Πώς να χρησιμοποιήσετε το GTMetrix για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας

Σκεφτείτε για μια στιγμή την τελευταία φορά που περιηγηθήκατε στο διαδίκτυο και συναντήσατε έναν αργό ιστότοπο.


Τι είδους αντίδραση είχατε?

Πιθανότατα αντιμετωπίσατε ήπιο ερεθισμό – και κάνατε αμέσως κλικ στο «πίσω» για να συνεχίσετε την αναζήτηση απαντήσεων αλλού.

Η ταχύτητα φόρτωσης για τον ιστότοπό σας είναι μια από τις πιο σημαντικές μετρήσεις για την επιτυχία του ιστότοπού σας. Δυστυχώς, είναι επίσης συχνά ένας από τους πιο παραμελημένους παράγοντες στη σωστή ανάπτυξη ιστού. Καθώς η λεπτομέρεια και η υποκείμενη πολυπλοκότητα συνεχίζουν να εξελίσσονται για τους περισσότερους ιστότοπους και εφαρμογές ιστού, η ταχύτητα του ιστότοπου αφήνεται μερικές φορές ως ατυχής σκέψη. Δεν βοηθά να είναι δύσκολο να μετρηθούν αξιόπιστα οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, καθώς παίζουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες.

Ωστόσο, το GTMetrix είναι ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία – οπότε τι μπορεί να κάνει για εσάς?

Μια σύντομη επισκόπηση του GTMetrix

Το GTMetrix είναι μια εφαρμογή ιστού που προσφέρει μια σειρά εργαλείων για να σας βοηθήσει να αναλύσετε και να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Οι προγραμματιστές προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση με ορισμένες βασικές λειτουργίες ξεκλείδωτες, αλλά τα κλιμακωτά προγράμματα επί πληρωμή είναι διαθέσιμα για χρήστες ενέργειας που έχουν πολλούς ιστότοπους και θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ταχύτερη ανάλυση, περισσότερες επιλογές στόχευσης, πρόσθετη πρόσβαση API, ωριαία παρακολούθηση URL και αναφορές PDF λευκής ετικέτας.

Με μια ματιά, οι χρήστες μπορούν να δουν μια περίληψη της απόδοσης του ιστότοπού τους μέχρι το επίπεδο της μεμονωμένης σελίδας. Διατίθενται χρόνοι φόρτωσης σελίδας, μεγέθη σελίδας και συνολικός αριθμός αιτημάτων χρήστη, καθώς και σύγκριση απόδοσης με τη μέση ταχύτητα φόρτωσης άλλων ιστότοπων που αναλύθηκαν με το GTMetrix. Μια σειρά ενημερωτικών γραφημάτων και γραφημάτων θα είναι στη διάθεσή σας για οπτική ανάλυση επίσης. Η σουίτα διαθέτει πολλά άλλα μικρά κουδούνια και σφυρίχτρες και θα δούμε μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εδώ σήμερα.

Σημαντικές εκτιμήσεις πριν αναλύσετε τον ιστότοπό σας

Πριν συνεργαστείτε με οποιοδήποτε εργαλείο δοκιμής ταχύτητας ιστότοπου – GTMetrix ή αλλιώς – είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι ένας έλεγχος ταχύτητας δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την καλή κατανόηση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η ακριβής μέτρηση της ταχύτητας φόρτωσης ενός ιστότοπου μπορεί να είναι δύσκολη, επειδή συμμετέχουν διάφοροι παράγοντες, όπως:

 • Τρέχουσα φόρτωση διακομιστή (ειδικά αν είναι κοινόχρηστη)
 • Αριθμός τρεχόντων επισκεπτών
 • Η ταχύτητα σύνδεσης του χρήστη
 • Η εγγύτητα του χρήστη στον διακομιστή σας
 • Κι αλλα

Για να λάβετε αξιόπιστα, ενημερωτικά δεδομένα, πρέπει να κάνετε πολλαπλές δοκιμές ταχύτητας σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, της εβδομάδας και ίσως ακόμη και του μήνα.

Στην ιδανική περίπτωση, θα συλλέγετε δεδομένα από περίπου μία δοκιμή ανά ώρα για μία ή δύο εβδομάδες. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε μια πολύ πιο ακριβή μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας για τον ιστότοπό σας.

Εάν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή, ο πίνακας GTMetrix θα σας επιτρέψει να προβάλετε μια καρτέλα ιστορικού. Αυτή η δυνατότητα συλλέγει τα αποτελέσματα από όλες τις πολλαπλές δοκιμές σας και τα σχεδιάζει σε ένα γράφημα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ρίξετε μια γρήγορη οπτική ματιά στο πότε η απόδοση του ιστότοπού σας είναι η καλύτερη (που είναι βολικό να περιορίσετε το χρονικό πλαίσιο των αλλαγών που έχουν επιπτώσεις) ή πώς έχετε βελτιώσει τις ταχύτητες φόρτωσης με την πάροδο του χρόνου. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ενότητα βίντεο, η οποία εμφανίζει ένα πραγματικό βίντεο της φόρτωσης της σελίδας σας – αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι πολύ χρήσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας δεν είναι οι μόνες πολύτιμες πληροφορίες που μπορείτε να συγκεντρώσετε από μια μακρά φάση δοκιμών όπως αυτή που πρότεινα εδώ. Θα λάβετε επίσης κάποια εικόνα σχετικά με τα μοτίβα επισκεψιμότητας, όπως όταν οι περισσότεροι επισκέπτες είναι παρόντες στον ιστότοπό σας και σε ποιες ώρες της ημέρας. Θεωρητικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να κάνετε στρατηγικές ενημερώσεις όπως προσθήκη νέου περιεχομένου ή διαφημίσεων.

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία

Είναι εύκολο να φανταστείτε το Διαδίκτυο ως αυτό το εφήμερο πράγμα που βασίζεται στο «σύννεφο», αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα. Επομένως, η φυσική γειτνίαση με έναν διακομιστή έχει στατιστικά σχετική επίδραση στις ταχύτητες φόρτωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το GTMetrix διεξάγει δοκιμές ταχύτητας από διαφορετικές τοποθεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα κάνετε δοκιμές τοπικά ή παγκοσμίως – ή και τα δύο. Τα αποτελέσματα της τοπικής δοκιμής ταχύτητας ενδέχεται να είναι πιο σχετικά για εσάς εάν ο ιστότοπός σας εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη περιοχή (π.χ., όπως μια μικρή επιχείρηση), πολιτεία ή χώρα. Αντίθετα, ίσως θελήσετε να ανακαλύψετε την παγκόσμια μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας του ιστότοπού σας, οπότε θα ήταν λογικό να επιλέξετε έναν ή δύο διακομιστές από κάθε ήπειρο.

Απλώς θυμηθείτε – ο έλεγχος ταχύτητας θα καθορίσει την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σε σχέση με την τοποθεσία του διακομιστή σας και όχι τη δική σας.

Δοκιμάστε περισσότερα από την αρχική σας σελίδα

Πού είναι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στον ιστότοπό σας; Βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή βρίσκεται μέσα σε υποσελίδες?

Αν ο ιστότοπός σας είναι όπως οι περισσότεροι, οι πιθανότητες είναι η συντριπτική πλειοψηφία του περιεχομένου σας – το περιεχόμενο που βλέπουν οι επισκέπτες – δεν βρίσκεται στην αρχική σελίδα. Είναι επίσης πιθανό ότι η αρχική σας σελίδα περιλαμβάνει ορισμένες βασικές πληροφορίες και χρησιμεύει ως πύλη για τον υπόλοιπο ιστότοπό σας, επομένως το πραγματικό του μέγεθος αρχείου είναι πιθανώς αρκετά μικρό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι η ταχύτερα σελίδα φόρτωσης στην ιστοσελίδα σας.

Το takeaway εδώ είναι ότι θα λάβετε πολύ πιο συναφή και ενδιαφέροντα δεδομένα δοκιμάζοντας επίσης ορισμένες υποσελίδες. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα – για ορισμένους ιστότοπους που θα ήταν αρκετά ανέφικτοι – αλλά δοκιμάστε να επιλέξετε μια αρκετά περιεκτική ποικιλία, όπως αναρτήσεις ιστολογίου, σελίδες βιτρίνας ηλεκτρονικού εμπορίου, σελίδες μεμονωμένων προϊόντων ή οποιαδήποτε σελίδα είστε απλά περίεργος.

Η σωστή ερμηνεία των αναφορών PageSpeed ​​και YSlow εντός του GTMetrix

gtmetrixreport

Google PageSpeed

Το GTMetrix θα σας παρέχει δεδομένα τόσο από το Google PageSpeed ​​όσο και από το Yahoo! YSlow. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Google PageSpeed ​​εδώ. Ουσιαστικά, είναι η λύση της Google για την αξιολόγηση της απόδοσης ταχύτητας ενός ιστότοπου τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητές συσκευές. Παρέχει βαθμολογία που κυμαίνεται από 0 έως 100, και η Google δηλώνει ότι η βαθμολογία 85 ή μεγαλύτερη είναι ένδειξη ότι ο ιστότοπος έχει καλή απόδοση. Μετράται η φόρτωση σελίδας στο επάνω μέρος (το πρώτο ορατό τμήμα μιας σελίδας) και για μια πλήρη φόρτωση σελίδας.

Yahoo! YSlow

Το YSlow είναι το εργαλείο ανοιχτού κώδικα του Yahoo !, το οποίο μπορεί να αναλύσει μια σελίδα και να προσπαθήσει να δώσει μια εξήγηση για το γιατί η φόρτωσή της είναι αργή (YSlow, “γιατί αργή”, πάρτε;). Προσφέρει μια αριθμητική βαθμολογία καθώς και μια λίστα με προτάσεις. Το εργαλείο εκτοξεύει επίσης μια σύνοψη των στοιχείων που κάνουν τη σελίδα και τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία απόδοσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το YSlow εδώ.

Πώς να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα

Ενώ τόσο το PageSpeed ​​όσο και το YSlow στοχεύουν γενικά να παρέχουν στους χρήστες το ίδιο είδος δεδομένων, το επιτυγχάνουν μέσω διαφορετικών μεθοδολογιών. Επομένως, η χρήση και των δύο υπηρεσιών μπορεί να σας δώσει επιπλέον προοπτική για το πώς να αυξήσετε περαιτέρω την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας. Συνήθως το σκορ σας πρέπει να είναι σχετικά παρόμοιο και για τις δύο υπηρεσίες, αλλά το ένα μπορεί να πιάσει κάτι που το άλλο δεν το έκανε.

Το GTMetrix το καθιστά εύκολο στην προβολή, παρέχοντας σας τα αποτελέσματα και των δύο δοκιμών σε μια βολική τοποθεσία.

Τώρα, και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν βαθμολογία 0 έως 100. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν πρέπει να είναι η κύρια μέτρησή σας για αύξηση. Η βαθμολογία μπορεί να είναι χαμηλότερη από 85 (ή 75, ή 70) ακόμη και για μια καλά βελτιστοποιημένη σελίδα – ίσως η σελίδα σας έχει έντονα δεδομένα και ήδη φορτώνεται όσο πιο γρήγορα θα περίμενε κανείς. Αντί να εστιάζετε υπερβολικά στις βαθμολογίες, δείτε τις ως γενικές οδηγίες που αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου συνόλου και χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας.

Η πραγματική σας εστίαση πρέπει να είναι στον πραγματικό αριθμό δευτερολέπτων που χρειάζονται για τη φόρτωση της σελίδας – αυτός είναι ο αριθμός που έχει σημασία στην πραγματικότητα και όχι ένα σκορ που καθορίζεται από το Yslow ή το PageSpeed.

Μάθετε να αγαπάτε τον καταρράκτη του GTMetrix

καταρράκτης-gtmetrix

Το εργαλείο “καταρράκτη” μέσα στον πίνακα GTMetrix είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μάθετε ακριβώς γιατί μια σελίδα φορτώνει αργά. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Firebug Net Panel, αυτό το εργαλείο θα φαίνεται οικείο – αλλά αν όχι, μην ανησυχείτε. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά εύκολο να ερμηνευθούν και μπορούν να κάνουν τον πονοκέφαλο να μειωθεί ακριβώς γιατί μια σελίδα δεν φορτώνει τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε πολύ πιο εύκολο.

Το εργαλείο καταρράκτη αναλύει κάθε στοιχείο σε μια σελίδα και εμφανίζει τα βήματα που είναι απαραίτητα για τη μετάβαση αυτών των σελίδων από το διακομιστή στον χρήστη και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε κάθε μεμονωμένο βήμα. Θα έχετε έξι μετρήσεις για μέτρηση: την αναζήτηση DNS, τον χρόνο που αφιερώνεται για τη σύνδεση, το χρονικό διάστημα που η ουρά του προγράμματος περιήγησης περίμενε μια σύνδεση, πόσο καιρό χρειάστηκε ένα αίτημα ανάκτησης για τη σελίδα, ο χρόνος έως ότου ο διακομιστής αποκρίθηκε με δεδομένα (σε tech-speak γνωστή ως TTFB, ή χρόνος για το πρώτο byte), και πόσο καιρό χρειάζεται για να κάνετε πραγματικά λήψη και προβολή της σελίδας.

Όλα αυτά (θα έπρεπε) να πηγαίνουν πολύ γρήγορα, αλλά το εργαλείο καταρράκτη συλλαμβάνει κάθε μεμονωμένο βήμα, ώστε να μπορείτε να περιορίσετε αυτά που προκαλούν συμφόρηση. Για παράδειγμα, εάν το TTFB είναι αρκετά υψηλό, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώσει ότι το πρόβλημα είναι από την πλευρά του διακομιστή. Εάν ο χρόνος που απαιτείται για τη λήψη και προβολή της σελίδας είναι υψηλός, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η σελίδα πρέπει να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω (π.χ. με συμπίεση εικόνας).

Χρήση του GTMetrix σε ιστότοπους WordPress

Το GTMetrix κάνει τα πράγματα εκπληκτικά εύκολο για τους χρήστες του WordPress. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη μιας πλήρους προσθήκης για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και η ρύθμιση είναι πολύ απλή – θα εισαγάγετε απλώς το email του λογαριασμού σας και το κλειδί API.

gtmetrix-for-wordpress-api-key-enter

Το GTMetrix συνιστά να εκτελέσετε μια αρχική δοκιμή (ή δοκιμές) πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές – για να μπορείτε να λάβετε μια βασική ταχύτητα “πριν”.

gtmetrix-for-wordpress-test-front-page

Μόλις συλλέξετε αυτά τα δεδομένα, σας προτείνουν να εγκαταστήσετε την προσθήκη W3 Total Cache εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αυτό το πολύ δημοφιλές πρόσθετο επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση του WordPress μέσω της προσωρινής αποθήκευσης ολόκληρου του ιστότοπού σας.

Χρησιμοποιείται από τους Matt Cutts, John Chow, AT&Τ και χιλιάδες άλλοι χρήστες WordPress – το σημείο εδώ είναι ότι είναι καλό.

Στη συνέχεια, το GTMetrix προτείνει την εγκατάσταση του WP Smush plugin. Αυτή η προσθήκη βελτιστοποίησης εικόνας δεν είναι τόσο πανταχού παρούσα όσο το W3 Total Cache, αλλά θα έπρεπε. Χρησιμοποιεί συμπίεση χωρίς απώλειες για την επεξεργασία εικόνων JPEG, GIF και PNG για όλες τις υπάρχουσες εικόνες, καθώς και για τυχόν νέες που ανεβάζετε στην εγκατάσταση του WordPress. Οι εικόνες – ακόμη και μεγάλες – θα «σπρώξουν» σε 1MB ή λιγότερο.

wpsmush-bulk-smush

Αφού εγκαταστήσετε και διαμορφώσετε και τα δύο αυτά πρόσθετα, το GTMetrix σας ζητά να εκτελέσετε μια άλλη δοκιμή ταχύτητας.

gtmetrix-σύγκριση

Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι σημαντικά καλύτερα – αλλά αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε ακόμη περισσότερο την εγκατάσταση του WordPress, έχω μερικές δικές μου προτάσεις.

Βελτιστοποίηση διακομιστή για WordPress

Το πρώτο βήμα είναι να διερευνήσετε τη ρύθμιση του διακομιστή σας. Εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστη φιλοξενία από μία από τις πολλές χιλιάδες εταιρείες που προσφέρουν φτηνές, γενικές υποδοχές διακομιστή, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δείτε σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδας, αναβαθμίζοντας σε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή.

Μπορείτε να ελέγξετε τις κριτικές φιλοξενίας μου για να βρείτε έναν νέο οικοδεσπότη Ιστού.

Ακόμα καλύτερα, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να φιλοξενείται σε διακομιστή ειδικά βελτιστοποιημένο για WordPress. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το WP Engine και τα χρησιμοποιώ για αυτό το ιστολόγιο.

Αναβολή JavaScript

Εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί JavaScript ή άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών, προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι είναι “αναβαλλόμενη”, που σημαίνει ότι φορτώνει τελευταία, στο τέλος της σελίδας σας. Όταν ένας χρήστης ανακτά το JavaScript από έναν ιστότοπο, τα δεδομένα πρέπει να ληφθούν, να αναλυθούν και στη συνέχεια να εκτελεστούν. Ακόμα και με την προσωρινή αποθήκευση, αυτό μπορεί να επιβραδύνει τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας. Εάν φορτώνετε JavaScript στο πάνω μέρος της σελίδας, πρέπει να ανακτηθεί πριν από τα άλλα περιεχόμενα της σελίδας – κάντε το τελευταίο.

Οι ροές κοινωνικών μέσων επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας?

Εμφανίζετε ροές κοινωνικών μέσων στην αρχική σας σελίδα; Σε κάθε σελίδα; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι υπεύθυνοι για μια σημαντική επιβράδυνση. Κάθε φορά που μια σελίδα φορτώνεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε υπηρεσία πρέπει να υποβάλλεται σε ερώτηση. Το κατά πόσον καταργείτε τις ροές δεδομένων είναι προσωπική κλήση – πόσο σημαντικό είναι οι χρήστες σας να βλέπουν τα πιο πρόσφατα tweet σας σε κάθε σελίδα?

Για ό, τι καλύτερο από τους δύο κόσμους, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να περιορίσετε τις ροές κοινωνικών μέσων σε σχετικές σελίδες μόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκρύψετε πλήρως την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – μπορείτε ακόμα να έχετε εξερχόμενους συνδέσμους σε καθένα από τα προφίλ κοινωνικών μέσων.

Πόσο απαραίτητο είναι αυτό το πρόσθετο?

Ίσως ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του WordPress ως συστήματος διαχείρισης περιεχομένου είναι η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προσθηκών (και συνήθως είναι δωρεάν για εκκίνηση). Επομένως, είναι πιθανό ότι με την πάροδο του χρόνου, ο ιστότοπός σας στο WordPress έχει διακοπεί από προσθήκες. Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερες προσθήκες έχετε εγκαταστήσει, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αντίκτυπος στη συνολική ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε κάθε μία από τις προσθήκες που έχετε εγκαταστήσει. Ρωτήστε ποια είναι πραγματικά απαραίτητα και ποια όχι – δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε αμέσως. Απλώς απενεργοποιήστε τις προσθήκες και χρησιμοποιήστε το GTMetrix για να δείτε αν υπάρχει βελτίωση στην ταχύτητα. Απορρίψτε τυχόν ξένα πρόσθετα που προκαλούν περιττές επιβραδύνσεις. Οι μεγαλύτεροι ένοχοι εδώ είναι πιθανότατα τα πρόσθετα που χρησιμοποιούν τα περισσότερα CSS ή / και JavaScript.

Ακόμα ψάχνω για περισσότερες συμβουλές, τότε ο Joe Fylan έγραψε έναν τεράστιο οδηγό για την επιτάχυνση του WordPress και έχω συντάξει μια σειρά από hacks htaccess που μπορούν να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Χρήση του GTMetrix για Ειδοποιήσεις απόδοσης

Μόλις βελτιστοποιήσετε πλήρως τον ιστότοπό σας και είστε ικανοποιημένοι με τις αναφορές του GTMetrix, θα θελήσετε να διατηρήσετε αυτές τις αλλαγές στη θέση τους. Ενώ το GTMetrix χρησιμοποιείται κυρίως για τη διαδικασία βελτιστοποίησης, ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό που οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν είναι η δυνατότητα του λογισμικού να παρακολουθεί συνεχώς τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Το GTMetrix μπορεί να σας στείλει μια ειδοποίηση μέσω email κάθε φορά που δεν πληρούται μια συγκεκριμένη παράμετρος ή απαίτηση.

Αν θέλετε να μάθετε εάν μια σελίδα ξεκινά απροσδόκητα να φορτώνει πιο αργά από ό, τι θέλετε, μπορείτε να διαμορφώσετε τα αποτελέσματα του GTMetrix ώστε να παρακολουθείτε διάφορες μετρήσεις απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της πιο σημαντικής απ ‘όλα, του πραγματικού χρόνου φόρτωσης σελίδας σε δευτερόλεπτα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για καταστάσεις όταν το PageSpeed ​​ή το YSlow σας πέφτει κάτω από ένα προκαθορισμένο όριο.

Αυτό είναι χρήσιμο όχι μόνο για τη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστότοπου, αλλά και για να γνωρίσετε γρήγορα απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν μια σελίδα. Για παράδειγμα, εάν λάβετε αύξηση της κίνησης (γενικά καλό), το αντίστοιχο φορτίο διακομιστή ενδέχεται να μειώσει την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Αντί να χτυπήσετε το όριο εύρους ζώνης του διακομιστή σας ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τον ιστότοπό σας, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά από το παιχνίδι.

Τελικές σκέψεις & Λειτουργίες που θα ήθελα να δω το GTMetrix Implement στο μέλλον

Το GTMetrix είναι ένα από τα πολλά εργαλεία δοκιμής ταχύτητας στην αγορά, και γενικά θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό σε αυτό που κάνει. Ωστόσο, η υπηρεσία αναμένει ότι ο χρήστης έχει σχετικά σταθερή αντίληψη για ορισμένες από τις πιο προηγμένες διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την αύξηση των ταχυτήτων φόρτωσης σελίδας.

Έχω συζητήσει τα σημαντικότερα εδώ σήμερα, όπως η αναβολή της JavaScript. Ορισμένες ενσωματωμένες προτάσεις ή εργαλεία για τη δοκιμή αυτών των ειδών αναποτελεσματικότητας θα αποτελούσαν σημαντικό όφελος για τους νέους χρήστες.

Συνολικά, το GTMetrix είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας προσφέρει πολλά δεδομένα που μπορούν να κάνουν την εργασία βελτιστοποίησης ιστότοπων πολύ, πολύ ευκολότερη – αν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα δεδομένα και να εφαρμόζετε αλλαγές. Επίσης, η λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο από την προγραμματισμένη παρακολούθηση είναι πολύτιμη για τη διατήρηση της ταχύτητας με την πάροδο του χρόνου και το GTMetrix κάνει καλή δουλειά παρέχοντας τέτοιου είδους ειδοποιήσεις.

Εάν συμμορφώνεστε με τις προτάσεις που έχω κάνει εδώ και δεν διστάσετε να διατυπώσετε λίγο με τα δικά σας τσιμπήματα και πειραματισμούς, θα ξεκινήσετε να έχετε έναν γρήγορο ιστότοπο από τον οποίο οι χρήστες δεν θα κάνουν κλικ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map