Los Mejores Servicios de Almacenamiento en Nube

A medica que la tecnología avanza, también a digitális háttér mindenképpen szükséges. A legmeghatározóbb és legmegfelelőbb megoldások az ügyfelek számára, és mindig az ügyfelek szolgálatában állnak. Tanto los patēridores como las empresas dependen cada vez más del almacenamiento en la nube y eligenén soluciones basadas en la nube en logar de la molestia del hardver de almacenamiento helyi.


A hechó, a Google legszélesebb körében működő Amazon-sorozat az innovatív szervizszolgáltatásokhoz, az S3-as Nube 13-as évekhez készült, minden érdekes szöveg elérhető, de az eredeti szöveg nem más, mint 4.000 fő.

Con el almacenamiento en la nube, o „almacenamiento en línea”, como muchos lo laman ahora, todos tus archivos se almacenan and servidores seguros ubicados and todo el mundo. Esto es esencialmente “la nube”

En la última década, el número de almacenamiento servicios de la cape crecido junto con la popularidad del almacenamiento en línea, en loe que es importante elegir con prudencia.
En última instancia, los mejores servicios de almacenamiento en a noberecence of a polgármester kanadad ananda de banda y almacenamiento, a la vezér várakozási átalakítás és a szokásos trabajo de mantenimiento de seguridad de sus datos

Ha a preguntas cuál es mejor almacenamiento en nube, a listát a magyarázat tartalmazza. A La Mayoría de las kiválasztja a folyamatos folyamatot és a terv ingyenes indítását a szomszédos ügyfelek számára, mivel ez a terv nem más, mint a dinero ganado con esfuerzo. Rápido, seguro y súper fácil de usar, iDrive va por delante. Bűn embargó, széna muchas más opciones dignas de figyelembe.

Mejor almacenamiento en nube 2020

1. pCloud

Az Excellente bizonyíték de nubes para archivos grandes

Előnyök:

– Fácil de usar-
Diseño simple y limpio-
precio

razonable

Contras:

– Carece de herramientas de colaboración

Con sede en Suiza, pCloud es otra de las mejores opciones de almacenamiento en nube y una sólida opción si se busca el mejor almacenamiento en nube sin límites. Qu Por qué? Bueno, a diferencia de otros bizonyítók az almacenamiento en nube-ról, pCloud no tiene límites en el tamaño de los archivos. Esto lo convierte en opción ideal cuando se trata de almacenar archivos multimédia de tamaño.

El servicio de pCloud cubda todas las plataformas móviles y de escritorio, y ofrece un acceso basado en la web también. A pCloud egységes terve, amely 500 GB-os alapvető terveket tartalmaz, 30 történeti díjat számít az alapokról, és a carga remota ilimitado.

A diferencia de muchos otros en este list of los mejores igazolások mindenki számára, a pCloud ofrece suscripciones mensuales, anuales y de por vida. A függetlenség szempontjából az elija terv, a hosszabbítás és a pCloud kriptogép mûveleteihez mellékelt díjszabás, a periférikus cifrar archivos individuals listája. Esta característica hace de pCloud egy opción ideális para quualquiera que busque el mejor cifrado de almacenamiento en la nube.

2. iDrive

Almacenamiento en nida de alta calidad con red unidades de red

Előnyök:

– Rápido, szeguro
,
fácil de usar, opción

de

Az iDrive Express segédprogramja

Contras:

– Nincs széna autenticación de dos factores

iDrive es posiblemente el mejor almacenamiento en nube por una razon: También ofrece unidades de red. Jelentősen jelentkezik, ha meg akarod tenni a házirendet, és a képernyőn nem találsz információkat. Con iDrive, a puedes compartir archívumok a Facebook, a Twitter és az elektronikus javítás témájához kapcsolódnak. A También puedes restaurar már 30 változatban létezik az archívumokról.

En cuanto a las copias de seguridad, iDrive también of the prope y y exkluva opción de copia de seguridad de iDrive Express. Con iDrive Express, amely felhasználható egy olyan diszkófórum felkutatására, amely a szegregáció másolataira vonatkozik, és az összes archívumra, valamint a későbbi és a sencilla-formátumra vonatkozik. Beleértve a diszkó szétválasztásának másolatát. Lásd még a sorozatot, amely nem szolgál automatikusan, az automatikus archiválás és a nunc cuando eliminan los archivos de tu hardver, a lour que no tienes que preocuparte de borrar komplett a los datos valiosos.

Az iDrive también es genial para usuarios con mentalidad fotográfica. De hecho, és egyedülálló mezorem, és mindenképp a fotógrafikákról szól. Az iDrive arcra visszatérő szórakoztató képei, az összes automatikus megjelenítésű fotózás, az automatizálás és az automatikus frissítés érdekében.

Además de ser de me las mejores photos for almacenamiento en la nube, iDrive es también uno de los mejores almacenamientos en nube para los usuarios de negocios. Felfüggesztés engedélyezve van, ha nem szokásos kiszolgálók, hanem a szokásos másolatot készíteni a hivatalos másolatból, újságíró kezdeményezésről, az elsődleges szokásokról és sok másról.

3. Zoolz

Un todedor de nubes establecido con una gran reputación

Előnyök:

– Nagyon megközelíthetetlen

-Copias de seguridad híbridas

-Archivos verzió

Contras:

– Carece de copias de seguridad en vivo.
-Nincs széna autenticación de dos factores

Tanto si busca el mejor almacenamiento en nube para uso personal como el mejor almacenamiento en la nube para pequeñas empresas, széna muchas cosas que le Gustarán de Zoolz. Con una sólida reputación en espacio de almacenamiento en la nube, ofrece una interfaz fácil de usar, a variedad de opciones de gestión web y vers versi dali de kombinaci soluciones de almacenamiento en la nube y externas.

Con sede en el Reino Unido, a Zoolz felhasználása a Glaciar Amazonas infrastruktúrájához, az arányos és rendkívüli célokhoz igazítva, mindhárom esetben, ha a kongresszus a mejores valores que létezik. Con más de tres millones de usuarios, de te preguntas cual es mejor almacenamiento en la nube, Zoolz egyszerűen és egyszerűen a felsőbb szintek listájára.

4. Degoo

Az egy népszerű recepciókészlet a poderosas características-ban

Előnyök:

– Fuertes aplicaciones para móviles…
muy lakosság.
..

egy

un precio razonable..

Contras:

– La utilidad de escritorio podría ser mejorada. La autenticación de
dos factores sólo está disponible a través
de Google

Nem tudom, hogy mi lenne a legmagasabb szintű conocido -, amely lehetővé teszi a szuper haszonnövényeket és a hueco-t, amely az ipari vállalkozás versenyképessége. Con sólo dos paquetes de almacenamiento en nube for elegir, ha a világ egyik legfontosabb alapja a 15 milliárd dollár, és 20 000 személy van beállítva, hogy írja be a Degoo Cada díjat, ha megváltoztatja az életképes para Cualquiera que busque el mejor almacenamiento opciót. nube en línea.

Degoo es también uno de los pocos bizonyítékokat használnak az archívumok leírására. A különféle szervizszolgáltatások különféle elemei, a Google tényleges autentikumokkal való áttekintése, a kongresszusok sorrendje és a cualquiera-sorozat teljes ideje, hogy személyesen alakítsák ki őket, és ez a 2020-as év.

5. Mega

Imádnivaló terv ingyenes és különféle reformok

Ventajas:

– Kiváló terv ingyenes – Interfaz de
usuario
egyszerű – ügyfélszolgálat

código abierto

Contras:

– Falta de opciones de plane de pago

Ingyenes vállalkozói tervezés 50 GB-ig terjedő körülmények között, és lehetetlenné válik, ha a büntetés-végrehajtási eljárások a legmegfelelőbbek a Mega-hivatalban. Añade una interfaz de arrastrar y soltar fácil de usar, aplicaciones móviles para subir archivos y fotos cómodamente, y kliens de sincronización de escritorio, y tendras una de las mejores soluciones de almacenamiento basadas en la de nue de hoy de las mejores ofertas de almacenamiento en la nube.

Minden jog fenntartva az igazságszolgáltatás igazolói és a figurális sorrend és a listák listája, a Cifradók archívumainak megalapozott száma. A teljes cifrado-ellenőrzés teljes körű ellenőrzése, beleértve az egész világot, beleértve a Mega propionit, a szünetmentes adatait és a tartalmakat.
Az egységes ügyfélszolgálat a különféle szegregált tambénok számára, mega es fácilmente egy kis mejorei szolgacióval, ingyen, vagyis az almacenamiento-val, hogy létezzen.

6. OneDrive

Perfecto para Windows

Előnyök:

– Teljesen integrált a Windows rendszerben. RESTAURACION
y sincronización de archivos

Contras:

– Mínimo almacenamiento gratuito

A Microsoft OneDrive egy olyan ideális választási lehetőség, amely a szegmentált és a legmegfelelőbb szoftvereket tartalmazza, valamint a Microsoft Windows szokásos változatainak megtekintéséhez. A Windows 10, a OneDrive alapértelmezett integrációja az Archivos felfedezőjéhez, ha másképp mutatják be, hogy az elkövetkező negyedévben megvalósuljon a szegmentált másolat és a másolat..

También széna alkalmazások a OneDrive alkalmazáshoz a Mac, iOS és Android operációs rendszerekhez, mivel ez az alkalmazás várja a legfontosabb információkat az Androidról, iOS vagy Mac operációs rendszerről, nincs puedes descartar Microsoft OneDrive.

Además, a OneDrive Photos alkalmazás grafikái, szinkronizálva a képeket és a kártyákat. A También Puedes Sincronizar szelektíven magában foglalja a diszkóban való megjelenítés képeit, a OneDrive hivatkozási számát, az opciók opcióit, a legfontosabb alapelveket és a nube-ot a fényképet También. Kényelmetlen az egyéni széna, 5 GB-os ingyenes letöltés.

7. iCloud

Solución Surefire az iOS és a Mac használatához

Előnyök:

– Diseñado para funcionar a la perfección con los los de los de los Appleos-
Relativamente
barato

Contras:

– Mínimo almacenamiento gratuito

Minden OneDrive sor a Microsoft Windows operációs rendszerhez, az iCloud és az Apple verziójának változatához, amely a legmagasabb színvonalú, és a legfeljebb 5 GB-os hírcsatornát kínálja, és ingyen letölthető. Az 5 GB-os Mientras várakozási pontok nem változtathatók meg, és az iCloud program nem támogatja a versenyt. Diseñado speciálisan az Apple szokásos haszonállataihoz, ha Ön előkészíti az iOS és a Mac operációs rendszerek elõzetes verzióját, valamint az iOS és az iCloud válaszát az idõben.

Entonces, ¿hace que iCloud sea el mejor almacenamiento en nube a Mac és iPhone szokásos alkalmazásaihoz? Szénsavas razonok, teljes időnként, és csak az Apple számára elérhetők és elérhetők. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Mac Finder alkalmazásban mindegyik gyakorlatilag mindegyik kozmosz lesz, integrálva az iCloud Drive-ra. Luego puedes szinkronizálja az iWork dokumentumait, és töltse le az összes iratkezelőt, los cuales se guardan y almacenan en iCloud.

Ha érdekel a legfontosabb érdeklődés az iPhone készüléken, akkor az iCloud También teciene cubierto aqui. Nincs solo puedes acceder, ha letölti az iPhone készüléket, vagy nem érinti az iOS egységeit, a Windows operációs rendszert nem érinti az iCloud Drive operációs rendszerrel, és csatlakoztassa az iWork alkalmazásokat az iCloud weboldalához..

8. Unidad de Google..

Nem oldja meg az intelligens érdeklődőket, mert bonyodalmakkal jár a Google rajongói számára

Előnyök:

– Ideális paraméterek a Google számára-
Integrált teljes Android-
Variedad

de soluciones gratuitas y de pago

Contras:

– La interfaz necesita algo de trabajo

Ha a G Suite használatát vagy az Android verziót támogatja, akkor a Google Drive meghajtóját természetesen magában foglalja. A Google Drive verziója és tökéletes integrációja az Android operációs rendszerekhez, valamint a Google összes termékéhez.
Töltse le a fényképeket az eredeti képekről a Google Fotókról, és küldje el azokat a legfontosabb lehetőségeket, hogy mindenki számára elérhető legyen a hoy and día en Android

A Microsoft Windows és a Mac también új verziója a Google Drive kedvezményezettjei. Arrastrar y soltar intuitív funkciók, puedes transferir y almacenar archivos en unos pocos pasos.

A Google Drive egy bizonyos időponttól kezdve a legmegfelelőbb áron, a piacra való kattintással. De hecho, 15 GB-os ingyenes online játék. Dado que las mejores opciones de almacenamiento en délellenes 5 GB-os termékskála, mindaddig, amíg nem importálható. Ingyenes Mientras online interfész, az alapvető fontosságú, de a Google Drive-ban a hoy en díjmentesen elérhető.

9. Doboz

Orvosi szolgálat, amely a hosszú élettartamra vonatkozik

Előnyök:

– Planes de almacenamiento orientados al negocio – Enfoque
en la seguridad –
Soporte

de

APLICACIONES

Contras:

– Ingyenes alapvető fontosságú terv, amely korlátozottan korlátozható

Mirando la página de box pre-de, estres claro que están orientados in los negocios y no a los considores. Üdvözöljük a legfontosabb alapvető kérdésekről, csak akkor, ha a repülőgépek egyedül nem állnak rendelkezésére, és nem tartalmazzák a semanák sorát, de csak akkor is képesek, ha együttműködésbe lépnek, és az egységes alapvető fontosságúak. Tanulmányi Mentras, nem kell alkalmazni az empireariales, és felhasználni kell egy 10 GB-os ingyenesen megtervezhető terv sorozatot.

Üdvözöljük a legmagasabb szintű opciókat és a díjakat, a Box dobozt és a kompatibilitást a G-Suite, az Office 365 és a más alkalmazások között. Además, puede sincronizar y ver los archivos desde cualquier dispositivo. A Windows, a Mac és az Android ügyfélszolgálatai, valamint az ügyfelek kiszolgálásának alapvető fontosságú elemei, amelyek a kedvezményezettek támogatására vonatkoznak, különös tekintettel a Las Empresas ügyfelekre..

10. NextCloud

Proveedor ”de almacenamiento en a nube for DIY szokások

Előnyök:

– Innovador- Capaz
de adaptarse a sus necesidades-
Configuraciones

pre-configuradas disponibles

Contras:

– Técnicamente no es un bizonyíték almacenamiento en la nube

Técnicamente hablando, NextCloud nem biztos, hogy mindenki számára bizonyított, hogy nube vagy egyedülálló. Második vállalkozás, az empiria és az archívumok és a tartalomszükségletek közötti automatikus együttműködés automatikusan megosztott szoftverének instalar és adminisztrátorok számára történő teljes körű kiszolgálása. Az automatikus javítás elősegítése érdekében a felhasznált puede mantener sus datos en sus serversores, az ellenőrzés és az ellenőrzés teljes mientras sorának ellenőrzése érdekében, másrészt pedig engedményezve.

Aunque esto puede parecer megfélemlíteni a TI-t, vagyis az összes szokásos kiszolgálót, az ügyfélszolgálat és a hardver előzetes konfigurálási sorrendjét NextCloud desde el principio.

11. SpiderOak

Almacenamiento de ‘Conocimiento Cero’ para usuarios con mentalidad de privacidad

Előnyök:

– Seguridad fuerte. Ügyfelek személyre szabása
para todas las plataformas principales

Contras:

– Oferta gratuita limitada

Az Almacenamiento en conconimiento cero pertenece al process de encriptación, que según SpiderOak, the syncronización des anteres de ante de la sincronización. Eres el único que sabe lo que se está encriptando y almacenando, lo que hace que tus datos sean completetamente privados. El Código fuente del kliens no es público, mivel a bizonyságtétel a bizalmas és a SpiderOak lapjain.

Ya que estamos en ügyvédek témája, szépségszöveg a Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszerekhez, minden olyan alkalmazás, amely a fiúk számára készült, de nem engedélyezett, de nem engedélyezett..

Legjobb évek óta ingyenesen, 2020-ig

– Google Drive-
pCloud-
Microsoft OneDrive-
Dropbox-
Mediafire

1. Unidad de Google..

Almacenamiento és a Beefy junto hivatalos hivatalos hivatkozási száma és címe

Előnyök:

– 15 GB de espacio para el
Ingyenes hozzáférés a G Suite teljes körű alkalmazásához-
Biztonsági mentés és szinkronizálás

Contras:

– Interfaz torpe..

A 15 GB-os költségszükségletre, a Google Drive-ra és a felhőalapú számítástechnikára vonatkozó bizonyítékok egyidejűleg rendelkezésre állnak, a 2 GB-os opciók pedig a szétválasztott összevonási lehetőségek teljesítéséhez. Tíz olyan, amely a Google (Gmail, Fotók, stb.) Portugál archívumainak (Gmail, Fotók, stb.) También se almacenan aquí, loada que cada archivos de elektrónico de que descargas ocupa espacio.

Az embargó, a Gmail irányelveire nem vonatkozik a Google Drive regisztrációjának kötelező eleme. Létrehozza a Google és a Google egyik oldalán a felhasználót, és nem tudja meggyőződni arról, hogy a Google One egy új verzió, amely a Google Drive-on nem érhető el, méghozzá a disztribúció nélkül..

Teljesen kiszolgált, szénanátló alkalmazás az Android és az iOS használatához, a Google hivatalos termelési módjaihoz, valamint a biztonsági másolat és a szinkronizálási eljárás eredeti periódusának automatikus frissítéséhez, a szomszédsághoz, portátil vagy PC fájlok és pinchado.

2. pCloud

A szokásos felhasználói szolgálatot és funkciót a problémák megoldásához

Előnyök:

– Elegáns interfaz és intuitív funkció – Opciones de intercambio yksinkertais

Los usuarios pueden duplicar el almacenamiento

Gratuito

Contras:

– Nincs ideális para las colaboraciones

A pCloud kompatibilis változatának 10 GB-os tartaléka, a listában szereplő puede aumentarse-nek 20 GB-os meditációja a teljes (4 GB-os) kombinációval és teljes visszatérítésekkel (1 GB-os egység). Como bono, széna, ha a kijelölés 50 GB-ra vonatkozik, a háromszögek befejezése után.

La Atractiva y altamente funcional interfaz hace que el almacenamiento de archivos sea fácil, ya sea are travelo de aplicaciones de escritorio y móviles a finished kidolgozott or del sitio web de pCloud. Las características para compartir archivos son tan simples como pueden ser, con posirilidad de compartir archivos of usuarios que son de la Nube. Ingyenes streaming társaságok, valamint a korlátozások és a takarékossági nyilatkozatok, a jelentőségű sorok az ingyenes archívumokról, a kémiai szövegekről és a végleges meghatározásokról, valamint a trabajókról.

Ingyenes Aunque el encoque aquí es in la perce in grataita, pCloud también ofrece hiteles inertas para aktualisar un servicio de pago. Az összes 500 GB-os költség 3,99 db, azaz a széna és a mágnesek összegyűjtése nélkül a vikát és a tengertől ahorar Algo de Dinero.

3. OneDrive

Solución de almacenamiento estelar dirigida a los usuarios de Windows

Előnyök:

– Kiválóan integrálhatja a Microsoft termékeit.
A Los Documentos pueden ser editados en línea sin
necesidad de descargarlos

Contras:

– Sólo 5 GB de almacenamiento gratuito

A Microsoft egyik leggyakoribb technológiája, ha nem más, mint az elsődleges archívumok, azaz nem kell többet megtennie, ha 5 GB-ra van megfelelő. Koncepció, 50 GB-os tervezési terv a bürokrácia előterjesztésével, az Office 365-es felfüggesztés 1TB-es problémamegoldással.

Ahí radica a OneDrive polgármesterének véleménye: a Google összes azonosítója, a kiszolgálók számára a Microsoft általános felhasználói felületének beépítése, a Microsoft Office alkalmazásaihoz fűzött áttekintés és a Windows 10. automatizált integrációja. en movimiento, hay aplicaciones móviles que lubaen una uso multiplataforma.

A OneDrive megkönnyíti az együttműködést, és nem korlátozhatja a OneDrive sorszámait, és magában foglalja a személyre szabott kiegészítőket, valamint a kompartíció archívumának formáját. Az eredeti dokumentumok también dokumentációjának beillesztése a postafiilidad trabajar és los archivos listájára, valamint az egyszerűsített ügyekre, egyszerűsített las cosas.

4. Dropbox

Bizonyítsa a népszerű népszerûségét, amely a világ minden tájáról szól

Előnyök:

– Amplia gama de plataformas soportadas –
Muchas características útiles

Contras:

– Mínimo 2GB de subsidio

Vayamos primero a las malas noticias. A szerviz és az ismételt megismételés érdekében, a Dropbox nem biztos, hogy támogatja a 2 GB-os ingyenes játékot, ha létezik az általános generikus szám. Az embargó, a szénalapú mandzsetta a konszolidált espaciólétesítményhez, amely tartalmazza a teljes kezdeti útmutatót (250 MB), ajánlott a család által nyújtott szolgáltatásokhoz, ajánlások és támogatások (500 MB ajánlott, még 16 GB) és a Comunidad Dropbox támogatója ( 1 GB).

Una vez que superes ezek a kellemetlen kezdeményezések, Dropbox revela algunos trucos astutos.
A Dropbox e-mail címe egy egységes szerkezetbe foglalt periódusos archívum, amellyel a problémákat különböztetik meg a szokások és a szinkronizálás, valamint hogy a képek automatikusan átalakításra kerüljenek. También puedes solicitar a los usuarios que suban irányítja a Dropbox összeállítását a Solicitud de Archivos mûveletekhez, és y archiv los los archivos sin descargarlos primero cuando trabajes de travers de la versión

Az elkészített szervizprogramok a rugalmassági igények kielégítésére vonatkoznak, miközben az alkalmazási területekre és a móvilek sorozatára vonatkoznak a szokások és az algoritmusok, valamint a Linux és a Kindle plazmaformái. Esto permite el acceso de almacenamiento desde prácticamente cualquier dispositivo, acompañado de una amplia gama de aplicaciones y servicios de terceros kompatibilis.

5. MediaFire

Solución de almacenamiento egy nagy kapacitású ügy

Előnyök:

– Ingyenes 50 GB könnyű ingyenes könyv – Kiváló
interfaz y opciones para compartir

Contras:

– Cuenta gratuita llena de anuncios

A MediaFire ismertetője a 10 GB-os ingyenes letöltés, az előzetes várakozási lehetőségek összehasonlítása, a különféle tevékenységek szokásainak megválaszolása, valamint a többi személy összeállítása a szociális média panorámájának összehasonlításával. Végrehajtva az 50 GB-os egyszerűsített betűkészletet, amely teljes körűen elérhető, és amely minden bizonnyal megtörténik, anélkül, hogy a végleges értesítést megtennénk, de egyértelműen meg kellene tekintenünk a tárgyakat..

El Servicio Lleva mucho tiempo en el negocio y tuvo mucho tiempo for resolver algunos problémák, como la velocidad y la egyszerűsített általános parageivar los archivos, incluso con los no usuarios. A MediaFire szokásos archívuma a 4 GB-os háttérmagazinban található, csak akkor, ha a lerakódás megtörténik.

Érvénytelen webes verzió, a disztribúció nélkül elérhető eszköz az Android és az iOS operációs rendszere számára, amely az alkalmazás bölcsességét és az igazolást lehetővé tevő alkalmazásokat tartalmazza, a miszmakat automatikusan összekapcsolja, és a képek automatikusan átalakítják azokat..

Más információk: Las mejores soluciones de almacenamiento en nube gratuitas

Mejor almacenamiento en la nube para empresas

– SpiderOak-
Tresorit-
Egnyte-
Dropbox Business-
Doboz üzleti

1. SpiderOak

Alta szegregációs kombináció egy egyszerű interfazban

Előnyök:

– Seguridad de primera clase… Administración
központi tároló
..

Contras:

– Nincs tan colaborativo como otros servicios

Fundada en 2007, SpiderOak, amely egységes együttműködési, szaporodási és illesztési másolatot tartalmaz, valamint az alapvető archívumok szolgálatában áll, és az alapszolgáltatók alapvető fontosságúak, ha engedélyt kapnak egy gyorsbeszélő csatlakozásra, szinkronizálva és együtt szállítva..

No sólo se jacta de tener como característica fő, szegregált és átalakított de los datos de alto nivel, sino que también ofrece almacenamiento en la nube, copias de seguridad en línea y un servicio para compartir utilizando un entorno de privacidad (al menos eso es loe que afirma la empresa). Feltételes mesék, amelyek alapján a fiúk az alapvető fontosságú okmányokat felváltják egy egész világon, beleértve egy SpiderOak-ot is. Használták el az único que tiene permiso per vero dodos los datos almacenados.

Figyelembe kell venni, hogy a SpiderOak nem kívánja megváltoztatni az energiatakarékosságot. La interfaz es bastante egyszerű y directa, egyedülálló módon működik az arrastrar y soltar que ayuda és az igazságszolgáltatás szervezője.

Központi központi adminisztrációs ügyfelek, akik csatlakoznak a felhasználókhoz és csatlakoznak a számítógéphez, összeállítják a választott segédeszközök összetételét, valamint a különféle segédanyagok felállítását, az adminisztrátorok engedélyezését és a felügyeletet, valamint a csoportos felügyeletet és a felügyeletet..

Ha nem kívánja kezelni a kereskedést, kérjük, lépjen kapcsolatba a SpiderOak vérkészletével és előfeltételeivel. Tenga, amely előírja, hogy 500 dollárral kell ellátni a kalciumtartalmát, valamint a közösségi és a közösségi oldalakkal kapcsolatban, a SpiderOak gondoskodik arról, hogy a munkatársak együttműködésbe lépjenek, és beépítsék az eredeti bizonyítvánnyal rendelkező szereplőket..

2. Tresorit

Encriptación de archivos superior a través de aplicaciones elegantes

Előnyök:

– 14 díjmentes prizeba- Fuerte encriptación de extrememo
egy szélsőségesség-
többszörösei

elcsiszolja a disztribúciókat

Contras:

– Nem lehet személyesen foglalkozni

Procedente de Hungría y Suiza, Tresorit és egy bizonyíték almacenamiento en a nube que se centra en el aumento de la szegregidad y en la codificación de datos sólidos para las empresas, pero también para los usuarios personles.

A bizonyított tény, hogy az elsődleges tényező az elsődleges és a legfontosabb tényezők a szomszédos los datos almacenados en línea, és a „conocimiento cero” cifrado általi hitelesítésének hitelesítése. Esto jelentősége, hogy a személyi személyek elit pueden tener acceso a sus datos. Además, az automatikus csatlakozási igény arányos megkülönböztetése.

Preferenciaszükséglet: A „Small Business” terv 23 dollár (20 euró vagy 17,5 dollár) összegű (18 éves pénzmennyiség az éves terv szerint) a 2. és 9. 1000 GB-os alapértelmezett betűkészlet, a létező szőnyeg-szerkezet szinkronizálása, ahogyan a 10 különféle eszköz összeállítása.

A „Vállalkozás” terve egy egységes szerkezetbe foglalási javaslatot tartalmaz, amely 28 dollár (25 euró) összegű menstruációt tartalmaz (vagy 23 dolláros menedzsment és választási terv az éves tervben). Ez a legfontosabb csomag, amely a digitális hitelesítéssel foglalkozik, és amelyben a telefon távoli távolsága és a telefonon található. A „Business” terv elterjedésének alapja az 50% -os deponálás, azaz az „üzleti terv” jelentése 14 napra esik. A legfontosabb terv a személyek 10 személyek vagy más személyek szervezése.

A „Vállalkozás” elnevezésű 35 db költségtérítést jelent (o. 28 db készséget tartalmaz, ha évente megtervezi), és tökéletesen átveszi a 100 új felhasználási módot. Az Entre las características adicionales tartalmazza az adminisztrációs API-t, a személyes kapacitást és a személyes megvalósítást, valamint a végrehajtást. Ez a kérdés úgy dönt, hogy az ügyvédi kapcsolattartó igazgatója a Tresorit para inspecbirte eszközét biztosítja.

Todos los pacestes de Tresorit van acompañados egyedülálló díjmentesen 14 díjat. Dicho esto, Tresorit puede szerver és poco caro. Az embargó, a Tenger és a Legutóbbi Polgármester közötti esküvői összehasonlítás és összehasonlítás a hasonló szolgáltatásokkal együtt, hasonlóan a fennmaradó karakterisztikához, a valószínűsíthető, hogy a Vale.

3. Egnyte

Mucho almacenamiento acompañado de herramientas de sincronización rugalmas

Előnyök:

– 15 díjmentes díj – Excelente
Integración

Contras:

– Problemas de carga ocasionales

Establecido en 2007, a legfrissebb arányos szoftver, amely a legfrissebb információkat tartalmazza a szinkronizálás és az intercambio de archivos de la empresa számára. Eg Egészségügyi Főigazgatóság, az empireas pueden almacenar cualquier tipo de datos en nube tanto localmente como en línea, a mientras que los datos más értelmes pueden mantenerse a los serversores de las instalaciones para polgármester szegmensben.

A Plataforma de Contenido de Conteido de Conteroderement a rendszer működési együttműködési rendszerének használata, amely lehetővé teszi a gyakorlatba eső empirikátusok elvesztését, valamint a Como Quiránt. Az összes általános integráció az Outlook és az Office 365 általános ipari alkalmazásaihoz, amellyel a belföldi gyakorlatot meghosszabbíthatja, és az importőrök archívumához csatlakozhat..

Az „Irodai” terv, az 5-ös és a 25-ös csoport tagjainak csoportja, 8-ból álló rész (6,12 jegyzet) az 5 éves TB-ból, 5 TB nagyságrendű, 10 órás archívumból.
Az Egnyte társaság üzleti vállalkozása 15 db (11,50 dollár) méretű társaságból, 25 bb 100-ból 100 bb, 10 TB-ból évente, és más országokból származó archívumokban 10 GB

A „Empresa” terv az egész századik empirikus tapasztalat és a 100 különféle méretű terv, azaz a 25 GB-os törzskönyvezés legfontosabb formája. Para inscribirse, preguntar pre precícia de esta opción, porerse serie de desario des directomente directomente con la empresa.

Egészségügyi csomagok egyedülálló díjmentesen kiszámíthatók 15 naptári naptól, és ezúttal az első sorban áll, hogy összeállítsák az eredeti archívumok előkészítését, valamint a kompozíciókat.

4. Negocio de buzones

Almacenamiento megválaszolható és kivitelezhető ipari peso peso

Előnyök:

– Fácil de usar –
30 díj prueba
gratuita

Contras:

– Nincs széna herramientas de edición en línea

Második 11 dalszöveg a Dropbox-ból, ha más antigázt és fiables-t használnak fel, mint az empireas cuando se trata de almacenamiento en la nube.

Lásd a Dropbox és a kongresszusok listáját, amely a népszerű és könnyen használható opciók. Nincs szénaprobléma összeegyeztethető módon, különféle tippekkel, de a funkcionális multiplataformával és a polgármesterekkel, valamint az alkalmazásokkal, a junto coni acción de arrastrar y soltar para la applikación de escritorio, hace que este service service sea deo de la usa.

A Los Angeles-i Pouden compartir libremente el contenido conros de trapes de enlaces, in inspoles et a person person en anészte de dropbox. A hivatalos személyzeti referenciaszám a személyes karbantartási tervről, amely magában foglalja az archívumok és az egyedüli személyek véleményét, a gépkocsi automata működéséről, a kamara felismeréséről, az önkéntes tapasztalatok felismeréséről.

Az adminisztrátorok az ügyfelek rendelkezésére bocsátják az önkéntes táplálékfelügyeleti eszközöket, hasonlóan a modorokhoz, mint a kompartmentek és az adminisztrátorok, az archívumok, az illesztési engedélyek és a felügyeleti elnökök.

A Microsoft Office y Slack como parte del paquete alkalmazásai.

Hablando de paquetes, a Dropbox Business ofrece tres niveles diferentes. Az „Estándar” tervezési költsége 12,50 USD (9,71 USD), ha 3 millió amerikai dollárból és 3 TB-ból áll az eredeti szekció, az archívumok 120 db újrahasznosítási díja, a tényleges katonaság és a monopólium karaktereinek száma..

Az „Avanzado” csomag elkészítése az „Estándar” tervvel és a 20 dolláros (15,70 USD) összegű felhasználással, amely a legmagasabb szintű támogatást és a vezérlőelemeket jeleníti meg, az adminisztráció és az adminisztratív tervek előkészítése érdekében.

A „Vállalat” feliratú változata, amely a Dropbox és a nagykereskedelem közvetlen kapcsolatfelvételét igényli.

Széna egy per ideális díjmentes 30 napi paraméter, amely egyúttal arányos arányú, de nem megfelelő, de automatikusan növeli a csodaszolgálatot, és kidolgozza a kooperációt. Nem áll rendelkezésre a usuarios és az ausztrália, amely edición en línea.

5. Caja para los negocios

Almacenamiento sólido y de bajo costo de un bizonyító bizalmas

Előnyök:

– Interfaz intuitiva…
barata

Desventajas:

– Compartir sólo para leer

Con casi una década y media en su haber, Box es un pilar en eschena de la gestión de contenidos y el intercambio de archivos en la Nube.

Los puntos fuertes de Box fia, aki teljes kapacitással rendelkezik, és amely a szeguridad. La interfaz de usuario está hecha para que te sientas como en casa desde el principio y es bastante fácil de navegar. Elérheti a konfigurációt, az archívumokat és a carpetasokat, valamint a felhasználói felület szabályos kezelését, az adminisztrátorok figyelmét, hogy figyelmeztessék az összes felhasználói felületet, és legyenek aktívak az intercambio működésére.

A Los Angeles szokásos csatlakozása és archiválása a Box Sync ügyfelek számára, a Mac és a Windows operációs rendszer számára elérhető, és az Android ügyfelek számára készült. A Google Dokumentumok és az Office 365 hivatalos bizottsági alkalmazásának legfrissebb szolgáltatásai, a nombrar verzióval kapcsolatban.

Teljesen precíz, a „Starter” terv és az ötven dollár (3,88 font) amerikai dollárral együtt. Ez a 100 GB-os szériagyártás, 2 GB-os archívum a 10 szokásos gépkocsiból (a legfrissebb hírek a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínálatból).

A „Business” üzleti terv 15 dollár (11,80 USD) összegű felhasználási / beillesztési és átalakítási alapokból áll, az 5 GB-os archivált szekció, a szegmensben lévő újdonságok, a személyre szabott információk és az információk, valamint az új pénzügyi információk.

A También meglátogatja a (z) „Business Plus” 25 db (19,60 USD) költségcsökkentőt / alapértelmezett átalakítási formátumot, 5 GB-os archívum, ellenőrzési és kapacitási lehetőségek előzetes adminisztrációs, valamint együttműködési együttműködési lehetőségek.

Como es costumbre, el plan de nivel superior – „Vállalat” – a kötelező igénybe vételi sor közvetlenül lép kapcsolatba a dobozzal és az előirányzatokkal.

Jelenleg a díjmentesen felszámított 14 díjmentes csomag, amely a csomag elkészítésére vonatkozik, és amely a működés elősegítésére szolgál, és amely a külsõ amerikai gyakorlati igények kielégítésére szolgál, az elõkészítéshez, valamint az elõadóhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map