A legjobb infographics gyűjteménye

Gondolhatjuk, hogy a mai tudáshoz való könnyű hozzáférés világában az a tény, hogy olyan vizuális és adat nehéz, mint az infographic, csak néhány évtized régi lehet. Az infographic azonban évszázadok óta létezik, még akkor is, ha eredetileg nem elismerték ilyenként. Először megvitatjuk, hogy mi az infográfia pontosan és milyen célból szolgál, majd belemerülünk a gazdag és meglepően hosszú történelembe, amely átfedi az infográfia létezését, mielőtt végül bemutatjuk a 100 legjobb infografikát, amelyet készítettek, és mi teszi őket a legjobbak legjobbja.


Contents

Mi az az infographic??

A szívében az infographic az adatok vizuális megjelenítése. Hagyományosan, a marketingszakemberek eszközként használják fel reklámozásra / reklámozásra. Ez egy gyors és egyszerű vizuális eszköz, amely az olvasó számára sok kompakt információt szolgáltat anélkül, hogy sok olvasásra lenne szükség.

Ezenkívül megkönnyíti a megjelenített adatok megértését. Mivel az agyba továbbított információ 90% -a vizuális, az infographics hatékony módszer valaki hatékony időn belüli oktatására. Mivel a jól megtervezett infografikákat 30-szor nagyobb valószínűséggel olvassák el, mint bármely szöveget, világos céljuk van.

Az infografikákat elsősorban az oktatáshoz használják. Függetlenül attól, hogy ez az oktatás valamilyen történelemrõl, egyes államok demográfiai, szavazási tendenciáiról vagy két üzlet összehasonlításáról szól, az infographic médium az információ átjutására. Mivel ez vizuálisan kényszerítő – legalábbis hatékony infographics – a célközönség elmegy, ha gyors pillantással megismer valamit a témáról. Ez évszázadok óta használt eszköz.

Az infographic meglepően hosszú története

Az infographics legkorábbi példáinak egyike a 11. században készült, amely ábrázolta az égbolton mozgó bolygók mechanizmusát. A 18. század körül kezdődött az infographics teljes körű használata. Ennek oka az a tény, hogy addig nem volt sok adat gyűjtve. Nincs adat azt jelenti, hogy nincs semmi információ. Az ebben az időszakban alkalmazott példa a Joseph Priestley által létrehozott történelmi alakok ütemterve. Az életrajzok száma közel 2000 volt.

Amikor a 19. század megérkezett, az infográfia teljes mértékben felhasználásra került. Az országok új információkat gyűjtöttek és elemeztek az időjárással, a gazdasággal és a népességgel kapcsolatban. William Playfair elismeri a híres kördiagram feltalálását, és a búza költségére és a bérnövekedésre vonatkozó információkat felhasználva olyan infografikát készített, amely azt mutatta, hogy a bérek növekedtek annak ellenére, hogy a közvélemény szerint a búza költsége növekszik. Továbbra is az infografikát fogja használni a lakosság tájékoztatására, elsősorban a gazdasági tendenciákról.

André-Michel Guerrynek az 1830-as években az a hite, hogy az elsõk között árnyékolásokat használt az adatok bemutatására. Ezeket a tényszerű megjelenítéseket nem mindig fogadták el, mivel ellentmondtak annak, amit akkoriban igaznak tartottak. Az infographics is járult hozzá járványokhoz.

André-Michel Guerry készítette ezt a bűncselekmények és utasítások összehasonlító térképeit.

John Snow 1854-ben vázolta a kolera hangulatát Londonban, és látta, hogy a betegek nagy része a Broad Street-i vízszivattyú környékén helyezkedik el. Ez az infographic tájékoztatta a városi tanácsot, amely eltávolította a szivattyút és véget vet a járványnak.

A polgárháború történelem óráiban valószínűleg megismerkedett a tábornokokkal és a csatákkal, de valószínű, hogy nem tudta meg, hogy az infográfia hogyan segített az északnak a háború megnyerésében..

Készült egy Virginia térkép, amely ábrázolja, hol helyezkedtek el a legnagyobb rabszolgák koncentrációja – és hol nem voltak. Láthatóan látva, Lincoln elnök kidolgozta egy Kelet-Virginia – ahol magas rabszolgák koncentrációja volt – beillesztési tervét Nyugat-Virginia ellen. A vélemény szerint Virginia nyugati része valószínűleg nem akarja olyan keményen keményezni valamit, amit nem használtak fel. Ez a gondolkodás gyümölcsözőnek bizonyult, és Nyugat-Virginia végül leszakadt a fő államtól, hogy saját államává váljon. Lincoln elnök továbbra is a rabszolga-koncentrációról szóló infografikát fogja használni, hogy tábornokaihoz utaljon, hol lehetnek a legmegfelelőbbek csatáikban..

Az alábbiakban látható egy hasonló infographic, amelyet 1860-ban készítettek az Egyesült Államok nyolcadik népszámlálásának részeként. A rabszolgák megoszlásának bemutatására a Belügyminisztérium megbízta.

A történelem másik fontos alakja az infographicsot is felhasználta a szennyvízkezelési feltételek megváltoztatására. A Firenze Nightingale észrevette a higiénia – vagy annak hiánya – tendenciáját és a katonák halálos áldozatainak számának növekedését a krími háború alatt. Együttműködött William Farr statisztikával, és rájött, hogy ösztöne helyes volt.

A halálesetek jelentősen növekedtek a rossz higiénia miatt, még inkább, mint a csata során elkövetett halálesetek. A Nightingale bemutatta ezt az információt Victoria királynőnek – tömör, könnyen érthető infografika útján -, és a királynő és a parlament gyorsan bevezette az egészségügyi protokollokat. Az infographic ereje, ebben az esetben, nemcsak a háború árapályát tudta megváltoztatni, hanem egy olyan egészségügyi bizottságot is felállított, amely örökké tart..

Nyilvánvaló, hogy a számítógép létrehozásával és az internet széles körű használatával az infographics életcímszerûvé vált. Ha több adat áll rendelkezésre, a kijelzők több vizuális ábrázolására van szükség a nyilvánosság tájékoztatásához. Az alábbiakban felsoroljuk a 100 legnépszerűbb infografikát.

Mi teszi a nagyszerű infographic?

Ahhoz, hogy egy infográfia nagyszerűnek tekinthető, nemcsak hatékonyan kell kommunikálnia, hanem vizuálisan is vonzónak kell lennie. A szóban forgó grafikának fel kell hívnia az olvasó figyelmét, tájékoztatnia kell és ösztönöznie kell arra, hogy megossza azt, hogy továbbadható üzenete tovább továbbadható legyen..

Ha az infográfia nem képes egy összetett témára, és egyszerûsíti, és megkönnyíti a megértést, akkor ez egy gyenge grafika. Ezeket a szakértői vélemény és tapasztalat alapján választották ki. Az alábbiakban felsoroltak megfelelnek e kritériumoknak.

Serif VS Sans

Mert ami hihetetlenül unalmas tárgy lehet, az információk felbontása és elválasztása megkönnyíti, de sokkal kellemesebbé teszi az olvasást. A két oszlop összehasonlító ábraként tökéletesen működik, és az egyes oldalak színének megtartása elősegíti a tisztaságot.

Idő találmánya Poll

Ha nagyon sok információval kell átjutni, akkor elengedhetetlen annyi kép felhasználása a korlátozott szövegmennyiség fenntartásához. Ugyanazon színű témák használata az egészben is összetartást teremt és kellemes a szemnek. Az egyszerű művészeti segédeszközök a tények emésztéséhez.

50 év, 50 játék

A nosztalgia játék szinte mindig sikeres. Noha ez az infográfia egy bizonyos közönséget céloz meg, szinte garantált, hogy bevonja őket. Az egyszerűség és a jól ismert termékek használata a grafikában érzelmi kapcsolatot teremt az olvasó és a grafika között. A színek elnémulnak, így a képek elmondhatják a történetet.

Te VS John Paulson

Valószínűleg ez az interaktív infographics nagyapa. Az egyik első valóban vírusos infografika, amely eljutott az internetre, Ön, John Paulson, 2011-ben óriási felkelést váltott ki, és a mai napig továbbra is linkeket gyűjt a tulajdonosának, a MahiFX-nek..

A formatervezés nagyon egyszerű, de rendkívül vonzó a felhasználóval, és olyan darab, amelyet sok márka megölne.

A szén-dioxid-költségvetés

Noha a grafika egy kicsit hosszú, a szén-dioxid-költségvetési darab egy tonna információt tartalmaz, oly módon, hogy az információk könnyen érthetőek legyenek, az olvasó azonban nem érzi magát úgy, mintha túlterhelt volna az információkkal. A művészet vonzó és a színek megnyugtatóak.

A Mindenható dollár

A grafika információk érdekes művészeti stílusa miatt fel kell venni a listát. Ha a hagyományos árnyékolással jelzi a nagyobb sűrűséget, a grafika friss információkkal szemléltetve és gyorsan megérthető módon jeleníti meg az információkat. Számos tény összeállt egy egyszerű félkörben.

30 lövés

Néma háttérrel a kiválasztott koktélok színei kiemelkednek az olvasó számára, ily módon felhívva a figyelmet az alább felsorolt ​​összetevőkre. Ebben az esetben nincs szükség nagy szövegre vagy nyilakra, mivel a szín elvégzi az összes munkát. Egyszerű, minimális és hatékony tanítás egy koktél készítéséről.

Feng Shui Infographic

Ennek az infográfianak az alakja finoman húzza az olvasó pillantását lefelé, óvatosan javasolva, hogy kövessék a nyíl útját és olvassák tovább. Ez egy hatékony és kényes mechanizmus, amely az olvasót elkötelezi a bemutatott információkkal, és ösztönzi őket a tények követésére.

3D mezőgazdaság

Nem a legszexisebb rések az interneten, de ez a mezőgazdasági holding gyártott valami nagyon tisztességes dolgot, amely sok linket vonzott. Bonyolult információkat ad az üzletről, világos képekkel, amelyek gyorsan közlik a vállalattal kapcsolatos információkat, amelyeket rendkívül könnyű felhasználni.

Észak-amerikai pillangók

Ha animációt ad hozzá az infographichoz, még szórakoztatóbbá és vonzóbbá teheti az olvasót. A pillangók szárnyai csapkodnak, amikor az olvasó megtanulja, hogy mi a helyzet és hol vannak a világon. A háttér elnémítva, lehetővé téve maguknak a pillangók behúzását az olvasóban.

Közösségi média képek méretű csaló lap

Nem azért helyezem el a sajátomat, mert nem gondolom, hogy ez hihetetlen munka, hanem egyszerűségének és azért, hogy mennyire jól sikerült elkészíteni a domainhez vezető vonzó száz hivatkozás szempontjából.

Az infographics-nak nem kell feltűnőnek vagy interaktívnak lennie ahhoz, hogy sikeres linkmágnessé váljon.

Tipográfia Infographic

Gyönyörűen megtervezett infographic a 100 legjobb betűtípusról. Nagyon jól megmagyarázza a tipográfia alapjait, és megjeleníti a „legjobb” és a legnépszerűbb betűtípusokat.

Észak-Amerika madarai

Kiváló vizuális erőforrás az Észak-Amerika madarai számára. Jól megtervezett és ábrázolt, valamint hihetetlenül átfogó. A színek és formák ilyen sokfélesége az infographic-ban igazán szépé teszi.

Ebben a grafikában nagyon sok minden zajlik, de mivel ez a képekhez nem igazán szűkíti a szöveget, nem tűnik túlnyomórészt. Az olvasók gyors pillantást vehetnek rá, észlelhetnek néhány madarakat, amelyeket felismernek vagy érdekelnek csak kép alapján, és felfedezik a nevüket.

Bloomberg milliomosok

Imádom ezt az interaktív infographic képet. A fehérett-fekete kombináció ismét rávilágítja az olvasót azokra a arcokra, akiket felismerhetnek vagy nem ismerhetnek fel. Okosan, a nevüket közvetlenül az arc alatt helyezik el, ha az olvasó nem ismeri a képeket, és pénzüket egy pillanatra vonzó vörös vörös írás írja elő, pontosan ez felett..

A Bloomberg nagyon jól képes tartalmak készítésére, és ez a darab nem különbözik egymástól. Rengeteg linket és megosztást generált, és ezt a grafika is megtette. Nem igazán olyan jól optimalizálva a SEO számára, de nem hiszem, hogy ez volt az interaktív infographic pontja.

Az internetes függöny mögött

Ez az infographic teszi a listát annak megjelenítésére, hogy milyen erős fehér szöveg lehet nem fekete, sötét háttérrel. A fekete-fehér olykor a szem számára túl durva, vagy akár unalmasnak tekinthető. A sötét árnyék használata fehér szöveggel biztosítja, hogy a szöveg könnyen olvasható legyen.

Koffein a népszerű termékekben

Szeretem, hogy az infographics elősegítheti az emberek viselkedésének változását azáltal, hogy oktatja őket. Ez csak ezt teszi.
Vessen egy hosszú kemény pillantást erre a darabra. Ha ezen italok közül napi vagy heti rendszerességgel rendelkezik, akkor nyilvántartást kell készítenie és meg kell változtatnia az utat! Nagyon jól megtervezett. Az adatok ponton vannak, és jól kommunikálhatók a nézővel.

Sangria

Az infographics néha a művész álmainak kihívása lehet. A szórakoztató művészet hozzáadásával a művész nemcsak elmondja az átadandó információk történetét, hanem lehetővé teszi az olvasó számára, hogy élvezze annak megtanulását. A szórakoztató művészet ugyanolyan hatásos lehet, mint az oszlopdiagramok.

két

Gepárd: a Nature’s Speed ​​Machine

A három oszlop kialakítása a szem számára élvezet. A használt szimbólumok elősegítik a memória kiváltását és az olvasó számára történő hatást, különösen a sportkocsik vonatkozásában, hogy a gepárd valóban milyen gyorsan képes futni. A jobb oldali sebességmérő használata megerősíti a témát.

A sikeres emberek kreatív rutinjai

Két gomb segítségével a következő grafikonok gyors megmagyarázásához az olvasók számára egy pillantást vehet, amit tudniuk kell. Az óra tervezéseként történő használata annak bemutatására, hogy az egyes kreatív figurák miként használták az idejét, mind gyakorlati, mind kreatív választás. Az ábrák képei segítenek az érdeklődés megszerzésében.

Az élet története

Az adatok megjelenítésének ez az egyedülálló kialakítása a színcseppek felhasználásával hangsúlyozza az általuk szolgáltatott információk bizonyos részeit. Humorral egészítik ki az érdeklődést és az érdeklődést. A művészet minimalizálása és sok szürke terület megtartása ebben a példában a grafikát tisztavá és professzionális megjelenésévé teszi.

A legjobb karrier az Ön személyiségtípusai számára

Láthatjuk, hogy a színes pszichológia is játékba kerül ezzel az infographic-lal. Ezúttal úgy döntöttek, hogy olyan színeket használnak, amelyek szerintük alapvetőek a személyiségtípusok. A személyiséggel korrekt szín használata a bemutatóban okos és intelligens módszer további információk hozzáadására.

Mi a mély web?

A grafika témáját metaforaként használva a művészet létrehozásához itt ügyesen dolgozik. Nem csak szórakoztatóvá teszi az olvasást, hanem a látványtársak szinte egy történetet mesélnek el, minél tovább megy az olvasó szeme. Mesterien készített szórakozásból és oktatásból.

Híres kreatív emberek napi rutinja

Az előző infographichoz hasonlóan ezek az adatok a kreatív folyamat helyett bizonyos egyének rutinjával kapcsolatosak. Azt is választotta, hogy a megadott színekkel ábrázolt oszlopdiagramokat használ, nem pedig az órát. A betűtípus választása olvasható és elég határozott ahhoz, hogy felhívja az olvasó figyelmét.

A videojáték-vezérlő evolúciója

Engem illetően ez valószínűleg valaha a kedvenc infographic. Olyan emberekhez vonzza őket (játékosok, geek, akik a 70-es évek végén, a 80-as évek elején születtek), mivel ez csak egy műalkotás, és nosztalgikus utat biztosít gyermekkorunkba.

A „Videojáték-vezérlők evolúciója” a Pop Chart Lab praktikus munkája, amely elkészítette a „videojáték-vezérlő rendszerek teljes családfáját. Ide tartoznak a joystickok, kéziszámítógépek, evezők, gamepadok és játékkesztyűk. ”

Minden aktív műhold, amely a Föld körül kering

Egy másik interaktív darab, ez az infographic büszkélkedhet a Föld körül keringő műholdak megjelenítésével. Bár a körök száma kissé félelmetesnek tűnik, a grafika óvatosan lágy színeket használ, hogy ne feszítse meg a szemét, és egy számozott grafikonra ábrázolja, hogy megértse a Földtől való távolságot..

A diagram videojáték-vezérlők

Ha ez csak szöveges információ lenne, a vezérlők listája unalmas és figyelemre méltó lenne. Az infographic azonban képet nyújt minden leírt vezérlőről, kiegészítve a nevet és a képet, és elősegítve a memorizálást. A grafika részletezi a klasszikus vezérlő mintázatát is, a színeket az egész darabban egységesen felhasználva.

Tartós ülés & Álló

Az egyszerűsítés és magyarázat szempontjából a legnehezebb információ néhány orvosi téma. Ez a grafika óvatosan használja a művészetet és a modelleket az orvosi kifejezések lebontásához. A művészet gondos elhelyezése az információt lefelé olvashatóvá teszi, hasonlóan a gerinc alakjához, vonzó, egyszerű és informatív.

Ismerje meg csakráit

A jobb háttér használata, mint ebben az esetben, hozzájárulhat az üzenet megerősítéséhez, amelyet az infographic megkísérel küldeni. Mint ebben az esetben is, megmutatja az egyes csakrák elhelyezkedését. A sötét háttér színes képekkel felhívja a figyelmet, és felhívja az információ megértéséhez a leginkább szükséges információkra.

Milyen kódot kell megtanulnom?

Az információk gondos blokkolása és elválasztása segíthet abban az esetben, ha túl sok információ van ahhoz, hogy simán elhelyezzenek egyetlen infographicon. Ez nem csak lehetővé teszi az olvasó számára a szünetet a kép olvasása és beolvasása során, hanem a távolság megkönnyíti a.

Mi a GMO??

Az infographic megfelelő és vonzó háttere lehetővé teszi a lista elkészítését. A témát felhasználva a háttér elősegítésére, a sötét szín lehetővé teszi a világos szöveget és a hűvös színeket, amelyek célja a szem elragadtatása, nem pedig elfojtása. A nyilak gondos elhelyezésével az olvasó simán vezeti az információt.

A kézírás pszichológiája, amit írsz

Ez az infographic teszi a listát, mert a téma témáját művészileg használják, mint a legfontosabb figyelmet a szemre. Hűvös és vonzó színekkel a toll nem csak a grafika témáját hangsúlyozza, hanem oly módon van orientálva, hogy az olvasó szemét lefelé vezesse..

Hogyan működik a Google

Mese Két Tehén

Néha a humor a legjobb módja az új információk bemutatására. Mivel az emberek nem szeretik, hogy tévedek a véleményükben, a pajzs leküzdésének egyik módja a szatirikus humor. Ez a grafika hatékonyan mutatja be, amely szórakoztat, informál, és csak egy kicsit szórakoztat.

Tölcsér Inc gyár

Ez a szórakoztató grafika a Hol van Waldo felé? könyveket, amelyek annyira élvezték. A nosztalgia játék vonzza az olvasókat, és ez a grafika különösen lehetővé teszi az olvasó számára, hogy az óvatosan elhelyezett piros nyilak segítségével végigvágják az információs történetet. Ez egy tudás nyoma!

Hip Hop terv

Ez az infographic szinte önmagában műalkotások, a zene elágazása a Hip Hop műfajában. Ez lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen áttekinthesse bizonyos műfajok hatásait és elágazását egy átfogó zenei stílusban. A nagy buborékok lehetővé teszik az olvasó számára, hogy vonuljon vissza a vizuális utazásból.

A tervezés ABC-je

Egy igazán jól megtervezett infographic, amely felsorolja a tervezési elemek a – z elemeit.

The Beatles – A legtöbb dal írta

Azok számára, akik leginkább a zene felé hajlanak, az infographic könnyen megjeleníthet valami hasonlót, amely itt látható. Annak elemzésekor, hogy ki írta a legtöbb dalt a Beatles-ben, ez a grafika megkétszerezi az információt azzal, hogy megadja, hogy melyik évben is írták a dalt. A színek vonzóvá teszik a nyilakat.

A rap nevek taxonómiája

Megint bemutatva, hogy a viszonyok hogyan könnyedén követhetők a vizuális grafikán keresztül, ez az infographic elemzésének arra törekszik, hogy lebontja a rap-neveket. Szórakoztató és könnyen követhető, a grafika színeket használ az ágakban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az olvasó nem veszíti el az összes információt.

Közös MythConceptions

Ebben az infographic egyszerű szimbólumok megragadják az olvasó szemét, miközben rövid és egyszerű szöveget használnak az információk átjuttatására. Az a fejléc, amelyet minden adat elmosódása előtt használtak, szintén felkelt az olvasó érdeklődését és kíváncsiságát. A fejlécek elég hatékonyak, így a következő szöveg tetszőleges lehet.

Híres írók alvási szokásai

A híres alakok szokásainak egy másik vizsgálata, ez a grafika a kulcsot az olvasó tetejére helyezi. Ezt követően az információt olvasható oszlopdiagramon tüntetik fel, a művész személyes portrékkal készítve, hogy az olvasó minden figurájára rávilágítson..

Fantasztikus fiktív sörök

Az információ és a szórakozás nem mindig exkluzív. Ez a darab megmutatja, hogy a kreativitás hogyan tud informálni és lehetővé teheti az olvasó számára a jó időt. A semleges háttér lehetővé teszi az egyes palackok kitűnését, az egyes színes címkék felhívják az olvasó figyelmét az egyes palackokon bemutatott viccre..

A leggyorsabb hajó az univerzumban

Ez az érdekes darab keveredik a tényekkel a fikcióval. Tényleges sebességgel kezdve a tudományt és a matematikát használja kiszámítani a későbbiekben kitalált fikciós űrhajók javasolt sebességét. Az egyes kérdéses hajók képeivel az olvasók felismerhetik az általuk ismert hajókat, és esetleg felkérést kapnak arra, hogy vizsgálja meg azokat a módokat, amelyeket nem tovább.

Repülési videók felújítva

Ezen infographic animációja szinte hipnotizáló. A mozgás önmagában elbűvöli az olvasót, hogy felfedezze az információk mellett gondosan elhelyezett információkat. A lila szín használata kellemes a szemnek, és a kontrasztos csipesz és narancs a repülés demonstrálására világossá teszi a szárnyak mozgását.

Repülések az égen

Talán az egyik legjobb interaktív infografika, amelyet valaha készítettek, ez a válogatás nemcsak információt nyújt a légi közlekedésről, hanem él. Az információ friss, pontos és bármikor hozzáférhető. Ha ez nem lenne elég, ez a ábra a repülés forgalmát is mutatja az elmúlt 100 évben. Ez sok adat.

Étel- és borpárok

Azok számára, akik élvezik a finomabb dolgokat az életben, vagy azoknak, akik jól megkeresett éjszakát terveznek, ez a táblázat segítséget nyújt a bor tökéletes párosításának felfedezésében bármilyen étkezéshez. A diagramstílus megkönnyíti a grafika olvasását, a színe vonzóvá teszi, és növeli a funkcionalitást.

Melegjogok az Egyesült Államokban – államonként

Az infographic sugárirányú kialakítása megkönnyíti az információ navigációját. A szivárvány színeinek használata rontja a grafika tárgyát. Egyes emberek védetlenségének vizuális vizsgálata empátiát idézhet elő az olvasóban. Ez a fajta grafika, amely a gyűléseket inspirálja.

A gyűlölet földrajza

Az infographics ellentmondásos is lehet. Ez az interaktív darab a gyűlöletkeltő beszédeket tartalmazza a Tweetek útján. Ezeket a tweeteket ezután elhelyezik és a térképre helyezik az olvasó élvezete érdekében. Ha ez a megdöbbentő információ még öröm is lehet, akkor ez a grafika biztosítja. Ezek az adatok minden bizonnyal felidézhetik a beszélgetést.

Hogyan működik egy autómotor

Azok számára, akik nem olyan apával nőttek fel, aki lelkesen tanította egy autó javítását, ez a grafika szépen bemutatja, hogyan működik az autó motorja. A mozgó darabok figyelemfelkeltőek, és a szín használata elősegíti az egyes szakaszok lebontását. A tervrajz megfelelő és elegáns.

Hogyan működik a kézifegyver?

Az autómotorhoz hasonlóan ez a darab elmagyarázza, hogyan működik a pisztoly, amikor egy lövöldöznek. A tervrajz stílusa ismét vonzó élményt ad a grafika számára. A színek használata a leírt szakasz kiemelésére lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen kövesse és megértse a fogalmakat.

Parrott modell

Az odakinn jelentkező szerelmesek számára ez egy lenyűgöző infographic az érzelmekről és az őket leíró szavakról. Vagy inkább rámutat az érzelmekre, amelyek leírására nincs szavak. A buborékok és az ágak használata könnyen megmutatja a korrelációkat, és a grafika egésze hihetetlenül mélyreható.

Mennyire gyakori a születésnapod?

Az egyik módja annak, hogy kapcsolatot létesítsenek egy másik személlyel, ugyanazon a születésnapon osztoznak. Ez a grafika hihetetlen részletességgel megy be a nap születésének népszerűségére. A hagyományos árnyékolási módszerrel nagy mennyiségek jelölésére a grafikon további részleteket nyújt a napról, ideértve a fogamzás dátumát.

Mennyire van Mars felé?

Ezt az igazán okos oldalt a rendkívül kreatív David Paliwoda készítette. Megmutatja a felhasználónak, hogy milyen messze van a Mars a Földtől. Ez úgy történik, hogy bemutatja a távolságot egy olyan metrikus mutatóban, amelyet a legtöbb Internet-felhasználó megérthet…. pixel. Tehát ha a Föld 100 pixel széles lenne, milyen messze lenne a Mars?

A 100 m története

Mennyire gyors a LAFD

Egy olyan helyen, ahol a tüzek időnként rohamosan futhatnak, rendkívül fontos tudni, hogy mennyi időt vesz igénybe a tűzoltóság egy adott hely eléréséhez. Ez a térkép rendkívüli részletességgel megy be a válaszidő megjelenítéséhez, sőt azt is sugallja, hogy a hely meglehetősen fontos. Természetesen hagy valamit, ami kívánatos.

Hány ember öl drónokat?

Az érzelmekre és a sokk faktorra támaszkodva ez a grafika az olvasó történetét veszi át arról, hogy egy adott évben hány embert öltek meg drónok. Bemutatva a célzott egyének halálát civilek és gyermekek körében, ezt a grafikát úgy tervezték, hogy a közönség válaszára hivatkozzon, és így is jól működik.

Mennyit keresnek a zeneművészek online?

Milyen gyakran csinálják a francia csókot?

Ez a szórakoztató darab felkészíti az utazókat annak valószínűségére, hogy üdvözletként megcsókolják őket Franciaországban. A gondosan kiválasztott színárnyalatokkal ez a térkép nagyon részletessé válik, miután az olvasó kissé tovább zoomált. Az adatok gyűjtése önmagában is grafikus.

Hogyan kezdte Steve Jobs

Ez a egyedülálló átmenet a sugárirányú kijelzőről a folyamatábrára egy szórakoztató út, amely az olvasókat vezeti Steve Jobs életében. A litle pálcika áttörést jelent a szövegből, és az olvasót továbbmozgatja a következő részre. A grafika nem fél el a rúdaktól.

Hogyan lehet produktív

Az eredményes hatalmas szó az infographic azonnali rajza. A színes vonalak könnyen lehúzzák az olvasót az egyes szakaszokhoz vezető csavarodási útvonalakon. A színek megkülönböztetik a különböző módszereket az olvasónak, amely eredményes lehet, és a szimbólumok használata a szövegbe juttatáshoz ezt a grafikát gyorsan elolvassa.

Hogyan építsünk egy kutyát

Egy másik, tele információkkal ellátott grafika, ez a kérdés, hogy hogyan lehet bizonyos kutyafajtákat elkészíteni. Az oszlopdiagramok megmutatják, hogy egy adott kutyafajta mennyi a másikban. Az oszlopok használata az olvasónak kevés információt nyújt bizonyos kutyafajtákról.

Hogyan építsünk egy embert

A spirális mozgással ez a grafika büszkélkedhet, az olvasót szinte azonnal hipnotizálják, és a központ felé húzzák. A szem az egyszerű méhek és petesejtek útját követi egy teljesen felnőtt csecsemő felé ebben a grafikonban, amely az emberi méhben történő növekedés szakaszát ábrázolja. Izgalmas és releváns.

Konyhai Cheat Sheet

Az infográfia néha annyira hasznos, hogy poszterré kell készíteni, és mindenki számára látni kell. Azoknak, akik éppen otthon kezdnek főzni, vagy csak nem tudnak zavarni a főzési utasításokhoz szükséges összes konverzió memorizálásában, ez a grafika tökéletesen használható.

Mennyi útmutató a konyhák átalakításához

Egy másik gyönyörű konverziós diagram, ez a grafika elegáns és egyenesen a lényegre esik. Nincs szükségtelen szöveg, amely akadályozza az információt. Csak egy gyors pillantás, egy pont a szaggatott vonal mentén, és az olvasó megkapja a választ. Ez egy másik grafika, amely tökéletes lenne a konyhában.

Hungry Tech óriások: 15 éves akvizíciók

Mák

Ennek az infographicnak a művészete teljesen lenyűgöző és releváns a megjelenítéséhez kapcsolódó témában. A művészetet valójában egy vers ihlette. A költészet vagy az irodalom felhasználása a grafika művészetének befolyásolására nem csak élvezetessé teszi a tanulást, hanem vizuálisan értékelő élményt is jelenthet.

A koffeinben, amiben bízunk

Jó az élet?

Ez az infográf annyira egyszerű, hogy a saját osztályában van. Hat alak és nyolc szó elegendő ahhoz, hogy alaposan nyilatkozzunk és megváltoztassuk valaki életét. Ez akkor hasznos, ha az ember nem éri el magát vagy bizonytalan az életének helyén. Motivációs és inspiráló, ez a grafika megcsinálja.

Már elkészült az indulási ötleted

Egyszerű főnevek és vállalkozások használatával, amelyeket az olvasó valószínűleg már ismer, ez a grafika tájékoztatja őket azokról a vállalkozásokról, amelyek már léteznek az ötlet szem előtt tartásával. Gyors és egyszerű módszer annak meghatározására, hogy az olvasó csak pazarolja-e pénzét egy már létező vállalkozás létrehozására.

Facebook Pszichológia

Ha az adatok valamilyen színes témájúakra vonatkoznak, mint például a példa helyén, akkor az infografika megtervezése a színes téma egyezésének utánozására hatékony módszer a visszatéréshez a témához. Több különböző betűtípus is képes az olvasót elkapni a szövegrészben.

Az Ön államának legjobban fizetett alkalmazottja??

Az infographic célja az üzenetben szereplő kérdés. Az államok áttekintésével az olvasó meghatározhatja, hogy ki kapja a legtöbb pénzt. Az információ olyan kérdéssé vagy esetleg néhány kérdéssé alakul át, amelyet az olvasó generálhat. Miért fizetünk annyira ezt a szakmát??

Ketchup + 17 tiszta összetevő – minden ételízesítő, amire szükséged lesz

Mikor vannak gyümölcsök a szezonban?

Konyha 101: Tészta

Késő bloomers – az élet késő sikere

Millió sornyi kód

Inspiráló vállalkozók reggeli rituáléi

Az egyik rész a motiváció, a második rész a kíváncsisággátló, ez a grafika rávilágít néhány kiválasztott sikeres vállalkozó reggeli rituáléira. A képek nemcsak segítenek a memorizálásban és vonzásban, hanem a személyes idézetek is hozzájárulnak ahhoz, hogy kapcsolatot létesítsenek a kérdéses vállalkozóval. Talán ez inspirálhat mindenki számára új reggeli rituálék.

Az idő leggyakoribb felhasználása

Annak köszönhetően, hogy adatait nem, életkor alapján tekintheti meg, és megválaszthatja az időkeretet, ez az interaktív grafika sok olyan információt szolgáltat, amely elég sokatmondó a társadalmunk számára. Ahol a társadalom hajlandó ideje nagy részét tölteni, egészségesnek vagy aggasztónak tekinthető, és változást ösztönözhet.

A legfontosabb az emberek számára a világ minden tájáról

Ennek a grafikának a kulcsa az, hogy úgy döntöttek, hogy a kulcsot a színes térképre helyezik az egész grafikán. Túl sok görgetés miatt az olvasó úgy dönthet, hogy görgeti a múltot, így emlékeztetőt adva számukra, hogy mit jelenthet, hogy mi biztosítja, hogy az információval célban maradjanak.

A szuperhatalmak minibuszja

Nagyon sok nagyhatalom van odakinn, és ez a grafika segíti nemcsak a rendelkezésre álló különféle hatalom megkülönböztetését, hanem azt is, hogy színes szerint rendezzék őket a hét kategóriájukban. A színek megegyeznek a szuperhős képregényekben népszerű témával, ugyanazokkal a színválasztékkal.

Föld bolygó irányító fedélzete

A tudományos fantasztikus majmok számára ez a grafika számukra szól. Jelentős mennyiségű információ az űrhajó vezérlőkeretében elhelyezett helyről. Teljesen hűvös és szórakoztató, és jól segíti az olvasót az űr bizonyos szempontjairól. A mozgó képek segítik az olvasót a történetben.

Kígyóolaj-kiegészítők

Azon kiegészítő információk iránti őrültséggel kapcsolatban, amelyek jók lehetnek, vagy pedig esetleg nem segítenek, ez az infographic átveszi a vezető szerepet abban, hogy az olvasónak lehetőséget adjon arra, hogy megértse, milyen kiegészítőket és mit csinálnak egy gyors kattintással. A buborékokat a bizonyítékok erőssége, egy informatív stratégia szervezi.

Leves receptek

Ennek a grafikának a gyönyörű vonása a képek használata nemcsak oktatási eszközként, hanem vonzásként is. Bár bölcs dolog lenne elolvasni a grafikát teljes egészében, az olvasók gyorsan átnézhetik a leves összetevőinek képét, és elkészíthetnek.

A milliárd dollár gramm

A feltüntetett sajtkerék

Mindenkinek szüksége van egy sajt táblára. Ez az infographic szó szerint azt mondja az olvasóknak, hogy valaha is tudni akarnak arról, honnan származnak sajtjuk, hogyan néz ki, a textúra és a hivatalos név. A sugárirányú kialakítás lehetővé teszi az olvashatóságot, és a képek segíthetnek az olvasónak megtalálni a keresett sajtot a látáson keresztül.

A hip-hop művészek egyedi szavai 

Ez a hihetetlenül érdekes infographic dokumentálja a rapper által használt első szavak számát az első 35 000 dalszövegben. Ki tudja a legjobban használni és diktálni az angol nyelvet? A grafika erről tájékoztat majd, és összehasonlítja őket a híres Shakespeare-íróval és a Moby Dick könyvvel.

Az Empire State Building világítótestek dekóderje

Az alapvető gyógynövény & Élelmiszer-párzási útmutató

A borpárokhoz hasonlóan a gyógynövények élelmezési célú is. Ez a grafika könnyedén bemutatja az egyes élelmiszerek és gyógynövények legjobb párosítását. A szimbólumok okos használata, mint ellenőrző jelek, növeli a vonzerejét, és a kulcs felső és alsó részének megduplázása gyors hozzáférést biztosít.

A Batman logó evolúciója

Függetlenül attól, hogy a történelmi fejlődés, az autó fejlődése, vagy ebben az esetben a Batman logó evolúciója – az idővonal infographic mindig klasszikus. A szürke háttér lehetővé teszi a sötét, hírhedt szimbólum vezetését. A Batman-hoz társított betűtípust a logó évének és eredetének megadására használják, ami még inkább nosztalgikusnak tűnik.

A web fejlődése

A szín története

Ez a grafika minden művészeti stílus, vicces rajzfilmekre támaszkodva szórakoztatja és tájékoztatja az olvasót. Itt bemutatunk mindazt, amit valaha is szeretne tudni a színről. Noha alul van további szöveg, a grafika maga kiválóan teljesíti az információt az olvasó számára a szín eredetéről.

A történelem ütemterve

Nagyon jól megyünk a Marsra

Mit mondanak a márkanevek az Ön vállalkozásáról??

Mi a legjobb adatkutya?

Mi melegíti a világot

Lásd itt
Írta: Bloomberg

Mikor van a legjobb idő mindent megvásárolni

Melyik Marvel karakter gyilkolja a legtöbbet?

Miért öl meg az ülés?

Miért érdekli az agyad az infographicsot?

Csodálatos példa a HTML5 és CSS3 formátumú interaktív grafikákra. Számos olyan interaktív infografika található, amelyek jól néznek ki, de hiányoznak a tényleges érdekes és vonzó tartalom. Ez egyaránt kiváló megjelenésű és izgalmas témájú.

Szél térkép

Noha az eredeti interaktív, a széltérkép ez egy új trükk egy régi látványban. A szél választása a fehéres feketével lehetővé teszi az olvasó számára, hogy valóban megvizsgálja az időjárási viszonyokat. Néhány könnyen felismerhető város hozzáadása biztosítja az olvasó elveszését a térképen.

A leghalálosabb állatok

Készen áll a következő lépésre?

Ha arra inspiráltak, hogy készítsen saját infográfiát a valaha készült legjobb infográfiaim listája alapján, akkor olyan sok eszköz áll rendelkezésre, hogy segítsen fantasztikus eredmények elérésében.

Saját infografikájának közzététele drasztikusan növeli a weboldal forgalmát, valamint a természetes hivatkozások vonzásával javíthatja rangsorolását..

De ha kissé elárasztott a saját infografika elkészítésének kilátása, és inkább hagyja, hogy egy profi profi vállalja a munkát, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot velem és az infographic csapatommal.

Több mint 300 kiváló minőségű infográfiát készítettünk az elmúlt 3 évben, amelyek több mint 25 000 vonzó gyökértartományt vonzottak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector