge, seguiu-vos amb llocs de confiança i manteniu el vostre navegador actualitzat.

 • Com es compara SSL amb TLS?

  Tècnicament parlant, SSL va ser el predecessor de TLS.

  Funcionen de la mateixa manera: tots dos requereixen que les dades estiguin assegurades amb un nivell adequat de xifratge, ambdues requereixen una autoritat de certificat (CA) per valorar la identitat d’un lloc web, i ambdues confien en un “cop de mà” entre el navegador i la CA. per verificar el lloc.

  TLS proporciona diverses mesures de seguretat addicionals que SSL 3.0 no va proporcionar, eliminant moltes vulnerabilitats en l’estàndard anterior. Tot i això, no us entristirà si intenteu registrar-vos a la protecció TLS i només podeu trobar CA que proporcionin SSL.

  Els dos noms s’utilitzen de forma intercanviable, de manera que quan us registreu per SSL, realment us registreu per SSL / TLS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector