Krahasimi më i mirë për hostimin e serverëve të përkushtuar 2020


Serverët e përkushtuar janë gjithçka për atë që dëshironi të bëni. Në vend që të ndani një server përmes pritjes së përbashkët, e gjithë hapësira i kushtohet asaj që ju do të ndërtoni. Hapësira e përkushtuar e serverit shitet nga ofruesit e pritjes për tarifa të ndryshme që mund të variojnë nga 45 deri në 250 dollarë plus. Kryesisht kjo varet nga madhësia e serverit, por disa ofrues të pritjes do të hedhin disa gjëra shtesë për t’ju tërhequr të regjistroheni.

Me serverë të dedikuar, ju dëshironi shumë ruajtje dhe fuqi nëse po ndërtoni një faqe në internet të ndërmarrjes. Përndryshe, ju mund të mos keni nevojë për aq shumë depozitë. Ekzistojnë gjithashtu ndryshime midis procesorëve. Me serverë të vetëm procesorë, nuk do të shpenzoni aq shumë, por nëse po blini një server me shumë-core siç është një procesor Intel Xeon, atëherë do të keni të ngjarë të shpenzoni të keni atë fuqi shtesë.

Disa opsione të dedikuara për strehimin ofrojnë gjithashtu veçori shtesë si panele kontrolli, aplikacione, softuer të sigurisë, skanim të malware, heqje të malware, çertifikata SSL dhe instalim OS. Këto janë zakonisht shtesa, por disa ofrues të pritjes i përfshijnë ato me çmimin e serverit.

Ka disa gjëra që dëshironi të shikoni në një server të dedikuar. Ky udhëzues shikon këto karakteristika për të përcaktuar se cilat ofrues të përkushtuar të pritjes janë më të mirët në industri.

Përshtatje
A ka ofruesi i pritjes si opsione Linux dhe Windows? A ju lejon të ndani hapësirë ​​ashtu siç dëshironi? Në thelb, a po ofron vërtet ofruesi i hostimit një server të dedikuar? Në disa raste, ofruesit e pritjes shesin “serverë privatë” që ende ndajnë hapësirë ​​me bashkëjetuesit e tjerë. Ju dëshironi një server të dedikuar që është plotësisht i juaji për të rregulluar dhe kontrolluar.

uptime
Ne i renditim faqet e internetit me sa të qëndrueshëm janë në kohën e duhur. Ju mund të monitoroni kohën e duhur të një ofruesi hosti përmes mjeteve të monitorimit të faqes në internet. Serverët e përkushtuar të pritjes nuk duhet të zbriten kurrë nëse nuk përdorni ndonjë bandwidth. Nëse keni një ton trafiku dhe tejkaloni gjerësinë e brezit tuaj, ju me siguri do të duhet të përmirësoni. Në asnjë situatë tjetër nuk duhet të presë pritja juaj, përveç nëse katastrofa natyrore. Eachdo përmbledhje ka një shënues në kohën e duhur që ju e dini se sa mirë bën ofruesi i pritjes me trafik të vazhdueshëm të internetit dhe bandwidth.

kongjestion
Ju nuk duhet të keni ndonjë bllokim në një server të dedikuar, pasi jeni në një server të dedikuar. Me një pritje të përbashkët, mund të keni uebfaqe të tjera që marrin bandwidth në server dhe madje e rrëzojnë atë nëse diçka papritmas shkon virale në faqen e tyre të internetit. Me ofruesin tuaj të pritjes dhe një server të dedikuar, bllokimi i vetëm duhet të ndihet nëse keni shkuar virale.

siguri
Serverët e përkushtuar kanë nevojë për mundësi të sigurisë në mënyrë që të mbroni faqen tuaj të internetit kundër hakerave, viruseve dhe thyerjeve. Konfigurimet e zjarrit janë të rëndësishme, por shumë kohë. Disa ofrues të pritjes do të ofrojnë karakteristika shtesë të integruara të sigurisë, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për këtë dhe të filloni me serverin tuaj pa ndonjë siguri për të instaluar, përveç opsioneve shtesë që mund të dëshironi.

Ndihma për klientët
Së fundmi, çfarë lloj mbështetje i jep ofruesit të strehimit klientit? Mbështetja e klientit duhet të jetë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, veçanërisht nëse drejtoni një biznes në internet ose një lojë që mbështet përdorues të shumtë. Ju do të dëshironi një ofrues pritës që e bën të lehtë kontaktin nëse diçka shkon keq, ose doni të azhurnoni para se diçka të shkojë keq.

Features
Nëse jeni një master Linux, atëherë me siguri nuk do t’ju duhet aq shumë ndihmë shtesë. Sidoqoftë, është mirë të filloni sa më shpejtë që të jetë e mundur duke përdorur disa nga tiparet e personalizuara të ofruesve të caktuar të pritjes. Për shembull, Media Temple ofron një panel kontrolli në mënyrë që të jetë e lehtë të monitorohet performanca e faqes tuaj. Ju mund të instaloni mjete të monitorimit në internet gjithashtu.

Ofruesit e serverit më të mirë të dedikuar janë shqyrtuar më poshtë. Shikoni se si opsionet kryesore të pritjes janë ngritur kundër njëra-tjetrës bazuar në personalizimin, kohën e duhur, bllokimin, sigurinë dhe mbështetjen.

Le të Shqyrtojmë Ifarë Mendoj se Theshtë Hosting Dedikuar më i mirë i Serverit për vitin 2020

Bluehost

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 79,99 $ / muaj

Nëse jeni një biznes që ka nevojë për një uebfaqe të nivelit të mesëm në ndërmarrje, atëherë Bluehost është një mundësi e shkëlqyeshme me paketa të ndryshme për serverë të dedikuar që përputhen me buxhetin tuaj. Bluehost ofron disa karakteristika të përfshira me çmimin për ta bërë atë një mundësi më të mirë nëse nuk dini si të vendosni një server ose dëshironi të merrni përmes konfigurimit sa më shpejt që të jetë e mundur.

Bluemimet e serverit të përkushtuar Bluehost

Serverët në Bluehost fillojnë me 79,99 $ / muaj dhe përfshijnë 1TB hapësirë ​​të hard drive, 16 GB RAM dhe 15TB transferime të të dhënave në muaj. Bluehost gjithashtu do të vendosë serverin për ju dhe do të krijojë konfigurime me porosi për një kosto shtesë. Bluehost gjithashtu hedh në disa mjete të monitorimit në uebfaqe dhe aplikacione për përdorim të lehtë, në mënyrë që të mund të vendosni atë që ju nevojitet në shumë pak kohë.

Uptime për Bluehost ka qenë i mirë gjatë gjashtë muajve të fundit, mesatarisht në 99.97% me disa dështime në 90 ditët e kaluara. Ndihma për klientët është në dispozicion 24 orë në ditë / 7 ditë në javë përmes Bluehost, dhe ju mund t’i kontaktoni ata përmes bisedës live. Përvoja ime me shërbimin e klientit Bluehost ka qenë gjithmonë pozitiv. Mund të flas me një përfaqësues përmes Chat Live në më pak se 2 minuta.

Vizitoni BlueHost

Hostgator

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 124.50 $ / muaj

HostGator ofron disa mundësi të mira pritëse për ata që kërkojnë të blejnë një paketë të dedikuar serveri. Ky ofrues ofron disa karakteristika, përfshirë personalizimin e ruajtjes SSD, RAM, dhe transferimet e të dhënave. HostGator siguron transferime të pakufizuara të të dhënave, e cila është më e mirë se shumica e ofruesve të dedikuar të pritjes së serverëve.

Hostgator-dedikuar-server-çmimet

Mund të gjeni një host të dedikuar Linux dhe Windows. Kjo është e rëndësishme nëse doni të rregulloni serverin tuaj me aplikacione të ndryshme në një gjuhë të caktuar. Mund të instaloni të gjitha llojet e aplikacioneve në serverin tuaj të dedikuar, përfshirë WordPress ose platforma të tjera CMS, pasi do të keni shumë hapësirë ​​në serverin tuaj.

Uptime ka qenë i besueshëm për HostGator, duke mbetur në 99,99% dhe vlerësimet e shërbimit ndaj klientit tregojnë se HostGator është i besueshëm dhe ofron mundësi të gjera për mbështetjen e klientit.

përfundim
HostGator ofron një çmim të përshtatshëm për një server të mirë të dedikuar me shumë karakteristika, duke përfshirë konfigurimin me porosi nga ekipi i tyre i shërbimit të klientëve. Opsionet e sigurisë mund të jenë shtesë. Shkalla më e ulët gjithashtu duhet të blihet përpara, në vend të çmimeve nga muaji në muaj.

Vizitoni Hostgator.com

Rrjeti i lëngshëm

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 199 dollarë, zbritje në dispozicion

Ju mund të gjeni serverë të dedikuar me bazë Linux dhe Windows të bazuar në Liquid Web. Një përfitim tjetër është se nuk ka asnjë pritje të përbashkët përmes Liquid Web, kështu që sa herë që blini një plan, po merrni një host dhe serverin tuaj të dedikuar. Ka një numër konfigurimesh të ndryshme për të zgjedhur, duke përfshirë një procesor të dyfishtë të nivelit të lartë, i cili fillon me 859 $ / muaj.

Nëse jeni duke kërkuar vetëm bazat, mund të filloni me planin e tyre të dedikuar të pritjes në 199 $. Ky është një server i vetëm procesor që do të duhet të vendosni vetë, pa të gjitha këmbanat dhe bilbilat.

Uptime në Liquid Web është goxha standarde në 99.98% me disa dështime në gjashtë muajt e fundit që ulën vlerësimin e tyre. Mbështetja e klientit është miqësore dhe e disponueshme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

përfundim
Liquid Web ka një sërë planesh të ndryshme të nivelit të SMB dhe ndërmarrjeve për çfarëdo që doni të bëni me ruajtjen tuaj. Diferenca e çmimeve në mes të Liquid Web mund të rritet ndërsa shtoni më shumë hapësirë ​​dhe karakteristika. Mund të filloni me një server më të vogël dhe të rritni paketat tuaja të pritjes përmes opsioneve të personalizimit të Liquid Web.

Vizitoni Uebin e Lëngshëm

Në lëvizje

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 99,99 $ / muaj

Dëshironi të konfiguroni serverin tuaj me 3TB ruajtje? Atëherë InMotion ka një server të mirë të dedikuar për ju. InMotion ofron vetëm serverë të dedikuar me bazë në Linux. Serverat vijnë me 64 GB RAM, e cila është shumë mbresëlënëse pasi standardi i industrisë është 16 GB.

Server i përkushtuar nga lëvizjet

Sidoqoftë, një pengesë do të ishte kufizimi i transferimeve të të dhënave. Shumica e ofruesve të pritjes ofrojnë transferime të pakufizuara të të dhënave, por InMotion do të vendosë kufirin tuaj në 15TB të të dhënave mujore. Kjo nuk është zakonisht një çështje dhe gjithashtu mund të jetë e pakufizuar.

InMotion nuk ka probleme me kohën e duhur dhe mbeti 99,99% mesatarisht gjatë gjashtë muajve të fundit. Mbështetja e tyre për klientët ka pak mungesë dhe nuk do të gjeni mbështetje teknike në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

përfundim
InMotion ofron një çmim të mirë për një server të dedikuar që ofron të gjithë hapësirën dhe RAM-in për të ndërtuar ndonjë motor Cloud që ju dëshironi. Sidoqoftë, ekzistojnë mungesa e opsioneve të personalizimit dhe karakteristikave falas që janë përfshirë me serverat e tjerë. Do të duhet të paguani ekstra për të vendosur serverin tuaj përmes InMotion.

Shkoni te Hosting InMotion

Dreamhost

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 169 $ / muaj

Ka shumë karakteristika të integruara të sigurisë për të dashur në lidhje me DreamHost. Ky ofrues kujdeset vërtet për faqet e internetit të klientëve të tij dhe ofron mbrojtje nga zjarri, si dhe certifikata SSL. Opsionet e tyre të dedikuara për strehimin fillojnë me 169 $ / muaj dhe vijnë me 1TB hapësirë ​​ruajtjeje. Ju gjithashtu mund të konfiguroni serverat me deri në 16G RAM.

DreamHost nuk ka serverë të bazuar në Windows, që është një pengesë. Me serverat me bazë Linux, mund të ndërtoni shumicën e aplikacioneve me një larmi gjuhësh të ndryshme. Nëse do të donit të ndërtonit një uebfaqe duke përdorur sistemin operativ të Microsoft, nuk do të ishit në gjendje.

Uptime ka qenë relativisht i mirë për DreamHost në gjashtë muajt e fundit me një mesatare prej 99,96%, dhe mbështetja e tyre ndaj klientit është e dyshimtë. Ato kanë një bazë të gjerë njohurish, por mund të jetë e vështirë të kontaktoheni kur keni çështje.

përfundim
DreamHost siguron një sasi të mirë ruajtjeje për çmimin, por pa serverët me bazë Windows dhe çështjet e mbështetjes së klientit, do të jeni më mirë të merrni me një kompani që ofron shërbim të shkëlqyeshëm të klientit për çmimin.

Vizitoni DreamHost.com

GoDaddy

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 79,99 $ / muaj, zbritje në dispozicion

GoDaddy është Mbreti i hosteve me zbritje në internet. Pritja e tyre e dedikuar vjen me një kohë të fortë-solid, kështu që kurrë nuk duhet të shqetësoheni për uebfaqen tuaj që shkon poshtë. Ata kohët e fundit kanë shtuar gjithashtu 24/7 mbështetje teknike me chat live, në mënyrë që të mund të zgjidhësh problemet shpejt.

Nëse dëshironi të filloni një biznes me një server të dedikuar, GoDaddy është një nga opsionet më të mira. Kjo për shkak se ju mund të ndërtoni në Linux ose Windows, dhe planet fillojnë me një normë mjaft të ulët, por ofroni 32 GB RAM, 2TB ruajtje dhe transferime të pakufizuara mujore të të dhënave.

Ndërsa 32 GB RAM nuk është sasia më e madhe e memorjes në dispozicion. Për shembull, mund të merrni serverë deri në 264 GB RAM. Sidoqoftë, GoDaddy ka akoma një produkt superior që është i lehtë për tu vendosur dhe vjen me shumë karakteristika të sigurisë. Ju gjithashtu mund të shtoni disa nga karakteristikat e tjera me një kosto mjaft të lirë, të tilla si mbrojtja nga zjarri dhe çertifikatat SSL.

përfundim
GoDaddy është një host i mirë i fillimit në internet, nëse doni një server të dedikuar. Kostoja është më e lirë se të tjerët dhe ofron një sasi më të madhe të ruajtjes për planin bazë se sa konkurrentët e tjerë.

Hostwinds

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 100 dollarë në muaj

Hostwinds është një shitës i përkushtuar dhe ka marrë një ton vlerësimesh të mira për të qenë një opsion i lirë me shumë depo. Planet e tyre të dedikuara të pritjes ofrojnë përballueshmëri me fuqi dhe mbështetje të nivelit të ndërmarrjes. Ju mund të rregulloni ose parapërgatitni një Linux ose server të dedikuar me bazë Windows. Të dyja këto fillojnë me 100 dollarë në muaj.

Ju mund të krijoni një server të rregullueshëm me ruajtje deri në 3TB për gjirin e makinës me një maksimum prej katër shoferëve që përdorin Hostwinds. Këta serverë gjithashtu vijnë me 128 GB RAM dhe transferime të pakufizuara mujore të të dhënave. Nëse keni qenë në gjendje të maksimalizoni gjithçka që mund të bëni me këta serverë, mund të shpenzoni më shumë se $ 1000 / muaj.

Ndihma për klientët është rishikuar shumë me Hostwinds, dhe ato ofrojnë mënyra të shumta për të marrë kontakt nëse keni nevojë për mbështetje teknike përmes telefonit ose bisedës live. Uptime është gjithashtu e pabesueshme me një mesatare prej 99,99% gjatë gjashtë muajve të fundit.

përfundim
Nëse dëshironi një server të dedikuar me shumë mundësi dhe ruajtje, kjo është zgjidhja më e mirë për sa i përket fuqisë dhe kohëzgjatjes.

1and1 Hosting

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 34,99 $ / muaj

Themimi për një server të dedikuar që pret përmes 1and1.com është i panjohur. Kostot më të dedikuara të pritjes fillojnë nga $ 100 ose më shumë. 1&1 siguron tre nivele të ndryshme pritëse Linux dhe Windows të ndryshme. Këto janë serverë të dedikuar për pritjen, e cila është e ndryshme nga blerja e shërbimit tuaj të dedikuar.

Serverët e dedikuar në nivelin e hyrjes fillojnë me 69,99 dollarë me 8 GB Ram, 1000 GB ruajtje dhe transferime të pakufizuara të të dhënave. Nëse jeni duke menaxhuar një uebfaqe të vogël me shumë pak trafik, kjo duhet të plotësojë nevojat tuaja. Ju gjithashtu mund të shikoni paketën e Performancës nëse kërkoni diçka me më shumë hapësirë. Këto plane fillojnë me 199 dollarë në muaj.

Uptime nuk është gjithmonë i besueshëm përmes 1and1.com. Ne e gjetëm kohën e tyre të zhytur në 99.01% në gjashtë muajt e fundit. Ju mund të keni më shumë bllokime duke blerë disa nga “serverët” e tyre më të vegjël të dedikuar, por duhet të kontrolloni që po blini serverin tuaj dhe nuk po ndani ndonjë hapësirë ​​me klientët e tjerë.

përfundim
Ju paguani më shumë për shumë pak me 1and1.com. Ndërsa ata ofrojnë disa “nivele tërheqëse të pritjes tërheqëse”, këto nivele mund të mos vijnë me serverin tuaj, duke çuar në bllokim dhe ngadalësim të mundshëm të kohës së ngarkesës së faqes suaj të internetit.

SiteGround

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 229 $ / muaj

SiteGround nuk ka pasur rishikimet më të mira nga kohët e fundit, por ne kemi dashur të sigurojmë një larmi opsionesh dhe vende për t’u parë, në mënyrë që të shihni se cilat karakteristika janë në dispozicion. Planet e SiteGround janë për bizneset më të vogla dhe ofrojnë disa veçori të integruara për të marrë shpejt konfigurimin.

Sidoqoftë, kostoja dhe vlera nuk përputhen. SiteGrounds akuzon shumë për një server të dedikuar, por nuk ka ruajtje siç bëjnë hostet e tjerë. Ata kanë një test të shkëlqyer në kohën e duhur në 99,99%, por kështu bëjnë edhe shumë ofrues të tjerë të pritjes që shesin pritjen e dedikuar për pritje.

Një gjë që do të merrni është një çertifikatë falas SSL me secilin server. Ju mund të zgjidhni nga RAM, RAID, CPU dhe konfigurime të tjera të ruajtjes përmes faqes së internetit. Pansat shkojnë deri në 429 dollarë për një server të ndërmarrjeve të larta. Konfigurimet fillojnë me deri në 2TB hapësirë ​​në disk, 16 GB RAM dhe 5TB transferime mujore të të dhënave. Kjo është mjaft e ulët në krahasim me planet e pakufizuara ose 15TB standarde të transferimit të të dhënave mujore në planet e tjera të ofruesit të pritjes.

përfundim
SiteGrounds është mjaft i kushtueshëm për ato që merrni. Ndërsa tiparet e sigurisë përfshihen në çmim, pika e nivelit të hyrjes është mjaft e lartë për një biznes të vogël.

Arvixe Web Hosting

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 131 $ / muaj

Serverët e dedikuar të Arvixe fillojnë me 131 $ / muaj por vetëm për serverët tradicionalë të bazuar në hard disk. Arvixe gjithashtu ofron mundësi për serverat e dedikuar cloud që fillojnë me 108 dollarë në muaj. Ju mund të konfiguroni serverin tuaj në Linux ose Windows, dhe secili plan ka një numër opsionesh ruajtjeje.

Në bazë, serverët e dedikuar Arvixe vijnë me 8 GB RAM, 300 GB hapësirë ​​ruajtje dhe transferime të pakufizuara mujore të të dhënave. Ky ruajtje bazë nuk është shumë për të punuar nëse dëshironi të ndërtoni një uebfaqe më të madhe të tregtisë elektronike, por mund të jetë në rregull për një kompani më të vogël.

Këto oferta janë në rregull, por koha e duhur është ajo që e bën atë pak më të mirë. Me 99,99% gjatë gjashtë muajve të fundit, Arvixe qëndron në të njëjtën kohë me kompanitë e tjera më të mira të mbajtjes në internet. Sidoqoftë, opsionet e ruajtjes dhe mungesa e opsioneve të ndihmës për shërbimin ndaj klientit në faqen e tyre të internetit e bëjnë atë një parakolp, nëse doni të rregulloni ose rregulloni ndonjë problem me serverin tuaj.

përfundim
Arvixe është një mundësi e mirë për faqet e internetit më të vogla, por çmimi dhe vlera nuk përputhen me atë që konkurruesit e tjerë po ofrojnë për një çmim më të ulët.

Tempulli i mediave

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 2,000 dollarë në muaj, të gjitha opsionet janë përfshirë

Temple Media ofron vetëm pritjen e serverit të dedikuar në nivel ndërmarrje. Kjo do të thotë që ju jeni një master Linux dhe mund ta vendosni vetë serverin tuaj. Sidoqoftë, ju i merrni të gjitha deponimet që mund të dëshironi ndonjëherë, duke përfshirë bandën e bandës mujore 10TB, 128 GB RAM të buffer DDR3, dopio-fole, procesorë me shumë bërthama Intel Xeon dhe 1TB të gjithë ruajtjen e SSD.

Media Template gjithashtu ka menaxhuar serverë të dedikuar që vijnë me një panel kontrolli të lehtë për t’u përdorur dhe panelin, si dhe mjetet e monitorimit të performancës, kopjimet ditore, OS, azhurnimet e aplikacionit, skanimin e sigurisë dhe malware, dhe heqjen e automatizuar të malware.

përfundim
Nëse dëshironi të shpenzoni dollarët e mëdhenj në një server të dedikuar që do të zgjasë përgjithmonë, mund të blini një nga njësitë mjeshtërore nga Temple Media. Kjo nuk është për bizneset e vogla por për ndërmarrjet ose serverët e lojërave që duhet të mbështesin një ton të trafikut.

SingleHop

Plani i përkushtuar i serverit: Duke filluar nga 229 $ / muaj

Nëse doni një host të dedikuar për buxhet me disa opsione të tjera, SingleHop ka një plan të shkëlqyer të nivelit të hyrjes që përfshin 8 GB RAM, 10TB Bandwith, dhe 2 240 GB disqe SD.

Dëshironi më shumë në planin tuaj të serverit? Ato gjithashtu ofrojnë një procesor të vetëm, fije të vetme dhe opsione të ndërmarrjeve me porosi që shkojnë deri në 349 dollarë në muaj. Uptime për SingleHop është jashtëzakonisht i drejtuar nga performanca në 99,99%, dhe ata kanë një staf mbështetës të shkëlqyeshëm me shumë mundësi.

Gjëja e shkëlqyeshme për SingleHop është se ato ofrojnë vendosje me porosi të serverit sipas kërkesës. Ata garantojnë që serverët do të jenë online, të siguruar dhe të gatshëm për përdorim brenda 60 minutave. Ata gjithashtu kanë zhvilluar një infrastrukturë fituese të çmimeve të quajtur LEAP që ju lejon të shtoni dhe hiqni aplikacionet ose opsionet e personalizimit me një buton të një butoni.

përfundim
Serverët e SingleHop ofrojnë një numër opsionesh të personalizuara për ruajtje me një çmim relativisht të mirë, por mund të gjeni disa hapësira më të mira në ofruesit e pritjes së ndërmarrjes sesa përmes një kompanie më të vogël si SingleHop.

Rackspace

Plani i përkushtuar i serverit: Kuotat e personalizuara vetëm

Rackspace konsiderohet kryesori kur bëhet fjalë për pritjen. Kjo për shkak se faqet e tyre kurrë nuk bien, dhe ata ju lejojnë të punoni një kuotë të personalizuar për nevojat tuaja hapësinore. Sidoqoftë, nëse jeni një veshje më e vogël, Rackspace ka të ngjarë të jetë pak më shumë. Nëse jeni një biznes më i madh ose doni një server që mund të ndahet në qëllime të shumta, kjo është mënyra e duhur për të shkuar.

Serverët e dedikuar Rackspace shfaqin mundësi të personalizuara të sigurisë, hartimin e arkitekturës, ndihmën e migracionit, mjediset me re dhe garancitë e kohës së përgjigjes. Ju mund të zgjidhni ruajtjen e SSD nga 480 GB në 800 GB, dhe mund të merrni deri në 3 TB RAM.

përfundim
Në përvojën tonë, Rackspace ofron një server me të vërtetë superiore për një uebfaqe më të madhe ose server lojrash nëse keni nevojë. Do të merrni mijëra mundësi të ruajtjes dhe kohën e garantuar. Mbështetja e tyre për klientët është gjithmonë e disponueshme dhe e vendosur në SH.B.A., kështu që gjithmonë mund të flisni me dikë për ndonjë çështje dhe t’i rregulloni ato rregullisht brenda dy orësh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector