Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MailChimp

Όσον αφορά το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Mailchimp έχει καθιερωθεί ως ένας παγκοσμίως γνωστός πάροχος. Με οποιονδήποτε τομέα λογισμικού μάρκετινγκ, θα υπάρχει πάντα ένας ξεχωριστός πάροχος. Το Mailchimp είναι αυτός ο πάροχος όταν πρόκειται για λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Με μια μεγάλη βάση χρηστών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, το Mailchimp προσφέρει επίσης μια επαγγελματική έκδοση με πρόσθετα χαρακτηριστικά που μπορεί να επιθυμούν οι μεγαλύτεροι οργανισμοί. Έτσι, έχει συντελεστή κλιμάκωσης. Το λογισμικό είναι τόσο δημοφιλές που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποστολή πάνω από ένα (1) δισεκατομμυρίων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια πρόσφατη Μαύρη Παρασκευή – – αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη ημέρα αγορών του έτους στις ΗΠΑ. Μέρος της δημοτικότητάς του έγκειται στην ευκολία χρήσης του και στη συμπερίληψή του αριθμός των χαρακτηριστικών που συζητήθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, όπως και στη ζωή, το ίδιο ισχύει για το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μέγεθος που δεν ταιριάζει σε όλους. Έτσι, εάν σκέφτεστε ένα πακέτο λογισμικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη μαϊμού, τότε αξίζει να εξεταστούν οι ακόλουθες επτά εφαρμογές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εναλλακτικές λύσεις για το MailChimp.

1. Λάβετε απάντηση

Το GetResponse, όπως το Mailchimp, προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτοματοποίηση email. Είναι πραγματικά μια πλήρη πλατφόρμα αυτοματισμού μάρκετινγκ. Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας μιας καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω email, το GetResponse προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες και εργαλεία για να βοηθήσει στη συνολική σας προσέγγιση μάρκετινγκ.

Με το GetResponse, έχετε άφθονη ευελιξία ως προς τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα email σας, πώς μοιάζουν και πώς θα χρησιμοποιηθούν. Η δυνατότητα αποστολής προγραμματισμένων email σας προσφέρει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του χρόνου παράδοσης, έτσι ώστε να αυξάνεται η πιθανότητα αποτελεσματικότητάς τους. Εκτός από τα εργαλεία παράδοσης όπως αυτά, έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως επεξεργασία email-drag-drop, αυτόματες απαντήσεις, τμηματοποίηση email, δοκιμές A / B, analytics καμπάνιας, δημιουργία φόρμας ιστού και πολλά άλλα προκειμένου να δημιουργήσετε το email σας η προσέγγιση είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Έχει ακόμη και μια δυνατότητα μέτρησης και βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματά σας δεν αναγνωρίζονται ως ανεπιθύμητα.

Το GetResponse ενσωματώνεται επίσης με άλλα στοιχεία του λογισμικού MA, CRM ή συνολικής προσέγγισης μάρκετινγκ. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του GetResponse σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε τα δικά σας διαδικτυακά σεμινάρια και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες email για να διαχειρίζεστε τις εγγραφές, τις προσκλήσεις και τις υπενθυμίσεις χρόνου συναντήσεων σεμιναρίων. Με τη σύνδεση CRM, εάν η επιχείρησή σας διαθέτει ήδη εφαρμογή CRM, τότε το GetResponse ενσωματώνεται εύκολα με αυτό το λογισμικό για να προσφέρει βελτιωμένη τεχνολογία πληροφορικής (IT). Υπάρχει ακόμη και ενσωμάτωση API αν είστε άνετοι με αυτό το επίπεδο ανάπτυξης πληροφορικής.

Συνολικά, το GetResponse προσφέρει μια ισχυρή πλατφόρμα για το μάρκετινγκ email. Μπορεί επίσης να γίνει πολύ μεγαλύτερο με τις προσπάθειές του στις συνολικές σας προσπάθειες μάρκετινγκ και να λειτουργήσει ως ένα πακέτο MA πλήρους υπηρεσίας. Εύκολο στη χρήση, το GetResponse σάς επιτρέπει να κλιμακώσετε πόσο μεγάλο ή πόσο μικρό θέλετε οι προσπάθειές σας με τις άφθονες δυνατότητες που προσφέρει.

2. Σταθερή επαφή

Όπως το Mailchimp, το Constant Contact είναι μια πρεμιέρα και πολύ δημοφιλής πλατφόρμα λογισμικού μάρκετινγκ email. Παίρνετε όλα τα «κουδούνια και σφυρίχτρες» για να κάνετε την πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά να μεγιστοποιήσει τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Οι καμπάνιες μέσω email επωφελούνται επίσης από την πολυετή εμπειρία στην παροχή αυτής της υπηρεσίας με την Constant Contact να δραστηριοποιείται από το 1995. Η εστίασή τους είναι στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι ως πλατφόρμα MA, αλλά διαθέτουν μεγάλη ποικιλία ενοποίησης με άλλες πλατφόρμες όπως το Shopify , Facebook, PayPal και άλλα. Επιπλέον, συγχρονίστε τις επαφές σας για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εργαλεία όπως το Excel, το Outlook, το Gmail και άλλα. Η ανάπτυξη API είναι διαθέσιμη για επιπλέον ενοποίηση και υπηρεσίες ιστού (όπως το REST).

Το Constant Contact διαθέτει τις δυνατότητες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε επιτυχημένες καμπάνιες. Επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης, ένα ευρύ φάσμα προτύπων, τμηματοποίηση λίστας email, δοκιμές A / B και πολλά άλλα που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας σε πιθανούς πελάτες και άλλους προοριζόμενους παραλήπτες. Χρησιμοποιήστε περαιτέρω email μέσω κουπονιών, συμφωνιών, ερευνών κ.λπ. από την πλατφόρμα ως ειδικά σχεδιασμένες και προσφερόμενες δυνατότητες. Τα βαθιά δεδομένα είναι διαθέσιμα για να παρέχουν βαθιά αναλυτικά στοιχεία και αναφορές για στοιχεία των προσπαθειών μάρκετινγκ από την επιτυχία των καμπανιών έως τα μεμονωμένα δεδομένα παραληπτών και τα δημογραφικά στοιχεία, όπως τη στιγμή που ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Constant Contact υπήρξε σταθερά εταιρία στο τμήμα μάρκετινγκ email του κλάδου πληροφορικής. Με ένα μακρύ ιστορικό λειτουργίας και καλές κριτικές πελατών, το Constant Contact είναι σίγουρα μια πηγή που πρέπει να ληφθεί υπόψη για τις προσπάθειες μάρκετινγκ μέσω email. Ίσως χρειαστεί, ωστόσο, να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία για να συνδεθείτε με το CRM ή άλλο λογισμικό MA, αλλά όλα τα εργαλεία για να το κάνετε είναι άμεσα διαθέσιμα.

3. AWeber

Το AWeber προσφέρει ένα πλούσιο σε λειτουργία εργαλείο μάρκετινγκ email για τις προσπάθειές σας. Με μια παγκόσμια πελατειακή βάση πελατών, έχει τοποθετηθεί ως άμεσος ανταγωνιστής της MailChimp. Το AWeber υπάρχει από το 1998, το οποίο είναι πολύ καιρό για μια εταιρεία τεχνολογίας και από το 2014, είχε πάνω από 120.000 πελάτες. Αυτό λέει πολλά για την ικανότητά του να προσφέρει στους πελάτες του – – δεν προορίζεται!

Με το AWeber, αποκτάτε πολλά πλούσια χαρακτηριστικά για να βοηθήσετε στις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Τα αναλυτικά δεδομένα παρέχουν τη βάση για βαθιά αναλυτικά στοιχεία. Πράγματα όπως η δυνατότητα δημιουργίας μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, η αποστολή αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εργαλεία για να αποφευχθεί η αποφυγή του φακέλου ανεπιθύμητων μηνυμάτων του παραλήπτη, γνωρίζοντας την ώρα της ημέρας που ο παραλήπτης κάνει κλικ για να ανοίξει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε κάνουν κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο το email, όπου στη συνέχεια περιηγούνται στον ιστότοπο και προτάσεις σχετικά με τον καταλληλότερο χρόνο παρακολούθησης και πώς είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους αυτή η πλατφόρμα σας βοηθά να κάνετε μια επιτυχημένη λειτουργία μάρκετινγκ. Προσφέρουν επίσης ωραία ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες, όπως PayPal, WordPress, Facebook και GoToWebinar.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν επίσης ροές εργασίας για στόχευση και παρακολούθηση της εμπειρίας του παραλήπτη, δοκιμή split και αποστολή RSS απευθείας σε email. Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό που προσφέρεται είναι, ενώ οι περισσότερες άλλες πλατφόρμες περιορίζουν τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στέλνετε ανά μήνα (ή χρεώνετε περισσότερο όσο θέλετε να στέλνετε), έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το AWeber. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλη εξοικονόμηση για κάθε προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

4. Sparkpost

Το Sparkpost είναι ένας άλλος άμεσος ανταγωνιστής της Mailchimp. Όπως το Mailchimp, το Sparkpost προσφέρει πολλές δυναμικές και ισχυρές δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω email που συνδέονται με μια συνολική στρατηγική λογισμικού MA. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πλήρη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ενσωματώσετε αυτήν την καμπάνια σε άλλους λειτουργικούς τομείς της προσέγγισης μάρκετινγκ. Παρόλο που το Sparkpost ιδρύθηκε μόλις το 2014, υπερηφανεύεται για μια σειρά από μεγαλύτερες εταιρείες ως πελάτες, όπως Pinterest, LinkedIn, PayPal, Groupon, Twitter, Zillow και αρκετούς άλλους. Ο ιστότοπος λέει επίσης ότι στέλνει επίσης το 37% των ηλεκτρονικών μηνυμάτων B2C στον κόσμο. Έτσι, είναι μια πολύ σημαντική δύναμη στον τομέα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Sparkpost σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πληθώρα δυνατοτήτων για να αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επεξεργασία προσέγγισης και παρακολούθησης. Από πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα, δημιουργείτε πρότυπα HTML και κειμένου σχετικά με το τι θέλετε να εμφανίζεται και να λέει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Το Sparkpost αφιερώνει σημαντικό αριθμό πόρων για τη βελτιστοποίηση της δυνατότητας παράδοσης των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δημιουργηθεί και προσφέρει πολλά λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία και επεξεργασία για τη μεγιστοποίηση κάθε προσέγγισης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λειτουργίες όπως autoresponders, segmentation, A / B testing και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα εκτός από τα analytics. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής μέσω ανάπτυξης (δηλ. Κωδικοποίησης). Αλλά αυτό μπορεί να είναι λίγο πολύ πέρα ​​από την απλότητα των δυνατοτήτων μεταφοράς και απόθεσης για ορισμένους και η μεταφορά και απόθεση δεν εμφανίζεται όπως ορισμένοι από τους άλλους παρόχους.

Η σύνθεση της πλατφόρμας Sparkpost προσφέρει εξαιρετικές πτυχές απόδοσης και δυνατότητας παράδοσης. Αυτή η πλατφόρμα λογισμικού επικεντρώνεται στη διασφάλιση της παράδοσης και της έγκαιρης παράδοσης των email. Μέσω του ταμπλό του αποκτάτε πληροφορίες για ισχυρά αναλυτικά στοιχεία που καλύπτουν αναπήδηση email, αποδοχές, απορρίψεις, καθυστερήσεις, δεσμεύσεις και τυχόν συναφή συμβάντα ανταλλαγής μηνυμάτων email. Η πλατφόρμα κάνει επίσης καλή δουλειά στη διαχείριση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με email, όπως αποστολή email ενεργοποίησης, ενσωμάτωση, προσκλήσεις / κοινή χρήση χρηστών, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, ενημερώσεις προϊόντων, επαναφορά κωδικού πρόσβασης και ειδοποιήσεις δραστηριότητας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να κάνετε push push και μηνύματα SMS. Ωστόσο, το Sparkpost είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες λογισμικού MA. Υπάρχει επίσης εκτεταμένη ενσωμάτωση για προσαρμογή και ανάπτυξη με το API που προσφέρεται επίσης.

Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με τις ικανότητες που προσφέρει το Sparkpost όσον αφορά το μάρκετινγκ μέσω email. Διαφορετικά, τόσοι πολλοί τιτάνες της βιομηχανίας δεν θα το χρησιμοποιούσαν ως το προτιμώμενο εργαλείο εκστρατείας email. Η ισχύς του Sparkpost έγκειται στη βαθιά αφοσίωση στο να βεβαιωθείτε ότι οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι επιτυχημένες, τόσο από τεχνικής πλευράς (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) όσο και από τα βαθιά αναλυτικά στοιχεία που σχετίζονται με την καμπάνια για να διασφαλιστεί ότι γίνονται σωστά.

5. Ενεργή καμπάνια

Η ActiveCampaign προσπαθεί να διατηρήσει την επιχείρησή σας ενεργή με πολλές δυνατότητες που προσφέρονται στις δυνατότητές της ως ένα πλήρες πακέτο λογισμικού MA και όχι μόνο για το μάρκετινγκ email. Η επιλογή των εταιρειών Fortune 500 σε μικρές επιχειρήσεις, η ActiveCampaign προσφέρει ευκολία και απλότητα ώστε οι προσπάθειες μάρκετινγκ να λειτουργούν απρόσκοπτα σε όλη την πλατφόρμα της. Η πλατφόρμα της περιλαμβάνει ένα στοιχείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα τμήμα αυτοματισμού μάρκετινγκ, ένα πλήρως λειτουργικό CRM και άμεσα μηνύματα δέσμευσης ιστότοπου.

Όσον αφορά τις δυνατότητες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν χάνετε να κάνετε υπέροχα πράγματα με τα email σας όταν χρησιμοποιείτε το ActiveCampaign. Η προσφορά της δυνατότητας να κάνετε πράγματα όπως η δοκιμή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου A / B, η βαθμολογία δυνητικών πελατών, οι αυτοματοποιημένες καμπάνιες (συμπεριλαμβανομένων των ροών εργασίας), η τμηματοποίηση, η παρακολούθηση αφοσίωσης και τα μηνύματα ιστότοπου σημαίνει ότι έχετε τα εργαλεία για την εκτέλεση μιας επιτυχημένης καμπάνιας email. Πώς θα ήξερες? Τα αναλυτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα για αναφορές για να βεβαιωθείτε ότι η καμπάνια είναι επιτυχής και να σας βοηθήσουν να επισημάνετε οπουδήποτε απαιτείται «τροποποίηση». Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενσωματώνονται επίσης στις δραστηριότητες CRM, έτσι ώστε οι αγωγοί / οι διοχετεύσεις σας να βελτιστοποιούνται, οι επαφές να γίνονται σχετικές, οι ενημερώσεις συμφωνιών να είναι έγκαιρες και να λαμβάνουν τα επόμενα μηνύματα.

Η ActiveCampaign προσφέρει αγορές μίας στάσης για τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ, στους πελάτες και στην προσέγγιση χρηστών. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τόσες πολλές επιτυχημένες εταιρείες στο Fortune 500 θα επιλέξουν αυτήν την πλατφόρμα, αλλά εξίσου κατανοητό, γιατί τόσες πολλές μικρότερες επιχειρήσεις θα εμπιστεύονταν το τμήμα μάρκετινγκ τους σε αυτήν την πλατφόρμα. Η ενσωμάτωση σε όλη τη σουίτα προϊόντων της καθιστά εύκολο να γίνει κάτι με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

6. Maropost

Με το MailChimp, ένα σημαντικό μέρος των πελατών του είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όταν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις αναζητούν μια εναλλακτική λύση, η Maropost είναι μια από τις πλατφόρμες που επιλέγουν. Η Maropost, μέσω του Maropost Marketing Cloud, επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αυτοματοποιήσει την καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email, να εξατομικεύσει το μήνυμα για να το κάνει πιο αποτελεσματικό, να οργανώσει την προσέγγισή σας σε πολλές πλατφόρμες (π.χ. email, web, mobile και social media), να παράγει σε πραγματικό χρόνο αναλυτικά στοιχεία και λήψη σημαντικών δεδομένων δυνητικών πελατών και δημογραφικών στοιχείων.

Η Maropost προσφέρει σε βάθος λειτουργικότητα προκειμένου να δημιουργήσει μια επιτυχημένη καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email. Το στυλ της «επιλογής σας» για τη δημιουργία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λαμβάνετε τη λειτουργικότητα (WYSIWIG) βγάζει την εικασία πώς θα μοιάζει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις σταλεί, ροές εργασίας που βασίζονται σε συμβάντα βάσει Οι συμπεριφορές των χρηστών, η τμηματοποίηση και ο προγραμματισμός παράδοσης είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνουν αυτήν την πλατφόρμα να παραδίδεται – – δεν προορίζεται. Με τις δοκιμές A / B, μπορείτε να “αναλύσετε” σε ένα κοκκώδες επίπεδο και να προχωρήσετε πέρα ​​από τη γενική ανάλυση A / B. Το Maropost σάς επιτρέπει να βλέπετε στοιχεία πολλαπλών παραλλαγών της δοκιμής και να προσαρμόζετε πράγματα όπως η γραμμή θέματος και να στέλνετε χρόνο, ακόμη και για την ίδια την ίδια επικοινωνία μέσω email. Αυτή η αναλυτική προβολή αποτελεί μέρος των μεγαλύτερων δυνατοτήτων που προσφέρονται για αναλυτικά και σε βάθος αναλυτικά στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν σε επαφή και πραγματικά «σε επαφή» με το κοινό / πελάτες-στόχους σας.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Maropost συγκαταλέγεται μεταξύ των αγαπημένων των εμπόρων email όταν πρόκειται να βγάλει αυτά τα email. Πέρα από την απλή παράδοση, η Maropost προσφέρει τα εργαλεία και τις δυνατότητες που απαιτούνται για την επιτυχή αφοσίωση του κοινού που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει τους δυνητικούς πελάτες να γίνουν πραγματικοί πελάτες, καθώς και διατήρηση αυτής της βάσης καταναλωτών για μελλοντικές συναλλαγές. Ωστόσο, η Maropost δεν είχε διεπαφή API. Αυτός ο τύπος διεπαφής θα σας διευκόλυνε εάν θέλετε να κάνετε τη δική σας ανάπτυξη κατά μήκος των ισχυρών δυνατοτήτων του Maropost ή της ενσωμάτωσης του Maropost με τις υπάρχουσες, μη-Maropost CRM ή άλλες πλατφόρμες δεδομένων. Νέες δυνατότητες αναφέρονται στον ιστότοπο καθώς σύντομα θα είναι διαθέσιμες.

7. Καμπάνια Adobe

Η Adobe είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού εκεί έξω. Πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει κάποιο προϊόν Adobe σε κάποιο επίπεδο. Είτε πρόκειται για το Adobe Acrobat ή το Flash, ή μία από τις πολλές άλλες προσφορές λογισμικού, η Adobe έχει παλμό στα προϊόντα που απαιτούνται σε περιβάλλοντα υπολογιστών. Ως εκ τούτου, η προσφορά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης προσφοράς ΜΑ. Το Adobe Campaign συνήθως αγκαλιάζεται από μεσαίου μεγέθους σε μεγαλύτερες οντότητες και η χρήση αυτού του λογισμικού προσφέρει τις ευκαιρίες πρόσβασης σε ορισμένες λειτουργίες σε επίπεδο επιχείρησης για επιτυχημένη προσέγγιση μάρκετινγκ. Η Adobe υπογραμμίζει την ικανότητα του πακέτου MA να έχει αντίκτυπο τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης για μια επιχείρηση και η καμπάνια ενσωματώνεται σε άλλα προϊόντα της Adobe προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά της.

Μια σε βάθος σειρά χαρακτηριστικών ταιριάζει με τα ίδια ή παρόμοια στοιχεία που θα βρείτε με το Mailchimp, καθώς και μερικές πρόσθετες επιλογές. Η Adobe επικεντρώνεται στο μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών (π.χ. email, web, social κ.λπ.) προκειμένου να είναι επιτυχής με την καμπάνια σας. Οι δοκιμές A / B, η τμηματοποίηση, τα αναλυτικά στοιχεία, τα πιθανά προφίλ δυνητικών πελατών και άλλοι είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους η Adobe προσαρμόζει τις δυνατότητές της για να αποφέρει επιτυχία στην καμπάνια μάρκετινγκ. Ο διασταυρούμενος συντονισμός σε όλη τη σουίτα προϊόντων βελτιώνει μόνο την απόδοση της καμπάνιας, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα μάρκετινγκ. Πακέτα όπως το Adobe Analytics, το PhotoShop, το Illustrator και άλλα σημαίνει ότι διαθέτετε κάποιο ισχυρό λογισμικό ψηφιακών και μέσων στη διάθεσή σας (μάρκετινγκ).

Το Adobe Campaign προσφέρει τις δυνατότητες και την πληρότητα για την επιτυχία των προσπαθειών προσέγγισης μάρκετινγκ. Εντός της καμπάνιας, καθώς και στα άλλα πακέτα της Adobe, υπάρχουν πολλά εργαλεία που βοηθούν στις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Κυρίως οι μεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Adobe Campaign, οπότε μερικές φορές οι μικρότερες επιχειρήσεις αναρωτιούνται αν η τιμή που σχετίζεται με όλες τις δυνατότητές της είναι κατάλληλη για αυτούς ή για τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

συμπέρασμα

Όλοι οι έμποροι email που αξιολογήθηκαν εδώ, συμπεριλαμβανομένου του Mailchimp, προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω λογισμικού ως μοντέλα τιμολόγησης ως υπηρεσία (SaaS). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρως ενεργοποιημένο εφέ για τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Εξοικονομείτε επίσης τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ IT και μάρκετινγκ εκατομμυρίων δολαρίων που θα επιβαρυνθείτε διαφορετικά, εάν επιχειρήσετε να δημιουργήσετε ξανά αυτές τις δυνατότητες εσωτερικά. Η εύρεση της σωστής εναλλακτικής είναι εύκολη και απλώς ρίχνει μια ολοκληρωμένη ματιά σε ποιες δυνατότητες, υποστήριξη και υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector