48 Nga shtojcat më të mira të WordPress për faqet e internetit të biznesit – 2020

[Përditësuar: 18 shkurt 2019] – Shtuar plugin SEO RankMath WordPress SEO


Suksesi në çdo profesion përfshin të kesh mjetet e duhura për të përmbushur qëllimet dhe objektivat e tua. Nëse po mendoni të ndërtoni një faqe në internet për biznesin tuaj ose të filloni një blog, atëherë WordPress ka më shumë se sa ka gjasa të jetë mjeti i duhur për ju që të keni sukses në internet. WordPress mund të realizojë atë që e keni projektuar të bëjë, dhe mund të përmirësohet përmes përdorimit të mjeteve të ndryshme brenda platformës, si dhe.

Nëse aktualisht keni një uebfaqe biznesi në platformën WordPress.org CMS, atëherë do të jeni të vetëdijshëm për fuqinë e shtojcave.

Shumë nga mjetet që ju mund të kërkoni për të përmirësuar funksionin e përgjithshëm të faqes tuaj mund të gjenden në listën e mëposhtme 48 Shtojcat më të mira të WordPress për Uebfaqet e Biznesit. Nëse jeni gati për të marrë faqen tuaj në nivelin tjetër, atëherë le të zhyten drejt.

MonsterInsights

Njohja sesi klientët dhe klientët e mundshëm po e gjejnë faqen tuaj në internet është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’ju ndihmuar të synoni klientët që tashmë janë të kualifikuar për një shkallë shumë më të lartë të konvertimit. Kjo mund të realizohet duke përdorur një shtojcë të quajtur MonsterInsights. MonsterInsights siguron:

• Një lidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të parë raportet e Google Analytics nga pulti juaj WP.
• Vendosja e tij është e thjeshtë dhe e shpejtë.
• Do të merrni të dhëna në kohë reale për të punuar me të.
• Siguron përcjellje universale nëpër pajisje dhe platforma të ndryshme për të dhëna të përmirësuara demografike.
• Ju gjithashtu merrni ecommerce, ndjekjen e reklamave, dimensionet e personalizuara, ndjekjen e ngjarjeve dhe shumë më tepër.

Të dhënat që kapni duke përdorur këtë shtojcë mund të ndihmojnë në përmirësimin e linjës tuaj të poshtme duke përdorur marketing të synuar sesa marketing masiv. Mos prisni vetëm që klientët të vijnë tek ju, dilni dhe gjeni ato duke përdorur të dhënat e mbledhura nga MonsterInsights.

W3 Total Cache

Nëse doni që biznesi juaj të vihet re midis mijëra që janë të ngjashëm me tuajin, do t’ju duhet të mbani SEO tuaj dhe përvojën e përdoruesit duke u renditur lartë. W3 Total Cache është një shtojcë që mund t’ju ndihmojë në atë qëllim. Me këtë shtojcë mund të:

• Përmirësimi i renditjes së SEO, veçanërisht me faqet miqësore për celular.
• Rritja e performancës së përgjithshme të sitit.
• Optimizoni normat e konvertimit.
• Bëni që faqet tuaja të jepen më shpejt, në mënyrë që të mos humbni interesin e klientit.
• Përmirësoni performancën e serverit në internet dhe shumë më tepër.

Përmes përdorimit të kësaj shtojce, ju mund të rrisni shumë shanset për tu vërejtur në mesin e asaj liste të gjatë të konkurrentëve dhe për të marrë më shumë konvertime për përpjekjet tuaja. Zbuloni se çfarë mund të bëjë plugin W3 Total Cache për të rritur linjën tuaj fundore.

xhoko

Komunikimi është një nga faktorët kryesorë të përfshirë në çdo sipërmarrje të suksesshme. Komunikimi bashkëpunues midis anëtarëve të ndryshëm të ekipit tuaj që përdorin plugin Slack mund të përmirësojë ndjeshëm se sa mirë performon kompania juaj kur llogarit më shumë. Me Slack ju merrni:

• Integrimi i personalizueshëm me WordPress.
• Njoftime të optimizuara që mund të konfigurohen për tu përshtatur me nevojat dhe preferencat tuaja specifike.
• Zhvillimi i vazhdueshëm për integrimin e ardhshëm në shtojcat e ndryshme të tjera.

Duke rritur komunikimin e anëtarëve të ekipit tuaj, ju mund të paraqisni një përvojë më profesionale dhe të qetë për klientët tuaj. Mësoni si të integroni Slack në faqen e internetit të biznesit tuaj sot.

Vërtetë SSL e thjeshtë

Vendosja e themeleve të besimit dhe ndihmimi i klientëve tuaj dhe klientëve të mundshëm për t’u ndjerë të sigurt dhe të sigurt ndërsa përdorni faqen tuaj, duhet të jetë një përparësi e lartë për çdo biznes. SSL me të vërtetë e thjeshtë mund t’ju ndihmojë të arrini atë qëllim. Ja çfarë merrni:

• Trajton çdo problem që WordPress mund të ketë me SSL.
• rregullon automatikisht çdo përmbajtje të pasigurt në faqen tuaj.
• Rivarrisni kërkesat në hyrje për formatin më të sigurt https.
• Ndryshon url-në e faqes tuaj dhe url-në shtëpi në formatin më të sigurt https.

Këto janë vetëm disa nga mënyrat që kjo shtojcë mund të ju ndihmojë atyre që vizitojnë faqen tuaj të internetit një përvojë më të sigurt, e cila nga ana tjetër ndërton besimin dhe besimin e tyre në markën tuaj. Siguroni që siguria e shtuar në faqen tuaj duke përdorur shtojcën Really Simple SSL.

BackupBuddy

Në një botë të përsosur, të dhënat nuk do të humbasin kurrë dhe nuk do të duhet kurrë të shqetësoheni për humbjen e gjithë punës që vendosni në hartimin e uebfaqes tuaj të WordPress. Sidoqoftë, në botën e vërtetë, pronarët e biznesit të zgjuar të uebfaqeve bëjnë përdorimin e shtojcave si BackupBuddy për të qenë të sigurt se e gjithë puna e tyre e vështirë nuk ishte e kotë. Me këtë shtojcë mund të:

• Profilet rezervë për tema, skedarë media dhe shtojca.
• Rregulloni profilet tuaja rezervë.
• Rezervoni direktoritë specifike brenda ose jashtë WordPress.
• Si dhe përjashtoni profile të caktuara individualisht ose globalisht
• Dhe ky është vetëm fillimi.

Përsëritja e punës që është bërë tashmë sepse humbi nuk është vetëm zhgënjyese, por ju kushton kohë dhe para. Nëse doni të jeni të sigurt se puna juaj në WordPress është e sigurt, përdorni përdoruesin e shtojcës BackupBuddy.

WPLegalPages

Nëse jeni duke bërë biznes, është e garantuar që do të ketë kërkesa ligjore dhe angazhime që duhet të përmbushen. Ju mund të thjeshtoni procesin e përmbushjes së këtyre kërkesave duke përdorur shtesat WPLegalPages. Ja se çfarë mund të bëjë kjo shtojcë për ju:

• Ju merrni integrim dhe instalim të lehtë në faqen tuaj WordPress.
• Lejoni krijimin e opsioneve të detyruara të faqeve dhe postimeve.
• Redaktimi i faqeve është i lehtë dhe i përshtatshëm.
• Ka mjaft shabllone ligjore të paracaktuara për t’i përdorur.

Lundrimi nëpër aspektet juridike të kontratave të biznesit tuaj mund të marrë kohë, por ju mund të ndihmoni të shpejtoni atë proces duke përdorur këtë shtojcë. Gjeni se si WPLegalPages mund të ndihmojë në kursimin e kohës dhe parave të biznesit tuaj.

Formularët WP

Kur bëhet fjalë për format e kontaktit miqësor fillestar për të përmirësuar faqen e internetit të biznesit tuaj, pak munda formularët WP. Kjo shtojcë ka 4 cilësi që e veçojnë, përfshirë:

• Forma të thjeshta dhe të shpejta mund të ndërtohen brenda disa minutave në vend të disa orëve dhe nuk është e nevojshme të jesh një pyetje programuese për ta bërë atë.
• Modelet e formave të personalizueshme, të paracaktuara me fluks pune më të zgjuar ndihmojnë për të shtuar thjeshtësinë e përdorimit të tyre.
• Të gjitha fushat dhe tiparet që ju nevojiten për të krijuar një formë tërheqëse janë në dispozicion në majë të gishtave.
• Redaktimi dhe përshtatja e formave për plotësimin e nevojave tuaja në ndryshim gjithashtu është mbështetur.

Me këto karakteristika, është e lehtë të shihet se sa e thjeshtë mund të jetë integrimi i një forme kontakti me formatet WP.

Ju mund t’i përdorni ato për të ndihmuar në shtimin e listës suaj të postës elektronike, për të ndihmuar në kualifikimin dhe klasifikimin e llojeve të ndryshme të klientëve, për të siguruar shërbim të përmirësuar të klientit, dhe shumë më tepër. Mësoni më shumë rreth asaj se si Format WP mund të ndihmojnë në përmirësimin e uebfaqes së biznesit tuaj.

Kontakt i vazhdueshëm

Kapja e informacionit të vizitorëve para se të humbni mundësinë për të ofruar mallrat dhe shërbimet tuaja mund të jetë thelbësore për suksesin e biznesit tuaj. Kontakti i vazhdueshëm është një shtojcë që mund të ndihmojë në parandalimin e humbjes së këtyre burimeve të vlefshme. Sshtë një nga mjetet më të njohura dhe më të mira të marketingut me email përmes sot. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të tij:

• Rregulloni llojin e informacionit që dëshironi të mbledhni me fushat e të dhënave të personalizuara.
• Formularë që përputhen me temat dhe stilet tuaja ekzistuese të WordPress.
• Krijimi i formave të qarta dhe të thjeshta, të cilat tashmë janë optimizuar nga celulari, për tu përdorur me lehtësi nga çdo pajisje.

Kjo listë e veçorive është vetëm një shembull i zgjidhjeve të shpejta dhe të lehta në dispozicion për t’u siguruar që nuk humbni informacionin e kontaktit të klientëve dhe klientëve të mundshëm. Merrni një moment për të mësuar më shumë rreth integrimit të Kontaktit të Përhershëm në faqen e internetit të biznesit tuaj.

Formulari i kontaktit 7

Nëse faqja juaj në internet përdor një numër më të madh të formave të kontaktit, organizimi, administrimi dhe mbajtja e informacionit të mbledhur prej tyre mund të bëhet diçka e një sfide. Ndihma për të marrë një trajtim më të mirë në forma të shumta kontakti është aty ku plugin Forma e Kontaktit 7 mund të vijë në dispozicion. Karakteristikat e kësaj shtojce përfshijnë:

• Shënimi i thjeshtë mund të përdoret për të rregulluar format ose përmbajtjen e postës me një fleksibilitet të madh.
• Mbështet dorëzimin me Ajax dhe CAPTCHA.
• Mbështet gjithashtu filtrimin e spameve të Akismet dhe shumë më tepër.

Linja juaj fundore mund të vuajë nëse shpenzoni shumë kohë për të zgjidhur nëpër forma të shumta kontakti, veçanërisht nëse ka shumë prirje. Pritini humbjet tuaja duke përdorur shtojcën e Formularit të Kontaktit 7.

Ndërtuesi i Google Maps

Nëse biznesi juaj ka një vendndodhje fizike në të cilën klientët tuaj duhet të lundrojnë, ju dëshironi t’i bëni gjërat aq lehtë sa të keni mundësi, në mënyrë që të jeni të sigurt që ata ecin nëpër derën tuaj pasi të vizitojnë faqen tuaj të internetit. Ju mund të rritni shanset që vendndodhja juaj fizike të gjendet duke përfshirë shtojcën e Google Maps Builder në faqen tuaj WordPress. Benefitsfarë përfitimesh mund të përfitoni duke përdorur këtë shtojcë?

• Përvojë më e mirë e përdoruesit.
• Informacion të saktë dhe të besueshëm për gjetjen e biznesit tuaj.
• Shumë opsione të personalizimit.
• Lehtësinë e përdorimit.
• Dhe mbështetje të nivelit të lartë të klientit.

Gama e gjerë e opsioneve dhe veçorive të Google Maps Builder e bën atë një nga mënyrat më të mira për të siguruar që klientët tuaj të mundshëm të gjejnë vendndodhjen tuaj fizike ku mund të shndërroni interesin e tyre për mallrat dhe shërbimet tuaja në shitje. Kontrolloni se si Google Maps Builder mund të ndihmojë në lehtësimin e rritjes së linjës tuaj fundore.

Akismet

Biznesi juaj nuk ka kohë që ju ose biznesi juaj të duhet të zgjidhet përmes spam kur keni klientë të vërtetë dhe klientë të mundshëm për të shërbyer. Një shtojcë anti-spam si Akismet mund të bëjë një ndryshim të madh kur bëhet fjalë për të kursyer kohë dhe para për përpunimin e komenteve të përdoruesve në faqen tuaj të internetit. Ja çfarë ofron Akismet:

• Filtrat automatikisht nga komentet që duket se janë spam.
• Mban një histori statusi të komenteve të filtruara, në mënyrë që të shpejt të skanoni dhe nxjerrni ato që mund të mos ishin spam.
• Urlët janë të ekspozuar për të zbuluar ato që mund të jenë lidhje të fshehura ose mashtruese.
• Moderatorët mund të shikojnë statistikat në lidhje me komentet e aprovuara nga secili përdorues.
• Hidhni veçori për heqjen e spamit të hapur dhe ju lejon të kurseni hapësirë ​​në disk dhe duke dhënë kohë në faqen tuaj.

Përdorimi i filtrimit kundër spamit mund t’ju ​​kursejë ju dhe punonjësit tuaj kohë dhe para duke ju lejuar t’ju shërbeni më shpejt klientëve të ligjshëm dhe klientëve të mundshëm. Përdorni Akismet për të drejtuar filtrimin e spamit në faqen tuaj të internetit.

BirchPress

Mbajtja e shënimeve të takimeve dhe caktimit të takimeve në internet është një mënyrë tjetër për të ndihmuar në drejtimin e operacioneve të biznesit tuaj. Përdorimi i shtojcave si BirchPress mund të ju ndihmojë të ju jap një nxitje kur bëhet fjalë për caktimin në internet duke siguruar:

• Mundësitë e prenotimit të klientit.
• Mbështetje për shumë staf dhe shërbime.
• Aftësia për të caktuar punonjës të ndryshëm në shërbime të ndryshme.
• Opsionet e konfigurimit të datës dhe kohës.
• Format e prenotimit të ngulitura lehtësisht.
• Dhe ton karakteristika të tjera për të ndihmuar në lehtësimin e planifikimit në internet.

Një platformë e planifikuar e planifikuar mund të ndihmojë në sigurimin e një organizimi më të mirë midis klientëve dhe anëtarëve të ndryshëm të ekipit tuaj, në mënyrë që të jeni të sigurt që nuk do të humbasni ndonjë mundësi të vlefshme për t’ju shërbyer klientëve dhe klientëve të mundshëm. Bëni përdorimin e BirchPress për të ndihmuar të bëni një ndryshim të madh në planifikimin në internet.

Klikoni me të vërtetë të thjeshtë për të thirrur bar

Sigurimi i klientëve tuaj me një mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë për të kontaktuar me ju mund të jetë ndryshimi kur bëhet fjalë për shndërrimin e interesit në shitje. Një shtojcë që mund të ndihmojë në përmirësimin e shanseve tuaja të klientëve të mundshëm që vendosin ato thirrje është Klikoni me të vërtetë e thjeshtë për të thirrur bar. Ju mund të korrni disa përfitime të mëdha si:

• Shtoni një klik të lehtë për të personalizuar për të thirrur shiritin në faqen tuaj dhe ai do të shfaqet në fund të dritares së shfletuesit në telefonat inteligjentë.
• Integrohet lehtësisht me Google Universal Analytics për shtimin e ngjarjeve.
• Gjenerimi i plumbit, restorantet, dyqanet me pakicë dhe bizneset e tjera të vogla që mbështeten në kontaktin telefonik do të përfitojnë shumë nga kjo shtojcë.

Marrja e një përqindje më të lartë të përdoruesve celular për të shtypur atë buton të thirrjes dhe për të kontaktuar biznesin tuaj mund të lehtësohet duke e bërë gati të lehtë për klientët e mundshëm të bëjnë një telefonatë. Mos harro thirrjet që duhet të jesh shitur duke shtuar në shiritin me të vërtetë të thjeshtë për të thirrur.

RankMath – SEO e WordPress

Zhvendosja e faqes suaj të internetit drejt majës së asaj faqe të parë të kërkimit në Google ose faqet e tjera të kërkimit i jep biznesit tuaj një nxitje të madhe. Për të realizuar një veprim të tillë kur ka një numër kaq të gjerë konkurrues për të garuar, kërkon ndihmën e një shtojce si RankMath. Kjo shtojcë me shumë vlera mund t’ju ofrojë një bollëk karakteristikash të shkëlqyera si:

• Ndihmoni ju për krijimin e përmbajtjes së nivelit të lartë.
• Optimizimi i strukturave të brendshme lidhëse për ta bërë faqen tuaj një fllad për të lundruar.
• Funksionaliteti i avancuar i sitit në shtypjen e një butoni.
• Kontroll i plotë mbi grasat e sheshit.
• Si dhe një bollëk opsionesh të tjera falas për të zgjedhur.

Ju vështirë se mund të lejoni ta humbni biznesin tuaj në faqet e thella, të shumta të motorëve të kërkimit nëse biznesi juaj mbështetet shumë në shitjet ose reklamat e krijuara në uebfaqe. RankMath mund t’ju ndihmojë të ngrini lojën tuaj kur bëhet fjalë për SEO në faqe, e cila mund t’ju ndihmojë të rriteni në renditjen ku mallrat dhe shërbimet tuaja do të ekspozohen ndaj një numri më të lartë të kërkuesve.

Vendosni koka & footers

Headers dhe footers shpesh përmbajnë informacione të rëndësishme për drejtimin e klientëve tuaj në vendet e duhura në faqen tuaj të internetit ose për t’i marrë ato në biznesin tuaj. Thjeshtësimi i procesit të futjes së headers dhe footers në uebfaqen tuaj të WordPress pa pasur nevojë të bëni ndryshime në temën tuaj lehtësohet përmes përdorimit të Header Insert & Shtojcë këpucësh. Ky plugin përmban:

• Thjeshtë për të futur skriptet.
• Mundësia për të shtuar kodin Google Analytics për çdo temë.
• Vendoseni me lehtësi kodin pixel të Facebook.
• Vendosje e shpejtë dhe integrim i lehtë.

Kurseni kohë dhe përpjekje kur bëhet fjalë për optimizimin dhe vendosjen e headers dhe footers në faqen tuaj të internetit duke përdorur këtë shtojcë. Zbuloni se si ju mund të përdorni të Vendosni Headers & Këpucët futen në faqen tuaj në WordPress. \

WooCommerce

Një platformë ecommerce mund të ndihmojë ose pengojë aftësinë tuaj për të përpunuar shpejt dhe me efikasitet shitjet dhe për të rritur fundin e biznesit tuaj. Përdorimi i shtojcës WooCommerce është një mënyrë për të siguruar integrimin e e-commerce pa probleme në faqen tuaj të WordPress. Me fuqinë e kësaj shtojce, mund të:

• Shes mallra fizike dhe dixhitale të të gjitha formave, madhësive dhe llojeve nga kudo në botë.
• Vendosni transportin në çdo vend që ju pëlqen pa tarifa shtesë.
• Ofroni një gamë të gjerë opsionesh blerjeje.
• Ruani kontroll të plotë mbi shitjet tuaja dhe modelin e bazës së dyqanit tuaj.

Përpunimi efikas sa herë që bëni një shitje është një mënyrë për të rritur në mënyrë të konsiderueshme të ardhurat që sjell biznesi juaj. Setup WooCommerce për të ndihmuar në përpunimin e shpejtë dhe efikas të shitjeve në faqen tuaj të internetit.

Shkurtesat simbolike

Kur përdorni një temë shablloni për të hartuar faqen tuaj të internetit gjithmonë ka artikuj që nuk përshtaten me nevojat, pritjet ose preferencat tuaja personale dhe duhet të shtoni kode të shkurtra për të shtuar ato ndryshime të lehta. Problemi me të cilin merreni kur e bëni këtë është se nëse vendosni të ndryshoni tematikë, të gjitha ato kode humbasin. Ju parandaloni që kjo të ndodhë përmes përdorimit të shtojcës Simple Shortcodes. Cilat janë disa nëse tiparet e tij?

• GPL i saj 100%, kështu që ju mund ta përdorni dhe abuzoni atë.
• Ju merrni tërheqje vizuale dhe rënie nga kompozimi.
• Përfshihen më shumë se dy duzina lloje të ndryshme të opsioneve të kodit të shkurtër.

Përshtatja e faqes suaj të internetit për t’i përshtatur njohjes së përgjithshme të markës suaj është e vështirë të bëhet me temat e prerjeve të cookie-ve, kështu që aftësia për të shtuar kode të shkurtra pa frikën e humbjes së punës tuaj nëse ndryshoni tema është një zgjidhje super kur bëhet fjalë për personalizimin e faqes tuaj. Shtoni në mënyrë të sigurt kodet e shkurtra në faqen tuaj duke përdorur shtojcën Simple Shortcodes.

WPDatatables

Ka raste kur një tabelë ose tabelë është mënyra më e mirë për të bërë krahasime ose paraqitur informacione të hollësishme në faqen tuaj të internetit. Kur përmbajtja juaj kërkon një tabelë, duhet të merrni parasysh përdorimin e shtojcës WPDatatables. Kjo shtojcë do t’ju lejojë të:

• Vendosni tabela ose tabela në faqet tuaja, widget-et e teksteve ose postimet.
• Redaktoni tabelën në një format spreadsheet, në mënyrë që të mos keni nevojë të bëni kodim shtesë.
• Përfshini ose të dhëna ose formula në ndërtimin e tabelës.
• Vendosni një larmi të gjerë të veçorive të JavaScript duke përdorur bibliotekën e saj të integruar.
• Import dhe eksport nga një numër aplikacionesh të ndryshme burimi.

Shtimi i tabelave dhe grafikëve në përmbajtje, faqe dhe pajisje për tekstin është një mënyrë e shkëlqyeshme për të komunikuar një sasi të madhe informacioni në një mënyrë që e bën më të lehtë leximin. Përdorni plugin WPDatatables në faqen tuaj në WordPress.

i shpejtë & FAQ të lehta

Sqarimi i informacionit, veçanërisht nëse mallrat dhe shërbimet tuaja kanë një natyrë mjaft teknike, mund të bëjnë një ndryshim të madh kur të vijë koha për të ndryshuar interesin për konvertime. Sidoqoftë, krijimi i një faqe FAQ mund të bëhet jashtëzakonisht i rëndë dhe kërkon shumë kohë, përveç nëse përdorni përdorimin e një shtojce si Quick & FAQ të lehta Kjo shtojcë mund t’ju ndihmojë:

• Shtoni FAQ të personalizuara.
• Vendosni FAQs tuaj në një listë të ndryshuar ose të filtruar të ndërrimit të stileve.
• Redaktoni shpejt dhe lehtë stilin, tekstin, kufirin dhe prejardhjet.
• Rregulloni kutinë CSS për të anashkaluar stilet e paracaktuar, dhe më shumë.

Kur marrja e përgjigjeve në pyetjet teknike mund të bëjë ndryshimin midis bërjes ose humbjes së një shitje, shtimi i FAQ-ve në faqen tuaj të internetit mund të jetë një krijues parash i madh për biznesin tuaj. Instaloni Quick & Easy plugin plugin në faqen tuaj të WordPress për të parë rezultatet.

AdSanity

Nëse reklamimi për biznesin tuaj fizik është objektivi kryesor i uebfaqes tuaj të biznesit, atëherë të qenit në gjendje të rrotulloni lloje të ndryshme të reklamave për një thirrje më të gjerë për një larmi më të gjerë shikuesish duhet të konsiderojë. Me një shtojcë të dritës së rotorit të reklamave si AdSanity, mund të rritni shanset tuaja për t’u tërhequr për preferencat e ndryshme të klientëve të mundshëm. Ja se çfarë mund të bëjë kjo shtojcë:

• Krijoni, rrotulloni dhe menaxhoni reklama dhe promovime të ndryshme.
• Siguroni statistika në lidhje me cilat reklama ishin më tërheqëse për përdoruesit.
• Një larmi e gjerë e opsioneve të shfaqjes dhe botimit.
• Shumë mbështetje për t’ju ndihmuar të arrini objektivat tuaja.

Duke rrotulluar reklamat, ju rritni shanset tuaj për të marrë klientë të mundshëm për të klikuar në vendin ku do të shpenzojnë paratë e tyre për mallrat dhe shërbimet tuaja. Përfitoni nga përfitimet e reklamimit të AdSanity sot.

BlogVault

Humbja e informacionit të vlefshëm për të cilin harxhoni orë, ditë ose madje javë duke përpiluar dhe vendosur në faqen tuaj në internet është pothuajse në të njëjtin nivel si dikush që pastron kasafortën tuaj të parave. Megjithëse dollarët dhe centet aktuale mund të jenë një shumë më e ulët, koha dhe përpjekja që vendosni në punën tuaj sigurisht që vlen diçka. Siguroni faqen tuaj të WordPress me shtojcën Blogvault, e cila do t’ju lejojë:

• Ruani kopjet rezervë në re.
• Faqet rezervë të Woocommerce në kohë reale.
• Lehtësoni vërtetimin e kopjimit, rivendosjen, migracionin, kopjimin e faqes dhe më shumë.
• Ju gjithashtu mund të skanoni për malware.

Humbja e të dhënave të faqes suaj të WordPress, veçanërisht kur faqja juaj është një faqe ecommerce mund t’ju ​​kushtojë kohë të madhe. Blogvault është një shtojcë që duhet të shtoni nëse doni të siguroni biznesin tuaj.

Optinmonster

Përdoruesit që lënë faqen tuaj të internetit janë saktësisht si ai peshk i madh që u largua në udhëtimin tuaj të fundit për peshkim. Në të dy rastet, nuk keni asgjë për të treguar për përpjekjet tuaja. Ju mund ta ndryshoni atë duke shtuar shtojcën Optinmonster. Ju mund t’i ktheni lexuesit në pajtimtarë duke përdorur karakteristikat e mëposhtme:

• Forma dhe shabllone të personalizueshëm lehtësisht.
• Dilni nga teknologjia e synimeve.
• Shënjestrimi i nivelit të faqes.
• Automatizimi i lidhur me sjelljen.
• Testimi i ndarjes A / B.
• Statistikat e hollësishme të konvertimit, dhe shumë më tepër.

Sigurohuni që nëse nuk blini një shitje, merrni një shitje të ardhshme duke i bërë vizitorët të regjistrohen në uebfaqen tuaj, ku mund t’u dërgoni atyre email në shënjestër me promovime speciale dhe informacione të reja mbi produktet dhe shërbimet. Për ta realizuar këtë qëllim, do të dëshironi të përdorni plugin Optinmonster.

Copa të pasura të skemës AllinOne

Kur dikush duke përdorur një motor kërkimi sheh rezultatet e kërkimit, ata shpesh marrin vendimin e tyre për të vazhduar në një faqe interneti mbi një tjetër në bazë të asaj që ata shohin në pjesën snippet kur shfaqen titulli i mallrave ose shërbimeve tuaja. Sigurimi se ata marrin pamjen më të mirë të asaj që ka faqja juaj për të ofruar mund të përmirësohet përmes përdorimit të shtojcës AllinOne Schema Rich Snippets. Si e ndihmon kjo shtojcë biznesin tuaj?

• Ai u siguron motorëve të kërkimit informacionin më të saktë dhe më të rëndësishëm për t’u shfaqur.
• Copa të pasura interaktive ju bëjnë të dalloheni midis konkurrencës tuaj.
• Ju ndihmon të arrini një renditje më të lartë të SEO.
• Shkakton Facebook-un që të shfaqë informacionin siç duhet kur rezultati i kërkimit tuaj të ndahet.

Marrja e klientëve të mundshëm në faqen tuaj është emri i lojës për bizneset në internet. Nëse jeni duke humbur shumë nga klientët të cilët duhet të klikojnë në faqen tuaj në vend të konkurrencës tuaj, përfitoni nga AllinOne Schema Rich Snippets për t’u rikthyer në krye.

WP Smush

Shpejtësia e ngarkimit të faqeve është një tjetër faktor që ose mban një blerës të mundshëm në faqen tuaj ose i bën ata të lëvizin më tej. Nëse faqja juaj ngarkohet shumë ngadalë, ka të ngjarë që përdoruesi që filloi të shikojë përmbajtjen tuaj do të lëvizë më shumë në vend që të presë të shikojë se çfarë keni për të ofruar. WP Smush është një shtojcë që mund të ndihmojë në optimizimin e imazheve në faqen tuaj të internetit për ngarkim ose renditje më të shpejtë të faqeve. Ja se çfarë bën:

• Shkallëzon imazhe të mëdha dhe i kompreson ato për një renditje më të shpejtë kur faqja juaj hapet.
• Shkëput të dhëna të panevojshme nga imazhet për ngarkim më të shpejtë.
• compatibleshtë kompatibil me shtojcat më të njohura të bibliotekës së mediave.
• Lejon për goditjen manuale të imazheve, dhe shumë më tepër.

Nëse jeni serioz në lidhje me bërjen e konvertimeve në faqen tuaj të internetit, atëherë të kesh një që ngarkon më shpejt do të bëjë një ndryshim shumë të madh, veçanërisht kur bëhet fjalë për shfletimin celular. Shtoni shtojcën WP Smush në faqen tuaj në WordPress për të arritur renditje më të shpejtë të faqeve.

Biseda live

Kur klientët kanë pyetje, ata dëshirojnë që ata të përgjigjen menjëherë. Sa më gjatë të duhet të presin, aq më pak ka të ngjarë që ju do të shndërroni një klient konvencional në një klient që paguan. Ju mund ta kapërceni këtë çështje duke siguruar përdoruesve që vizitojnë faqen tuaj me mbështetje të menjëhershme duke përdorur Chat Chat. Me këtë shtojcë do të keni mundësi:

• Mbani në biseda live të pakufizuara të njëkohshme.
• Redaktoni të gjitha fushat në mënyrë që të rregulloni kutinë e bisedës.
• Keni një tabelë bisede të automatizuar plotësisht të administratorit.
• Krijoni një mesazh offline të personalizuar.
• Bëni bisedë të drejtpërdrejtë shfaqet automatikisht në ekranin e përdoruesit.
• Dhe kjo është vetëm një pjesë shumë e vogël e të gjithë listës.

Duke iu përgjigjur pyetjeve dhe duke u shërbyer klientëve tuaj menjëherë, ju mund të rritni nivelin e konvertimeve dhe të rrisni fundin e biznesit tuaj. Shkarkoni plugin Live Chat dhe filloni të ofroni shërbim yjor të klientit në një çast.

Numërohen akuzat

Marrja e fjalës tek një audiencë më e gjerë ende realizohet më së miri përmes gojës. Sidoqoftë, fjala për gojë ka marrë një formë të re të njohur si ndarje. Për të ndihmuar vizitorët në faqen tuaj të ndajnë atë që keni për të ofruar, do të dëshironi shtojcën Shared Counts për t’ju ndihmuar të përmbushni këtë objektiv. Si ju ndihmon?

• Duke e bërë më të lehtë për të futur kodet e shkurtra të Shpërndara në hartimin e faqes tuaj.
• Një opsion me një klikim për të marrë të dyja numrat e pjesëve të http dhe https sigurimeve që nuk do të humbni ndonjë nga aksionet tuaja kur rifreskoheni në https.
• Metodat krijuese të caching minimizojnë mënyrat e bërjes në internet.
• E bën më të lehtë tërheqjen e dhjetë posteve më të mëdha të ndara në faqen tuaj.
• Ai përfshin dhjetë butonat më të njohur të aksioneve.

Fundi i biznesit tuaj do të rritet pasi gjithnjë e më shumë njerëz janë të vetëdijshëm për praninë tuaj, kështu që ndarja është një aspekt jashtëzakonisht i rëndësishëm i marketingut të mallrave dhe shërbimeve tuaja. Instaloni plugin Shared Counts për të shtrydhur më shumë të ardhurat për përpjekjet tuaja.

Lexoni më shumë rreth ndarjes sociale me udhëzuesin më të mirë të shtojcave për ndarjen sociale.

EasyAzon

Nëse biznesi juaj në internet varet nga lidhjet e anëtarëve të Amazon, ju do të dëshironi të jeni në gjendje të optimizoni ato lidhje në mënyrë që të shihni rezultatet më të mira. Shtojca EasyAzon mund t’ju ndihmojë të krijoni ato lidhje. Ja se si mund të ndihmojë:

• Vendosje e thjeshtë.
• Mbështetje për të dhjetë vendet e programeve të anëtarëve të Amazon në mbarë botën.
• Ju mund të rregulloni lidhjet tuaja të anëtarëve.
• Lehtë për të krijuar lidhje me imazhe dhe blloqe informacioni mbi produktet.
• Tonet e thirrjeve në butonat e veprimit të disponueshëm për përdorimin tuaj.

Për të marrë konvertime nga programi juaj i anëtarësimit në Amazon, duhet të optimizoni lidhjet. Vendosni EasyAzon në faqen tuaj në WordPress për të marrë kthimin më të mirë të mundshëm. Ju gjithashtu mund të blini këtu versionin pro, i cili ka shumë karakteristika që nuk i merrni me versionin falas. Lexoni rishikimin tim Easyazon.

GetSiteControl

Mënyra të shumta për të angazhuar klientët tuaj të mundshëm është një nga mënyrat më të mira për të siguruar qasje të lehtë në informacione për mallrat dhe shërbimet tuaja dhe për të ofruar shërbim yjor të klientit. Për të menaxhuar ato mënyra të shumta angazhimi do të kërkojë shtojcën GetSiteControl. Ky plugin përmban:

• Widgets chat për t’u lidhur me klientët tuaj ose klientët e mundshëm në kohë reale.
• Regjistrohuni pajisje shtesë për të siguruar që klientët e mundshëm futen në faqen tuaj, në mënyrë që t’i keni ato në listën tuaj të postës.
• Pajisjet promovuese për të siguruar që klientët tuaj janë të përshpejtuar në promovimet tuaja të fundit.
• Si dhe veglat e kontaktit, widget-et e aksioneve, ndani widget-et, widget-et e postës elektronike dhe mjaft veçori shtesë.

Ju mund të kurseni vetveten shumë kohë dhe të drejtoni rrugët e shumëfishta klientët tuaj dhe klientët e mundshëm mund të lidhen me ju duke përdorur këtë shtojcë. Merrni një kontroll më të mirë mbi kontaktet e klientit duke përdorur GetSiteControl.

SMTP Mail WP

E-maili juaj është drejtëpërdrejtë i biznesit tuaj në internet, kështu që sigurimi se ju merrni të gjithë emailin e gjeneruar nga faqja juaj e WordPress është një element thelbësor në suksesin tuaj të përgjithshëm. Për shkak se shpesh është e vështirë për WordPress që të përpunojë dhe dërgojë emailet tuaja në kohën e duhur është e nevojshme të përdorni plugin WP Mail SMTP. Si mund të ndihmojë kjo shtojcë?

• Lehtëson rikonfigurimin e funksionit tuaj wp_mail () në WordPress.
• Lejon të vendosni cilindo ose të katër opsionet e tij të konfigurimit SMTP.
• Të gjitha shtojcat për SMTP dhe rrjedhën e punës futen në një shtojcë të vetme.
• Ajo gjithashtu punon me shërbime të tjera kryesore të mbajtjes së postës elektronike.

Nëse dëshironi të mbani klientët tuaj të hapur dhe të mundshëm që rrjedhin në biznesin tuaj në internet, duhet të siguroheni që po merrni të gjithë emailin tuaj në kohën e duhur. Për të përmbushur këtë objektiv instaloni WP Mail SMTP.

MemberPress

Nëse jeni në biznesin e ofrimit të shërbimeve të informacionit, një nga mënyrat më të mira për të rritur shitjet e mallrave dhe shërbimeve tuaja është përmes kurseve elektronike ose kurseve në internet. Për të konfiguruar atë lloj shërbimi, do t’ju duhet shtesa e Anëtarësimit Willfarë do të bëjë kjo shtojcë?

• Do të integrohet plotësisht me programin tuaj WP Courseware.
• Ka hapa të thjeshtë dhe themelorë të konfigurimit për të filluar.
• Kurset mund të lidhen me një produkt specifik.
• Regjistrimi automatik i studentëve përfundon me blerjen e një produkti.

Për të regjistruar në mënyrë të përsosur studentët që janë duke përdorur produktet tuaja për mundësi të arsimit të zgjeruar, do të doni të përdorni këtë shtojcë. Shikoni se si mund të ju ndihmojë plugin MemberPress.

Anëtarët e WP

Nëse qasja e kufizuar dhe e kontrolluar në përmbajtje ose privilegje të caktuara është një pjesë e biznesit tuaj në internet, atëherë do të dëshironi një mënyrë të sigurt për të siguruar që vetëm ata që kanë paguar qasje do të jenë në gjendje të futen. Për të marrë nivelin më të sigurt të kontrollit , do të kërkojë plugin Anëtarët WP. Ja çfarë realizon kjo shtojcë për ju:

• Regjistrimi i faqeve të përparme është pjesë e përmbajtjes suaj në vend të vendasve në faqen e hyrjes.
• Lejon një pamje dhe ndjenjë të përshtatur.
• Bllokon postimet, faqet, blloqet dhe llojet e përmbajtjes nga përdoruesit jo të regjistruar.
• Njofton administratorin e anëtarëve të rinj.
• Prodhon automatikisht fragmente ngacmuese nga përmbajtja.
• Dhe më shumë se 120 veprime, filtra dhe grepa për personalizim.

Mbajtja e atyre që nuk kanë paguar për anëtarësim në përmbajtje të kufizuar në faqen tuaj, është e rëndësishme kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen e linjës tuaj fundore. Sigurohuni që përmbajtja juaj të mos përhapet për ata që nuk kanë paguar për të, duke përdorur Anëtarët e WP.

Udhëzimet Google XML

Renditja më e lartë në motorët e kërkimit është thelbësor për të gjitha bizneset në internet. Arritja e indeksimit më të mirë nga vendet e kërkimit është një mënyrë tjetër për të përmirësuar renditjen e faqes tuaj. Kjo mund të realizohet duke përdorur shtojcën e Google XML Sitemaps. Si funksionon kjo shtojcë?

• Mbështet të gjitha url-et e krijuara nga WordPress, si dhe url-et me porosi.
• Siguron një sit të detajuar XML për të gjithë motorët e kërkimit.
• Nuk e prish faqen tuaj ose ngadalëson performancën e saj.

Ekspozimi i rritur në treg është gjithmonë një objektiv i çdo biznesi. Rritni ekspozimin tuaj duke rritur renditjen tuaj me ndihmën e shtojcës së Google XML Sitemaps.

Bakery WP

Jo të gjithë jemi dizajnerë në internet vetvetiu. Në fakt, shumica prej nesh kanë pak ose aspak përvojë në shkrimin e kodit për krijimin e faqes në internet. Sidoqoftë, prapëseprapë mund të krijoni dhe krijoni një uebfaqe vrasëse nëse keni mjetet e duhura. Një nga mjetet më të mira për punën është shtojca WP Bakery. Ky është një kompozitor jashtëzakonisht intuitiv i faqes në internet që e bën të lehtë hartimin e një faqe në internet. Këtu janë vetëm disa nga karakteristikat e tij:

• Ju lejon të ndërtoni dhe menaxhoni përmbajtjen tuaj pa qenë ekspert.
• Mund të punoni me ndonjë temë të WordPress.
• Ka mijëra shtesa, shabllone dhe elementë përmbajtjeje për të zgjedhur.
• Ju madje mund të hartoni temën tuaj të faqes, nëse nuk mund të gjeni atë që ju pëlqen në WP.
• Ka shumë mbështetje profesionale në dispozicion nëse keni nevojë për të.

Përfshirja e një uebsajti me porosi që ju ka dhe prekjen e markës tuaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për të injektuar personalitetin tuaj në hartimin e faqes tuaj të internetit. Receta për një faqe në internet DIY është e thjeshtë; Bakery WP.

zbutës

Për shkak se përdoruesit e mediave sociale shpesh përmbyten nga azhurnimet, duke u siguruar se njerëzit e duhur i shohin azhurnimet tuaja mund të jenë një propozim i çmendur. Rrjedhimisht, të qenit në gjendje të planifikoni azhurnime të synuara për përdorues të ndryshëm, mund të optimizohet përmes përdorimit të Buffer, ose WordPress te Buffer. Kjo shtojcë do të përmbushë objektivat e mëposhtëm:

• Postoni automatikisht përditësime të përmbajtjes në faqet e mediave sociale të zgjedhjes suaj pasi publikohet përmbajtja.
• Lejoni që të planifikoni kur postimet do të azhurnohen në faqet e mediave sociale për ekspozimin në kohë.
• Lejon për etiketat dinamike, kontrollin e plotë të imazhit, publikimin me shumicë, mesazhe të shumta të statusit të personalizueshme dhe shumë më tepër.

Përhapja e fjalës në kohën më të mirë në mënyrë që përdoruesit më të synuar të azhurnohen në lidhje me përmbajtjen që i është shtuar faqes tuaj është një strategji thelbësore për tërheqjen e përdoruesve dhe klientëve të mundshëm në faqen tuaj. Përdorni fuqinë e shtojcës Buffer për t’ju ndihmuar të arrini këtë fund.

Lidhje mjaft të bukura

Shumica prej nesh mund të identifikojë shpejt markat kryesore për shkak të logove, simboleve ose elementeve të projektimit që shoqërohen zakonisht me ato marka. Vendosja e një lloj njohjeje për biznesin tuaj është një qëllim që duhet të mbani në mend gjithashtu. Një mjet për krijimin e lidhjeve që mund t’ju ndihmojnë të krijoni njohjen e markës përmes dizajnit janë Pretty Links. Kjo shtojcë ka shumë karakteristika për të kapur dhe mbajtur vëmendjen tuaj, si:

• Ju lejon të krijoni lidhje në rrugën tuaj.
• Ajo siguron lidhjen e lidhjeve të bashkëpunimit dhe shkurtimin e url.
• Ju mund të përdorni testimin e ndarjes për të optimizuar faqen tuaj.
• Ndiqni rezultatet e fushatës shpejt dhe me lehtësi.
• Shkaktoni lidhjet tuaja për të bërë virale.

Optimizoni lidhjet që janë të pranishme në fushatat tuaja në mënyrë që të mund të përfitoni sa më shumë nga përpjekjet tuaja pa investuar një ton kohë. Shkarkoni dhe shfrytëzoni shtojcën Pretty Links.

Klikoni më mirë në Tweet

Postimi i formës së shkurtër në mediat sociale mund të bëhet një makth kur jeni duke u përpjekur të merrni më shumë zhurmë nga personazhet e lëvruara. Një shtojcë që mund të ndihmojë në mbarimin e këtij makthi është Më mirë Klikoni në Tweet. Ja çfarë shfaqet me këtë shtojcë:

• Ju ndihmon të krijoni me lehtësi tekstin në Twitter nga përmbajtja juaj për ndjekësit tuaj.
• Ata që e njohin CSS mund ta rregullojnë plotësisht atë.
• isshtë në gjendje të largojë selektivisht url nga tweet-et që rezultojnë.
• Aftësia për të krijuar lidhje lidhëse për ata që janë të vetëdijshëm për SEO.

Ju mund të merrni më të efektshmet nga tweet-et tuaja në mënyrë që të rritni shanset që ju do të tërheqni ndjekësit në faqen tuaj ose promovime duke shfrytëzuar fuqinë e shtojcës Better Click to Tweet.

monolog

Slideshows janë një mënyrë krijuese dhe tërheqëse për të kapur vëmendjen, dhe shpresojmë se klikimet vijuese, të përdoruesve të faqes në internet që vizitojnë faqen tuaj. Një shtojcë që mund t’ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga shfaqjet e diapozitivave tuaja është Soliloquy. Farë mund të bëjë për ju?

• Ju jeni në gjendje të krijoni rrëshqitës imazhi dhe video tërheqës dhe të drejtuar nga reagimi në faqen tuaj.
• isshtë një krijues i rrëshqitshëm i lehtë, si dhe i fuqishëm dhe tërheqës.
• Kjo shtojcë do të zgjedhë rrëshqitësit tuaj në mënyrë që ata të mos zvogëlojnë shpejtësinë e dhënies së faqes tuaj të internetit.
• Integrohet mirë me WooCommerce.
• Ka shumë tema dhe shabllone të paracaktuara për të zgjedhur.

Krijimi i shfaqjeve të Slideshave janë efektive, por mund të kërkon kohë, përveç nëse ju keni mjetet e duhura për ta bërë atë një punë të lehtë. Shfrytëzoni tiparet e lehta dhe të shpejta tërheqëse dhe tërheqëse të Soliloquy për të krijuar dhe optimizuar rrëshqitësit tuaj.

Google Apps For Work

Organizimi i biznesit dhe punonjësve tuaj për një efikasitet më të madh dhe për të thjeshtuar funksionalitetin e përgjithshëm të biznesit tuaj ka një ndikim të rëndësishëm në fund të biznesit tuaj. Ju jeni në gjendje të bëni të gjitha ato duke përdorur shtojcën e Google Apps For Work. Këtu janë disa nga karakteristikat me këtë shtojcë:

• Email profesional.
• Ruajtja e skedarëve.
• Kalendari dhe caktimi i përbashkët.
• Konferenca video.
• Plus një mori të tërë karakteristikash dhe funksionesh shtesë.

Optimizoni sesi funksionon biznesi juaj dhe ndikoni në fundin tuaj përmes një organizimi dhe komunikimi më të mirë. Gjeni si mund të funksionojnë Google Apps For Work për ju.

Mësoni Dash

Kur është fjala për sektorin arsimor dhe elearning në internet, menaxhimi i ofertave të ndryshme të kursit, regjistrimi, faturimi dhe funksione të tjera mund të bëhen një detyrë mbizotëruese, duke ju kushtuar shumë kohë, energji dhe shpenzime. Këto detyra mund të thjeshtohen të gjitha duke përdorur shtojcën LearnDash. Doesfarë bën kjo plugin?

• Përmirëson përvojën e nxënësit.
• thjeshton zhvillimin e kursit.
• Ka një hyrje të përparme që mund ta shtoni në çdo faqe të markës.
• Përfshin kufizimet e hyrjes dhe të identifikimit.
• Ju lejon të tregoni ose fshehni përmbajtje të caktuar nga përdoruesit individual.
• Këto janë vetëm disa nga më shumë se një duzinë karakteristika dhe funksione.

Mbajtja e platformës tuaj të mësimit në internet që funksionon pa probleme për përvojën më të mirë të mësimit dhe problemet e zvogëluara administrative janë përmirësuar shumë duke shtuar në shtojcën LearnDash në faqen tuaj të internetit WP.

Hero i CSS

Kur krijoni një uebfaqe të WordPress, fillestarët dhe ata që bëjnë vetë ata priren të përdorin temat e paracaktuara për lehtësinë e zhvillimit. Sidoqoftë, kur ato tema nuk i adresojnë në mënyrë adekuate të gjitha funksionet që kërkon biznesi yt, duhet të jesh në gjendje të rregullosh gjërat për t’i bërë ato të funksionojnë më mirë. Ky është funksioni i shtojcës CSS Hero. Kjo shtojcë ju lejon të:

• Rregulloni temat e Word Press live.
• Shfrytëzon pikën intuitive dhe klikoni ndërlidhjen për lehtësinë e përdorimit.
• Kontrolloni se si faqja juaj shfaq në pajisje të ndryshme.
• Ka një ton funksionesh të fuqishme redaktimi për të ndihmuar krijimtarinë tuaj.

Përshtatja e një teme WordPress ju lejon të shtoni personalitetin tuaj në faqen tuaj të internetit në mënyrë që të krijoni njohjen tuaj unike të markës. Shkarkoni dhe përdorni plugin CSS Hero për të krijuar një uebfaqe shumë më të mirë të përshtatur për t’ju përshtatur nevojave tuaja.

Sucuri

Ata të përfshirë në e-commerce janë të vetëdijshëm për vlerën e sigurisë në internet, jo vetëm për të mbrojtur atë që ju takon, por për të vendosur një nivel të lartë besimi me klientët tuaj dhe klientët e mundshëm gjithashtu. Një shtojcë e cila do t’ju ndihmojë të përmbushni këtë objektiv është Sucuri. Ja çfarë paraqitet me këtë shtojcë:

• Mundësia për të skanuar nga distanca malware.
• Funksionet e sigurisë pas hakerimit.
• Monitorimi aktiv i integritetit të dosjeve.
• Njoftime për çështje të sigurisë.
• Dhe shumë më tepër.

Vendosja e një niveli të lartë besimi është një pjesë kritike për të bërë biznes online. Asnjë biznes në internet nuk duhet të jetë pa ndonjë formë të sigurisë së faqes, dhe Sucuri është një mundësi e shkëlqyeshme për të zgjedhur.

Magjia e regjistrimit

Sitet që ofrojnë informacione dhe shërbime specifike për individë të caktuar që kanë paguar për të hyrë në atë përmbajtje ndërsa bllokojnë të tjerët, gjithmonë kanë nevojë për një mënyrë për të siguruar që vetëm njerëzit e duhur janë në gjendje të hyjnë në përmbajtjen e kufizuar. Për t’i bërë gjërat më të lehta për faqet me përmbajtje të kufizuar është shtesa e regjistrimit Magic. Me Magjinë e Regjistrimit mund të:

• Rregulloni format e regjistrimit dhe regjistrimit.
• Vendosni mënyra të pranueshme pagese.
• Menaxhoni përdoruesit dhe gjurmoni aplikimet.
• Caktoni role të ndryshme të përdoruesit.
• Përdorni një sistem të fuqishëm dhe të sigurt login.

Shumë kohë mund të harxhohen duke u përpjekur të gjurmoni dhe menaxhoni përdoruesit e regjistruar në faqen tuaj dhe se koha dhe përpjekja ju kushtojnë para. Lehtësoni menaxhimin më të lehtë të regjistrimit duke përdorur Magjinë e Regjistrimit.

Vërtetë CAPTCHA e thjeshtë

Biznesi juaj nuk ka kohë të përpiqet të deshifrojë nëse hyrja në faqen tuaj është gjeneruar nga njeriu apo makina. Si pasojë, të pasurit një sistem për të eleminuar inputin e makinerive është një element thelbësor për bizneset në internet. Një shtojcë që mund t’ju ndihmojë me këtë çështje është vërtet e thjeshtë CAPTCHA. Ja se çfarë bën:

• Itshtë krijuar për të punuar me Formularin e Kontaktit 7.
• Shfrytëzon zgjidhje të thjeshta PHP CAPTCHA, por i ruan si skedarë të përkohshëm.
• Krijon dy skedarë, një imazh dhe një përgjigje.
• Kjo ju lejon të krijoni CAPTCHA të rastësishme.

Ju mund të siguroheni që të gjitha bashkëveprimet në uebfaqen e biznesit tuaj janë me të jetuarit, frymëmarrja dhe blerja e njerëzve, sesa makinat, në mënyrë që të kurseni kohë në renditjen e rrëmujës së informacionit që merrni. Përdorni shtojcën Really Simple CAPTCHA për të siguruar që po kontaktoheni nga njerëzit e duhur.

Kutia e autorit më të dashur

Kontaktet dhe drejtimet e reja janë lënda e parë që mban funksionimin e biznesit tuaj dhe hyrjen tuaj të ardhurave. Sigurimi dhe administrimi i atyre kontakteve dhe drejtimeve mund të jetë një punë me kohë të plotë, përveç nëse keni plugin Fancier Author Box. Ja se si mund të ndihmojë:

• Ndihmon për të bërë çdo pozicion post dhe tërheq vëmendjen e lexuesit.
• Ju lejon të bëni çdo faqe një faqe ulëse për kontaktin dhe gjenerimin e plumbit.
• Integrohet me rrjetet tuaja të mediave sociale.
• Ju lejon të personalizoni plotësisht prezantimin tuaj.

Tërheqja e vëmendjes në mënyrë që të siguroni të gjitha kontaktet dhe udhëheqjet e mundshme do t’i japin vijën tuaj fundore një ngritje. Shkarkoni dhe shfrytëzoni Kutinë e Fansit të Autorit në mënyrë që të përmbushni objektivin tuaj.

Emërime të Lehta

Përcaktimi dhe mbajtja e takimeve është një shenjë e sigurt nëse biznesi juaj operon apo jo në një nivel më të lartë, profesional apo jo. Një mënyrë për të prenotuar dhe menaxhuar emërimet që mund të heqin stresin nga përpjekja për ta marrë atë si duhet është shtojca Easy Takimet. Si mund të ndihmojë?

• Lejon klientët të rezervojnë në lehtësinë e tyre gjatë lojërave kohore në dispozicion.
• Siguron një menaxhim fleksibël të kohës dhe personalizim.
• Prodhon konfirmime dhe kujtesë të automatizuar të postës elektronike.
• Lejon për shumë lokacione, punëtorë dhe shërbime.

Qëndrimi në krye të planifikimit të takimeve ndan bizneset më profesionale dhe më fitimprurëse nga të tjerët. Bëhuni një nga të mirat duke instaluar plugin Easy Takimet.

MaxCDN

Ngarkimi i faqes tuaj më shpejt do të bëjë një ndryshim kur bëhet fjalë që përdoruesit të qëndrojnë në faqen tuaj dhe të klikoni në faqet tuaja të konvertimit, veçanërisht kur flisni për përdoruesit e smartphone. Ju mund të ndihmoni të shpejtoni gjërat duke përdorur shtojcën MaxCDN. Kjo shtojcë ndihmon për:

• Koha më e ulët e ngarkimit të faqeve.
• Optimizoni performancën duke minimizuar pyetjet e http gjatë ngarkimit.
• Maksimizoni efikasitetin e programeve të ruajtjes si W3 Total Cache.

Merrni ato shpejtësi të ngarkimit të faqeve në minimum në mënyrë që të mos humbni klientë të vlefshëm. Mësoni më shumë rreth MaxCDN dhe shfrytëzoni fuqinë e tij.

Galeria Envira

Marrja me qira e një zhvilluesi për të krijuar një galeri fotografish është vetëm një shpenzim i panevojshëm për të tërhequr para nga fundi i biznesit tuaj. Ju mund të eliminoni nevojën për një zhvillues për galerinë tuaj të fotografive duke përdorur shtojcën e Galerisë Envira. Ja se çfarë mund të bëni me të:

• Zvarritni, rreshtoni dhe rirregulloni lehtësisht fotot, pasi dëshironi që ato të shfaqen në kohë reale.
• Optimizon shpejtësinë e ngarkimit duke kompresuar informacionin e skedarit të figurës.
• Bën më të lehtë ndarjen dhe shitjen e fotografive dhe imazheve.
• Ka mjaft opsione, shabllone dhe mjete të personalizuara për t’i bërë gjërat shumë më të lehta për ju.

Ju mund të merrni galerinë tuaj të fotove dhe të drejtoni pa investuar shumë kohë dhe para duke shkarkuar dhe duke shfrytëzuar shtojcën e Galerisë Envira.

Ninja Popup për WordPress

Lista e kontakteve, ndjekësit, pajtimtarët dhe ata që zgjedhin në faqen tuaj të internetit mund të jenë klientë aktualë, por ata gjithashtu duhet të shihen si klientë të ardhshëm, duke i bërë ata një pjesë jashtëzakonisht të rëndësishme të së ardhmes së biznesit tuaj. Ju nuk mund të përballoni të humbni ndonjë nga këta klientë të mundshëm, kështu që për të parandaluar që kjo të ndodhë duhet të merrni parasysh shtojcën Ninja Popup for WordPress. Si mund t’ju ​​ndihmojë?

• anshtë një mënyrë e thjeshtë për të krijuar popup për t’i mbajtur klientët të largohen para se të zgjedhin, ose të bëhen pasues ose pajtimtarë.
• Ekzistojnë një ton opsionesh, modelesh dhe temash për të zgjedhur.
• Ai gjithashtu siguron statistika në lidhje me të cilat stilet ose modelet e popupit janë më efektive për të rrëmbyer klientët tuaj.
• isshtë i thjeshtë për t’u instaluar, gati për celular, i përkthyeshëm dhe lista thjesht vazhdon.

Biznesi juaj nuk mund të përballojë të humbasë një epërsi të vetme, kështu që sigurohuni të bëni çdo përpjekje për t’i mbajtur ata të lidhur me ju në një farë mënyre. Përdorimi i shtojcës Ninja Popups për WordPress është një zgjidhje e vlefshme për të shtuar kutinë tuaj të mjeteve.

Më shumë burime të fillimit të biznesit:

  • Si të filloni një udhëzues biznesi
  • Si të krijoni një adresë profesionale të domain-it me porosi profesionale
  • Si të krijoni një listë emaili
  • Një Udhëzues për Programin Amazon Associates
  • Si të filloni një biznes FBA në Amazon
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector