Unitate dinamică: cum să profitați prin partajarea codurilor dvs. gratuit

Cum câștigi bani online pentru a-ți distribui codurile GRATUIT? Cum reușiți fără să obligați utilizatorii să cumpere scripturi de la dvs.?


Ei bine, George Chiang, fondatorul Dynamic Drive, a făcut-o. În acest interviu, ne arată cum compania sa se bucură de succes, păstrând în același timp etosul său de a oferi scripturi gratuite.

Like-urile Intel, CNN și Walmart oferă scripturi de la Dynamic Drive. Nu vă așteptați ca compania să aibă un departament de scriitori de coduri, dar nu. De fapt, George – da, fondatorul – scrie el însuși aproape toate codurile! Nu este surprinzător?

Publicul țintă al Dynamic Drive este în principal începător pentru webmasteri intermediari și proprietarii de întreprinderi mici care își păstrează propriile site-uri web.

Am luat legătura cu George pentru a împărtăși informațiile sale despre compania sa și cum au reușit să reușească fără să le ceară utilizatorilor bani. Iată răspunsurile lui George la întrebările mele.

Faceți cunoștință cu George Chiang de unitatea dinamică

Numele meu este George Chiang și sunt fondatorul Dynamic Drive. De asemenea, conduc câteva alte site-uri web legate de design web, și anume, CSS Drive și JavaScript Kit. Codificarea Web este pasiunea mea, deși am și dragoste pentru predarea în general, motiv pentru care sunt și profesor ESL.

Dynamic Drive a început la sfârșitul anilor 1990, când JavaScript a fost foarte fragmentat, iar termenul DHTML (html dinamic) tocmai s-a transformat într-un cuvânt zgomotos. La acea vreme nu existau github sau niciun tip de depozite mari de coduri.

Ideea din spatele DD a fost crearea unei biblioteci centrale care să conțină gratuit, originale DHTML și coduri JavaScript, webmasterii ar putea apela cu ușurință pentru a adăuga funcționalitate UI pe site-ul lor, cum ar fi un meniu derulant, animație diapozitivă etc. Ideea a decolat și la culmea sa, site-uri precum CNN.com și Walmart foloseau coduri de la Dynamic Drive.

Codul unității dinamice pe CNN.com. Sursa: CNN Money.

Sunt comunitatea fragmentelor de cod Dynamic Drive obținute sau dezvoltate în interior?

Majoritatea codurilor sunt de fapt scrise de mine, cu unele contribuții ale membrilor cheie pe forumurile noastre.

Cum reacționează Dynamic Drive la valul actual de construitori și plug-in-drop și plug-uri care vizează proprietarii de site-uri non-tech?

Este adevărat, peisajul pentru designul web și pentru crearea de interfețe UI bogate s-au schimbat foarte mult de pe vremuri, iar webmasterii au o multitudine de moduri de a construi o pagină web, inclusiv construitori de drag and drop. Una dintre ideile pe care le avem este să transformăm unele dintre cele mai populare scripturi de pe DD în plugin-uri WordPress.

Cum câștigă bani Dynamic Drive, deoarece se pare că totul este gratuit pe site-ul web?

Sursa principală de venit este din publicitatea și munca contractuală, cum ar fi personalizarea scripturilor pentru persoane fizice. Ne-am străduit întotdeauna să acordăm prioritate experienței utilizatorului și obiectivului de a menține site-ul liber de venituri.

Ce provocări te-ai confruntat în dezvoltarea Dynamic Drive și cum ai gestionat aceste provocări?

Principalul obstacol era doar definirea clară despre ce a fost vorba. În acea perioadă, DHTML devenea doar un cuvânt cheie, deși multe persoane erau încă confuze în ce constau de fapt „scripturile DHTML”, principala noastră ofertă. Am venit cu un slogan care a comunicat clar ceea ce cuprinde termenul – „Viitorul JavaScript, astăzi”.

Cine sunt concurenții dvs. și cum diferențiați Dynamic Drive de ei?

În aceste zile, concurența pentru coduri de înaltă calitate, ușor disponibile și gratuite este peste tot, de la github, codepen.io, la o mulțime de alte depozite de coduri la care oamenii pot accesa codul de la.

În timp ce noile scripturi open source apar în fiecare zi, instrucțiunile sunt adesea vagi și încearcă să obțină ajutor de la autor (autorii), de obicei, se încadrează pe urechile surde. DD are un forum de ajutor foarte pasional și receptiv, la care vizitatorii apelează de ani buni pentru a obține ajutor personalizat, în timp util, pe orice cod găsit pe DD.

Ce schimbări au fost cele mai responsabile pentru succesul Dynamic Drive de la începuturile sale?

Introducerea secțiunii Instrumente Web și Coduri CSS a ajutat într-adevăr să împingă site-ul către traficul cu înălțimi noi. Ca și cum a adăugat membrele unui corp, cele două secțiuni au completat frumos principalele coduri JavaScript și s-au ocupat de aceeași audiență care veneau deja pe site. „Oferiți oamenilor mai mult din ce vor” a fost strategia.

Ce îmbunătățiri aveți în lucrări în acest moment pentru utilizatorii Dynamic Drive?

O zonă pe care încerc să le construiesc în aceste zile este secțiunea blog. După cum am menționat, majoritatea utilizatorilor noștri sunt începători pentru webmasteri și dezvoltatori intermediari, iar cu blogul, scopul meu este să le ofer sfaturi și tutoriale utile care să rezoneze cu acea audiență, cum ar fi modul de a configura cel mai bine securitatea în WordPress, cel mai bine. plugin-uri de browser pentru designeri web, etc.

Care este imaginea cea mai mare a Dynamic Drive – unde ar fi compania în următorii 10 ani?

Aceasta este o întrebare cu adevărat greu de răspuns. Web-ul evoluează atât de repede, iar DD-ul de mâine poate avea un accent complet diferit de JavaScript-urile și codurile gratuite de astăzi. Poate evolua pentru a deveni mai centrat pe comunitate, conținutul generat de utilizator preluând site-ul. Oricare ar fi, sunt încântat să evoluez odată cu vremurile.

Pentru a-l înfășura

George spune că strategia care le-a dat businessului cel mai mare impuls a fost „oferirea oamenilor mai mult de ceea ce vor”. Metoda lui era să-și pună codurile în cât mai multe mâini. Cu scripturile sale utilizate pe CNN.com, Walmart și altele asemenea, credibilitatea sa a fost suficient de puternică pentru a câștiga clienți care doresc ca acesta să scrie coduri personalizate pentru ei.

Strategia de marketing a lui George – cea care se aliniază etosului său – este să-i ofere codurile sale gratuit. Dându-și scripturile în mod liber s-a dovedit eficient. În utilizarea fragmentelor de cod Dynamic Drive, „Utilizatorii sunt de acord să nu elimine / să editeze notificarea de credit din codul sursă DHTML sau să pretindă că codul îi este propriu.” Acest acord servește atât ca marketing gratuit pentru codul gratuit, cât și ca aviz de protecție a drepturilor de autor.

Speri că poți trage câteva informații din strategia și creșterea Dynamic Drive? Îl poți urmări pe George pe Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector