НАЙ-ДОБРИЯТ УЕСТИНГ ХОСТИНГ ЗА АВСТРАЛИЯ 2020 ПОДОБРЯВАЙТЕ НАЙ-ДОБРАТА СТРАНА ЗА ВАШИЯ САЙТ ДО НАД

НАЙ-ДОБРОТО УЕБ СЪСТОЯНИЕ ЗА АВСТРАЛИЯ 2020
ДА ПОМОГНЕТЕ ТИ НАЙ-ДОБРИЯ ДОМЕН ЗА
ВАШИЯ САЙТ НАДОЛУГАЙТЕ – ПОД ПОДПИСКА

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ДОСТАВЧИЦИ НА ГОСТИНА ЗА АВСТРАЛИЙСКИ САЙТИ

Въпреки че е модерна страна, узряла с възможности за бизнес, не винаги е лесно да намерите надежден уеб хостинг в Австралия. Това е така, защото страната все още е сравнително несвързана с външния свят. Наличието на стабилна интернет връзка все още зависи от подводни кабели. За съжаление, стареещите подводни кабели в Австралия оставят много да се желаят по отношение на скоростта и надеждността на връзката.


Независимо дали притежавате малък местен бизнес или международна корпорация, която обслужва клиенти от цял ​​свят, наличието на първокласна хостинг услуга може да доведе до всичко. Въпреки че на пазара има много опции, управлявани от Aussie, може да искате да помислите за други доставчици на хостинг услуги, които да помогнат на вашата компания да достигне пълния си потенциал. За да ви помогнем да намерите доставчик, който е подходящ за вашите нужди, ето малко информация, която трябва да знаете.

Защо високото качество на хостинга има значение?

Една от най-големите проблеми, с които може да се сблъскате, когато се занимавате с австралийски уеб хостинг компании, е скоростта. За съжаление, не всяка услуга ще бъде оптимизирана да обработва трафика от цял ​​свят. Въпреки че може да нямате проблеми с достъпа до уебсайта си локално, това може да е друга история за вашите посетители.

Има много фактори, които могат да допринесат за скоростта на връзката. Вярно е, че разстоянието играе роля. Самото разстояние между Австралия и САЩ например ще изисква повече време за установяване на връзка. Добрият хостинг доставчик обаче ще намали това изоставане доколкото е възможно чрез глобален кешинг и високоскоростни протоколи. Дори ако някой осъществява достъп до уебсайта ви .com.au от другата страна на света, той не трябва да изпитва значителни проблеми с скоростта в процеса.

Дори малко количество изоставане може да промени начина, по който се възприема вашия уебсайт и компания. От една страна, интернет потребителите са по-проницателни, отколкото преди. Защо да чакате на бавен уебсайт, когато те могат да извършат бързо търсене в Google и да намерят алтернатива, която да се представи по-добре? Ако продавате продукти на международна аудитория, това потапяне в уеб представянето има още по-голям ефект. Хората са склонни да разглеждат бавните уебсайтове като по-малко надеждни и, за съжаление, по-малко професионални.

Първите впечатления имат значение в Интернет. Ако вашите посетители и потенциални клиенти имат проблеми дори с достъпа до вашия сайт, какво означава това за останалата част от вашата компания?

От чисто маркетингова гледна точка, лошо свързаните уебсайтове също имат по-трудно време да бъдат видени. Търсачките за търсене в Google работят по много сложни алгоритми, които вземат под внимание много повече от просто съдържание. Можете да имате най-оптимизираната уеб страница в света. Въпреки това няма да изглежда по-високо в резултатите от търсачките, ако сайтът ви е хостван на бавен сървър, до който е трудно достъпен.

Друг проблем, който може да постави амортисьор за вашия успех, е ниската продължителност. Uptime се отнася до това, когато сървърът действително работи и функционира. В идеалния случай това трябва да е 100 процента от времето. За съжаление, проблеми с лошо оптимизираните хостинг сървъри изпитват проблеми. Това прави вашия уебсайт недостъпен. В зависимост от това колко разчитате на уебсайта си за бизнес, търсите потенциално хиляди долари загубен доход.

Най-добрият уеб хост за Австралия

A2 хостинг

A2 хостингът е чудесен вариант за австралийски фирми и блогъри. Компанията е базирана в Сингапур и разполага с четири глобални центъра за данни, за да гарантира, че скоростите на връзката са надеждни, независимо откъде се осъществява достъпът до тях.

Сега само $ 3,92 на месец !!! – (Около AUD $ 5.50)

Четири различни типа хостинг планове са оферти. Отвъд това има и няколко нива, предлагащи различни функции във всеки. Въпреки че тази подредба може да изглежда объркваща в началото, тя ви позволява да персонализирате своя хостинг план, за да отговаря на вашите нужди.

Всички планове са доста бързи. Всички планове имат неограничено SSD хранилище. Ако имате нужда от допълнително повишаване на производителността, A2 хостингът разполага и с турбо сървъри. Те са достъпни за планове от по-висок клас и са оптимизирани да ви дават 20X по-висока скорост от нормалните сървъри. Някои други големи предимства на A2 хостинг включват страхотна гаранция за връщане на пари, ангажираност към 99,9 процента време за изпълнение и 24-часова поддръжка на клиенти.

Професионалисти:

 • Предлага споделен, VPS, риселър и посветен хостинг
 • Опционални турбо сървъри
 • Центрове за данни в Сингапур, Amerstam и Съединените щати
 • Голяма скорост на връзката
 • Неограничено SSD съхранение
 • Безплатен SSL сертификат
 • Неограничен брой уебсайтове на планове на високо ниво
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Недостатъци:

 • Не предлага такса в AUD
 • Системата за билети за поддръжка може да бъде объркваща

SITEGROUND – Отлична уеб хостинг услуга за Австралия – (AUD $ 4.95 на месец)

ОБЩО РЕКЛАМИ № 3 от 20 уеб хостове по целия свят

SiteGround-герой-изстрел

…. Или прочетете нашето ревю на BLUEHOST

ЦЕНА ОТ: AUD $ 4.95 на месец
Uptime: 99.97%
БЕЗПЛАТНО ИМЕ НА ДОМАКА: Не
БЕЗПЛАТНА ИМЕЙЛ: Да
ПОДКРЕПА НА ЖИВАТА ЧАТ: Да
БЕЗПЛАТНА WEB BUILDER: Да
ГАРАНЦИЯ ЗА ОБРАТНО ПАРИ: 30 дни

Bluehost излезе на върха в всичките ни тестове за преглед. Ние ги считаме за едни от най-добрите доставчици на уеб хостинг. Те със сигурност са един от най-популярните уеб хостове в света с над 2,5 милиона сайтове, хоствани с тях от 2003 г. Надеждни, бързи времена на зареждане, лесни за настройка и получавате безплатно име на домейн и безплатен ssl сертификат.

С множество центрове за данни по целия свят, вашите глобални посетители няма да имат проблем с достъпа до уебсайта ви, когато той се хоства на Siteground. По-специално собствениците на австралийски уебсайтове могат да се възползват от своя център за данни в Сингапур. Доставчикът има и собствена кешираща система, наречена SuperCacher. В резултат на това вие и вашите посетители можете да изпитате пламващи скорости независимо от всичко.

Siteground е универсален хостинг доставчик, който предлага гъвкави решения за всеки. Те имат инсталиране с едно кликване за WordPress и работят с много различни платформи за електронна търговия. Една чудесна особеност на услугата е вградената система за сигурност. Той проверява всеки хостван сайт и се кръпва постоянно, за да покрие нови заплахи. Всеки план включва също безплатен SS-сертификат Let’s Encrypt SSL за спокойствие. Ако данните ви някога са загубени, можете да възстановите цялата си упорита работа благодарение на ежедневната система за архивиране.

Професионалисти:

 • Много различни видове опции за сервиране
 • Система SuperCacher
 • Вградена система за сигурност
 • Голяма скорост на връзката
 • Надеждно SSD съхранение
 • Безплатен SSL сертификат
 • Налични са ежедневни резервни копия
 • Препоръчва се от WordPress
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Ограничения за месечните посетители

HOSTGATOR – Най-доброто за WordPress – Надеждно и солидно – ($ 2,75 на месец)

RANKS # 2 от 20 уеб хостове

най-добрият уеб хост за wordpress

…. Или прочетете нашия отзив за HOSTGATOR

ЦЕНА ОТ: 2,95 долара на месец
Uptime: 99.95%
БЕЗПЛАТНО ИМЕ НА ДОМАКА: Да
БЕЗПЛАТНА ИМЕЙЛ: Да
ПОДКРЕПА НА ЖИВАТА ЧАТ: Да
БЕЗПЛАТНА WEB BUILDER: Да
ГАРАНЦИЯ ЗА ОБРАТНО ПАРИ: 45 дни

Hostgator са надежден и надежден уеб хост. Идеален за WordPress сайтове, Hostgator предлага изключителна стойност на парите, както и бързо получаване на време за зареждане, безплатно име на домейн и безплатен ssl сертификат. Hostgator се считат за един от най-добрите доставчици на уеб хостинг на пазара днес. Те също имат доста добър уебсайт строител, който е свободен за използване с вашия хостинг план.

Друго име, с което може би сте запознати, е HostGator. Този доставчик съществува от 2002 г. и продължава да бъде чудесен вариант за фирми и лица по целия свят. Има няколко различни типа планове, които можете да получите. HostGator също действа като регистратор на домейни и има собствен инструмент за създаване на уебсайтове (Gator). В резултат на това доставчикът е чудесен за тези, които тепърва започват работа.

HostGator улеснява стартирането и функционирането на вашия сайт. Те предлагат инсталации с едно кликване за много системи за управление на съдържание и платформи за електронна търговия. Всичко е без значение, така че можете да създадете по-голям уебсайт, без да се налага да надграждате до план с високо ниво.

Професионалисти:

 • Многостранни опции за хостинг
 • Немерно съхранение и честотна лента
 • Неограничени домейни и поддомейни на по-високи планове
 • Безплатен SSL сертификат
 • Безплатни SEO инструменти за бизнес план
 • Инсталиране с едно щракване за Joomla, Wiki, Drupal и други
 • 99 процента гаранция за продължаване

Недостатъци:

 • Скоростите не са толкова бързи, колкото конкурентите
 • Два центъра за данни в САЩ.

BLUEHOST – Най-доброто за WordPress – Надеждно и солидно – ($ 2,75 на месец)

RANKS # 1 Като цяло от 20 уеб хостове

Bluehost-герой-изстрел

…. Или прочетете нашето ревю на BLUEHOST

ЦЕНА ОТ: 2,95 долара на месец
Uptime: 99.95%
БЕЗПЛАТНО ИМЕ НА ДОМАКА: Да
БЕЗПЛАТНА ИМЕЙЛ: Да
ПОДКРЕПА НА ЖИВАТА ЧАТ: Да
ГАРАНЦИЯ ЗА ОБРАТНО ПАРИ: 30 дни

Bluehost излезе на върха в всичките ни тестове за преглед. Ние ги считаме за едни от най-добрите доставчици на уеб хостинг. Те със сигурност са един от най-популярните уеб хостове в света с над 2,5 милиона сайтове, хоствани с тях от 2003 г. Надеждни, бързи времена на зареждане, лесни за настройка и получавате безплатно име на домейн и безплатен ssl сертификат.

Bluehost е едно от най-старите имена в индустрията. Те предоставят надеждни хостинг услуги на собствениците на уебсайтове повече от десетилетие. Те предлагат няколко различни вида хостинг планове. Една от най-уникалните е хостинг опцията за WordPress. Идеален за малки фирми и блогъри, този план е достъпен и оптимизиран за платформата.

Доставчикът също така поддържа други системи за управление на съдържанието, като Joomla. Bluehost е проектиран за простота. В резултат те използват системата cPanel и предлагат платформа за уеб поща за притежателите на акаунти. Що се отнася до скоростта, Bluehost е доста надежден. Центровете за данни са разположени в САЩ, така че Aussies ще трябва да използват CDN. За щастие, доставчикът има вграден право. Можете да го включите в рамките на cPanel.

Професионалисти:

 • Споделени, VPS и Специализирани хостинг планове
 • Вграден CDN
 • Специализирани планове за хостинг на WordPress
 • Предлага високоефективни планове
 • Неопределена ширина на честотната лента в плановете
 • 24-часова поддръжка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Центровете за данни са в Съединените щати

HOSTINGER – най-добрият евтин уеб-домакин за Австралия – страхотна стойност за парите (около $ 2 на месец)

RANKS # 6 от 20 уеб хостове

hostinger-герой

…. Или прочетете нашия отзив на HOSTINGER

ЦЕНА ОТ: 1,45 USD на месец
Uptime: 99.89%
БЕЗПЛАТНО ИМЕ НА ДОМАКА: Не
БЕЗПЛАТНА ИМЕЙЛ: Да
ПОДКРЕПА НА ЖИВАТА ЧАТ: Да
БЕЗПЛАТЕН SSL сертификат: Не

Ние оценихме хостингера като най-добрия евтин уеб-домакин. Те имат над 30 милиона клиенти по целия свят и са абсолютен звяр на хостинг вселената. Те предлагат отлично обслужване, както и много добра грижа за клиентите за уеб хост на ниски цени.

Хостингър е голяма хостинг компания, която предлага много различни опции на собствениците на уебсайтове. Ще намерите множество планове за споделен, облачен и VPS хостинг. Плановете с по-високо ниво предлагат страхотни функции като неограничено съхранение, автоматично ежедневно архивиране и други. Дори и все пак по-ниските планове са доста впечатляващи. Можете да получавате седмично архивиране, увеличена мощност на обработка и някои страхотни инструменти за електронна поща.

Тази хостинг компания предлага страхотна гаранция за връщане на пари, както и 99,9 процента гаранция за продължаване. Сървърите са много бързи и надеждни. Компанията има центрове за данни по целия свят. Всеки от тях е оптимизиран за по-добро представяне, така че аудиторията ви да получи бърз достъп независимо дали е в Мелбърн или Ню Йорк. Една област, в която Hostinger наистина се отличава, е техническата поддръжка. Има подробна база знания и функция за чат на живо. Екипът на компанията може да общува на над 20 езика колективно.

Професионалисти:

 • Много различни видове опции за сервиране
 • Безплатен създател на домейни и уебсайтове
 • Много големи скорости на връзката
 • Много планове с неограничена памет и честотна лента
 • Автоматично архивиране с по-високи планове
 • Страхотни инструменти за електронна поща
 • Надежден екип за поддръжка
 • Оптимизиран за WordPress
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари и гаранция за продължаване

Недостатъци:

 • Не използва cPanel

GREENGEEKS – Достоен уеб-домакин за блогъри малък бизнес – ($ 3.95 USD на месец)

greengeeks-герой

…. Или прочетете нашето ревю на GREENGEEKS

ЦЕНА ОТ: 3,95 долара на месец
Uptime: 99.94%
БЕЗПЛАТНО ИМЕ НА ДОМАКА: Не
БЕЗПЛАТНИ СМЕТКИ по имейл: Да
ПОДКРЕПА НА ЖИВАТА ЧАТ: Да

GreenGeeks е доста уникален хостинг доставчик. Те са сравнително нови на пазара, но вече направиха доста пръски. Те предлагат множество възможности за хостинг, за да отговарят на вашите нужди. Всички те предлагат неограничено пространство за съхранение, честотна лента и домейни.

Докато компанията в момента няма център за данни в близост до Австралия, те имат глобална система за кеширане. Това означава, че кешовете на уебсайтове се съхраняват в сървърни възли, за да се ускори процеса на свързване на международните посетители. Ако някога срещнете проблеми с вашия акаунт, GreenGeeks разполага с 24-часов екип за поддръжка, до който може да се стигне по много различни начини.

Един от най-иновативните аспекти на GreenGeeks е техният екологичен подход. Тяхната хостинг услуга се компенсира с 300 процента при кредити за възобновяема енергия.

Професионалисти:

 • Споделени, VPS, Reseller, Специализирани и хостинг опции на WordPress
 • Неограничено съхранение и честотна лента
 • Неограничени домейни и MySQL бази данни
 • Екологично съзнателно
 • Бърза глобална кеш система
 • 24-часова поддръжка чрез чат на живо, телефон и билетна система
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • В момента няма центрове за данни в близост до Австралия

Kinsta – Приличен управляван WordPress хост за потребители в Австралия – ($ 30 USD на месец)

голям Ipage-герой-изстрел

Ако използвате WordPress, Kinsta може да е хостинг компания за вас. Този доставчик предоставя само хостинг планове за WordPress. Той е оптимизиран за най-популярната платформа в света, което ви позволява да постигнете висока скорост на връзката. Страхотното в Kinsta е, че той използва центрове за данни на Google Cloud, за да хоства вашия сайт. Има сървъри в много различни страни на шест континента, включително един в Сидни и Сингапур.

За да подобри скоростта още повече, Kinsta има CloudFlare CDN. Това помага за бързото предаване на данни на големи разстояния. Като цяло, Kinsta е много надежден хостинг доставчик. Всеки план се предлага с безплатни резервни копия всеки ден. В допълнение към стандартната гаранция за връщане на пари, Kinsta предлага и гаранция за поправяне на вашия уебсайт, ако някога е хакнат. За съжаление Kinsta не поддържа хостинг на имейли, но имам някои препоръки за това, като тези доставчици на хостинг услуги по имейл 

Професионалисти:

 • Изпълнява се от Google Cloud
 • Специализиран хостинг на WordPress
 • Безплатни ежедневни архиви
 • CloudFlare CDN
 • Голяма скорост на връзката
 • Знаещ екип за поддръжка
 • Гаранция за отстраняване на хакерски проблеми
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Няма хостинг по имейл

заключение

Както можете да видите, има много страхотни опции за уеб хостинг за австралийци. Въпреки че страната има репутация на това, че има ненадеждни сървъри и по-ниска скорост на Интернет, има начини да заобиколи тези проблеми. Тези доставчици разполагат с първокласно оборудване и протоколи, за да гарантират, че посетителите ви ще имат достъп до вашия сайт без никакви проблеми. Правилната хостинг услуга може да установи вашето интернет присъствие, като помогне на бизнеса ви да достигне пълния си потенциал.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map