IPvanish kuponkódok – akár 60% KI – 2020-os ajánlatok

Az internet böngészése megnyitja a világot a felfedezéshez, de ugyanakkor megnyitja a világot, hogy az IP-cím követésével megnézhesse, mit csinálsz és hová tartasz. Az IP-címhez való hozzáférés veszélyeztetheti az Ön biztonságát, és minden bizonnyal magánéletének megsértése.


Az IP-cím elrejtése az egyik módja az online jelenlét biztonságosabbá tételének. Az Ön IP-címét elrejtő VPN szoftver a legjobb módja az általános biztonság fokozásának. A VPN egyik legjobb választása az IPVanish.

Megmutatjuk, mi teszi az IPVanish-t az egyik legjobb VPN-szolgáltatásnak a piacon és nagyszerű választást, és bejelenti a jelenlegi kedvezményes ajánlatukba is..

IPvanish kuponkódjainkat a linkbe kódoljuk. Tehát amikor rákattint a társult link kuponra, akkor az oldalra kerül az IPvanish kupon oldalról.

Folyamatosan frissítjük az összes IPVanish ajánlatot, és naprakészen tartjuk az IPvanish promóciós kódokkal.

Az IPVanish.com használatának előnyei

Milyen előnyei vannak az IPVanish VPN-szoftverként történő használatának?

Itt van tizenkét ok, amelyet figyelembe kell venni:

1. Biztonságos titkosítás. A 256 bites AES titkosítást használják az internetes forgalom védelmére.

2. Nincs naplózás. A forgalmat és az IPVanish használatát nem gyűjtik és nem naplózják, így a felhasználók névtelenek lesznek.

3. A VPN-protokollok választása. A rendelkezésre álló lehetőségek a következők: PPTP, L2TP, OpenVPN és IKEv2 iOS-hoz.

4. Ingyenes NAT tűzfal. Blokkolja a bejövő forgalmat, és megvédi a kártevőktől és a rosszindulatú botoktól.

5. WiFi hálózat védelme. Védelmet nyújt még akkor is, ha WiFi hotspotokat használ.

6. Cenzúrázatlan internet. Lehetővé teszi a korlátozások nélküli böngészést.

7. SOCKS proxy. A torrent felhasználók körében népszerű ez a szolgáltatás biztonságos közvetítőt nyújt olyan fejlett technológiákkal, mint az UDP és az IPv6.

8. Hálózati infrastruktúra. A felhasználók több mint 60 országban csatlakozhatnak több mint 1000 szerverhez, több mint 40 000 megosztott IP-címmel.

9. Egyidejű kapcsolatok. Egy fiókhoz egyszerre legfeljebb öt eszköz csatlakoztatható.

10. Egyedi szoftver. Az alkalmazásokat a Windows, a Mac OS X, az iPad és az iPhone, az Amazon Fire és az Android készülékek, valamint az Ubuntu, a Chromebook és a vezeték nélküli útválasztók kezelésére szabják..

11. Szivárgás elleni védelem. A DNS és az adatszivárgások védettek.

12. Kockázatmentes garancia. 7 napos pénz-visszatérítési garanciát kap minden tervszinten.

13. Leggyorsabb VPN. Az IPvanish az egyik leggyorsabb vpns a piacon.

Ez a tizenkét előny nem korlátozza az IPVanish.com VPN-szoftverként történő használatának előnyeit. Sokkal több előnye van, amelyeket felfedezhet, amikor kihasználja az IPVanish által nyújtott különleges ajánlat előnyeit.

Az IPVanish rövid története

Amikor megvizsgálja a biztonság védelme érdekében felkínált szolgáltatást, mindig jó ötlet, ha előbb is van egy kis háttér és történelem a társaságról. A Highwends Network Group független leányvállalata, a floridai Orlando állambeli Mudhook Media Inc. 2005-ben alapította az IPVanish-t. A VPN-szolgáltatás kezdetben 32 szerverrel és egy ügyféllel rendelkezik a Windows operációs rendszerhez. Ahogy a vállalat kibővült, beletartoztak a Mac OS, iOs, Android és Fire is.

Az IPVanish a jelenlévő pontjainak kb. 90% -át birtokolja, és infrastruktúrát bérel harmadik fél üzemeltetőitől, ha nincs saját felszerelésük. Ők tulajdonában vannak és magántulajdonban vannak az első szintű kiszolgálók nagy száloptikai hálózatának irányítása is. A 2017. évi akvizíció során a CDN StackPath társaság megvásárolta az IPVanish-t a Highwinds Network Group-tól. Az IPVanish szoftver határozottan áll az egyik legfontosabb VPN-lehetőségként a jelenlegi piacon.

IPVanish kuponkód kedvezményes ajánlat

A népszerű IPVanish VPN szolgáltatás élvezi a látogatók számára időnként különleges kedvezményt. Ezen az oldalon ellátogathat az IPVanish webhelyre, és kihasználhatja ajánlatát, ha rendelkezik egy kemény kódolású kuponkóddal. Az IPVanish legfrissebb ajánlatainak naprakészen tartása érdekében a legfrissebb promóciós kuponkódokat és kiegészítő információkat itt közöljük, ahol megtalálható.

A jelenlegi promóció lehetővé teszi az új ügyfelek számára, hogy csatlakozzanak az IPVanish-hez, és akár 60% -ot takarítsanak meg a korlátlan VPN-hozzáférésnél. Ez az üzlet kiegészíti a 25% -os ajánlatot az Ön által választott bármely időszakra vonatkozó tervvel: havi, negyedéves vagy teljes évre.

Mit ad ez az ajánlatkombináció??

A választott számlázási ciklustól függően különböző kedvezmények vannak.

Teljes 1 éves terv esetén csak fizetni fog $ 58.49 a teljes kiskereskedelmi ár helyett $ 143,88, ami csak 4,87 dollárt fizet havonta. Ez összesen több, mint 85 dollár megtakarítást eredményez!

Más tervfeltételekkel is megtakaríthat.

Negyedéves VPN-tervek, azonos promócióval, csak 20,24 USD a 3 hónapos VPN-hozzáférési tervért és csak Önnek kerül Havonta 6,75 USD.

Havi VPN tervek havonta 7,50 USD.

Azok a kemény árak, amelyeket elég nehéz legyőzni, figyelembe véve az IPVanish VPN szoftver által nyújtott biztonságot és védelmet. Sokkal jobb, ha 7 nap alatt kipróbálhatja az IPVanish-et kockázat nélkül a pénz-visszafizetési garanciával.

Használja ki ezt a hihetetlen árengedményt, amely biztosítja a HD tartalom és a WiFi kapcsolat streamingjét, és rengeteg előnnyel és előnyökkel jár.

Hogyan kell használni az IPVanish kupont

A regisztráció egyszerű. Így teheti meg:

Ezzel a hivatkozással automatikusan alkalmazhatja a kuponkód kedvezményt.

Miután belépett az IPvanish webhelyre, csak kattintson a sárgara ‘Indítás most’ gomb, amely a vásárolni kívánt terv alatt van.

• Válasszon havi, negyedéves vagy éves fizetési tervet.

• Válassza ki a használni kívánt fizetési módot. A hitelkártya vagy a PayPal a lehetőségek.

• Adja meg a fizetési információk ellenőrzéséhez szükséges információkat. Ha PayPal-t használ, akkor csak a PayPal-fiók e-mail címét kell megadnia, de a hitelkártya-használóknak megadniuk kell a számlázási cím részleteit is..

• Az IPvanish kedvezménykódot automatikusan alkalmazza az előfizetés árára, mielőtt fizetne.

• Adjon meg egy e-mail címet, és állítsa be a jelszavát a fiókjához.

Fizetett előfizetésével megnyitja az ajtót az IPVanish hálózati infrastruktúra energiájának és biztonságának, a nulla naplózás politikájának, a titkosításnak, az összes eszközre szabott szoftvernek és sok más nagyszerű előnynek. Plusz, 7 napod van arra, hogy eldöntse, kívánja-e továbbra is megvédeni magát, és elrejti-e IP-címét azoktól, akik nyomon követhetik és árthatnak.

Korlátozások nélkül szörfözhet az interneten, különösen azok, amelyeket gyakran a világ különböző országainak állampolgáraira helyeznek el. Nagyobb sebességű VPN-t kapsz. 5 különböző eszközt is csatlakoztathat fiókjához egyszerre.

GYIK Az IPVanish-ról

A vásárlási döntés meghozatalakor az intelligens vásárlóknak sok kérdés merül fel. Vártunk néhány ilyen kérdésre, és megadtuk a kívánt válaszokat.

Kinek kell az IPVanish?

Annak eldöntése, hogy valóban szüksége van-e az IPVanish-ra, valójában érdekel. Vessen egy pillantást néhány olyan személyre, akik az IPVanish-ot használják, és nézd meg, hogy belefér-e egy vagy több ugyanazon kategóriába:

Üzleti utazók. A személyes üzleti adatai az életed vére. Az utazás biztonságának megőrzése minden bizonnyal nagyszerű ok az IPVanish használatára.

egyetemi hallgatók. Ha képesnek kell lennie arra, hogy megkerülje a campus internetes korlátozásait, hogy hozzáférjen a különféle információ- vagy szórakoztatási forrásokhoz.

Újságírók vagy bejelentők. Ha segítségre van szüksége a források névtelenségének megőrzésében, vagy magának anonimnak kell maradnia, anélkül, hogy megfélemlülne.

Különböző típusú szakemberek. Azok, akik gyakran a nyilvánosság előtt vannak, vagy nem akarják, hogy szakmai életük veszélybe kerüljön.

• Ex-hazafiak. Ha külföldön dolgozik vagy utazik, és lépést szeretne tartani a hazafelé folyó eseményekkel, vagy élvezni szeretné a külföldön korlátozott szórakoztatási lehetőségeket, miközben megvédi a magánéletét.

Emberek nyaralni. Védheti személyes adatait, és továbbra is élvezheti kedvenc szórakozását, miközben utazik a világ különböző régióiban, amelyeket az IPVanish nagy hálózati infrastruktúrája fedez fel..

Globális polgárok. A korlátozó társadalmak polgárai, akik kormányzati és intézményi állampolgárságot akarnak kikerülni.

Online játékosok. Az IPVanish segít csökkenteni a késést és blokkolni a DDoS támadásait, miközben az online játék során stabilabb és egyenlőbb feltételeket teremt.

Nyilvános Wi-Fi felhasználók. Azok számára, akik sokat használnak nyilvános wifi-t, a VPN segít megvédeni őket a támadóktól, akik hozzáférnek az érzékeny adatokhoz és jelszavakhoz..

Azok, akik tisztában vannak a magánélettel. A tevékenységek széles köre veszélyezteti az Ön személyes adatait, ideértve: háztartási megfigyelést, kormányzati kémkedést, rosszindulatú számítógépes támadásokat vagy akár az internetszolgáltatók szolgáltatásait, amelyek célja az internetes szokások bevételszerzése célzott hirdetéssel.

Miért az IPVanish az egyik legjobb VPN a piacon?

Rengeteg VPN (virtuális magánhálózat) közül lehet választani, de az IPVanish a lista tetején helyezkedik el. Sok oka van annak, hogy VPN-szolgáltatóként tiszteletben tartják őket. Vessünk át közelebbről számos okot, amelyek miatt az IPVanish kiemelt figyelmet kap.

Hálózati infrastruktúra

Amikor a StackPath Internet Security Company megszerezte az IPVanish szolgáltatást, szolgáltatás gyorsan bővült több mint 1000 szerverre a világ több mint 60 országában. Ez lehetővé teszi számukra, hogy VPN-kiszolgálókat biztosítsanak 85 különböző nemzetközi városban és 40 000 NAT megosztható IP-címmel a felhasználók névtelenségének és magánéletének védelme érdekében. Ez a hálózati infrastruktúra az IPVanish saját műszaki személyzetének közvetlen ellenőrzése alatt áll és közvetlen felügyelete alatt áll.

Itt található egy rövid lista a számos helyről, ahol elérhető ez a nagy infrastruktúra:

• Észak-Amerika: 18 egyesült államokbeli helyszín, 3 helyszín Kanadában és 1 helyszín Mexikóban.

• Közép- és Dél-Amerika: 2 hely Brazíliában és 1 hely Costa Rica-ban.

• Európa: 5 helyszín az Egyesült Királyságban, 2 helyszín Spanyolországban, Észtországban és Ausztriában, valamint egy hely Albániában, Belgiumban, Bulgáriában, Horvátországban, Cipruson, Csehországban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Lettországban , Litvánia, Luxemburg, Moldova, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Svájc és Ukrajna.

• Ázsiai: 3 helyszín Törökországban és 1 Hongkongi, India, Izrael, Japán, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Dél-Korea, Tajvan és Egyesült Arab Emírségek területén..

• Ausztráliában 2 helyszín is található, Új-Zélandon 1 és Dél-Afrikában 1.

Az IPVanish infrastruktúra széles lefedettsége a világ lakosságának nagyon nagy részére nyújt szolgáltatást, akik a VPN által biztosított biztonságot és szabadságot kívánják..

Sebesség

A VPN-kkel kapcsolatos általános probléma a lassabb csatlakozási sebesség. A piacon lévő legtöbb VPN-hez képest az IPVanish az egyik leggyorsabb elérhető, csak 18% -kal lassabban érkezik, mint a VPN nélküli böngészés..

Zéró forgalomnapló-politika

Egyes vállalatok naplózzák felhasználói tevékenységeiket az egyik belső szerverükön. A több VPN szolgáltatással aláírt adatvédelmi politika lehetővé teszi számukra a naplók által összegyűjtött adatok bármilyen célra történő felhasználásának jogát. Nem így az IPVanish esetén. Szigorú, nulla forgalmi naplózási politikát tartanak fenn. Sem a VPN-munkamenet metaadatait, sem a szolgáltatás használatával kapcsolatos információkat nem tárolják.

Különféle protokollok

Számos különféle protokoll érhető el az IPVanish felhasználók számára, köztük az OpenVPN, PPTP és L2TP. Az OpenVPN-k általában a leggyorsabb sebességet biztosítják a biztonság feláldozása nélkül. Azonban le kell töltenie egy ügyfelet közvetlenül az eszközére, hogy tanúsított hozzáférést kapjon. Alternatív megoldásként egy SOCKS vagy Socket Security nevű speciális protokollt használunk, amely ugyanazokat az előnyöket nyújtja anélkül, hogy bármilyen szoftvert kellene letöltenie az eszközére. Bár gyorsabb, a SOCKS hátránya, hogy nem ugyanazokat a titkosítási szabványokat használja, tehát egy kis biztonságot áldoz fel ezzel a protokollal.

Intuitív App

Az IPVanish alkalmazás telepítése és használata elég egyszerű és felhasználóbarát. A szoftver elindítása azonnali, könnyen kezelhető felülettel és intuitív. Minden, amire szüksége van, és a sokféle beállítás, amire szüksége lehet, könnyen elérhető és könnyen megtalálható.

Ösztönzi a torrenting

Bár sok VPN-szolgáltatás meglehetősen fenntartva van a torrentingről, az IPVanish ösztönzi azt. Az átlagos VPN-felhasználó számára ez a legfontosabb értékesítési pont és nagy bónusz, még ha fel is mérgezi a kalózkodás ellen.

AES-256 titkosítás

A világ vezető biztonsági ügynökségei az AES-256 néven titkosítási protokollt használnak. Ez a világ vezető titkosítási protokollja, és elérhető az IPVanish webhelyen. Ez egy újabb jelentős értékesítési pont, tekintettel a közelmúltbeli számítógépes támadások pusztító jellegére. Az AES-256 titkosított VPN segítségével nettó szörfözésével az Ön IP-címe és minden személyes adata védett a hackerekkel szemben.

Öt eszköz csatlakoztatása

Az eszközök egyidejű csatlakoztatása az IPVanish jelentős értékesítési pontja, ami vezetővé teszi a VPN-k között. A legtöbb VPN 3 eszköz egyidejű csatlakoztatására korlátozódik, az IPVanish pedig öt lehetőséget kínál. Ez lehetővé teszi Önnek, partnerének és gyermekeinek, hogy biztonságosan böngészjenek egyszerre különböző eszközökön. Ennek normává kell válnia, tekintettel arra, hogy a háztartás minden tagja bármikor használ egy eszközt az interneten. Ezen a ponton azonban csak az IPVanish kínálja ezt.

Mindezek a funkciók teszik az IPVanish-ot népszerű választássá a felhasználók körében szerte a világon. Nagyon nehéz megtenni őket, amikor különleges ajánlataikat és 7 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát nyújtanak Önnek..

Megbízható-e az IPVanish??

A mai napig nem érkezett bejelentés, szivárgás vagy magánélet megsértése az IPVanish-t használó emberektől. Ez a VPN jól működik mind üzleti, mind személyes alkalmazásokban. A kezdőknek könnyű beállítani és használni. Biztonsági intézkedései között szerepel az IPv6 és a DNS szivárgás megakadályozása, valamint a letiltás kapcsolója és a megbízható nulla naplózási politika az adatvédelem és az internetélmény magánéletének fokozása érdekében..

Következtetés

A biztonság és biztonság a böngészés során rendkívül fontos, különös tekintettel a rosszindulatú programok, a rosszindulatú számítógépes támadások és a személyes nyilvántartások eltulajdonításának légkörére. A támadásokon túl az internetszolgáltatók, a kormányok, a közösségi média és más intézmények megkísérelnek pénzt keresni az Ön böngészési adatainak felhasználásával, megakadályozni az alternatív hangok meghallgatását vagy beleakadni vállalkozásába.

Védje magát úgy, hogy elrejti az IP-címét az IPVanish VPN segítségével. Kiváló teljesítményt nyújt a piacon, rengeteg csúcsteljesítményt, kiterjedt hálózati infrastruktúrát, bizonyított eredményeket és nulla naplózási politikát csak néhányat említenek. Sőt, még ennél is jobb, hogy az IPVanish-ot jelentős árengedménnyel kínálják egész november hónapban, ezáltal ideális idő az IPVanish biztonságos böngészési szolgáltatásának előfizetésére..

Az IPvanish-ról további információkért olvassa el az IPvanish-áttekintésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map