WP Engine: quins cupons hi ha disponibles per al maig del 2020?

Contents

Com utilitzar el nostre cupó del motor WP

Aquí teniu una guia ràpida si coneixeu bé l’ús de codis de cupons. (Si no, desplaceu-vos cap als passos més detallats amb imatges i explicacions més detallades.)


 1. Feu clic al botó gran “Obtén descompte” a la dreta; et porta al lloc web del motor WP. O bé aneu al lloc web i copieu el codi de descompte (“WIHT20“).
 2. Consulteu els plans que WP Engine ofereix. Trieu un pla.
 3. A la dreta de la pantalla, al quadre amb els detalls del pla d’allotjament, introduïu el nostre codi de cupó (si encara no hi és) al camp de la part inferior i feu clic a “Aplica”.
 4. A la mateixa pàgina, podeu fer-ho confirmeu els detalls del vostre pla d’allotjament, seleccioneu serveis addicionals, trieu el vostre període de subscripció i introduïu la informació i els detalls de facturació.
 5. Confirmeu que tota la informació de la pàgina sigui correcta i que s’hagi aplicat el vostre descompte i assegureu-vos de revisar els termes del servei i la política de privadesa..

Això és! Ja esteu preparats per començar amb el vostre lloc web nou de WordPress.

Encara no esteu segurs que WP Engine sigui el vostre hoste adequat? Consulteu les nostres opinions sobre WP Engine o consulteu les nostres ofertes i descomptes.

Una guia pas a pas per utilitzar el nostre codi de cupó del motor WP

Si els passos anteriors eren confusos o una mica massa ràpids per obtenir comoditat, deixeu-los desglossar amb més detall.

Quan un codi de cupó us pot estalviar centenars de dòlars, és important que enteneu com bescanviar-lo correctament.

Pas 1: feu clic a un enllaç del motor WP d’aquesta pàgina o aneu al lloc web del motor WP

Hi ha un botó gran a la dreta d’aquesta pàgina que diu “Obtén descompte”.

Feu-hi clic.

Pas 2: navega pels plans d’allotjament i tria un

Un cop al lloc, mireu els seus plans estàndards
.

Preus del motor de WP

Mireu les funcions que ofereix cada pla i decidiu quina s’ajusta a les vostres necessitats.

Quan estiguis llest, feu clic al botó de registre situat a la part superior o inferior de la taula al costat del pla en què voldreu registrar-vos.

Pas 3: revisar els detalls de la comanda

La pàgina del formulari de comanda mostrarà el pla que heu seleccionat, així com el termini de la subscripció (pla mensual o anual).

Ordre d'inici del motor WP

Comproveu que no esteu satisfets amb el pla i els termes seleccionats.

Pas # 4: introduïu el codi de cupó (si cal)

A la part dreta de la pàgina de la comanda, trobareu un resum de facturació en funció de les vostres opcions de comanda.

Et mostrarà el cost actual que hauràs de pagar i, a més, té un camp d’entrada per a un cupó:

escala del motor wpPer exemple, hem escollit el “pla d’escala” que pot acollir 400.000 visites al mes.

Aquí és on escriviu el nostre codi promocional “WIHT20“, O millor encara, copieu-lo i enganxeu-lo perquè no hi hagi possibilitat d’escriure.

Un cop feu clic al botó “Aplica” al costat del camp d’entrada, el resum hauria d’actualitzar-se amb un preu inferior.

wp engine aplicar cupóEn aquest exemple, hem escollit el “Pla de creixement” que pot acollir 100.000 visites al mes. S’ha aplicat el descompte del 20%.

Si tot ha anat bé, veuràs una línia nova a la part inferior de la secció resum amb un text verd que diu “WIHT20 descompte ”juntament amb“ (20%) ”.

El preu a la part inferior del resum al costat de “Total:” hauria de ser la meitat de la quantitat de la línia “pla” anterior.

Pas 5: finalitzeu la sortida

A partir d’aquí, només haureu d’omplir la informació bàsica de facturació, com ara les dades de la targeta de crèdit i la informació de contacte.

Un cop esteu satisfets, llegiu i accepteu els termes del servei i feu clic al botó gran que hi ha a la part inferior de la pàgina que diu “crear el meu lloc”.

WP Engine vs. competidors

WP Engine és un amfitrió fantàstic quan teniu cap conscient que només voldreu allotjar llocs de WordPress i que necessiteu un alt rendiment.

Ofereixen atenció al client les 24 hores del dia, i també serveis gestionats, és a dir, que s’ocupen de tota la gestió del servidor, de manera que només cal concentrar-se en l’ús del propi WordPress..

Hi ha algunes situacions en què WP Engine pot no ser el millor servei d’amfitrió per a vostès.

Les situacions més habituals en què heu de considerar altres hostes són:

 1. Quan podríeu canviar el vostre CMS en el futur – WP Engine només admet WordPress.
 2. Quan el preu és la vostra prioritat – WP Engine no és l’empresa amfitriona més cara, però tampoc és barat.
 3. Voleu alguna cosa entre compartida i dedicada – Els plans del WP Engine són en servidors compartits o dedicats. Si voleu una solució VPS o núvol, no esteu de sort.

Quins competidors de WP Engine he de considerar?

A continuació, es mostren tres alternatives d’amfitrió que us recomano si no esteu segurs de si WP Engine us convé:

recinte

SiteGround té plans econòmics d’alt rendiment. També han compartit plans d’allotjament personalitzats específicament per a hosting de WordPress, tot i que també podeu executar qualsevol altre CMS popular. Podeu obtenir un 60% de descompte mitjançant el nostre cupó SiteGround.

liquidweb

LiquidWeb és més car que WP Engine, però també pot oferir un rendiment encara més elevat. Els servidors i el personal d’assistència de LiquidWeb són els millors diners que es poden comprar. Ofereixen plans d’allotjament de WordPress gestionats completament, que encara us ofereixen accés complet al servidor. Consulteu la meva ressenya sobre LiquidWeb per obtenir més detalls i consulteu les opinions dels clients.

amfitrió

HostGator és increïblement barat i és relativament fàcil instal·lar un lloc de WordPress o qualsevol altre CMS popular a. Tot i això, el rendiment no serà tan bo com en WP Engine en la majoria dels casos. Consulteu la nostra revisió HostGator per obtenir més detalls.

P&Com en el nostre cupó de descompte del motor WP

Què significa allotjament gestionat?

L’allotjament gestionat significa simplement que WP Engine s’ocuparà de mantenir el vostre lloc en funcionament i segur.

Inclou tasques com l’actualització de plugins i l’exploració de programari maliciós regularment.

WP Engine també ofereix funcions com una àrea d’escenificació gratuïta i còpies de seguretat automàtiques, de manera que no cal que accedeixi directament al servidor. Podeu restaurar qualsevol còpia de seguretat diària amb molt poc esforç.

Hi ha una garantia de devolució de diners?

Sí, WP Engine ofereix una garantia de devolució de 60 dies per a tots els seus plans d’allotjament.

La garantia només s’aplica als seus serveis estàndard, no a qualsevol servei de tercers o a serveis no estàndard com ara les taxes de migració.

El seu document de condicions de servei manca de detalls sobre el procés exacte de sol·licitud de devolució, per la qual cosa pot ser que desitgi revisar amb WP Engine abans de comprar un pla..

Quin pla d’allotjament he de triar?

El pla de hosting adequat per a vosaltres dependrà del nombre de llocs web que tingueu en funcionament i del volum de trànsit que tingueu previst.

Assegureu-vos de revisar detingudament els límits de les funcions de cada pla per adaptar-los a les vostres necessitats d’allotjament.

Tingueu en compte que podeu afegir una instal·lació addicional de WordPress a qualsevol pla per una quota mensual addicional, de manera que potser voldreu contactar amb WP Engine per parlar d’un pla d’allotjament personalitzat si creieu que cap dels plans estàndards s’ajusta a les vostres necessitats..

Puc triar la facturació mes a mes?

Sí, podeu optar per pagar mensualment.

Quins altres cicles de facturació ofereixen?

WP Engine només ofereix facturació mensual o anual.

El registre de domini és gratuït?

No, WP Engine no proporciona serveis de registre de dominis, només de hosting.

Quins tipus de pagament accepten?

Podeu pagar amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard, Discover o American Express).

Puc utilitzar Paypal per comprar un pla d’allotjament?

No, el motor WP no accepta Paypal.

El meu preu augmentarà quan el meu pla d’allotjament es renovi?

Sí, aquest descompte només s’aplica al primer mes si seleccioneu pagaments d’un mes a un altre. Si escolliu pagar anualment, el vostre descompte s’aplicarà a tot l’any. Després d’això, anirà fins a les tarifes normals.

He de pagar un suplement pel servei CDN?

WP Engine ofereix un CDN en col·laboració amb NetDNA. El servei CDN és inclòs gratuït en tots els plans, excepte el pla d’allotjament compartit de nivell més baix. Amb aquest pla, podeu triar afegir al servei CDN per una quota mensual addicional.

Obteniu la primícia sobre com fer-ho estalvieu un 20% al servei d’allotjament web amb el nostre cupó exclusiu de descompte WP Engine. Tenim la millor oferta que WP Engine ofereix: feu clic a qualsevol dels nostres enllaços i utilitzeu el nostre codi promocional especial per aconseguir-lo.

[El nostre descompte exclusiu del motor WP
]

Hauria de triar el motor WP?

WP Engine només fa una cosa: gestionar WordPress ràpid, segur i optimitzat llocs. Si voleu utilitzar WordPress per al vostre lloc, els plans de WordPress gestionats per WP Engine són Rolls Royce de l’allotjament web, amb més de 90.000 llocs gestionats a tot el món.

Llegiu la nostra opinió experta sobre WP Engine i les ressenyes de 43 clients reals de WP Engine.

Quant a WP Engine

WP Engine és un amfitrió únic de WordPress gestionat d’alt rendiment que ofereix serveis gestionats i té una gran reputació.

El seu procés de registre i configuració d’allotjament són molt senzills, fins i tot si no teniu antecedents tecnològics. Podeu veure el feedback dels usuaris i la nostra detallada detallada a la nostra revisió del motor WP Engine.

WP Engine és un gran proveïdor d’amfitrió per a qualsevol cosa, des d’un simple bloc de WordPress, fins a un lloc de comerç electrònic de gran volum de WordPress.

Si utilitzeu els enllaços d’aquesta pàgina i el nostre codi de cupó WIHT20, podeu obtenir un 20% de descompte sobre qualsevol pla d’amfitrió mensual del motor WP del primer mes.

Tot i així, podeu obtenir un 20% de descompte en els vostres plans anuals, més un total de 4 mesos lliures.

Com utilitzar el nostre cupó del motor WP

Aquí teniu una guia ràpida si coneixeu bé l’ús de codis de cupons. (Si no, desplaceu-vos cap avall als passos més detallats amb imatges i explicacions més detallades.)

 1. Feu clic al botó gran “Obtén descompte” a la dreta; et porta al lloc web del motor WP. O bé aneu al lloc web i copieu el codi de descompte (“WIHT20“).
 2. Consulteu els plans que WP Engine ofereix. Trieu un pla.
 3. A la dreta de la pantalla, al quadre amb els detalls del pla d’allotjament, introduïu el nostre codi de cupó (si encara no hi és) al camp de la part inferior i feu clic a “Aplica”.
 4. A la mateixa pàgina, podeu fer-ho confirmeu els detalls del vostre pla d’allotjament, seleccioneu serveis addicionals, trieu el vostre període de subscripció i introduïu la informació i els detalls de facturació.
 5. Confirmeu que tota la informació de la pàgina sigui correcta i que s’hagi aplicat el vostre descompte i assegureu-vos de revisar els termes del servei i la política de privadesa..

Això és! Ja esteu preparats per començar amb el vostre lloc web nou de WordPress.

Encara no esteu segurs que WP Engine sigui el vostre hoste adequat? Consulteu les nostres opinions sobre WP Engine o consulteu les nostres ofertes i descomptes.

Una guia pas a pas per utilitzar el nostre codi de cupó del motor WP

Si els passos anteriors eren confusos o una mica massa ràpids per obtenir comoditat, deixeu-los desglossar amb més detall.

Quan un codi de cupó us pot estalviar centenars de dòlars, és important que enteneu com bescanviar-lo correctament.

Pas 1: feu clic a un enllaç del motor WP d’aquesta pàgina o aneu al lloc web del motor WP

Hi ha un botó gran a la dreta d’aquesta pàgina que diu “Obtén descompte”.

Feu-hi clic.

Pas 2: navega pels plans d’allotjament i tria un

Un cop al lloc, mireu els seus plans estàndards
.

Preus del motor de WP

Mireu les funcions que ofereix cada pla i decidiu quina s’ajusta a les vostres necessitats.

Quan estiguis llest, feu clic al botó de registre situat a la part superior o inferior de la taula al costat del pla en què voldreu registrar-vos.

Pas 3: revisar els detalls de la comanda

La pàgina del formulari de comanda mostrarà el pla que heu seleccionat, així com el termini de la subscripció (pla mensual o anual).

Ordre d'inici del motor WP

Comproveu que no esteu satisfets amb el pla i els termes seleccionats.

Pas # 4: introduïu el codi de cupó (si cal)

A la part dreta de la pàgina de la comanda, trobareu un resum de facturació en funció de les vostres opcions de comanda.

Et mostrarà el cost actual que hauràs de pagar i, a més, té un camp d’entrada per a un cupó:

escala del motor wpPer exemple, hem escollit el “pla d’escala” que pot acollir 400.000 visites al mes.

Aquí és on escriviu el nostre codi promocional “WIHT20“, O millor encara, copieu-lo i enganxeu-lo perquè no hi hagi possibilitat d’escriure.

Un cop feu clic al botó “Aplica” al costat del camp d’entrada, el resum hauria d’actualitzar-se amb un preu inferior.

wp engine aplicar cupóEn aquest exemple, hem escollit el “Pla de creixement” que pot acollir 100.000 visites al mes. S’ha aplicat el descompte del 20%.

Si tot ha anat bé, veuràs una línia nova a la part inferior de la secció resum amb un text verd que diu “WIHT20 descompte ”juntament amb“ (20%) ”.

El preu a la part inferior del resum al costat de “Total:” hauria de ser la meitat de la quantitat de “pla” de la línia anterior.

Pas 5: finalitzeu la sortida

A partir d’aquí, només haureu d’omplir la informació bàsica de facturació, com ara les dades de la targeta de crèdit i la informació de contacte.

Un cop esteu satisfets, llegiu i accepteu els termes del servei i feu clic al botó gran que hi ha a la part inferior de la pàgina que diu “crear el meu lloc”.

WP Engine vs. competidors

WP Engine és un amfitrió fantàstic quan teniu cap conscient que només voldreu allotjar llocs de WordPress i que necessiteu un alt rendiment.

Ofereixen atenció al client les 24 hores del dia, i també serveis gestionats, és a dir, que tenen cura de tota la gestió del servidor, de manera que només haureu de centrar-vos en l’ús de WordPress..

Hi ha algunes situacions en què WP Engine pot no ser el millor servei d’amfitrió per a vostès.

Les situacions més habituals en què heu de considerar altres hostes són:

 1. Quan podríeu canviar el vostre CMS en el futur – WP Engine només admet WordPress.
 2. Quan el preu és la vostra prioritat – WP Engine no és l’empresa amfitriona més cara, però tampoc és barat.
 3. Voleu alguna cosa entre compartida i dedicada – Els plans del WP Engine són en servidors compartits o dedicats. Si voleu una solució VPS o núvol, no esteu de sort.

Quins competidors de WP Engine he de considerar?

A continuació, es mostren tres alternatives d’amfitrió que us recomano si no esteu segurs de si WP Engine us convé:

recinte

SiteGround té plans econòmics d’alt rendiment. També han compartit plans d’allotjament personalitzats específicament per a hosting de WordPress, tot i que també podeu executar qualsevol altre CMS popular. Podeu obtenir un 60% de descompte mitjançant el nostre cupó SiteGround.

liquidweb

LiquidWeb és més car que WP Engine, però també pot oferir un rendiment encara més elevat. Els servidors i el personal d’assistència de LiquidWeb són els millors diners que es poden comprar. Ofereixen plans d’allotjament de WordPress gestionats completament, que encara us ofereixen accés complet al servidor. Consulteu la meva ressenya sobre LiquidWeb per obtenir més detalls i consulteu les opinions dels clients.

amfitrió

HostGator és increïblement barat i és relativament fàcil instal·lar un lloc de WordPress o qualsevol altre CMS popular a. Tot i això, el rendiment no serà tan bo com en WP Engine en la majoria dels casos. Consulteu la nostra revisió HostGator per obtenir més detalls.

P&Com en el nostre cupó de descompte del motor WP

Què significa allotjament gestionat?

L’allotjament gestionat significa simplement que WP Engine s’ocuparà de mantenir el vostre lloc en funcionament i segur.

Inclou tasques com l’actualització de plugins i l’exploració de programari maliciós regularment.

WP Engine també ofereix funcions com una àrea d’escenificació gratuïta i còpies de seguretat automàtiques, de manera que no cal que accedeixi directament al servidor. Podeu restaurar qualsevol còpia de seguretat diària amb molt poc esforç.

Hi ha una garantia de devolució de diners?

Sí, WP Engine ofereix una garantia de devolució de 60 dies per a tots els seus plans d’allotjament.

La garantia només s’aplica als seus serveis estàndard, no a qualsevol servei de tercers o a serveis no estàndard com ara les taxes de migració.

El seu document de condicions de servei manca de detalls sobre el procés exacte de sol·licitud de devolució, per la qual cosa pot ser que desitgi revisar amb WP Engine abans de comprar un pla..

Quin pla d’allotjament he de triar?

El pla de hosting adequat per a vosaltres dependrà del nombre de llocs web que tingueu en funcionament i del volum de trànsit que tingueu previst.

Assegureu-vos de revisar detingudament els límits de les funcions de cada pla per adaptar-los a les vostres necessitats d’allotjament.

Tingueu en compte que podeu afegir una instal·lació addicional de WordPress a qualsevol pla per una quota mensual addicional, de manera que potser voldreu contactar amb WP Engine per parlar d’un pla d’allotjament personalitzat si creieu que cap dels plans estàndard s’ajusta a les vostres necessitats..

Puc triar la facturació mes a mes?

Sí, podeu optar per pagar mensualment.

Quins altres cicles de facturació ofereixen?

WP Engine només ofereix facturació mensual o anual.

El registre de domini és gratuït?

No, WP Engine no proporciona serveis de registre de dominis, només de hosting.

Quins tipus de pagament accepten?

Podeu pagar amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard, Discover o American Express).

Puc utilitzar Paypal per comprar un pla d’allotjament?

No, el motor WP no accepta Paypal.

El meu preu augmentarà quan el meu pla d’allotjament es renovi?

Sí, aquest descompte només s’aplica al primer mes si seleccioneu pagaments d’un mes a un altre. Si escolliu pagar anualment, el vostre descompte s’aplicarà a tot l’any. Després d’això, anirà fins a les tarifes normals.

He de pagar un suplement pel servei CDN?

WP Engine ofereix un CDN en col·laboració amb NetDNA. El servei CDN és inclòs gratuït en tots els plans, excepte el pla d’allotjament compartit de nivell més baix. Amb aquest pla, podeu triar afegir al servei CDN per una quota mensual addicional.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector