Cloudways Vs Hostagor – Ghid de comparare 2020

Dacă doriți să investiți într-un plan de găzduire ușor de utilizat pentru site-ul dvs. WordPress, aveți de unde să alegeți mai multe opțiuni. Cu toate că soluțiile tradiționale partajate, VPS sau hosting dedicat pot fi cu siguranță treaba finalizată, puteți obține o experiență generală mai bună cu un plan optimizat pentru platforma WordPress.


Găzduirea WordPress administrată este o alternativă unică la pachetele standard de găzduire. Nu numai că aceste planuri sunt create în mod special, având în vedere performanța îmbunătățită a WordPress, dar sunt supravegheate de profesioniști. Au trecut zilele în care ați încercat să descoperiți setări tehnice confuze de care nu vă interesează. Cu un plan de găzduire WordPress, tot ce trebuie să vă concentrați este să creați și să gestionați cel mai bun site pe care îl puteți.

Cloudways și HostGator sunt doi furnizori de servicii cu nume mari care oferă soluții administrate de găzduire WordPress. Ambele sunt companii consacrate, cu mult de oferit în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Vrei să știi ce furnizor de hosting este mai bun? Consultați ghidul nostru de comparație pentru a afla mai multe. Urmează să aprofundăm în ceea ce oferă aceste companii, astfel încât să puteți afla ce opțiune este potrivită pentru nevoile dvs. de găzduire WordPress.

Despre Cloudways și HostGator

HostGator și Cloudways au ambii o reputație destul de solidă în industria de hosting. Cele două companii au avut începuturi umile și s-au îmbunătățit constant pentru a deveni unele dintre cele mai mari nume din hosting.

Fondată inițial în 2002, HostGator a fost odată una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite. Afacerea a fost începută în Boca Raton de către un student la Universitatea Atlantic Atlantic. În cele din urmă, compania și-a mutat sediul în Houston, Texas, unde locuiește astăzi.

HostGator este deținut integral de grupul Endurance International. Dacă nu aveți cunoștință de EIG, este o mega-companie care deține multe dintre cele mai mari mărci de hosting. În 2015, HostGator a început să ofere pachete de hosting WordPress administrate.

Cloudways a avut un început târziu în afaceri. Compania a fost înființată în 2009. În prezent, are sediul în Malta. Spre deosebire de HostGator, Cloudways nu a intrat niciodată în serviciul de hosting de server distribuit, VPS sau server dedicat. Furnizorul oferă doar un plan WordPress gestionat, concentrând toate resursele sale pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil.

Bazele găzduirii WordPress gestionate

Deci, cum funcționează exact gazduirea WordPress gestionată? Există câteva moduri diferite prin care furnizorii pot trata acest tip de serviciu. Pentru Cloudways și HostGator, se utilizează tehnologia cloud.

Găzduirea cloud gestionată a parcurs un drum lung în ultimul deceniu. Este mult mai rapid decât soluțiile tradiționale partajate sau VPS. În plus, este mai fiabil. În loc să stochezi datele site-ului tău pe un singur server pentru acces, conținutul este răspândit pe mai multe sisteme din aceeași rețea regională. Drept urmare, persoanele care vizitează site-ul dvs. vor experimenta performanțe îmbunătățite, indiferent de locația lor. Mai mult, resursele serverului sunt abundente și scalabile.

Aspectul „gestionat” al acestui tip de găzduire este conceput pentru a face lucrurile cât mai ușor pentru webmasteri, bloggeri, întreprinderi mici și oricine dorește să creeze un site. Gazduirea web se poate complexa destul de rapid. Gestionarea laturii tehnice a lucrurilor poate fi o muncă cu normă întreagă.

Cu găzduirea WordPress administrată, toate micile detalii sunt îngrijite. Aceasta include corecții de securitate obișnuite, actualizări WordPress și multe altele. Poate că cel mai benefic lucru despre găzduirea WordPress este suportul. Deoarece aceste planuri funcționează doar cu WordPress, este mai ușor să obțineți ajutor detaliat de la o echipă de experți.

HostGator vs Cloudways: Infrastructura serverului – Cloudways câștigă

Acum, să intrăm în comparații! Primul lucru pe care ar trebui să îl analizați atunci când comparați furnizorii de hosting WordPress sunt centrele de date ale acestora. Am menționat anterior că Cloudways și HostGator folosesc rețele de server cloud pentru a furniza conținut publicului tău. Cu toate acestea, specificul infrastructurii de date este cu mult diferit.

Centrele de date HostGator sunt situate în Statele Unite. Compania este parteneră cu Ace Data Centers din Provo, Utah și CyrusOne din Houston, TX. Din păcate, furnizorul nu are centre de date internaționale. De asemenea, nu permit clienților să aleagă ce centru de date utilizează.

Cloudways nu are propriile sale centre de date, cum ar fi un furnizor tradițional de găzduire. În schimb, compania este parteneră cu mai mulți furnizori de cloud nume mari. Acestea includ Vultr, Amazon Web Services (AWS), Linode, Google Compute Engine (GCE), Google Cloud Platform și Digital Ocean. Când vă înscrieți la un plan, trebuie să aveți un control complet asupra modului în care sunt stocate datele site-ului dvs. Nu numai că puteți alege ce platformă de hosting de cloud doriți să utilizați, dar veți obține, de asemenea, să selectați o regiune.

Citiți mai multe despre Cloudways pe pagina noastră de Cloudways Review.

Cloudways vs HostGator: fiabilitate și durată de timp – Cloudways câștigă

În industria de găzduire, termenul „uptime” este ceva care veți fi folosit pentru a compara furnizorii. Se referă la perioada de timp în care sistemele companiei sunt în funcțiune. Deși cei mai mulți nu îi dau un al doilea gând, evaluările ridicate pentru uptime sunt cruciale atunci când vine vorba de succesul site-ului dvs..

Întreruperile majore pot scoate site-ul dvs. offline. Acest lucru vă poate dăuna liniei de jos și vă poate deteriora reputația. Toate companiile de găzduire web se străduiesc să-și păstreze ratingurile cât mai aproape de 100%.

HostGator are o garanție de disponibilitate 99.9 la sută. În pagina Termeni de serviciu, furnizorul afirmă că clienții pot primi credit în cont dacă cifra de fiabilitate scade sub acest prag. Garanțiile uptime sunt destul de frecvente în industrie. Din fericire, HostGator se ocupă de obicei de această promisiune și lucrează din greu pentru ca lucrurile să funcționeze fără probleme. Cele două centre de date sunt complet securizate și conectate la sisteme de rezervă, în caz.

Cloudways garantează uptime-ul cu un pas mai departe. Este stabilit la 99.999 la sută. Lucrul cel mai fain despre Cloudways este că nu te bazezi pe eficiența companiei pentru a avea grijă de servere. Nu uitați, planurile folosesc toate infrastructurile cloud stabilite. Rețelele respective investesc miliarde de dolari în ele, așa că știi că sunt întreținute și îngrijite în mod constant.

Utilizați acest link pentru a obține 25% reducere timp de 3 luni pe Cloudways

HostGator vs Cloudways: Performanță – Cloudways câștigă

Câțiva factori intră în joc pentru a vă oferi performanțe bune. Înainte de a vă angaja cu un furnizor, este important să vedeți modul în care acești factori contribuie la viteze generale de conectare și timp de încărcare a paginii. Iată câteva funcții comune oferite de Cloudways și HostGator.

Calitatea serverului

Capabilitățile hardware-ului pot face sau spori performanțele. Din fericire, Cloudways și HostGator au servere destul de bune. HostGator folosește echipamente cu densitate mică pentru a preveni blocarea resurselor serverului. Serverele sunt de asemenea pregătite pentru PHP.

Cu Cloudways, serverele sunt capabile să gestioneze și PHP 7. Serverele au, de asemenea, HTTP / 2 activat pentru a crește viteza de conectare.

Rețele de livrare de conținut

O rețea de livrare de conținut este un element indispensabil dacă aveți o audiență globală. Vizitatorii care accesează site-ul dvs. dintr-o locație care este departe de serverele principale vor avea un timp mai dificil accesând site-ul dvs. Acest lucru este valabil chiar și pentru hostingul cloud gestionat. Rețelele de livrare de conținut sau CDN-urile ajută la ameliorarea acestei probleme stocând versiuni în cache ale site-ului dvs. într-o rețea globală. În loc să se conecteze la serverul principal, vizitatorii vor stabili pur și simplu o conexiune cu cel mai apropiat nod.

HostGator vă oferă opțiunea de a utiliza Cloudflare CDN. Cloudflare este o rețea de livrare de conținut de încredere care este folosită frecvent de furnizorii de găzduire. Cloudways face un pic HostGator oferind un CDN propriu. Numită CloudwaysCDN, rețeaua este destul de robustă.

Caches

Sistemele de cache pot îmbunătăți performanța prin încărcarea rapidă a fișierelor condensate. Acestea reduc sarcina pe servere, reducând în același timp timpul de încărcare. Atât HostGator, cât și Cloudways folosesc mai multe straturi de memorie în cache. Cloudways are o stivă optimizată cu Memcached, Varnish, Nginx și Redis.

Opțiuni de stocare

Modul de stocare a datelor site-ului dvs. poate afecta, de asemenea, performanța. Este nevoie de timp pentru a muta datele de pe server pe dispozitivul vizitatorului, astfel încât a avea cel mai rapid hardware posibil este esențial. Cloudways folosește doar unități de stare solidă. Stocarea SSD folosește memorie flash în loc de unități mecanice rotative. Astfel, este mai fiabil și are rate de transfer semnificativ mai rapide. Din păcate, HostGator folosește în continuare unități mecanice pentru majoritatea planurilor sale.

Cloudways vs HostGator: Securitate – Cloudways câștigă

Crearea unui site sigur și sigur nu este întotdeauna ușoară. World Wide Web este plin de malware. În plus, există mereu noi amenințări de confidențialitate de care să vă faceți griji. Investiția în anumite caracteristici solide de securitate poate oferi liniște sufletească atât pentru dvs. cât și pentru vizitatorii dvs..

Criptarea

Prima linie de apărare va fi criptarea end-to-end. Criptarea conexiunii dintre server și dispozitivul vizitatorilor dvs. poate opri lucruri precum atacurile omului în mijloc. De asemenea, poate menține conexiunea sigură pentru a evita malware și hacking-ul.

Pentru a realiza această criptare, furnizorii utilizează certificate SSL. Planurile Cloudways și HostGator sunt livrate ambele cu un certificat SSL gratuit. Mai exact, vin cu un SSL gratuit Let’s Encrypt. Certificatul face posibilă criptarea în timp ce anunță publicul dvs. că vă luați în serios securitatea.

Sisteme de rezervă

În cazul unui eșec catastrofal, existența copiilor de rezervă poate însemna diferența între a fi nevoit să începeți din nou și a recupera site-ul dvs. în câteva minute. În ciuda tuturor măsurilor de precauție pe care furnizorii le iau pentru a evita probleme grave, accidentele se întâmplă tot timpul.

Cloudways are un sistem de backup flexibil. Puteți crea copii de rezervă la cerere cu un singur clic. Alternativ, puteți programa copiile de rezervă pentru a fi create în mod regulat. Restaurarea site-ului dvs. în caz de urgență este la fel de ușoară.

HostGator vine cu CodeGuard. CodeGuard este un sistem de backup de la terți care vă permite să creați copii de rezervă automate în fiecare zi.

Firewall-uri și scanare malware

De asemenea, sunt disponibile și alte caracteristici de securitate. De exemplu, Cloudways are un firewall dedicat care protejează serverele non-stop. Poate filtra traficul necorespunzător și poate preveni atacurile nedorite.

Planurile WordPress HostGator vin cu SiteLock. Funcția terță parte scanează zilnic malware și blochează atacurile bot automate.

HostGator vs Cloudways: Caracteristici – Câștigă Cloudways

Dincolo de calitatea și fiabilitatea performanței, un furnizor de găzduire web este la fel de bun ca funcțiile pe care le oferă. Planurile WordPress gestionate tind să vină cu funcții mai ușor de utilizat decât alte opțiuni. Aceste servicii sunt concepute pentru a simplifica procesul de găzduire, astfel încât, de obicei, companiile includ o serie de accesorii suplimentare de care puteți profita.

Migrarea site-ului web

Dacă aveți deja un site WordPress stabilit, serviciile de migrare sunt obligatorii. Mutarea datelor și a bazelor de date poate fi un proces dificil. Multe lucruri pot merge greșit, așa că este frumos să-i lăsați pe profesioniști să se ocupe de meserie.

Cloudways și HostGator oferă funcții de migrare a site-ului. Cel mai bine este gratuit pentru un singur site! Acesta este un avantaj uriaș care vă poate economisi tone de bani în avans. Alți furnizori de servicii de găzduire web, cum ar fi Bluehost, percep taxe importante pentru transferurile de site-uri web. Este minunat că HostGator și Cloudways vă oferă migrații gratuite în casă.

Nume de domeniu

Dacă începeți un site nou, va trebui să aveți nevoie de un nume de domeniu. Mulți furnizori de nume mari fac dublu serviciu ca înregistratori de domenii. HostGator este unul dintre ei. Furnizorul oferă un domeniu gratuit pentru primul an. În timp ce va trebui să aveți grijă de taxele de reînnoire în viitor, domeniul gratuit este o modalitate excelentă de a economisi costurile de pornire. Confidențialitatea domeniului este inclusă și fără costuri suplimentare. De obicei, aceasta este o caracteristică suplimentară pe care trebuie să o plătiți. Cu HostGator, este inclus în toate planurile WordPress gestionate.

Din păcate, Cloudways nu oferă un domeniu gratuit. De fapt, compania nu efectuează deloc servicii de înregistrare.

Etaparea site-ului

Etaparea site-ului este o caracteristică unică care vă permite să experimentați site-ul dvs. înainte de a trece live. Gândiți-vă la aceasta ca la o previzualizare în timp real. Puteți arunca o privire asupra designului site-ului și verificați pentru a vă asigura că toate scripturile funcționează. Cloudways oferă punerea în scenă nelimitată a site-ului. HostGator nu are nicio funcție de punere în scenă.

Instrumente de colaborare

Aveți o echipă de oameni care lucrează pe site-ul dvs.? Dacă da, puteți beneficia foarte mult de instrumentele de colaborare în echipă. Posibilitatea de a lucra împreună de la distanță poate crește semnificativ productivitatea. Cloudways are câteva caracteristici excelente de colaborare. Puteți acorda acces persoanelor fizice, crea proiecte noi, adăugați membri ai echipei și multe altele. În prezent, HostGator nu are niciuna din aceste tipuri de funcții.

Panou de control

Când vine vorba de experiența utilizatorului, găzduirea WordPress este puțin diferită de planurile tradiționale. Majoritatea furnizorilor folosesc cPanel. Este o interfață populară a panoului de control care vă permite să gestionați fiecare aspect al site-ului dvs. dintr-un singur loc.

Deoarece multe dintre detaliile tehnice sunt îngrijite cu planurile de găzduire WordPress, nu este nevoie de un panou de control aprofundat. Ca atare, HostGator și Cloudways utilizează un panou de control proprietar. Ambii furnizori au tablouri de bord simple, cu toate elementele esențiale. Este relativ minim în comparație cu cPanel, ceea ce facilitează utilizarea tuturor.

versatilitate

Frumusețea WordPress este că este deja destul de flexibil. Funcționează cu o gamă largă de scripturi, pluginuri și aplicații personalizate. Indiferent dacă doriți să creați un blog simplu sau un site de comerț electronic cu resurse, WordPress poate gestiona totul. Atât HostGator, cât și Cloudways vă permit să profitați de toate aceste accesorii personalizabile. Vă permit chiar să efectuați instalări cu un singur clic pentru simplitate.

Cloudways duce lucrurile puțin mai departe, ne limitându-vă doar la WordPress. Puteți descărca, de asemenea, Joomla, Drupal, Magento și alte cadre de management.

Cloudways vs HostGator: Asistență pentru clienți – Draw

Un avantaj uriaș de a merge cu un serviciu de găzduire WordPress gestionat este faptul că asistența pentru clienți este o prioritate. Atât Cloudways cât și HostGator pun o mulțime de resurse în echipa lor de asistență tehnică. Sunt disponibile non-stop și pot fi accesate în mai multe moduri. Puteți contacta un specialist 24 de ore pe zi prin chat live sau e-mail. Ambii furnizori au, de asemenea, sisteme de ticketing, numere de telefon și baze de cunoștințe detaliate pentru comoditate.

Citiți mai multe despre Hostgator pe pagina noastră de Review Hostgator.

HostGator vs Cloudways: Planuri și prețuri

Nicio recenzie de găzduire nu este completă fără a menționa costurile. Serviciile de găzduire WordPress administrate tind să fie mai scumpe decât simple planuri partajate. Acestea fiind spuse, primești mai multă bătaie pentru bătaia ta. Gazduirea WordPress vine cu o mulțime de accesorii și suport de calitate superioară, astfel încât prețul mai ridicat este justificat.

Cloudways și HostGator urmează două modele de prețuri diferite. HostGator percepe o taxă lunară, care amintește mai mult de ceea ce ar face un furnizor de hosting tradițional. Între timp, Cloudways folosește o structură de prețuri de plată.

Prețuri HostGator

HostGator are mai multe opțiuni de stabilire a prețurilor. Puteți alege să plătiți lunar sau să plătiți pentru un plan pe termen lung în avans. Această din urmă opțiune vine cu o taxă de abonament redusă, ceea ce vă permite să economisiți bani în timp.

Planul de pornire

Cu Planul Starter, puteți crea un site Web WordPress. Aveți suficientă lățime de bandă pentru aproximativ 100.000 de vizitatori. Ca toate planurile de găzduire WordPress, obțineți spațiu de stocare nelimitat și un certificat SSL gratuit.

Preț:
Începând de la 5,95 USD pe lună cu promoție

Planul standard

Planul standard are o lățime de bandă suficientă pentru aproximativ 200.000 de vizitatori în fiecare lună. De asemenea, veți obține o alocare de stocare mai mare pentru copii de rezervă zilnice ale bazelor de date

Preț:
Începând de la 7,95 USD pe lună cu promoție

Plan de afaceri

Se pare că Planul de afaceri are de cinci ori puterea de calcul decât opțiunile tradiționale de găzduire partajată. Pachetul vine cu o lățime de bandă suficientă pentru 500.000 de vizitatori pe lună.

Preț:
Începând de la 9,95 USD pe lună cu promoție

Prețuri cloudways

Așa cum am menționat anterior, Cloudways face lucrurile diferit de furnizorii precum GoDaddy, SiteGround sau Inmotion. Prețul de plată vă permite să plătiți doar resursele pe care le utilizați. Prețurile sunt afectate de furnizorul pe care îl alegeți.

Linode

Include 1 nucleu virtual al procesorului, 1 GB RAM, 1 TB lățime de bandă și 25 GB stocare.

Prețuri:
Începând de la 12 USD pe lună sau 0,167 USD pe oră

Oceanul digital

Include 1 TB de lățime de bandă, 25 GB stocare și 1 GB RAM.

Prețuri:
Începând de la 10 USD pe lună sau 0,139 USD pe oră

AWS

Include 1 vCPU 1,75 GB RAM, 20 GB stocare și 2 GB lățime de bandă.

Prețuri:
Începând de la 36,51 USD pe lună sau 0,0507 USD pe oră

Vultr

Include 1 vCPU, 25 GB stocare SSD, 1 TB lățime de bandă și 1 GB RAM

Prețuri:
Începând de la 11,00 USD pe lună sau 0,0153 USD pe oră

Google Cloud

Include 1,7 GB RAM, 20 GB stocare, 2 GB lățime de bandă și 1 vCPU

Prețuri:
Începând de la 33,30 USD pe lună sau 0,0463 USD pe oră

Folosiți codul cupon SITEHUB pentru a obține 25% reducere timp de 3 luni.

Verdictul final

Cloudways este câștigătorul clar al acestui roundup. Furnizorul are pur și simplu mai multe de oferit decât HostGator și se descurcă mai bine. Nu numai că există mai multe funcții disponibile, dar infrastructura serverului este mai bună. Cu platforme cloud de la Google și Amazon, aveți șansa de a obține un site WordPress performant, care aruncă restul din apă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector