Ce este un blog? La Guía Completa

Muchas Persoane care au scrutat termenul „blogging”, care nu este un blog care este un „blog” sau cum pot crea sau leer poate avea un impact asupra îmbunătățirii vieților. Tanto si nu exista o idee despre ceea ce semnifică acești termeni ca și dacă cunoașteți ceea ce este esențial, dar care poate să știe mai mult, această orientare vă poate oferi un dezlegare completă a temei.


Și următoarele secțiuni oferă și detalii despre site-urile de bloguri mai populare și cum se poate folosi unul sau mai multe bloguri pentru generarea de fonduri pentru obiecte personale și afaceri.

Ce este exact un blog?

Un blog este un diario în linie sau o revistă localizată pe un site web. El conține un blog care conține text, imagini, videoclipuri, GIF-uri animate și chiar scane de vieți diarioase sau diarioze fizice fără conexiune și alte documente imprese. Dado care un blog poate exista exclusiv pentru utilizare personală, împărțind informații cu un grup exclusiv sau pentru a atrage publicul, proprietarul unui blog poate configura un blog pentru care poate avea acces privat sau public..

Când un blog este accesibil publicului, care poate fi găsit prin intermediul celor două colecții disponibile pe site-ul web al persoanei sau întreprinderii proprietarului blogului, cu perfide de mijloace sociale, corecte electronice și buletine electronice și motoarele de căutare a cuvintelor cheie în linie. Muchos proprietari de bloguri creează și bloguri în site-uri dedicate web creării, stocării și schimbului de bloguri, precum Blogger, LiveJournal, Tumblr și WordPress.

Conținutul blogurilor poate apărea ca publicări într-o pagină de transmisie continuă sau ca publicări în pagini individuale care pot accesa prin intermediul uneia sau mai multor pagini configurate într-un format de listă cum ar fi titluri de publicații, extracte și etichete relacionadas. Alte publicații sau înglobează o publicație normală a celor care lectorilor în ordinea inversă cronologică, apare mai întâi conținutul mai mult.

Historia del blog

Blogurile au început ca o extensie naturală a creșterii utilizării computerelor și crearea primelor forme de internet ca reamenajare militare, științifice și academice ale guvernului. Antes de la World Wide Web, comunitățile de persoane interacționează în rețea. Cei care pot conține conținuturi fizice pentru a fi nepotriviți sau pentru alte materiale și stocare sunt conținute în calculatoare care sunt conectate la reproiectare. Antes de la care blogurile sunt populare, sunt comunități care pot fi comunicate și care conțin conținut frecuentemente actualizate prin intermediul unor tablouri de mesaje comunitare. Eliminează „grupuri de știri” care trebuie să fie descrise pentru a descrie muchas-uri de domenii de discuție și de schimb de informații.

Pe primeros bloguri veridice a fost prezentat un articol în jurul anului 1994 – 1995, ca diarii de acces în deschidere în ceea ce las persoanele care pot fi prezentate actualizări despre viața lor, ca pensii și instrumente personale despre accepțiuni legate de familiile lor, studiile academice, carreras, călătorii și alte subiecte. Între primii scriitori de diari în linie se întâlnesc Claudio Pinhanez, Justin Hall și Carolyn Burke. Mijloacele de comunicare și publicul prezentează un notar despre un conținut și un documentar despre formarea în jurul a aproximativ 1996 și 1997.

La fecha și în anul exact exacte din prima utilizare a termenului „blogul” este o dezbatere a studiilor. La mayoría cree care a apărut în 1999 ca trunchament natural pentru o descriere specială a acestui tip de conținut, „web log” sau „weblog”, în forma scurtă. Existe cierto dezbatere despre pronunție. Obviamente, termenul descrie un diario sau o versiune localizată și accesibilă pe World Wide Web. Cu pasul timpului, unele persoane au pățit un „blog” ar trebui să fie pronunțate „noi blogăm” pentru a le referi la cei care pot realiza acțiunea de blogging.

Bloguri sau site-uri web – ¿Cuál es la diferență?

La diferența principală dintre un blog și un site web este un blog care este un tip specific de conținut care poate fi afișat în paginile web ale unui site web. La confuzie se creează un menudo pentru că persoanele fizice și reprezentanții companiilor se pot utiliza în timp dintre cei doi termeni de formă intercambiabili. De exemplu, cineva ar putea spune că a vizitat blogul unei întreprinderi când în realitate blogul era doar o parte din site-ul web al întreprinderii. La confuzie se produc și ele, deoarece plataformele care se dedică în mod interesat blogurilor sunt impresia de pe blogul unei persoane sau o întreprindere în una dintre aceste platforme este, de asemenea, site-ul web principal.

Pentru a ajuta la rezolvarea a tot, trebuie să ține cont de următorul lucru: În maiestria cazurilor, site-urile web nu sunt dedicate blogurilor care se actualizează cu un nou conținut cu mai puțin frecvență decât paginile de blog asociate și site-urile web dedicate unui blog. Los blogurile care primesc actualizări semanale, chiar și mai puține ore pe oră. Site-urile web care nu sunt bloguri de fii, ca site-urile de interese personale și biografice sau de afaceri, normal doar pot actualiza notificări și conținutul blogurilor cu această frecvență și luare de acord cu noi pagini sau actualizați un conținut potrivit mării necesare. Los blogurile promovează și discuția. Tienen secțiuni de comentarii dezinvolte pentru a crea conversații în linie despre conținutul blogurilor și proprietarii de neplăceri, într-un mod asemănător cu secțiunile de comentarii furnizate la lectorii de la plata formatelor de mijloace de comunicare de știri și alte edituri la articole. în linie.

Puteți utiliza mi tutorialul pentru a crea un site web cu WordPress.

¿Quieres crea un blog?

Recomanda utilizarea Bluehost.com

Găzduiește-te cu grijă și un nume de domeniu GRATIS pentru doar 2,95 USD pe lună.

Creează-ți blogul cu Bluehost es muy sencillo. Cu instalarea WordPress cu un singur clic și o configurare rapidă, puteți fi în vivo și scrie pe blogul în doar 15 minute.

Consultați ghidul meu despre cum puteți crea un blog pentru a vizita Bluehost pentru împrumut.

¿Qué este un blogger?

Un blogger nu este o persoană care poartă o direcționare a unui blog sau o persoană care menține blogul. Spune, care publică articole sau publicații noi, informații, comunică notificările mai multe recenzii, opinii și studiile de cazuri, doar pentru un număr mai mic. Acestea sunt cunoscute ca fiind entradas de blog.

Aici există câteva consecinte sencillo pentru a ajuta un blog în domeniu:

  1. Publicați cu regularitate, dar nu există publicații și nu există nimic care să pună în valoare penalitatea publicară.
  2. Limitați unos pocos generos specificos of the care vorbesc.
  3. Utilizați un tema limpio și sencillo.
  4. Disfruta, bloguea prin diversare și comenta pe blogurile altor persoane
  5. Diviértete blogueando și recuerda care nu are reguli de fân pentru publicurile pe blogul tău!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector