Codecademy felülvizsgálat

A Codecademy egy oktatási társaság, amelynek célja a legjobb környezet megteremtése a jövőbeli online oktatási tapasztalatokhoz. Elutasítva néhány vállalat arra irányuló erőfeszítéseit, hogy javítsák az oktatást azáltal, hogy „megzavarják” azt, és mindent online formába hoznak, a Codecademy állítja, hogy az oktatást alulról felfelé gondolja, és a valós világból veszi a jeleket. A Codecademy ingyenes és bárki számára nyitva áll, még akkor is, ha egyáltalán nincs kódolási képessége.


A Codecademy-t 2011-ben Zach Sims és Ryan Bubinski, a Columbia University két hallgatója hozta létre. A jelenlegi pénzügyi támogatók között szerepel a Thrive Capital, az Index Ventures, az alapító kollektív és az Union Square Ventures.

Partnerségek az iskolákkal

A Codecademy együttmûködött az angliai iskolákkal és kollégiumokkal, hogy forrásokat biztosítson az osztálytermi tanárok számára a Codecademy oktatási tapasztalatainak a tanulók számára történõ felhasználásához. A Codecademy kiképzi a tanárokat egy weboldal készítésének és interaktívvá tételének megtanulásához, valamint a Ruby on Rails 4 és az AngularJS webes alkalmazások készítésének megtanulásához..

A Codecademy emellett több mint 100 órát tervezett nyolc egységben, az internetes alapoktól kezdve az interaktív weboldalak készítéséig, amelyeket az osztálytermi tanárok a saját ütemtervükben a saját tanulóikkal használhatnak, saját tempójukban. Az órák lehetőséget kínálnak a hallgatók számára, hogy valós idejű online kódolásban vegyenek részt, miközben megtanulják az alapokat. Az órák vetélkedõket és más visszajelzési mechanizmusokat is tartalmaznak a hallgatók elõrehaladásának felmérésére. A Codecademy lehetővé teszi a tanárok számára, hogy online fiókokat hozzanak létre a diákok számára az egyéni teljesítmény nyomon követésére.

Óra kód

A Codecademy részt vesz a Hour of Code kezdeményezésben, amely egy órán belül megtanítja a kódolás alapjait. A tanterv spanyol és angol nyelven érhető el, és ingyenes alkalmazásként letölthető mobil eszközökre.

Személyes laboratóriumok

A Codecademy tizenkét hetes személyes webes fejlesztési laboratóriumokat kínál New Yorkban és Miamiban. A laboratórium hetente hat órás személyes oktatást foglal magában egy 25 tanulóból álló csoportban. Ezen felül minden héten tíz órányi online tanulási tartalmat fedeznek fel otthon. A Codecademy laborban való részvételhez nincs szükség előzetes kódolási tapasztalatra.

A Codecademy laboratóriumi tanterv egy szekvenciális folyamat, két héttel kezdve, amely a HTML és a CSS alapjait foglalja magában. A tizenkét hét végére a résztvevők képesek az alapoktól kezdve alkalmazásokat építeni és elindítani, a teljes tizenkét hét készségeken alapuló végső projektet létrehozva..

A Codecademy tanterve a következő kódolási nyelveken nyújt képzést:

• HTML és CSS
• Javascript
• jQuery
• Python
• Rubin
• PHP

A Codecademy laboratóriumai online tanfolyamok tartalmát ötvözik az interaktív együttműködéssel és az oktatók azonnali segítségével, amely csak az osztályteremben érhető el..

Ingyenes on-line tanfolyamok

Az iskolai forrásokhoz és a Codecademy laboratóriumokhoz hasonlóan ezekre a nyelvekre vonatkozó online tanfolyamok lehetővé teszik az online, valós idejű kódolást tanulás közben. Magyarázatokat kapunk a kurzus minden egyes lépésére vonatkozóan, lehetővé téve, hogy később visszatérhessen és ismételje meg az órák egyes részeit. Nem kell a tényleges kódolási nyelveket futtatnia a számítógépen; A Codecademy gondoskodik erről a beépített konzolon belül. Minden tanfolyam egy Projekt részekkel ér véget, ahol a felhasználónak lehetősége van alkalmazni és megismételni a leckében megtanult fogalmakat, és megpróbálja létrehozni a fogalmak valós alkalmazását..

A Codecademy minden kódolási nyelvhez Codecademy Közösségeket is biztosít. A közösségek lehetőséget kínálnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek más kódolókkal a világ minden tájáról. Mindegyik leckében Q van & Egy olyan szakasz, amely hasonlóan működik a közösségeknél, és lehetővé teszi, hogy másoktól segítséget kapjon az Ön által tárgyalt témakör ismeretében.

A Codecademy résztvevői megkapják a saját profiljukat. Az órákon és a gyakorlatokon keresztül visszacsatolást kapnak, kitűzőket kaphatnak, valamint nyomon követhetik a teljes pontszámot és a részt vevő napok sorozatát..

korlátozások

Mint minden szolgáltatás, a Codecademynek megvannak a korlátai. Legfontosabb java – az a tény, hogy ingyenes – szintén hozzájárul a hiányosságokhoz. A Codecademies nem kínál oktatóvideókat, mint néhány kódolási készségi oldal. Ezenkívül a Codecademy nem vezethet arra, hogy professzionális kódolóvá váljon. A saját számítógépének és böngészőjének használatának alapvető eleme az, hogy nem szerez tapasztalatot egy élő webes keretben.

A Codecademy korábbi korlátozásainak néhányával az API és a Web Project szakaszok beépítésével foglalkoztak. A 24 órás és ingyenesen elérhető ingyenes szolgáltatásért a Codecademy pedig a kódolási készség fejlesztésének világában ismertté vált. A kódolás bevezetéseként és a kódolási technológia iránti érdeklődés felkeltésének eszközeként a Codecademy sikerrel jár, amint azt a tanulók sikertörténete tanúsítja az egész oldalon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector