Ce este Web Gazduire?

Chiar dacă Internetul a devenit un loc obișnuit și disponibil pentru toți, multe dintre caracteristicile sale rămân un mister pentru mulți. O mulțime de oameni sunt familiarizați cu funcționarea front-end a site-urilor web-aspect și navigare, dar habar nu au cum sunt conduse acestea.


Chiar și unele persoane care ar fi considerate experți online nu au habar de unde să înceapă dacă site-urile pe care le folosesc ar avea probleme. Fără această cunoaștere, o simplă problemă ar putea provoca multă frustrare, până la punctul de a abandona un site și de a pierde venituri. Acest articol încearcă să exploreze o parte foarte de bază, dar integrală a proprietății site-ului web: web hosting.

Acesta încearcă să definească care este de fapt gazduirea web, de ce este necesar în lumea web, ce trebuie să cauți într-o gazdă și câteva recomandări despre gazdele web foarte apreciate aici.

Definiția web hosting

Gazduirea web înseamnă, practic, să găsești spațiu pe internet unde îți „stochezi” site-ul. Din acest spațiu, utilizatorii de internet din întreaga lume vă pot accesa conținutul ori de câte ori introduceți adresa web de pe dispozitivele lor. Puteți cumpăra sau închiria acest spațiu, de obicei cu plăți efectuate lunar sau anual, majoritatea gazdelor web preferă plățile cu cardul de credit, însă unele gazde web vor accepta PayPal.

Gazduirea presupune plasarea site-ului și a conținutului dvs. pe un server, care este un computer puternic capabil să vă servească conținutul pentru mai mulți utilizatori care intenționează să îl acceseze..

În limbajul de internet comun, gazda web este utilizată pentru a face referire la compania care deține computerele server care găzduiesc site-ul dvs. Puteți vorbi despre „găzduirea site-ului dvs. pe un anumit server” sau „a avea site-ul dvs. găzduit de o anumită companie server”.

Ambele enunțuri sunt corecte din punct de vedere tehnic. Frumusețea limbajului tehnologic este încercarea sa de a fi cât mai aproape de limbajul uman natural. Ați putea spune „gazdă” aici, are o semnificație literală.

De ce este necesară o gazdă web pentru site-ul dvs.

Dacă există tot ce trebuie, atunci de ce am nevoie de o gazdă? Nu pot să fac eu singur găzduirea, întrebi. Ei bine, da și nu.

Nu este imposibil să vă găzduiți propriul site. Multe companii dispun de servere pe care le folosesc pentru a-și găzdui rețelele de comunicații interne. Cu toate acestea, încă utilizează găzduire externă pentru principalele lor site-uri.

Opțiunea de a găzdui propriul site necesită să aveți un excelent know-how tehnologic și o infrastructură puternică sub formă de computere server, alimentare neîntreruptă, o adresă IP statică și întreținere. „Puternic” aici poate fi înțeles pe drept drept scump.

Problema de a face propriul dvs. hosting la sfârșitul zilei devine prea mult și prea scump. Cu excepția cazului în care intenționați să intrați în afacerea de a deveni gazdă web, este mai bine să mergeți pentru o gazdă web externă. Chiar și companiile mari cu servere interne utilizează de obicei serviciile unei companii externe de găzduire pentru principalele lor site-uri web.

Cu acordul că este mai rentabil să mergi pentru un serviciu de găzduire, cum alegi atunci serviciul de găzduire web potrivit pentru site-ul tău?

Caracteristicile unei gazde web bune

Nu lipsesc companiile de găzduire web, ar trebui să știu că am scris zeci de recenzii de găzduire web.

De fapt, piața este literalmente inundată.

Și, la fel ca în toate celelalte industrii, acest lucru ar trebui să vă spună că în cadrul acestora există cele care nu se încadrează în factură. Probabil ați întâmpinat cazuri de persoane care se plâng că site-urile lor sunt dificil de accesat sau de a continua. Este posibil să fi experimentat-o ​​cu propriul site. Acestea sunt probleme care apar atunci când aterizați o gazdă web incompetentă.

Pentru a ajuta la separarea bobului de pleavă, va trebui să analizați anumite valori și să vedeți cum fiecare gazdă web disponibilă pentru alegerea dvs. măsoară:

Uptime

Uptime se referă literalmente la perioada de timp a site-ului dvs.; accesibil de către persoanele care introduc adresa web pe dispozitivele lor. Desigur, o problemă de internet la sfârșitul lor le-ar putea determina să nu ajungă pe site-ul dvs., caz în care nu aveți nicio vină. Cu toate acestea, dacă nimeni din întreaga lume nu vă poate ajunge pe site-ul dvs., înseamnă că probabil serverele dvs., de aici și site-ul dvs. sunt jos.

Acum, cu siguranță vrei să fii în permanență, da? Acest lucru înseamnă că doriți o gazdă web cu timp de funcționare 100%. Relaxați-vă, cerințele dvs. nu sunt ilogice. Site-urile care oferă garanție de optime de 100 la sută nu sunt cu adevărat oneste, deoarece, de obicei, își încheie timpul de funcționare, iar acest lucru nu este bun în tehnologie. Acest lucru se datorează faptului că fiecare server va avea nevoie de ceva timp pentru întreținere, timp în care site-urile găzduite pe acesta sunt garantate să scadă. Totuși, această perioadă ar trebui să fie minimă, iar o gazdă bună ar trebui să vă ofere oriunde peste 99,9% procente garantate. Cu doar perioade de oprire de întreținere, s-ar putea ajunge până la 99,999 la sută, dar majoritatea companiilor bune au factorul în posibilitatea accidentelor și a întreruperilor de energie și îl mențin într-un modeste 99,9 la sută.

Spatiu pe disc

Aceasta este cantitatea de spațiu care vă alocă o gazdă web pentru stocarea datelor site-ului dvs. Cantitatea de spațiu pe care aveți nevoie va depinde de natura site-ului dvs. Site-urile care sunt actualizate zilnic, cum ar fi site-urile de știri, vor crește spațiul pe disc disponibil mai rapid decât cele actualizate lunar. Natura datelor dvs. este, de asemenea, un factor determinant. Textul simplu mănâncă foarte puțin spațiu, dar odată ce un site merge pe drumul fișierelor video, imagine și audio, cantitatea de spațiu necesară crește semnificativ.

Fie că al tău este un profil de companie, un blog personal sau un site al companiei, tendințele moderne necesită utilizarea tuturor tipurilor de fișiere menționate pentru a transmite informații și, prin urmare, ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegi o gazdă. În mod normal, oriunde în sus, spațiu pe disc de 15 GB este adecvat pentru un site mic. Unele companii de găzduire web vă vor oferi stocare nelimitată pe paginile de reclame. Cu toate acestea, „nelimitatea” este de obicei limitată dacă citiți mai profund detaliile lor. Aflați că după atingerea „utilizării normale a site-ului”, pe care aceste companii o definesc așa cum își doresc, stocarea dvs. nelimitată încetează să mai existe. Întotdeauna ai grijă să privești detaliile înainte de a alege o gazdă web. Dacă nu sunteți unul care să vă adâncească atât de adânc în tipăritul fin, optați pentru o companie de găzduire care să ofere claritate planului său în prim plan.

În legătură cu spațiul pe disc, există și problema lățimii de bandă.

Lățime de bandă

Aceasta este dimensiunea datelor pe care o gazdă web le permite tuturor utilizatorilor site-ului: dvs., co-administratori și vizitatori, să încarce și să descarce într-o lună. Să zicem, de exemplu, că aveți o lățime de bandă de 20 MB. Acum, dacă întregul site are dimensiunea de 1 MB, în momentul în care îl încărcați, ați utilizat 1 MB din lățimea de bandă. Fiecare vizitator care parcurge întregul site descarcă 1 MB de date. Aceasta înseamnă că puteți găzdui 19 astfel de vizitatori. Odată ce limita de lățime de bandă este atinsă, gazda dvs. web va face unul dintre cele două lucruri:

i. Refuză accesul la mai mulți vizitatori

ii. Încărcați-vă suplimentar pe megabyte utilizat.

Acesta din urmă este mai probabil. Unele companii vă vor oferi lățimea de bandă nelimitată, dar din nou este important să săpați diavolul din detalii înainte de a lua o decizie.

Este posibil să întâlniți termenii SSD și RAID în timp ce citiți despre caracteristicile de stocare ale serverelor web. În realitate, aceștia nu sunt termeni de mare relevanță pentru dvs. în calitate de utilizator al site-ului, dar îi vom defini în scopuri de curiozitate. SSSD (unități în stare solidă) sunt unul dintre cele două tipuri de unități furnizate pentru stocarea de către gazdele web. Cealaltă este o unitate standard. SSD-urile folosesc memorie flash, caracteristică care ajută site-urile să se încarce mai repede decât cele din unitățile standard.

RAID, similar cu „configurația avansată” înseamnă Array redundant de discuri ieftine. Grupează mai multe discuri într-un singur și determină viteza de citire și scriere. Există RAID 0, RAID 1 și RAID 5. RAID 5 este cel mai bun deoarece combină 0 și 1 pentru viteze mai rapide.

Back-up-uri ale site-ului

Nu uitați că serverele sunt computere, numai că sunt mai mari decât computerul obișnuit. Acestea sunt sensibile la hacks, defecțiuni ale discului sau orice alt accident care ar putea cauza pierderea datelor. Întrebați dacă gazda pe care intenționați să o faceți să facă backup pentru fișiere și baze de date. Dacă nu, decideți să continuați sau să vă faceți propriile planuri de rezervă. Unele companii gazdă vor efectua o copie de rezervă o dată la 24 de ore, ceea ce vă face în siguranță în cazul pierderii de date. Panoul de control al gazdei ar trebui, de asemenea, să vă permită să descărcați cu ușurință copii ale fișierelor de rezervă ale site-ului dvs..

scalabilitate

Site-ul dvs. nu va fi de unde începeți după câțiva ani de existență. Pe măsură ce popularitatea sa crește, veți vedea că faceți mai multe publicații și încărcări. Va crește numărul de vizitatori și solicitări ale site-ului. Numărul de utilizatori pe care trebuie să-i aducă contribuții va crește, la fel și numărul de e-mailuri necesare. Drept urmare, planul dvs. de pornire poate deveni prea mic pentru a vă satisface nevoile. Când va veni acest moment, gazda dvs. web ar trebui să vă permită să vă extindeți la un nivel mai mare de stocare și lățime de bandă cu ușurință. Trebuie să fiți conștienți de această capacitate a gazdei web înainte de a alege una pe măsură ce începeți cu site-ul dvs. de nivel inferior.

Suport pentru aplicații mobile

O mare parte din configurația internetului se orientează spre adaptarea la utilizarea mobilului, dispozitivul cel mai folosit pentru a accesa internetul în întreaga lume. Aplicațiile au devenit obișnuite ca complementare a site-urilor web. Un gazdă web care găzduiește aplicații mobile este un plus.

Suport-cadru

Cât de ușor este să instalați bloguri și alte cadre, WordPress, de exemplu, pe gazda dvs. web? O gazdă bună ar trebui să ofere o instalare rapidă și ușoară pentru sisteme și CMS. Am un tutorial despre acest lucru dacă sunteți interesat să începeți un site WordPress.

Funcții de e-mail

În timp ce majoritatea gazdelor vor oferi conturi de e-mail în domeniul dvs., este important să analizați natura exactă a acestei funcții și să vedeți cum se măsoară nevoile dvs. specifice. Câte e-mailuri poți avea și pe ce platformă primești e-mailul tău. Vă pot permite să vă integrați cu Google Apps, de exemplu?

Cu cât mai multă compatibilitate, cu atât mai bine.

Domenii și subdomenii

O afacere online în creștere poate necesita curând un domeniu sau un subdomeniu suplimentar și mai mult cu timpul. Gestionarea găzduirii pentru fiecare domeniu este o durere de cap inutilă atunci când există gazde care v-ar putea permite să aveți mai multe domenii pe platforma lor. Ar trebui să fie un proces ușor din panoul de administrare pentru a adăuga domenii și subdomenii.

Iată lista cu registrele mele de domeniu preferate.

Serviciu clienți

Web-ul este la nivel mondial și astfel va fi cerința ca site-ul dvs. să țină service solicitărilor vizitatorilor. Ca atare, s-ar putea să întâmpinați probleme care vă vor solicita să contactați gazda web în orice moment al zilei. O gazdă bună ar trebui să poată fi accesată prin mai multe canale de contact, nu doar pe reclamă, ci în sens real. Poate suna obositor, dar încercarea de a contacta de fapt gazdele web pe contactele furnizate înainte de a vă stabili cu un parteneriat de lucru vă poate salva multă durere mai târziu.

Banii inapoi garantat

O garanție de restituire a banilor vă oferă o asigurare încă de la început. Nu că doriți cu adevărat să vă mâncați tortul și să îl aveți, dar o gazdă dispusă să vă ramburseze dacă sunteți nemulțumiți prezintă o imagine a unuia încrezător în calitatea serviciilor oferite. Aceasta nu este totuși o măsură standard a calității, întrucât gazdele care au crescut în comerț și s-au acumulat reputația ar putea să nu vadă nevoia de a oferi o astfel de garanție.

Analizele utilizatorului

Cel care simte că îl știe. Serviciile unei companii de găzduire web sunt probabil la fel de bune precum ceea ce spun clienții care le-au folosit. Uitați de dulce limbaj de publicitate și căutați utilizatorii de web care au avut în schimb experiența reală. Multe forumuri online pe același subiect vor oferi cunoștințe bune și sincere despre ce trebuie să vă așteptați cu anumite gazde.

Plătit vs Gratuit 

În ultimii ani, o gamă largă de companii de găzduire web gratuite au apărut. În acest moment, aceste gazde gratuite nu oferă aceeași calitate a serviciilor omologilor lor plătite.

Desigur, există acei clienți care se amărăci, deoarece natura lor apăsătoare nu a fost acomodată, dar aceștia ar trebui să fie puțini și departe. Totuși, țineți-vă antena pentru recenzii sponsorizate. Pentru fiecare gazdă web, încercați să priviți care este narațiunea lor comună și consistentă.

Am cheltuit mii de dolari din banii mei pentru a testa zeci de companii de hosting diferite. Citiți recenziile mele de găzduire web.

Diferite tipuri de găzduire web

În timp ce găzduirea web sub orice formă implică plasarea datelor site-ului dvs. web pe un computer server, există diferite categorii de găzduire web. Serviciile de găzduire web sunt clasificate în principal în funcție de natura tipului special de servicii tehnice pe care le oferă clienților lor. Alți factori pot include natura și tipul serverelor, clasa lor dedicată de clienți și condițiile lor de serviciu.

Cele trei categorii principale de găzduire web sunt hostinguri dedicate și dedicate VPS, pe care le vom analiza mai detaliat în acest articol. Diferite tipuri de găzduire se potrivesc diferitelor site-uri web, de aceea este important să citiți cu atenție caracteristicile fiecăruia înainte de a alege care dintre ele se potrivește cel mai bine.

Gazduire partajata

Simplitatea tehnologiei-lingo apare încă o dată. Gazduirea partajată are site-ul dvs. web adăpostit pe un server care găzduiește și alte site-uri web. Serverul poate pune oriunde aproximativ o mie de site-uri web pe același server. La fel de bine aceste domenii pot avea sub-domenii, ceea ce înseamnă că la sfârșitul zilei, un server comun poate găzdui între 3000 și 4000 de site-uri web.

Site-urile de pe gazda partajată împărtășesc resursele de pe computer, inclusiv viteza procesorului, spațiul unității și memoria RAM. Comportamentele fiecărui site afectează în mod direct alte site-uri.

Pro-uri

Cost scăzut

Cea mai mare atragere de hostinguri comune este costul redus. După cum am menționat, există numeroase site-uri web care locuiesc împreună pe același server și partajează aceleași resurse. Ca atare, acești „vecini” împart costul acestor resurse, iar un plan de găzduire poate fi de până la 3-5 dolari pe lună.

Monitorizare constantă

Faptul că comportamentele acestor site-uri se afectează direct reciproc înseamnă că compania server trebuie să mențină monitorizarea constantă a computerului menționat, pentru a asigura că totul continuă să funcționeze fără probleme. Site-urile defectuoase sunt semnalizate și proprietarii au fost anunțați despre încălcări. Aceasta înseamnă că, dacă site-ul dvs. se află pe o gazdă partajată, veți fi înștiințat din timp despre orice eroare sau erori.

Contra

Efect de vecin rău

Distribuirea resurselor înseamnă din nou că, dacă un „vecin” are un comportament neîncetat, atunci va afecta întreaga populație. Acest lucru înseamnă că o persoană cu tendințe antisociale ar putea fi prea mulți vizitatori sau cod defect, ar putea sfârși prin a acoperi peste jumătate din resurse, viteză, memorie RAM, etcetera și poate lăsa majoritatea altor site-uri web să sufere. Gândiți-vă la el ca la un apartament cu apă raționată comună, unde un rezident își spală covorul în fiecare zi.

Site-ul dvs. poate ajunge să sufere timp de dezactivare din cauza unui alt utilizator nepăsător care își găzduiește site-ul pe același server ca al vostru, în ciuda faptului că lucrați în permanență pentru a vă asigura că codul dvs. este curat și conținutul dvs. este corectat..

Valoare finală scăzută

Când plătiți pentru servicii de găzduire ieftine, ar trebui să vă așteptați cu siguranță la un serviciu ieftin. Este posibil ca gazda dvs. web să lucreze din greu pentru a încerca să vă mențină sistemul funcțional, dar cu siguranță nu au atât de multă motivație. De asemenea, cu o mie de site-uri pe server, va dura timp să se pieptene prin site-uri individuale, încercând să stabilească cine ar putea cauza problema. Numeroase site-uri cu probleme din când în când înseamnă că aparițiile de oprire sunt amplificate.

Cine are nevoie de un plan comun de găzduire web?

Planul comun nu este în totalitate o zonă fără efect. Dacă aveți un buget foarte restrâns, acest lucru ar putea funcționa pentru dvs. Din nou, pentru site-urile cu puțin trafic, în jur de 30K vizitatori pe lună, acest plan ar trebui să funcționeze perfect. De asemenea, natura activității site-ului dvs. web este un factor important. Dacă nu încărcați conținut zilnic sau nu solicitați cititorilor să efectueze excursii repetate pe site-ul dvs., atunci acesta este. De asemenea, dacă îți testezi site-ul doar în acest moment, acesta este un plan viabil. Un profil al companiei, un site web al familiei, un jurnal personal și alte site-uri similare se vor încadra perfect în conformitate cu acest plan.

Companiile populare și recomandate de găzduire web din această categorie includ Bluehost, Hostgator, Siteground, InMotion Hosting, iPage și A2 Hosting, toate percepând între 3 și 5 dolari pe lună..

Gazduire dedicata

După cum sugerează și numele, acest pachet de găzduire este dedicat unui site pe server. Site-ul unic preia întreaga bandă de resurse de pe computerul server. Acest tip de serviciu de găzduire se adresează în principal site-urilor mari, care primesc volume enorme de trafic care depășesc 100k vizitatori pe lună. Numărul repetat de solicitări durează atât de mult RAM decât orice alt site de pe același server ar fi sufocat. Este destul de costisitor, cu o taxă care variază între 100 și 2000 $ pe lună.

Pro-uri

Dedicare

Avantajul major al acestui plan este un serviciu dedicat. Totul din unitate este dedicat site-ului dvs. web, ceea ce înseamnă că nu există niciun risc de „efectul vecinului rău”. Ca atare, orice timp de întrerupere va apărea cu siguranță din vina site-ului dvs. sau o problemă cu serverul. Nu există nicio pieptănare în jurul unui morman de site-uri. Pentru o sumă atât de dragă, vă puteți aștepta cu adevărat ca firma de găzduire să acorde o atenție deosebită menținerii site-ului dvs. web.

Personalizare

Fiind singur, gazda web vă permite să faceți specificații cu privire la sistemul de operare, tipul de memorie și alte astfel de elemente care vă simțiți în conformitate cu cerințele dvs. Vă rămâne să faceți multe pe cont propriu după cum considerați de cuviință. Ați putea ridica instrumente suplimentare și orice altceva credeți pentru a vă ajuta site-ul să funcționeze optim.

Contra

Costul ridicat al găzduirii dedicate este o dezactivare. Ei bine, nu ar trebui să fie, pentru că înseamnă că pachetul nu este ceea ce doriți, iar dacă site-ul dvs. este atât de mare, vizitele clienților ar trebui să suporte confortabil costurile de abonament. Cu toate acestea, uneori ai impresia că furnizorii profită de unicitatea sa pentru a supraîncărca clienții.

Libertatea de a optimiza vă va cere să aveți un grad de cunoștințe informatice sau să folosiți serviciile unui expert. Costul suplimentar poate fi considerat ca un dezavantaj.

De asemenea, în cazul unei defecțiuni hardware, sunteți bine și cu adevărat făcut pentru și singuri.

Pentru cine este acest pachet?

Site-uri mari, cu numeroase vizite pe zi. Site-urile internaționale de știri și site-urile de vânzări online pot necesita un astfel de server să rămână la curent. De asemenea, pentru site-urile cu cerințe hardware speciale sau cerințe de confidențialitate ridicate, aceasta este o alegere bună.

Gazdele web recomandate pentru găzduire dedicată includ Bluehost, Liquidweb, Hostgator și Inmotion. Citiți mai multe despre cei mai bine dedicați furnizori de hosting aici.

Gazduire Virtual Private Server (VPS)

Această formă de găzduire web presupune închirierea spațiului pentru site-ul dvs. web pe multe servere virtuale existente pe Cloud. Este cea mai nouă și mai avansată formă de găzduire și a încercat să încorporeze caracteristicile de găzduire partajată și dedicată și a ironizat principalele puncte slabe ale acestora. Este un serviciu de găzduire web partajat cu avantajele unui serviciu de găzduire dedicat.

Lucrul bun despre serviciile cloud este dinamismul lor, în principal, taxând pentru ceea ce folosești de fapt, mai degrabă decât pentru o rată fixă, indiferent de ce folosești. Acesta combină o rețea de calculatoare cu o mare putere care lucrează împreună pentru a furniza servicii de găzduire. Serviciul elimină defectele efectelor proaste ale vecinului pentru a oferi un server dedicat, dar în același timp reduce foarte mult costul serviciului.

Costul total al găzduirii variază între 10 și 50 USD pe lună. Dacă sunteți în căutarea de găzduire VPS ieftină / bună, consultați ghidul nostru VPS ieftin aici.

Pro-uri

VPS oferă o mare securitate pentru site-ul dvs. Datorită amalgamării mai multor calculatoare, riscul de hardware este redus la minimum. Calculatoarele funcționează ca o serie de backup-uri, permițând servicii continue chiar și în perioadele de întreținere.

Securitatea datelor este, de asemenea, sporită, deoarece nu există un singur computer pe care sunt stocate datele.

Pachetul permite, de asemenea, o creștere perfectă a site-ului dvs., pe măsură ce faceți scară pe înălțimea traficului și a datelor.

VPS reprezintă Virtual Private Server și este probabil cel mai popular serviciu la care puteți face upgrade și poate fi și cel mai bine echilibrat.

De asemenea, sunt ușor de configurat pentru a se potrivi cu nevoile site-ului dvs..

Contra

Singura opțiune a unui server VPS este că costurile lunare sunt dincolo de atingerea unui site web de pornire sau de testare, pe care intenționați să-l ocupați pentru plățile proprii.

Cine are nevoie de un serviciu de găzduire web VPS?

TOATA LUMEA! Aceasta este cea mai bună alegere a proprietarului site-ului modern! Dintre cele trei categorii de găzduire web discutate, trebuie să fi observat că VPS prezintă cele mai multe avantaje. Această categorie, în virtutea faptului că este cea mai modernă, a luat lecții de la cei doi predecesori și a construit pe ele pentru a oferi cel mai bun model de găzduire web disponibil pentru proprietarii de site-uri până acum.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de site nou sau un utilizator experimentat care s-a confruntat cu probleme și / sau dorește să se îmbunătățească, aceasta este alegerea pentru dvs. Dacă sunteți o afacere mică, cu perspective de creștere, VPS vă va permite să creșteți prin niveluri fără probleme. Acesta va face față creșterii traficului, creșterea datelor și complexitatea site-ului web, fără să fie nevoit să vă transferați fișierele și bazele de date la fiecare rând.

InMotion este cel mai recomandat serviciu de găzduire web VPS.

Există alte câteva servicii de găzduire web, dar toate sunt modelate în jurul celor trei categorii discutate mai sus. Alte categorii de găzduire includ:

Gazduire WordPress

WordPress este o platformă populară de blogging. Acest tip de gazdă este destul de optimizat pentru securitatea și viteza platformei WordPress.

Iată alegerile mele pentru cea mai bună găzduire WordPress.

reseller

Este un serviciu de găzduire web partajat care vă permite să re-vindeți spațiu către terți. Acestea vă oferă un software suplimentar care vă va ajuta să vă facturați clienții, precum și avantajele, cum ar fi șabloanele gratuite ale site-ului pentru a vă ajuta să atrageți clienți. Controlul se face de obicei prin Web Host Manager (WHM)

Colocare

Aceasta implică achiziționarea propriului server și ducerea acestuia în locația gazdei web în loc să-l aducă la sediul dvs. Vă oferă un control complet asupra serverului dvs., oferindu-vă, în același timp, avantajele unei alimentări constante și a unei întrețineri de specialitate.

Găzduire web gestionată

Gazdele controlează și întreține hardware-ul și vă oferă un control absolut asupra software-ului.

-ECommerce Hosting

În principal pentru comercianții care doresc să vândă produse direct de pe site.

Gazduire web și creatori de site-uri web

Gazdele web construiesc site-uri?

Deși mulți utilizatori noi cred că o fac, gazdele web nu construiesc de obicei site-uri web. Unii îl pot oferi ca pachet suplimentar și separat, dar nu sunt principalele lor afaceri. Majoritatea sunt de obicei specializate în furnizarea de hardware și software pentru a sprijini site-urile pentru a-și menține prezența online.

Gândiți-vă de exemplu la o gazdă umană. Când rugați pe cineva să vă găzduiască acasă și acesta este de acord, care este următorul pas? Așa, te muti acolo singur. Persoana complet făcută. Nu te construiesc în niciun fel. În mod similar, construiți un site web, atunci când sunteți mulțumit, așa cum ați dori să apară în lume, îl duceți la compania gazdă pentru a-l face accesibil.

De acolo, faceți măsuri pentru a informa potențialii vizitatori pe care doriți să le vizitați sau să le utilizați site-ul dvs. despre disponibilitatea acestuia și să le furnizați adresa.

Acestea fiind spuse, există mai multe companii care se specializează în a vă ajuta să vă construiți site-ul. Construirea unui site web de la zero poate fi un proces lung și obositor. Cu toate acestea, datorită unor experți și companii generoase de codificare web, există instrumente care să vă ajute să atingeți acest lucru. Nu trebuie să începi de la zero. Constructorul web la alegere va depinde de flexibilitate, cost, teme, receptivitate la temă, preț, securitate, export și restaurare de site-uri web, printre altele.

Iată câteva instrumente web populare care vă pot ajuta, sau designerul ales, să construiți un site web de punte de top și să vă pună pe ultimul tur la web hosting:

Wix

Acesta este unul dintre cele mai populare instrumente de construcție web, oferind peste 500 de șabloane profesionale cu modele îndrăgite. Șabloanele vin cu o structură, conținut și aspect gata, lăsându-vă doar să trageți și să înlocuiți conținutul cu ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizatorii care nu sunt deosebit de buni cu designul.

O altă caracteristică atractivă a Wix este dinamismul său. Instrumentul este actualizat în mod regulat cu noi funcții și modele pentru a răspunde lumii web în continuă schimbare. Dispune de Wix ADI, care este un instrument de inteligență artificială de design care vă permite să generați automat primul design al site-ului dvs. web.

Constructorii s-au plâns de apariția anunțurilor pe platforma gratuită, de dificultatea de a schimba șabloanele și de incapacitatea de a gestiona site-uri mari de comerț electronic..

Peste 103 milioane de site-uri web sunt alimentate de Wix.

Citiți recenzia mea despre Wix.

Weebly

Weebly este laudat pentru frumusețea și receptivitatea mobilă a proiectelor sale. Șabloanele sunt minimaliste, oferind o finisare generală. De asemenea, oferă libertatea de a face personalizare, de a schimba fundaluri, miniaturi etc., fără a fi nevoie să interferați cu codul. Acest lucru îl face potrivit pentru constructorii care nu sunt foarte conversați cu codul web. Alți constructori necesită să efectuați unele codări pentru a schimba acest lucru.

Au existat reclamații cu privire la numărul limitat de platforme de plată suportate de Weebly, dar acestea au fost soluționate prin adăugarea PayPal și Apple Pay pentru a suplimenta Stripe.

Citiți recenzia mea Weebly

Jimdo

Jimdo este un constructor de site-uri cu echipe răspândite în toată lumea, ceea ce îl face potrivit pentru constructorii a căror primă limbă nu este engleza. Permite o mare libertate de cod prin editarea a ceea ce este pe șablon. De asemenea, are o platformă gratuită, Jimdo gratuită, fără limitarea duratei de membru.

Alți constructori populari includ Godaddy, Shopify, IM Creator și Squarespace.

Concluzie

Dacă ați trecut prin analiza detaliată a lumii de găzduire web discutată mai sus, acum sunteți bine informați despre acest subiect și sunteți gata să vă configurați în călătoria dvs. de găzduire pe site. Alegerea suprafeței de găzduire web va fi informată de o serie de factori, de la bugetul disponibil până la proiectarea site-ului dvs. web și la scopul în care acesta este destinat să îl servească. Cu cât site-ul este mai complex și mai activ, cu atât mai avansat va fi nevoie de funcțiile de găzduire.

Site-urile web mici și personale pot fi găzduite confortabil pe serviciul de gazduire web partajat. Cu toate acestea, vor exista perioade de criză ocazională care decurg din efectul rău al vecinului. Aceasta este într-adevăr o chestiune de întâmplare. Dacă toate site-urile de pe un server comun sunt curate și mențin un flux moderat de trafic, atunci lucrurile se mișcă fără probleme. Cu toate acestea, la punctul în care unul sau mai multe site-uri au crescut și trebuie să treacă la nivelul următor, alte site-uri web de pe același server trebuie să sufere.

Site-urile mari cu mult trafic vor necesita un serviciu mai dedicat, probabil pe un server dedicat sau VPS. Serverul dedicat vă va oferi o experiență mai personalizată și vă va permite să reglați resurse pentru cele mai bune funcționalități, fără a-i afecta pe ceilalți.

Categoria de găzduire VPS este cel mai avansat, cel mai modern și mai benefic serviciu de găzduire web. Este viabil pentru site-urile web din toate categoriile și oferă unele dintre cele mai mari avantaje în cadrul cercurilor de găzduire web.

Nu uitați, există numeroase alte categorii de găzduire web, dar toate provin din categorii partajate, dedicate și VPS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector