Cele mai bune instrumente Instagram pentru a vă ajuta să vă creșteți urmăritorii și veniturile în 2020

Creșteți-vă publicul cu ajutorul unora dintre aceste instrumente Instagram

Ah, web-ul mondial. Un loc în care, știind succesul tău poate influența prezența pe social media, este foarte ușor să te simți ca un pește mic într-un iaz mare. Dacă vă simțiți copleșit de perspectiva de a construi un internet în continuare, nu vă resemnați de la statutul de „minus” încă; există o mulțime de aplicații concepute pentru a vă ajuta să vă introduceți pe piață în lume.


Suntem aici pentru a vă oferi scăderea celor mai bune zece instrumente pentru a îmbunătăți popularitatea Instagram-ului și pentru a vă impulsiona afacerea, marca personală sau doar propriile conturi personale.

Așteaptă, s-ar putea să te gândești, Instagram?

Da, site-ul a fost cunoscut odată pentru fotografiile virale și pentru adolescenți care își aprind cele mai bune fețe de rață a devenit un instrument excelent pentru crearea de rețele, marketing și chiar pentru vânzarea produselor.

Notă: Toate linkurile de pe această pagină sunt linkuri de afiliere, ceea ce înseamnă că primim un comision mic atunci când cineva se înscrie la un plan plătit. Acest lucru ne ajută să rulăm acest site web și menține toate ghidurile, tutorialele și resursele libere de utilizat.

Analiză, marketing, planificare și rețea

Să vă gândiți la ce să postați, cine să urmați, ce hashtag-uri să utilizați și chiar când să încărcați conținut poate fi o parte vitală a conectării cu publicul potrivit. Întrucât nu este tocmai practic să îți pierzi zilele să-ți calci pe Instagram pentru tendințe și să urmărești orbește oamenii, în speranța că te vor urmări înapoi, aruncăm o privire asupra unor instrumente care îți fac ridicarea grea.

Sendible

instrumente de instagram transmisibile

Un lider popular printre instrumentele de gestionare a rețelelor de socializare și unul care este un adevărat pretendent la tronul Hootsuite, Sendible vă oferă posibilitatea de a rula conturi pe diferite platforme (de ex. Facebook, Twitter, Instagram și altele) dintr-un tablou de bord convenabil. Puteți programa postări, gestiona și urmări cu ușurință proiectele de colaborare între angajații dvs. și a eficientiza modul în care primiți feedback de la postările dvs..

Sendible este unic în mai multe moduri, cel mai notabil fiind tabloul de platforme de social media cu care vă puteți conecta. În afară de Instagram, veți putea accesa Twitter, Facebook, LinkedIn, Tumblr, WordPress și multe altele, de pe tabloul de bord..

Sendible strălucește, de asemenea, în modul în care funcționează cu alte programe online. De exemplu, colaborarea sa cu Canva vă permite să vă proiectați și postați creațiile unice fără probleme.

Conectarea conturilor dvs. de Instagram și a celor de la social media la acest instrument online este un proces rapid și simplu. După ce faceți clic pe pictograma corespunzătoare, vi se va solicita să introduceți câteva informații de bază, apoi veți pleca la cursele de internet.

După ce veți avea toate conturile conectate la tabloul de bord al Sendible, lumea dvs. online se va deschide. Acest instrument poate genera rapoarte detaliate de analiză în câteva minute, în timp ce unele alte aplicații pot dura o oră sau mai mult.

Indiferent dacă creați rapoarte pentru clienți sau pentru propria dvs. referință personală, Sendible vă poate spune câte persoane accesați, care postări sunt cele mai populare, rata de creștere a publicului dvs. și chiar determina timpul optim pentru a posta conținut în timpul zilei. Puteți genera rapoarte pentru fiecare cont în parte, precum și obține statistici pentru toate conturile de social media. Sendible are cel mai bun instrument de programare a instagramului de pe piață, nu are niciun bar, așa că nu uitați să îl verificați în proba gratuită.

În total, Sendible este destul de grozav dacă căutați cumpărături unice pentru a vă gestiona profilurile online și nu doar un programator de Instagram. Instagram a fost destul de restrictiv în ceea ce privește permiterea instrumentelor pentru terțe părți, dar Sendible îl face cât se poate de simplu.

Noile funcții Instagram trimise – cele mai bune programe Instagram

În ianuarie 2018, Instagram a lansat o nouă caracteristică, care le permite partenerilor de marketing Facebook și partenerilor Instagram (precum Sendible) să ofere publicare directă de fotografii pe platforma lor. Este primele zile, astfel încât să puteți programa doar o fotografie la un moment pentru profilul dvs. de afaceri Instagram, dar acest lucru este perfect dacă doriți să eficientizați prezența Instagram și să aveți mai mult timp pentru a vă crește publicul.

Cu toate acestea, dacă nu dorești să îți schimbi profilul de Instagram în afaceri doar SAU vrei să trimiți mai multe fotografii sau videoclipuri, citește mai departe.

Mai jos: Adăugarea serviciului Instagram Business Profile (BETA):

La fel ca în orice altă rețea de socializare, va trebui să vă conectați la tabloul transmisibil și să vă programați postarea. Aici, puteți scrie copia, adăuga hashtag-uri și selectați fotografia sau video pentru a merge cu ea. După ce va fi publicat postarea dvs., veți primi o notificare push pe aplicația mobilă Sendible (disponibilă pe iOS sau Android).

Acest lucru poate suna perturbator, dar există un sens pozitiv asupra faptului că trebuie să vă publicați postările Instagram manual. În primul rând, puteți face orice modificări de ultimă oră și puteți folosi suita de editare a fotografiei Instagram – textul și hashtag-urile vor fi automat copiate în clipboard. În al doilea rând, puteți alege dacă noua postare va fi postată în Feed sau pe poveștile dvs. Instagram (aceasta funcționează pe iOS). Și în final, puteți adăuga etichete și o locație în postarea dvs. Instagram.

Deci, dacă preferați să aveți mai mult control și să împingeți manual postările dvs. pe Instagram SAU să programați fotografii direct la profilul dvs. de afaceri Instagram, acest instrument de gestionare a rețelelor de socializare va funcționa pentru dvs..

Ce este minunat este că, pe lângă programarea Instagram, Sendible vă oferă și date despre postările dvs. de top pe Instagram, creșterea următorilor și cele mai bune momente pentru a posta. În plus, puteți gestiona fluxul dvs., puteți citi și răspunde la comentarii și puteți monitoriza hashtag-uri specifice.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: Da – Înscrieți-vă aici
Planuri: $$ – $$$$$ / Billed anual
Relații Clienți: Chat în direct, telefon și e-mail

Crowdfire

Acest A.I. instrumentul condus este ușor de configurat, așa că nu veți avea nicio problemă în adăugarea conturilor de social media. După ce vă conectați profilul Instagram, veți primi notificări cu privire la orice urmăritori noi pe care îi câștigați, precum și la cei pe care îi pierdeți. Dacă ați urmat un utilizator, dar a omis să returneze favoarea, acest program vă va dezabona automat din acel cont. Cu aceste caracteristici, contactele dvs. vor fi întotdeauna relevante și organizate.

Crowdfire vă poate sugera hashtag-uri care să aducă mai mulți spectatori pe pagina dvs. și chiar să vă ajute să monitorizați concurența, astfel încât să vă asigurați că aveți întotdeauna un avantaj online.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: n / A
Planuri: Gratuit – $$ / facturat lunar
Relații Clienți: Bilet, Live Chat, E-mail

HootSuite

Cu trei planuri lunare, Professional, Team și Enterprise, Hootsuite vă poate simplifica experiența în social media și poate extinde acoperirea mărcii dvs. pe Instagram, deși servicii precum Sendible oferă o ofertă mult superioară pentru Hootsuite.

Din linia sa convenabilă, veți putea examina afaceri similare cu ale dvs. Analizând hashtag-urile existente și strategiile de postare de succes, veți putea să o încorporați în propriul plan de marketing pentru a ajunge la un public mai larg.

De asemenea, Hootsuite vă permite să analizați punctele tari și slabe ale profilurilor dvs., să răspundeți cu ușurință la comentariile clienților din paginile dvs. de socializare și să programați postări. Este demn de remarcat faptul că, în timp ce puteți programa postări Instagram, va trebui totuși să le autorizați, conform TOS-ului Instagram. Din fericire, acest lucru este destul de simplu; Hootsuite vă va trimite o notificare push pentru a fi aprobată. Doar asigurați-vă că aveți Instagram pe dispozitivul dvs. mobil.

Acest instrument vă va ajuta, de asemenea, să fiți atenți la ceea ce spun clienții despre marca dvs., permițându-vă să vă îmbunătățiți în orice domenii care primesc feedback negativ.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: Da (planuri de echipă și profesionale)
Planuri: $ – $$$$$ / Billed lunar (Planul de întreprindere necesită să contactați compania pentru o ofertă)
Relații Clienți: Antrenament One on One (Plan de echipă), Chat live, Twitter

Index de marketing vizual

Visual Marketing Index (VMI) este o soluție unică pentru măsurarea performanței Instagram. Acest instrument avansat de analiză oferă un scor general al performanței IG pentru marca dvs. care este complet independentă de dimensiunea sa de pe platformă. Cu 6 valori diferite obținute de pe Instagram, instrumentul generează un scor între 0 și 10, care este dezvoltat folosind modelarea bazată pe regresie. Acest lucru face ca scorul VMI să fie diferit – înseamnă că raportul dvs. identifică exact performanța mărcii dvs. în raport cu întreaga gamă de alte mărci de acolo..

VMI vă va oferi o mai bună înțelegere a performanței brandului dvs. în ceea ce privește rata de implicare, puterea hashtag și conținutul performant. Rapoartele sunt ușor de citit și vă prezintă informații pe care le puteți utiliza cu adevărat. De exemplu, să vorbim despre puterea hashtag-ului. Potrivit VMI, aceasta este măsura în care este utilizat hashtag-ul principal al unei mărci și cât de mult împinge produsele mărcii către un public Instagram mai larg. Cu aceste numere, veți avea informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ajusta strategiile de marketing Instagram și pentru a vă folosi utilizarea hashtag la potențialul maxim.

Această versiune a VMI este complet gratuită. Tot ce aveți nevoie este informația despre Instagram a mărcii dvs. și veți primi raportul gratuit în căsuța de e-mail în 24 de ore.

Tampon

Oferind o opțiune freemium, precum și mai multe planuri de abonare, Buffer condensează toate platformele de socializare într-o singură linie simplificată. Puteți programa postările dvs. pe Instagram, pe care le autorizați printr-o notificare push, puteți obține statistici privind creșterea conturilor dvs. și puteți vizualiza cu ușurință modul în care publicul dvs. se ocupă cu marca dvs..

Este ușor să creezi o prezență consistentă pe Instagram, planificând postarea de memento-uri pentru tine și colaborând cu alți utilizatori sau angajați care au acces la contul tău. Cu toate acestea, în prezent îi lipsește această capacitate pentru a interacționa cu adepții tăi direct din tabloul de bord.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: n / A
Planuri: Gratuit – $$$$ / Billed lunar
Relații Clienți: E-mail

Tagboard

Indiferent dacă vă aflați pe dispozitivul mobil sau pe computer, Tagboard este conceput pentru a filtra conținutul Instagram și pentru a identifica postările relevante și populare. De asemenea, puteți bloca site-urile și utilizatorii pe care nu le aprobați, astfel încât să nu vă împiedicați de conținutul lor.

Dacă aveți probleme pentru a alege hashtag-uri pentru postările dvs., puteți efectua o căutare de articole similare cu cele pe care le postați și puteți vedea popularitatea acestora. Puteți reface sau partaja conținutul preferat al adepților, permiteți mai multor angajați să vă acceseze contul și veți primi o notificare automată dacă un site de socializare vă oferă.

Extensiile de tabel, concepute pentru a funcționa cu Google Chrome, Hootsuite și Eventbrite, îl fac un instrument ușor de utilizat în timp ce navigați prin jungla de social media. Unele suplimente, cum ar fi posibilitatea de a avea sondaje pe site-ul dvs. sau de a efectua o analiză privind rentabilitatea investiției, costuri suplimentare și fiecare caracteristică trebuie să fie cumpărată pe rând.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: Nu
Planuri: $$$ – $$$$ / pe eveniment (prețuri anuale disponibile)
Relații Clienți: Chat în direct, e-mail, asistență pe un site (disponibil prin cumpărare suplimentară)

eClincher

Deși relativ nou pe piața de gestionare a rețelelor de socializare, eClincher aduce câteva funcții pe tabelă pentru Instagram. Designul său simplu face ca acest programator Instagram să fie foarte ușor de utilizat, astfel încât programarea postărilor, monitorizarea hashtag-urilor sau a cuvintelor cheie și reciclarea conținutului cel mai popular este o briză.

Include o secțiune analitică de bază pentru a monitoriza performanța paginilor de social media, dar rapoarte mai detaliate necesită plata. O altă caracteristică încorporată în planurile lor de nivel secund și superior este o casetă primită unificată, astfel încât să puteți răspunde la mesaje fără să săriți din cont în cont.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: da
Planuri: $ – $$$$$ / Plătite lunar sau anual
Relații Clienți: E-mail, telefon, bilet, chat live

iconosquare.com

Disponibil în peste 30 de limbi, acest instrument de internet are un motor mare de căutare Instagram, o platformă prietenoasă cu utilizatorul, capacitatea de a răspunde direct la comentariile de pe pagina dvs. și multe altele.

Posibilitatea de a interacționa cu Instagram într-un mod atât de bine rotunjit poate fi extrem de benefică pentru construirea publicului tău. Veți putea găsi cu ușurință Instagrammers care sunt interesați de subiecte relevante pentru marca dvs., vedeți care hashtag-urile primesc cea mai mare atenție și puteți vedea o analiză nu numai a contului dvs., dar și a conturilor altor utilizatori Instagram..

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: da
Planuri: $ – $$$ / Plătite lunar sau anual
Relații Clienți: E-mail, telefon, bilet, chat live

Rang social

Acest instrument vă permite să urmăriți, să sortați și să categorizați adepții dvs. Aflați cine are cea mai mare influență pe Instagram, cine s-a implicat activ cu marca dvs. și cu ce frecvență și cine sunt utilizatorii verificați pe lista dvs. de urmăritori.

De asemenea, puteți căuta cuvinte cheie bio, hashtag-uri și multe altele. Toate acestea vă permit să creați o experiență pe care urmașii dvs. o apreciază și să o găsească relevante pentru interesele lor.

Aplicație mobilă disponibilă: iPhone & Android
Încercare gratuită: n / A
Planuri: Gratuit – $$$ / Bilet lunar (compania de contact pentru prețurile planului Intel Intel)
Relații Clienți: E-mail

E-Commerce & Instagram

După ce vă ocupați de a vă angaja publicul țintă și de a vă monitoriza succesele, este posibil să doriți să utilizați Instagram pentru a face vânzări efective. Nu este un secret faptul că Instagram în sine lipsește puțin în acest domeniu; primiți un singur hyperlink și asta este în secțiunea dvs. Bio.

Cu toate acestea, oferă un mediu atât de grozav pentru postarea imaginilor din inventarul tău, încât ar fi păcat să nu poți permite oamenilor să cumpere chiar de pe contul tău de Instagram. Din fericire, aceste instrumente au această capacitate de a face exact asta.

Soldsie

Acest instrument bazat pe web vă permite să folosiți vânzări de comentarii pe Instagram. Îți încarci poza produsului, împreună cu orice informație relevantă de vânzare (preț, dimensiune etc.) și tot ce trebuie să facă un utilizator este să scrie „Vândut” în secțiunea de comentarii a Instagram. În acest moment, cumpărătorul va primi automat o factură prin e-mail și le poate plăti factura.

Există taxe de tranzacție, care scad pe măsură ce achiziționați niveluri mai ridicate ale planului, și este de remarcat faptul că Soldsie nu va medie litigiile de cumpărare între cumpărători și vânzători..

Aplicație mobilă disponibilă: n / A
Încercare gratuită: Nu
Planuri: $$ – $$$$ + comision de tranzacție / lunar facturat (2400)
Relații Clienți: E-mail

Boost

Acreditată de Better Business Bureau, această aplicație permite utilizatorilor să cumpere direct în comentariile Instagram. Vă puneți la dispoziție un hashtag pentru fiecare marfă, care va fi urmat de un număr de 3 cifre furnizat de Boost pentru a-i asigura unicitatea. Când postați produsul pe Instagram, urmașii dvs. pot comenta cu hashtag-ul desemnat de pe dispozitivele mobile sau computerele lor. Acestea sunt apoi trimise un text pentru a confirma comanda lor, sunteți înștiințat, iar produsele dvs. sunt în ușă în cel mult timp.

Deși există o taxă pentru vânzători, cumpărătorii se pot înscrie gratuit pentru a utiliza acest serviciu.

Aplicație mobilă disponibilă: n / A
Încercare gratuită: Da – Înscrieți-vă aici
Planuri: $$ + comision de tranzacție / facturare lunară
Relații Clienți: E-mail

Cele mai bune instrumente gratuite Instagram

La fel ca și toate instrumentele Instagram plătite pe web, există o mulțime de instrumente gratuite către.

În această secțiune voi împărtăși lista mea cu instrumente gratuite Instagram asta nu numai că te va ajuta să-ți crești instagramul, dar te va ajuta și să îți administrezi conturile, să-ți crești brandul pe social și să te angajezi cu publicul tău. Aceste instrumente gratuite vă pot ajuta cu editarea de fotografii, găsirea celor mai bune hashtag-uri, derularea concursurilor Instagram, încorporarea postărilor Instagram pe site-ul dvs. web și multe altele.

Notă: Unele dintre instrumentele menționate în lista de instrumente gratuite de instagram au caracteristici limitate pe pachetele lor gratuite. Oferă mai multe funcții în planurile lor premium la care vă puteți înscrie prin link-urile noastre – aceste link-uri sunt link-uri de afiliere, ceea ce înseamnă că primesc un comision mic atunci când achiziționați un plan prin linkurile mele..

# 1 Canva

Canva este instrumentul meu preferat gratuit de Instagram. Este excelent pentru crearea poveștilor Instagram, deoarece au dimensiunile exacte pentru toate dimensiunile imaginilor Instagram, precum și instrumente de design ușor de utilizat pentru producerea de imagini pentru alte platforme de social media.

Deoarece toate șabloanele sunt exacte și corecte cu specificațiile de imagine ale Instagram, puteți doar să continuați cu designul și să nu vă preocupați să încercați să rezolvați problemele cu raportul de aspect, rezoluțiile și obținerea lățimilor potrivite pentru pixeli..

Canva vine, de asemenea, ca o aplicație pentru iOS, ceea ce înseamnă că puteți utiliza Canva pentru a crea imagini și grafică din mers pe telefonul mobil sau tableta.

# 2 Auto Hash

AutoHash are un algoritm de viziune foarte inteligent, care vă privește imaginile și sugerează care sunt cele mai bune hashtag-uri de utilizat.

Lansați aplicația și apoi selectați o fotografie în biblioteca dvs. Aplicația AutoHash vă va scana imaginea, va analiza obiectele și funcțiile din fotografia dvs. și apoi vă va recomanda ce hashtag-uri să utilizați pentru acea anumită imagine. Chiar inteligent !! De asemenea, vă va sugera ce hashtag-uri bazate pe locație să utilizați dacă aveți GPS-ul pornit.

AutoHash este disponibil în prezent pe Android și Messenger.

# 3 Mai târziu

Mai târziu este un instrument de programare Instagram foarte cool vizual. A devenit o platformă de marketing foarte populară pentru Instagram în ultimele 12 luni.

Acest instrument are planuri premium care vă oferă mai multe funcții de utilizat, dar versiunea gratuită este excelentă pentru persoane fizice. Pe planul gratuit puteți programa maxim 30 de imagini pe lună și puteți accesa pachetul de analiză de bază.

# 4 ShortStack

Găzduirea unui concurs cadou pe Instagram este o modalitate populară pentru companii și mărci de a crește numărul de audiență și de a încuraja mai multă implicare cu brandul lor.

ShortStack este un instrument minunat pentru organizarea rapidă a concursurilor de conținut (UGC) generate de utilizatori. Acesta este locul în care participanții pot introduce un conținut cadou publicând o fotografie cu hashtag-ul dvs. special selectat pe Instagram, care este asociat cu conținutul dvs. ShortStack va aduna apoi toate imaginile care au fost postate pe hashtag-ul dvs. de conținut și le va afișa.

Serviciul este gratuit până la 100 de înregistrări. Dacă doriți mai multe înregistrări, va trebui să faceți upgrade la planurile mai avansate.

Întrebări frecvente despre instrumentele Instagram

Am primit o mulțime de întrebări prin e-mail în ceea ce privește Instrumentele Instagram și Instrumentele de gestionare a rețelelor de socializare, așa că m-am gândit să le adaug aici și să încerc să le răspund cât mai bine. Dacă aveți alte întrebări care nu sunt enumerate aici, atunci vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați o linie în comentarii.

Care este cel mai bun programator de instagram?

După părerea mea, pot fi recomandate două. Sendible are un excelent programator Instagram încorporat în platforma lor pe care îl puteți testa gratuit aici.
S-ar putea să doriți să consultați eclincherul pe care l-am inclus în această listă cu cele mai bune instrumente de instagram. De asemenea, Buffer are un program de Instagram foarte bun.

Ultimele cuvinte pe Instagram Tools

Pe măsură ce cererea pentru o experiență mai eficientă și mai versatilă de gestionare a rețelelor de socializare crește, companiile iau cunoștință și creează anumite platforme excelente. Oricine dintre aceste instrumente este sigur că va reduce timpul pe care trebuie să-l petreceți în organizarea site-urilor dvs. de socializare, lăsându-vă liber să vă extindeți afacerea și să mențineți o viață personală activă. Fie că doriți să monitorizați tendințele, să vă creșteți audiența sau să vă vindeți produsele, suntem siguri că unul dintre aceste instrumente Instagram vă va îmbunătăți prezența pe social media.

Instagram devine din ce în ce mai mare cu anul, în special pentru companii. Sariți pe această platformă acum, deoarece este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Instagram are mai mulți utilizatori decât Twitter și lansează constant noi funcții care vor ajuta companiile să ajungă la noi audiențe și să crească implicarea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector