HostGator – Ανασκόπηση Web Hosting 2020

Contents

Καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού για ταχύτητα

HostGator

Δωρεάν Όνομα Τομέα + Φιλοξενία + Απεριόριστο Email:
(Από 3 $ ανά μήνα)


Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την έναρξη του πρώτου μου ιστότοπου με το Hostgator. Μια σταθερή και αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για πολλά χρόνια. Από τις τρέχουσες δοκιμές ταχύτητας, το Hostgator Cloud βγήκε στην κορυφή όταν πρόκειται για ταχύτητα φόρτωσης. Θα πάρετε γρήγορα αστραπές (~ 280 ms) Επίσης, υπέροχο για ιστότοπους WordPress & Ιστολόγια

Διαβάστε το υπόλοιπο της λεπτομερούς αξιολόγησης Hostgator για να δείτε εάν αυτός είναι ο σωστός οικοδεσπότης Ιστού για εσάς ή χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να πάρετε αυτήν την εξαιρετική προσφορά.

ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού για wordpress

Πλεονεκτήματα Hostgator

Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας: 99,98%
Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης
Εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη
Πολλές δωρεάν επιπλέον παροχές
Γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: [28 Ιανουαρίου 2020]

Το Hostgator έχει μια ειδική προσφορά στο Shared Hosting.

Αποκτήστε το απόλυτο πακέτο φιλοξενίας Ιστού με μόλις $ 3 ανά μήνα.

Αυτό περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Δωρεάν όνομα τομέα, φιλοξενία Ιστού και απεριόριστος αριθμός διευθύνσεων email.

νέα-hostgator-συμφωνία

Αποκτήστε αυτήν την καταπληκτική προσφορά από κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο έκπτωσης ή δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές και κουπόνια Hostgator

Αποκάλυψη: Όταν αγοράζετε web hosting από το Hostgator μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα, κερδίζουμε κάποια προμήθεια. Αυτό μας βοηθά να διατηρήσουμε αυτόν τον ιστότοπο σε λειτουργία. Δεν υπάρχει καθόλου επιπλέον κόστος για εσάς χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας.

Hostgator Ανασκόπηση γρήγορων συνδέσμων

Γιατί χρειάζεστε έναν ποιοτικό οικοδεσπότη Ιστού όπως το Hostgator

Ιστορία του Hostgator

Πλεονεκτήματα του Hostgator

Μειονεκτήματα του Hostgator

Πακέτα φιλοξενίας Hostgator
– Κοινή φιλοξενία
– Φιλοξενία Cloud
– Φιλοξενία WordPress
– Φιλοξενία VPS
– Αφιερωμένη φιλοξενία

Πρόσθετες μορφές φιλοξενίας
– Φιλοξενία μεταπωλητών
– Φιλοξενία εφαρμογών
– Windows Hosting

Συνολικά χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Πρόσθετα εργαλεία από το Hostgator

Premium Υπηρεσίες από Hostgator

Συχνές ερωτήσεις Hostgator

Ο πρώτος ιστότοπός μου χτίστηκε χρησιμοποιώντας το HostGator. Έχω γεμίσει ακόμα με υπέροχες αναμνήσεις μέχρι σήμερα. Θα δυσκολευόσασταν να βρείτε έναν πιο αξιόπιστο και αξιόπιστο οικοδεσπότη, ειδικά όταν μόλις ξεκινήσατε στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την ταχύτητα, η φιλοξενία σύννεφων HostGator βγαίνει συνεχώς στην κορυφή, με μια γρήγορη ταχύτητα ~ 280 ms. Πέρα από τις ταχύτητες φόρτωσης, είναι ένας απίστευτος οικοδεσπότης για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους και ιστολόγια WordPress.

Συνολικά, το HostGator είναι ένας πολύ ευέλικτος οικοδεσπότης που εξυπηρετεί μια μεγάλη ποικιλία κατόχων ιστότοπων.

Παρακάτω, στη λεπτομερή ανασκόπηση του HostGator καλύπτουμε κάθε πιθανή λεπτομέρεια των διαφόρων προγραμμάτων φιλοξενίας του HostGator, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν είναι ο σωστός οικοδεσπότης για τον ιστότοπό σας.

Γιατί χρειάζεστε έναν ποιοτικό οικοδεσπότη Ιστού όπως το HostGator

Η δημιουργία ενός ιστότοπου και η προβολή του στο Διαδίκτυο είναι ευκολότερη από ποτέ. Ακόμα, η κοινή παρανόηση ότι πρέπει να είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων ή προγραμματιστής ιστοσελίδων διαπερνά. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό ισχύει. Για παράδειγμα, θέλετε να σχεδιάσετε πλήρως κάθε στοιχείο του ιστότοπού σας από την αρχή.

Ωστόσο, επιλέγοντας τον κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό αυτήν τη διαδικασία. Από, δημιουργούς ιστότοπων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας, έως εγκαταστάσεις με ένα κλικ δημοφιλών CMS όπως το WordPress.

Όμως, πολύ μακριά από την απλή απλοποίηση της διαδικασίας σύνδεσης του ιστότοπού σας στο Διαδίκτυο, ο σωστός οικοδεσπότης Ιστού θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ασφαλής, φορτώνεται γρήγορα και πολλά άλλα.

Ο οικοδεσπότης που καταλήγετε να χρησιμοποιήσετε μπορεί να κάνει ή να σπάσει την επιτυχία σας στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, με έναν κεντρικό υπολογιστή χαμηλής ποιότητας, ο ιστότοπός σας θα έχει χαμηλότερες ταχύτητες φόρτωσης, η αντιμετώπιση της υποστήριξης θα είναι πονοκέφαλος, ενώ θα έχετε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας και θα είστε πιο επιρρεπείς σε hacking.

Εάν είστε αρχάριος, που σημαίνει ότι αυτός είναι ο πρώτος ιστότοπός σας, τότε θα θελήσετε να πάτε με έναν οικοδεσπότη που καταλαβαίνει πώς είναι να δημιουργήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο.

Παρόλο που το Hostgator προσφέρει έναν τόνο διαφορετικών τύπων φιλοξενίας, εστιάζουν πραγματικά σε αρχάριους που είναι νωρίς στα διαδικτυακά τους ταξίδια.

Το HostGator είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που συνεργάζεται μαζί σας για την επίτευξη των στόχων του ιστότοπού σας και όχι εναντίον σας.

Η Ιστορία του Hostgator

Το HostGator έχει ταπεινές ρίζες. Ιδρύθηκε από τον Brent Oxley, φοιτητή στο Florida Atlantic University, το 2002. Έχει επιτύχει ανάπτυξη κάθε χρόνο, από τότε που ξεκίνησε.

Το 2012 το HostGator εξαγοράστηκε από τον Endurance International Group, ο οποίος διευθύνει επίσης εταιρείες φιλοξενίας όπως το Bluehost. Το επίσημο γραφείο είναι στο Χιούστον του Τέξας, αλλά τώρα έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Εξυπηρετεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς που κυμαίνεται από συνολικά αρχάριους έως βετεράνους ιστότοπων και φιλοξενεί περισσότερους από 9 εκατομμύρια ιστότοπους.

Το HostGator έχει διατηρήσει υψηλά επίπεδα ανάπτυξης από την έναρξή του. Αυτό σημαίνει ότι κάνουν κάτι σωστό. Συνήθως, θα έχετε έναν έως δύο οικοδεσπότες που ξεσπάζουν κάθε χρόνο, μόνο για να ξεθωριάσουν στην αφάνεια τόσο γρήγορα όσο έφτασαν στη σκηνή. Όμως, όχι το HostGator, παρέμειναν ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες εκεί έξω από την έναρξή τους.

Η ικανότητα να παραμείνει τόσο ανταγωνιστική και δημοφιλής μακροπρόθεσμα λέει πραγματικά κάτι για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Τα πλεονεκτήματα του Hostgator

Το HostGator έχει πολλά για αυτό. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες στον κόσμο για έναν λόγο.

Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μετάβασης στο HostGator web hosting:

Γρήγορες ταχύτητες διακομιστή

Το HostGator είναι γρήγορο, ακόμη και στα βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Κερδίζουν τακτικά στην κορυφή της απόδοσης φιλοξενίας για αρχάριους οικοδεσπότες Ιστού. Φυσικά, μεγάλο μέρος της ταχύτητας του ιστότοπού σας θα εξαρτηθεί επίσης από το εάν ακολουθείτε τις βέλτιστες πρακτικές ταχύτητας ιστότοπου.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας, θα χρειαστείτε έναν οικοδεσπότη που θα παρέχει ένα θεμέλιο υψηλής απόδοσης για να δημιουργήσετε.

Εκπτώσεις χρήστη για πρώτη φορά

Εάν είστε για πρώτη φορά χρήστης HostGator, τότε μπορείτε να παραλάβετε ένα πακέτο φιλοξενίας με πολύ φθηνό. Μιλάμε λιγότερο από ένα φλιτζάνι καφέ.

Τώρα, η συνολική τιμή της φιλοξενίας θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά ελπίζουμε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι επικερδής μέχρι τότε και η αύξηση δεν θα κάνει ούτε καν.

Υποστήριξη πελατών

Το HostGator παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου και διαδικτυακής συνομιλίας. Παρόλο που ο αντιπρόσωπος τηλεφωνικής υποστήριξης σας παρέχει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα σχεδόν αμέσως, η υποστήριξη διαδικτυακής συνομιλίας είναι μάλλον αργή. Ωστόσο, η τεχνική υποστήριξή τους ξέρει τι μιλούν και είναι αρκετά καλά. Προσφέρουν επίσης ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για υποστήριξη πελατών. Επιπλέον, διατίθενται επίσης εκπαιδευτικά βίντεο, φόρουμ υποστήριξης και άλλα μέσα υποστήριξης.

Πολλά κανάλια υποστήριξης

Το HostGator προσφέρει έναν τόνο διαφορετικών καναλιών υποστήριξης. Για παράδειγμα, θα έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη 24/7/365 μέσω ζωντανής συνομιλίας, email, τηλεφώνου και ακόμη και μέσω κοινωνικών μέσων.

Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να μην είναι εξαιρετικά γρήγοροι, αλλά πάντοτε θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να επιλύσουν τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.

Solid Server Uptime

Ακριβώς έξω από την πύλη HostGator προσφέρει 99,9% χρόνο λειτουργίας. Αυτό είναι αρκετά τυπικό για τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι κάτι που θέλετε να έχει ο οικοδεσπότης σας. Κάθε φορά που ο ιστότοπός σας ξοδεύει εκτός σύνδεσης, χάνετε τα έσοδά σας και προσφέρετε μια κακή εμπειρία χρήστη.

Πέρα από το ότι έχουν απλό χρόνο λειτουργίας, το υποστηρίζουν με εγγύηση. Εάν ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας είναι χαμηλότερος από τον χρόνο λειτουργίας 99,9%, τότε θα λάβετε αντίστοιχη αποζημίωση.

Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και εγκαταστάσεις

Εάν αλλάζετε στο HostGator από άλλον πάροχο φιλοξενίας, τότε αυτή η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για φιλοξενία και η ομάδα τους θα φροντίσει για όλα τα τεχνικά βήματα. Αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους που δεν θέλουν να βρώσουν τα χέρια τους με μια περίπλοκη μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Επίσης, εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τον αριθμό των εγκαταστάσεων με ένα κλικ που προσφέρουν. Η εγκατάσταση ενός CMS στον ιστότοπό σας δεν χρειάζεται παρά να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά και να εισαγάγετε το όνομα του ιστότοπού σας.

Αυτά τα εργαλεία και οι υπηρεσίες καθιστούν πολύ εύκολο να ξεφορτωθείτε τον ιστότοπό σας, ακόμα κι αν δεν έχετε τεχνικές δεξιότητες.

Σχεδόν απεριόριστη φιλοξενία

Ένα άλλο πραγματικά εξαιρετικό χαρακτηριστικό των φιλοξενούμενων σχεδίων τους είναι η απεριόριστη φύση τους. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε πράγματα όπως απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και απεριόριστες βάσεις δεδομένων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ονομάτων τομέα στον λογαριασμό σας (εφόσον δεν χρησιμοποιείτε το πιο βασικό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας).

Πολλοί οικοδεσπότες προσφέρουν επίσης απεριόριστα πακέτα, και συνήθως αυτό είναι περισσότερο μια φράση από το ότι είναι εντελώς απεριόριστο. Ουσιαστικά, θα υπάρχουν όρια στον λογαριασμό σας. Ακόμη και με το HostGator.

Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας και το χρησιμοποιείτε για να εκτελέσετε έναν ή δύο ιστότοπους. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα πόρων.

Το HostGator διευκρινίζει την απεριόριστη φιλοξενία τους και ο λογαριασμός σας θα παραμείνει απεριόριστος εκτός εάν κάνετε κάτι από τα ακόλουθα:

 • Μην δημιουργείτε περισσότερα από 100.000 αρχεία μέσω του cPanel
 • Μην ελέγχετε περισσότερα από 30 email και μην στέλνετε περισσότερα από 500 email ανά ώρα
 • Μην εκτελείτε περισσότερες από 25 διαδικασίες cPanel ταυτόχρονα
 • Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 25% της CPU του διακομιστή για περισσότερο από 90 δευτερόλεπτα

Όπως μπορείτε να δείτε, θα χρειαστεί πραγματικά πολλή δουλειά για να φτάσετε σε αυτά τα όρια. Το μόνο που μπορεί να συναντήσετε είναι η χρήση της CPU διακομιστή. Εάν αντιμετωπίζετε τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελεί πρόβλημα.

Τα μειονεκτήματα του Hostgator

Το HostGator έχει πολλά για αυτό. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες στον κόσμο για έναν λόγο.

Εδώ είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μετάβασης με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού HostGator:

Ασυνεπείς ταχύτητες

Αν και το HostGator προσφέρει αρκετά γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας, υπάρχουν αναφορές για ταχύτητες φόρτωσης που ποικίλλουν. Μερικές φορές θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνεται πολύ γρήγορα, ενώ άλλες φορές μπορεί να δείτε καθυστέρηση.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό. Ωστόσο, μερικές από τις πιο κοινές οφείλονται σε άλλους ιστότοπους στον ίδιο κοινόχρηστο διακομιστή που χρησιμοποιούν πάρα πολλούς πόρους ιστότοπου. Εναλλακτικά, ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει αύξηση του όγκου επισκεψιμότητας και, ως εκ τούτου, φορτώνεται αργά.

Θα μπορούσε ακόμη και να οφείλεται σε προβλήματα στον δικό σας ιστότοπο, όπως η μη βελτιστοποίηση των εικόνων σας ή του ιστότοπου με τον σωστό τρόπο.

Δωρεάν περιορισμοί αντιγράφων ασφαλείας

Πολλά από τα σχέδια φιλοξενίας στον ιστότοπο του HostGator προσφέρουν δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας ως μέρος του συνόλου λειτουργιών τους. Ωστόσο, αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, θα πρέπει να κάνετε αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας μόνοι σας από τον λογαριασμό σας cPanel.

Αν θέλετε πραγματικά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, τότε θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Αυτά τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας έχουν επίσης τους περιορισμούς τους και μόνο μία εβδομάδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα διατηρούνται κάθε φορά. Έτσι, εάν θέλετε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας από μια έκδοση παλαιότερη από αυτήν, τότε δεν έχετε τύχη.

Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, τότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτου μέρους.

Καθυστερημένη υποστήριξη διαδικτυακής συνομιλίας

Το HostGator έχει μια σταθερή και χρήσιμη ομάδα υποστήριξης. Όμως, μερικές φορές οι χρόνοι αναμονής μπορεί να καθυστερήσουν λίγο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη ζωντανή συνομιλία. Μερικές φορές ο χρόνος απόκρισης θα είναι αμέσως, ενώ άλλες φορές ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά.

Αυτό δεν είναι απόλυτο πρόβλημα, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό σας που πρέπει να επιλύσετε αμέσως.

Τα τέλη ανανέωσης μπορεί να είναι δαπανηρά

Αυτό επίσης δεν αφορά ειδικά το HostGator, αλλά φαίνεται να αποτελεί κοινή πρακτική σε ολόκληρο τον κλάδο. Κατά την πρώτη εγγραφή σας σε πακέτο φιλοξενίας, οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές. Επιπλέον, όσο περισσότερο εγγραφείτε για να φιλοξενήσετε αρχικά τόσο φθηνότερες αυτές οι τιμές θα είναι γενικές.

Όμως, με την πάροδο του χρόνου, συνήθως όταν τελειώνει ο πρώτος σας όρος, τότε αυτά τα ποσοστά θα αυξηθούν.

Αυτό ονομάζεται “προωθητική τιμολόγηση”. Συνήθως, μόνο ο πρώτος όρος σας θα είναι στη χαμηλή διαφημιζόμενη τιμή, ενώ όταν έρθει η ώρα για ανανέωση, θα παρατηρήσετε ότι το ποσοστό ανανέωσής σας θα είναι υψηλότερο.

Το Website Builder είναι υπερτιμημένο (ανάλογα με τις ανάγκες σας)

Το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο, αλλά αν κάνετε περισσότερα από το να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο για δύο σελίδες, τότε θα φτάσετε στα όρια αρκετά γρήγορα. Ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν μεγάλο ιστότοπο πλούσιο σε χαρακτηριστικά είναι να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή.

Όταν αντιμετωπίζετε αυτήν την τιμή πάνω από την τιμή φιλοξενίας σας, τότε μπορεί να ξοδεύετε περισσότερα από όσα θέλετε ανά μήνα, απλώς για να έχετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το κάνετε με έναν προϋπολογισμό και να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο πλούσιο σε χαρακτηριστικά.

Πακέτα φιλοξενίας Hostgator

Το HostGator προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε είδος ιδιοκτήτη ιστότοπου. Από εκείνους που μόλις ξεκίνησαν στο διαδίκτυο, έως τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που εκτελούν καθιερωμένους ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας.

Κατά την περιήγηση στις διάφορες διαθέσιμες επιλογές και προγράμματα φιλοξενίας, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Θα βρείτε μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας για να διαλέξετε, όπως κοινή χρήση φιλοξενίας, φιλοξενία VPS, φιλοξενία σύννεφων, φιλοξενία αποκλειστικών διακομιστών, φιλοξενία σύννεφων WordPress και ακόμη και φιλοξενία μεταπωλητών.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή τον ιστότοπό σας, θα μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα φιλοξενίας για εσάς.

Ακολουθεί μια λεπτομερής ανάλυση κάθε προγράμματος φιλοξενίας που προσφέρει το HostGator:

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων για κάθε χρήστη

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η κοινή φιλοξενία θα είναι ο καλύτερος τύπος φιλοξενίας για τις ανάγκες σας. Οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Είναι το πιο κοινό σημείο εκκίνησης για όλους τους κατόχους ιστότοπων που μόλις ξεκινούν στο διαδίκτυο.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν τρία διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, τα οποία προσφέρουν εισαγωγικές τιμές που είναι απίστευτα φθηνές.

Δείτε πώς αναλύεται κάθε κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας και τι είδους χρήστη κάθε πακέτο θα ταιριάζει καλύτερα:

Πρόγραμμα εκκόλαψης – Από 2,75 $ ανά μήνα

Το Hatchling Plan είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν και οι άνθρωποι δημιουργούν μόνο τον πρώτο ιστότοπο ή το blog τους.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο στο παρελθόν και ψάχνετε το πιο προσιτό πακέτο φιλοξενίας, τότε αυτό είναι αυτό που θέλετε να πάρετε.

Αυτό το πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με υποστήριξη ενός ονόματος τομέα, κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL (για βελτιωμένη ασφάλεια ιστότοπου), εύρος ζώνης ιστότοπου χωρίς μετρήσεις, υποστήριξη με ένα κλικ, καθώς και μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Δείτε πώς καταρρέει η τιμολόγηση για το Hatchling:

Οι τιμές για αυτό το πρόγραμμα είναι:

 • 10,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή (πρόγραμμα πληρωμής από μήνα σε μήνα)
 • 5,95 $ ανά μήνα για συνδρομή ενός έτους
 • 3,58 $ το μήνα για συνδρομή δύο ετών
 • 2,75 $ το μήνα για συνδρομή 3 ετών.

Όπως με άλλα προγράμματα φιλοξενίας όσο περισσότερο πληρώνετε για φιλοξενία εκ των προτέρων, τόσο φθηνότερη θα είναι η μηνιαία τιμή σας.

Πακέτο μωρών – Από 5,95 $ ανά μήνα

Το σχέδιο Baby είναι ένα σταθερό βήμα από το σχέδιο Hatchling. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρουν για έναν μεγάλο λόγο. Υπάρχει υποστήριξη για απεριόριστους τομείς. Έτσι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν άλλο ιστότοπο, μπορείτε απλά να τον προσθέσετε μέσω του πίνακα ελέγχου.

Αυτό σας προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που καλύπτονται στο σχέδιο Hatchling. 

Κλιμάκωση μέχρι το επόμενο επίπεδο, το πρόγραμμα Baby συνοδεύεται από υποστήριξη για απεριόριστα ονόματα τομέα, λογαριασμούς ftp και κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL.

Δείτε πώς αναλύεται η τιμολόγηση:

 • 11,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή (πρόγραμμα πληρωμής από μήνα σε μήνα)
 • 8,95 $ το μήνα για συνδρομή ενός έτους
 • 6,95 $ το μήνα για συνδρομή δύο ετών
 • 5,95 $ το μήνα για συνδρομή 3 ετών.

Επιχειρηματικό σχέδιο – Από 5,95 $ το μήνα – Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις

Το τελικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρεται είναι το Επιχειρηματικό Σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την online επιχείρησή τους. Είναι γεμάτο με λειτουργίες που θα βοηθήσουν στην αύξηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας, καθώς και στη βελτίωση της κατάταξης της μηχανής αναζήτησης.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL, λογαριασμούς ftp, μια αποκλειστική διεύθυνση IP, έναν αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης χωρίς χρέωση, καθώς και ομαδοποιημένα εργαλεία SEO.

Οι τιμές για αυτό το πρόγραμμα είναι:

16,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή (πρόγραμμα πληρωμής από μήνα σε μήνα)
8,95 $ το μήνα για συνδρομή ενός έτους
6,95 $ το μήνα για συνδρομή δύο ετών
5,95 $ το μήνα για συνδρομή 3 ετών.

Σχέδια Cloud Hosting – Από 4,95 $ ανά μήνα

Τα προγράμματα φιλοξενίας Cloud που προσφέρονται από το HostGator είναι λίγο πιο ακριβά από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Αυτό καθιστά ένα υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας εύκολα προσβάσιμο σε μια ποικιλία κατόχων ιστότοπων.

Ακριβώς έξω από την πύλη, το cloud hosting σας παρέχει επίσης έναν τόνο επιπλέον πλεονεκτημάτων. Οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων δεν θα απαιτούν αυτό το επίπεδο φιλοξενίας και θα είναι καλύτερα με ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας αναπτύσσεται γρήγορα ή έχετε κλιμακωτές ανάγκες επισκεψιμότητας, τότε αξίζει να λάβετε υπόψη το cloud hosting.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η φιλοξενία σύννεφων δεν περιορίζεται από τους περιορισμούς ενός μεμονωμένου φυσικού διακομιστή. Αντ ‘αυτού, βασίζεστε σε ένα δίκτυο συνδεδεμένων διακομιστών γνωστών ως σύμπλεγμα διακομιστών. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολο να κλιμακώσετε τη χρήση των πόρων σας πάνω ή κάτω. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας αναπτύσσεται πολύ γρήγορα ή αν έχετε απρόβλεπτους μήνες κυκλοφορίας, τότε η φιλοξενία cloud μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε αποτελεσματικά αυτές τις ανάγκες.

Επιπλέον, έχετε το πλεονέκτημα σχεδόν τέλειου χρόνου λειτουργίας. Εάν υπάρχει ποτέ πρόβλημα υλικού με οποιονδήποτε διακομιστή, είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε τον ιστότοπό σας σε άλλο διακομιστή στο δίκτυο.

Τα προγράμματα φιλοξενίας cloud σάς προσφέρουν τα πάντα, από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και μερικά. Το Cloud hosting θα σας δώσει περισσότερες από τέσσερις φορές τους πόρους διακομιστή ενός κοινόχρηστου κεντρικού υπολογιστή, καθώς και οι ταχύτητες είναι διπλάσιες. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε έναν πίνακα ελέγχου απόδοσης στο cPanel, για βελτιωμένη παρακολούθηση ιστότοπων και διακομιστών.

Δείτε πόσο κοστίζει η φιλοξενία cloud ανά μήνα:

 • 4,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή στο πρόγραμμα Hatchling Cloud
 • 6,57 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή στο πρόγραμμα Baby Cloud
 • 9,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών στο πρόγραμμα Business Cloud

Βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress – Από 5,95 $ ανά μήνα

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο WordPress, τότε πιθανότατα αναζητάτε έναν οικοδεσπότη που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας. Όταν ο ιστότοπός σας είναι μικρός, πιθανότατα μπορείτε να καταργήσετε τη χρήση ενός τυπικού κοινού προγράμματος φιλοξενίας.

Ωστόσο, όταν ο ιστότοπός σας στο WordPress αρχίσει να αναπτύσσεται, θα θέλετε ένα πακέτο φιλοξενίας που θα υποστηρίζει πλήρως την ανάπτυξη του ιστότοπού σας, βελτιώνοντας παράλληλα πράγματα όπως η απόδοση και η ασφάλεια του ιστότοπου.

Το HostGator προσφέρει μια πολύ ολοκληρωμένη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Φιλοξενούν εκατομμύρια ιστότοπους WordPress σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν μερικές από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες που προσφέρονται:

 • Απίστευτα γρήγορες ταχύτητες που είναι 2,5 φορές πιο γρήγορες από την κοινή φιλοξενία.
 • Ένα επεκτάσιμο backend cloud hosting για υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και εύκολη επεκτασιμότητα.
 • Πολύ εύκολη διαχείριση ιστότοπων, email, αρχείων και βάσεων δεδομένων μέσω της πύλης που περιλαμβάνεται.
 • Ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών σαρώσεων κακόβουλου λογισμικού και spyware, λειτουργιών ασφαλείας ειδικά για WordPress και αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας, εάν χρειάζεστε επαναφορά ιστότοπου.
 • Μια αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης 24/7 με τηλεφωνική υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο.

Εάν έχετε έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο WordPress, θα είναι δύσκολο να βρείτε μια καλύτερη προσφορά σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας ειδικά για WordPress. Ακολουθεί μια λεπτομερής ματιά σε κάθε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα φιλοξενίας WordPress:

Πρόγραμμα εκκίνησης

Το Βασικό Σχέδιο είναι τέλειο εάν χρησιμοποιείτε μόνο έναν ιστότοπο WordPress που έχει αξιοπρεπή κυκλοφορία. Μπορεί εύκολα να υποστηρίξει ιστότοπους WordPress που προσελκύουν έως και 25.000 επισκέπτες ανά μήνα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχετε έως και 1 GB αποθηκευτικού χώρου μόνο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, μαζί με 50 GB αποθηκευτικού χώρου για τα αρχεία του ιστότοπού σας.

Αν έχετε ένα blog WordPress αξιοπρεπούς μεγέθους και σκοπεύετε να δημιουργήσετε μόνο έναν ιστότοπο, τότε αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ακολουθεί η τιμή για το πρόγραμμα εκκίνησης:

 • 14,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή
 • 7,95 $ ανά μήνα για μια ετήσια συνδρομή
 • 5,59 $ ανά μήνα για συνδρομή 36 μηνών

Πρότυπο σχέδιο

Το Standard Plan είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που προσφέρουν. Είναι λίγο πιο ακριβό, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενείτε δύο ιστότοπους WordPress και να υποστηρίζετε επίπεδα επισκεψιμότητας έως και 200 ​​χιλιάδων επισκεπτών ανά μήνα.

Εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώνει σαν τρελός ή εκτελείτε αυτήν τη στιγμή δύο διαφορετικούς ιστότοπους WordPress, τότε αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο για να δείτε.

Ακολουθεί η τιμή για το τυπικό πρόγραμμα:

 • 20,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή
 • 9,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 12 μηνών
 • 7,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 36 μηνών

Επιχειρηματικό σχέδιο

Το τελευταίο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress είναι το Επιχειρηματικό Σχέδιο. Αυτό το σχέδιο είναι υπέροχο εάν χρησιμοποιείτε τρεις εντελώς διαφορετικούς ιστότοπους WordPress. Επιπλέον, θα έχετε υποστήριξη για επίπεδα επισκεψιμότητας έως και 300.000 μηνιαίους επισκέπτες.

Όσον αφορά τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων, θα έχετε χώρο για αποθήκευση έως και 3 GB αρχείων ιστότοπου. Επιπλέον, θα έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης συνολικά για τα αρχεία και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο εάν οι ιστότοποί σας είναι αρκετά μεγάλοι.

Ακολουθεί η τιμολόγηση για το επιχειρηματικό σχέδιο:

 • 27,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή
 • 11,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 12 μηνών
 • 9,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 36 μηνών

Virtual Private Servers (VPS) – Από 29,95 $ ανά μήνα

Η φιλοξενία VPS είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας για όσους έχουν ξεπεράσει την κοινή χρήση φιλοξενίας, αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμοι να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή ακόμα. Η φιλοξενία VPS χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικοποίησης διακομιστή για να δημιουργήσει ουσιαστικά ένα αποκλειστικό περιβάλλον διακομιστή, διατηρώντας παράλληλα το κόστος πολύ χαμηλό.

Η φιλοξενία VPS είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να υποστηρίξετε υψηλότερα ή κλιμακωτά επίπεδα επισκεψιμότητας, αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε στις υψηλότερες μηνιαίες χρεώσεις που συνοδεύουν έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Η φιλοξενία VPS σας προσφέρει επίσης πολύ γρήγορη απόδοση, αναβαθμισμένο χώρο αποθήκευσης και ασφάλεια, καθώς και τη δυνατότητα γρήγορης κλιμάκωσης των πόρων φιλοξενίας. Αυτό μπορεί να είναι πολύτιμο εάν τα επίπεδα επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας συνεχίσουν να αυξάνονται.

Δείτε πώς κατανέμονται τα τρία διαφορετικά σχέδια HostGator VPS:

Snappy 2000

Το σχέδιο Snappy 2000 είναι εξοπλισμένο με 2 GB μνήμης RAM, CPU 2 πυρήνων, χώρο δίσκου 120 GB και εύρος ζώνης 1,5 TB. Επιπλέον, έχετε πλήρη πρόσβαση διακομιστή ρίζας, εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου, πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, μαζί με εργαλεία ανάπτυξης ιστότοπων, χιλιάδες πρότυπα ιστότοπων, πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου και πολλά άλλα.

Η τιμολόγηση για το πρόγραμμα Snappy 2000 με το cPanel είναι:

29,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών
39,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 2 ετών
49,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
89,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή

Η τιμολόγηση για αυτό το πρόγραμμα χωρίς cPanel είναι:

19,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών
29,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 2 ετών
39,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
79,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή

Snappy 4000

Το σχέδιο Snappy 4000 είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM 4 GB, CPU 2 πυρήνων, χώρο στο δίσκο 165 GB και εύρος ζώνης 2 TB. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ίδιες δυνατότητες με το πρόγραμμα Snappy 2000.

Η τιμή για το πακέτο Snappy 4000 με το cPanel είναι:

129,95 $ το μήνα για μηνιαία συνδρομή
59,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
49,96 $ το μήνα για συνδρομή 2 ετών
39,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών

Η τιμολόγηση για αυτό το πρόγραμμα χωρίς cPanel είναι:

29,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών
39,96 $ ανά μήνα για συνδρομή 2 ετών
49,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
119,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή

Snappy 8000

Το σχέδιο Snappy 8000 είναι εξοπλισμένο με μνήμη RAM 8 GB, CPU 4 πυρήνων, χώρο δίσκου 240 GB και εύρος ζώνης 3 TB. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Snappy 4000.

Η τιμολόγηση για το σχέδιο Snappy 8000 με cPanel είναι:

49,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών
59,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 2 ετών
69,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
159,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή

Η τιμολόγηση για αυτό το πρόγραμμα χωρίς cPanel είναι:

39,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 3 ετών
49,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 2 ετών
59,95 $ ανά μήνα για συνδρομή 1 έτους
149,95 $ ανά μήνα για μηνιαία συνδρομή

Dedicated Servers Hosting Plans – Από 119 $ ανά μήνα

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών είναι μια από τις πιο ακριβές μορφές φιλοξενίας σε όλους τους τομείς. Όμως, με τα υψηλότερα μηνιαία τέλη, έχετε πρόσβαση σε έναν ολόκληρο φυσικό διακομιστή για να κάνετε ό, τι θέλετε.

Η αποκλειστική φιλοξενία συνήθως απαιτεί υψηλότερο επίπεδο τεχνικής επάρκειας για να μεγιστοποιήσει πραγματικά τη ρύθμιση του διακομιστή σας, αλλά αν βρίσκεστε στο σημείο όπου

Αυτό το στυλ φιλοξενίας είναι σίγουρα περισσότερο στη φύση, καθώς οι περισσότεροι ιστότοποι δεν θα μεγαλώσουν αρκετά ώστε να χρειάζονται πραγματικά τον δικό τους ειδικό διακομιστή.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά μεγάλος (και έχετε τους τεχνικούς πόρους για να υποστηρίξετε και να συντηρήσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή), τότε αυτό το στυλ φιλοξενίας παρέχει πολλά οφέλη. Για παράδειγμα, θα έχετε εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας, σχεδόν ατελείωτη προσαρμογή διακομιστή και τρελό αποθηκευτικό χώρο.

Το HostGator είναι γνωστό για τα αξιόπιστα και υψηλής απόδοσης ειδικά προγράμματα διακομιστών. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε λειτουργικά συστήματα Linux ή Windows για τον διακομιστή σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε το περιβάλλον του διακομιστή σας με την έξυπνη εφαρμογή web cPanel.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ ενός πλήρως διαχειριζόμενου και ημι-διαχειριζόμενου περιβάλλοντος φιλοξενίας.

Δείτε πώς σχεδιάζει κάθε διακομιστής αποκλειστικού HostGator:

Αφιερωμένος διακομιστής αξίας

Το πρόγραμμα Value Server σάς παρέχει CPU 4 Core 8 Thread Intel Xeon-D, 8GB RAM, 1TB HDD, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, μαζί με την επιλογή λειτουργικών συστημάτων Linux ή Windows. Παίρνετε επίσης την τελευταία λέξη της προστασίας DDOS, τείχους προστασίας που βασίζεται σε IP, 24/7/365 παρακολούθηση διακομιστή και προηγμένα εργαλεία διαχείρισης διακομιστή.

Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 119,00 $ ανά μήνα.

Power Dedicated Server

Το πρόγραμμα Power Server σας παρέχει CPU 8 Core 16 Thread Intel Xeon-D, 16GB RAM, 2TB HDD ή 512GB SSD, χωρίς μετρητή εύρος ζώνης, μαζί με την επιλογή λειτουργικών συστημάτων Linux ή Windows. Έχετε επίσης πρόσβαση σε όλα τα πακέτα διακομιστή Value.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 138,99 $ ανά μήνα.

Enterprise Dedicated Server

Το πρόγραμμα Enterprise Server σάς παρέχει έναν επεξεργαστή 8 Core 16 Thread Intel Xeon-D CPU, 16GB RAM, 2TB HDD ή 512GB SSD, χωρίς μετρητή εύρος ζώνης, μαζί με την επιλογή λειτουργικών συστημάτων Linux ή Windows. Έχετε επίσης πρόσβαση σε όλα τα πακέτα διακομιστή Power.

Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 139,00 $ ανά μήνα.

Πρόσθετες μορφές φιλοξενίας από Hostgator

Τα σχέδια φιλοξενίας που επισημαίνονται παραπάνω είναι οι πιο δημοφιλείς προσφορές τους. Ωστόσο, υπάρχουν επιπλέον τύποι φιλοξενίας που μπορεί να βρείτε χρήσιμο.

Για παράδειγμα, εάν είστε προγραμματιστής ιστού που δημιουργεί και διαχειρίζεται ιστότοπους πελατών, τότε ίσως θέλετε να μπορείτε να προσφέρετε φιλοξενία ως υπηρεσία. Το ίδιο ισχύει και για άλλους ελεύθερους επαγγελματίες ή πρακτορεία στον χώρο της τεχνολογίας.

Εξερευνήστε τα προγράμματα φιλοξενίας, εφαρμογής και φιλοξενίας των μεταπωλητών παρακάτω:

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσφέρει φιλοξενία ως πρόσθετη υπηρεσία. Τα σχέδια μεταπωλητών έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα και να φαίνεται σαν να είστε νόμιμη εταιρεία φιλοξενίας. Όλα χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε φυσικά διακομιστές.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το HostGator για να φιλοξενήσετε τον δικό σας ιστότοπο, τότε είναι λογικό να προσφέρετε και φιλοξενία στους πελάτες σας το HostGator Reseller.

Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση των διαθέσιμων προγραμμάτων φιλοξενίας μεταπωλητών:

Αλουμίνιο. Αυτό το πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με χώρο αποθήκευσης 60 GB, εύρος ζώνης 600 GB, υποστήριξη για απεριόριστα ονόματα τομέα και δωρεάν SSL. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 19,95 $ / μήνα.

Χαλκός. Αυτό το πακέτο είναι εξοπλισμένο με χώρο αποθήκευσης 90 GB, εύρος ζώνης 900 GB, υποστήριξη για απεριόριστα ονόματα τομέα και δωρεάν SSL. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 24,95 $ / μήνα.

Ασήμι. Αυτό το πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με 140 GB χώρου στο δίσκο, εύρος ζώνης 1400 GB, υποστήριξη για απεριόριστα ονόματα τομέα και δωρεάν SSL. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά επίσης ξεκινά από 24,95 $ / μήνα.

Συνολικά, το πρόγραμμα μεταπωλητών που θα επιλέξετε θα βασίζεται στον αριθμό των διαφορετικών ιστότοπων που πρέπει να φιλοξενήσετε και στο συνολικό μέγεθος των ιστότοπων που φιλοξενείτε. Εάν οι ανάγκες φιλοξενίας μεταπωλητών σας συνεχίσουν να αυξάνονται, τότε μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα υψηλότερου επιπέδου.

Φιλοξενία εφαρμογών

Το HostGator προσφέρει δεκάδες διαφορετικές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον διακομιστή σας. Το πιο δημοφιλές είναι πιθανώς το WordPress, αλλά θα βρείτε και πολλές άλλες χρήσιμες εφαρμογές.

Επιπλέον, όλες οι προσφερόμενες εφαρμογές συνοδεύονται από εγκατάσταση με ένα κλικ. Απλώς επιλέξτε την εφαρμογή της επιλογής σας και αφήστε το πακέτο λογισμικού να εγκαταστήσει γρήγορα την εφαρμογή της επιλογής σας.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που προσφέρει το HostGator:

 • WordPress. Με το WordPress CMS, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε απλά ιστολόγια, σε τεράστιους ιστότοπους περιεχομένου.
 • Τζούμλα. Το Joomla είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές CMS που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας. Θα βρείτε επίσης μια ποικιλία προσθηκών για γρήγορες προσαρμογές ιστότοπων.
 • Drupal. Το Drupal είναι ένα άλλο CMS που χρησιμοποιείται συνήθως και σας παρέχει υψηλό επίπεδο προσαρμογής και ελέγχου στον ιστότοπό σας. Θα βρείτε επίσης δεκάδες διαφορετικά θέματα και προσθήκες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
 • Ματζέντο. Το Magento είναι ένα ισχυρό λογισμικό καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Με αυτό το σχέδιο, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Wiki. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο παρόμοιο με τη Wikipedia. Είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία διαφορετικών λογισμικών wiki για να διαλέξετε.

phpBB. Αυτό το λογισμικό ανοιχτού κώδικα φόρουμ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας φόρουμ και να το προσαρμόσετε όσο θέλετε.

Φιλοξενία των Windows

Εάν χρειάζεστε μια εγκατάσταση φιλοξενίας των Windows, τότε το HostGator σας καλύπτει. Το Linux είναι συνήθως το πιο προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα όταν πρόκειται για φιλοξενία, ορισμένοι κάτοχοι ιστότοπων θα χρειαστούν Windows για να λειτουργούν σωστά οι ιστότοποί τους.

Τα πακέτα φιλοξενίας HostGator Windows είναι εξοπλισμένα με το Parallels Plesk Panel, Microsoft SQL Server 2008 R2 και IIS (Internet Information Services). Επιπλέον, θα βρείτε έναν τόνο άλλων υπηρεσιών φιλοξενίας ειδικά για Windows που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιβάλλον διακομιστή και τον ιστότοπό σας.

Το Προσωπικό πρόγραμμα ξεκινά από 4,76 $ το μήνα, ενώ το Επιχειρηματικό πρόγραμμα ξεκινά από 14,36 $ το μήνα.

Συνολικά χαρακτηριστικά από το Hostgator

Ανεξάρτητα από το σχέδιο φιλοξενίας που βλέπετε, θα το βρείτε γεμάτο με λειτουργίες.

Παρακάτω θα βρείτε μια ανάλυση των πιο κοινών λειτουργιών που προσφέρει το HostGator. Ορισμένα θα είναι χαρακτηριστικά αποθέματος ενός προγράμματος φιλοξενίας που επιλέγετε, ενώ άλλα είναι πρόσθετα εργαλεία και δυνατότητες.

Επιλογές φιλοξενίας για κάθε ιστότοπο

Όπως έχετε δει μέχρι στιγμής, το HostGator προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας που θα καλύπτουν σχεδόν κάθε είδος κατόχου ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος είναι ο ιστότοπός σας ή τον τύπο του ιστότοπου που δημιουργείτε, θα υποστηρίζεστε σε κάθε βήμα.

Η πιο δημοφιλής προσφορά είναι η κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας τους και γνωρίζει τι αναζητούν οι πελάτες σε αυτό το επίπεδο. Επιπλέον, με σχέδια όπως VPS, cloud και ακόμη και φιλοξενία για WordPress, μπορείτε εύκολα να κλιμακώσετε μια διαφορετική υπηρεσία καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

Ένας τόνος δροσερών πρόσθετων

Όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας HostGator, έχετε πολλά περισσότερα από έναν διακομιστή για την αποθήκευση των αρχείων του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, θα λάβετε λειτουργίες φιλοξενίας όπως απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, πρόσβαση σε έναν έξυπνο δημιουργό ιστότοπων, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και άλλα.

Για να μην αναφέρουμε την πρόσβαση σε εκατοντάδες διαφορετικές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας, όπως WordPress, Joomla, Drupal και άλλα.

Επιπλέον, λαμβάνετε 100 $ δωρεάν πίστωση Google Adwords που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά του ιστότοπού σας κατά την εγγραφή σας σε λογαριασμό φιλοξενίας.

Στερεές εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων

Ανεξάρτητα από το πακέτο φιλοξενίας που θα επιλέξετε, θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Εάν είστε στο εμπόδιο για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, τότε αυτή η εγγύηση θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Ωστόσο, για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας, πρέπει να είστε ευθυγραμμισμένοι με τους όρους παροχής υπηρεσιών.

Η άλλη μεγάλη εγγύηση είναι η εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι συνδεδεμένος στο 99,9% του χρόνου. Συνήθως, η μόνη φορά που ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός σύνδεσης είναι εάν υποβάλλεται σε συνήθη συντήρηση. Εάν χρειάζεστε τέλειο χρόνο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε ένα από τα πιο ακριβά πακέτα φιλοξενίας.

Χρήσιμοι πίνακες ελέγχου

Με σχεδόν κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας HostGator θα έχετε πρόσβαση για να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαισθητικό και ισχυρό λογισμικό cPanel. Αυτό καθιστά πολύ εύκολη τη διαχείριση του ιστοτόπου και του περιβάλλοντος του διακομιστή σας.

Για όσους χρησιμοποιούν Windows, θα έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Plesk. Αυτό θα σας βοηθήσει με εργασίες όπως διαχείριση email και ιστότοπου, διαμόρφωση διακομιστή και εγκατάσταση λογισμικού.

Τα ευαίσθητα δεδομένα σας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια με τα μέτρα ασφαλείας του HostGator. Διαθέτει ισχυρό τείχος προστασίας για την αντιμετώπιση επιθέσεων ιών και DDoS. Σε περίπτωση πλημμύρας UPD, παρέχει προστασία σε επίπεδο δικτύου. Αυτό κάνει τους διακομιστές τους πολύ ασφαλείς σε σχεδόν κάθε είδους απειλή.

Λειτουργίες ασφαλείας από το Hostgator

Το HostGator διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε το περιβάλλον του διακομιστή σας και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις πιο χρήσιμες λειτουργίες ασφαλείας:

Ισχυρό τείχος προστασίας

Οι διακομιστές HostGator προστατεύονται από πολύ ισχυρά προσαρμοσμένα τείχη προστασίας για προστασία από ένα ευρύ φάσμα επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων DDoS. Επιπλέον, υπάρχουν φυσικά πρωτόκολλα ασφαλείας κέντρου δεδομένων για την ασφάλεια της εγκατάστασης διακομιστή.

Τακτικές σαρώσεις ιστοτόπου

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό φιλοξενίας, θα πραγματοποιείτε αυτόματα τακτικές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού και ασφάλειας. Η δωρεάν σάρωση δεν θα σαρώσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας και δεν θα σας προσφέρει έναν τρόπο να αφαιρέσετε ιούς ή λοιμώξεις, αλλά θα σας δώσει μια αναφορά και ειδοποίηση, ώστε να μπορείτε να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες.

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τη συχνότητα και το βάθος των τακτικών σαρώσεων ασφαλείας, τότε μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε μια υψηλότερη έκδοση του SiteLock στον λογαριασμό σας.

Δημιουργία PIN ασφαλείας

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό HostGator, θα δημιουργείτε επίσης το δικό σας PIN ασφαλείας. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας όποτε επικοινωνείτε με την υποστήριξη. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός σας δεν θα πέσει σε λάθος χέρια και κανείς δεν μπορεί να υποβάλει αιτήματα λογαριασμού χωρίς την άδειά σας.

Ομαδοποιημένα πιστοποιητικά SSL

Κάθε πρόγραμμα HostGator είναι εξοπλισμένο με πιστοποιητικό SSL. Έχοντας εγκατεστημένο ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας, τυχόν κίνηση που περνά μεταξύ του ιστότοπου και του διακομιστή θα κρυπτογραφείται. Εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL υψηλότερου επιπέδου, τότε μπορείτε είτε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας είτε να αναβαθμίσετε το πιστοποιητικό SSL κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Πρόσθετα εργαλεία από το Hostgator

Πέρα από όλα όσα επισημαίνονται παραπάνω, θα βρείτε μια σειρά από υπέροχα εργαλεία και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να τον αποκτήσετε στο διαδίκτυο.

Οικοδόμος ιστοτόπου Hostgator

Με τα περισσότερα σχέδια, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HostGator δωρεάν. Όσοι θέλουν πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες σχεδιαστικές δυνατότητες και λειτουργίες μπορούν να εγγραφούν σε ένα σχέδιο υψηλότερου επιπέδου.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο απίστευτα γρήγορα. Είναι εξοπλισμένο με πάνω από 100 διαφορετικά πρότυπα φιλικά προς κινητά, τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε με το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Έρχεται επίσης με προ-κατασκευασμένες ενότητες ιστότοπου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να επιταχύνετε τη διαδικασία σχεδιασμού.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά από άλλα δροσερά χαρακτηριστικά όπως:

 • Ενσωματωμένα εργαλεία SEO
 • Σύνδεση αναλυτικών στοιχείων Google
 • Λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Ενσωμάτωση PayPal
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
 • Κι αλλα

Διαχείριση ονομάτων τομέα

Εκτός από την απλή εταιρεία φιλοξενίας, το HostGator μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως καταχωρητής ονόματος domain σας. Σε τελική ανάλυση, χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού και ένα όνομα τομέα, εάν θέλετε έναν ζωντανό ιστότοπο στο Διαδίκτυο.

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα “Τομείς”, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα τομέα σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης για να δείτε εάν είναι διαθέσιμο. Μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας στο Hostgator, εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό καταχωρητή ονομάτων τομέα.

Με τα εργαλεία διαχείρισης ονόματος τομέα, θα βρείτε επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως:

 • Αυτόματη ανανέωση ονόματος τομέα. Με την αυτόματη ανανέωση ονόματος τομέα, δεν θα ξεχάσετε ποτέ να ανανεώσετε ξανά τον τομέα σας.
 • Εύκολη διαχείριση ονόματος τομέα. Με το διαισθητικό cPanel, μπορείτε να διαχειριστείτε γρήγορα και εύκολα όλες τις πτυχές του ονόματος domain σας.
 • Χαρακτηριστικά κλειδώματος τομέα. Αυτή η δυνατότητα μόλις ενεργοποιηθεί, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κατά λάθος την απώλεια του ονόματος domain σας. Ή, έχοντας λήξει και αγοράζεται από άλλο μέρος.

Premium Υπηρεσίες από Hostgator

Υπάρχει μια ποικιλία πρόσθετων premium που μπορείτε να προσθέσετε στο πακέτο φιλοξενίας σας κατά την εγγραφή ή να προσθέσετε αργότερα. Ορισμένες είναι υπηρεσίες, ενώ άλλες είναι λογισμικό που προστατεύει τον ιστότοπό σας, όπως CodeGuard και SiteLock.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές premium HostGator:

CodeGuard

Το CodeGuard είναι ένα εφεδρικό πρόσθετο για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Παρέχει στον ιστότοπό σας αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και τακτική παρακολούθηση ιστότοπων και ειδοποιήσεις εάν γίνουν τυχόν ανεπιθύμητες αλλαγές. Υπάρχει επίσης η επιλογή να επαναφέρετε εύκολα τον ιστότοπό σας από ένα προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας, εάν χρειαστεί.

SiteLock

Το SiteLock είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπων που προστατεύει τον ιστότοπό σας από εισβολείς. Μπορείτε να το αγοράσετε ως πρόσθετο στο πακέτο φιλοξενίας σας. Θα λάβετε επίσης ειδοποιήσεις εάν ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, καθώς και βοήθεια για τη διόρθωση και την αύξηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.

Υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων

Εάν θέλετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας, τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την ομάδα HostGator. Έχουν ένα προσωπικό επαγγελματιών σχεδιασμού ιστότοπων που θα σας παρέχουν ένα πρότυπο ιστότοπου υψηλής ποιότητας, μαζί με μερικές σελίδες περιεχομένου για να ξεκινήσετε.

Ο ιστότοπός σας θα δημιουργηθεί επίσης στο πλαίσιο του WordPress, οπότε θα μπορείτε να προσαρμόσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας για τα επόμενα χρόνια.

Υπηρεσία αξιολόγησης SEO

Έχοντας εφαρμόσει μια στρατηγική SEO, μπορείτε να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται στις μηχανές αναζήτησης. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι, τότε μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε με την ομάδα τους για μια δωρεάν συμβουλή SEO.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε, τότε θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε μια στρατηγική που περιλαμβάνει, επιτόπια βελτιστοποίηση, έρευνα λέξεων-κλειδιών και δημιουργία περιεχομένου.

Υπηρεσία ΔΕΗ

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις με πληρωμένη διαφήμιση, εξετάστε τη διαφημιστική υπηρεσία Pay-Per-Click. Εάν έχετε χρήματα για να επενδύσετε στον ιστότοπό σας, τότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Συνεργαζόμενοι με την ομάδα τους, θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας λίστας λέξεων-κλειδιών με διαφορετικές λέξεις-κλειδιά που θα στοχεύσετε σε όλες τις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Επιπλέον, θα διαχειρίζονται ακόμη και τις καμπάνιες σας, θα βοηθούν στη δημιουργία διαφημίσεων, καθώς και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να ενισχύσουν την επιτυχία των διαφημίσεών σας.

Συχνές ερωτήσεις για το Hostgator Hosting

Ακόμη και με όλες τις παραπάνω πληροφορίες, ενδέχεται να έχετε μερικές ερωτήσεις. Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές ερωτήσεις σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας HostGator:

Είναι το HostGator εύχρηστο?

Ναι, το HostGator επισημαίνει ότι οι υπηρεσίες τους είναι πολύ διαισθητικές. Όλα από την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, την προσθήκη ενός ονόματος domain, την εγκατάσταση ενός CMS ή τη χρήση του δημιουργού ιστότοπων, είναι απίστευτα απλό. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο πριν θα μπορείτε να κατανοήσετε γρήγορα ό, τι πρέπει να κάνετε. Επιπλέον, υπάρχει πληθώρα σεμιναρίων εάν κολλήσετε ποτέ.

Μπορώ να λάβω ένα δωρεάν όνομα τομέα?

Όχι συνήθως. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να βρείτε μια προώθηση που εκτελεί που σας δίνει ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή σας για φιλοξενία. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ενός τομέα στην αγορά σας όποτε εγγραφείτε για φιλοξενία, πράγμα που απλοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο.

Το HostGator προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ναι, αυτή τη στιγμή προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Εφόσον παραμείνετε εντός των όρων υπηρεσίας, πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων. Αυτή η περίοδος επιστροφής χρημάτων είναι στην πραγματικότητα μια από τις μεγαλύτερες περιόδους εγγύησης που προσφέρει μια εταιρεία φιλοξενίας. Συνήθως, θα βρείτε περιόδους επιστροφής χρημάτων που είναι το πολύ 30 ημέρες.

Θα μεταφέρει ο Hostgator τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Ναί. Εάν μεταβείτε στο HostGator ως πάροχος φιλοξενίας, τότε θα μετεγκαταστήσουν τον ιστότοπό σας εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό καθώς είναι εντελώς απρόσκοπτη. Επομένως, εάν η σκέψη όλων των τεχνικών βημάτων μιας μετεγκατάστασης ιστότοπου σας κατακλύζει, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το HostGator έχει την πλάτη σας.

Πώς λειτουργούν τα πιστοποιητικά SSL?

Το SSL γίνεται γρήγορα μια απαίτηση. Όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας HostGator, θα λάβετε αυτόματα ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Το επίπεδο του πιστοποιητικού SSL θα διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα που αγοράζετε.

Θα δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού μου?

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας μέσω του cPanel όποτε θέλετε. Ωστόσο, το πεδίο εφαρμογής αυτών των αντιγράφων ασφαλείας είναι περιορισμένο. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους ή να δοκιμάσετε το Codeguard.

Προτείνω το Hostgator?

Ναι, το κάνω!

Το HostGator προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων φιλοξενίας, πακέτων και εργαλείων που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε είδος ιδιοκτήτη ιστότοπου. Ανεξάρτητα από τις υπάρχουσες δεξιότητες, τον προϋπολογισμό ή τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, με την κορυφαία υποστήριξη, αξιοπιστία και εστίαση στην ασφάλεια, μπορείτε να βασίζεστε στο Hostgator όταν τα χρειάζεστε περισσότερο.

Τώρα, κανένας κεντρικός υπολογιστής δεν είναι τέλειος και το HostGator δεν έχει τα μειονεκτήματά του. Όμως, το HostGator τείνει να πάρει τα πολύτιμα και απαραίτητα χαρακτηριστικά σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο.

Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε το HostGator για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας; Ποια χαρακτηριστικά είναι τα αγαπημένα σας και ποια μειονεκτήματα έχετε συναντήσει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα παρακάτω σχόλια!

Περισσότερες κριτικές για Hostgator

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες από τις κριτικές μας σχετικά με το Hostgator, ρίξτε μια ματιά στα εξής:

 1. Αναθεώρηση Gator Web Builder
 2. Σύγκριση Hostgator vs Bluehost
 3. HostGator εναντίον DreamHost
 4. Hostgator εναντίον GoDaddy
 5. Κωδικοί κουπονιών Hostgator

Θέλετε να αφήσετε τη δική σας κριτική για το Hostgator; Εάν παρέχει αξία στους επισκέπτες μας, τότε θα δημοσιεύσουμε και θα σας στείλουμε 30 $. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα δημοσιευτούν όλες οι κριτικές. Για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε την κριτική σας, τότε θα πρέπει να γράψετε έγκυρες, μοναδικές, εύχρηστες και χρήσιμες κριτικές – αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα τα καλύτερα με την κριτική σας!!!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector