Pagaments d’allotjament web: aquí teniu el que heu de saber abans de registrar-vos

Divulgació: El vostre suport ajuda a mantenir el lloc en funcionament. Obtenim una quota de derivació per alguns dels serveis que recomanem en aquesta pàgina.


Cerqueu allotjament amb aquestes funcions a Pagaments

 • PayPal
 • Bitcoin
 • Gratuït

Allotjament web i pagaments

Pagaments convencionals

Pagaments convencionals acceptats pels amfitrions web

Tant si busqueu allotjament compartit amb descompte o un compte gestionat de gamma alta en un servidor dedicat, l’allotjament costarà diners. Per sort, ho tens moltes opcions sobre com pagar-lo.

Aquí hi ha llista de pagaments que cobrarem en aquesta pàgina, de manera que pugueu comprendre i superar els punts forts / febles:

 • Targetes de crèdit
 • Consulteu els pagaments
 • Ordres de diners
 • PayPal
 • Transferència bancària
 • Bitcoin

Targetes de crèdit

A Internet, les targetes de crèdit s’han convertit en “la moneda del regne. Seria més fàcil crear una llista d’empreses d’allotjament que no tinguin targetes de crèdit que una llista d’empreses d’allotjament que ho facin.

Tot i això, si vostè està buscant un amfitrió web que pot l’ajudarà a acceptar els pagaments amb targeta de crèdit; consulteu la nostra pàgina sobre passarel·les de targetes de crèdit.

Consulteu els pagaments

La majoria de les empreses d’allotjament intenten mantenir els seus costos el mínim possible, cosa que generalment significa mantenir paperassa i al màxim la transformació intensiva en mà d’obra.

Per aquest motiu, no totes les empreses d’allotjament accepten pagaments amb xecs.

Alguns no utilitzen targetes de crèdit

Malauradament, algunes organitzacions només emeten xecs i no utilitzen targetes de crèdit.

Això és especialment important per a les petites organitzacions sense ànim de lucre. Sovint, els desenvolupadors de webs independents i les petites botigues de disseny tenen aquest problema amb aquests petits clients, de sobte El requisit per al pagament de xec apareix a prop del termini de lliurament sense que s’hagi esmentat anteriorment.

Afortunadament, algunes companyies d’allotjament fan efectivament controls.

Ordres de diners

Les ordres de diners són vehicles de pagament emesos per grans organitzacions de confiança, com Western Union o el servei postal dels Estats Units.

Ells són s’utilitza sovint en lloc de comprovacions de paper, per raons similars. No són moltes les empreses que acullen serveis que accepten comandes de pagament per al pagament, però n’hi ha.

PayPal

PayPal és una forma de pagament electrònic acceptada gairebé universalment a Internet.

També actua una mena de mitjà de pagament, permetent als venedors fer-ho acceptar targetes de crèdit i altres formes de pagament sense haver de configurar comptes de comerciant.

Normalment, el les tarifes per Paypal són lleugerament més elevades que amb les targetes de crèdit, perquè el servei de facilitat d’ús proporcionat per PayPal s’afegeix a sobre de les taxes de targeta de crèdit que paga el compte del comerciant.

Per aquesta raó, no tots els proveïdors d’allotjament paguen per acceptar pagaments mitjançant PayPal, però molts ho fan.

Pagaments per transferència bancària

Transferència bancària: el gran gos

La transferència bancària o transferència bancària és un mètode per enviar diners directament d’un compte bancari a un altre.

S’utilitza sovint per a grans sumes de diners transferides entre comptes institucionals.

Hi ha avantatges sobre els trasllats de cable?

Hi ha alguns avantatges en acceptar pagaments bancaris i altres tipus de transferències financeres per a proveïdors d’allotjament.

El majoria dels pagaments realitzats en línia es realitzen mitjançant targeta de crèdit, targeta de dèbit o directament des d’un compte bancari.

Malauradament, sovint es compensen els avantatges que un proveïdor d’allotjament o el propietari del lloc web accepta en pagament.

Això es deu al cost afegit de la tramitació dels pagaments i altres problemes de seguiment que requereixen temps.

Hi ha riscos notables?

Les transferències bancàries també comporten riscos molt més elevats, ja que la majoria de les transaccions comporten el cobrament de diners a persones estranyes (especialment internacionalment, i especialment a les caixes).

Les transferències bancàries i altres opcions de pagament directe per compte també requereixen que el proveïdor de hosting compartiu molta informació del compte amb els seus clients.

Quins són els desavantatges?

La velocitat (o la falta) és un altre problema amb les transferències bancàries i altres mètodes de transacció basats en comptes.

El problema de velocitat és especialment cert quan es tracta de transferències internacionals. Els pagaments internacionals no es processen ràpidament.

Els bancs implicats en el procés han de dirigir el seu negoci d’acord amb Conegui el teu client (KYC) i Anti blanqueig de diners (AML) marcs. Això significa que solen trigar uns dies a transferir els diners.

La pràctica és un altre problema. La majoria de persones simplement s’han acostumat a utilitzar targetes de crèdit per a les seves necessitats de pagament en línia.

Molts simplement no veuen les transferències bancàries com a alternativa per diverses raons, sent la més evident la comoditat.

Pagaments de Bitcoin

Pagaments de Bitcoin

Bitcoin és una criptomoneda, una forma de diners digitals creada per un sistema distribuït de programes peer-to-peer.

A més de ser una moneda, Bitcoin és realment un sistema de pagament. La innovació de Bitcoin és que el registre públic (el propi sistema de pagaments) és el mitjà transacció i també el registre de tot el valor mantingut.

En lloc d’emmagatzemar monedes en algun lloc específic, la riquesa de Bitcoin és una determinat per les unitats de comptabilitat dins de la blockchain sobre la qual una persona té un control directe.

El control sobre una quantitat específica de bitcoin s’aconsegueix amb claus de xifrat privat.

Què és el Blockchain i com funciona?

Mentrestant, la blockchain – el registre públic – es distribueix. No existeix en un sol disc ni base de dades, però ha estat copiat una i altra vegada per moltes persones diferents.

Ningú no el pot canviar, perquè a el canvi apareixia com una inconsistència.

Una transacció es produeix quan un valor es transfereix d’una clau de xifratge d’una persona a una altra.

Això s’afegeix al final d’una blockchain local i es propaga a la resta de la xarxa.

Per què és tan convenient Bitcoin com el pagament d’allotjament?

Per tots aquests motius (anonimat, comoditat, cost), molts clients d’allotjament web voldrien poder pagar el seu allotjament amb Bitcoin.

Afortunadament, algunes empreses d’allotjament comencen a acollir-se a aquesta funció.

Si anonimat i privacitat són els principals problemes: pagar per allotjament amb Bitcoin no és suficient. En funció de les vostres necessitats específiques, també haureu d’anar a tenir en compte l’allotjament en alta mar.

Preu dels pagaments

Varietat de preus i plans

Empreses d’allotjament web anuncia tots els avantatges meravellosos obtindreu la configuració del lloc web.

Fil·len anuncis de televisió de propietaris de petites empreses realitzant noves vendes en una bonica pàgina web allotjada a la seva plataforma.

Alternativament, venen preu; pensen que allotjar és una mercaderia i el preu més baix guanyarà.

Els problemes de compra basats només en el preu

Els clients d’allotjament web solen pensar en una d’aquestes dues coses. O bé compren basats en publicitat senzilla que els fa sentir bé amb el nou lloc web o bé compren en funció del preu.

Aquesta és la incapacitat de veure com qualsevol d’elles és diferent.

El que s’oblida en tot això és el tasca real de l’administració del lloc web – tasca en què haureu d’iniciar-vos un cop compreu un pla d’allotjament i configureu el vostre lloc web.

Els plans d’allotjament web són realment tan diferents?

Si teniu la idea que la majoria dels plans d’allotjament web són bàsicament els mateixos, és perquè majoritàriament ho són.

Hi ha alguns empreses destacades que fan coses realment úniques o sorprenents – especialment en el món d’allotjament gestionat.

La majoria de clients d’allotjament web no necessiten serveis especialment singulars ni sorprenents. Probablement això inclogui.

No necessiteu una plataforma d’allotjament gestionada d’última generació de 99 dòlars / mes amb optimitzacions artesanals de WordPress (tret que ho faci).

El que necessita és un empresa sòlida d’allotjament web amb un pla digne a un preu decent.

Per sort, hi ha diverses empreses que ofereixen exactament això.

Tant si necessiteu un pla VPS com si podeu obtenir-lo amb un compte d’allotjament compartit, hi ha diverses opcions molt bones.

Allotjament gratuït i garantia de devolució de diners

Allotjament gratuït i garantia de devolució de diners

L’allotjament gratuït normalment sol ser més car del que val. L’allotjament d’allotjament sempre costa alguna cosa (les companyies d’allotjament web no són organitzacions benèfiques sense ànim de lucre (la majoria de les vegades)) i no regalen allotjament, tret que puguin guanyar diners amb això d’alguna manera.

5 raons per evitar l’allotjament gratuït

N’hi ha 5 motius principals per evitar la majoria de plans d’allotjament gratuïts, Tingueu en compte això. Qualsevol d’aquests poden fer que la vostra experiència d’allotjament sigui una misèria.

 1. Anuncis amb clics
 2. Anuncis en bandera
 3. Complements per a funcions bàsiques
 4. Actuació terrible
 5. Suport de baixa qualitat

N’hi ha moltes empreses d’allotjament gratuït basades en anuncis, que us permeten configurar un lloc web petit amb un nombre limitat de funcions i pàgines, ple d’anuncis amb pancartes i altres complements molestos.

Aquesta és gairebé sempre una mala idea. Però, hi ha algunes bones opcions d’allotjament gratuïtes molt barates o gratuïtes sense publicitat.

Garanties de devolució de diners

No importa quanta investigació realitzeu, o quantes funcions compareu, o quantes ressenyes d’allotjament heu llegit, és possible triar simplement un host que no us resulti perfecte..

cupó d'allotjament web

Busqueu allotjament de qualitat amb una bona garantia de devolució?
Exploreu el servei d’allotjament InMotion
, que ofereix una garantia de devolució de 90 dies. O A2 Hosting
, que proporciona una garantia de devolució de diners en qualsevol moment.

Si tu escolliu un amfitrió que ofereixi una garantia de devolució, tindreu l’oportunitat de provar el vostre pla d’allotjament sense malgastar diners.

Heu de comparar els amfitrions que accepten la vostra forma de pagament preferida i / o ofereixen garanties de devolució.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector