Els millors serveis d’allotjament de correu electrònic 2020

Divulgació: El vostre suport ajuda a mantenir el lloc en funcionament. Obtenim una quota de derivació per alguns dels serveis que recomanem en aquesta pàgina.


Contents

Cerqueu allotjament amb aquestes funcions al correu electrònic

 • Reenviament de correu electrònic
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Correu web
 • Llistes de correu
 • phpList
 • Registres MX personalitzats
 • Corredor
 • SquirrelMail

Compareu el servei de correu electrònic

Compara la imatge destacada que ofereix allotjament per correu electrònic

Si sou com la majoria dels propietaris de llocs web d’empresa, us interessa configurar una adreça de correu electrònic específica del domini connectada al domini del vostre lloc web.

Tenir una adreça de correu electrònic pròpia connectada al vostre domini empresarial és un element clau de marca per a qualsevol petita empresa.

Sembla més professional i transmet una serietat de propòsits que les adreces de comptes de correu electrònic gratuïtes, com ara “[protegit per correu electrònic]” simplement no.

Per què té un correu electrònic empresarial

És per això que paga dividends per informar-vos sobre l’allotjament de correu electrònic i les funcions de correu electrònic ara quan esteu en procés de cercar les necessitats d’allotjament del vostre lloc web.

T’ho creguis o no, els plans d’allotjament poden variar de manera salvatge quan es tracta de funcions de correu electrònic crucials per a sistemes de negoci adequats, fins i tot quan els plans ofereixen funcions d’allotjament de llocs gairebé idèntics..

Abans d’examinar les funcions i eines d’allotjament de correu electrònic, primer hauríem d’examinar els requisits bàsics per al correu electrònic, el funcionament dels servidors de correu electrònic i les diferents maneres d’accedir als serveis de correu electrònic..

consideració d'amfitrió de correu electrònic

Requisits bàsics per correu electrònic

El més senzill, un servei de correu electrònic proporciona cinc serveis bàsics individuals:

 1. Una eina de composició de correu electrònic
 2. Una eina d’adjunt de fitxers
 3. Una eina que envia el correu electrònic, juntament amb qualsevol fitxer adjunt
 4. Una eina que rep missatges de correu electrònic i fitxers adjunts entrants
 5. Un sistema per emmagatzemar, arxivar i recuperar missatges de correu electrònic enviats i rebuts

Les diferències bàsiques entre diversos proveïdors de serveis de correu electrònic es redueixen a diferents nivells de servei, flexibilitat, extensió i limitacions per a cadascun d’aquests quatre requisits bàsics..

com funcionen els servidors de correu electrònic.

Com funciona un servidor de correu electrònic

Perquè qualsevol aplicació o servei de correu electrònic funcioni correctament, cal que hi treballin diverses tecnologies de manera eficient i perfecta.

Hi ha la tecnologia que permet introduir text; la tecnologia que permet afegir fitxers adjunts; i (opcionalment) la tecnologia que permet la formatació de text rica en lloc de text senzill al cos del vostre correu electrònic.

Tanmateix, cap d’aquestes tecnologies suposaria més d’un processament bàsic de text sense l’assistència d’una altra tecnologia més important: el servidor de correu electrònic.

Com es difonen els correus electrònics en paquets

Com en qualsevol contingut que es transmet per Internet, els vostres missatges de correu electrònic es descomponen en bits molt més petits anomenats “paquets”.

En col·locar el botó d’enviament s’engloben tots aquells paquets i els transmet al servidor de correu electrònic del proveïdor de correu electrònic, és a dir, a un ordinador central que està connectat a la web amb l’objectiu de gestionar un aspecte específic dels actius d’internet, com ara el vostre domini / lloc web o el vostre. correu electrònic.

Servidors de correu electrònic entrants i sortints

Així, un servidor de correu electrònic només gestiona els missatges de correu electrònic. En realitat, teniu dos servidors: un servidor sortint i un servidor entrant.

Quan el servidor de correu electrònic “llegeix” les adreces del remitent i del destinatari als seus camps de correu electrònic, el servidor connecta el servidor de correu electrònic del destinatari..

Transmet els paquets que contenen la capçalera o metadades (és a dir, els diversos camps que transmeten dades sobre aquest missatge de correu electrònic específic) així com els paquets que contenen el missatge real.

Registre d’adreça IP i nom de domini

Cada domini està associat amb una adreça única (és a dir, l’adreça IP, on “IP” significa “protocol d’internet”). És com una adreça de carrer d’una casa o d’un edifici. El Registre de noms de domini emmagatzema les dades que enllacen noms de domini amb les seves respectives adreces IP.

En el procés de transmissió / recepció de correu electrònic, el servidor de correu electrònic es posa en contacte amb el servidor DNS per obtenir aquesta informació d’adreça. Aleshores, el servidor sortint lliura el correu electrònic al servidor de correu d’entrada del destinatari.

El servidor realitza una comprovació ràpida d’identitat per assegurar-se que realment s’ha d’encaminar al destinatari previst. A continuació, el correu electrònic es lliura a la safata d’entrada del destinatari.

configuracions de correu electrònic

Tipus de configuracions del correu electrònic

Hi ha diferents protocols dissenyats per gestionar les diverses parts del procés de transacció de correu electrònic. El protocol específic que s’utilitza depèn de quin costat de la transacció s’està gestionant.

Com a transmissió de dades i contingut entre dos punts a través del web, el correu electrònic depèn de la suite de protocols d’internet – és a dir, del conjunt de protocols de comunicacions utilitzats per les xarxes d’ordinadors, inclosa Internet.

Què és TCP / IP?

Aquesta suite d’eines s’anomena TCP / IP, basada en dos dels protocols crítics que serveixen de base per a la suite de protocols: el protocol de transmissió de control (TCP) i el protocol d’Internet (IP). Hi ha tres protocols bàsics TCP / IP per a correu electrònic:

 1. SMTP
 2. POP
 3. IMAP

SMTP

El simple protocol de transferència de correu és l’estàndard per enviar i rebre correu electrònic per internet. S’assembla a HTTP, l’estàndard d’enviament de documents per internet.

Afortunadament, qualsevol pla d’allotjament que considereu inclourà accés SMTP. Ha de fer-ho. Per tant, no és necessari verificar que el pla de qualsevol proveïdor d’allotjament que tingui en compte ofereix SMTP. Estarà a la vostra disposició.

POP

El protocol de correus és un dels dos protocols de correu electrònic client-servidor disponibles. POP3 és la tercera versió més popular d’aquest protocol.

També hi ha un POP4 que proporciona una sèrie de comandes noves als estàndards existents de POP3 per obtenir una funcionalitat una mica més gran.

Les configuracions POP assenyalen essencialment un rol similar al de correu electrònic al servidor de correu electrònic.

En resum, retransmet els missatges, però no conserva còpies d’aquests missatges.

De manera que la vostra gestió de correu electrònic es produeix bàsicament en el propi client de correu electrònic, no en el servidor de correu electrònic.

Això significa una disminució de la reducció dels recursos del servidor de correu electrònic. L’inconvenient és que perdreu la possibilitat de sincronitzar els arxius d’un compte de correu electrònic en diversos dispositius.

IMAP

El protocol d’accés a missatges d’Internet és l’altre dels dos protocols de correu electrònic de servidor client.

A diferència de la configuració POP, la configuració IMP significa que tots els missatges del compte es mantenen emmagatzemats al servidor de correu electrònic, juntament amb les metadades associades a cada missatge i les dades sobre si el correu electrònic ha estat llegit o respost a.

Per què trieu IMAP a altres protocols de correu electrònic

És per això que IMAP és l’única opció, realment, si voleu que els vostres empleats (o vosaltres mateixos) puguin accedir, treballar amb i recuperar missatges de correu electrònic en nombrosos dispositius en lloc d’un sol.

Així, per exemple, podeu comprovar el vostre correu electrònic al portàtil i, a continuació, tornar a llegir els missatges de la conversa al telèfon intel·ligent més endavant sense perdre dades ni confondre un correu electrònic de lectura per llegir-lo..

IMAP vers POP

Les diferències entre POP i IMAP

És important comprendre les diferències entre les configuracions POP i IMAP de manera que pugueu fer la millor elecció per al hosting de correu electrònic per a la vostra empresa..

El cas per correu electrònic POP

Les configuracions de correu electrònic POP funcionen bé per a qualsevol persona que utilitzi un sol dispositiu per accedir i gestionar aquesta adreça de correu electrònic específica. Si és així, la configuració de correu electrònic POP hauria de ser adequada a les vostres necessitats.

Tanmateix, és important reconèixer la característica essencial de la configuració POP: qualsevol missatge de correu electrònic que rebeu es descarregarà al client de correu electrònic que escolliu que hàgiu instal·lat al dispositiu que trieu, i es suprimirà del servidor..

Quins són els contres del correu electrònic POP?

Això vol dir que no podreu comprovar el vostre correu des de cap altre dispositiu i no veure cap altra cosa que no sigui els missatges completament nous que han arribat al vostre servidor des que vau comprovar el vostre compte al dispositiu principal escollit..

També és important tenir en compte que, mentre que la configuració POP us ofereix com a titular del compte per eliminar la supressió del correu electrònic del servidor.

Tanmateix, això pot donar lloc a un sistema d’arxiu farcit de missatges que no voleu conservar. També pot significar que el vostre client de correu electrònic acabi descarregant diverses i més vegades còpies dels mateixos missatges de correu electrònic.

El cas d’IMAP

IMAP és un conjunt de protocols i processos completament diferents. En un cert sentit, és més aviat com un servei Dropbox per al vostre correu electrònic. Els missatges descarregats del vostre client de correu electrònic també es conserven en servidors, que es sincronitzen regularment amb el vostre client.

Quan veieu un correu electrònic al vostre client configurat amb IMAP, el servidor conserva aquest missatge, però el marca com a “llegit”.

Això vol dir que no s’ha descarregat diverses vegades al client com a “sense llegir”, cosa que pot causar confusions importants i maldecaps administratius. En la mateixa línia, si suprimiu un missatge del client, també se suprimeix del servidor.

Pros de l’IMAP

La força d’aquest sistema és òbvia: no importa on comproveu i treballeu els vostres missatges de correu electrònic i, independentment de quants dispositius utilitzeu, els vostres missatges s’organitzen i se sincronitzen en tots aquells dispositius..

Els vostres missatges romanen emmagatzemats i marcats com a llegits o sense llegir, d’acord amb la vostra última interacció amb cada correu electrònic.

Els avantatges de l’IMAP són força clars, sobretot si teniu una empresa amb més d’un empleat que no està restringit constantment i constantment a un sol dispositiu.

Si voleu que els vostres empleats puguin consultar i respondre els missatges de correu electrònic durant el viatge, així com a l’oficina o a casa o durant el viatge, l’IMAP és fonamental.

Contres d’IMAP

Per descomptat, l’inconvenient és igualment evident. Si es conserven còpies de tots aquests missatges, cal que tingueu més espai disponible al disc i que l’espai es pugui omplir ràpidament, especialment si hi ha fitxers adjunts freqüentment implicats..

Tot i això, hi ha solucions fàcils per a això. La majoria de clients de correu ofereixen una funció d’arxiu d’alguna mena o permeten moure fitxers a carpetes locals, alliberant espai del servidor.

Com a regla general, trieu un amfitrió que ofereixi IMAP encara que no l’utilitzeu ara. El més probable és que vulgueu migrar a IMAP en algun moment del futur.

Accedir al correu electrònic

Maneres d’accedir al correu electrònic

En gran mesura, és preferible la manera d’accedir i d’interaccionar amb el vostre correu electrònic. Tot i això, les vostres opcions també depenen en part del tipus de proveïdor de correu electrònic que seleccioneu.

Client de correu electrònic

Els clients de correu electrònic són aplicacions instal·lades al vostre ordinador o dispositiu mòbil local i que descarreguen missatges de correu electrònic des del vostre servidor de correu electrònic a la unitat.

Aquest enfocament permet als usuaris compondre, enviar, emmagatzemar, recuperar i llegir missatges de correu electrònic si hi ha o no una connexió a Internet activa i actual.

Per descomptat, qualsevol client de correu electrònic encara necessitarà una connexió a Internet en algun moment per enviar i recuperar aquests missatges de correu electrònic per començar.

Exemples de clients de correu electrònic

Entre els exemples de clients de correu electrònic populars s’inclouen programes com ara el correu electrònic d’Apple, el Microsoft Outlook i el Thunderbird.

Correu web

Webmail és simplement un sistema de correu electrònic que requereix que l’usuari es connecti al seu correu electrònic mitjançant un lloc carregat en un navegador connectat a Internet.

Exemples de Webmail

Normalment, moltes empreses d’allotjament proporcionaran accés a una o més aplicacions de programari de correu electrònic basades en correu electrònic a través del cPanel de l’usuari o d’un altre tipus de tauler d’usuari. Els exemples són Horde, Roundcube i SquirrelMail.

Proveïdors de correu electrònic gratuïts basats en web

Una altra forma de correu web és el proveïdor de correu web, a diferència de l’aplicació de programari de correu web. L’usuari només necessita un navegador que estigui connectat a Internet per accedir al seu correu electrònic, a diferència dels clients de correu electrònic autònom que us permeten treballar amb correu electrònic fora de línia.

cupó d'allotjament web

Cerques una gran oferta en allotjament de correu electrònic?
SiteGround, classificat pels nostres lectors amb el número 1, proporciona una gestió de correu electrònic fàcil i suport 24 hores. Ara mateix podeu estalviar fins a 67% segons els seus plans. Utilitzeu aquest enllaç de descompte especial
per aconseguir l’acord.

Exemple de correu electrònic basat en la web

Els exemples més coneguts de proveïdors de correu web són Gmail i Yahoo! Correu electrònic.

funcions d’allotjament de correu electrònic

Funcions bàsiques d’allotjament relacionats amb el correu electrònic

Tingueu en compte les següents funcions bàsiques d’allotjament de correu electrònic abans de seleccionar un proveïdor d’allotjament final.

 • Nombre de comptes de correu electrònic
 • Espai disponible
 • Reenviament de correu electrònic
 • Respostos automàtics
 • Correu electrònic de captura
 • Monitoratge de correu brossa

Nombre de comptes de correu electrònic

Pot ser difícil estimar el nombre adequat de comptes de correu electrònic que necessitareu. Tot i que alguns plans ofereixen un nombre il·limitat, altres plans us limiten a un grapat o, de vegades, només a un sol compte!

Espai disponible

Tot i que els vostres missatges poden no ocupar molt espai individualment, es poden afegir ràpidament.

Els accessoris grans poden consumir encara més espai. Algunes companyies i plans d’allotjament limiten l’espai disponible, així que comproveu aquestes restriccions, si existeixen, abans d’inscriure’s.

Alias ​​de correu electrònic i reenviament de correu electrònic

Aquestes funcions estan relacionades i us ajuden a que algú de la vostra empresa vegi tots els missatges de correu electrònic enviats al vostre domini.

L’aliasing per correu electrònic us permet “alimentar” diverses adreces en un sol compte per a una gestió senzilla.

El desviament per correu electrònic literalment “reenvia” els missatges de correu electrònic d’una adreça a una altra adreça de correu electrònic que trieu.

Respostos automàtics

Els missatges de resposta automàtica són els scripts que permeten als titulars del vostre compte de correu electrònic crear missatges “fora de l’oficina”, per exemple. Aquestes eines són essencials per a comptes de correu electrònic empresarials.

Correu electrònic de captura

En alguns sistemes, es perd fonamentalment un missatge de correu electrònic enviat al domini adequat però que està escrit malament.

De forma alternativa, es pot emmagatzemar en un registre ocult en un lloc on no el trobareu fins que algú el busqui.

Un compte de correu electrònic que conté tots els missatges de correu electrònic “captura tots”, fins i tot els enviats a una adreça que realment no existeix.

Aquesta és una característica important per als comptes d’empresa.

Monitorització i filtratge de correu brossa

Tots els comptes de correu electrònic són susceptibles de brossa. Cerqueu serveis de correu electrònic que proporcionin filtres de correu brossa eficaços per detectar i tractar el correu electrònic entrant no desitjat.

funcions avançades d'allotjament de correu electrònic

Funcions i aplicacions avançades de correu electrònic

A més, poden ser útils les següents funcions més avançades.

Registres MX personalitzats

Si teniu previst allotjar el vostre correu electrònic amb alguna cosa així com Google Apps, haureu de poder dirigir els vostres missatges de correu electrònic als servidors adequats que són propietats i operats per aquests serveis..

Els registres MX formen part del registre DNS i són com redireccionar el correu electrònic dirigit al domini als llocs adequats.

Tot i que la majoria d’empreses d’allotjament et permeten modificar els registres MX, algunes no.

El procés en si no és difícil, però heu d’assegurar-vos que el registre del vostre nom de domini permeti accedir i editar drets sobre ells.

SPF

El problema per correu electrònic és un problema greu. De la manera que els missatges de correu electrònic de phishing tenen èxit, semblen enviar-se a un remitent legítim. Si algú és capaç de malmetre els comptes de correu electrònic del vostre domini, es pot trobar perdent la confiança del client.

Sender Policy Framework funciona per validar els vostres missatges de correu electrònic i, per tant, detectar que es produeixin danys de correu electrònic si es produeixen.

Com funciona SPF?

SPF ajuda els servidors de correu electrònic que processen els missatges rebuts per verificar el missatge procedents d’un servidor que té permís per enviar-hi missatges.

Aquesta llista de “remitents aprovats” està controlada pel propietari registrat del domini en qüestió a través del registre del domini, mitjançant el sistema SPF.

Beneficis de SPF

La implementació de SPF ajuda a la vostra empresa a evitar el que es coneix com a “retrocés”, és a dir, els missatges de correu electrònic falsificats rebuts que semblen que provenen del vostre domini però realment no ho són, i també a la llista negra per correu brossa que realment no envieu..

trieu un amfitrió de correu electrònic

Consideracions quan trieu un amfitrió de correu electrònic

Si trieu un proveïdor de correu electrònic basat en web, no us haureu de preocupar d’escollir un amfitrió de correu electrònic. Tanmateix, si voleu una adreça de correu electrònic basada en el domini per a la vostra empresa, haureu de trobar un amfitrió que s’adapti a totes les vostres necessitats.

Hi ha diverses consideracions a tenir en compte a l’hora d’escollir un amfitrió per al vostre correu electrònic. Inclouen:

 • El número d’adreça de correu electrònic que necessitareu
 • Tipus de fitxers que teniu previst enviar
 • Com és d’important que eviteu que us marqueu com a correu brossa
 • Necessitats d’arxiu i emmagatzematge
 • Horaris i suport

El nombre d’adreces de correu electrònic que necessiteu

Dos factors determinen l’espai que necessiteu: el nombre d’adreces de correu electrònic que espereu i la quantitat / mida dels fitxers adjunts que voleu enviar.

Si voleu necessitar 30 adreces de correu electrònic per als vostres empleats, necessitareu més espai que algú que treballi en solitari. A més, és important el tipus d’arxius que preveu enviar.

Quin tipus de fitxers teniu previst enviar

Els fitxers com imatges (JPG, PNG, etc.), fitxers d’àudio i PDF poden ocupar una mica d’espai d’emmagatzematge. Tingueu en compte que, si la vostra empresa envia regularment fitxers grans com aquests, necessitareu més emmagatzematge

Evitar filtres de correu brossa

Si és absolutament crític que els vostres missatges de correu electrònic es facin arribar correctament, considereu un VPS o un pla dedicat.

Recordeu que si teniu un pla d’allotjament compartit, totes les persones amb fitxers d’aquest servidor teniu la mateixa adreça IP.

Si algú del servidor és un spammer compromès, tothom del servidor pot acabar afegint-se a una llista negra.

Això no passarà si feu servir un VPS o un servidor dedicat. Se li assignarà una adreça IP única. Una altra opció és utilitzar un servei de correu electrònic de tercers com Google Apps.

Necessitats d’arxiu i emmagatzematge

Si teniu previst utilitzar IMAP, el servidor conservarà còpies de tots els missatges de correu electrònic enviats i rebuts. A més, tributarà la distribució d’emmagatzematge del servidor i s’ha de tenir en compte a l’hora d’escollir un amfitrió de correu electrònic.

Horaris i suport

Si la vostra empresa es basa molt en el correu electrònic, haureu de buscar un amfitrió de correu electrònic que ofereixi una assistència de fàcil accés i una garantia de temps de treball sòlida..

tres principals amfitrions per correu electrònic

3 millors opcions per allotjament de correu electrònic

Esteu buscant el millor amfitrió per al vostre correu electrònic? Si bé la majoria dels amfitrions ofereixen correu electrònic, aquests tres destaquen.

SiteGround

SiteGround és un amfitrió molt popular a causa del seu alt nivell de servei i prestigi. Podeu obtenir correu electrònic mitjançant l’allotjament del vostre lloc web o bé comprar allotjament de correu electrònic independent. També faciliten la seva escalada si després necessiteu més emmagatzematge.

Captura de pantalla de SiteGround
Captura de pantalla de la pàgina principal del lloc

Bluehost

BlueHost és oficialment recomanat per WordPress, cosa que el converteix en una elecció màxima per a moltes empreses que utilitzen WordPress.

En el front de correu electrònic, ofereixen suport especialitzat, tant per problemes generals d’allotjament com per correu electrònic, protecció contra correu brossa i compatibilitat de tercers.

També ofereixen comptes de correu electrònic il·limitats, cosa que pot suposar un gran avantatge si teniu desenes d’empleats que tots necessiten adreces de correu electrònic.

Captura de pantalla de la pàgina web de BlueHostCaptura de pantalla de la pàgina web de BlueHost

iPage

El meu últim suggeriment per al correu electrònic és iPage. És una de les opcions més assequibles, però també té tones de característiques per oferir. Ofereix eines de màrqueting i màrqueting de correu electrònic il·limitats.

El correu electrònic que ofereixen està basat en la web, però això no importa per a la majoria d’usuaris empresarials. L’allotjament VPS està disponible, tot i que aquest no és el seu objectiu principal.

Captura de pantalla de la pàgina web d’iPageCaptura de pantalla de la pàgina principal d’iPage

ofertes d'allotjament web

Cerqueu l’amfitrió de correu electrònic adequada?
Bluehost ofereix comptes de correu electrònic il·limitats, eines fàcils d’utilitzar i assistència 24 hores al dia. Si us registreu ara podreu estalviar fins a 65% segons els seus plans. Utilitzeu aquest enllaç de descompte
per aconseguir l’acord.

Per correu electrònic Preguntes freqüents

 • Necessito alguna cosa especial per enviar correus electrònics massius?

  La majoria de plans d’allotjament compartits de baix cost, no permeten l’enviament massiu ni limiten els enviaments a un determinat nombre de destinataris.

  Els enviaments massius són molt intensos en recursos i poden afectar el rendiment de tots els usuaris en un servidor compartit.

  Alguns hostes ofereixen un paquet d’actualització de correu massiu o proporcionen suport per a un servei de correu massiu de tercers.

  Els VPS i els plans dedicats normalment no tenen límits establerts en el nombre de missatges de correu electrònic que envien i reben, però hi ha algunes pautes en general per evitar el correu brossa.

 • Hi ha un límit a la mida de cada missatge de correu electrònic i com puc esbrinar-ho? 

  Gairebé tots els host estableixen un límit en la mida dels correus electrònics individuals, inclosos els límits tant per al missatge com per als fitxers adjunts.

  La mida exacta dependrà de l’amfitrió i del pla (espereu límits de mida més reduïts amb plans més barats) i pot ser diferent per als missatges entrants i sortints.

  Trobar aquests límits no sempre és fàcil. És possible que hàgiu de cercar els termes del servei o la documentació de suport de l’amfitrió o fer servir el xat en directe i preguntar-los directament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map