Desenvolupament de RapidWeaver: crea llocs web al Mac amb plantilles

Divulgació: El vostre suport ajuda a mantenir el lloc en funcionament. Obtenim una quota de derivació per alguns dels serveis que recomanem en aquesta pàgina.


RapidWeaver és una eina de creació de llocs web per a Mac. Igual que els creadors de llocs web proveïts de molts plans d’allotjament, RapidWeaver utilitza un enfocament basat en plantilles per dissenyar i personalitzar el vostre propi lloc web. A diferència de la majoria d’aquests, RapidWeaver es pot descarregar directament al vostre equip, permetent-vos una completa llibertat d’un proveïdor d’allotjament específic. Així que si decidiu passar a un altre host web, podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc existent i traslladar-lo al vostre host nou en pocs clics..

Hi ha molts creadors de llocs web arrosseguats i deixats al mercat, la majoria dels quals inclouen un bon grapat de plantilles, però RapidWeaver es distingeix mantenint plantilles actualitzades i elegants, de manera que el vostre lloc no sembla que fos. desenvolupat fa quinze anys. Amb més de 50 temes que es poden personalitzar mitjançant un editor d’arrossegar i deixar anar, RapidWeaver proporciona una solució senzilla per crear llocs moderns i potents.

RapidWeaver també compta amb una exhaustiva biblioteca de complements, que inclou des de funcions de botigues en línia fins a dissenys avançats i dissenys de tercers. Utilitzant-los, a més dels editors HTML i CSS integrats, els dissenyadors web avançats poden personalitzar encara més els seus llocs web.

Recursos en línia

Hi ha un munt de llocs en línia dedicats a RapidWeaver, i es pot complicar els que només estan intentant vendre’t els seus propis complements. Si acabeu de començar amb RapidWeaver, aquests llocs us ajudaran a configurar-vos, a la comoditat i a la bona manera de publicar el vostre primer lloc web..

 • Programari Realmac: la casa oficial de RapidWeaver. Hi trobareu enllaços de descàrrega, introduccions ràpides i enllaços a altres recursos útils, com ara tutorials i lloc de la seva comunitat.
 • Preguntes freqüents de RapidWeaver: a més de respostes a preguntes comunes de RapidWeaver, aquest lloc inclou tutorials, consells sobre programari i coneixements generals sobre disseny de llocs web, HTML i informació bàsica sobre el funcionament de la web..
 • RapidWeaver Central: aquest lloc proporciona notícies i ressenyes actualitzades de RapidWeaver sobre les darreres piles, temes i altres complements. També proporcionen assessorament sobre consultoria i disseny, per a qualsevol persona que necessiti ajuda addicional, així com les seves pròpies piles i temes, que us costaran, però la resta dels seus consells són gratuïts.

Tutories

RapidWeaver està dissenyat per ser intuïtiu, i el desenvolupament de llocs web general no requerirà d’un estudi en profunditat del programa ni de l’HTML. No obstant això, per a un desenvolupament més avançat, aquests recursos us poden ajudar a convertir-vos en un expert en RapidWeaver.

 • Tutorials RapidWeaver: aquest conjunt de tutorials gratuïts inclou 10 lliçons per a principiants sobre la creació d’un nou projecte, afegir i organitzar pàgines, seleccionar un tema, guardar projectes, utilitzar addons i publicar el vostre lloc, així com diverses desenes de lliçons avançades sobre temes com ara piles, personalització del tema, mitjançant complements, millores de velocitat, indexació de cerca i creació de metaetiquetes.
 • Aula RapidWeaver: aquest lloc de tutoria de pagament ofereix desenes de lliçons sobre tot, des de navegar pel programari fins a treballar amb temes i configurar un lloc de comerç electrònic. Si busqueu una comprensió detallada de com aprofitar al màxim el vostre programari RapidWeaver, aquest és el següent lloc. Per fer-vos una idea de la profunditat de les seves lliçons, tenen més de 600 minuts de vídeo només treballant temes.
 • RapidWeaver Show: aquesta sèrie de podcast també està disponible a iTunes. Cada setmana els autors tracten temes de creació de llocs web com ara la creació de 404 pàgines d’error personalitzades, l’elecció d’un tema i la gestió d’htaccess. També inclouen anuncis puntuals de RapidWeaver i Mac generals que poden ser d’interès per als usuaris de RapdidWeaver.

Comunitats en línia

Si busqueu respostes a preguntes específiques, contactar amb membres de la comunitat és sovint la solució més fàcil i fiable. Aquestes comunitats de RapidWeaver són molt actives i amb ganes d’ajudar-se mútuament.

 • Fòrums Realmac: els fòrums oficials de RapidWeaver són extremadament actius i cobreixen tot, des dels consells d’instal·lació fins a la integració de YouTube. Desplaçar-se pel fòrum pot ser una mica aclaparador, ja que inicialment es mostren els temes per ordre d’actualitzacions, més que per tema. Tanmateix, podeu filtrar fàcilment per categoria per centrar-vos en preguntes per a principiants, temes, podcasts, sol·licituds de funcions i molt més.
 • The Weaver’s Space: originalment una comunitat G +, aquest grup es va traslladar al seu propi lloc el 2016. Actualment tenen més de 800 membres que discuteixen tot, des de la resolució de problemes fins a les filosofies del disseny web.

Llibres

No trobareu tants llibres a RapidWeaver com a eines més complicades de desenvolupament de llocs web, simplement perquè RapidWeaver és fàcil d’aprendre i hi ha molts recursos en línia gratuïts disponibles (vegeu més amunt). Tanmateix, per a aquells que prefereixen un llibre físic o busquen desenvolupar coneixements avançats de disseny de llocs web, hi ha alguns llibres que recomanem.

 • Guia per a principiants de RapidWeaver 5 de Joe Workman: dissenyat principalment per a desenvolupadors web per primera vegada, aquest llibre comença amb els fonaments bàsics (descarregar, instal·lar i configurar el programari) i avança a través de la creació, disseny i publicació de llocs inicials. Utilitza moltes captures de pantalla i proporciona un exemple de codi que es pot utilitzar en els vostres propis projectes. Per a usuaris amb més experiència, també ofereix algunes discussions sobre conceptes avançats, com ara piles, HTML, CSS i tècniques de resolució de problemes..
 • La Guia visual per aprendre RapidWeaver 5 de Hawes and Meadows: dirigit principalment als principiants, aquest llibre recorre els lectors a través de totes les funcions bàsiques de RapidWeaver mitjançant guies fàcils de seguir. També es tracten alguns temes avançats, com ara pràctiques de SEO i utilitzar multimèdia, però en general es tracta d’una guia molt visual, de ritme lent, perfecta per a aquells que es veuen intimidats per la idea de construir el seu propi lloc..
 • HTML i CSS: Dissenyar i crear llocs web de Jon Duckett: aquesta introducció molt visual a HTML i CSS és el llibre d’acompanyament perfecte per als usuaris de RapidWeaver que vulguin entendre el codi que hi ha al darrere del seu lloc i busquen afegir una altra personalització més enllà de les capacitats estàndard de el programari.

Conclusió

Molts dels negocis de creació de pàgines web fa que us vagi passant de l’escriptori al núvol, particularment amb el disseny de llocs basats en plantilles, ja que la majoria dels amfitrions ofereixen constructors de llocs i programes gratuïts com WordPress i Joomla cada vegada són més fàcils d’utilitzar tot. temps. Tot i això, RapidWeaver continua atraient nous usuaris, ja que les plantilles s’actualitzen contínuament per mantenir-se fresc i professional i la interfície d’usuari és perfecta per a principiants. Si busqueu un creador de llocs web senzill però potent que no estigui vinculat al vostre host web o a un altre servei en línia, val la pena descarregar la demostració i intentar a RapidWeaver.

Lectura i recursos addicionals

Disposem de més guies, tutorials i infografies relacionades amb la codificació i el desenvolupament de llocs web:

 • Com es compon un bon HTML: es tracta d’una introducció sòlida per escriure HTML ben format i utilitzar programari de validador HTML.
 • CSS3 – Introducció, guies & Recursos: és un lloc ideal per començar a aprendre la disposició de la pàgina web.
 • Recursos ASP.NET: aquesta guia us permetrà accedir al marc .NET de Microsoft per a la creació de pàgines web.

HTML per a principiants – Guia definitiva

Si realment voleu aprendre HTML, hem creat un article de llibre llarg, HTML per a principiants – Guia final i realment és la guia definitiva; et durà des del principi fins al domini.

Quin codi hauria d’aprendre?
HTML per a principiants – Guia definitiva

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector