Un ghid pentru cel mai bun VPN pentru Emiratele Arabe Unite – 2020

Indiferent dacă trăiești în prezent în Emiratele Arabe Unite sau intenționezi să vizitezi în viitorul apropiat, poate vrei să iei în considerare să investești într-un serviciu VPN solid. Emiratele Arabe Unite este cunoscut pentru legile sale stricte de cenzură. Multe site-uri web populare și servicii de streaming sunt strict interzise și blocate în mod activ de furnizorii de servicii din țară. În ciuda industriei de turism puternice și a afacerilor internaționale din Dubai, politicile de cenzură ale țării fac dificilă navigarea pe internet în mod liber.


VPN-urile sau rețelele private virtuale sunt incredibil de comune în Emiratele Arabe Unite. Mulți dintre rezidenții și vizitatorii țării folosesc servicii VPN pentru a evita restricțiile de internet în mod privat. Acestea fiind spuse, a existat o oarecare confuzie cu privire la eficacitatea și legalitatea serviciilor VPN din țară. Utilizarea VPN se află într-o zonă cenușie legală, ceea ce a dus la unele zvonuri și dezinformare. Pentru a înrăutăți lucrurile, legile și reglementările sunt în continuă schimbare. Pentru a vă ajuta să accesați deschis Internetul, iată o listă cu unele servicii VPN prietenoase în Emiratele Unite și informații importante pe care trebuie să le cunoașteți.

Dezvăluirea afiliatului: Această pagină conține legături de afiliere. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe unul dintre linkurile mele și faceți o achiziție, pot primi un comision. Acest lucru mă ajută să păstrez gratuit makeawebsitehub.com pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Emiratele Arabe Unite și blocarea conținutului

Înainte de a intra în informațiile despre VPN-uri, să analizăm tipul de conținut pe care îl blochează Emiratele Arabe Unite și de ce. Aceasta este informația crucială, deoarece ceea ce faceți pe internet poate afecta în cele din urmă legalitatea utilizării unei VPN. Este important să ne amintim că EAU este o țară foarte religioasă. Autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor sau TRA, blochează conținutul pe baza a doi factori majori. Acestea includ religie și afaceri.

În ceea ce privește religia, o mulțime de reguli și reglementări care conțin conținutul internetului se bazează pe legea Sharia. Chiar dacă nu sunteți un musulman practicant, legea vă aplică atunci când sunteți în țară. Potrivit TRA, conținutul este blocat dacă contravine direct eticii și moralității Emiratelor Unite. Deci, site-urile web care sunt implicate cu pornografie, conținut anti-religios, droguri ilegale, jocuri de noroc și multe altele sunt blocate activ de TRA. Practic, orice este în contradicție cu credințele religioase ale populației sunnite din țară. Veți constata, de asemenea, că toate site-urile israeliene și o mare colecție de articole Wikipedia sunt blocate.

Un alt lucru important care afectează cenzura pe Internet este afacerile. Principalii furnizori de servicii de telecomunicații din țară, Etisalat și du, beneficiază foarte mult de aceste legi. Vedeți, pe lângă cenzura bazată pe religie, și serviciile VoIP sunt blocate. Emiratele Arabe Unite interzice vizitatorilor și rezidenților să folosească aplicații precum Skype, Whatsapp și chiar FaceTime-ul Apple. Blocarea acestor platforme ajută la protejarea companiilor de telecomunicații ale țării, împiedicând pe oricine să folosească alternative gratuite.

Ce zici de streaming?

Contrar credinței populare, transmiterea de conținut digital nu este ilegală în Emiratele Arabe Unite. De fapt, Netflix a lansat platforma UAE în 2016. Cu toate acestea, datorită legilor de cenzură din țară, biblioteca Netflix disponibilă pentru utilizatorii de EAU este destul de mică. Are doar aproximativ 30 la sută din dimensiune ca biblioteca americană Netflix. Drept urmare, multe persoane utilizează un VPN pentru a accesa serverele din diferite țări. De asemenea, este o alegere populară pentru vizualizarea conținutului pe Hulu, Netflix, Amazon Video și BBC iPlayer.

Citiți mai multe despre VPN-urile pentru deblocarea Netflix.

VPN-urile sunt legale?

Deși mulți oameni din întreaga lume cred că utilizarea unei VPN este ilegală în Emiratele Unite, nu este așa. Utilizarea unui serviciu VPN este legal din punct de vedere tehnic, însă există câteva prevederi. Emiratele Arabe Unite au adus câteva modificări legilor lor în domeniul criminalității informatice în 2016. Aceștia afirmă că utilizarea unui VPN pentru a efectua activități ilegale este pedepsită cu închisoare și cu o amendă foarte grea. Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza un VPN pentru a încălca oricare dintre legile de cenzură menționate mai sus. Deși acest lucru poate părea destul de ușor de făcut, este foarte important să fii atent când navighezi. Dacă activitatea dvs. online a fost scursă și înregistrată de TRA poate duce la serioase ramificări legale.

În ciuda utilizării VPN atât de răspândită, aceasta nu a oprit EAA-urile să fie destul de agresive în încercarea de a o opri. În ultimii câțiva ani, adresele IP ale furnizorilor VPN populari au fost blocate direct de TRA, în încercarea de a împiedica utilizatorii să acceseze site-urile interzise..

Cel mai bun VPN pentru Emiratele Unite – Funcții de căutat

Să te ocolești de cenzură în Emiratele Arabe Unite înseamnă totul despre puterea serviciului VPN și anonimatul pe care îl oferă. Nu toate VPN-urile vor funcționa în Emiratele Arabe Unite. Pentru a vă asigura că sunteți în siguranță și în timp ce navigați, iată câteva aspecte pe care trebuie să le căutați.

Protocoale și criptare puternice de securitate

VPN-urile funcționează prin dirijarea traficului pe internet și a datelor printr-un tunel securizat. A fost criptat de mai multe ori, asigurându-se că, chiar dacă cineva are acces la datele dvs., nu va putea înțelege acest lucru. Furnizorii de servicii VPN pot utiliza câteva tipuri diferite de protocoale de securitate pentru a vă feri activitatea și datele personale departe de privirile indurerate din EAU.

Unele dintre cele mai sigure protocoale includ OpenVPN, L2TP / IPsec și SSTP. OpenVPN este cel mai sigur și mai versatil. Se găsește pe majoritatea mașinilor și folosește o cheie de criptare puternică la ambele capete ale conexiunii. Asta înseamnă că numai dispozitivul dvs. și site-ul web pe care îl vizualizați pot să cripteze datele. Oricine vă înțelege datele între ele nu poate. L2TP / IPsec și SSTP sunt copie de rezervă bună pentru a nu avea dacă nu puteți utiliza OpenVPN. În general, este bine să aveți la dispoziție mai multe protocoale disponibile. Evitați VPN-urile care oferă doar una, mai ales dacă PPTP-ul său. PPTP este considerată una dintre cele mai puțin sigure metode.

Este importantă și tehnica particulară de criptare pe care o folosește VPN. Acest lucru poate contribui la evitarea oricăror date personale pe care le furnizați pe site-urile bancare sau pe platformele de social media. Unii dintre cei mai buni furnizori VPN UAE utilizează criptarea AES pe 256 biți, care este aceeași tehnologie folosită de agențiile militare și bănci.

Tehnici de obstrucție

Obfuscarea se referă la tehnologia care îți ascunde traficul. După cum am menționat anterior, TRA blochează traficul care provine de la VPN-uri. Unele site-uri web și platforme de streaming fac același lucru. Tehnicile solide de obstrucție pot ocoli blocurile VPN prin disimularea datelor dvs. ca trafic standard de internet. Acesta este un element indispensabil în Emiratele Arabe Unite. Unii furnizori VPN au propriile lor funcții de obstrucție proprie, în timp ce alții modifică pur și simplu protocolul de securitate. De exemplu, OpenVPN poate utiliza un port TCP diferit pentru ca datele dvs. să pară ca un trafic SSL normal.

Mai multe locații de server

Dacă aveți o selecție largă de servere internaționale la care să vă conectați, puteți schimba modul în care navigați. Mulți furnizori de servicii au locații de server pe tot globul, permițându-vă să vizualizați site-uri web fără a face față restricțiilor. Acest lucru este util mai ales dacă doriți să vizionați filme și emisiuni TV care altfel nu sunt disponibile în Emiratele Arabe Unite. Având o multitudine de servere vă va permite să vă ocoliți de geo-restricție, fără probleme.

Politica fără jurnal

În timp ce scopul VPN este acela de a oferi utilizatorilor de web confidențialitate și securitate, de multe ori trebuie să aveți cunoștință. VPN-urile pot colecta de fapt anumite date despre timpul dvs. în rețeaua lor. Este posibil să păstreze jurnalele de conexiune, care detaliează când v-ați conectat la VPN și de la ce adresă IP sau jurnalele de activitate, care arată câte date ați utilizat și ce site-uri web ați vizitat. Inutil să spun, acest lucru nu este ceea ce doriți. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți în Emiratele Unite.

Înainte de a vă angaja cu un furnizor VPN, citiți amprenta în termenii acordului de servicii și politica de confidențialitate. Multe companii VPN vor face publicitate că nu păstrează jurnalele. Singura modalitate de a ști sigur este examinarea amănunțită a tipăritului fin.

Un alt lucru pe care doriți să îl luați în considerare este locul în care se află sediul VPN. Unele țări sunt mai confidențiale pentru nevoile de confidențialitate ale utilizatorilor web decât altele. Un VPN este capabil să vă protejeze identitatea doar dacă se află într-o țară care le permite acest lucru. Teritoriile precum Elveția sau Insulele Virgine Britanice sunt minunate, deoarece nu au legi de păstrare a datelor care să le solicite să vă înregistreze datele. Pe de altă parte, ar trebui evitate țări precum Statele Unite, Emiratele Arabe Unite sau China.

Protecție împotriva scurgerilor

Funcțiile de protecție împotriva scurgerilor vă pot oferi liniște sufletească în timp ce navigați pe VPN. Chiar și cu toate caracteristicile lor excelente de securitate și confidențialitate, scurgerile pot apărea în mai multe moduri diferite. Dacă aveți acest strat suplimentar de protecție, vă veți asigura că adresa dvs. IP și identitatea originală nu sunt înregistrate. Cele mai frecvente două forme de protecție împotriva scurgerilor sunt un sistem dedicat de rezoluție DNS și un comutator de ucidere.

Un comutator de ucidere este o caracteristică obligatorie pentru VPN-urile EAU. Anonimatul furnizat de VPN este util numai dacă serverul este funcțional și funcțional. Deci, ce se întâmplă când serverul respectiv coboară brusc? Dintr-o dată, adresa dvs. IP este deschisă, gata să fie înregistrată de orice site sau platformă vizitată. Un switch switch ajută la evitarea acestui lucru prin uciderea automată a conexiunii tale de internet dacă serverul VPN se reduce.

Scurgerile DNS sunt de asemenea frecvente. De fiecare dată când introduceți o adresă web, computerul dvs. se conectează la un server DNS pentru a vă da seama unde vă va duce. În mod implicit, computerul dvs. se va conecta la serverul DNS al Furnizorului de servicii Internet. Din păcate, ISP-urile înregistrează acele solicitări DNS, care ar putea fi identificate în cele din urmă. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă sunteți conectat la VPN. Cu un server DNS dedicat care se află pe serverul VPN, puteți evita eventualele scurgeri.

Garanții de returnare a banilor

Regulile și reglementările VPN sunt în continuă schimbare în Emiratele Arabe Unite. În timp ce unii furnizori VPN funcționează bine într-o zi, s-ar putea să nu fie următoarea. În consecință, este recomandat să te duci cu un furnizor VPN care oferă o garanție de returnare a banilor sau o încercare gratuită. Acest lucru vă ajută să testați apele și să vedeți dacă VPN funcționează pentru dvs. fără niciun angajament. Ultimul lucru cu care doriți să faceți față este să încercați să obțineți o rambursare pentru un plan de abonare pe mai mulți ani doar pentru a realiza că VPN-ul dvs. este blocat activ în Emiratele Unite.

Cel mai bun VPN pentru Emiratele Arabe Unite

Există o mulțime de servicii VPN disponibile pe web. Totuși, nu toți vor păstra în siguranță și anonimi în timp ce navigați în Emiratele Unite. Având în vedere funcțiile de mai sus, am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune VPN-uri care vă pot servi bine în Emiratele Unite.

ExpressVPN

ExpressVPN este o opțiune excelentă pentru utilizatorii EAU. Ei au propria lor tehnologie proprie de obstrucție. Acesta a fost inițial dezvoltat pentru a ajuta oamenii din China care doresc să ocolească cenzura strictă. Cu toate acestea, funcționează bine în alte teritorii, cum ar fi Emiratele Arabe Unite. Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice. Astfel, ei nu păstrează nicio informație de identificare despre timpul dvs. pe VPN. Ei păstrează unele informații, cum ar fi serverele pe care le utilizați și cât de multe date transferați, dar nimic din acestea nu vă poate fi identificat.

Furnizorul VPN are multe garanții pentru a vă proteja. VPN utilizează multe protocoale de securitate diferite, precum și criptare de 256 biți. Există, de asemenea, un comutator dedicat pentru omoruri și protecție împotriva scurgerii DNS pentru a preveni neplăcerile identității. Cu o rețea de peste 3.000 de servere pe tot globul, nu veți avea nicio problemă în ceea ce privește conținutul care vă place.

Pro:
160 de locații de server în 94 de țări
Nu păstrează jurnalele de identificare
Cu sediul în Insulele Virgine Britanice
Ucide întrerupătorul
Protecție împotriva scurgerilor DNS
Criptare de 256 biți
Protocoale de securitate multiple
Garanție de returnare de 30 de zile
Aplicații pentru Windows, Mac, Android, Linux, iOS și multe altele

Contra:
Puțin mai scump decât alte opțiuni

VyprVPN

Indiferent dacă v-ați conectat la rețeaua de domiciliu din Emiratele Arabe Unite sau la un hotspot Wi-Fi public, VyprVPN vă poate păstra protejat. Acest furnizor are aplicații dedicate pentru o gamă largă de dispozitive, incluzând atât calculatoare cât și gadgeturi mobile. Acestea vă permit să vă conectați la rețele sigure în peste 70 de locații din întreaga lume. VyprVPN folosește multe protocoale de securitate diferite, are propriul sistem de rezoluție DNS și folosește un comutator de încărcare integrat pentru protecție suplimentară.

O altă caracteristică excelentă a VyprVPN este protocolul Chameleon. Este o caracteristică de ofuscare care ajută la evitarea restricțiilor guvernamentale din Emiratele Unite. Poate debloca multe site-uri diferite, inclusiv servicii de streaming precum Netflix sau Hulu. Nu numai asta, dar vă poate deghiza activitatea de trafic Internet standard, ascunzând în esență faptul că utilizați o adresă IP comună pe o VPN.

Pro:
Deține și operează întreaga rețea
Protocolul Chameleon
Politica zero-jurnalelor
Auditat de terță parte
Kill switch și VyprDNS
Protecție firewall NAT
Protocoale de securitate multiple
Proces gratuit de 3 zile
Suport pentru majoritatea sistemelor de operare și dispozitive

Contra:
Puțin mai scump
Unele servere pot fi lente
Politica de restituire confuză

NordVPN

nord vpnCu sediul din Panama, NordVPN oferă o experiență cu adevărat privată de navigare pe Internet. Compania nu păstrează jurnalele de timp pe serverele lor. Vorbind despre acestea, NordVPN are peste 5.200 de servere în întreaga lume. Multe dintre ele sunt optimizate pentru scopuri specifice, precum streamingul sau descărcarea fișierelor mari. De asemenea, au o selecție de servere disfuncționale, care sunt foarte bune pentru a vă ocoli blocurile VPN din Emiratele Unite. Deși furnizorul nu are propria funcție de descărcare care poate fi utilizată pe toate serverele, este compatibil cu Obfsproxy.

În plus, puteți utiliza VPN alături de Tor pentru un strat suplimentar de protecție în timp ce navigați. NordVPN acceptă majoritatea dispozitivelor majore. Există clienți dedicați pentru dispozitive Windows, Mac, Android și iOS. Există, de asemenea, extensii de browser separate pentru FireFox și Chrome.

Pro:
Peste 5.200 de servere din întreaga lume
Servere dedicate obfuscate
Compatibil cu Obfsproxy
Politica fără jurnale
Funcționează cu Skype și alți furnizori VoIP
Lucrează cu Tor
Protocoale solide de securitate și criptare
Planuri de abonamente versatile
Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:
Nu există nici o caracteristică dedicată obusculării

Sau citiți recenzia noastră NordVPN

PrivateVPN

PrivateVPN este un concurent relativ nou în industria VPN. În prezent, au o mică rețea de servere în 60 de țări. În ciuda acestui fapt, furnizorul VPN face o muncă excelentă pentru a vă păstra activitatea în siguranță și în privat. Compania are o politică strictă cu jurnalele zero. Au sediul în Suedia și se angajează să ofere utilizatorilor o conexiune VPN rapidă și fiabilă. Cel mai bun dintre toate, PrivateVPN acceptă BitCoin pentru plată. Acest lucru vă permite să rămâneți complet anonimi, chiar dacă vă creați contul.

Când vine vorba de protocoale de securitate, PrivateVPN folosește toate opțiunile majore. De asemenea, au tehnici puternice de criptare, un comutator de ucidere și caracteristici de protecție împotriva scurgerilor IP încorporate. Serverele sunt destul de rapide și se descurcă bine cu streamingul de conținut digital în întreaga lume. De fapt, furnizorul este capabil să deblocheze mai multe platforme, chiar și în Emiratele Arabe Unite.

Pro:
Politica zero-jurnalelor
Utilizează protocoale OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec și IKEv2
Protecție împotriva uciderilor întrerupător și ucid IP
Port forwarding
Până la 6 conexiuni simultane
Face o treabă bună la deblocarea platformelor de streaming
Accesibil
Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:
Nu la fel de multe servere ca concurenți
Nu există nici o caracteristică dedicată obusculării

AstrillVPN

AstrillVPN este o opțiune foarte populară în Asia datorită capacității sale de a ocoli site-urile blocate și a cenzurii. Drept urmare, s-a dovedit a fi util pentru utilizatorii de web din Emiratele Arabe Unite. Lucrul unic al acestui furnizor este că utilizează mai multe protocoale de ofuscare. Primul, numit OpenWeb, a fost dezvoltat de AstrillVPN în 2009. Acesta deghizează datele în trafic obișnuit, ceea ce face dificilă detectarea utilizării VPN în inspecțiile de pachete profunde.

Al doilea protocol se numește StealthVPN. Este nevoie de ceea ce este grozav cu OpenWeb și îl adaugă. Poate ajuta la ocolirea sistemelor automate de firewall. Ca și OpenWeb, acest protocol folosește criptarea de 256 biți. Cu toate acestea, spre deosebire de OpenWeb, StealthVPN poate fi utilizat pe un router Wi-Fi pentru a vă asigura că tot traficul dvs. de internet este securizat.

Pro:
Utilizează 2 protocoale de ofuscitare
Nu păstrează jurnalele
Acceptă BitCoin
Ucide întrerupătorul
Multe protocoale de securitate
Acceptă Windows, Mac, Linux, routere și multe altele
Asistență în chat de 24 de ore în direct
Proces gratuit de 7 zile

Contra:
Rețea mai mică
Unele upgrade-uri necesită costuri suplimentare
Garanție de restituire a sumelor scurte și restrictive de 7 zile

SurfShark

surfshark vpnSurfShark este un VPN ușor de utilizat, care funcționează destul de bine în Emiratele Arabe Unite. Nu numai că furnizorul folosește mai multe protocoale de securitate, dar există multe funcții suplimentare pentru a vă păstra protejat. Există un comutator pentru a preveni eventualele scurgeri, precum și un blocant de anunțuri încorporat. Blocatorul de anunțuri vă poate ajuta să evitați încercările de phishing, malware, trackere și multe alte amenințări pe Internet.

Ca și opțiunile anterioare din această listă, SurfShark nu ține niciun fel de jurnal despre timpul tău în rețea. Pentru a-și asigura clienții de acest fapt, compania este auditată independent în fiecare an. Rezultatele acestor audituri sunt disponibile pentru oricine. SurfShark oferă propriile servere duble VPN pentru protecție suplimentară. De asemenea, folosesc StealthVPN, care este un protocol de obstrucție solid care vă poate ascunde traficul în timp ce navigați.

Pro:
Servere duble VPN
Politica zero-jurnalelor
Poate conecta câte dispozitive doriți
Utilizează StealthVPN
Auditat independent
Ucide întrerupătorul
Blocator de anunțuri încorporat și scaner malware
Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:
Rețea mai mică

Sau citiți recenzia noastră de Surfshark

VPN-urile gratuite vor funcționa în Emiratele Arabe Unite?

Deși furnizorii de VPN gratuite pot funcționa în Emiratele Arabe Unite, nu este recomandat să le utilizați. Acest lucru se datorează faptului că serviciile gratuite tind să fie mai puțin sigure decât alternativele plătite. În timp ce serviciul poate părea gratuit, probabil că îl plătiți în alte moduri. Nu este neobișnuit ca aceste companii să-ți păstreze jurnalele și să vândă datelor unor agenți de publicitate terți. De asemenea, folosesc protocoale de securitate inferioare, nu au tehnici de obstrucție adecvate și au servere lente. Dacă utilizarea VPN este un subiect de buton rapid în Emiratele Arabe Unite, vă recomandăm să vă feriți de furnizorii gratuit. De ce să-ți asumi riscul când poți plăti câțiva dolari pe lună pentru a obține un serviciu în care poți avea încredere?

Concluzie

Folosirea unui VPN în Emiratele Arabe Unite vă poate ajuta să parcurgeți legile stricte de cenzură din țară. Cu toate acestea, este important să fii atent. Deși nu este ilegal să folosești o VPN, anumite activități din rețeaua privată sunt. Dacă alegeți un VPN care vă compromite siguranța și anonimatul, poate fi necesar să plătiți consecințele. Este important să îți faci timp pentru a alege VPN-ul. Asigurați-vă că descărcați și instalați aplicațiile VPN asociate înainte de a călători în Emiratele Arabe Unite, astfel încât activitatea dvs. de Internet să fie privată în momentul în care ajungeți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector