Interviu cu fondatorul Jungle Scout Greg Mercer – Instrumentul de vânzări Amazon de milioane de dolari

Așadar, ți-ai creat site-ul și traficul se revarsă zilnic către paginile tale.


Și atunci te găsești gândindu-te, „Este timpul probabil să generați bani!”

Sau, dacă v-ați monetizat deja proprietatea, vă gândiți: „Poate că acum ar trebui să-mi diversific veniturile”.

Să spunem că te uiți la lansarea unui produs fizic și la construirea unui brand. Dar nu doriți să vă ocupați de îndeplinirea produsului sau doriți să aveți mai multă expunere pentru marca dvs. începând cu ziua zero.

Bine ați venit la Amazon!

Contents

Monetizarea site-ului dvs. cu Amazon

Credit imagine: FeedbackExpress

Lansarea produselor fizice pe Amazon FBA poate fi profitabilă. Dar, numai dacă știi ce faci.

Numerele sunt uimitoare. Aproape 20 la sută dintre vânzătorii profesioniști Amazon au câștigat peste 1 milion de dolari doar în 2018.

Gandeste-te la asta. Amazon are sute de mii de vânzători profesioniști. Deci, puteți începe să puneți acel număr în perspectivă.

În SUA, Amazon deține 49 la sută din toate vânzările de comerț electronic – care sunt mai mult decât primii trei concurenți combinați! Apple, eBay și Walmart.

Este tentant să vă inundăm cu statistici, dar nu voi face asta. Concluzia este că vânzătorii serioși de Amazon câștigă bani serioși. Chiar dacă vindeți un produs modest, un profit lunar suplimentar de 3.000 de dolari nu vă va întrista.

Credit imagine: Jungle Scout

Dar nu vrei să sari orbește.

Vrei să te asiguri că produsul tău are cerere mare, concurență scăzută și marje de profit suculente. Deci, aveți nevoie de un instrument de cercetare fiabil.

Acolo este locul Scout Jungle intră.

Instrumentul vă ajută să găsiți produse care vând, cât de bine vând și cine le vinde. Heck, puteți găsi chiar de unde provin concurența dvs. și marile branduri.

Conversația mea cu Greg Mercer din Jungle Scout

L-am primit pe un fondator al Jungle Scout și am discutat timp de 45 de minute. El a împărtășit câteva informații incredibile pe care le-ați găsi instantaneu utile.

Iată conversia noastră.

1. Bună ziua, vă rog să vă prezentați

Sunt Greg Mercer, fondatorul Scout Jungle. Am fost la facultate să fiu inginer civil. Am absolvit și am primit o slujbă făcând asta.

Ceea ce am aflat a fost că nu am primit împlinire din lumea corporativă. Întotdeauna am avut un spirit antreprenorial toată viața. Și întotdeauna mi-a plăcut să fac mici proiecte și să construiesc lucruri.

2. Ce înseamnă „Jungle Scout” numele?

Scopul Jungle Scout a fost să vă ajute să găsiți produse pentru a vinde pe Amazon. Așa că m-am gândit la Amazon ca la o junglă în care cercetați noi produse pentru a vinde. Și așa s-a născut Jungle Scout.

3. Ce experiențe sau realizări personale au inspirat Jungle Scout? Vă rugăm să ne oferiți o scurtă istorie a Jungle Scout.

Genul de slujbă pe care o făceam în lumea corporativă nu m-a satisfăcut. Și nici nu am fost mulțumit de impactul pe care l-am avut.

Mi-am dorit abilitatea de a avea mai mult rază financiară decât ceea ce am primit ca salariu de la muncă. Așa că am început să vând produse fizice pe Amazon ca un hustle lateral. Am aflat că pot să-mi înlocuiesc salariul de inginer, ceea ce a fost mișto.

Pe măsură ce am continuat să cresc acea afacere, un lucru a dus la altul. Și până la urmă am renunțat la meseria mea de inginer pentru a-mi prelua afacerea de comerț electronic integral.

Cea mai grea parte pentru mine în creșterea și scalarea afacerii a fost capacitatea de a găsi noi produse pentru a vinde pe Amazon. Unele dintre produsele pe care le-am lansat s-au descurcat foarte bine, în timp ce altele nu. Și acest lucru a fost din cauza cât de multe cereri au avut acele produse pe Amazon.

Deci, în cele din urmă, a dus la crearea Jungle Scout.

4. De ce ai făcut ca prioritatea ta să rezolvi problema căutării de produse? Adică din toate problemele pe care le-ai întâmpinat pe Amazon

Ei bine, asta a fost cea mai mare problemă pe care am avut-o. M-am străduit să găsesc produse noi de vânzare. Mai ales produsele pe care credeam că le vor vinde bine.

Așa că, întrucât aceasta a fost cea mai mare problemă la acea vreme, am împins-o în partea de sus a listei de lucruri pe care voiam să le rezolv.

5. Spuneți că nu puteți găsi software existent care să poată rezolva această problemă?

Este corect.

A trebuit să rezolv acea problemă. Așadar, am creat algoritmi care au estimat cât de bine se vând produsele pe Amazon. Prin urmare, vă arată aproximativ câte unități pe lună vinde orice produs de pe Amazon.

Este o informație viabilă pe care trebuie să o aveți, deoarece știți ce vinde deja. De asemenea, înțelegeți ce cumpără clienții pe Amazon.

Când am dezvoltat algoritmii, în acest spațiu nu existau concurenți care să facă asta. Rapid înainte până astăzi, știți că există o mulțime de companii de copiat care încearcă să facă asta. Dar atunci, numai Jungle Scout a putut să vă arate cereri pentru produse pe Amazon.

6. Este imposibil să fi creat ceva atât de mare și să nu întâmpini probleme. Ce provocări te-ai confruntat în dezvoltarea Jungle Scout? Cum ai gestionat aceste provocări?

Credit imagine: Jungle Scout

Lista problemelor pe care le-am avut ca antreprenor poate umple o carte de un milion de pagini (Râsete). Știi, încă din primele zile, singura problemă pe care o aveam era cum să scot cuvântul. Așa că am creat această extensie Chrome.

Credit imagine: Jungle Scout

Primii 10 – 50 de utilizatori pe care i-am avut mi-au oferit feedback pozitiv. Dar atunci a trebuit să ne gândim cum să-i dăm mai multor oameni.

Am citit tot felul de materiale pentru reclamă. Am căutat diferite canale pentru a-mi face reclama produselor. Citeam despre reclame pe Facebook, despre cum să creez un blog și despre alte lucruri.

Problema cu asta a fost că nu știam ce să fac. Voi lucra la un lucru timp de câteva săptămâni, apoi voi lucra la o altă idee timp de câteva săptămâni. Acesta a lucrat, celălalt nu a funcționat.

Și nu m-am concentrat și nu eram foarte sigur cu privire la modul în care să mă ocup de ele.

Așa că am făcut câteva webinarii în care voi descărca produsul și voi arăta cum funcționează acesta cu un câmp de vânzări. Și când m-am uitat la toate canalele mele de marketing diferite, acesta a fost cel mai eficient în primele zile. Și a dat clic cu mine mai bine decât ceilalți.

În ziua în care mi-am dat seama de asta, am fost ca „Oh, uau! Am făcut aproximativ patru sau cinci acum. Și acest lucru reprezintă 75 la sută din vânzările mele. De ce nu mă concentrez pe acest canal de vânzări cel puțin în următoarele șase luni și văd unde mă conduce. “

Această decizie s-a dovedit a fi un moment de cotitură pentru mine. Și da, atunci am început să fac vânzări suficiente. Am făcut destui bani pentru a angaja câteva persoane, începând cu prima mea persoană de marketing.

7. Am observat că vorbești despre alt produs. Și nu știu dacă le dețineți sau sunteți în parteneriat cu alte persoane. Poți vorbi despre asta?

Da, de-a lungul anilor am construit câteva alte produse, precum și companii achiziționate. Sunt toate instrumentele subtile pentru vânzătorii Amazon. Cele pe care le avem ca adaos la Jungle Scout sunt Splitly, Fetcher și Forecasting.

Splitly este un instrument de testare și optimizare AB. Prognoza este pentru gestionarea stocurilor. Și Fetcher este un instrument de analiză a profitului și o platformă de contabilitate.

8. Bine, aceste produse au fost concepute ca răspunsuri la provocările pe care le întâmpinau vânzătorii?

Da, este exact corect. Au fost răspunsuri la provocările pe care le-am avut și eu și alți vânzători Amazon.

9. De ce le-ați creat ca produse separate? De ce nu le-ați încorporat pe toate ca pachete în Jungle Scout?

Marea întrebare. Dacă aș face-o din nou, în loc să construiesc alte produse, aș construi-o în Jungle Scout. La vremea respectivă, am crezut că au abordat diferite puncte de durere pe care oamenii le întâmpină.

Fetcher este o platformă de contabilitate. Așa că m-am gândit că nu va fi util pentru cineva care caută primul sau al 100-lea lucru care să vândă pe Amazon.

Dar, din nou, dacă aș face-o din nou, le voi pune împreună. Fiecare vânzător Amazon are toate punctele de durere pe care le abordează cu toții.

10. Mi-a luat mult timp să realizez că Jungle Scout are alte produse. Cum vă faceți mai ușor persoanele care doresc să utilizeze Jungle Scout, dar nu știu nimic despre celelalte produse? Și în afară de a-i conștientiza, există o modalitate de a-i determina să cumpere totul deodată?

Nu există nicio modalitate de a cumpăra totul simultan. Scopul nostru este ca, până la începutul anului viitor, să le avem construite într-o singură platformă. Așadar, dacă ar fi să mă întrevedi din nou acum un an, v-aș spune că nu mai facem mai multe produse.

Ne propunem să facilităm accesul vânzătorilor Amazon la toate funcționalitățile sale.

11. Știu că ați lansat recent un fel de motor de căutare pentru vânzătorii care doresc să găsească furnizori. (Greg: da), vă rog, ne puteți spune despre asta?

Se numește baza de date a furnizorilor. Când importați mărfuri de oriunde în SUA, completați câteva lucrări de hârtie. O agenție guvernamentală este responsabilă de păstrarea acestor înregistrări.

SUA au un act de libertate de informare. Acest act vă oferă acces la o mulțime de documentații din partea guvernului. Ceea ce am făcut a fost să luăm toate înregistrările comerciale de import, apoi să le construim într-o bază de date prietenoasă pentru ca vânzătorii Amazon să caute.

Partea mea preferată este că puteți vedea ce fabrică folosește concurentul sau furnizorul lor.

Modul meu preferat este de a căuta pe Amazon compania cu cele mai bune recenzii la un anumit produs. Și-l inversez găsind numele companiei în baza de date a furnizorilor, care îmi va arăta cine folosesc pentru fabrica lor.

Uneori, nu merge, dar 80 la sută din timp.

12. Puteți face acest lucru numai pentru vânzătorii din SUA sau aveți în vedere alte piețe, cum ar fi Marea Britanie, Europa?

Unele țări nu fac această informație accesibilă persoanelor fizice. Așadar, va fi dificil să adunați astfel de date pentru acele piețe.

Dar majoritatea clienților noștri care vând în afara SUA folosesc în continuare aceste date. Unele țări vând produse similare cu SUA. De exemplu, UE vinde produse similare cu SUA.

După ce afli vânzătorii care îți plac, îi poți totuși să-i vândă. Și locația dvs. geografică nu va afecta acest lucru.

13. Ce îmbunătățiri aduceți în acest moment pentru utilizatorii Jungle Scout?

Tot ce facem acum este să includem toate funcțiile celorlalte produse în Jungle Scout. Așadar, știți ca analitica profitului, instrumentele de optimizare și previziunea stocurilor; aceasta este ca cea mai mare atenție în zona respectivă.

Și avem multe versiuni anul acesta.

14. Care este imaginea cea mai mare – unde ar fi Jungle Scout în următorii cinci-zece ani?

Da, este o întrebare grozavă. Dar este greu de prezis cinci ani pe drum, deoarece compania are doar patru ani în acest moment.

Misiunea noastră este să împuternicim antreprenorii Amazon. Deci, construim instrumente și resurse de care au nevoie pentru a avea succes. Asta ne determină să luăm decizii.

Nu știu cum ar arăta instrumentele noastre de acum cinci ani. Și nu știu ce funcționalități vom avea în vedere până atunci. Dar vom continua să lucrăm cu vânzătorii Amazon.

Vom înțelege care este punctul lor cel mai important de durere la fiecare moment.

Asta se schimbă de fiecare dată.

15. Am aflat despre Jungle Scout prin ASM. Își ajută membrii să facă cercetări și oferă comunității să aibă succes pe Amazon. Jungle Scout își ghidează utilizatorii cu privire la modul de maximizare a Jungle Scout pentru succes?

Sunt familiarizat cu ASM. Și sigur! În interiorul Jungle Scout, avem ceva numit Academia. Este un set de videoclipuri care ajută oamenii să folosească mai bine produsele noastre.

De asemenea, oferim resurse de înaltă calitate, iar favoritul meu este „Studiul de caz de milioane de dolari”. În acest studiu de caz, alegem public un produs de vândut. Îl furnizăm apoi dintr-o fabrică și îl vindem pe Amazon.

Facem studiul complet gratuit și întregul proces este transparent. Îți voi arăta fiecare pas pe parcurs și îl voi publica pe site-ul nostru gratuit, precum și pe canalul nostru YouTube.

16. Care este cel mai bun lucru pe care l-a spus cineva despre serviciul tău?

O, bărbați! Am o mulțime de complimente. Avem peste 200.000 de clienți, iar cei mai mulți sunt foarte mulțumiți de asta. Am auzit câteva povești nebune.

Unii utilizatori spun că conținutul educațional al Jungle Scout a fost un punct esențial în viața lor. Alții spun că Jungle Scout a acționat ca un catalizator care i-a transformat în antreprenori. Unii spun chiar că au reușit să îmbunătățească calitatea vieții lor cu Jungle Scout.

17. Pentru cineva care nu a vândut niciodată pe Amazon, dar a auzit că puteți câștiga bani pe platformă. Dacă o astfel de persoană ar fi curioasă și a citit acest interviu, care ar fi cel mai bun sfat pentru dumneavoastră?

Cel mai bun sfat al meu ar fi să consumi ceva conținut educațional – ceva precum Studiul de caz în milioane de dolari sau cursul ASM.

În cazul în care atât de mulți oameni se blochează este atunci când experimentează paralizie de analiză. Ei sunt puțin intimidați de asta. Drept urmare, ei nu întreprind acțiuni care îi determină să înceapă.

Trebuie să consumați conținutul, asigurați-vă că cel puțin înțelegeți elementele de bază, apoi începeți.

18. Știm cu toții că fiecare produs primește comentarii negative. Care este cel mai rău pe care l-ai primit?

(Greg râde) Știi din când în când cu toții primim comentarii negative. În unele cazuri, clienții au obținut ceva un pic diferit de așteptările lor. Unii clienți se plâng de o greșeală de facturare.

Nimeni nu sare direct în mintea de „ceva care mă doare profund”. Dar știi, la fel ca orice altă companie din când în când, vor exista unul sau doi clienți nefericiți. Încercăm să le tăiem cât putem.

Ne adresăm mereu clienților nemulțumiți și ne cerem scuze. Facem tot ce putem pentru a face corect. Dar, după cum știe fiecare antreprenor, nicio întreprindere nu are zero la sută din clienții nefericiți.

19. Știu că recent ai schimbat de la viață la abonament anual. De ce ai facut asta?

Viața a fost bine în primele zile când compania încerca să supraviețuiască. Acum, trebuie să ne gândim la scalabilitate și la costul suportării licenței Jungle Scout.

Abonamentul pe viață nu a mai fost practic din punct de vedere financiar. De aceea am trecut la un model de facturare anual pentru extinderea noastră. Are mai mult sens de afaceri.

20. Deci, cum au răspuns clienții tăi la asta?

Știi, am crezut că va afecta sau va scădea vânzările. Dar am aflat că nu ne-a afectat deloc rata de conversie.

Majoritatea clienților care achiziționează produsele noastre sunt antreprenori. Și își dau seama că trebuie să menținem și să susținem încărcarea pe serverele noastre. Deci răspunsul a fost în regulă.

Singurii oameni care s-au supărat au fost cei care au citit sau au auzit despre abonamentul pe viață. Când au aflat că nu mai este disponibil, s-au simțit rău. Dar chiar și acei oameni tind să fie destul de înțelegători în acest sens.

21. Ai spus mai devreme că ai fost primul care a intrat în acest spațiu, dar o mulțime de oameni s-au alăturat. Ce face Jungle Scout să iasă în evidență de concurenții săi și de ce?

Jungle Scout din mai multe motive iese în evidență. Este ușor de utilizat, bogat în caracteristici și robust în ceea ce privește funcționalitatea. Am făcut mai multe studii de caz, iar clienții noștri spun că datele pe care le furnizăm sunt cele mai precise.

Majoritatea clienților consideră că funcțiile noastre sunt cele mai bune pentru nevoile lor particulare. Și obțin cea mai bună valoare pentru banii lor.

Așadar, există o listă întreagă de motive, dar se rezumă la care le compari. Acestea sunt unele dintre lucrurile pe care le auzim de la clienții noștri cel mai des.

22. Unii oameni pe care îi cunosc consideră că estimările veniturilor dvs. nu sunt în întregime exacte. Și Amazon nu lansează aceste date cel puțin în conformitate cu cunoștințele mele. Deci, cum faci aceste estimări de venituri?

Da, ai dreptate, estimările nu sunt în întregime exacte. Dar recent am făcut un studiu de caz în care am comparat estimările de vânzări ale Jungle Scout cu primii 10 concurenți ai noștri.

Și am folosit date reale de vânzări de la aproximativ 500 de produse de la persoane care și-au oferit datele despre vânzări. Jungle Scout a fost de departe cel mai precis, dar numai aproximativ plus sau minus 15 la sută bazat pe unitățile vândute lunar.

Deci, dacă estimează 100 de produse vândute, va fi cuprins între 85 și 115 produse. Așadar, nu este 100% exact în niciun fel, dar majoritatea clienților consideră că este destul de tare.

Pentru a obține aceste estimări, avem o echipă de baze de date cu normă întreagă. Echipa sprijină oamenii și lucrează la crearea acestor estimări zi de zi.

Foloseam clasamentul de cel mai bun vânzător, dar acum folosesc o serie de alți factori pe care le-au găsit pentru a îmbunătăți exactitatea. Deci, da, folosim date care sunt disponibile pe paginile Amazon.

Le lipim în diferite module și algoritmi pe care îi avem. Iar producția pe celălalt capăt este vânzările reale estimate.

23. Știu că Amazon este cel mai mare magazin online. Dar lucrați la accesarea altor platforme în afară de Amazon?

Nu, nu lucrăm la asta acum. Nu vreau să răspândesc compania prea subțire, încercând să fac o grămadă de lucruri și să le fac prost. În schimb, am decis să ne concentrăm 100% pe Amazon și să fim cei mai buni absolut în afaceri.

Deci, nu există planuri acum pentru a extinde sau a intra în alte platforme.

24. Cum determinați cât de competitiv este un produs?

Modalitățile mele preferate de a determina concurența sunt:

  1. Câți alți vânzători vând același produs?
  2. Câte recenzii au.

Numărul de recenzii este un indicator excelent al competitivității unei anumite nișe.

25. Credeți că veniturile ar fi de asemenea un factor?

Aceasta nu este una dintre metodele principale pe care le folosesc pentru a determina concurența. Am găsit o mulțime de nișe în care există o mulțime de vânzări sau cerere și nu sunt atât de competitive.

26. Știu că concurența poate fi rigidă uneori. Ați sfătui pe cineva care nu are atât de mulți bani pentru a începe?

Da, dacă aveți un buget limitat și doriți să îl testați, vă recomand să mergeți pentru ceva mai puțin competitiv.

27. Care este un lucru fascinant despre produsul tău despre care nu ai vorbit nimănui?

Sa vedem. Există un lucru care, de câte ori arăt pe cineva sau oameni văd, pare să-i fascineze. Pentru mine este simplu. Când vă aflați în extensia Jungle Scout și faceți clic pe Vânzări, acesta vă arată vânzările lunare istorice.

Și întotdeauna sunt surprins să văd că puțini oameni știu că această caracteristică există. Și sunt ca „Oh, draga mea! Acest lucru este atât de valoros! Nu pot să cred că acest lucru a fost aici.

Banuiesc ca atunci cand faci o treaba mai buna de educare a utilizatorilor despre cum sa o foloseasca si unde sa o gaseasca. Acesta este un lucru „puțin cunoscut” în Jungle Scout.

28. Publicul nostru dorește fie să înceapă, fie să își monetizeze site-ul. Cei mai mulți vor să vândă produse fizice pe Amazon. Ați reușit ani de zile în acest domeniu și chiar i-ați ajutat pe oameni să obțină succes. Ce vrei să le spui?

Toată lumea este întotdeauna îngrijorată, gândindu-se: „Este prea competitiv acum?” Este ca o frică pe care o are toată lumea. Și voi spune că este încă o oportunitate excelentă de a vinde produse fizice pe Amazon.

Știi, competiția a crescut. Numărul vânzătorilor de pe Amazon sunt în creștere, dar la fel și cererea pe Amazon. An de an, este nebun cât de multe vânzări se întâmplă pe platformă.

Și nu estimează că Walmart sau oricare dintre aceste alte companii vor fi în curând cu Amazon. Așadar, este locul unde trebuie să se afle în prezent marketingul online. Este încă o oportunitate foarte bună.

Dacă nu vindeți pe Amazon și doriți să aflați despre asta, ar trebui să consultați Studiul de caz de milioane de dolari. Este plin de acțiune cu tot ce trebuie să știi pentru a începe.

Deci da. Cel mai bun moment pentru a începe a fost acum zece ani, iar al doilea cel mai bun moment pentru început este acum.

Pentru a afla mai multe despre Jungle Scout și cum vă poate ajuta în afacerea dvs. Amazon FBA, accesați JungleScout.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector