Bitcoin Web Hosting el 2020: què diuen les ressenyes de clients de bitcoin hosting web?

Revisió d’allotjament web Bitcoin

Revisió d'allotjament web Bitcoin


El servei d’allotjament web de Bitcoin és una opció òbvia per a qualsevol propietari del lloc web que vulgui pagar en bitcoin o simplement és molt preocupat per la privadesa.

Si busqueu les millors opcions d’allotjament web bitcoin, trobareu que cada vegada hi ha més empreses d’allotjament web que paguen amb bitcoins.

Anonimat i privadesa millorats

Bitcoin Web Hosting és una empresa que no només ofereix aquesta opció de pagament, sinó que també ofereix allotjament anònim entre diverses opcions del pla d’allotjament.

Si necessiteu privadesa i allotjament anònim, aquesta empresa ofereix diversos plans de hosting amb anonimat i privadesa assegurats.

Aprofiten la popularització de la tecnologia blockchain oferint bitcoin com a opció de pagament. A més, també ofereixen opcions addicionals que també ofereixen anonimat.

Tingues en compte que cap dels plans d’aquest amfitrió està destinat a miners de bitcoin.

Serveis, plans i especialitzacions

Serveis, plans i especialitzacions

Bitcoin Hosting ofereix múltiples plans per a aquells que volen servei bàsic d’allotjament i sense possibilitat de servei. A més, ofereixen allotjament VPS per a aquells que busquen alguns dels avantatges d’un servidor dedicat sense els costos més elevats associats.

Dins els plans es troben opcions configurables que permeten oferir personalitzacions basada en una varietat de necessitats i pressupostos, així com en nivells d’habilitats tècniques.

En resum, les coses Hi ha 4 opcions disponibles:

 • Hosting compartit de Bitcoin
 • Bitcoin VPS Hosting
 • Hosting dedicat a Bitcoin
 • Hosting de protecció DDoS

Hosting compartit de Bitcoin

El pla d’allotjament compartit inclou menor cost opcions d’allotjament bitcoin Hi ha Plans d’inici, Estàndard, Professional i de negocis amb diverses opcions. Les característiques inclouen:

 • D’1 a 100 GB d’emmagatzematge
 • cPanel
 • una adreça IP dedicada
 • De 20 GB a Amplada de banda no modificada
 • Els estàndards mitjançant plans comercials ofereixen dominis gratuïts
 • Tots els plans inclouen suport 24/7/365 per correu electrònic.

Bitcoin VPS Hosting

VPS Hosting de BWH
VPS Hosting de BWH

Possiblement un dels més opcions populars de gamma mitjana a causa del saldo entre el preu i el valor de Bitcoin Web Hosting.

Les característiques del pla d’allotjament VPS inclouen:

 • Hi ha ubicacions dels Estats Units i europees disponibles Trieu la vostra ubicació.
 • Emmagatzematge SSD
 • Desplegament ràpid

Hosting dedicat a Bitcoin

Aquest amfitrió també ofereix servidors privats dedicats per als llocs que ho necessiten més recursos. Aquest és un pla adequat per a administradors i empreses més grans.

Les característiques dels plans d’allotjament dedicats a Bitcoin inclouen:

 • Flexibilitat en la configuració de la configuració
 • Configura en 24 hores o menys
 • Enllaç en línia de 1 GBps

Hosting de protecció DDoS

Els plans de protecció DDoS estan disponibles com a complement addicional per a qualsevol pla d’allotjament, però són cars. El cost significa que realment els heu de considerar només si esteu en un VPS de gamma alta o en un pla d’allotjament dedicat.

Servidors dedicats tot Ja ve amb una limitada protecció DDoS (5-40 Gbps). Però Bitcoin Web Hosting també té plans de protecció DDoS si tens nivells més alts de trànsit que necessiten protecció.

Aquests plans de protecció avançats de DDoS poden fer front a atacs molt més grans sense cap problema.

Maquinari i infraestructures

Maquinari i infraestructures

Tot i que no es mostra informació àmplia sobre els centres de dades, el maquinari i la infraestructura de xarxa d’aquest amfitrió web, hi ha fotografies d’equips del centre de dades..

Tanmateix, sabem que podeu demanar un VPS i escolliu una de les ubicacions següents:

 • Els angels
 • Dallas
 • Chicago
 • Nova York
 • Londres
 • Dublín

Hi ha opcions de configuració personalitzades i extenses amb diverses opcions de maquinari i programari. Les opcions del sistema operatiu de 64 bits inclouen opcions gratuïtes i basades en tarifes, incloses CentOS, FreeBSD, Ubuntu, Debian, VMware i Windows Server.

Tauler de control (cPanel)

Tots els plans d’allotjament compartits a Bitcoin Web Hosting inclouen un cPanel estàndard. Inclou instal·lacions d’un clic de tots els sistemes populars de gestió de contingut de codi obert (CMS).

Tenir cPanel significa podeu fer un sol clic per instal·lar WordPress, Joomla, Drupal, Magento i molts més.

Visió general de l’assistència i atenció al client

L’assistència s’ofereix tot el dia tots els dies de l’any amb una mitjana de 30 minuts des de l’enviament del bitllet al temps de resposta.

A més, teniu accés a un sistema de ticketing, el que significa que podeu obtenir ajuda mitjançant un correu electrònic o utilitzar el sistema de ticketing directament quan inicieu la sessió.

Documentació i recursos

De fet, BWH ofereix xat en viu.
De fet, BWH ofereix xat en viu.

Quant a documentació de suport, n’hi ha no hi ha cap forma de base de coneixement disponible. No hi ha tutorials, articles de resolució de problemes o guies.

Si teniu problemes d’allotjament, heu d’intentar trobar la documentació que un host diferent ha creat en un problema similar o bé contactar directament amb l’equip d’assistència.

En conclusió, Bitcoin Web Hosting es troba al departament de recursos d’atenció al client. Per compensar això, teniu el luxe de disposar durant tot l’any.

Seguretat i fiabilitat

Tal com vam establir anteriorment, la protecció DDoS està disponible (tot i que no és elegible per a la seva devolució de devolució).

Les opcions de DDoS es poden aprofitar sense canviar també a aquest host. També hi ha un seguiment de xarxa 24 hores.

Monitorització i còpies de seguretat del servidor

Hi ha còpies de seguretat disponibles en un model basat en tarifes basat en 50 GB, 100 GB i 250 GB d’emmagatzematge. Servidor Les actualitzacions de programari també estan disponibles per un cost. Hi ha disponibles opcions completament gestionades i autogestionades. Neteja i control de programari maliciós també estan disponibles.

Garantia d’horari

Bitcoin allotjament promet almenys un 99,9% de temps de vida i reemborsarà entre el 5% i el 100% de la quota mensual en funció dels temps d’aturada. De fet, són tan seriosos amb la seva garantia que, de fet, la diuen que no és “toro”.

En els plans d’allotjament compartits, hi ha una sòlida garantia de devolució de 45 dies. És millor o millor que qualsevol host compartit comparable que he vist.

A VPS és una mica més limitat, però hi ha una garantia de devolució de 15 dies.

Polítiques de facturació i pagament

Polítiques de facturació i pagament

Bitcoin Hosting accepta pagaments de bitcoin, però també accepten Western Union, MoneyGram, totes les targetes de crèdit principals i PayPal.

Les opcions de facturació inclouen mensualment, trimestralment, semestralment i anual amb descomptes pels que trien trimestralment, semestral i anual.

Val la pena pagar en Bitcoin?

Una cosa que probablement us ha cridat la ment és si realment és la millor opció de pagar amb bitcoin per hosting.

El positius són això:

 • És convenient si ja teniu bitcoin.
 • És completament anònim.
 • Admet la demanda de criptocurrency (si sou entusiastes de la criptocurrency).

Però tots els preus de Bitcoin Web Hosting són en dòlars i, a continuació, es converteixen en bitcoin (o una altra moneda) quan realment pagueu. Feu una transacció estàndard des de la vostra cartera a l’adreça de bitcoin de l’amfitrió cada període de facturació.

Riscos de pagar en Bitcoin

Com que el bitcoin és tan volàtil, és possible pagar 1 BTC (com a exemple) i, a continuació, el doble del mes següent. La imprevisibilitat de Bitcoin significa que els usuaris i els inversors són igualment especulatius. Es tracta d’una paraula de risc quan s’associa a un cost constant.

Ho és un risc que assumiu, però potser val la pena per tu. També podeu considerar que és un problema de retenció de bitcoin en general en lloc de pagar-lo.

S’admeten altres criptocurrencies

És prou bo que Bitcoin Web Hosting prengui bitcoin per als pagaments.

Però malgrat el nom, també accepta altres criptocurrencies populars. Inclouen les cinc monedes següents:

 1. Cash Bitcoin
 2. Litecoin
 3. Ethereum
 4. Ondular
 5. Monero

Programa d’afiliació

No tothom està interessat a convertir-se en afiliat per al seu proveïdor d’allotjament web, però val la pena esmentar-lo aquí.

Bitcoin Web Hosting té un programa d’afiliació senzill configurat on podeu guanyar fins a 100 dòlars per client nou els envieu (segons els costos del pla).

Obteniu el vostre propi enllaç d’afiliació i obteniu crèdit quan algú us registri a través d’aquest enllaç. Tu pots opteu per guanyar bitcoins, diners en efectiu o crèdits d’allotjament.

Opcions similars: si us agrada aquest amfitrió

Si teniu pensat anar amb Bitcoin Web Hosting per allotjar els vostres llocs, però no esteu prou convençuts, hi ha uns quants altres proveïdors d’allotjament que heu de tenir en compte.

El 3 alternatives més rellevants per a mi són els següents.

Namecheap HostWinds Xarxes calcàries
Preu inicial 4,00 dòlars 4,50 dòlars 104,00 dòlars
Ubicació del centre de dades Amèrica del Nord i Europa Dallas i Seattle (Estats Units) Dallas i Texas (Estats Units)
Tipus de Pla Compartit, revendedor, servidor dedicat, VPS, núvol i WordPress gestionat Compartit, revendedor, servidor dedicat, VPS i núvol Dedicat i núvol
Tipus de tauler de control cPanel cPanel, Plesk cPanel, Plesk

Namecheap

Namecheap és una alternativa sòlida si estàs decidit a pagar amb Bitcoin.
Namecheap és una alternativa sòlida si estàs de pagament amb Bitcoin.

No molta gent sap que Namecheap ofereix una varietat de plans d’allotjament des d’allotjament compartit fins a servidors dedicats.

Tampoc saben que Namecheap accepta bitcoin com a mètode de pagament. El els plans són barats, i arribeu a triar la ubicació del centre de dades. Aquí teniu el nostre Namecheap.

HostWinds

Igual que el Bitcoin Web Hosting, HostWinds accepta pagaments de bitcoin i una gran varietat d’altres criptocurrencies (14). Ells tenen Assistència 24 hores / 7 disponible mitjançant xat en directe, telèfon, correu electrònic o entrades. Aquí teniu un HostWinds.

Xarxes calcàries

Limestone Networks és un host de gamma alta que accepta bitcoin. Probablement sigui la millor opció si busqueu allotjament dedicat a nivell empresarial. El servei d’assistència tècnica al client està disponible el 24/07/365.

En general, els seus plans són molt més car que l’amfitrió mitjà, però ve amb moltes opcions de configuració. Consulteu aquesta xarxa de calcàries per obtenir més informació.

Preguntes freqüents

Si no coneixeu Bitcoin o criptocurrencies, pot resultar confús. A continuació, es detallen algunes de les preguntes habituals relacionades amb el servei d’allotjament web Bitcoin.

Podeu registrar noms de domini a través de l’allotjament web bitcoin?

Sí, Bitcoin Web Hosting és un registrador de noms de domini, però només admeten les extensions de domini de primer nivell més populars.

El registre de domini és anònim?

Atès que ICANN controla i regula els registres de dominis, és difícil aconseguir un domini veritablement anònim. És un risc utilitzar informació falsa, ja que es pot suspendre el vostre domini.

Tot i això, podeu compra protecció de privadesa per una modesta quota anual que, essencialment, fa que sigui anònim a gairebé tothom.

Tingueu en compte que algunes extensions (per exemple, .co.uk) no permeten el registre privat. Considereu la vostra extensió abans de registrar un nom.

Pros i contres

Pros i contres

Gairebé per últim, però no per això menys important, analitzem els avantatges i els baixos del pagament dels vostres serveis d’allotjament amb cryptocurrency.

Avantatges d’utilitzar Bitcoin Hosting:

 • Anonimat i privacitat
 • Garantia de devolució
 • Una abraçada varietat de formes de pagament, incloses diverses criptomonedas més enllà del bitcoin.
 • També podeu participar en el seu programa d’afiliació i remetre als clients amb una quota de comissió i ser pagats mitjançant bitcoin.

Contres:

 • L’assistència es troba allotjat per correu electrònic (o el backend del sistema de ticketing), de manera que no hi ha assistència instantània.
 • Falta de base de coneixement – Hi ha molt poca manera de documentar-se per ajudar-vos si teniu problemes d’allotjament.
 • Falta de transparència: l’anonimat va per les dues maneres, i tu no coneixeu les ubicacions exactes dels centres de dades o qui els manté exactament.

Conclusió

Conclusió

Si l’anonimat és important per a vosaltres segons el vostre tipus de contingut, aquesta podria ser l’opció perfecta per a les vostres necessitats d’allotjament web.

L’ampli ventall de plans i opcions configurables disponibles compensaran les opcions de pagament que normalment no estan disponibles (com ara bitcoin, Western Union, MoneyGram)

És important tenir en compte que encara en queden directrius i requisits per al tipus de contingut que es pot allotjar. Assegureu-vos de familiaritzar-vos amb les polítiques de l’amfitrió web escollides sobre els tipus de contingut permesos.

Servei d’allotjament web de Bitcoin Preguntes freqüents

 • Quins tipus de plans d’allotjament ofereix Bitcoin Web Hosting?

  Bitcoin Web Hosting ofereix tots els plans estàndard, inclosos l’allotjament compartit, VPS i servidors dedicats.

  Molts dels plans estan basats en Linux, tant el VPS com els servidors dedicats permeten als clients seleccionar una distribució Linux com Ubuntu o Debian.

  Per a alguns dels plans dedicats del servidor, també és possible triar una versió de Windows, però el client haurà de pagar més.

 • Quant triguem a desplegar un pla?

  Els plans d’allotjament VPS compartits i VPS es desplegaran immediatament, mentre que un servidor dedicat trigarà fins a 24 hores a configurar-se.

 • Quin tipus de quadre de control utilitza l’empresa?

  Bitcoint Web Hosting ofereix cPanel i Plesk.

 • On té la seu Bitcoin Web Hosting?

  La companyia té la seva seu a Cheyenne, Wyoming, però ofereix als seus clients moltes opcions per a ubicacions de servidors.

  Per exemple, quan seleccioneu un VPS o un pla d’allotjament compartit, podeu triar l’ús de servidors basats als Estats Units, Europa o Àsia.

 • L’empresa ofereix una garantia de temps lliure?

  Quan seleccioneu un pla entre Bitcoin Web Hosting, se us garanteix un temps de treball del 99,99% excloent el manteniment regular. La garantia està avalada per un SLA.

  Els clients que pateixin temps d’inauguració podran obtenir un crèdit de fins a un 5% de la quota mensual per cada 60 minuts d’aturada..

 • Quin tipus de suport ofereix l’empresa?

  Bitcoin Web Hosting us permet obtenir ajuda de moltes maneres, incloses les entrades de telèfon, correu electrònic i assistència. L’ajuda està disponible les 24 hores del dia tots els dies de l’any i l’empresa garanteix temps de resposta de 30 minuts per als tiquets d’assistència.

 • Bitcoin Web Hosting ofereix un domini gratuït?

  Només podeu obtenir un domini gratuït si us registreu a l’allotjament web durant un termini mínim d’1 any.

 • Només puc registrar un domini sense allotjar-me?

  Sí. Bitcoin Web Hosting ofereix serveis de registre de dominis que us permeten registrar-vos en un o més dominis sense ordenar un pla d’allotjament.

  Els clients que s’inscriguin a un domini podran triar moltes extensions, com ara .com, .net, .org i .info. També és possible obtenir privadesa del domini per un suplement.

 • Com utilitzarà la informació personal que divulgo??

  Per registrar-se en allotjament web, no cal que proporcioneu informació personal a menys que vulgueu obtenir mètodes de pagament com ara targetes de crèdit o transferències bancàries..

  En cas contrari, només podeu donar una adreça de correu electrònic que només s’utilitzi amb finalitats de suport. Bitcoin Web Hosting promet no vendre la informació a tercers ni utilitzar-la amb finalitats de màrqueting.

 • Quins tipus d’opcions de pagament hi ha disponibles?

  La companyia ofereix als clients diferents termes de pagament que van des dels plans mensuals i trimestrals fins als plans biennals i triennals. Els plans de dos i tres anys només estan disponibles per als plans d’allotjament compartits.

  Al pagar els plans, els clients tenen diverses opcions de pagament, incloent targetes de crèdit importants, Western Union, PayPal i Bitcoin.

 • Quina és la política de reemborsament de l’empresa?

  El servei d’allotjament web Bitcoin ofereix una “Garantia sense BS” per als seus plans d’allotjament. Els plans d’allotjament compartit tenen una garantia de devolució de 45 dies mentre que els plans VPS tenen una garantia de 15 dies sense fer-se cap pregunta.

  No obstant això, no hi ha cap devolució per a altres serveis, com ara servidors dedicats i protecció DDoS.

 • Sóc capaç d’allotjar diversos llocs web amb un únic pla?

  La informació sobre els plans de l’allotjament web de Bitcoin diu que s’admeten subdominis il·limitats però no esmenten res sobre dominis il·limitats. Sembla, doncs, que només es suporta un sol domini per a un pla.

 • Hi ha un límit en el nombre de comptes de correu electrònic que puc tenir?

  No. Els plans d’allotjament de l’empresa permeten als clients tenir una quantitat il·limitada de comptes de correu electrònic i incloure desviadors de correu electrònic.

 • Hi ha condicions sobre l’ús de recursos més enllà dels límits de l’espai del disc i l’ample de banda?

  Bitcoin Web Hosting té una política d’ús de recursos que intenta que cap client tingui un monopoli sobre els recursos compartits.

  Tot i que l’empresa posa límits difícils als recursos, es reserva el dret a determinar què constitueix l’abús dels recursos del servidor.

  Quan es considera que un client incompleix una infracció, se li avisarà almenys dos dies per corregir el problema.

 • Què tan segura és Bitcoin Web Hosting?

  A més de tenir personal per controlar servidors contínuament, l’empresa ofereix un conjunt de plans que protegeixen contra els atacs de DDoS. Aquests plans protegeixen el vostre lloc web contra aquests atacs fins a un ample de banda determinat.

  El pla superior que ofereix l’empresa ofereix una quantitat il·limitada de protecció.

  Tots els plans són SEO amigables i tenen una protecció contra atacs de Layer-7 juntament amb una adreça IP dedicada.

 • El servei d’allotjament web Bitcoin admet el comerç electrònic?

  Els plans de l’empresa tenen funcions que faciliten la creació de botigues en línia.

  Aquestes funcions inclouen instal·lacions d’un sol clic de plataformes populars de compres en línia, com ara CubeCart, OSCommerce i OpenCart.

  Un altre conjunt de funcions que permeten allotjar llocs web de comerç electrònic inclouen la possibilitat d’instal·lar certificats SSL i tenir una adreça IP dedicada.

 • L’empresa ofereix una instal·lació d’un clic?

  Per facilitar que qualsevol pugui configurar un lloc web, l’empresa ofereix moltes instal·lacions que es poden completar amb un sol clic.

  Aquestes instal·lacions permeten als clients crear pàgines web mitjançant plataformes com WordPress i llocs de comerç electrònic mitjançant paquets com OpenCart i Magento.

  Tots els clients han de fer és instal·lar el paquet, modificar la configuració, pujar imatges i proporcionar contingut perquè el lloc web funcioni.

 • Em puc inscriure com a afiliada??

  És possible que siguis afiliat a Bitcoin Web Hosting. Per registrar-vos, haureu de proporcionar les dades fiscals per obtenir comissions. Per obtenir més detalls sobre les tarifes, haureu de contactar amb l’empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector