Αναθεώρηση PureVPN – 2020

Ιδιαίτερα προτεινόμενο VPN

PureVPN

Βαθμολογία συντάκτη: 8.9 / 10

Δοκιμάζουμε τους παρόχους VPN διεξοδικά και συχνά. Αυτό είναι για να σας δώσουμε την καλύτερη επισκόπηση της αγοράς VPN. Το PureVPN είναι στους 3 κορυφαίους παρόχους VPN και συνεχίζει να είναι ηγέτης της αγοράς.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 1 Φεβρουαρίου 2018

Η επιλογή του σωστού παρόχου VPN μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία και μπορεί να είναι ιδιαίτερα συντριπτική για όσους δεν έχουν ξαναδεί ποτέ VPN.

Η εύρεση μιας υπηρεσίας που να ταιριάζει με την προσωπική σας περίπτωση χρήσης είναι σημαντική αν θέλετε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι το διαδικτυακό απόρρητο και η ασφάλειά σας αναζητούνται.

Με την αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια και την αυξανόμενη ποσότητα συνδεδεμένων συσκευών, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε τα ανώδυνα βήματα για να σκληρύνετε τις συνήθειες ασφαλείας σας. Ένα συνηθισμένο πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε έναν πάροχο VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Το PureVPN είναι μια υπηρεσία που ξεχωρίζει πάνω από τις άλλες, διότι προσφέρει έναν σαφή και απλό στόχο: να σας προσφέρει ένα αξιόπιστο, ασφαλές, ασφαλές και καλές τιμές εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του PureVPN

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις βασικές δυνατότητες που έχουν κάνει το PureVPN έναν αξιόπιστο και ποιοτικό πάροχο υπηρεσιών VPN.

bluehost-uptime

ΕΝΙΣΧΥΣΗ 99,97%

Το PureVPN έχει πολύ εντυπωσιακά και συνεπή επίπεδα αναβάθμισης.

bluehost-υποστήριξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

6/10 για υποστήριξη και βοήθεια. Η εξυπηρέτηση πελατών χρειάζεται βελτίωση.

bluehost-συμβατότητα

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Το PureVPN έχει πολύ καλή συμβατότητα με τις περισσότερες πλατφόρμες, δυνατότητες και προσθήκες.

Ταχύτητα & Επισκόπηση του PureVPN

Ένα συνηθισμένο παράπονο που μπορεί να ακούσετε από άλλους χρήστες VPN είναι ότι μερικές φορές η υπηρεσία τους λειτουργεί αργά. Αυτό είναι ένα απογοητευτικό γεγονός που πλήττει πολλές εταιρείες VPN. Ωστόσο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το PureVPN δεν θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας με αξιοσημείωτο τρόπο, επειδή κατέχουν και λειτουργούν τους δικούς τους διακομιστές και υλικό DNS. Από αυτό και μόνο μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η επιλογή σας υπέρ της ιδιωτικής ζωής δεν θα περιορίσει την ευκολία σας.

Το PureVPN προσφέρει πάνω από 750 διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για εσάς αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, θα μπορείτε να βρείτε έναν διακομιστή που ταιριάζει στη θήκη χρήσης σας. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς, για παράδειγμα, λόγω της μεγάλης πιθανότητας ότι θα βρείτε έναν διακομιστή που θα λειτουργεί σε οποιαδήποτε χώρα βρίσκεστε. Όσο περισσότερες επιλογές με ένα VPN τόσο το καλύτερο. Η δυνατότητα ροής της αγαπημένης σας ταινίας, της τηλεοπτικής εκπομπής ή του καναλιού σας όπου κι αν βρίσκεστε είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τη χρήση VPN ενώ ταξιδεύετε ή ζείτε σε μια περιοχή που τείνει να ευνοεί τη λογοκρισία έναντι της ελευθερίας.

Το PureVPN μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι προσφέρει 99,9% χρόνο λειτουργίας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα έναντι των λιγότερων υπηρεσιών και σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές. Θυμάστε τους 750+ διακομιστές; Αυτός ο μεγάλος όγκος επιλογών δικτύου σημαίνει ότι εάν κάποιος είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο. Οι επιλογές καθιστούν το PureVPN ένα ισχυρό προϊόν εάν ασχολείστε με ευαίσθητες πληροφορίες, χρηματοοικονομικές συναλλαγές ή οποιαδήποτε κατάσταση που απαιτεί σταθερή, σταθερή και ασφαλή σύνδεση.

Το PureVPN έρχεται επίσης με ένα πακέτο Antivirus και Antimalware. Όχι μόνο θα καλυφθεί η δραστηριότητα του δικτύου σας, αλλά η συσκευή σας θα είναι ασφαλής από ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Ο αποκλεισμός διαφημίσεων περιλαμβάνεται επίσης στο λογισμικό, ώστε να μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις άσχημες διαφημίσεις που μαστίζουν τους σύγχρονους ιστότοπους.

Δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα δεδομένων που μπορείτε να στείλετε και να λάβετε ενώ είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή PureVPN. Αυτό καθιστά το περιεχόμενο ροής και την περιήγηση στον ιστό ενώ πίσω από ένα VPN δεν έχει πρόβλημα.

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι ο νούμερο ένα λόγος για την επιλογή χρήσης VPN. Για τον μέσο άνθρωπο αυτό μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό, αλλά είναι. Η απόκρυψη της δραστηριότητάς σας δεν συνεπάγεται άθλια επιχείρηση. Αυτό σημαίνει ότι, ως άτομο, προτιμάτε το δικαίωμά σας στην ιδιωτική ζωή από σκιερό μάρκετινγκ, επεμβατικές κυβερνήσεις ή κατασκοπευτικούς ISP. Το PureVPN εγγυάται ότι το απόρρητό σας θα είναι η πρώτη του προτεραιότητα ενώ χρησιμοποιείτε τα δίκτυά τους.

Ένα πρότυπο κρυπτογράφησης AES-256 χρησιμοποιείται για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να παραμείνετε ιδιωτικοί κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο. Αυτή η κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται από πολλές κυβερνήσεις του κόσμου λόγω της αδιάσπαστης φύσης της και είναι το κλειδί για την ασφάλειά σας κατά τη χρήση του PureVPN.

Τα πρωτόκολλα που είναι διαθέσιμα σε κάθε διακομιστή είναι OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP και IKEv2. Αυτά τα πρωτόκολλα είναι ασφαλή, ισχυρά και αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Πρόκειται για πρότυπα για κάποιο λόγο και η ασφάλειά σας θα αυξηθεί κατά τη σύνδεση σε διακομιστή PureVPN.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, εάν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι και ιδιωτικοί, είναι καλός κανόνας να συνδέεστε πάντα χρησιμοποιώντας το Tor σε συνδυασμό με ένα καλό VPN. Αυτό θα προκαλέσει την πτώση της ταχύτητάς σας, αλλά θα σας κρατήσει πολύ πιο ιδιωτικούς εάν αυτός είναι ο τελικός σας στόχος. Ωστόσο, για τους περισσότερους χρήστες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό.

Πλατφόρμες

Το PureVPN είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 πλατφόρμες, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να το βρείτε για Windows, Mac, iPhone, Android, Kodi και το Firestick, καθώς και σε μια επέκταση Firefox, επέκταση Chrome, VPN δρομολογητή και πολλά άλλα. Με αυτήν την πληθώρα πλατφορμών οι βάσεις σας καλύπτονται.

Μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN ενώ βρίσκεστε στο τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή σας, τον υπολογιστή εργασίας σας και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Το ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει εγγενής υπολογιστής-πελάτης Linux. Οι νέοι ή περιστασιακοί χρήστες Linux μπορεί να το θεωρήσουν πρόβλημα. Ωστόσο, υπάρχει ένας εξαιρετικός οδηγός για τη ρύθμιση μιας σύνδεσης PureVPN χρησιμοποιώντας το NetworkManger, το OpenVPN και πολλά άλλα σε μια μηχανή Linux.

Τιμολόγηση

Ένα μεγάλο ερώτημα που προκύπτει στον κόσμο των VPN είναι το κόστος. Ορισμένες υπηρεσίες είναι πιο ακριβές από άλλες, ενώ εταιρείες όπως το PureVPN διατηρούν μια ανταγωνιστική δομή τιμολόγησης που θα πρέπει να είναι προσιτή για τους περισσότερους χρήστες.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε ανά μήνα, ανά έξι μήνες, ανά ένα έτος. Ένα μήνα υπηρεσίας είναι μόλις 9,95 $. Για έξι μήνες μπορείτε αναμένετε να πληρώσετε 7,95 $ ανά μήνα, μια μεγάλη έκπτωση από πληρωμές ενός μήνα. Η καλύτερη προσφορά έρχεται με πληρωμή για ένα χρόνο κάθε φορά. Αυτό θα σας κοστίσει μόνο 4,95 $ το μήνα, μια έκπτωση 50% συνολικά.

Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, PayPal, Alipay, PaymentWall, Cash, δωροκάρτες και περισσότερες από μερικές επιλογές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας το CoinPayments. Το τελευταίο στοιχείο έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της αυξανόμενης ζήτησης και ενδιαφέροντος για την κρυπτογράφηση ως μέθοδο πληρωμής. Μερικές από τις επιλογές νομισμάτων περιλαμβάνουν:

– Bitcoin

– Αιθέριο

– Litecoin

– Κυματισμός

Εάν προσπαθείτε να παραμείνετε ανώνυμοι καθώς και ιδιωτικοί χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι διατηρείτε ασφαλείς.

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που παρέχονται από το PureVPN δεν είναι δωρεάν. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι ότι το PureVPN έχει ένα ισχυρό προϊόν, επειδή πολλά δωρεάν VPN του προγράμματος περιήγησης είναι σκιερά στην καλύτερη περίπτωση και ένας εφιάλτης μυστικότητας στη χειρότερη. Όντας έτσι θα πρέπει να έχετε μια έγκυρη συνδρομή PureVPN σημαίνει ότι η επέκταση είναι πολύ πιο αξιόπιστη.

Πλεονεκτήματα PureVPN

Το PureVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή γιατί:

– είναι εύκολο να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε

– έχει πολλούς διακομιστές σε πολλές χώρες

– προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256

– σας προσφέρει γρήγορη και απεριόριστη ροή

– έχει εξαιρετικές επιλογές τιμολόγησης

– δέχεται πολλαπλές πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

Η έδρα στο Χονγκ Κονγκ είναι μια άλλη άνοδος στη χρήση του PureVPN. Το Χονγκ Κονγκ, ενώ ανήκει στην Κίνα, έχει περισσότερες ελευθερίες και λιγότερους περιορισμούς στα μέσα ενημέρωσης, στο Διαδίκτυο και τείνει να έχει μικρή λογοκρισία συνολικά. Αν και δεν είναι τόσο ιδανικό για μια τοποθεσία όπως κάπου όπως η Ελβετία, είναι ένα εξαιρετικό σημείο για τη δημιουργία μιας εταιρείας VPN. Ο διάσημος εργολάβος της NSA και ο υπερασπιστής της ιδιωτικής ζωής Edward Snowden επέλεξαν το Χονγκ Κονγκ για έναν λόγο αφού διέρρευσε αποκαλυπτικά έγγραφα. Αυτό μιλάει πολύ για την ασφάλεια του Χονγκ Κονγκ όσον αφορά το απόρρητό σας.

Το PureVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για πολλές άλλες υπηρεσίες. Αυτό που σημαίνει για εσάς είναι ότι δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας σύνδεσης στο υλικό PureVPN. Αυτό προσθέτει στην προστασία του απορρήτου σας που είναι απαραίτητο κατά τη σύνδεση χρησιμοποιώντας ένα VPN. Χωρίς αρχεία καταγραφής σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την κατάσχεση των διακομιστών, το ιστορικό σας παραμένει ασφαλές.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Υπάρχει μια ζωντανή συνομιλία καθώς και μια σελίδα υποστήριξης που έχει μια τεράστια βάση γνώσεων για να το διαβάσετε. Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε θα απαντηθεί εάν δεν είναι ήδη.

Μειονεκτήματα PureVPN

Κανένας πάροχος VPN δεν μπορεί ποτέ να είναι τέλειος και το ίδιο ισχύει και για το PureVPN. Ενώ το PureVPN είναι η κορυφαία επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν έρχεται χωρίς τα ελαττώματα του.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα είναι:

– η έλλειψη πελάτη Linux

– έχει αργή ταχύτητα για ορισμένους χρήστες επέκτασης Chrome

– έλλειψη αξιοπρεπούς υποστήριξης πελατών παρά την εν λόγω διαθεσιμότητα

Η υποστήριξη πελατών από το PureVPN είναι γνωστό ότι χτυπά ή χάνει. Για πολλούς είναι χρήσιμοι και γρήγοροι ενώ για μερικούς είναι αργοί και δεν ανταποκρίνονται εάν δεν βοηθούν. Η μέτρια υποστήριξη πελατών μπορεί να μην είναι τεράστιο πρόβλημα για εσάς εάν δεν σας πειράζει να κάνετε έρευνα χρησιμοποιώντας τη σελίδα υποστήριξης ή τα φόρουμ χρηστών.

Συνολικά ως υπηρεσία, το PureVPN δεν κάνει πολύ λάθος. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, δίκαιες τιμές, πολλές επιλογές διακομιστή, τόνοι υποστηριζόμενων συσκευών και πολλά άλλα.

Ετυμηγορία στο PureVPN

Είτε αναζητάτε έναν νέο πάροχο VPN, έναν νέο πελάτη, μια επιχείρηση που χρειάζεται περισσότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο ή απλώς ενδιαφέρεται για τα VPN ως βοηθητικό πρόγραμμα, είναι συνετό να εφοδιαστείτε με τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στην αγορά. Το PureVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή, διότι θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα λόγω της εύκολης εγκατάστασης, της εξαιρετικής τιμής και της γενικής εφαρμογής.

Πηγαίνοντας με το PureVPN κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα προς την αυστηρότερη ασφάλεια, το απόρρητο, την ελευθερία και τη συνολική σας απόλαυση στο διαδίκτυο, καθώς θα ξέρετε ότι δεν περιορίζεστε από τοποθεσία ή κατασκοπεύετε από κανέναν. Σε αυτό το τρέχον κλίμα γνωστών εισβολών απορρήτου από κυβερνητικούς οργανισμούς, ομάδες μάρκετινγκ, μεγάλες εταιρείες και μεμονωμένους χάκερ, ένα VPN είναι σχεδόν ένα ουσιαστικό εργαλείο για όσους συνδέονται οπουδήποτε.

Ποτέ δεν ξέρετε ποιος θέλει να συλλέξει τα δεδομένα σας. Η επιλογή ενός έξυπνου και ασφαλούς στοιχήματος όπως το PureVPN θα διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ασφαλή.

Περισσότερες κριτικές VPN & Πόροι

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες από τις κριτικές μας σχετικά με τους κεντρικούς υπολογιστές VPN, ρίξτε μια ματιά στα εξής:

  1. Καλύτερο VPN για χρήστες WordPress
  2. Καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια
  3. Τι είναι ένα VPN?
  4. Επισκόπηση Surfshark
  5. NordVPN εναντίον PIA
Αναθεώρηση PureVPN – 2020

Τζέιμι Σπένσερ

Βαθμολογία εκδότη:
4.4

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector