Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve Duda

Ndërtimi i faqeve të internetit ka bërë një rrugë të gjatë që nga agimi i internetit kur do të duhet të mësoni HTML dhe CSS.


Sot, shumë njerëz po kthehen tek ndërtuesit e faqeve të internetit për të kursyer kohë pa shpenzime të tepërta kur krijojnë një uebfaqe ose një portofol të tyre. Duda është një krijues i faqeve në internet që është optimale si për individët ashtu edhe për bizneset e vogla që kanë nevojë për një uebfaqe të personalizuar të tyre ose për një prej klientëve të tyre.

Përdorimi i krijuesit të faqes në internet Duda është një mënyrë për të filluar me një prani në internet të vetes tuaj edhe nëse nuk jeni të njohur me programimin, kodimin dhe hartimin e vetes. Krahasimi i çmimeve, tipareve dhe madje edhe të metat e Duda është një mënyrë për të përcaktuar se cila zgjidhje për ndërtimin e faqes në internet është e përshtatshme për ju dhe nevojat e faqes suaj të internetit.

Ndërtues i lehtë për t’u përdorur Drag-and-Drop

Një nga thirrjet më të mëdha të krijuesit të faqes në internet Duda është mjetet e saj të integruara.

Shmangni ndjenjën e hutuar dhe të mërzitur nga gjuhët tradicionale të programimit të tilla si HTML, PHP, CSS, dhe madje edhe JavaScript me një krijues të faqes në internet tërhiqet dhe lëshon. Thjesht tërhiqni dhe lëshoni elementët e faqes tuaj për të rirregulluar dhe ruajtur ato në vendet e tyre të përcaktuara, duke ndihmuar të kurseni kohë ndërsa ju lejojnë të përqendroheni në aspektet e tjera të pranisë në internet të markës suaj. Shpejt kopjoni shabllonet tuaja të personalizuara dhe zhvilloni faqe të reja brenda sekondave pa telashe të programimit dhe formatimit manualisht të secilit skedar të ri individualisht.

Nëse keni përvojë me programim dhe kodim dhe dëshironi të integroni modelet e tua, është gjithashtu e mundur ta bëni këtë me ndërtuesin e faqes Duda. Jo vetëm që është e mundur për të zbatuar kodimin tuaj, por mund të bëhet brenda sekondave dhe me disa klikime të miut. Përshtatja e planit dhe dizajnit të faqes suaj të internetit nuk ka qenë kurrë më e lehtë apo më e shpejtë sesa me ndërtuesin e faqes Duda.

Modelet e përgjegjshme

Një tjetër apel i madh që ofron krijuesi i faqes në internet Duda janë modelet e tij të përgjegjshme. Modelet e përgjegjshme të faqes në internet janë thelbësore kur dëshironi të maksimalizoni mundësitë tuaja në internet pa tjetërsuar një audiencë të tërë të mundshme. Modelet e përgjegjshme do të përshtaten automatikisht me madhësinë e ekranit të përdoruesit, pavarësisht nëse ata po shfletojnë duke përdorur kompjuterin e tyre në shtëpi, një smartphone, apo edhe një pajisje tablet. Kur një faqe në internet nuk është e përgjegjshme, mund të mos shfaqet siç duhet, duke bërë që përdoruesit të largohen ose të mos jenë në gjendje të lundrojnë siç duhet përmbajtjen që keni në dispozicion.

Përveç një bibliotekë gjithnjë në rritje të modeleve, Duda gjithashtu u lejon përdoruesve mundësinë të ruajnë shabllone me porosi dhe paraqitjet që kanë krijuar. Krijoni bibliotekën tuaj të modelit duke përdorur elemente nga shabllonet premade së bashku me copëzat e kodit tuaj. Templatedo shabllon i disponueshëm nga Duda është jashtëzakonisht i gjithanshëm, duke i lejuar përdoruesit mundësinë të ndryshojnë dhe azhurnojnë elementet e paraqitjes që ata kanë zgjedhur pasi e gjykojnë të arsyeshme. Përdorni bibliotekën shabllone të Duda për të përcaktuar se cili stil i përgjithshëm dhe estetika janë të përshtatshme për praninë në internet të biznesit tuaj dhe të markës.

Larmia e stilit të lundrimit

Zgjedhja e formatit optimal për navigimin e faqes suaj të internetit nuk është gjithmonë e lehtë, pasi që të dyja zgjidhjet vertikale dhe horizontale të navigimit funksionojnë mirë për shumicën e vendeve. Me ndërtuesin e uebfaqes Duda, përfitoni nga stilet e shumta të navigimit që përshtaten me shfletuesit tradicional të uebit, shfletuesit e telefonave celularë dhe pajisjet e tabletave. Testoni faqen tuaj të internetit në pajisje të ndryshme me Duda përpara se të hapni faqen tuaj drejtpërdrejt për publikun.

Përmbajtja e importit

Duda ofron një mjet të patentuar për importimin e përmbajtjes që nuk është i disponueshëm me ndonjë konkurrencë tjetër të ngritjes së faqeve në internet. Me mjetin e saj të importit të përmbajtjes, shpejt importoni çdo përmbajtje që keni ruajtur dhe ngarkuar në një uebfaqe tjetër ose platformë të blogut sipas zgjedhjes suaj. Importimi i dokumenteve të shkruara dhe përmbajtjes në internet nuk ka qenë kurrë më i lehtë apo më i shpejtë sesa me ndërtuesin e faqes në internet Duda. Thjesht zgjidhni cilën përmbajtje dëshironi të importoni dhe drejtojeni atë në vendin e saj të duhur për të zbatuar informacionin brenda sekondave në faqen tuaj të re të Duda.

Zgjidhje shumëgjuhëshe

Ndërtimi i një uebsajti në vetëm një gjuhë mund të ndikojë në mënyrë drastike në internet, dhe aftësinë tuaj për t’iu drejtuar një audiencë shumë më të gjerë. Me ndërtuesin e faqes Duda, zbatoni gjuhë të shumta për t’u bërë thirrje përdoruesve nga e gjithë bota, pavarësisht nga vendi i origjinës së faqes tuaj të internetit dhe qëllimi i biznesit tuaj ose markës. Të keni zgjidhje shumëgjuhëshe në dispozicion me prekjen e një butoni është një mënyrë e shkëlqyeshme për të zgjeruar horizontet tuaja dhe për të arritur miliona përdorues të tjerë nga zona të ndryshme në të gjithë globin.

Udamimet e Ndërtuesit të Uebfaqeve Duda

Kur jeni në kërkim të një ndërtuesi të faqes në internet që është optimale për ju dhe llojin e uebfaqes (ëve) që keni ndërmend të ndërtoni, është e rëndësishme të hulumtoni paketat dhe çmimet. Jo të gjithë krijuesit e uebfaqeve funksionojnë njësoj, pasi disa ngarkojnë tarifa mujore shumë më të larta se të tjerët ndërsa ofrojnë karakteristika të ndryshme ose shërbime unike. Me Duda, aktualisht ekzistojnë 3 plane në dispozicion për të zgjedhur, me mundësinë e kontaktimit të vetë kompanisë për një zgjidhje premium ose plotësisht të përshtatur. Shumica e zgjidhjeve me porosi përdoren nga individë që po shkallëzojnë biznesin ose markën e tyre në internet dhe kërkojnë burime shtesë për të shfaqur produktet, përmbajtjen dhe informacionin e tyre.

Tre planet në dispozicion aktualisht nga Duda përfshijnë:

 • Basic: Plani Themelor i Duda shkon 14 $ / muaj dhe lejon një përdorues dhe një uebfaqe. Plani Themelor gjithashtu siguron mbështetje me email dhe lejon deri në 10 produkte në dyqanin e e-tregtisë së një përdoruesi.
 • Ekipi: Plani i Ekipit të Duda do t’ju ofrojë 22 dollarë në muaj, por gjithashtu do të implementojë logon dhe skemën e ngjyrave të markës suaj në të gjithë panelin e administratorit të platformës. Përveç të gjitha tipareve që ofron plani Themelor, anëtarët e planit të Ekipit gjithashtu do të fitojnë qasje në mjetet e menaxhimit të klientit dhe ekipit.
 • Agjencia: Nëse drejtoni një agjenci të projektimit ose nëse ofroni uebfaqe për klientët, merrni parasysh planin e Agjencisë së Duda. Plani i Agjencisë do të kushtojë afërsisht 74 dollarë në muaj, por ju siguron deri në 8 faqe në internet që janë pritur në vetë sitin. Me planin e Agjencisë, fitoni mundësinë e përdorimit të mjeteve të menaxhimit të klientit dhe ekipit, mbështetje përparësore dhe ndërtuesve shtesë të widgetave me veçori të fuqishme API. Ky plan është optimale për këdo që është i interesuar të ndërtojë një agjenci projektimi ose të punojë me klientë në nevojë.

Karakteristikat e Ndërtuesit të Uebfaqeve Duda

Le të ekzekutojmë disa nga elementët kryesorë të ndërtuesit të uebfaqes Duda:

Hapsirë ruajtjeje

Ruajtja e fotografive, grafikëve dhe përmbajtjeve mund të marrë shpejt hapësirë, veçanërisht nëse keni ndërmend të krijoni një faqe interneti të rëndë mediatike me shumë trafik. Hapësira e ruajtjes është e domosdoshme kur synoni të ndani grafika, imazhe dhe lloje të tjera të skedarëve me vizitorët tuaj dhe audiencën e synuar.

Me ndërtuesin e faqes Duda, kurrë mos u shqetësoni përsëri për hapësirën tuaj të ruajtjes. Duda ofron hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar për të gjithë përdoruesit që aktualisht po paguajnë për një plan premium. Për më tepër, Duda aktualisht ofron një bandë të pakufizuar për të gjithë pajtimtarët e paguar, duke mos lejuar që të shfaqen çdo problem nëse merrni një rritje të papritur në trafikun në internet.

Rezervime të të dhënave

Duda u siguron përdoruesve mundësinë për të kopjuar të dhënat e tyre çdo ditë dhe manualisht nëse dëshironi. Sa herë që ruani ose ngarkoni një skedar të ri në ruajtjen tuaj Duda, faqja juaj e internetit ruhet automatikisht dhe rezervohet. Mos u shqetësoni më pak për sigurinë dhe faqen e internetit tuaj dhe praninë në internet me një shërbim të njohur dhe të besueshëm, siç është Duda.

Blogs

Blogjet janë të disponueshëm me ndërtuesin e faqes në internet Duda dhe kërkojnë vetëm një klik për të filluar. Pasi të shtoni një element në blog në faqen tuaj, mund të shtoni shpejt përmbajtje të re brenda sekondave duke importuar përmbajtje që keni krijuar tashmë ose duke hartuar përmbajtje të re të re për t’u ndarë me vizitorët tuaj.

Fatkeqësisht, ndërsa bloget janë të dobishme dhe një mënyrë për të inkurajuar angazhimin në internet, krijuesi i faqes në internet Duda lejon vetëm integrimin në Facebook për një sistem komentimi. Nëse jeni të interesuar të përdorni një sistem alternative komentesh për faqen tuaj të internetit, mund të mos jetë i mundur me ndërtuesin e faqes Duda. Të gjithë përdoruesit që dëshirojnë të komentojnë dhe të ndajnë mendimet e tyre në blogun tuaj duhet ta bëjnë këtë duke hyrë në llogarinë e tyre në Facebook përmes faqes tuaj të internetit.

Format e kontaktit

Format e kontaktit janë jashtëzakonisht të rëndësishme për faqet e internetit të eCommerce dhe faqet që dëshirojnë të mbajnë komunikimin me ndjekësit e tyre dhe klientët besnikë. Kur keni një formë kontakti në faqen tuaj të internetit, ju shfaqeni profesional dhe me reputacion. Format e kontaktit gjithashtu tregojnë vizitorëve që ju jeni të gatshëm të dëgjoni dhe dëshironi të dëgjoni reagimet e përdoruesve tuaj.

Shtimi i një forme kontakti në faqen e internetit që ndërtoni me Duda është e thjeshtë dhe kërkon vetëm një klik për të filluar. Në vend që të kodifikoni dhe formatizoni çdo formë individuale të kontaktit që dëshironi të zbatoni në faqen tuaj të internetit, zgjidhni një gamë të gjerë opsionesh të personalizuara në dispozicion brenda krijuesit të faqes në internet Duda. Thjesht klikoni për të ndryshuar dhe azhurnuar formatin dhe modelin e formave të kontaktit individual, ndërsa shtoni linjat e subjektit tuaj dhe kutitë e mesazheve që përdoruesit të plotësojnë.

Integrimi në tregti elektronike

Të kesh një parësor dyqanesh të e-commerce është e mundur me ndërtuesin e faqes Duda. Ndërtuesi i faqes në internet Duda është në përputhje me modulin e dyqaneve në internet Ecwid, i cili është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e Duda pasi të regjistroheni dhe të paguajnë një plan shërbimi. Dyqani në internet Ecwid aktualisht lejon anëtarët bazë deri në 10 produkte në dyqanin e tyre të tregtisë elektronike. Nëse keni nevojë për produkte shtesë eCommerce, është gjithashtu e mundur që të azhurnoni planin tuaj në 100 ose edhe 2500 produkte, në varësi të nevojave tuaja dhe madhësisë së dyqanit tuaj online në eCommerce..

Ndërsa është e mundur të nisë një dyqan eCommerce menjëherë pas lançimit të faqes suaj të internetit Duda, nuk është e mundur të përdoren zgjidhje alternative të e-commerce. Aktualisht, e vetmja zgjidhje pune eCommerce që është në përputhje me ndërtuesin e faqes në internet Duda është dyqani në internet i Ecwid. Përdorimi i mjeteve të tilla si WooCommerce (me WordPress) nuk është e mundur në atë kohë me ndërtuesin e faqes Duda.

Aktivizimi me një klik SSL

Një SSL, ose Secure Sockets Layer Layer, informon përdoruesit se një uebfaqe është i koduar në mënyrë të sigurt duke u paraqitur si ikonë e kyçjes në pjesën e sipërme të majtë ose të djathtë të shiritit URL të shfletuesit tuaj. Pa një certifikatë SSL në vend, ju rrezikoni të zbuloni ose ekspozoni të dhëna personale dhe private të përdoruesve tuaj tek hakerat dhe hajdutët në internet. Pa një certifikatë SSL, ju gjithashtu mund të jeni përgjegjës nëse informacioni që është nxjerrë është përdorur në mënyrë të paligjshme ose në mënyrë jo të duhur në çfarëdo mënyre. Sigurimi i faqes suaj të internetit ka një çertifikatë të vlefshme dhe pune SSL është e domosdoshme përpara se të lëshoni në internet, veçanërisht nëse kërkoni informacione personale dhe detaje fjalëkalimi nga përdoruesit..

Mbajtja e faqes suaj të sigurt, të sigurt dhe të koduar në çdo kohë është thelbësore nëse jeni duke drejtuar një dyqan të vogël eCommerce ose nëse keni një markë ndërkombëtare që dëshironi ta shkallëzoni. Duda aktualisht ofron një buton aktivizimi SSL me një klikim, duke siguruar që uebfaqja juaj të jetë e koduar duke mbrojtur informacionin dhe të dhënat e ndjeshme nga cilido prej përdoruesve ose klientëve tuaj.

SEO Ready-

Ndërtuesi i faqes Duda është gati për SEO, veçanërisht me tiparin e tij të instalimit të certifikatës SSL me një klik. Uebfaqet që janë të kodifikuara, të përgjegjshëm dhe të formatuar si duhet janë shumë më të optimizuar për motorët e kërkimit sesa ato që janë bashkuar në një trill. Duke përdorur ndërtuesin e faqes në internet Duda, sigurohuni që secila nga faqet e faqes tuaj të internetit të jetë e programuar si duhet dhe e përshtatshme për motorë kërkimi të lartë si Google, DuckDuckGo dhe Bing. Për më tepër, Duda promovon faqe të ngarkimit të shpejtë, gjë që është gjithashtu shumë e rëndësishme kur doni të forconi renditjen tuaj brenda motorëve më të mirë të kërkimit.

Të dhëna dhe Analitikë

Mbajtja e shënimeve të statistikave të faqes suaj të internetit është e domosdoshme, pavarësisht nëse jeni duke promovuar një uebfaqe të portofolit personal ose nëse keni një dyqan eCommerce që sapo është nisur. Duda aktualisht ofron një zgjidhje të integruar analitike, duke ju lejuar të monitoroni trafikun hyrës dhe të regjistruar në çdo kohë. Për më tepër, është gjithashtu e mundur që klientët e Duda të përdorin Google Analytics nëse preferojnë të zbatojnë një zgjidhje ekzistuese të monitorimit dhe përcjelljes së të dhënave.

Aftësitë e fitimit të parave

A doni të fitoni para nga faqja juaj e internetit, por nuk jeni të sigurt se ku të filloni? Ndërtuesi i faqes në internet Duda ofron një veçori të fitimit të parave për të gjithë pajtimtarët e shërbimit. Duda lejon përdoruesit të integrojnë banderolat dhe format e tjera të reklamimit në faqet e tyre të internetit, pavarësisht nëse ata zgjedhin të presin banderola individuale ose nëse janë të interesuar të përdorin një sistem reklamimi të palëve të treta. Paraja e faqes tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë sesa me mjetet tërheqëse dhe tërheqëse të ofruara nga Duda.

Opsionet e Rishites

Për këdo që ka një interes në shitjen e platformave ndërtuese të faqeve në internet dhe planet e pritjes, Duda ka një zgjidhje për ju. Duda aktualisht ofron mundësi të shitjes për individë që duan të paraqesin vetë ndërtuesin e faqes në internet, ose edhe për ata që dëshirojnë të ndërtojnë faqe interneti për klientët duke përdorur një platformë të markës.

Mirat e përdorimit të faqes ndërtuese të faqes Duda

Para se të zgjidhni një ndërtues në internet që është i duhuri për ju, është e rëndësishme të bëni hulumtime adekuate për të gjitha opsionet tuaja. Krahasimi i të mirat dhe të mirat për përdorimin e ndërtuesit të faqes në internet Duda është një mënyrë për të siguruar që po merrni vendimin e duhur herën tjetër kur planifikoni të ndërtoni një faqe në internet. Disa nga të mirat dhe avantazhet e zgjedhjes së krijuesit të faqes në internet Duda për faqen tuaj të ardhshme përfshijnë:

 • Lehtësinë e përdorimit: Ndërtuesi i faqes në internet Duda është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur dhe ndërfaqja e tij e përdoruesit funksionon si për disenjatorët me përvojë ashtu edhe për të porsaardhurit. Pavarësisht nëse keni ndërtuar uebfaqe në të kaluarën ose nëse po ndërtoni një faqe në internet për herë të parë, krijuesi i faqes në internet Duda jep të gjitha mjetet e nevojshme për të filluar menjëherë.
 • Modelet dhe Temat e Personalizuara: Biblioteka e gjerë dhe gjithnjë e në zgjerim e modeleve dhe temave është jashtëzakonisht tërheqëse për klientët të cilët nuk janë të njohur me programimin e tyre ose ata që thjesht duan të marrin faqen e tyre të internetit dhe të funksionojnë në më pak kohë. Shfletoni nëpër qindra shabllone, modifikoni elementë të ndryshëm dhe importoni përmbajtjen tuaj dhe kodimin për një dizajn të vërtetë të personalizuar të faqes në internet. Ruani shabllone për përdorim të mëvonshëm ose për të krijuar shpejt një faqe të re me pamjen e dëshiruar në një trill.
 • Redaktori i elementeve: Redaktori i elementeve të Duda bën redaktimin dhe azhurnimin e faqes suaj të internetit të lehtë dhe të thjeshtë. Redaktori i elementeve është i disponueshëm gjatë zgjedhjes së shablloneve të reja, duke shtuar përmbajtje të re në blog, dhe madje edhe duke implementuar pajisje shtesë që doni të ndani në faqen tuaj të internetit. Përdorni redaktorin e elementeve Duda për të bërë ndryshime të shpejta në faqen tuaj të internetit pa lëvizur manualisht përmes të gjithë kodit që është aktualisht në vend.
 • Rikthim automatik: Duda siguron kopje rezervë automatike për çdo faqe në internet që pret. Sa herë që krijoni një faqe të re, azhurnoni një faqe aktuale, ose zbatoni një shabllon të ri, faqja juaj e internetit ruhet automatikisht dhe mbështetet, duke mbrojtur menjëherë punën e vështirë dhe të dhënat tuaja. Asnjëherë mos stresoni dhe mos u shqetësoni për humbjen e punës tuaj me ndërtuesin e faqes në internet Duda.
 • Analytics: Një mjet analitik është i disponueshëm me ndërtuesin e faqes në internet Duda, duke e bërë të lehtë për të mbajtur gjurmët në statistikat e vizitorëve tuaj dhe trafikun e faqes në internet. Sidoqoftë, nëse po kërkoni një zgjidhje më të fortë, është gjithashtu e mundur të integroni Google Analytics në faqen tuaj të internetit Duda.
 • Mbështetje dhe FAQ: Një nga avantazhet më të mëdha të përdorimit të Duda si krijues dhe pritës i faqes suaj të internetit është mbështetja që ju ofrohet menjëherë. Një seksion i fortë FAQ (Pyetjet e bëra më shpesh) është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit, të regjistruar ose jo. Për më tepër, Duda gjithashtu siguron chat, email dhe mbështetje telefonike për të gjithë përdoruesit, pa marrë parasysh planin ose paketën që keni zgjedhur për faqen tuaj të internetit. Marrja në kontakt me Duda kërkon vetëm disa sekonda, duke siguruar që uebfaqja juaj të priret sa më shpejt që të jetë e mundur.

Përdoruesit garantojnë gjithashtu për shërbimin dhe mbështetjen e klientit të Duda-s, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme kur po ndërtoni dhe nisni një faqe në internet pa përvojë paraprake.

Kundërvajtjet e përdorimit të ndërtuesit të faqes në internet Duda

Si gjithmonë, është po aq e rëndësishme të rishikoni të metat ose të metat e një krijuesi të faqes në internet para se të zgjidhni një zgjidhje dhe plan që është optimale për nevojat tuaja. Disa nga problemet më të dukshme për përdorimin e ndërtuesit të faqes në internet Duda përfshijnë:

 • Çmimi / Paketat: Fatkeqësisht, një nga pengesat e përdorimit të Duda është çmimi i paketave të saj së bashku me kufizimet që përdoruesit kanë. Mimet për Duda janë më të shtrenjta se zgjidhjet alternative në treg. Për më tepër, Duda kufizon numrin e faqeve të internetit që çdo përdorues është i aftë të ndërtojë dhe hostojë në bazë të paketës që ata kanë zgjedhur. Nëse drejtoni një agjenci në shkallë të gjerë dhe keni nevojë për të pritur qindra, nëse jo mijëra faqe në internet, këshillohet që të kontaktoni direkt Duda për të mësuar më shumë rreth opsioneve të çmimeve në dispozicion për një plan me porosi që keni në mendje. Nëse jeni një përdorues i vetëm që kërkon një uebfaqe të thjeshtë, Duda mund të jetë jashtë kufijve tuaj të çmimeve me zgjidhje më të përballueshme në dispozicion si një mundësi alternative.
 • Komente në Blog: Edhe pse Duda u lejon përdoruesve të krijojnë një seksion të blogut në faqen e tyre të internetit me vetëm disa klikime, ka kufizime kur bëhet fjalë për të marrë komente nga përdoruesit dhe vizitorët besnikë. Aktualisht, mënyra e vetme që përdoruesit të lënë një koment ose të ndajnë mendimet e tyre në një blog që është pritur nga Duda është ta bëjnë këtë me llogarinë e tyre në Facebook. Edhe nëse keni regjistruar klientë që shfletojnë uebfaqen tuaj të eCommerce, atyre u kërkohet të lënë një koment duke përdorur llogarinë e tyre zyrtare në Facebook. Nëse jeni të interesuar të zgjeroni mënyrat se si përdoruesit tuaj mund të bashkëveprojnë me blogun tuaj dhe të lënë komente, krijuesi i faqes në internet Duda mund të mos jetë zgjidhja e duhur për ju.
 • Mungesa e mjeteve të buletinit: Për dallim nga shumë krijues të tjerë të faqeve në internet, Duda aktualisht nuk u siguron përdoruesve një mjet të integruar të buletinit. Nëse jeni të interesuar të ndërtoni një gazetë për të fituar ndjekës dhe lexues të interesuar, aktualisht nuk është e mundur përmes krijuesit të faqes në internet Duda. Ndërsa Duda nuk përfshin një mjet të buletinit në vetvete, ai u lejon përdoruesve mundësinë për të zbatuar një gazetë nga një palë e tretë, siç është MailChimp. Konsideroni llojin e sistemit të marketingut me email për të cilin keni nevojë dhe përcaktoni përputhshmërinë e tij me Duda përpara se të zgjidhni një plan Duda për faqen tuaj.

përmbledhje

Edhe pse Duda shpejt mund të bëhet i shtrenjtë pasi ju shkallëzoni agjencinë tuaj dhe merrni klientë të rinj, ai është një nga krijuesit më të gjithanshëm dhe më të fuqishëm të faqeve të internetit që janë në dispozicion sot në treg. Ndërtuesi i uebfaqes Duda nuk është ideal vetëm për ata që nuk kanë përvojë në internet dhe zhvillojnë dizajn, por është jashtëzakonisht i dobishëm për agjensitë e dizajnit dhe korporatat gjithashtu..

Me ndërtuesin e duhur të uebfaqes, mund të krijoni uebfaqe, portofole dhe portale dixhitale që janë të sigurta se do të lënë përshtypje të qëndrueshme për vizitorët tuaj dhe klientët e ardhshëm..

Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve Duda

Sot, shumë njerëz po kthehen tek ndërtuesit e faqeve të internetit për të kursyer kohë pa shpenzime të tepërta kur krijojnë një uebfaqe ose një portofol të tyre. Duda është një krijues i faqeve në internet që është optimale si për individët ashtu edhe për bizneset e vogla që kanë nevojë për një uebfaqe të personalizuar të tyre ose për një prej klientëve të tyre.

Vlerësimi i redaktorit:
3.9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector