Namecheap vs Godaddy – áttekintés és összehasonlítás

Az elmúlt öt évben a domain regisztrátorok és a webhelytárhely-szolgáltatók száma exponenciálisan nőtt. Ennek a robbanásszerű növekedésnek köszönhetően kihívást jelenthet a domain regisztrátor kiválasztása a sok olyan cég közül, amelyek domain regisztrációs szolgáltatásokat nyújtanak..


Néhány regisztrátor a domain nevek értékesítésére szakosodott. Míg mások olyan kiegészítő szolgáltatásokat kínálnak, mint például a webtárhely, a biztonság, az e-mail marketing megoldások és a felhőalapú szolgáltatások. Néhány domain regisztrátornál az általuk kínált szolgáltatások listája végtelen.

A legismertebb domain-regisztrátorok közül kettő a Namecheap és a GoDaddy. Mielőtt megvizsgálnánk ezeknek a szolgáltatásoknak a tulajdonságait, vizsgáljuk meg néhány funkciót, amelyeket érdemes megkeresnie egy nagyszerű domain regisztrátorban.

Hogyan válasszunk megbízható domain regisztrátort?

A domain regisztrátorok kutatásakor ne feledje, hogy minden regisztrátornak hozzáférése van ugyanazoknak a domain neveknek és URL-eknek. Ez azt jelenti, hogy egyetlen vállalat sem adhat jobb URL-címeket, mint más cégek.

Íme néhány kérdés, amelyet fel kell tennie magának a domain regisztrátor kiválasztása előtt. Milyen szolgáltatásokat kínál a domain regisztrációs csomag? Versenyképes-e az ár más domain regisztrátorokkal? Ha nem, milyen szolgáltatásokat kínálnak az árkülönbség kompenzálására? Létrehozta-e a vállalat olyan folyamatokat, amelyek megkönnyítik a szolgáltatások kezelését segítség nélkül?

Ez egy lista azokról a dolgokról, amelyekre figyelni kell a kutatás során.

 1. A domain név továbbításával kapcsolatos további vagy rejtett díjak
 2. A minőségi szolgáltatások nyújtásának története és hírneve
 3. Megfizethető árú szolgáltatások
 4. Az Internet Corporation a nevek és számok hozzárendelése által akkreditált (ICANN)
 5. Könnyű domain átvitel és továbbítás
 6. 24 órás ügyfélszolgálat
 7. Privát Who’s regisztráció
 8. Kézi és automatikus megújítási szolgáltatások

Rengeteg domain regisztrátor jön és megy. Fontos, hogy nagy figyelmet fordítsunk a szolgáltató feltételeire.

Amikor ellátogat a leendő domain regisztrátor webhelyére, oda kell figyelnie a közvetlen igényeire. Az összes nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően könnyen elvonhatja magát a weboldal számos akciójáról és kínálatából..

A versenyképes árazásnak tényezőnek kell lennie, amikor kiválasztja a domain regisztrátorát, de nem ez lehet az egyetlen tényező. Döntse el a végső döntését az összes olyan szolgáltatás figyelembevételével, amelyeket a felülvizsgálat korábban említett.

Sok szakértő azt ajánlja, hogy az ügyfelek használjon különféle domain regisztrátort és webhely-tárhely szolgáltatást. Ha úgy dönt, hogy másik webhely-tárhely-szolgáltatóra vált, akkor a domain nevének ugyanazon regisztrátorral történő birtoklása megbonyolíthatja az ügyet. Fel kell kérdeznie a potenciális domain-regisztrátorok ügyfél-képviselőjét, ha a domain-nyilvántartás másik webhelyre történő átváltása bármilyen zavart okoz.

Namecheap vs GoDaddy – melyik domain regisztrátor a legjobb?

Ha fontolgatja, hogy fel kíván-e fizetni a Namecheap-re vagy a GoDaddy-ra, ez az összehasonlítás segít rendezni az egyes domain-regisztrátorokhoz kapcsolódó részleteket. Elsődleges célunk, hogy segítsünk megalapozott döntés meghozatalában, miután elolvasta a Namecheap és a GoDaddy összehasonlítását.

Namecheap

Az ICANN által akkreditált vezető domain regisztrátorként a Namecheap 2000-es alapítása óta erős piaci részesedést alakított ki. A Namecheap több mint 4 millió domain nevet adott az ügyfeleknek szerte a világon. Noha a Namecheap fő tevékenysége a domain regisztrációs szolgáltatások, kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, beleértve a webtárhelyet, az e-mail tárolást, a biztonságot és a felhőalapú szolgáltatásokat..

Tudjon meg többet arról, mit kínálnak a Namecheap áttekintésemben.

Hajrá apu

A méret és a piaci dominancia szempontjából a GoDaddy a legnagyobb domain regisztrátor. Valójában a GoDaddy a domain regisztráció piaci részesedésének több mint 30% -át birtokolja.

Ez a cég több mint 59 millió domainnevet adott ki az egész világon. A GoDaddy szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az e-mail álneveket, az online marketing eszközöket, a keresőmotor optimalizálását, a magánélet védelmét és az altartományokat.

Ár

Mind a Namecheap, mind a GoDaddy különféle hirdetési promóciós kódokat kínál, amelyek az interneten több webhelyen elérhetők. Mivel mindkét oldal oly sok szolgáltatást kínál az ügyfelek számára, nehéz lenne összehasonlítani az egyes szolgáltatások árait. E felülvizsgálat céljából összehasonlítjuk az egyes webhelyek domain nevére vonatkozó egyéves megújítási arány árait.

Namecheap

Évente 10,69 USD-t .com domain vásárlására
és 8,88 USD + ICANN díj, új domain név regisztrációhoz.

Hajrá apu

Évente 11,99 USD-t .com domain vásárlására

A Namecheap és a GoDaddy különféle árakat kínál a .net, .org, .info, .co, .biz .io és .us domainekben. Mindkét oldalon további kedvezményeket kaphat, ha több éven át teljes mértékben fizeti a szolgáltatást. A GoDaddy és a Namecheap lehetővé teszi domain név regisztrálását akár 10 évig. Számos Godaddy-alternatíva is létezik.

Összességében az ára olcsóbb a Namecheap + oldalon, INGYENES adatvédelmi oltalmat kínálnak, ahol a GoDaddy esetében ez egy prémium kiegészítő..

Namecheap és GoDaddy – előnye és hátránya

Domain regisztrációs szolgáltatás keresésekor szem előtt kell tartania, hogy a tökéletes domain regisztrátor nem létezik. Minden domain regisztrátornak van jó és rossz elemei.

Ennek ellenére vannak előnyei és hátrányai a Namecheap és a GoDaddy kapcsán.

Előnyök – Namecheap

 • Jó szolgáltatás és biztonsági szolgáltatások
 • ICANN akkreditáció
 • A domainek egyszerűen átvihetők
 • Minimális eladási taktika
 • Tudható ügyfélszolgálat
 • 24 órás ügyfélszolgálat ügyfélszolgálaton keresztül
 • Versenyképes árpontok minden szolgáltatás számára

Hátrányok – Namecheap

 • Néhány új domain kiterjesztés nagyon drága lehet.
 • Az ügyfélszolgálatot javítani kell

Előnyök – GoDaddy

 • Nagy, megbízható márka a domain név regisztrációban
 • Könnyen megvásárolható és kiválasztható egy domain név
 • A webhely könnyen navigálható és megérti az ajánlatokat
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Széles körű szolgáltatás a GoDaddyPro-val
 • Az ügyfélszolgálat képviselői segítőkészek és tájékozottak
 • Akkreditált ICANN

Hátrányok – GoDaddy

 • A kijelentkezés zavart okozhat
 • A domainkezelő nincs integrálva ugyanabba az ablakba, mint más szolgáltatások
 • Nehéz domain-átadási folyamat
 • Túl sok eladási példány
 • Hosszú ügyfél-támogatási várakozási idő
 • A promóciók és az eladási taktikák miatt a képernyőn nagyon sok felbukkanó akció található. Ez bosszantó lehet, ha megpróbál gyorsan navigálni a webhelyen.

A Namecheap és a GoDaddy összehasonlításakor ügyeljen arra, hogy a GoDaddy nagyobb társaság. Van néhány probléma, amelyet a nagyvállalatok tapasztalnak. Például a GoDaddy-nak nincs annyi személyes érintése, mint a Namecheap-nek.

A Namecheap egy kisebb társaság. Ennek eredményeként személyre szabottabb figyelmet és szolgáltatásokat tud nyújtani ügyfelei számára.

Általános felhasználói élmény

Az ideje korlátozott. Tehát a domain regisztrátornak könnyedén navigálnia kell a felhasználói élményt az Ön számára. A domain név kezelése nem igényel nagy időt a nap folyamán. A beszámoló ezen szakasza feltárja az általános felhasználói élményt, beleértve a vásárlási, felhasználási és navigációs pontokat.

Namecheap
Ennek a domain regisztrátornak az általános kijelentkezési folyamata gyors és zökkenőmentes. A folyamat egyszerű, és nincs sok túlméretes taktika, hogy megzavarja tapasztalatait.

A Namecheap jó keresőmotort kínál a domain név javaslatokhoz. Amikor belép erre az oldalra, észre fogja venni, hogy a Namecheap nem rendelkezik az összes harangdal és sípolással, mint a nagyobb versenytársa. A Namecheap gyors élő csevegési funkciót kínál, de nincs telefonos támogatási szolgáltatás.

Olvassa el az útmutatóomat a domain név regisztrálásáról a Namecheap segítségével.

Hajrá apu
A GoDaddy webhely élménye élénk és színes. Első pillantásra, akkor a társaság sok kínálatot kínál. A webhelyhez kapcsolódó nyüzsgés azonban zavaró lehet.

Mindenekelőtt a GoDaddy az eladások epicentruma. Az egér minden egyes kattintásával bombáznak egy különlegesség hirdetésével. Ha gyorsan, gyorsan és sietve szeretne domainnevet szerezni, az állandó eladások megakadályozhatják a haladást.

A GoDaddy telefonos és élő csevegési támogatási lehetőségeket is kínál. Ez a szolgáltatás akkor jó, ha megoldásra van szüksége egy olyan problémára, amelyet önmagában nem tud kitalálni.

A GoDaddy domainkezelő funkciót kínál. A domainkezelő azonban egy másik ablakban nyílik meg. Ez a szolgáltatás a felhasználói élményt szegmentált és elválaszthatatlanná teszi.

DNS-kezelő felület

A DNS-kezelő ablak az a szakasz, amely lehetővé teszi a változtatásokat. Ha nincs technológiai menedzser, akkor az összes DNS-módosítást manuálisan elvégzi. Lehet, hogy át kell irányítania a DNS-t a webgazda felé, konfigurálnia kell az altartományokat és beállítania kell a domainjéhez kapcsolódó e-maileket. A DNS-kezelő felületnek felhasználóbarátnak kell lennie.

A Namecheap DNS-kezelő felülete
A Namecheap korszerűsített DNS-kezelő felületet kínál. Ingyenes a rendetlenségektől és a felesleges eladási lehetőségektől. A Namecheap elrendezése egyszerű. Úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a változások gyors elvégzéséhez és a webhely elhagyásához szükséges időt.

A GoDaddy DNS-kezelő felülete
A GoDaddy rendezetlenebb DNS-kezelő felülettel rendelkezik. A kezelőfelületen vannak olyan további szolgáltatások, amelyek nem adnak hozzáadott értéket az ügyfél élményének.

Például észlelhet olyan funkciókat a DNS-kezelő felületen, amelyeket nem vásárolt meg. A webhely ezen része extra beállításokat tartalmaz a GoDaddy eladási előfizetéseihez. Ezek a szolgáltatások akadályozzák a funkcionalitást, és a felhasználói élményt megterhelővé teszik.

Domain név extrák

Nem szokatlan, hogy a domain regisztrátorok kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek bele vannak foglalva az előfizetési árába. Végül is annyira nagy a verseny, hogy extra erőfeszítéseket kell tenniük annak érdekében, hogy megkülönböztessék szolgáltatásaikat a domain regisztráció iparág többi társaságától..

Namecheap extrák

 • 100% -ban ingyenes e-mail továbbítási szolgáltatások
 • Megbízható DNS (nincs története a cég hackelésének)
 • A WhoIs adatvédelmi funkciója csomagban van
 • A Namecheap 3 dollárt számít fel a képek tárolásáért és a korlátozott tárhelyért
 • Ingyenes egyedi névszerverek

GoDaddy extrák

 • A GoDaddy külön díjat számít fel az egyedi névkiszolgálókért
 • A GoDaddy korlátozott hosztcsomagot és fotótárolót kínál ingyenesen egy évig
 • A GoDaddy további díjat számít fel a WHOIS őrért
 • A GoDaddy e-mailt kínál értékesítési csomagként
 • A GoDaddy megbízható DNS-t kínál, de a webhelyet feltörték

Namecheap és GoDaddy Upsell Tactics

Az internet annyira fejlődött az elmúlt 20 évben, hogy alig ismeri fel. A technológia fejlődésével nő a speciális szolgáltatások iránti igény.

Az internet folyamatos növekedése eredményeként nem szokatlan, hogy mind a Namecheap, mind a GoDaddy az ügyfelek számára lehetőséget kínál arra, hogy kihasználják más ajánlataikat. Ez a taktika valóban értékes szolgáltatás az ügyfelek számára, és jövedelmező marketing lehetőség a domain regisztrátorok számára.

Az upsell taktikák használatakor a GoDaddy webhely agresszívnak és hihetetlennek tűnik. Úgy tűnik, hogy a bosszantó eladási hirdetések nem adnak időt arra, hogy tudatosan döntsön arról, hogy meg kell-e vásárolni a kiegészítő szolgáltatást. Ha nem szereti a zamatos marketingstratégiákat, a GoDaddy webhely látogatása csalódást okozhat.

Az eladások szempontjából a Namecheap és a GoDaddy ugyanazokat a csomagokat kínálja a tárolásra és a tárolásra. Az egyes domain regisztrátorok számára a leggyakoribb eladások közé tartozik az SSL tanúsítványok.

Vállalati értékek

Ha olyan vagy, mint a legtöbb ember, szeretne támogatni azokat a cégeket, amelyek csodálatos vállalati értékeket képviselnek. Bármely vállalat támogatása esetén lehetőséget biztosít számukra üzenetük és piaci pozíciójuk továbbfejlesztésére.

Namecheap nyilvánosan ellenzi az internetes kalózkodás leállításáról szóló törvényt (SOPA). E jogszabály célja az internethasználók szabadságának korlátozása volt. Namecheap úgy véli, hogy mindenkinek biztosítani kell a jogot arra, hogy felelősségteljes módon használja az internetet, törvényi korlátozások nélkül.

Hajrá apu aktívan támogatja a SOPA jogszabályait. Támogatják azokat a marketing gyakorlatokat is, amelyek megkísérlik ügyfeleiket kibővített megállapodásokba zárni. Egy másik gyakorlatuk, hogy szexuális kizsákmányolást használnak szolgáltatásaik marketingje céljából.

Noha ezeknek a gyakorlatoknak a száma nem sérthet téged, érdemes tisztában lenni az egyes vállalatok értékeivel.

Névkávé és GoDaddy – Következtetés

Ennek a felülvizsgálatnak az a célja, hogy elegendő információt szolgáltasson az Ön igényeinek megfelelő domain regisztrátor kiválasztásában. Ennek a felülvizsgálatnak az a célja, hogy megmondja, vajon véleményünk szerint a Namecheap vagy a GoDaddy a legjobb domain-regisztrátor.

Véleményünk szerint a NameCheap a legjobb.

A Namecheap és a GoDaddy egyaránt jó domain regisztrátorok. Mindkét regisztráló elfogadható áron nyújt domain nevet. Hatékony biztonsági funkciókkal, rugalmas domainkezelési szolgáltatásokkal, éjjel-nappal ügyfél-támogatással és dinamikus DNS-teljesítménygel rendelkeznek. A Namecheap és a GoDaddy társított másik pozitív tulajdonsága, hogy ingyenes szolgáltatásokat nyújtanak, amikor szolgáltatásokat kapnak.

Ha tetszik olyan domain regisztrátor, amely néhány szolgáltatást kínál, felhasználóbarát felületet biztosít és minimalizálja az eladási taktikákat, akkor a Namecheap egyértelmű választás lehet az Ön számára.

A GoDaddy jobb választás lehet, ha telefonon keresztül támogatja a 24 órás ügyfélszolgálatot, sok szolgáltatást igényel, és nem zavarja egy olyan felület, amely több felső szintű taktikát tartalmaz..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector