LogicWeb el 2020: què diuen les ressenyes dels clients de LogicWeb?

Introducció a LogicWeb

LogicWeb és un proveïdor d’allotjament web de nivell 1 basat als Estats Units. Ofereixen allotjament web des del 2004 i s’enorgulleixen d’oferir una experiència única i orientada al client, així com sistemes de qualitat a un preu més gran. Estan tan segurs en els seus serveis, que avalen tots els plans compartits i VPS amb una garantia de devolució de 90 dies.


Serveis i especialitzacions

LogicWeb ofereix dos nivells de plans d’allotjament compartits alimentats amb SSD. Tots dos plans inclouen amplada de banda il·limitada, dominis i bases de dades. Ambdós tenen 1 nucli de CPU, 1 GB de RAM, còpies de seguretat diàries, xarxa de lliurament de contingut de Cloudfare i un domini gratuït per al primer any. El pla de nivell superior inclou un emmagatzematge addicional, una adreça IP dedicada, un filtratge de correu brossa SpamExpert i RapidSSL gratuït per al primer any.

Tots els comptes compartits tenen el tauler de control cPanel i instal·lacions de 1 clic de Softaculous amb més de 350 scripts, incloses les aplicacions CMS més populars.

També ofereixen 8 configuracions per a servidors privats virtuals (VPS), que varien en funció de nuclis de CPU, espai de disc, RAM i amplada de banda. Tots els seus plans VPS estan completament gestionats, ofereixen accés root, inclouen 3 adreces IP, còpies de seguretat de NAS amb servei de recuperació fàcil i l’elecció de diverses instal·lacions de Windows o Linux. Els seus plans VPS també inclouen diverses funcions opcionals, com ara diferents panells de control (Ajenti, Centos Web Panel, cPanel i molt més), clustering, filtres SpamExpert, Softaculous, RapidSSL i CloudLinux. Les actualitzacions de configuració opcionals també estan disponibles per afegir nuclis de CPU addicionals, RAM, emmagatzematge i adreces IP.

Per a servidors dedicats, ofereixen diverses configuracions d’un i de dos quad. Cada servidor disposa d’accés d’arrel, port enllaç de 100 Mbit, 8 adreces IP, còpia de seguretat de NAS, una VLAN privada i garanties de funcionament al 100%. Les actualitzacions opcionals també estan disponibles per a Gigabit Ethernet, la gestió del servidor 24 hores, les adreces IP addicionals, l’emmagatzematge RAID i l’elecció de diversos panells de control..

LogicWeb també ofereix plans d’allotjament SEO, que inclouen diverses adreces IP per als vostres llocs web per augmentar els rànquings de motors de cerca. Hi ha diversos plans de SEO disponibles per a allotjament de distribuïdors i hosting de VPS, depenent del nombre d’adreces IP que necessiteu i de la configuració del maquinari que necessiteu. Les funcions incloses per a aquests plans són similars a les indicades anteriorment.

Si tu’Si busqueu serveis basats en web fora de l’allotjament tradicional, LogicWeb també ofereix col·locació al centre de dades de Nova Jersey, emmagatzematge de NAS de baix cost, serveis de protecció d’identificació per protegir els vostres dominis contra spammers, seguretat del lloc web SiteLock, certificats SSL i registres de dominis..

Infraestructures

LogicWeb’Els servidors s’allotgen als centres de dades d’IO a Edison, NJ. Tots els servidors VPS compartits i compartits disposen de discs durs RAID-SSD, enllaços de connexió Gigabit Ethernet i connexions de xarxa i redundants. Els seus servidors utilitzen les darreres versions estables de Centos i cPanel.

Atenció i atenció al client

LogicWeb ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana els 365 dies de l’any a través del seu sistema de venda de bitllets en línia. Per a la seguretat dels seus clients, aquest és l’únic mètode de suport que ofereixen, ja que consideren que proporciona una major seguretat i fiabilitat, ja que els usuaris primer s’han d’iniciar sessió per verificar la seva identitat i es poden fer un seguiment i referència de totes les interaccions fàcilment per obtenir un servei més fiable. El seu suport el proporcionen el seu propi equip dedicat d’experts en tecnologia.

Per als nous clients, ofereixen migració gratuïta per a tots els plans compartits i de revenda, sense límits en la mida del lloc ni en el nombre de llocs que es poden transferir.

Seguretat i Còpies de seguretat

Tots els plans compartits inclouen còpies de seguretat diàries. No estan destinats a la restauració personal i, com passa amb qualsevol host, també hauríeu de configurar la vostra còpia de seguretat automàtica a un altre sistema d’emmagatzematge. VPS i servidors dedicats inclouen 25 GB d’emmagatzematge NAC, que es poden utilitzar per a la restauració personal.

Polítiques de facturació i pagament

LogicWeb accepta el pagament mitjançant MasterCard, Visa, American Express, PayPal i transferència bancària.

Tots els plans compartits, revendedors i VPS pagats anualment estan avalats per una garantia de devolució de 90 dies. Qualsevol cancel·lació realitzada en aquest termini rebrà un reemborsament complet, menys el cost del domini inclòs. Totes les sol·licituds de cancel·lació s’han de fer a través del centre de facturació del vostre compte en línia.

Conclusió

LogicWeb declara amb orgull que no tallen cap cantonada a l’hora de proporcionar el seu servei d’allotjament, mantenint preus baixos. I això’És una afirmació que’és difícil discutir. Ofereixen moltes de les mateixes funcions que obtindreu d’altres hostes, però els seus preus solen ser més baixos. Amb la inclusió d’allotjament SSD per a tots els plans compartits, ofereixen una proposta de valor difícil de superar.

El seu lloc presenta un gràfic de comparació competitiu, cosa que els fa semblar menys costosos que molts dels coneguts amfitrions. Encara que acostumen a ser menys costosos, tingueu en compte que, sempre que veieu un d’aquests, sovint no els feu’No reflectiu tota la gamma d’un competidor’Ofertes o descomptes, vendes, etc., que pot oferir un competidor. Ell’sempre és una millor idea fer la compra de comparació tu mateix.

Comproveu-les i feu comparacions per si mateix. Si tu’encara no estic segur, els seus representants de vendes estan encantats de discutir les vostres necessitats i opcions. I si necessiteu aplicacions úniques que no ho siguin’Ja està inclòs, també poden ajudar-vos a instal·lar-los.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector