Social Sendible vs Sprout Social: Ce instrument este cel mai potrivit pentru tine?

Ca proprietar de afaceri, vei ști cât de mult îți prețuiești timpul. Și veți realiza, de asemenea, că trebuie să vă mențineți o prezență socială sănătoasă.


Cu toate acestea, cei doi nu merg mână în mână, deoarece, dacă nu ești atent, gestionarea rețelelor de socializare se poate transforma rapid într-o aventură plină de consum.

În acest articol, ne uităm la două instrumente de gestionare a rețelelor de socializare care vă ajută să eficientizați activitățile de social media – Sendible și Sprout Social.

Folosind tablourile de bord all-in-one, puteți angaja cu publicul tău, publica conținut și măsura performanța ta pe toate canalele de social media.

Hai să aruncăm o privire.

(Notă: Renunțarea la afiliere: Această recenzie conține link-uri de afiliere. Aceste link-uri ne câștigă bani dacă cititorii noștri fac clic pe ele și apoi cumpărăm serviciul pe care îl analizăm. Acest lucru ne permite să câștigăm un pic de bani pentru a menține acest site funcțional și cel mai important, păstrând conținutul aici GRATUIT. Nu am recomanda un serviciu sau un produs dacă nu l-am folosi noi înșine & Serviciile Sprout sunt lider de marketing în lumea managementului social media)

Sendible

Începând cu Sendible este nedureros Apasă pe ‘Inregistreaza-te GRATUITButonul „și introduceți detaliile dvs. pentru a începe încercarea gratuită de 30 de zile:

După ce ți-ai creat contul, există un Expert de configurare util care să te conducă prin câteva elemente esențiale, cum ar fi conectarea conturilor de social media și adăugarea de utilizatori dacă lucrezi cu colegii dintr-o echipă.

Sendible se integrează cu Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+ și Google My Business.

Să aruncăm o privire asupra zonelor cheie ale tabloului de bord.

Implicați-vă cu publicul dvs.

În centrul tabloului de bord al Sendible se află Inbox-ul prioritar, care vă permite să gestionați toate interacțiunile sociale într-o singură inbox socială unificată, la fel cum ați face pentru e-mail.

Vă conectați fiecare cont social, făcând clic pe butonul „Stream nou” din partea de sus a tabloului de bord:

De exemplu, dacă alegeți Instagram, puteți selecta din Gestionați, postați, căutați, si nou profil de afaceri (beta):

Notă: fiecare flux pe care îl adăugați folosește unul dintre serviciile disponibile care sunt incluse în planul dvs. Sendible ales. Consultați secțiunea Prețuri pentru mai multe informații.

După ce ați adăugat fluxurile de rețele sociale, tabloul de bord începe să arate așa:

În partea centrală a ecranului, veți vedea lista consolidată de mesaje din fiecare flux de rețea pe care l-ați adăugat.

Dar există o opțiune alternativă în care puteți vizualiza o rețea de socializare simultan. În partea dreaptă, puteți vedea fiecare flux de rețea listat. Și dacă ar fi să faceți clic pe fluxul Twitter, de exemplu, atunci pe ecranul central vor apărea doar mesaje Twitter.

Pentru fiecare mesaj din dvs. Inbox Priority, puteți întreprinde diverse acțiuni în funcție de canalul social. De exemplu, puteți:

 • Ca mesajul
 • retweet mesajul
 • repost la alte canale sociale
 • Răspuns fie către o persoană fizică, fie pentru toți cei aflați pe mesaj
 • Spectacol conversația dacă există un dialog în desfășurare
 • Arhiva mesajul pentru a-l elimina din căsuța de e-mail
 • Atribui mesajul către un coleg din echipa ta

Publicați conținutul dvs.

Sendible oferă diferite modalități de a publica conținutul dvs. de socializare, inclusiv mesaje o singură dată și postări repetate pe totdeauna.

Din tabloul de bord, faceți clic pe butonul „Compune’ buton pentru a începe crearea unui mesaj:

Mesaj nou apare caseta:

În interior poți

 • Selectează Servicii (conturi sociale) pentru a publica la; de exemplu. Facebook, Twitter etc.
 • Compuneți-vă mesaj original și adăugați emoji și hashtag-uri, după cum este necesar.
 • Selectează data publicării din calendarul derulant.
 • Introduceți timp de publicare, sau faceți clic pe pictograma ceasului pentru timpul de afișare optim.
 • Verifică se repetă caseta dacă este necesar.
 • Apasă pe programa buton.

Deși adaptarea mesajelor individuale pentru fiecare rețea socială este considerată cea mai bună practică, este nevoie de mai mult din timpul dvs. valoros. Acesta este motivul pentru care Sendible și-a prezentat Postări inteligente caracteristică. Aruncați o privire la videoclip pentru a vedea cum funcționează:

 • Deschide Compuneți caseta și selectați-vă profilurile de social media.
 • Creați-vă mesaj original.
 • Faceți clic pe corespunzător file de rețea pentru a edita textul și @mentions.
 • Personalizați-vă mesajul și adăugați sau eliminați hashtag-uri și emoji, după cum este necesar.

Sendible vă oferă, de asemenea, opțiunea de a compuneți-vă mesajele în vrac. Puteți utiliza tabelul încorporat sau încărcați un fișier CSV din Excel care conține detaliile mesajului:

În orice caz, puteți economisi timp dedicând câteva ore și programând conținutul în avans.

Uneori poate doriți să publicați un mesaj de mai multe ori. lui Sendible Coadă inteligentă funcția vă permite să reciclați conținutul cel mai performant:

Cu „Reciclați mesajele” opțiune comutată ‘Pe’, mesajele din coadă vor continua să se repete până când le ștergeți.

Puteți adăuga ore de publicare la fiecare zi a săptămânii, fie introducând un timp manual sau alegând ora optimă propusă:

Vă puteți examina și gestiona toate dvs. mesaje programate și în coadă în calendar de conținut:

Înscrierile sunt codate color, astfel încât să puteți vizualiza conținutul pentru fiecare rețea. Și dacă trebuie să ajustați ceva, atunci puteți glisa și plasa intrări la date și ore noi.

Sendible are, de asemenea, câteva moduri de a vă ajuta să creați și să publicați relevante conținut curatat:

 • Motorul de recomandare a conținutului
 • RSS Auto Poster

 Motorul de recomandare a conținutului analizează postările existente pe social media și sugerează conținutul cel mai probabil să genereze implicare mai mare.

Primul set de recomandări se bazează pe activitatea dvs. recentă pe Twitter. Așadar, dacă ați trimis un mesaj despre computere, atunci va apărea conținut legat de computer în listă.

Mai jos sunt o serie de Alegeri de personal acoperind categorii precum Politică, Tehnologie, și sportiv:

Faceți clic pe o categorie relevantă și apoi alegeți articolele pe care considerați că le-ar interesa publicului. Aveți opțiunea de a redacta, programa, coada sau posta conținutul.

 RSS Auto Posting funcția vă permite să publicați conținut de pe blogurile pe care le cunoașteți și de care aveți încredere. De exemplu, puteți adăuga Social Media Examiner RSS feed:

Și fiecare nouă postare pe blog ar fi distribuită automat pe conturile de social media.

Măsurați-vă performanța

Sendible include câteva opțiuni pentru măsurarea performanței dvs. de social media:

 • Rapoarte Hub
 • Creatorul de rapoarte

Rapoarte Hub vă oferă nouă rapoarte pentru mediile sociale gata de mers pentru o instantanee a datelor dvs. sociale:

Raport de logodnă afișează audiența dvs. combinată, postări, postări și mențiuni în toate rețelele de socializare, astfel încât să puteți verifica performanța dvs. generală.

Apoi sunt rapoarte individuale pentru Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și multe altele. Fiecare raport are o foaie de înșelare care vă ajută să înțelegeți valorile:

Există opțiuni de filtrare a fiecărui raport după dată, apoi e-mail, tipărire sau salvare.

Drag-and-drop Generator de rapoarte vă permite să construiți un raport personalizat dintr-o serie de șabloane și module. După aceea, puteți genera un raport pregătit pentru prezentare în câteva minute.

Prețuri

Sendible are o serie de planuri de abonare începând de la 24 USD / lună:

 • Micro – Pentru soloprenieri.
 • Mic – Pentru întreprinderile mici.
 • Mediu – Pentru agenții în creștere.
 • Mare – Pentru echipe mari.

Prețurile se bazează pe numărul de servicii asta vrei. De exemplu, Mic planul include 48 de servicii, astfel încât să puteți gestiona 16 profiluri sociale și să creați 6 rapoarte personalizate cu 3 utilizatori. De asemenea, aveți opțiunea de a achiziționa utilizatori și profiluri suplimentare, mai degrabă decât să faceți upgrade la următorul plan.

Dacă nu sunteți prea sigur de ceea ce veți avea nevoie, puteți începe cu o probă gratuită de 30 de zile pentru a vedea ce plan funcționează cel mai bine pentru dvs. Vezi și cea mai recentă recenzie trimisă.

Sprout Social

Începând cu Sprout Social este simplu – faceți clic pe butonul ‘Începe perioada gratuită de testare’ buton și introduceți detaliile dvs. pentru a începe încercarea gratuită de 30 de zile:

După aceea, vi se va solicita să vă conectați profilurile sociale, începând cu Twitter:

Sprout Social se integrează cu Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ și Instagram.

Să aruncăm o privire asupra zonelor cheie ale tabloului de bord.

Implicați-vă cu publicul dvs.

Sprout Social are o casetă de intrare cu un singur flux numită ” Inbox inteligent care vă permite să vă angajați cu publicul dvs. pe mai multe rețele sociale într-un singur loc.

După ce ai conectat profilurile tale sociale, inbox-ul tău va arăta astfel:

Pentru fiecare mesaj din căsuța de e-mail, puteți întreprinde diferite acțiuni, inclusiv:

 • Ca mesajul
 • retweet mesajul
 • Răspuns la mesaj
 • marcă la fel de complet
 • Atribui o sarcină pentru un coleg
 • E-mail mesajul / conversația

În partea dreaptă, există un grafic care arată cum progresați cu răspunsul la mesaje. Și sub aceasta, există o opțiune pentru „Ascundeți elementele completate” din inbox pentru a vă putea concentra asupra elementelor rămase.

Există, de asemenea, câteva opțiuni pentru filtru mesajele. De exemplu, ați putea debifa Twitter, Facebook și Google+ pentru a lăsa doar mesajele Instagram vizibile pe ecran. Sau puteți alege să vizualizați mențiunile Twitter, dar să excludeți mesajele directe, retweet-urile și următorii noi.

Publicați conținutul dvs.

Există patru modalități de a publica conținutul dvs. în Sprout Social:

 • Publicați acum – să postați conținutul imediat.
 • Coada de încolțire – să planifice automat folosind setările de coadă pentru a umple goluri.
 • Planificați manual – pentru promoții specifice în timp sau campanii de marketing.
 • Salvează ca ciornă – pentru a stoca conținut pentru o utilizare viitoare.

Începeți făcând clic pe butonul ‘Compune’ butonul din colțul din dreapta sus al tabloului de bord:

Apare o casetă de mesaj în care vă puteți adăuga profilurile sociale, scrie mesajul și decide când doriți să publicați conținutul. Iată cum arată dacă utilizați funcția program manual:

Coada de încolțire vă permite să plasați conținutul într-o coadă de partajat la ore predeterminate. Puteți alege singuri calendarul sau puteți permite ViralPost determina timpul optim:

ViralPost analizează modul de utilizare și de implicare a publicului dvs. pentru a determina cele mai bune momente de livrare a conținutului dvs.:

Puteți verifica întotdeauna ce conținut ați distribuit și ce ați planificat în calendar de publicare:

Poti vedere după listă, săptămână sau lună și există, de asemenea filtre pentru a selecta după profiluri sociale și tipuri de mesaje.

Sprout Social are o caracteristică BETA care vă poate ajuta găsiți conținut relevant pentru a împărtăși publicului tău. Selectați o categorie din bara laterală din dreapta și Sprout Social afișează conținut care a fost deja performant:

Faceți clic pe butonul „Trimiteți pentru a compune” butonul pentru a redacta, a programa, a coada sau a posta conținutul pe care doriți să îl partajați.

Sprout Social are, de asemenea, un RSS Scheduler care vă permite să adăugați până la cinci fluxuri RSS, inclusiv blogul dvs. Verifică feed-urile selectate în fiecare oră și apoi trimite mesaje automate atunci când găsește postări noi pe blog.

Măsurați-vă performanța

Sprout Social are o suită completă de raportare care include rapoarte separate de platformă și rapoarte de grup combinate.

De exemplu, platforma Twitter are cinci rapoarte: Profiluri Twitter, Tendințe Twitter, Comparație Twitter, Cuvinte cheie Twitter și Feedback Twitter: 

Raport de logodnă combină date de pe toate platformele sociale:

Și există și un Generator de rapoarte astfel încât să puteți crea rapoarte personalizate:

Puteți exporta oricare dintre rapoartele gata de prezentare în format PDF sau CSV.

Prețuri

Sprout Social are trei planuri de abonare începând de la 99 USD pe utilizator / lună:

 • Premium – Instrumente esențiale pentru profesioniști.
 • Corporate – Instrumente puternice pentru afaceri sociale.
 • Enterprise – Instrumente avansate pentru afaceri sociale la scară.

Prețurile se bazează pe numărul de utilizatori de care aveți nevoie. De exemplu, dacă ai vrut 2 utilizatori la Planul Premium de 99 USD, acesta ar costa 198 dolari pe lună. Există o opțiune de cumpărare 5 profiluri sociale suplimentare pentru 25 USD / lună, mai degrabă decât trecerea la următorul plan.

Dacă nu sunteți prea sigur de ce aveți nevoie, puteți începe cu o probă gratuită de 30 de zile pentru a vedea care plan este cel mai bine pentru dvs..

Verdict final

Ambele instrumente de gestionare a rețelelor de socializare sunt excelente. Și oricare dintre ele vă va ajuta să eficientizați activitățile de social media. Deci, care este cel mai bun?

Ce instrument este cel mai potrivit pentru tine?

 • Ambele instrumente oferă funcționalități similare:

Există o cutie primită pentru a gestiona toate mesajele de socializare într-un singur loc, opțiuni de publicare pentru a vă ajuta să vă planificați, cozi și postați conținutul dvs. și un set de rapoarte care vă vor ajuta să evaluați performanțele dvs. de social media.

Alegerea noastră: Opțiunile inteligente și reciclarea de la Sendible îi conferă avantajul Sprout Social.

 • Ambele instrumente se integrează cu rețelele sociale majore:

Sprout Social și Sendible se integrează cu principalele rețele sociale: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram și Google+. Cu toate acestea, Sendible se integrează, de asemenea, cu Compania mea Google – un mod inovator de a posta actualizări periodice în rezultatele căutării Google care ar putea potrivi afacerea dvs..

Alegerea noastră: Noua caracteristică a Sendible merită luată în considerare.

 • Ambele instrumente au o interfață de utilizator excelentă:

Fiecare aplicație funcționează ușor diferit, dar ambele sunt ușor de navigat și de utilizat.

Alegerea noastră: Nu există nimic de ales aici și acest lucru se va reduce la preferințele individuale.

 • Diferența semnificativă este prețul:

Cu Sprout Social, prețul poate deveni scump dacă începeți să adăugați mai mulți utilizatori la planul dvs. În plus, Sendible are, de asemenea, Micro Plan, care este un pachet de început ideal pentru solopreneurs.

Alegerea noastră: Sendible are avantajul prin stabilirea prețurilor.

În cele din urmă, trebuie să alegeți instrumentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Faceți proba gratuită și vedeți ce funcționează cel mai bine.

Este randul tau…

Ce instrument de gestionare a rețelelor de socializare alegeți?

S-ar putea să doriți să citiți și ghidul nostru despre cele mai bune instrumente de instagram.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector