Преглед гостовања замашњака за 2020. годину

Најбоље оцењено управљано
ВордПресс хостинг

Замашњак

Оцена уредника: 8.9 / 10

Замашњак који се у последње четири године појавио ниоткуда као врло поуздан и изузетан ВордПресс хостинг провајдер.


Ако сте програмер веб локације или дизајнер, вероватно сте чули за корисност ВордПресс платформе.

Можда сте дошли до овог чланка док сте проверили неке опције за хостовање ВордПресс веб локација. Чак и ако желите да ваш ВордПресс сајт буде домаћин креативне агенције, добро би било да урадите неко истраживање о најпопуларнијим веб домаћинима за ВордПресс.

Да ли сте спремни да погледате релативно нов, веома речено о управљаном ВордПресс домаћину?

Говоримо о Фливхеел-у који се ниоткуда појавио као изузетно поуздан и изузетан ВордПресс хостинг провајдер.

Па, барем то каже већина прегледа купаца на неколико веб локација и форума за преглед хостова.

Можда се питате како је могуће да тако млад веб домаћин постане тако популаран у тако кратком року. Дакле, не бисмо вас кривили ако мислите да је популарност Фливхеела само маркетиншки трик.

Да ли Фливхеел испуњава своју ознаку управљања услугом ВордПресс хостинга?

Да ли Фливхеел нуди довољно јединствених функција за програмера или дизајнера ВордПресс сајта да га озбиљно схвате као ВордПресс хост за своје клијенте?

На ова питања и пуно више ћете добити одговоре током овог чланка.

За себе смо преузели дубинску студију свих функција које нуди веб домаћин ФлиВхеел.

Циљ вам је помоћи да утврдите да ли је добављач хостинг рачунара погодан за ваше захтеве за хостинг веб локације ВордПресс.

Карактеристике и предности ФлиВхеел-а

Погледајмо детаљно функције које нуди ФлиВхеел.

продужење времена

УПТИМЕ 99,97%

Замашњак има веома импресивне и конзистентне нивое продуженог рада.

блуехост-суппорт

ПОДРШКА

10/10 за подршку и помоћ. Увек су врло корисни и брзо ступите у контакт са њима.

компатибилност са блуехост-ом

КОМПАТАБИЛНОСТ

ВордПресс хостинг који има 100% компатибилност са свим ВордПресс функцијама и додацима.

Позадина компаније замашњака 

Ова компанија за хостинг ВордПресс основана је 2012. године и седиште јој је у Омахи, Небраска, у САД. Све је почело са циљем да олакша живот дизајнерима и програмерима ВордПресс-а у погледу хостинга ВордПресс сајтова свог клијента.

Поред пружања једноставних планова цена за ваше веб странице, ова хостинг компанија је такође започела да нуди прилагођене опције хостинг плана за веб локације са веома великим количинама.

Јасно је да се ова компанија од самог почетка хвалила опцијама скалабилности. Дакле, без обзира да ли стварате најмање блогове или највеће веб локације, доживљавате саобраћај посетиоца камионом, Фливхеел тврди да има могућност да их поднесе..

ФлиВхеел се такође увек фокусирао на дизајн и оснаживање дизајнера или програмера са потребним алатима за израду и лепих ВордПресс веб локација богатих функцијама.

И први поглед на сопствену веб локацију Фливхеел показује њихов фокус на дизајну и једноставности.

Кључне карактеристике замашњака

Уптиме

За веб домаћина који тврди да је добар у хостовању већег броја веб локација за клијенте, један од најважнијих тестова би био да веб странице буду доступне већином времена.

Разумијемо да је немогуће да било који веб домаћин има 100% продужење рада, али добар веб домаћин треба да покаже своју способност да минимизира станке на минимуму.

Такође, када дође до непланираног прекида рада, домаћин мора имати врло проактиван тим за подршку који ће ствари вратити у нормалу у најкраћем могућем року. И, замашњак је победник с обзиром на продужетак.

Иако не нуди никакву гаранцију за продужење рада, што не значи много, стварни продужни резултати које дели купци који су користили Фливхеел као ВордПресс хостинг платформу су били изванредни.

Већина резултата показује да Фливхеел има продужено време од око 99,99%, а исто важи и за веб локацију нашег клијента коју смо направили пре годину дана са Фливхеел-ом.

Брзина и перформансе

Поред продужетка, брзина сервера и време учитавања веб страница такође су важни критеријуми који одређују ваш избор врхунског ВордПресс хостинг провајдера.

Фливхеел користи механизам кеширања Варнисх-а који помаже да се оптимизира сваки део ваше веб локације ВордПресс. То омогућава значајно повећање брзине учитавања ваше веб локације.

Чак можете да добијете и интеграцију мрежне испоруке садржаја (ЦДН) за свој хостинг рачун за Фливхеел. Чак и овај фактор игра велику улогу у побољшању времена одзива вашег сервера и времена учитавања странице.

Фливхеел такође има уграђене функције подешавања перформанси и кеширања на страни сервера како бисте додатно побољшали перформансе ваше веб локације.

Такође, употреба робусне инфраструктуре засноване на облаку од компаније Фливхеел осигурава да ваша веб локација доследно пружа веома висок ниво перформанси.

Сваки Фливхеел сервер је посебно подешен да обезбеди оптималне перформансе у сваком тренутку, а то је могуће, јер овај веб домаћин подржава прилагођене конфигурације сервера.

Покушали смо да измеримо перформансе сајта клијента који је домаћин услугама Фливхеел-а да бисмо проверили да ли је он-лине купац прегледао туширајуће похвале за брз рад компаније Фливхеел..

Просечно време учитавања веб страница у различитим спојевима и кеширање после било је 2 секунде што је прилично импресивно. Такође, успео је да пружи веома добро време одзива сервера мање од 400 мс, чак и током екстремно високих периода саобраћаја.

Други значајан фактор који доводи до високих перформанси и брзине за ваше веб локације је опција да своју веб локацију угостите што је могуће ближе својим корисницима. То је зато што Фливхеел има око 10 центара података који су распоређени на различитим континентима, укључујући Азију, Европу и Северну Америку.

Подршка

Подршка за ВордПресс Фливхеел-а прилично је згодна и омогућава вам да се опустите чак и када се суочавате са хитним проблемима на било ком веб месту ваших клијената. За било која питања, нуде 24/7 хитну подршку. Или се можете обратити њиховом тиму за подршку током стандардних часова подршке од 9:00 до 19:00. ЦДТ.

Можете чак и да ступите у контакт са стручњацима за летеће ВордПресс, који су део тима за подршку, на различите начине, како је наведено ниже:

  • Пошаљите карту за подршку слањем е-поште на [емаил протецтед].
  • Користите телефон да бисте их назвали на (888) 928-8882.
  • Користите опцију за ћаскање уживо током стандардних часова подршке.

Такође добијате приступ разним чланцима с обзиром на почетак рада са Фливхеел-ом, именима домена, безбедношћу, додацима, базама података, наплате и тако даље.

Сигурност

Ваши сервери су конфигурисани на сигуран начин како би се осигурала максимална могућа заштита ваше веб локације од покушаја хаковања. Фливхеел имплементира интелигентно ИП блокирање на својим безбедносним системима који идентификује све уљезе и блокира их на свим веб локацијама.

Упркос томе, ако је ваша ВордПресс страница хакована, тим стручњака Фливхеел помоћи ће вам да брзо ријешите проблем бесплатно. То јасно показује њихово поверење у њихове безбедносне карактеристике.

Такође, Фливхеел нуди надзор над злонамјерним софтвером или могућности скенирања које помажу да ваше веб странице буду још сигурније. Ово је могуће пошто се Фливхеел удружио са Суцури, водећим провајдером безбедносних решења за ВордПресс.

Важно је да увек покрећете ажурирану (или најновију) верзију ВордПресс-а, која је углавном и најсигурнија. Са Фливхеел-ом не морате бринути да ли желите да ажурирате своју верзију ВордПресс-а, јер њихов тим управља свим вашим главним ВордПресс ажурирањима.

Посетите Фливхеел

Преглед гостовања замашњака за 2020. годину

Фливхеел који се у последње четири године појавио ниоткуда као веома поуздан и изузетан ВордПресс хостинг хостинг.Ако сте програмер или дизајнер веб локација, вероватно сте чули за корисност ВордПресс платформе.

Оцена уредника:
4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector