3DCart Site Builder Review

Είναι ευρέως γνωστό ότι η επιχείρησή σας θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μεγαλύτερο αντίκτυπο και να προσεγγίσει πολύ περισσότερα άτομα εάν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο! Και, για το σκοπό αυτό, η επιχείρησή σας πρέπει να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για φυσικά αγαθά, ψηφιακά αγαθά ή υπηρεσίες.


Όμως, με τη διαθεσιμότητα πολλών διαφορετικών κατασκευαστών διαδικτυακών καταστημάτων, είστε χαλασμένοι για επιλογή όσον αφορά τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις λεπτομερείς δυνατότητες ορισμένων από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου ή τον δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων.

Ένας τέτοιος δημιουργός διαδικτυακών καταστημάτων είναι το 3dcart, το οποίο βρίσκεται σε αυτόν τον κλάδο για σχεδόν δύο δεκαετίες. Και, έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερους από 17.000 πελάτες ή επιχειρήσεις, το 3dcart σίγουρα έχει κάτι που το έκανε να διαρκέσει εδώ και πολύ καιρό.

Όμως, είναι η 3dcart η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου; Μπορεί οποιοσδήποτε τύπος επιχείρησης να χρησιμοποιήσει το 3dcart για να ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε αυτό το πλήρως φιλοξενούμενο λογισμικό καλαθιού αγορών και να καταγράψουμε τις διάφορες δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα ρίξουμε επίσης μια εις βάθος ματιά στα διάφορα σχέδια και τις τιμές, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου 3dcart.

Ιστορικό εταιρείας 3dcart

Το 3dcart ιδρύθηκε από τον Gonzalo Gil το 1997 και βρίσκεται στο Tamarac της Φλόριντα των ΗΠΑ. Έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για τις επιχειρήσεις να χτίζουν, να αναπτύσσουν και να εμπορεύονται τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Από σήμερα, η 3dcart είναι εταιρεία Inc. 5000, Πιστοποιημένος συνεργάτης Google και ακόμη και πιστοποιημένος πάροχος Visa PCI.

Το καλύτερο πράγμα για το 3dcart, εκτός από την τεχνική υποστήριξη και τις προσαρμοσμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η ικανότητα της κοινότητας προγραμματιστών της να παρέχει συχνές ενημερώσεις λογισμικού σε όλους τους πελάτες της, μεταδίδοντας συνεχώς αλλαγές (ή δημοφιλείς λειτουργίες) βάσει σχολίων από πραγματικούς πελάτες.

Αυτό επιτρέπει στο 3dcart να χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου για να προσφέρει περισσότερα από 100 θέματα έτοιμα για κινητά ή λειτουργίες διαδικτυακού καταστήματος. Δεν είναι περίεργο που το 3dcart κατάφερε να προσφέρει μια εντυπωσιακή λίστα πελατών που περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως η Bubba Gump Shrimp Co., η Sharp Shirter και η Lukie Games.

Βασικά χαρακτηριστικά του 3dcart

Υποστήριξη πελατών

Ενώ ασχολείστε με οποιοδήποτε λογισμικό ή εργαλείο σε πραγματικό χρόνο, οποιαδήποτε επιχείρηση θα ήθελε να έχει αξιόπιστη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή για να χειριστεί τα διάφορα ερωτήματα, αμφιβολίες ή ζητήματα. Αυτό είναι όπου η υποστήριξη του 3dcart λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο!

Μπορείτε να στείλετε ένα email (μέσω συστήματος εισιτηρίων) στην ομάδα υποστήριξής τους ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου για άμεσες απαντήσεις και λύσεις γρήγορης επιδιόρθωσης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε με τους ειδικευμένους ειδικούς υποστήριξης μέσω της επιλογής “ζωντανή συνομιλία”.

Σε πολλές περιπτώσεις, ίσως δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να απαντήσετε στα ερωτήματά σας απλώς αναφερόμενος στην εκτενή τεκμηρίωση που διατίθεται στον ιστότοπο 3dcart.

Μπορείτε να δείτε διάφορα βήματα βήμα προς βήμα, οδηγούς οδηγιών και συχνές ερωτήσεις από τον σύνδεσμο υποστήριξης 3dcart. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδικτυακό εγχειρίδιο χρήστη 3dcart, βίντεο εκπαίδευσης YouTube, οδηγούς HTML και ούτω καθεξής.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να μάθετε για τις πιο πρόσφατες τάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι επωφελείς για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μεταβαίνοντας στο Πανεπιστήμιο ηλεκτρονικού εμπορίου 3dcart. Μπορείτε επίσης να γίνετε μέρος στα φόρουμ κοινότητας τρισδιάστατων καρτών και να μάθετε σχετικά με αποτελεσματικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε το μέγιστο όφελος από αυτόν τον δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων..

Παρέχει επίσης πρόσβαση σε έμπειρους σχεδιαστές τρίτων κατασκευαστών που μπορούν να ενδυναμώσουν την επιχείρησή σας με τη δυνατότητα προσαρμογής λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου 3dcart σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Και, με την ικανοποίηση των πελατών να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές τους, τέτοια εξαιρετική υποστήριξη πελατών δεν αποτελεί έκπληξη! Το αξιέπαινο μέρος είναι ότι το 3dcart δεν έχει επιλέξει την ευκολότερη και φθηνότερη επιλογή της εξωτερικής ανάθεσης της υποστήριξής τους. Η ταλαντούχα ομάδα υποστήριξης της είναι λοιπόν εντελώς εσωτερική και εργάζεται έξω από τα γραφεία της στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ασφάλεια

Η 3dcart έχει λάβει συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων βιομηχανικών καρτών πληρωμής (PCI DSS) προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια δεδομένων λογαριασμού πληρωμών για τους πελάτες της επιχείρησής σας. Έχει συνδυαστεί ακόμη και με το SecurityMetrics για να περάσει από μια σειρά αυστηρών δοκιμών για τον κατάλληλο έλεγχο ταυτότητας της συμμόρφωσης με το PCI DSS.

Αυτό είναι το ίδιο επίπεδο ασφάλειας που παρατηρείται γενικά σε τράπεζες ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα δεδομένα των πελατών σας, ειδικά όταν πραγματοποιούν διαδικτυακές πληρωμές στην πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου της επιχείρησής σας.

Επίσης, προβλέπουν πιστοποιητικά Secure Sockets Layer (SSL) για την εξασφάλιση ασφαλών συναλλαγών περιήγησης και πληρωμής.

Ευκολία στη χρήση

Μόλις εγγραφείτε στο 3dcart, λαμβάνετε πληθώρα συνδέσμων προς πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε γρήγορα τη χρήση του πίνακα ελέγχου σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε εύκολα τα απαιτούμενα στοιχεία της επιχείρησης όπως απαιτείται, ενώ εκτελείτε τον οδηγό εγκατάστασης. Μόλις τελειώσετε, θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου χρήστη 3dcart, τον οποίο μπορείτε να κατανοήσετε και να πλοηγηθείτε εύκολα.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή πλοήγησης στην αριστερή πλευρά και να δημιουργήσετε ή να προσαρμόσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σας βοηθά επίσης να μεταβείτε γρήγορα σε ορισμένα εισαγωγικά βίντεο ή βίντεο εκμάθησης από τον ίδιο τον πίνακα ελέγχου. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε γρήγορα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Από τον πίνακα ελέγχου, όλα τα απαραίτητα βήματα είναι αρκετά σαφή όσον αφορά την προσθήκη νέων προϊόντων, τη ρύθμιση μεθόδων πληρωμής, τη ρύθμιση μεθόδων αποστολής και ούτω καθεξής.

Στην πραγματικότητα, ο πίνακας ελέγχου 3dcart προσφέρει μια ποικιλία ενσωματωμένων λειτουργιών για σελίδες προϊόντων, σε αντίθεση με το Shopify, ένα άλλο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει περιορισμένες λεπτομέρειες στις σελίδες προϊόντων.

Ο εύχρηστος πίνακας ελέγχου προσφέρει επιπλέον γρήγορη πρόσβαση σε καρτέλες που σχετίζονται με παραγγελίες, αναφορές, προϊόντα, πελάτες και άλλα.

Σχεδιασμός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου

Έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία θεμάτων βελτιστοποιημένων για μετατροπές (πάνω από 100) από τον πίνακα ελέγχου 3dcart. Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση αυτών των δωρεάν και πληρωμένων θεμάτων στο κατάστημα τρισδιάστατων καρτών. Προσφέρει ανταποκρινόμενα πρότυπα σχεδίασης που αυξάνουν τις πιθανότητες μετατροπής των επισκεπτών του ιστότοπού σας σε πραγματικούς αγοραστές.

Το καλύτερο μέρος για τα διάφορα πρότυπα τρισδιάστατης κάρτας είναι ότι δεν μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα μοναδικών θεμάτων διαδικτυακού καταστήματος και είναι πιθανό να αποκτήσετε ένα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Είτε χρειάζεστε ένα πρότυπο για έναν συγκεκριμένο κλάδο της βιομηχανίας είτε για έναν συγκεκριμένο τύπο θέματος (προσαρμοσμένο ή επαγγελματικό ή jazzy), το τρισδιάστατο κατάστημα θέματος έχει θέματα ιστότοπου που θα ταιριάζουν στον ιστότοπό σας.

Επίσης, ο σχεδιασμός του διαδικτυακού σας καταστήματος μπορεί να επεξεργαστεί απρόσκοπτα με τη χρήση του απλού προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να προσθέτετε σελίδες, προϊόντα, κατηγορίες και αναρτήσεις ιστολογίου. Σαφώς, αυτός ο επεξεργαστής απλοποιεί τα στοιχεία σχεδίασης σε μεγάλο βαθμό.

Και, το CSS (στυλ) μπορεί να επεξεργαστεί χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τροποποιήσεις στον κώδικα. Αυτό συμβάλλει πολύ στο να διευκολύνει την επεξεργασία της σχεδίασης ιστότοπου, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για πρώτη φορά. Με το 3dcart, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε HTML, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών σχεδιασμού απόκρισης που προσφέρονται από το 3dcart για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Αυτές οι επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού στοχεύουν στην προσαρμογή της διαδικτυακής πύλης σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και στην εφαρμογή των σχεδιαστικών δυνατοτήτων της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού της αρχικής σελίδας, του αναπτυσσόμενου μενού, των πλαισίων, της σελίδας ευχαριστιών, της σελίδας προϊόντος, των banner για το καρουσέλ της αρχικής σελίδας, κατηγορία πανό και σελίδα κατηγορίας.

Αυτές είναι επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού που ξεκινούν από 2,499,00 $.

Επιλογές πληρωμής και POS (Σημείο πώλησης)

Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στο διαδικτυακό σας κατάστημα να δέχεται πληρωμές με τη μορφή επιταγών, πιστωτικών καρτών, μετρητών, πληρωμών με διαίρεση, πληρωμής μέσω ψηφιακού πορτοφολιού και πολλών άλλων επιλογών πληρωμής.

Συνεργάστηκε με περισσότερες από 100 λύσεις πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe και BitPay, για να σας δώσει την ελευθερία να επιλέξετε την πιο ιδανική για την επιχείρησή σας.

Και το κάνει χωρίς πρόσθετα τέλη συναλλαγής ή τέλη ολοκλήρωσης. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τις χρεώσεις που χρεώνουν οι πάροχοι πληρωμών.

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές πληρωμής από τον πίνακα ελέγχου και να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές από τους πελάτες σας σε λίγα λεπτά. Η 3dcart επεκτείνει ακόμη και την υποστήριξη για γρήγορες καταθέσεις μετρητών σε τραπεζικούς λογαριασμούς εντός δύο ημερών.

Και, ως συμβατό με το PCI Level 1, μπορείτε να βασιστείτε πλήρως στο 3dcart για την ασφάλεια των συναλλαγών πληρωμής που πραγματοποιούνται μέσω αυτού του καλαθιού αγορών.

Επιπλέον, το 3dcart επιτρέπει στους πελάτες σας να βιώσουν ομαλά ταμεία εν κινήσει ή από οπουδήποτε και οποτεδήποτε – είτε σε εμπορικές εκδηλώσεις, περίπτερα, καταστήματα λιανικής και άλλα. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια υποστήριξη για απρόσκοπτη ολοκλήρωση αγοράς καθιστά δυνατή τη χρήση τρισδιάστατης κάρτας ακόμα και για συναλλαγές πληρωμών σε τούβλα και κονιάματα.

Αυτό είναι δυνατό λόγω της ευκολίας με την οποία μπορείτε να ενσωματώσετε έναν σαρωτή γραμμωτού κώδικα, ένα συρτάρι μητρώου και έναν εκτυπωτή. Με υποστήριξη για μεθόδους πληρωμής στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης, η λύση POS της 3dcart είναι ιδανική για τους περισσότερους τύπους επιχειρήσεων.

Αλλα χαρακτηριστικά

 • Καλός έλεγχος αποθέματος, με προβλέψεις για επεξεργασία παρτίδων και ακόμη και χαμηλές ειδοποιήσεις αποθεμάτων
 • Επιλογές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πακέτων
 • Βελτιωμένο εύρος για CRM με τη χρήση του Mailing List Manager
 • Καινοτόμες δυνατότητες διαδικτυακών αγορών, που περιλαμβάνουν εκπτώσεις και κουπόνια, πιστοποιητικά δώρων, μητρώα δώρων, λίστες επιθυμιών και άλλα
 • Προσαρμόσιμα τιμολόγια και δελτία συσκευασίας
 • Ακριβής παρακολούθηση αποστολών
 • Ισχυροί υπολογιστές για υπολογισμούς φόρων και αποστολών
 • Ενσωμάτωση και πρόσθετα για λογιστική (QuickBooks), εκπλήρωση (Shipwire), μάρκετινγκ μέσω email (Constant Contact), μάρκετινγκ συνεργατών (ShareASale), ζωντανή συνομιλία (Olark) και ούτω καθεξής.

Σχέδια και τιμές τρισδιάστατων καρτών

Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα σχέδια τρισδιάστατης κάρτας δωρεάν για περίπου 15 ημέρες, χωρίς να χρειάζεται να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Και, κανένα από αυτά τα σχέδια δεν περιλαμβάνει χρεώσεις εγκατάστασης ή χρεώσεις συναλλαγής. Μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά και των πέντε σχεδίων που προσφέρονται από το 3dcart είναι τα παρακάτω:

 • Πάνω από 60 θέματα για κινητά
 • Ενσωματωμένο ιστολόγιο
 • Κατάστημα Facebook για πώληση σε πελάτες μέσω αυτού του πολύ δημοφιλούς ιστότοπου κοινωνικών μέσων
 • Εγγραφή τομέα
 • Τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο
 • Περισσότεροι από 100 πάροχοι πληρωμών
 • Πρόσβαση API και πρόσβαση FTP
 • Πιστώσεις διαφημίσεων Bing
 • Απεριόριστη αποθήκευση αρχείων σκληρού δίσκου
 • Κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL 128-bit
 • Ταμείο από την Amazon, Μία σελίδα Ταμείο και ούτω καθεξής

Ακολουθεί μια σύγκριση των μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρει κάθε ένα από τα σχέδια τρισδιάστατης κάρτας:

Πρόγραμμα Nano – Για 9,99 $ ανά μήνα λαμβάνετε υποστήριξη για έως και 25 προϊόντα, το πολύ 2.000 μηνιαίοι επισκέπτες και 1.000 ενημερωτικά δελτία.
Mini Plan – Για 19,99 $ ανά μήνα λαμβάνετε υποστήριξη για έως και 200 ​​προϊόντα, το μέγιστο 4.000 μηνιαίοι επισκέπτες και 1.000 ενημερωτικά δελτία.
Πρόγραμμα εκκίνησης – Για 35,99 $ ανά μήνα λαμβάνετε υποστήριξη για έως και 1000 προϊόντα, το πολύ 8.000 μηνιαίοι επισκέπτες και 2.000 αποστολές ενημερωτικών δελτίων.
Επαγγελματικό πρόγραμμα – Για 65,99 $ ανά μήνα λαμβάνετε υποστήριξη για έως και 10.000 προϊόντα, το πολύ 20.000 μηνιαίοι επισκέπτες και 5.000 ενημερωτικά δελτία στέλνει.
Professional Plus Plan – Διαφημιζόμενο ως η πιο δημοφιλής επιλογή από το 3dcart, το επαγγελματικό πρόγραμμα plus κοστίζει 99,99 $ ανά μήνα και λαμβάνετε υποστήριξη για απεριόριστο αριθμό προϊόντων, το πολύ 50.000 μηνιαίους επισκέπτες και 20.000 αποστολές ενημερωτικών δελτίων.

Λάβετε υπόψη ότι δεν λαμβάνετε καμία συναλλαγή ή τέλη εγκατάστασης για όλα τα σχέδια. Επιπλέον, κάθε σχέδιο περιλαμβάνει τα εξής:

  Εγγραφή τομέα
  Πρόσβαση API
  24/7 υποστήριξη
  Πάνω από 100 πάροχοι πληρωμών
  Μια πίστωση Bing Ads
  Κατάστημα Facebook

Εκτός από τα παραπάνω σχέδια, εάν ο ιστότοπος της επιχείρησής σας πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί τεράστιους όγκους κυκλοφορίας, με απεριόριστα προϊόντα, εύρος ζώνης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθηκευτικό χώρο, τότε μπορείτε να πάτε για το πακέτο επιχειρηματικών τρισδιάστατων καρτών, το οποίο ξεκινά από περίπου 999,99 $ ανά μήνα, με εφάπαξ χρέωση ρύθμισης 299,00 $.

Πλεονεκτήματα του λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου 3dcart

Παίρνετε πρόσβαση σε μια σελίδα που έχει δεσμευτεί ειδικά για τη λίστα αναμονής του αποθέματός σας, στην οποία παρατίθενται οι πελάτες που περιμένουν μερικά από τα προϊόντα σας. Αυτό είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό και δεν είναι διαθέσιμο με τις περισσότερες άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.
Προσφέρει μια περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εκτός από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του 3dcart να ελέγχουν διεξοδικά όλες τις δυνατότητές του προτού συνεχίσουν με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε με το 3dcart απλά έχοντας μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα ενημερωμένο πρόγραμμα περιήγησης, καθώς είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. (Η φιλοξενία ανατίθεται σε RackSpace, ThePlanet, SoftLayer ή LiquidWeb.)
Με το 3dcart, είναι δυνατή η αποστολή email σε όλους τους πιθανούς πελάτες που δεν ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές τους και έφυγαν μετά την προσθήκη των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών τους. Παρουσιάζει επίσης αναφορές για τις πωλήσεις που ανακτήθηκαν με αυτήν τη μέθοδο.

Προσφέρει πλήρη ενσωμάτωση με σύστημα POS και υποστήριξη για περισσότερες από 100 πύλες πληρωμής, καθιστώντας το 3dcart την κατάλληλη επιλογή για μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Μειονεκτήματα του λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου 3dcart

Δεν προσφέρει τόσα πρόσθετα στο κατάστημα εφαρμογών του, όπως και μερικοί από τους άλλους διάσημους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων, όπως το BigCommerce ή το Shopify.
Παρόλο που το 3dcart ισχυρίζεται ότι προσφέρει 24ωρη υποστήριξη πελατών, δεν είναι τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό όσον αφορά την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα. Στην πραγματικότητα, πολλοί πελάτες της 3dcart έχουν παραπονεθεί για αυτό σε διαδικτυακά φόρουμ.
Οι περιορισμοί στη μηνιαία χρήση εύρους ζώνης, ακόμη και με υψηλότερα πακέτα όπως το Professional και το Professional Plus, μπορεί να μην είναι πάντα οι καλύτεροι για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με μεγάλη κυκλοφορία. Οι υπερβάσεις εύρους ζώνης χρεώνονται στα 5,00 $ ανά επιπλέον χρήση 1 GB.

Η Τελική Ετυμηγορία

Εξετάσαμε τις περισσότερες από τις βασικές δυνατότητες που προσφέρει η 3dcart και εξετάσαμε ακόμη και τον αντίκτυπό τους στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων για οποιονδήποτε τύπο ή μέγεθος επιχείρησης.

Προσφέρει πολλές δυνατότητες για την διαδικτυακή πύλη σας και είναι σχετικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του πίνακα διαχείρισης για να αποκτήσετε τη σωστή σχεδίαση. Ωστόσο, οι υπηρεσίες επαγγελματικού σχεδιασμού προσφέρονται σε πολύ ακριβές τιμές, οι οποίες ενδέχεται να μην είναι προτιμότερες από τις περισσότερες επιχειρήσεις.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι εξαιρετικά εύκολο και φθηνό να ξεκινήσετε με το πιο βασικό σχέδιο τρισδιάστατης κάρτας (Mini), το οποίο προσφέρει πολλές δυνατότητες, δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι, μπορείτε σίγουρα να το δοκιμάσετε για τη μικρομεσαία επιχείρησή σας.

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το 3dcart θα αποδειχθούν χρήσιμες για την επιχείρησή σας. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη αυτό το λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου, μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector