20+ διαδικτυακές επιχειρηματικές ιδέες που κερδίζουν χρήματα το 2020

[Ενημερώθηκε στις 5 Μαρτίου 2020 – Προστέθηκε το Amazon FBA Business Idea]


Η έναρξη μιας νέας επιχείρησης στο διαδίκτυο απαιτεί πολύ μικρότερο κίνδυνο από την επένδυση των δολαρίων σας σε μια βιτρίνα ή γραφείο στο κέντρο της πόλης. Επειδή η επιχείρησή σας βασίζεται στο Διαδίκτυο, μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να εργαστείτε σχεδόν οπουδήποτε και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς μεγάλα έξοδα. Με κάποιες βασικές δεξιότητες στον ιστότοπο και την επικοινωνία μαζί με λίγη τεχνογνωσία συντήρησης, σχεδόν όλοι μπορούν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στο διαδίκτυο και να ξεκινήσουν να λειτουργούν σε λίγες μόνο ημέρες. Σκεφτείτε ότι είστε έτοιμοι να γίνετε ο επόμενος μεγάλος επιχειρηματίας στο διαδίκτυο?

Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές επιχειρηματικές ιδέες στο διαδίκτυο που θα σας κάνουν να σκεφτείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ενώ ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις μπορούν να φέρουν ένα ωραίο παθητικό εισόδημα, μερικές από αυτές τις διαδικτυακές ιδέες δημιουργίας χρημάτων μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν μικρές περιουσίες.

Contents

Online επιχειρηματικές ιδέες μπορείτε να ξεκινήσετε ΣΗΜΕΡΑ!!!

1. Ξεκινήστε ένα Blog Listicle

Μια πραγματικά απλή ιδέα που θα διαρκέσει μόνο 1 ώρα του χρόνου σας την εβδομάδα και περίπου 20 $ στο κόστος. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να σας κάνει αρκετά χρήματα.

Ιστότοποι όπως το Viralnova.com και το Fukarf.com δημιουργούν συναρπαστικό περιεχόμενο βρίσκοντας αστείες, συναισθηματικές και εμπνευσμένες ιστορίες στο Reddit, το Facebook και το Imgur, ξαναγράφοντας το περιεχόμενο, προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες και δημοσιεύοντας το περιεχόμενο στον δικό τους ιστότοπο.

Για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο επιτυχημένοι είναι αυτοί οι τύποι ιστότοπων, η ViralNova δημιουργήθηκε για να αγοράσει έναν άντρα που προσέλαβε μερικούς συγγραφείς για να ξαναγράψουν επιτυχημένο περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε σε άλλους ιστότοπους στον Ιστό. Αυτός ο ιστότοπος πωλήθηκε για 100 εκατομμύρια δολάρια!!! Πριν από αυτό, η ViralNova κέρδισε $ 400k + το μήνα σε έσοδα από διαφημίσεις.

Με λίγη προώθηση σε ιστότοπους όπως το Twitter, το Facebook, το Reddit, το Stumbleupon και τελικά την οργανική κίνηση, μέσα σε λίγους μήνες θα πρέπει να τραβήξετε 30K έως 50K μοναδικές επισκέψεις το μήνα. Δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπο με το adsense για να λάβετε κάποια έσοδα για να καλύψετε το κόστος της φιλοξενίας σας και του κόστους ονόματος τομέα.

Εντάξει, θα φτιάχνετε φιστίκια από την αρχή (10 έως 50 $ το μήνα), αλλά καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητα, ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να αυξηθεί στα 1000 $ + το μήνα. Τότε πιθανώς θα μπορούσατε να αναστρέψετε τον ιστότοπο για 30 φορές τα μηνιαία έσοδα. Γνωρίζω άτομα που το κάνουν αυτό συνεχώς και αναστρέφουν ιστότοπους μετά από 8 μήνες για 10.000 $ + !

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μου Πώς να ξεκινήσετε ένα blog, για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την επιχειρηματική ιδέα από το έδαφος σε λιγότερο από μία ώρα!

Ή απλώς πηγαίνετε κατευθείαν στο BlueHost και ζωντανέψτε το ιστολόγιό σας και κερδίστε χρήματα!

Μπορείτε να πάρετε το βασικό πακέτο φιλοξενίας του BlueHost για έναν τρελό  2,95 $ το μήνα (36 μήνες)

Εάν θέλετε ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε το ιστολόγιο / τον ιστότοπό σας στο μέλλον, τότε θα σας πρότεινα να πάτε για αυτά Πακέτο Choice Plus με μόλις 5,45 $ ανά μήνα. (συνήθως 14,99 $ ανά μήνα) – Με αυτό το σχέδιο έχετε περισσότερες απεριόριστες δυνατότητες, όπως εύρος ζώνης και δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων ιστότοπων στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε θέματα τύπου ViralNova από το MyThemeShop 

2. Γίνετε έμπορος θυγατρικών

διαδικτυακό πανό θυγατρικών

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε μερικά δολάρια online είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών. Ένας συνεργάτης είναι ουσιαστικά κάποιος που λαμβάνει προμήθεια για την πώληση προϊόντων για άλλες εταιρείες, είτε βρίσκεται στον ιστότοπό του είτε μέσω άλλου καναλιού όπως το eBay. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να αναπτύξετε μόνοι σας προϊόντα, απλώς πωλήστε προϊόντα άλλων ανθρώπων.

Για παράδειγμα, οι συνεργάτες της Amazon μπορούν ενδεχομένως να συγκεντρώσουν άσεμνα ποσά δολαρίων προμήθειας εάν εργάζονται σε αυτό. Απλώς εγγραφείτε ως συνεργάτης για να πουλήσετε τα προϊόντα μιας εταιρείας χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο παραπομπής και μπορείτε να λάβετε προμήθεια για κάθε προϊόν που πωλείται χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας. Η προμήθεια κυμαίνεται από προϊόν σε προϊόν και ανεβαίνει επίσης σταδιακά ανάλογα με τον αριθμό των πωλήσεων προϊόντων που δημιουργούν τα κλικ σας. Το ανώτερο επίπεδο προμήθειας είναι 8%. Αυτό προσθέτει έως και ορισμένα σοβαρά χρηματικά ποσά κάθε μήνα, εάν προωθείτε προϊόντα με αυτό το υψηλό ποσοστό προμήθειας (Home & Ο κήπος είναι μια τέτοια περιοχή προϊόντων με υψηλές προμήθειες).

Επίσης, τα δίκτυα θυγατρικών όπως το Shareasale ή το ClickBank προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για προώθηση. Μερικές από τις εξαιρετικά αμφισβητούμενες θέσεις όπως η υγεία και τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους εκατομμυριούχους. Το να είσαι συνδεδεμένος συνεργάτης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσεις ένα παθητικό εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας.

Για όσους δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν με το μάρκετινγκ συνεργατών….


Αν όλα αυτά ακούγονται μπερδεμένα, τότε θα σας συνιστούσα να εκμεταλλευτείτε μερικά εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας επιχείρησης θυγατρικών μέσω διαδικτύου.

Αυτό το απίστευτα λεπτομερές μάθημα από τη Merlin Holmes θα σας δείξει πώς μπορείτε να ξεκινήσετε και να τρέχετε εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς εμπειρία μάρκετινγκ συνεργατών.

Απλώς εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR του. Έχει διάρκεια 90 λεπτά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμο το σημειωματάριο και το στυλό σας, καθώς υπάρχουν μερικά εκπληκτικά μαθήματα που πρέπει να μάθετε.

Η Μέρλιν κάνει τώρα 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα από το μάρκετινγκ θυγατρικών μόνο, έχει πολλές διαφορετικές επιτυχημένες επιχειρήσεις και έχει εμφανιστεί στο Forbes και σε διάφορες άλλες εκδόσεις, οπότε ξέρει τι ακριβώς μιλάει.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3. Ξεκινήστε μια επιχείρηση FBA Amazon

Εάν είστε νέοι σε αυτήν την επιχειρηματική ιδέα στο διαδίκτυο, το FBA σημαίνει “Εκπλήρωση από την Amazon.”

Η Amazon θα παραθέσει τα προϊόντα σας στον ιστότοπό της και όταν πραγματοποιηθεί μια πώληση, θα κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για την προετοιμασία της για αποστολή και την παράδοση του προϊόντος σας στον πελάτη. Ουσιαστικά αξιοποιείτε το ισχυρό δίκτυο διανομής και την πελατειακή βάση της Amazon.

Αποθήκες Amazon, ικανοποιεί τις παραγγελίες σας και παρέχει επίσης εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες σας, οπότε δεν χρειάζεται.

Το Amazon σάς επιτρέπει να ενεργείτε σαν μια μεγάλη εταιρεία, αλλά χωρίς τους πονοκεφάλους να είστε πραγματικά ένας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε και να αναπτύξετε επικερδή προϊόντα για να τα στείλετε στη Amazon για πώληση.

Για να μάθετε περισσότερα για το Amazon FBA, διαβάστε τον οδηγό μου για το πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Amazon FBA.

ΔΩΡΕΑΝ κερδοφόρο eBook Πωλητή Amazon FBA

Ακολουθεί ένα μικρό μπόνους για τους αναγνώστες του MakeaWebsiteHub. Αυτό το δωρεάν eBook από το FBA Stars θα σας δείξει τα 5 εύκολα βήματα για την πώληση εξαιρετικά κερδοφόρων προϊόντων στο Amazon.

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να γίνετε το αφεντικό σας και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, τότε αυτό το ebook θα σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι. 100% δωρεάν Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Θα συνιστούσα επίσης να ρίξετε μια ματιά στα FBA Stars. Είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης βίντεο στην αγορά. Παράγεται από τον Vik JC, ο οποίος είναι πιστοποιημένος ιδιοκτήτης επιχείρησης Amazon FBA ΚΑΙ που ζει πραγματικά από την πώληση προϊόντων στο Amazon. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε ποια έκπτωση είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στο μάθημα βίντεο FBA Stars.

4. Πουλήστε το δικό σας εμπορικό σήμα

Πουλώ

Εάν έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το δικό σας απόθεμα. Εάν οι δημιουργίες σας μπορούν να εκτυπωθούν εύκολα σε ένα προϊόν, τότε μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Ανεβάστε τα σχέδιά σας σε διάφορους ιστότοπους όπως το CafePress. Αν κάποιος τους αρέσει, η εταιρεία τα εκτυπώνει και αποστέλλει το προϊόν. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μοναδικά σχέδια για ημερολόγια, βιβλία, μπλουζάκια, τσάντες, καπέλα, ευχετήριες κάρτες ή αφίσες και να λάβετε προμήθεια για κάθε ένα που πωλείται. Μερικοί από αυτούς τους ιστότοπους περιλαμβάνουν το Zazzle, το Teespring και το Lulu.

5. Δημιουργήστε εφαρμογές

make-an-app

Επειδή τα smartphone είναι παντού, η ζήτηση για νέες και δημιουργικές εφαρμογές αυξάνεται περισσότερο από ποτέ. Μεταξύ της αγοράς Android της Google και του iPhone της Apple, οι χρήστες χρησιμοποιούν αμέτρητες εφαρμογές καθημερινά. Και, οι περισσότεροι από αυτούς πωλούν δεξιά και αριστερά. Το να αφιερώσετε χρόνο για να αναπτύξετε και να πουλήσετε μια εφαρμογή smartphone μπορεί να σας αξίζει, καθώς είναι ένας πολύ προσοδοφόρος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα για να αναπτυχθούν πραγματικά και δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής ή αποθήκευσης, κάτι που λειτουργεί για να επεκτείνει το συνολικό περιθώριο κέρδους σας. Οι εφαρμογές με καλή απόδοση μπορούν να αποφέρουν χιλιάδες έσοδα από διαφημίσεις κάθε μήνα για τους δημιουργούς τους, καθιστώντας τους μια άλλη εξαιρετική στρατηγική παθητικού εισοδήματος.

6. Αγορά και πώληση τομέων

πωλήσεις-τομείς

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν ονόματα τομέων για να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο, αφού χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο ή επένδυση. Μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα στην τιμή εγγραφής του ή ακόμα και πολύ φθηνότερος και στη συνέχεια να τον μεταπωλήσετε για κέρδος. Όμως, πάντα πληρώνει να κάνετε πρώτα την εργασία σας σε ιστότοπους όπως Afternic.com, domainlore.uk, Sedo.co.uk ή άλλους ιστότοπους δημοπρασίας τομέα, προκειμένου να πάρετε μια καλή ιδέα για το τι είναι δημοφιλές όσον αφορά τα ονόματα τομέα. Ένας ιδανικός τρόπος για να βρείτε πραγματικά καλά ονόματα είναι να δείτε τις λίστες που έχουν τερματιστεί που προσφέρουν πολλά ονόματα που έχουν λήξει και έχουν επιστρέψει στην πισίνα για να αγοράσουν οι χρήστες. Ένας καλός ιστότοπος για αυτό είναι το expireddomains.net όπου μπορείτε να βάλετε την επιθυμητή λέξη-κλειδί που θέλετε στο όνομα τομέα σας και θα εμφανιστεί μια μεγάλη λίστα επιλογών τομέα.

Πόροι:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Flipping Domain, μεταβείτε στον Οδηγό Flipping Domain. Η πορεία τους ( 39 $ εφάπαξ χρέωση σας διδάσκει πώς να μετατρέψετε 10 $ σε 1000 $ αναστρέφοντας τομείς.

7. Ξεκινήστε τις συναλλαγές μετοχών και Forex

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η ένταξη στην αγορά ασταθών μετοχών και συναλλάγματος είναι μια κάπως επικίνδυνη επιχειρηματική ιδέα. Αυτό είναι πολύ αλήθεια, αλλά αν ξεκινήσετε να είστε μικροί και συνεχίζετε να ερευνάτε μέχρι να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, μπορεί απλώς να φέρει τις ανταμοιβές που αναζητάτε.

Το κύριο πράγμα με το Forex Trading είναι να βρείτε κάποιον για να μάθετε. Η συγκέντρωση γνώσεων από άτομα που είναι πραγματικοί έμποροι και έχουν κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά από το εμπόριο νομισμάτων, είναι τα άτομα με τα οποία θέλετε να συσχετιστείτε και να μάθετε από αυτούς.

Θεωρώ ότι το Forex Mentor Pro είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας στο Forex Trading.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το νερό, κατευθυνθείτε προς Forex Mentor Pro και εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και χρησιμοποιήστε το φιλικό προς το χρήστη δίκτυο συναλλαγών τους, όπου μπορείτε να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε κινδύνους με τους προσομοιωτές συναλλαγών τους. Έχουν πολλούς πόρους για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να ανταλλάσσετε μετοχές, μετοχές και νόμισμα. Το πιο σημαντικό, θα έχετε μέντορες για να σας καθοδηγήσουν.

8. Δημιουργήστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Με λύσεις όπως το Shopify και το Woocommerce, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για μια τόσο χαμηλή επένδυση και χάρη σε μεθόδους όπως το dropshipping δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για πράγματα όπως παράδοση ή αποθήκευση. Διαβάστε τον οδηγό μου για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και κριτικές για τους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

9. Γίνετε σύμβουλος κοινωνικών μέσων

Μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να προσλάβουν έναν συντονιστή προσωπικού πλήρους απασχόλησης ή αντίστοιχο πρακτορείο για τη διαχείριση των λογαριασμών τους στο Twitter, το Facebook και το Instagram, αλλά οι μικρότερες επιχειρήσεις συχνά πρέπει να διαχειρίζονται το δικό τους μάρκετινγκ για κοινωνικά μέσα. Όμως, επειδή έχουν μεγάλο αριθμό άλλων ευθυνών, πολλές φορές οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι πολύ συντριπτικοί ή απασχολημένοι για να αφιερώσουν πολύ χρόνο στην ανάπτυξη της προσέγγισής τους στα κοινωνικά μέσα.

Ως σύμβουλος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να τα οδηγήσετε αποτελεσματικά στη σωστή κατεύθυνση σχετικά με τις ιδανικές τακτικές, την εφαρμογή προγραμμάτων και την ανάρτηση περιεχομένου σχετικά με το κοινό-στόχο τους. Ως εκ τούτου, καθώς η επιχείρησή τους μεγαλώνει, έτσι και η δική σας. Ανατρέξτε στον νέο οδηγό εργαλείων Instagram για να δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε το κοινό των πελατών σας.

Για να διαχειριστείτε τους διάφορους κοινωνικούς λογαριασμούς που σας ανήκουν ή διαχειρίζεστε για πελάτες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Sendible. Γιατί να μην δοκιμάσετε την πλατφόρμα τους με αυτό δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Χρήση αυτός ο σύνδεσμος για να λάβετε επιπλέον 15% έκπτωση σε όλα τα πακέτα Sendible.

10. Επαγγελματικός ελεύθερος επαγγελματίας

Η freelancing μέσω του Διαδικτύου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ειδικούς στις ατομικές τους συναλλαγές να βοηθήσουν μια ποικιλία πελατών συνολικά. Αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες και ιστότοποι που βασίζονται σε έργα επιτρέπουν σε επιχειρήσεις που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια για τη λίστα των έργων τους. Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσφέρουν προτάσεις, ιδέες ή προσφορές, βάσει των οποίων οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εύκολα αυτό που θέλουν και χρειάζονται. Ιστότοποι όπως το Elance ή Εργασία καλύπτει σχεδόν όλα, συμπεριλαμβανομένης της γραφής περιεχομένου, της δημιουργίας γραφικών, του προγραμματισμού και της εισαγωγής δεδομένων.

11. Γίνετε έμπειρος Blogger

Εάν είστε παθιασμένοι με το γράψιμο και αισθάνεστε έντονα για ορισμένα θέματα, πληκτρολογήστε το δρόμο σας για πλούτο δημιουργώντας το δικό σας ιστολόγιο. Η εκκίνηση του δικού σας ιστολογίου δεν απαιτεί πολλές τεχνικές ή ηλεκτρονικές δεξιότητες. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να γνωρίζετε τι μιλάτε σχετικά με το θέμα στο οποίο γράφετε. Με την πάροδο του χρόνου, θα αρχίσετε να αναπτύσσετε ένα κοινό, καθώς οι άνθρωποι θα εμπιστεύονται την τεχνογνωσία και τις γνώσεις σας.

Χτίζοντας ένα εκτεταμένο ακόλουθο, αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε κέρδος προσελκύοντας βασικούς διαφημιζόμενους ή να λάβετε προμήθειες προωθώντας άλλα προϊόντα επωνυμίας (think affiliate). Το blogging είναι μεγάλη επιχείρηση. απλώς ρωτήστε τη Heather από το Dooce.com. Είναι μια μαμά που κάνει ιστολόγια καθημερινά για τα παιδιά και τα κατοικίδια της και έχει μετατρέψει επιτυχώς τις καθημερινές της περιπέτειες σε μια πολύ επικερδή επιχείρηση, κάνοντας απλά χρήματα στο blogging. Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να βγάλω λεφτά από ένα blog είναι να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό μάθημα.

12. Δημιουργία θεμάτων WordPress

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποδείξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο ανεξάρτητα από τον λόγο τους, η ζήτηση για θέματα WordPress και πρότυπα ιστότοπων συνεχίζει να αυξάνεται. Έχετε ταλέντο για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και κωδικοποίησης HTML; Εάν ναι, μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα κέρδη από τη δημιουργία ελκυστικών θεμάτων ιστότοπου. Δημιουργήστε τα και, στη συνέχεια, πωλήστε τα σε διαδικτυακές αγορές όπως ThemeForest και TemplateMonster για να δημιουργήσετε ένα ωραίο παθητικό εισόδημα για τον εαυτό σας, ανάλογα με το πόσο ταλαντούχοι είστε.

13. Συνεργαστείτε με διαφημιστές

Εάν είστε κάτοχος ιστότοπου ή ιστολογίου, μπορείτε να πουλήσετε ένα μέρος του χώρου της σελίδας σας σε διαφημιζόμενους και να κερδίσετε παθητικά χρήματα κάθε φορά που γίνεται κλικ στις διαφημίσεις από το κοινό-στόχο ή τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Ενώ η πραγματική τοποθέτηση των διαφημίσεων είναι εντελώς δωρεάν, η παραγωγική ικανότητα της διαφήμισης κόστους ανά κλικ (CPC) βασίζεται στο επίπεδο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και στο κόστος ανά κλικ και στην αναλογία κλικ / εμφανίσεων ή στο CTR. Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε χρήματα σήμερα μέσω διαφημιστικών κλικ είναι μέσω του Google AdSense ή παρόμοιων διαφημιζόμενων.

Άλλοι τρόποι αποτελεσματικής διαδικτυακής διαφήμισης περιλαμβάνουν RSS feeds και απευθείας banner.

14. Πληρωθείτε για να γράψετε

Εάν η διαχείριση ενός ιστολογίου φαίνεται λίγο συντριπτική, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να απολαύσετε το πάθος σας γραφής, μπορείτε να γράψετε για άλλους ιστότοπους ή ιστολόγια όπως το PayPerPost, το Textbroker ή το Helium. Επίσης, η σύνταξη ενός ενδιαφέροντος ηλεκτρονικού βιβλίου μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή για εσάς. Τα ηλεκτρονικά βιβλία δεν έχουν χρεώσεις εκτύπωσης ή αποστολής, γεγονός που τα καθιστά βιώσιμη επένδυση. Εάν είστε κάποιος που διαθέτει ισχυρές γλωσσικές δεξιότητες, θα μπορούσατε ενδεχομένως να γίνετε ειδικός επεξεργαστής αντιγράφων που οι webmaster θα πληρώσουν ευχαρίστως για να διαβάσουν και να επεξεργαστούν άρθρα και επίσης να διορθώσουν τυχόν γραμματικά λάθη που παραβλέπονται σχετικά με το αντίγραφο ιστού.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να γράψετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη μαζική λίστα με 200+ ανεξάρτητες θέσεις για να βοηθήσετε στη θεραπεία του μπλοκ του συγγραφέα σας.

15. Εκτελέστε έρευνα

Δεν μπορείτε να σχεδιάσετε, να γράψετε ή να κωδικοποιήσετε ιστότοπους; Κανένα πρόβλημα. Μην το αφήσετε να σας εμποδίσει να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο. Εάν έχετε επιπλέον χρόνο μερικές ώρες την εβδομάδα, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές ερευνητικές εργασίες για λογαριασμό άλλων ατόμων ή εταιρειών που δεν μπορούν να ξοδέψουν το χρόνο να το κάνουν μόνοι τους. Πολλοί οργανισμοί και διάφορες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν ανθρώπους για να ερευνούν συγκεκριμένα θέματα ή για να τους βοηθούν καθημερινά μέσω διαδικτυακών ερευνών. Θα μπορούσατε να είστε ένας από αυτούς.

16. Διαδικτυακό μάρκετινγκ

Μόλις δημιουργηθεί ένας ιστότοπος ή ιστολόγιο και βελτιστοποιηθεί για σκοπούς SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης), ξεκινά το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM). Το δυναμικό για να κερδίσετε εισόδημα σε αυτόν τον τομέα είναι κυριολεκτικά μέσα από την οροφή εάν ξέρετε τι κάνετε. Ένας ειδικός στη διαχείριση SEO είναι υπεύθυνος για την επιτυχημένη εμπορία ενός ιστότοπου και μπορεί να επιλέξει να τον προωθήσει με διάφορους τρόπους.

Ορισμένες από αυτές τις τεχνικές προώθησης μπορεί να περιλαμβάνουν μάρκετινγκ άρθρων, κοινωνική σελιδοδείκτη, δημοσίευση φόρουμ, σύνταξη δελτίων τύπου, υποβολή του ιστότοπού σας σε μια σειρά μηχανών αναζήτησης και καταλόγων και δημοσίευση ιστολογίου. για να αναφέρουμε μερικά. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν το προσωπικό τους για την εκτέλεση αυτών των εργασιών και επιλέγουν να αναθέτουν σε τρίτους όλες τις εργασίες SEO και SEM.

17. Πουλήστε φωτογραφίες

Σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες και έχετε ένα γενικό πάθος για τη φωτογραφία; Εάν ναι, θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ ωραία διαβίωση για τον εαυτό σας πουλώντας τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να σας πληρώσουν καλά χρήματα για τη συλλογή μοναδικών εικόνων που έχετε να προσφέρετε. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι εξαιρετικά εύκολο να υποβάλετε τις φωτογραφίες σας στις μάζες, οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν μια πολύ βολική προσέγγιση για τη δημιουργία μιας σταθερής πηγής πρόσθετου εισοδήματος. Αρκετοί ιστότοποι μετοχών όπως το Shutterstock και το Fotolia προσφέρουν δελεαστικά κίνητρα για τα άτομα να κερδίσουν παθητικά χρήματα από τις φωτογραφίες που τραβούν τυχαία στον ελεύθερο χρόνο τους.

18. Γίνετε εικονικός βοηθός

Σχεδόν κάθε μικρή επιχείρηση χρειάζεται βοήθεια για την εκτέλεση των καθημερινών διοικητικών καθηκόντων της, αλλά μπορεί να μην θέλει ιδιαίτερα να πληρώσει έναν υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για να το κάνει. Οι εικονικοί βοηθοί εκτελούν μια ποικιλία εργασιών που συνήθως θα έκανε ένας παραδοσιακός βοηθός ή γραμματέας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης ταξιδιού, της πληρωμής λογαριασμών ή της διαχείρισης αποζημιώσεων εξόδων. Είναι μια πραγματικά διαδικτυακή δουλειά και δουλεύει όλο και περισσότερο με τους εργοδότες και τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια πιο ευέλικτη επαγγελματική ζωή.

Οι εικονικοί βοηθοί συνήθως εργάζονται από το σπίτι ή οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση Wi-Fi. Αλληλεπιδρούν τακτικά με πελάτες μέσω τηλεφώνου, email ή Skype εκ μέρους του αφεντικού τους. Πόσο μπορεί να κάνει ένας εικονικός βοηθός; Συνήθως εξαρτάται από το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης και τη συνολική εμπειρία τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να γίνετε VA και να εργάζεστε από το σπίτι, ρίξτε μια ματιά στον εκπληκτικό οδηγό της Gina για την εργασία ως εικονικός βοηθός.

19. Διδάξτε διαδικτυακά και πραγματοποιήστε διαδικτυακά σεμινάρια

Οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη ζήτηση, είτε είναι διαδικτυακοί είτε εκτός σύνδεσης. Επομένως, εάν έχετε έναν εγκέφαλο και θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να χρησιμοποιούν το δικό τους, γίνετε ηλεκτρονικός εκπαιδευτικός για να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο σας. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι να είστε ικανοί στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας και να είστε πρόθυμοι να αφήσετε μερικές ώρες κάθε εβδομάδα για να βοηθήσετε κάποιον άλλο. Ιστότοποι όπως το Tutor.com και το TutorVista είναι μέρη με τα οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε μια καλή φήμη με την πάροδο του χρόνου ως προπονητής. Εάν είστε πραγματικά καλοί, μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαλέξεις, σεμινάρια ή διαδικτυακά σεμινάρια που μεταδίδονται στο διαδίκτυο. Οι φοιτητές πανεπιστημίου και κολεγίου είναι πάντα πρόθυμοι να πληρώσουν χρήματα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαδικτυακά διαδικτυακά σεμινάρια με πολύ σεβασμό.

20. Γίνετε Crypto Trader

Το Crypto currency trading είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στη χρηματοδότηση. Η αξία της κρυπτογράφησης αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες με το Bitcoin να φτάνει πάνω από 18.000 $ για ένα μόνο Bitcoin! Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ενέργεια από την αγορά κρυπτονομίσματος από ένα από τα ανταλλακτικά bitcoin / crypto και περιμένοντας να αυξηθεί η αξία. Θα σας συνιστούσα να κάνετε την έρευνά σας προτού καταδυθείτε και μην ξεχάσετε να επενδύσετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε.

21. Γίνετε προγραμματιστής Ιστού

Ένας προγραμματιστής ιστού είναι κάποιος που μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο από την αρχή, από την αρχή έως το τέλος. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μάθετε πώς να κωδικοποιείτε. Οι προγραμματιστές ιστού μπορούν να κερδίσουν αξιοπρεπή χρήματα, αλλά για να γίνουν καλοί σε αυτό, πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε τα πράγματα σας, και αυτό μπορεί να πάρει χρόνο.

Το μεγάλο πράγμα για να είσαι προγραμματιστής ιστού είναι ότι μπορείς να δουλέψεις από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, αν δουλεύεις μόνος σου. Δεν είστε δεμένοι σε μια τοποθεσία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε προγραμματιστής ιστού, διαβάστε τον οδηγό μου εδώ. Υπάρχουν πολλές συμβουλές και συμβουλές για το πώς να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να γίνετε προγραμματιστής ιστού.

22. Γίνετε Vlogger / YouTuber

Οι άνθρωποι αλλάζουν τον τρόπο αναζήτησης και κατανάλωσης περιεχομένου στο Διαδίκτυο. Δεν είναι πλέον μόνο άρθρα εμπλουτισμένα με κείμενο που διαβάζουν οι άνθρωποι από την εύρεση τους σε μια αναζήτηση Google. Οι χρήστες του Διαδικτύου τώρα ασχολούνται περισσότερο με εμπλουτισμένα μέσα όπως βίντεο. Επειδή είναι πιο αφοσιωμένοι, οι Vloggers μπορούν να το αξιοποιήσουν στο οικονομικό τους όφελος. Οι Vloggers μπορούν να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως από το κοινό τους.

Τα βίντεο γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή, ειδικά για χρήστες κάτω των 25 ετών. Υπάρχουν τόσες πολλές αποτελεσματικές πλατφόρμες περιεχομένου βίντεο σε προσφορά, όπως Instagram και Snapchat Stories, Facebook Live βίντεο και Youtube. Με αυτά τα καταστήματα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε το περιεχόμενό σας σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
Αν πάντα φανταζόσασταν τον εαυτό σας ως διασημότητα του Διαδικτύου και σας αρέσει η ιδέα να είστε μπροστά στην κάμερα, τότε είναι η ώρα για δράση.

Υπάρχουν πολλά χρήματα που πρέπει να κερδίσετε από την έναρξη ενός vlog ή ενός καναλιού Youtube. Μπορείτε ενδεχομένως να κερδίσετε χιλιάδες δολάρια το μήνα, ελέγχοντας και προωθώντας προϊόντα για εταιρείες και μάρκες. Όσο περισσότερη επισκεψιμότητα δημιουργείτε στο κανάλι σας στο YouTube, τόσο περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις θα λαμβάνετε από το YouTube και ενδεχομένως προσφορές από επωνυμίες τρίτων.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για την εκκίνηση ενός vlog είναι το σχετικά χαμηλό κόστος ρύθμισης. Δεν χρειάζεται πραγματικά να πάτε και να αποκτήσετε μια ακριβή κάμερα. Μπορείτε κυριολεκτικά να το κάνετε στο iPhone ή στη βασική φωτογραφική μηχανή SLR. Λάβετε περισσότερες συμβουλές για την αγορά κάμερας vlogging με τον οδηγό της κάμερας Vlogging.

23. Γίνετε Podcaster & Ξεκινήστε ένα Podcast

Ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης ενός podcast. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που είναι εύκολο να καταναλώσει το κοινό σας. Είναι φορητό, οικονομικά αποδοτικό και μπορεί να αλληλεπιδρά καλύτερα με το κοινό σας από ό, τι το περιεχόμενο γραπτό κείμενο.

Μόλις αποκτήσετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας μέσω των podcast σας, τότε μπορείτε ενδεχομένως να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας με χορηγίες και προσφορές. Η απόκτηση της εμπιστοσύνης των ακροατών σας είναι ζωτικής σημασίας, διότι εάν δεν εμπιστεύονται αυτό που λέτε, τότε γιατί θα αγόραζαν τα πράγματα που προωθείτε?

συμπέρασμα

Συνολικά, το ίδιο το Διαδίκτυο ξεχειλίζει με το ένα να κερδίζει χρήματα μετά το άλλο. Ενώ τα χρήματα στο διαδίκτυο για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι η κύρια πηγή εισοδήματός τους, μπορεί να εξασφαλίσει μια πολύ σταθερή ροή εισερχόμενων δολαρίων κάθε μήνα. Υπάρχουν μερικοί διαδικτυακοί επιχειρηματίες, ωστόσο, καταφέρνουν να εξορύξουν χρυσό λόγω της προσπάθειας, της επιμονής και του χρόνου που έχουν επενδύσει για να πραγματοποιήσουν αυτό το όνειρο. Μπορεί μία από αυτές τις online επιλογές δημιουργίας χρημάτων να λειτουργήσει για εσάς?

Βάλτε το χρόνο και δείτε πού οδηγεί να μάθετε. Υπάρχει κάτι εκεί για όλους. Είτε θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας είτε απλά να κερδίσετε παθητικό εισόδημα, υπάρχουν πολλά στη λίστα των διαδικτυακών επιχειρηματικών ιδεών μου. Ελπίζω να σας έδωσα έμπνευση για να ξεκινήσετε κάτι μόνοι σας! Για περισσότερες πληροφορίες, γιατί να μην κατευθυνθείτε στον οδηγό Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Τα καλύτερα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector