Καλύτερες προσφορές για web hosting από μήνα σε μήνα – 2020

Φοβάστε τη δέσμευση; Καταλαβαίνουμε.


Από τη δέσμευση σε σχέση με την αγορά σπιτιού, δεν θέλουν όλοι να κλειδωθούν σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Το ίδιο ισχύει και για τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Για ορισμένους κατόχους ιστότοπων, είναι πιο λογικό να πάτε μήνας-μήνας. Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την απόδοση, την ασφάλεια, τα εργαλεία και την υποστήριξη πελατών ενός παρόχου φιλοξενίας πριν δεσμευτείτε σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν τις καλύτερες προσφορές τους μόνο όταν εγγραφείτε και πληρώνετε για ένα χρόνο ή περισσότερο εκ των προτέρων. Παρόλο που μπορεί να προσφέρουν μηνιαία πακέτα φιλοξενίας, θα πληρώνετε από την αρχή για την ευκολία και την ελευθερία να είστε σε θέση να πηγαίνετε από μήνα σε μήνα.

Έχοντας αυτό υπόψη, ερευνήσαμε αρκετούς από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας σήμερα για να βρούμε τις πιο προσιτές επιλογές για μια ποικιλία προϋπολογισμών και αναγκών.

Ωστόσο, προτού μπείτε στο κρέας του θέματος, αξίζει να επισημάνετε ότι επειδή οι οικοδεσπότες παρακάτω προσφέρουν την ελευθερία και την ευελιξία της φιλοξενίας από μήνα σε μήνα σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν καμία ποιότητα με κανέναν τρόπο.

Οι πάροχοι φιλοξενίας από μήνα σε μήνα σε αυτήν τη λίστα είναι ευρέως σεβαστοί στον κλάδο και είναι γνωστοί για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και φιλικής εξυπηρέτησης πελατών. Άρα, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας βυθίσουμε.

Αποκάλυψη: Όταν αγοράζετε web hosting μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα, κερδίζουμε κάποια προμήθεια. Αυτό μας βοηθά να διατηρήσουμε αυτόν τον ιστότοπο σε λειτουργία. Δεν υπάρχει καθόλου επιπλέον κόστος για εσάς χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας.

Contents

Καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας από μήνα σε μήνα – Cloudways

Το Cloudways βρίσκεται στην κορυφή όλων των κεντρικών υπολογιστών που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό μόνο και μόνο επειδή η προσφορά προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής και είναι ο πιο ευέλικτος κεντρικός υπολογιστής όσον αφορά τις επιλογές διακομιστή, την επεκτασιμότητα και την απόδοση. Διαβάστε περισσότερα για το Cloudways πιο κάτω στη σελίδα στην ενότητα φιλοξενίας WordPress Best Month to Month.

Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε στο Cloudways για έκπτωση 25% για 3 μήνες με κωδικό κουπονιού SITEHUB

Καλύτερη κοινόχρηστη φιλοξενία από μήνα σε μήνα

Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, θα βρείτε εκεί δεκάδες με δεκάδες επιλογές στη διάθεσή σας. Ωστόσο, εκτός από την απόφαση για μια εταιρεία που θα φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας, θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε ποιος τύπος πακέτου φιλοξενίας λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν πολλά διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας για να διαλέξετε, αλλά η κοινή φιλοξενία είναι μακράν η πιο δημοφιλής επιλογή για όσους ξεκινούν με τον πρώτο ιστότοπό τους.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η κοινή φιλοξενία περιλαμβάνει την κοινή χρήση ενός διακομιστή μεταξύ πολλών ιστότοπων. Τις περισσότερες φορές, δεν θα έχετε ιδέα με ποιους ιστότοπους μοιράζεστε έναν διακομιστή και σε κάθε πελάτη εκχωρείται ένα ορισμένο ποσό πόρων διακομιστή όπως εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο.

Δεδομένου ότι μοιράζεστε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους, η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η πιο προσιτή και οικονομική επιλογή φιλοξενίας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ίδιες ή λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ακολουθεί η λίστα με τέσσερις από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας κοινής χρήσης από μήνα σε μήνα στη βιομηχανία σήμερα.

HostGator

HostGator

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.6

Τιμολόγηση

Η κοινόχρηστη φιλοξενία του HostGator από μήνα σε μήνα κοστίζει 10,95 $ το μήνα, που είναι ακριβώς στη μέση όταν πρόκειται για παρόμοια κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Με το εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, την υποστήριξη και όλα όσα προσφέρει, αυτή η τιμή είναι περισσότερο από λογική και σίγουρα ανταγωνιστική με άλλους οικοδεσπότες Ιστού.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
• Απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο και διευθύνσεις email
• Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ
• Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
• Δωρεάν εργαλεία ιστολογίου
• Νέος τομέας – 15 $ με πρόγραμμα από μήνα σε μήνα

Το HostGator είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους φιλοξενίας και για πολλούς είναι ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ τιμής και απόδοσης. Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα, μπορείτε να επωφεληθείτε από το 99,9% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βάσεις δεδομένων MySQL και εύκολη εγκατάσταση με WordPress με ένα κλικ και άλλων έργων ανοιχτού κώδικα.

Πάνω από όλα αυτά, το HostGator διαθέτει επίσης έναν καλό προσαρμοσμένο δημιουργό ιστότοπων με χιλιάδες πρότυπα μεταφοράς και απόθεσης φιλικών προς κινητά. Με ένα εύκολο στη χρήση cPanel, έχει πολλές δυνατότητες που κάθε αρχάριος σίγουρα θα εκτιμήσει.

Φυσικά, ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο με μακρόχρονο ιστορικό επιτυχίας, το HostGator προσφέρει επίσης εξαιρετική υποστήριξη. Με μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή βάση γνώσεων και 24/7 ζωντανή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας, δεν θα σας αφήσει ποτέ να πετάξετε στον αέρα ή να στεναχωρήσετε για να στεγνώσετε.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού με τόνο ισχύος και μεγάλη ευελιξία, το HostGator αξίζει μια μακρά, σκληρή εμφάνιση.

Πλεονεκτήματα:

• Αρκετές διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας για να διαλέξετε
• Διαισθητικός, εύχρηστος πίνακας ελέγχου
• Πολλές δυνατότητες και δωρεάν
• Μεγάλη υποστήριξη και εγγύηση λειτουργίας

Διαβάστε την κριτική Hostgator για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

GreenGeeks

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.5

Τιμολόγηση

Το GreenGeeks προσφέρει από μήνα σε μήνα κοινή φιλοξενία για 9,99 $ το μήνα. Αν και δεν είναι η φθηνότερη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας εκεί έξω, είναι κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικό, λαμβάνοντας υπόψη την προηγμένη υποδομή SSD. Με όλες τις άλλες δυνατότητες και προνόμια μπόνους που περιλαμβάνονται, το GreenGeeks είναι σίγουρα μια σταθερή αξία.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
• Απεριόριστος χώρος στο δίσκο, εύρος ζώνης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τομείς
• Χώρος αποθήκευσης RAID-10 με σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο
• Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ
• Δωρεάν εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων, SEO και εργαλεία μάρκετινγκ
• Νέος τομέας – Δωρεάν για ένα έτος

Το GreenGeeks προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν bloggers, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και προγραμματιστές.

Οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν τον premium αποθηκευτικό χώρο SSD RAID-10, τις απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, την ενσωματωμένη προσωρινή μνήμη και τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Εν τω μεταξύ, οι κάτοχοι ιστότοπων για πρώτη φορά θα απολαύσουν το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της GreenGeeks, την υπηρεσία μετανάστευσης hands-free και μια σειρά από δωρεάν εργαλεία SEO και μάρκετινγκ.

Σωστά; Η GreenGeeks προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων – χρηστικότητα που εστιάζει στον πελάτη και τεχνολογία αιχμής. Ως πελάτης της GreenGeeks, μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας χρησιμοποιώντας την ενημερωμένη και έξυπνη διαδικτυακή διεπαφή της εταιρείας. Με αυτό, μπορείτε να καταχωρίσετε έναν τομέα, να ζητήσετε μεταφορά ιστότοπου ή τομέα, να αλλάξετε τα στοιχεία χρέωσής σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλία πόρων φιλοξενίας.

Με την υποστήριξη 99,9 τοις εκατό uptime εγγύηση και ανταποκρινόμενη υποστήριξη 24/7, το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας GreenGeeks από μήνα σε μήνα είναι μια άξια επιλογή.

Πλεονεκτήματα:

• «Πράσινο» κέντρο δεδομένων που τροφοδοτείται από αιολική ενέργεια
• Premium διακομιστές και αποθηκευτικός χώρος
• Διαισθητική διεπαφή
• Πολλά προνόμια premium διατίθενται δωρεάν

Διαβάστε την κριτική GreenGeeks για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Hostinger

Hostinger

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.1

Τιμολόγηση

Η τιμολόγηση από μήνα σε μήνα για το Premium Plan, αυτό είναι αυτό που εξετάσαμε, είναι 14,99 $ συν ένα κόστος εγκατάστασης 9,99 $. Αν και το ενιαίο πακέτο κοστίζει λιγότερο από 9,59 $ το μήνα, είναι καλό μόνο για έναν ιστότοπο και έχει περιορισμένο εύρος ζώνης και λιγότερη ισχύ επεξεργασίας. Αν σας ενδιαφέρει το Hostinger, αξίζει σίγουρα να πληρώσετε μερικά δολάρια περισσότερα για απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και απόδοση.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% uptime
• 10-30 GB χώρου στο δίσκο
• Πιστοποιητικά SSL και πρόσβαση SSH
• Εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
• Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
• Νέος τομέας – Δωρεάν για ένα έτος

Η Hostinger χρησιμοποιεί μια υπερσύγχρονη υποδομή SSD για να προσφέρει σταθερή απόδοση, ασφάλεια και χρόνο λειτουργίας για όλους τους κοινόχρηστους πελάτες της φιλοξενίας.

Τούτου λεχθέντος, σε αντίθεση με τους άλλους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας σε αυτόν τον κατάλογο, πληρώνει για αναβάθμιση με το Hostinger. Επιλέγοντας ένα ελαφρώς πιο ακριβό πακέτο φιλοξενίας, οι χρήστες του Hostinger μπορούν να απολαύσουν ένα εντελώς νέο επίπεδο περιεκτικότητας με πραγματικά απεριόριστες βάσεις δεδομένων, ιστότοπους, υποτομείς, δεσμευμένους τομείς, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και χρήστες FTP.

Αν ψάχνετε για το φθηνότερο πρόγραμμα Hostinger από μήνα σε μήνα, το οποίο είναι το Ενιαίο Πρόγραμμα, δεν θα λάβετε αυτά τα προνόμια και το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος. Με αυτό, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε έναν μόνο ιστότοπο, να συνδέσετε έναν λογαριασμό email και να έχετε περιορισμένη απόδοση και χώρο στο δίσκο.

Συνολικά, μας αρέσει το γεγονός ότι το Hostinger είναι σε θέση να απευθύνεται σε κατόχους ιστότοπων με γνώμονα τον προϋπολογισμό, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο απόδοσης και λειτουργικότητας. Με μια αναβαθμισμένη υποδομή SSD, σταθερό χρόνο λειτουργίας και ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή πολλούς ιστότοπους και να τους διατηρήσετε γρήγορους και ομαλούς χωρίς να δεσμευτείτε σε μακροχρόνια σχέση.

Πλεονεκτήματα:

• Αναβαθμισμένο υλικό SSD
• Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης
• Διαισθητικό προσαρμοσμένο ταμπλό
• Εξαιρετική ευελιξία σχεδίου

Διαβάστε την κριτική Hostinger για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Διακομιστής

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.8

Τιμολόγηση

Κοινή φιλοξενία από μήνα σε μήνα της InterServer κοστίζει 5 $ το μήνα, που είναι μια από τις φθηνότερες τιμές από μήνα σε μήνα. Το καλύτερο από όλα, χάρη στην εγγύηση κλειδώματος τιμών της εταιρείας, η μηνιαία τιμή δεν θα αυξηθεί ένα μήνα ή έτος μετά την εγγραφή.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% uptime
• Εγγύηση κλειδώματος τιμών
• Χωρίς ετήσια συμβόλαια
• Απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, αποθηκευτικός χώρος και email
• Νέος τομέας – 11 $ με πρόγραμμα από μήνα σε μήνα

Είναι δύσκολο να κερδίσετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας με απεριόριστες μεταφορές δεδομένων, χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, email και ιστότοπους, αλλά αυτό ακριβώς προσφέρει το InterServer. Παρόλο που ενδέχεται να μην έχει την αναγνώριση επωνυμίας του HostGator και ορισμένων άλλων παρόχων φιλοξενίας σε αυτήν τη λίστα, ξεπερνά πολλές από αυτές.

Στην πραγματικότητα, εκτός από ό, τι φαίνεται απεριόριστο, το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα της InterServer διαθέτει επίσης πολλά πρόσθετα προνόμια όπως αποθήκευση RAID-10, διακομιστές προσωρινής αποθήκευσης SSD, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και CDN Cloudflare. Με αυτόματα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν μετεγκατάσταση, προσφέρει πολλά με μέτρια μηνιαία χρέωση.

Η διεπαφή του InterServer είναι ολοκληρωμένη αλλά καθαρή και εύκολη στην πλοήγηση. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο γυαλισμένο και εύκολο στα μάτια όσο και μερικοί άλλοι οικοδεσπότες Ιστού που χρησιμοποιήσαμε. Παρ ‘όλα αυτά, εκτός από το χρόνο λειτουργίας, η υπηρεσία και η υποστήριξη είναι αυτό που έχει σημασία όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας. Το InterServer λάμπει από αυτήν την άποψη, διευκολύνοντας τη διαχείριση της φιλοξενίας σας και τη λήψη βοήθειας όταν χρειάζεται.

Στην πραγματικότητα, οι ιδρυτές του InterServer είναι τόσο πρακτικοί όσο γίνεται. Μεταξύ της διαχείρισης του κέντρου δεδομένων και της απάντησης σε εισιτήρια υποστήριξης, είναι σαφές ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση πελατών. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ή ερώτηση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκτεταμένα φόρουμ γνώσης και φόρουμ κοινότητας ή να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια 24/7 μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα:

• Ευέλικτα προγράμματα τιμολόγησης
• Ποικιλία επιλογών φιλοξενίας πλήρους υπηρεσίας
• Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας πλούσια σε χαρακτηριστικά
• Ιδιωτικό κέντρο δεδομένων
• Ισχυρή υποστήριξη πελατών

Καλύτερη φιλοξενία WordPress από μήνα σε μήνα

Το WordPress είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο. Δυστυχώς, είναι επίσης μία από τις πιο δύσκολες πλατφόρμες που φιλοξενούνται τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και ταχύτητας. Δεδομένου ότι το WordPress διαθέτει σχεδόν το 1/3 όλων των ιστότοπων στο διαδίκτυο, μερικές φορές μπορεί να είναι ευάλωτοι στόχοι για χάκερ.

Ενώ ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν εγκατάσταση WordPress με κλικ με τα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, άλλοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα συνδυάζοντας προσιτές τιμές από μήνα σε μήνα με αναβαθμισμένο υλικό και ασφάλεια Οι ιστότοποι WordPress πρέπει να ευδοκιμήσουν στο διαδίκτυο.

Cloudways

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.6

Τιμολόγηση

Το Cloudways προσφέρει μια ποικιλία πακέτων φιλοξενίας cloud pay-as-you-go. Το φθηνότερο πακέτο του χρησιμοποιεί διακομιστές DigitalOcean και ξεκινά με μόλις 10 $ το μήνα, που είναι πραγματικά φθηνό για φιλοξενία WordPress. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πακέτο Vultr στα 11 $ το μήνα, το πακέτο Linode στα 12 $ το μήνα, το πακέτο Google Cloud στα 33,30 $ το μήνα ή ένα πακέτο Amazon Web Services στα 36,51 $ το μήνα. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγετε, το Cloudways είναι πραγματικά από μήνα σε μήνα όπως μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε πάροχος φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά:

• Εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές
• Σταδιοποίηση WordPress με ένα κλικ
• WordPress caching plugin
• Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
• 24/7 υποστήριξη

Το Cloudways προσφέρει πολλά για τα χρήματα, καθιστώντας το έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress από προοπτική αξίας εκεί έξω σήμερα. Με ευέλικτη φιλοξενία cloud, εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, γρήγορους χρόνους εγκατάστασης και σταθερή υποστήριξη πελατών, είναι ένας οικοδεσπότης ιστού στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να διατηρήσετε και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε λειτουργία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά κοινόχρηστα, αποκλειστικά και φιλοξενούμενα προγράμματα φιλοξενίας, το Cloudways αξιοποιεί τους πόρους πολλών ομάδων διακομιστών για πρόσθετη ασφάλεια και ισορροπημένη φόρτωση σελίδων. Στις δοκιμές μας στο WordPress, μπόρεσε να δημιουργήσει έναν διακομιστή μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε, να επιλέξετε ένα θέμα, να τροποποιήσετε την εμφάνιση ορισμένων σελίδων, να προσθέσετε μερικές εικόνες και θα πρέπει να πάτε.

Το καλύτερο από όλα, εκτός από την εμφάνιση του ιστότοπού σας, σχεδόν όλα διαχειρίζονται πλήρως. Όχι μόνο το Cloudways ενημερώνει αυτόματα το WordPress CMS, αλλά εκτελεί αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και χρησιμοποιεί παρακολούθηση ιστοτόπου σε πραγματικό χρόνο για ασφάλεια hands-off και ηρεμία.

Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλούς κεντρικούς υπολογιστές ιστού, το Cloudways παρέχει κλωνοποίηση με ένα κλικ, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε διπλότυπα διακομιστών και εφαρμογών. Τούτου λεχθέντος, μας αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι περιλαμβάνει περιοχές στάσης, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα στοιχεία του WordPress χωρίς να τα προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Πράγματι, αρκετά τακτοποιημένο.

Το Cloudways είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο. Εκτός από το WordPress, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Joomla, Drupal, Magento, Prestashop, PHP Stack και πολλές άλλες επιλογές CMS. Αυτή η ευελιξία εμφανίζεται όταν πρόκειται για την επιλογή διακομιστών. Εκτός από την επιλογή των τοποθεσιών του διακομιστή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στην υποδομή του διακομιστή Digital Ocean, Vultr, Amazon Web Services, το Google Cloud Platform και πολλές άλλες λύσεις υποδομής ως υπηρεσία.

Το Cloudways προσφέρει επίσης εξαιρετική υποστήριξη, αν και η τηλεφωνική του υποστήριξη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια εργασία. Εάν θέλετε να μιλήσετε πραγματικά με κάποιον μέσω τηλεφώνου, πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε μια φόρμα και να περιμένετε μια κλήση, κάτι που μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό.

Τούτου λεχθέντος, αυτό είναι εύκολο να παραβλεφθεί, δεδομένης της σταθερής απόδοσης της Cloudways και των προγραμμάτων χρέωσης εξοικονόμησης χρημάτων. Στην πραγματικότητα, χάρη σε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Cloudways και να μην ξοδέψετε μια δεκάρα.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους, την οποία πιθανότατα θα χρεωθείτε, χρεώνεστε μόνο για το χρόνο και τους πόρους που έχετε χρησιμοποιήσει. Σωστά; αν ακυρώσετε μια εβδομάδα σε ένα μήνα, θα χρεωθείτε μόνο για φιλοξενία αξίας μιας εβδομάδας. Μιλήστε για ευελιξία!

Πλεονεκτήματα:

• Πολύ προσιτό
• Ευέλικτες δομές διακομιστών και πληρωμών
• Γρήγοροι και ασφαλείς διακομιστές
• Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του WordPress

Διαβάστε την κριτική Cloudways για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Φιλοξενία Α2

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.8

Τιμολόγηση

Το A2 Hosting προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης για τα πακέτα φιλοξενίας WordPress. Το Lite Plan κοστίζει 9,99 $ το μήνα, το Swift Plan κοστίζει 12,99 $ το μήνα και το Turbo Plan είναι διαθέσιμο για 24,99 $ το μήνα. Παρόλο που αυτά τα σχέδια δεν είναι απαραίτητα τα φθηνότερα στον χώρο φιλοξενίας, σίγουρα προσφέρουν πολλά χρήματα για τα χρήματα.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% uptime
• Turbo SSD διακομιστής με βελτιστοποιημένη προσωρινή αποθήκευση και απεριόριστο χώρο στο δίσκο
• Βελτιστοποιημένα πρόσθετα WP
• Πιστοποιητικά ολοκλήρωσης PayPal και SSL
• Δωρεάν υποστήριξη KernelCare, HackScan και 24/7

Γνωστό για τις δυνατότητές βελτιστοποίησης απόδοσης, το A2 Hosting είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους χρειάζονται επιπλέον ισχύ για ιστότοπους WordPress, Drupal και ιστότοπους που υποστηρίζονται από άλλες πλατφόρμες CMS.

Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού του A2 συνοδεύονται από το cPanel, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης Softaculous για εύκολη εγκατάσταση του WordPress και οποιωνδήποτε άλλων εφαρμογών ιστού με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα διαχειριζόμενο σχέδιο και να επιτρέψετε στους ειδικούς του A2 να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν το WordPress με προστασία HTTPS και PHP7.

Εκτός από την πλήρη υποδομή SSD, η A2 Hosting χρησιμοποιεί ιδιόκτητο λογισμικό Site Accelerator και Turbo Servers για να επιτρέπει στις σελίδες WordPress να φορτώνουν έως και 20 φορές γρηγορότερα.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το A2 χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την προληπτική προστασία των ιστότοπων του WordPress από κακόβουλες επιθέσεις. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης τείχος προστασίας, σάρωση ιών και ισχυρή προστασία από επιθέσεις.

Με υποστήριξη 24/7 και πολλές άλλες λειτουργίες βελτιστοποιημένες για χρήστες WordPress, είναι δύσκολο να πάει στραβά με το A2 Hosting. Εάν ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο με WordPress ή οποιοδήποτε άλλο CMS και θέλετε ταχύτητα και ασφάλεια, η A2 Hosting έχει κερδίσει την πρότασή μας.

Πλεονεκτήματα:

• Εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές SSD
• Βελτιωμένη ασφάλεια με παρακολούθηση 24/7
• Ποικιλία εφαρμογών για μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλα
• Βάσεις δεδομένων, τομείς και πολλά προνόμια προγραμματιστή

Διαβάστε την κριτική φιλοξενίας Α2 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Σε κίνηση

Βαθμολογία προσιτότητας: 4.3

Τιμολόγηση

Το Pro Plan του InMotion είναι διαθέσιμο από μήνα σε μήνα με 18,99 $ το μήνα. Ενώ αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για τους περισσότερους ιστότοπους WordPress και διαθέτει όλα όσα συζητήθηκαν παραπάνω, άλλα πακέτα WordPress είναι επίσης διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρακτηριστικά:

• Προεγκατεστημένες επιλογές WordPress
• Απεριόριστο εύρος ζώνης
• Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
• Δωρεάν μεταφορά και απόθεση του προγράμματος επεξεργασίας σελίδων WordPress
• Διατίθενται αυτόματες ενημερώσεις
• Νέο όνομα τομέα – Δωρεάν για ένα έτος

Το InMotion έχει μακρά ιστορία παροχής γρήγορων, προσιτών και αξιόπιστων κοινόχρηστων επιλογών φιλοξενίας, αλλά η εταιρεία έχει επίσης μεταπηδήσει στο συγκρότημα WordPress και τώρα προσφέρει ένα σταθερό σχέδιο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στις ανάγκες των κατόχων ιστότοπων του WordPress.

Με σχεδόν το 1/3 των σημερινών ιστότοπων να υποστηρίζονται από το WordPress, σίγουρα δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. Παρόλο που η φιλοξενία WordPress από μήνα σε μήνα είναι λίγο πιο ακριβή από τα πιο κοινά προγράμματα φιλοξενίας που είναι φιλικά προς τον προϋπολογισμό, είναι φορτωμένο με μερικές ωραίες λειτουργίες που σίγουρα βοηθούν στην αιτιολόγηση της διαφοράς στο κόστος. Για περισσότερες επιλογές σχετικά με τη φιλοξενία WP, μεταβείτε στον οικονομικό οδηγό WordPress Hosting.

Πρώτα απ ‘όλα, το InMotion διαθέτει μια εντελώς σύγχρονη υποδομή SSD, οπότε οι ταχύτητές του είναι πραγματικά καλές. Εάν δημιουργείτε τον πρώτο σας ιστότοπο ή απλά έναν νέο, θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος, κάτι που είναι ένα ωραίο πλεονέκτημα. Περιλαμβάνονται απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Όσον αφορά το WordPress, συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας WordPress μεταφοράς και απόθεσης και χάρη στο έξυπνο σενάριο εγκατάστασης cPanel και με ένα κλικ Softaculous, η εγκατάσταση του WordPress με το InMotion είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα..

Εάν κολλήσετε, κάτι που δεν πρέπει, όλοι οι λογαριασμοί InMotion επωφελούνται από εξαιρετική υποστήριξη. Εκτός από το Q που βασίζεται στην κοινότητα του InMotion&Ένα φόρουμ και άφθονα διαδικτυακά σεμινάρια, ο πάροχος φιλοξενίας προσφέρει επίσης 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας.

Όταν τα προσθέτετε όλα, το InMotion είναι ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες WordPress. Αν και δεν είναι το φθηνότερο, τα πακέτα WordPress από μήνα σε μήνα είναι πλούσια σε δυνατότητες και προσφέρουν σταθερή, αξιόπιστη απόδοση.

Πλεονεκτήματα:

• 99,95% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας
• Τεχνολογία αιχμής και υποδομή
• Εφαρμογές ανοιχτού κώδικα
• Υπέροχα χαρακτηριστικά και δωρεάν
• Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Διαβάστε την Αναθεώρηση InMotion για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Μηχανή WP

Βαθμολογία προσιτότητας: 3.8

Τιμολόγηση

Το WP Engine προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης, όλα φαίνονται αρκετά ακριβά σε σύγκριση με τα σχέδια άλλων παρόχων φιλοξενίας. Ωστόσο, δεδομένης της εκπληκτικής απόδοσης που παρέχουν, στην πραγματικότητα έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Τούτου λεχθέντος, έχουν δημιουργηθεί για επιχειρήσεις και πρακτορεία, όχι για αρχάριους ιστότοπους που δημιουργούν ένα προσωπικό ιστολόγιο.

Το πρόγραμμα εκκίνησης κοστίζει 35 $ το μήνα και είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους ιστότοπους WordPress. Με 115 $ το μήνα, το Σχέδιο Ανάπτυξης κοστίζει πολύ περισσότερο και το Σχέδιο Κλίμακας είναι υψηλότερο αλλά στα 290 $ το μήνα. Και τα τρία σχέδια χρησιμοποιούν εκπληκτικούς διακομιστές και εσωτερική τεχνολογία της WP Engine. Η κύρια διαφορά είναι απλώς ο αριθμός των επισκεπτών που μπορεί να λάβει ο ιστότοπός σας.

Χαρακτηριστικά:

• 99,9% uptime
• 10-30 GB χώρου στο δίσκο
• Genesis Framework και δωρεάν θέματα StudioPress
• Σύστημα προσωρινής αποθήκευσης Bult-in
• CDN-έτοιμο

Οι τιμές της WP Engine είναι λίγο υψηλότερες από τις περισσότερες και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλους. Ωστόσο, εάν είστε σχεδιαστής, προγραμματιστής ή αναπτυσσόμενη επιχείρηση που αναζητά σταθερότητα, απόδοση και υπερφορτισμένες λειτουργίες WP, θα λατρέψετε το WP Engine.

Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής ειδικά για το WordPress διευκολύνει τη ρύθμιση του WordPress, την εγκατάσταση ενός θέματος και την ανάπτυξη ενός ιστότοπου ως 1-2-3. Με την πρόσφατη εξαγορά του StudioPress από την WP Engine, οι χρήστες της έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στο ισχυρό πλαίσιο Genesis, δίνοντάς τους ατελείωτες επιλογές σχεδίασης.

Εν τω μεταξύ, οι πιο έμπειροι χρήστες του WordPress θα εκτιμήσουν την ενσωμάτωση Git του WP Engine, τις περιοχές στάσης με ένα κλικ, τη συμβατότητα CDN, την επιλογή τοποθεσιών διακομιστή και πολλές άλλες όμορφες. Με πρόσθετα για ασφάλεια, γεωγραφική στόχευση και άλλα, είναι φορτωμένο με λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας που δικαιολογούν την υψηλότερη μηνιαία τιμή.

Το καλύτερο από όλα, το WP Engine διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης, επιτρέποντας στους ιστότοπους που διαθέτει να ξεπεράσουν σχεδόν όλους τους άλλους ιστότοπους του WordPress. Το κατάλαβες σωστά. Το WP Engine λειτουργεί σκληρά πίσω από τα παρασκήνια, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο σχεδιασμό, το περιεχόμενο και να αναπτύξετε την κατώτατη γραμμή σας.

Πλεονεκτήματα:

• Σχεδιασμένο ειδικά για ιστότοπους WordPress
• Εξαιρετική απόδοση και ασφάλεια
• Εξαιρετικά εργαλεία προγραμματιστών
• Ιδανικό για κλιμάκωση

Διαβάστε την κριτική WPengine για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Λήψη της απόφασης

Είναι δύσκολο να κερδίσεις 2,95 $ το μήνα από την Bluehost, αλλά όχι αν πρέπει να πληρώσεις για τρία χρόνια εκ των προτέρων. Δυστυχώς, έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας.

Όπως μπορείτε να δείτε, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί οικοδεσπότες Ιστού με προγράμματα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα. Θέλουν απλώς να κλειδώσουν στην επιχείρησή σας για όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο το δυνατόν περισσότερο, επομένως αυτά τα σχέδια σπάνια διαφημίζονται. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός βοήθησε.

Τώρα, εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Νέοι ιστότοποι εμφανίζονται καθημερινά στο διαδίκτυο και αυτά τα ευέλικτα προγράμματα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα μπορούν να σας επιτρέψουν να κάνετε το ίδιο – μόνο με τους όρους σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector