Cel mai bun software Webinar 2020 – Tot ce trebuie să vă găzduiți propriul dvs. Webcast

Doriți să găzduiți un webinar excelent?


Webinariile sunt găzduite de aproape fiecare comerciant în aceste zile și dintr-un motiv întemeiat. De fapt, conform unui raport recent al webinarului, peste 75 la sută dintre marketeri utilizează webinarii doar pentru generarea de plumb.

Software-ul Webinar este fără îndoială unul dintre cele mai bune moduri de a interacționa cu clienți, de a-i alimenta și de a-i conduce prin pâlnia de vânzări. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, servicii și instrumente webinar pentru asistență pentru clienți și multe, multe altele.

Din păcate, găzduirea webinarilor live poate fi copleșitoare și puțin provocatoare, mai ales dacă nu ați mai găzduit niciodată unul înainte. De la o conexiune la Internet instabilă până la uitarea de a face clic pe butonul de importantă „Înregistrare întâlnire”, o mulțime de lucruri pot merge greșit.

În plus, găzduirea simplă a unui webinar nu garantează conversiile. Deși seminarii web sunt o modalitate grozavă de a reuni tehnologiile de automatizare a marketingului și conferințe web, sunt detaliile care contează cel mai mult.

 • Câți participanți se pot alătura webinarului tău?
 • Câți co-prezentatori au voie?
 • Cum este calitatea audio?

Există mulți alți factori de luat în considerare și toți contează.

Acesta este motivul pentru care alegerea celui mai bun software webinar este atât de importantă. Vorbind din experiență, pot spune sincer că nu toate platformele webinar sunt create egale.

Am întâmpinat probleme și momente frustrante, cum ar fi dificultăți tehnice, tablouri de bord complicate și limite pentru participanții la webinar, cu multe dintre cele mai bune instrumente software webinar de astăzi..

Acestea fiind spuse, am avut și câteva experiențe fantastice cu unele programe webinar, așa că totul se reduce la alegerea celui mai bun.

A alege serviciul sau platforma webinar perfectă necesită de obicei mult timp și încercare și eroare. Acesta este motivul pentru care am creat acest ghid actualizat al celor mai bune companii de software webinar de astăzi. Am testat, am revizuit și am clasat toate cele mai bune servicii software webinar de astăzi pentru a vă facilita lucrurile.

Ce aveți nevoie pentru a găzdui un webinar?

Așadar, având în vedere că timpul este deseori limitat, să începem.

Ce vom acoperi:

• Cel mai bun software Webinar – cele mai bune alegeri
• Software Webinar – Ce este?
• De ce utilizați software Webinar?
• Sfaturi și strategii pentru platforma Webinar
• Întrebări frecvente despre software Webinar
• Învelirea lui

Contents

Cel mai bun software Webinar 2020

Cu cel mai bun software webinar, puteți înregistra și partaja video cu ușurință, puteți efectua castinguri în direct și chiar puteți urmări cu participanții dvs. fără nicio atingere.

Mai mult decât atât, un instrument excelent de webinar vă va permite să vă automatizați procesul de marketing și vânzări, să vă angajați cu perspective prin instruire live, să realizați demonstrații de produse și multe altele.

Majoritatea instrumentelor creatoare de webinar sunt, de asemenea, dotate cu funcții precum șabloane de pagini pentru pagini de destinație, software de marketing prin email, streaming webinar în direct, tablouri, secvențiere automată webinar și câteva alte avantaje..

Când găzduiești webinarii, vei descoperi că diavolul este în detalii, astfel încât fiecare caracteristică este una importantă.

De exemplu, secvențializarea automată a webinarului este minunată pentru găzduirea interviurilor de podcast, cursuri online și videoclipuri la bord.

Cu majoritatea acestor funcții și multe altele, aici sunt cele mai bune alegeri pentru cel mai bun software webinar de astăzi.

1. WebinarJam

# 1 Jam de Webinar
Prețurile încep de la 41,58 USD pe lună

Există câteva opțiuni excelente de software webinar, dintre care puteți alege, însă WebinarJam este cel mai bun instrument software webinar de pe piață. Dacă nu ați configurat sau găzduit niciodată un webinar înainte, această platformă webinar ușor de utilizat va fi acoperită.

În umila mea părere, este cea mai simplă și intuitivă soluție de găzduire webinar pentru cei care doresc să vândă prin webinar. Este perfect pentru găzduirea de webinarii puternice pentru publicul larg, în mod automatizat.

De fapt, ca mărturie a celei mai bune stări de platformă webinar, este instrumentul pe care îl folosesc pentru a crea și conduce fiecare webinar pe care îl găzduiesc, ceea ce spune multe.

De ce? Răspunsul este simplu: este excelent pentru vânzare. Spre deosebire de multe alte servicii webinar, WebinarJam vă permite să plasați ferestre pop-up de apel la acțiune (CTA) oricând doriți pe tot parcursul webinarilor dvs., astfel încât participanții dvs. la webinar să poată cumpăra cu ușurință.

WebinarJam este, de asemenea, cel mai bun serviciu de software webinar când vine vorba de chat-ul live și permite prezentatorilor să comunice cu telespectatorii în timpul seminarii lor. Acest lucru este important, deoarece implicarea și interacțiunea sunt o modalitate dovedită de a stimula vânzările.

În ciuda prețului rezonabil, WebinarJam are și o mulțime de alte clopote și fluiere. De exemplu, este construit pe Flash, WebRTC, RTMP, HLS și o varietate de alte tehnologii web, ceea ce îi permite să funcționeze fără probleme pe orice dispozitiv și cu orice browser..

Oferă, de asemenea, un tablou de bord intuitiv pentru prezentatori, o interfață simplă pentru participanți, videoclipuri HD și webinarii gazdă cu mai mulți prezentatori. În plus, puteți transmite în direct pe YouTube, utiliza chat-ul în direct, comentează moderat, trimite mesaje private, sondează audiența, înregistrează videoclipuri, arată adnotări pe tablă și puteți sări în unele analize serioase.

Whew, asta a fost o lungă listă de caracteristici, dar merge doar pentru a arăta cât de mare este WebinarJam. La început poate părea un pic înveselitor, dar dacă navigați pe site-ul WebinarJam și vedeți câteva dintre videoclipurile și resursele lor, veți vedea rapid că știu lucrurile lor.
Mai simplu spus, sunt experți în generarea de venituri din seminarii web.

Cu WebinarJam, puteți promova noi produse și servicii, puteți oferi coaching și consultanță, Q de gazdă & O sesiune, întâlnire cu fani și multe altele.

Este excelent pentru marketeri individuali și companii de toate dimensiunile, cu excepția operațiunilor la nivel de întreprindere care caută o soluție de conferință web. Dacă vă aflați în această tabără, atunci un instrument webinar precum Zoom poate fi mai potrivit.

Beneficiile WebinarJam:

• Proiectat pentru o ușurință maximă de utilizare
• Funcționează pe toate dispozitivele și browserele
• Durează mai puțin de un minut pentru a configura un webinar
• Înregistrați automat videoclipuri pentru redare
• Chat live și mesaje private
• Până la șase co-prezentatori
• Oferte pop-up Mid-Webinar
• Distribuie pe YouTube și Facebook Live
• Suport excelent pentru clienți

Contra de WebinarJam:

• Ocazional întârziere video și audio
• Lipsește integrarea cu unele instrumente terțe
• Nu este ideal pentru companii la nivel de întreprindere

Prezentarea site-ului Webinar:

WebinarJam oferă trei pachete de prețuri dintre care puteți alege: Planul de bază, Planul profesional și Planul Premium.

Planul de bază este de 499 USD pe an sau 41,58 USD pe lună și permite până la trei prezentatori și 500 de participanți pe webinar.

Planul profesional este de 699 USD pe an sau 58,25 USD pe lună și permite până la patru prezentatori și 1.000 de participanți.

Planul Premium este de 999 USD pe an sau 83,25 USD pe lună și permite până la șase prezentatori și 5.000 de participanți.

Fiecare plan include asistență 24/7 și toate caracteristicile excelente ale WebinarJam.

Pe baza acestor caracteristici, ușurința de utilizare a platformei și suportul și pregătirea excelentă a companiei, este foarte bine alegerea mea pentru cel mai bun software webinar.

Începeți cu WebinarJam pentru doar 1 dolar astăzi.

# 2 GoToWebinar
Prețurile încep de la 89 USD / lună

Caracteristici

 • CRM integrat și instrumente de marketing
 • Opțiuni de programare flexibile
 • Șabloane webinar integrate pentru evenimente rapide
 • Creați materiale promoționale de marcă care să rămână fidele companiei dvs.
 • Creați pagini de înregistrare personalizate, e-mailuri și invitații digitale
 • Utilizează tehnologie interactivă pentru a promova implicarea publicului
 • Include webcam-uri ale organizatorului, sondaje cu rezultate live și multe altele
 • Poate pre-înregistra evenimente pentru vizualizarea ulterioară
 • Analize detaliate despre prezența și urmărirea sursei
 • Prezentări și vizionări mobile

GoToWebinar este o opțiune versatilă pentru companiile care au nevoie de ceva ușor și fără stres. Indiferent dacă sunteți nou pentru a găzdui webinarii sau sunteți un profesionist experimentat, acest software poate eficientiza procesul. Vă poate oferi sprijin înainte, în timpul și după evenimentul webinar.

GoToWebinar este o opțiune foarte populară în rândul companiilor de toate dimensiunile. Masterminds în spatele software-ului deține, de asemenea, LogMeIn și GoToMeeting. Dezvoltatorii au peste zece ani de servicii de colaborare bazate pe cloud sub centura lor, așa că puteți fi sigur că GoToWebinar este la egalitate.

Software-ul este foarte versatil și vă permite să fiți la fel de hands-on pe cât doriți. Înainte ca evenimentul să apară vreodată, aveți opțiuni de programare flexibile pentru a vă asigura că publicul țintă are șansa de a participa. GoToWebinar poate avea grijă și de promoții. Veți putea să personalizați materiale de marketing, informații de înregistrare și multe altele. Cu ajutorul CRM integrat, puteți ajunge cu ușurință la publicul țintă.

Când vine vorba de calitatea webinarului propriu-zis, GoToWebinar este destul de impresionant. Aceasta nu este vechea dvs. prezentare web plictisitoare. Webinariile pot fi complet interactive, complete cu instrumente de implicare, capacități webcam, sondaje și multe altele. Chiar dacă decideți să efectuați un eveniment pre-înregistrat, tehnologia accesibilă din spatele software vă permite să creați o experiență imersivă care se simte reală și în momentul de față.

Prețuri

Tarifarea planurilor pentru GoToWebinar este foarte similară cu alte opțiuni de pe piață. Cu toate acestea, GoToWebinar oferă multe caracteristici inovatoare și posibilitatea de a sprijini mai mulți spectatori simultan. Software-ul este disponibil în trei planuri diferite. Fiecare plan poate fi achiziționat la o rată lunară sau la o rată anuală. Dacă alegeți să facturați anual, puteți economisi până la 20 la sută pe parcursul anului. GoToWebinar oferă o probă gratuită de șapte zile, astfel încât să puteți testa software-ul înainte de a vă angaja la un plan.

Cel mai de bază plan, numit Starter Plan, are funcții limitate. Nu are URL-uri de eveniment personalizate, distribuire video, urmărire sursă sau capacitatea de a înregistra evenimente. Cu toate acestea, include analiza automată de marcare, integrarea CRM și toate celelalte caracteristici de bază. Planul Starter poate sprijini până la 100 de participanți la un singur eveniment. Costă 109 dolari pe lună. Odată cu abonamentul anual, costurile lunare vor fi aduse la 89 USD pe lună.

Planul Pro include toate caracteristicile pe care GoToWebinar trebuie să le ofere. Cu acest plan, veți obține trei pagini de canale personalizate, adrese URL personalizate, utilizarea unui editor video intuitiv și multe altele. Acest plan poate susține până la 500 de participanți la fiecare eveniment. A costat 249 USD pe lună. Pentru abonamentul anual, acest plan a costat 199 USD pe lună.

În sfârșit, există Planul Plus. Planul Plus include cinci pagini de canale personalizabile, pe lângă toate caracteristicile anterioare. Acest plan vă va costa 499 USD pe lună sau 429 USD pe lună dacă plătiți rata anuală înainte.

 Beneficiile GoToWebinar:

 • Ușor de utilizat datorită interfeței intuitive
 • Permite prezentatorilor să comunice de la distanță
 • Webinariile pot fi vizualizate pe orice dispozitiv
 • Telespectatorii pot participa activ în mai multe moduri
 • Analizele sunt detaliate și pot fi utilizate pentru a îmbunătăți evenimentele viitoare
 • Vă permite să includeți culorile și logo-urile mărcii în materiale de evenimente și de marketing
 • Integrarea CRM vă permite să vă adresați direct publicului dvs. țintă

Contra de GoToWebinar:

 • Actualizări software în mod regulat, ceea ce ar putea deveni o problemă
 • Calitatea înregistrării poate fi uneori mai mică decât se dorește
 • Poate fi prea costisitor pentru companiile mai noi

Pentru cine este bun GoToWebinar?

GoToWebinar este o opțiune excelentă pentru companiile mici și mijlocii care doresc un pic mai mult control în aspectul webinarului lor. În timp ce software-ul are multe șabloane pentru a face prezentări rapide, acesta oferă o mulțime de flexibilitate pentru a vă face propriul dvs. Acest lucru este excelent pentru întreprinderile care doresc să își stabilească identitatea de marcă din momentul în care un participant află despre eveniment. Măsurile detaliate pot ajuta, de asemenea, companiile în creștere să se adapteze la nevoile publicului lor țintă și să obțină un succes suplimentar.

# 3 EverWebinar
Prețurile încep de la 41 USD / lună

Scurt pentru „Webinar Evergreen”, EverWebinar se consideră „cea mai puternică platformă webinar automatizată” și este greu să nu fii de acord cu ei.

Ca unul dintre cele mai populare instrumente webinar din această listă, este creierul aceleiași companii ca WebinarJam și proiectat să se integreze direct cu acesta pentru o experiență de hosting webinar imbatabilă.

Cu ușurință una dintre cele mai bune platforme webinar de astăzi, unele dintre caracteristicile sale includ configurarea rapidă și ușoară, integrări cu MailChimp și alte câteva servicii de răspuns automat pentru email-uri de marketing automat și posibilitatea de a urmări cu participanții pentru a construi relații și a face vânzări viitoare..

Desigur, EverWebinar înregistrează în mod automat prezentări webinar în direct și permite utilizatorilor să le redea individual pentru fiecare potențial potențial.

Ca și WebinarJam, este cel mai potrivit pentru marketeri individuali și întreprinderi mici și mijlocii care doresc să profite de puterea webinarilor de a genera clienți și vânzări..

Beneficiile GoToWebinar:

• Webinarii live, automatizate și hibride
• bot webinar inteligent
• Integrare prin e-mail
• Funcția „Pune o întrebare”
• Statistici și analitice puternice
• Capacitatea de a falsifica numărul de participanți
• Acces la „Webinar University” inclus

Contra de la EverWebinar:

• Unele rapoarte despre probleme de streaming mobil

Prețuri EverWebinar:

EverWebinar poate fi vândut separat sau pachet cu WebinarJam pentru prețuri reduse.

De la sine, EverWebinar este de 41 de dolari pe lună, cu facturare anuală, ceea ce este puțin ridicat în comparație cu unele dintre celelalte soluții webinar de acolo. Cu toate acestea, caracteristicile sale și integrarea cu WebinarJam fac ca investiția să fie una valoroasă.

În plus, EverWebinar oferă o încercare neauzită de 60 de zile pentru doar 1 dolar.
Începeți cu EverWebinar pentru doar 1 dolar astăzi.

# 4 ClickMeeting
Prețurile încep de la 25 USD / lună

ClickMeeting este unul dintre cele mai bune instrumente software webinar pentru începătorii webinar și cei care caută o interfață prietenoasă. Deși este orientat către antreprenori și întreprinderi mici și mijlocii, este, de asemenea, un instrument util pentru companii mai mari care au nevoie de o soluție de conferință web..

Instrucțiunile pentru configurarea unui webinar sunt pas cu pas, astfel încât să puteți crea primul dvs. webinar în cel mai scurt timp. Dacă creați un webinar în ultima clipă, există o caracteristică duplicată care vă permite să omite completarea tuturor câmpurilor.

Puteți vedea toate site-urile dvs. web, atât anterioare cât și programate, chiar de pe tabloul de bord. Puteți vedea, de asemenea, câți participanți au trimis o pagină de înregistrare și s-au înregistrat pentru viitoarele seminarii web. În plus, puteți vedea analize detaliate pentru seminariile dvs. anterioare.

Dacă participanții ajung la webinarul tău mai devreme, pot vedea informații suplimentare în timp ce așteaptă în camera webinar sau în sala de așteptare. Aceștia numesc această caracteristică „Sala de așteptare cu o agendă”.

ClickMeeting oferă, de asemenea, mai multe caracteristici interactive pentru a vă menține publicul angajat în timpul evenimentelor. Ca prezentator, puteți rula prezentarea webinar, puteți utiliza video și audio preîncărcate, tablă albă și așa mai departe. Există, de asemenea, live chat, sondaje, sondaje și multe altele. [/ Vc_column_text]

Caracteristici:

 • Funcția de chat moderată vă ajută să interacționați cu publicul dvs. Puteți gestiona feedback-ul și reacțiile în timp real. Funcția de chat vă permite să acceptați, respingeți sau editați comentarii înainte ca restul publicului să le vadă.
 • 13 opțiuni de interfață lingvistică. Acest lucru vă ajută să lucrați cu participanți din întreaga lume. Funcția de chat folosește, de asemenea, traducerea Google pentru a oferi traduceri instantanee în timpul chatului.
 • O sală webinar interactivă oferă instrumente pentru partajarea documentelor și a ecranelor, funcții de tablă, împreună cu sondaje și sondaje pentru a vă angaja cu publicul dvs..
 • Analizați rezumatul webinarului, statisticile participanților și evaluările participanților cu funcțiile de raportare ale software-ului.
 • Opțiuni de înregistrare cu un clic. Puteți descărca înregistrări într-un format MP4 și stoca webinarii în cloud.
 • Redirecționați participanții la o pagină web personalizată după webinar. Acesta poate fi un apel la acțiune, un loc în care să furnizezi materiale suplimentare și să faci o impresie finală generală participanților tăi.
 • Partajează invitații webinar pe Facebook, Twitter și LinkedIn.
 • Adăugați funcționalitate cu aplicații conectate care vă pot ajuta să gestionați fișiere, planificare, clienți și perspective.

Beneficiile ClickMeeting:

• WebRTC și bazat pe HTML5
• Platformă și interfață intuitivă
• Instrucțiuni de configurare webinar pas cu pas
• Mai multe șabloane din care să alegeți
• Seminarii web automatizate și la cerere
• Sala de asteptare cu agenda
• Funcție duplicată convenabilă și care economisește timp
• Chat live cu traducere de mesaje
• Partajarea îmbunătățită a ecranului
• Caracteristicile sondajului și sondajului

Contra de ClickMeeting:

• Fără sesiuni de seminare web
• Nu pot programa întâlniri recurente

Prețuri:

Similar cu multe alte platforme webinar, ClickMeeting își structurează prețurile în funcție de numărul de participanți admis.

Planurile lor încep de la 25 de dolari pe lună, cu facturare anuală pentru până la 25 de participanți, ceea ce este destul de scăzut. Pentru 35 de dolari pe lună, puteți găzdui webinarii cu până la 50 de spectatori. Dacă vă așteptați la o participare mai mare, pe care sperăm să o faceți, prețuri personalizate sunt disponibile și ele.

ClickMeeting oferă și o probă gratuită de 30 de zile.

# 5 Yondo
Prețurile încep de la 47 USD / lună

Yondo funcționează ca o platformă completă de comerț video pentru găzduirea webinarilor. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă aveți o bibliotecă de videoclipuri / webinarii pentru a oferi clienților dvs. Un avantaj al Yondo este că aveți mai multe opțiuni pentru a genera bani pe site-urile web.

Dacă aveți un site web existent, Yondo poate fi integrat în site-ul dvs. web pentru a oferi webinarii clienților dvs. În mod alternativ, puteți utiliza o pagină de destinație personalizată pentru a oferi o locație centrală pentru înregistrare.

Caracteristici:

 • Puteți utiliza un instrument de apel la acțiune pentru a adăuga un apel la acțiune la sfârșitul videoclipului sau la cerere în timpul unui webinar. Puteți personaliza apelul la acțiune cu un titlu, imagini, text personalizat, împreună cu butonul și linkurile pentru care clienții dvs. să facă clic.
 • Creați videoclipuri de previzualizare pentru a oferi participanților dvs. un eșantion de site-uri web la cerere.
 • Adăugați membrii echipei în contul dvs. pentru a vă ajuta să vă gestionați seminarii web.
 • Clienții dvs. pot rezerva 1-1 sesiuni în funcție de disponibilitatea dvs. Rezervarea este afișată în fusul orar local în funcție de disponibilitatea dvs. și se poate sincroniza cu mai multe calendare.
 • Sistemul integrat vă permite să vizualizați și să discutați cu participanții, să declanșați apeluri la acțiuni în timpul unui webinar și să gestionați opțiunile de ecran, cameră, audio și înregistrare. De asemenea, puteți partaja articole de pe ecran sau documente de legătură și alte articole.
 • Webinariile live pot fi înregistrate în orice moment, iar înregistrările pot fi adăugate în biblioteca dvs. la cerere în orice moment.
 • Găzduiește până la 1.000 de participanți la fiecare dintre seminarii tale web. Participanții dvs. se pot înscrie de la o pagină de destinație personalizată care include branding-ul și domeniul dvs..
 • Yondo se integrează cu Stripe și Paypal pentru a accepta plățile. Puteți configura diferite opțiuni de generare de bani, inclusiv abonamente lunare, achiziții unice și chirii pentru fiecare vedere.
 • Tabloul de bord Analytics vă oferă statistici despre evenimente și informații despre clienți pentru monitorizare.
 • Creați cursuri video pentru site-ul dvs. web, inclusiv resurse pe care le puteți partaja ca atașamente la webinar.

Prețuri:

Abonamentele încep de la 47 USD / lună pentru 25 de participanți și există reduceri pentru plata anuală.

[/ Vc_column_inner] [/ vc_row_inner]

# 6 Demio
Prețurile încep de la 34 USD / lună

Conform materialelor de marketing ale Demio, acestea sunt o platformă inteligentă de webinar. Acest lucru lasă pe cineva să se întrebe ce le face atât de deștepte?

Ei bine, în primul rând, Demio vine încărcat cu urmărire puternică și analiză. Puteți plasa pixeli de urmărire, conversie sau retargeting în camera webinar, pagina de mulțumire, pagina de înregistrare și, practic, oriunde doriți.

Demio oferă, de asemenea, setări specifice de automatizare. De exemplu, puteți trimite o înregistrare webinar către oricine se înscrie după 10 minute, 15 minute, 30 minute și așa mai departe.
Acest lucru face ușor să apelați la audiența dvs. și să segmentați participanții în funcție de acțiunile lor.

Desigur, puteți automatiza procesul în continuare folosind un răspuns automat precum GetResponse sau MailChimp pentru a avea grijă în esență de toate, cu excepția generarii de plumb și a găzduirii webinarului în sine.

În cele din urmă, Demio este ușor de utilizat. Ca și celelalte cele mai bune platforme webinar de mai sus, puteți programa primul eveniment webinar în câteva minute și viitoarele webinarii în chiar mai puțin timp.

În general, este un instrument excelent pentru începători și oricine urăște interfețele frustrante cu o mulțime de setări. Deși la început ar putea fi subținuți, marketerii profesioniști și utilizatorii de întreprinderi pot aprecia, de asemenea, accentul lui Demio pe automatizare și pe o gamă largă de instrumente.

Beneficiile Demio:

• Foarte ușor de configurat și utilizat
• Excelent pentru webinete recurente și serii webinar
• O gamă largă de instrumente puternice de automatizare
• Sunt permise mai multe coordonatoare de evenimente
• 100% bazat pe browser

Contra de Demio:

• Nu este ideal pentru webinarii live cu 100 de participanți
• Un pic pe partea de preț

Prețuri demonstrative:

Demio nu este cea mai bună valoare din jur. Planurile lor încep de la 34 de dolari pe lună, ceea ce vă oferă o sală webinar pentru până la 50 de persoane. Pentru 69 de dolari pe lună, puteți avea maximum 150 de persoane. Dacă aveți nevoie de loc pentru 500 de persoane, va trebui să plătiți 163 USD pe lună.

Ca și alte instrumente software webinar, aceste rate se bazează pe abonamente anuale. Demio oferă și o probă gratuită de 14 zile, așa că o testați pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. înainte de a preda cardul dvs. de credit.

# 7 Livestorm
Prețurile încep de la 31 USD / lună

Livestorm este un instrument webinar eficient, bine realizat, pentru a oferi comunicații video puternice și o experiență webinar lină. Software-ul funcționează pe orice dispozitiv și poate fi accesat de orice browser, ceea ce îl face excelent pentru toți și toți participanții.

Livestorm vă permite să găzduiți webinarii live, automatizate sau la cerere, iar caracteristica sa de logistică prin e-mail este excelentă pentru a trimite automat actualizări webinar și e-mailuri promoționale. Pentru o mai mare implicare a clienților, puteți efectua activități precum Q & O sesiune, sondaje și multe altele.

De asemenea, le este super ușor pentru oameni să se alăture site-urilor web. Nu este necesară crearea unui cont sau a unui registru. De fapt, participanții se pot alătura pur și simplu având o conexiune la internet și făcând clic pe un buton. Nu este mult mai ușor decât atât.

Instrumentul webinar al Livestorm este compatibil cu GDPR, deci sunt clar serioase și în ceea ce privește securitatea datelor.

Beneficiile LiveStorm:

• Proces simplu de configurare, cu teme flexibile de webinar
• Nivel ridicat de eficiență și automatizare
• Abilitatea de a găzdui webinarii live, automatizate și la cerere
• Chat-uri, sondaje și alte funcții interactive
• Partajarea ecranului și invitații cu un singur clic
• Stocare nelimitată de înregistrare
• Se integrează cu Zapier și cu alte 1.000 de aplicații
• CTA-uri webinar
• Analize detaliate

Contra de LiveStorm:

• Limitat la webinarii mai mici, cu mai puțini participanți

Prețuri liveStorm:

Livestorm are trei pachete de prețuri din care puteți alege.

Planul Meet Premium este de 31 de dolari pe lună. Acesta oferă acces la toate funcțiile Livestorm și permite până la opt participanți.

Apoi, există planul Webinar Premium, care este de 99 de dolari pe lună și are un termen de patru ore pe webinar.

În cele din urmă, există planul Enterprise. Acest plan oferă funcții suplimentare, cum ar fi disponibilitatea SLA și formare premium, iar prețul pentru plan este de la fiecare client.

Există și un plan gratuit, care este destul de fain. Acesta oferă caracteristicile esențiale și permite întâlniri, seminarii web la cerere și multe altele.

Începeți cu planul gratuit al Livestorm astăzi și faceți upgrade pentru mai multe caracteristici și beneficii.

# 8 BigMarker
Prețurile încep de la 79 USD / lună

BigMarker este o platformă webinar excelentă, cu capabilități excelente de streaming live. Nu există nicio limită la câți prezentatori puteți avea pe un webinar, astfel încât oricine permiteți se poate alătura discuției.

Acest popular software webinar oferă, de asemenea, caracteristici precum sondaje și Q&În ceea ce privește interacțiunea deplină cu audiențe de până la 10.000.

Pentru a promova și găzdui evenimente webinar live, veți obține o suită puternică de instrumente, inclusiv pagini de destinație de înregistrare și invitări și mementouri personalizate de e-mail.

De asemenea, puteți integra seminarii web automate ale BigMarker cu alegerea software-ului CRM pentru a vă ajuta să generați oportunități și să le mutați în pâlnia dvs. de vânzări. Desigur, există și o serie de integrări terțe. Se integrează chiar și cu procesoare de plată precum Stripe.

Cel mai bine, din moment ce platforma este bazată pe browser, nu este nevoie ca participanții să descarce și să instaleze nimic, astfel încât accesarea unui webinar este ușoară.

Cu atât de mult de oferit, este ușor să vedem de ce atât de mulți marketeri consideră BigMarker cel mai bun instrument software webinar din jur.

Beneficiile BigMarker:

• Software excelent pentru evenimente webinar live
• Videoclip Full HD
• Funcții unice de streaming live
• Integrări native extinse
• Partajarea ecranului și întâlniri cu un singur clic
• Capabil să transmită fluxuri către YouTube și Facebook Live
• Peste zeci de tipuri diferite de pagini de destinație webinar
• Criptarea datelor SSL și HTTPS

Contra de BigMarker:

• Sprijinul ar putea fi mai bun

Preț BigMarker:

BigMarker are patru planuri de stabilire a prețurilor. Planul Starter este de 79 USD pe lună și permite o licență de gazdă și 100 de participanți.

Planul Elite costă 159 dolari pe lună și permite două licențe de gazdă și până la 500 de participanți la webinar.

Planul Summit este cel mai scump dintre planurile „regulate”. Are 299 USD pe lună și permite patru licențe de gazdă și până la 1.000 de participanți.

Al patrulea plan este planul de etichetă albă la nivel de întreprindere, care are prețuri personalizate în funcție de cerințele dvs. specifice.

Șabloane de e-mail, adrese URL personalizate, oferte pop-up, webinarii încorporate și toate celelalte funcții sunt dotate cu fiecare plan BigMarker.

Pentru a începe, BigMarker oferă un proces gratuit de o săptămână.

# 9 GetResponse
Prețurile încep de la 49 USD / lună

GetResponse este cunoscut sub numele de platformă de autoresponder și email marketing. Cu toate acestea, acestea oferă și un sortiment de instrumente de marketing, inclusiv un instrument webinar.

Adesea trecut cu vederea, deoarece face parte din soluția de e-mail și marketing integrală a GetResponse, vă permite să configurați un webinar în doar câteva minute.

Software-ul webinar în sine este simplu și funcționează ca un instrument webinar ar trebui. Cu toate acestea, cea mai bună parte este situată sub același acoperiș ca suita de instrumente de marketing prin e-mail GetResponse.

Cu acesta, puteți programa campanii webinar pentru abonații dvs. de e-mail, le puteți trimite mementouri automate și puteți partaja evenimentul webinar prin intermediul rețelelor de socializare. Funcția de înregistrare vă va permite chiar să colectați e-mailuri noi și să trimiteți automat mesaje de pagină de mulțumire solicitanților dvs. webinar.

Beneficiile GetResponse:

• Instalare rapidă și ușoară
• Funcționează perfect cu instrumentele de marketing prin e-mail GR
• Integrare YouTube
• Panou integrat
• Caracteristică CRM
• Distribuire desktop
• Sondaje interactive și sondaje
• Testare A / B și rapoarte detaliate

Contra de GetResponse:

• Fără asistență telefonică
• Structura de confuzie a prețurilor

Prețuri GetResponse:

Planul de bază al GetResponse nu vine cu funcțiile de webinar. Pentru a le accesa, va trebui să mergeți cu unul dintre planurile de nivel superior.

Planul Plus este de 49 de dolari pe lună și permite 100 de participanți. Planul profesional este de 99 de dolari pe lună și vă permite să găzduiți până la 300 de persoane. Ultima actualizare este planul Enterprise, care este scump la 1.199 dolari pentru 500 de participanți, dar include și alte avantaje precum un manager de cont dedicat.

8. EasyWebinar

După cum sugerează și numele său, EasyWebinar ușurează găzduirea webinarilor. Este un produs complet conceput pentru alinierea webinarilor dvs. la restul eforturilor dvs. de marketing online.

Serviciul webinar vă permite să găzduiți webinarii live și webinarii pe totdeauna, în video full HD, și oferă o mulțime de caracteristici îngrijite precum o aplicație mobilă, canale de vânzare pre-făcute, chat live și analize solide doar pentru a numi câteva.

Sincer, este greu să găsești mult să nu-ți placă despre EasyWebinar. În afară de WebinarJam, este cea mai bună platformă webinar existentă astăzi.

Beneficiile EasyWebinar:

• Complet automatizate și perenă
• Sunt permise mai multe prezentatoare
• Se integrează cu alte soluții software de marketing
• Pâlnii de vânzare încorporate și analitice
• Partajare ecran și chat live
• Sondaj în direct și Q&A
• Aplicatie mobila

Contra de EasyWebinar:

• Puțin scump în comparație cu alte programe webinar

# 10 EasyWebinar
Prețurile încep de la 13,50 USD / lună

Pachetul standard al EasyWebinar este de 59 dolari pe lună, pachetul Pro 90 USD pe lună, iar pachetul Enterprise este de 349 dolari pe lună.

Fiecare pachet are toate instrumentele și funcțiile EasyWebinar. Cu toate acestea, dacă intenționați să găzduiți un eveniment uriaș cu peste 10.000 de participanți, va trebui să îi contactați pentru o ofertă personalizată.

9. Webex

Un produs al Cisco, Webex este un sistem webinar la nivel de întreprindere construit mai puțin pentru marketeri și mai mult pentru colaborarea în echipă. Utilizatorii Webex pot apela, întâlni video, partaja ecrane și colaborează în video Full HD.

Acestea fiind spuse, îi lipsește o mulțime de celelalte clopote și fluiere centrate pe vânzări și fluiere ale celorlalte opțiuni software webinar din această listă.

Vestea bună este că Webex permite până la 40.000 de participanți. De asemenea, se înscrie bine în ceea ce privește ușurința de utilizare și fluxurile foarte frumoase. În plus, vine cu câteva funcții precum sondaj, chat live și invitații de marcă.

Puteți, de asemenea, să vă înregistrați site-urile web pentru a le face mereu. Trebuie doar să trimiteți linkul către lista dvs. de abonați sau să-l împărtășiți pe rețelele de socializare pentru a colecta oportunități, interacționați cu ei și trimiteți-le în jos pâlnia dvs..

Beneficiile Webex:

• Capacități puternice de webinar și conferință web
• Poate avea un număr masiv de participanți
• Excelent pentru colaborare în echipă
• Chat live, Q&A, scrutinul și partajarea ecranului
• Aplicatie mobila
• Asistență excelentă pentru clienți

Contra de Webex:

• Orientat mai mult către conferințe web și colaborare în echipă

Prețuri Webex:

Webex nu oferă un proces gratuit, dar planul său de bază este destul de ieftin la 13,50 USD pe lună.
La acest preț, aveți permis până la 50 de participanți la webinar. Prețurile urcă exponențial, deoarece ai nevoie de mai multe caracteristici și loc pentru un număr tot mai mare de participanți.

# 11 Zoom
Prețurile încep de la 14,99 USD / lună

Zoom a depus o mulțime de lucrări în ultimii ani pentru a deveni cel mai bun software webinar. Reclamele sunt peste tot, dar au reușit?

În unele moduri poate, dar are neajunsurile sale. Voi începe cu binele.

Poate cel mai bun lucru despre Zoom este faptul că este destul de gratuit. Asta e corect; puteți accesa funcțiile sale web de bază și puteți ține webinarii complet gratuit, atât timp cât nu rulează mai mult de 40 de minute sau nu au peste 100 de participanți.

Cu Zoom, veți obține funcții excelente de conferință video, precum chaturile private și partajarea ecranului. Dacă optați pentru un plan plătit, primiți, de asemenea, controale de administrare, stocare în cloud, un subdomeniu pentru evenimente personale și rapoarte webinar detaliate.

Dezavantaj, Zoom nu este excelent pentru vânzare. Este mai mult un instrument de conferință web și de predare.

Caracteristici:

 • Scalabil pentru participanți variind între 100-10.000 de participanți. Webinariile la scară largă sunt vizualizate numai pentru participanți.
 • Suport pentru Linux și Chrome OS pentru găzduirea webinarilor dvs..
 • Webinariile pot fi difuzate pe Facebook Live și YouTube pentru a ajunge la o audiență mai largă.
 • Funcții de accesibilitate, inclusiv legendele închise și comenzile rapide de la tastatură. Webinariile sunt, de asemenea, compatibile cu cititorii de ecran.
 • Instrumente de înregistrare și raportare post-webinar.
 • Zoom se integrează cu Zapier și Paypal pentru a vă permite să vă monetizați transmisiile webinar.
 • Posibilitatea de a împărți webinarul în 50 de camere separate sau mai puțin pentru ședințe. Aceasta poate fi o caracteristică bună dacă doriți ca participanții să se despartă în grupuri mici pentru activități.
 • Se integrează cu diverse aplicații de afaceri pentru a crește funcționalitatea. Include aplicații de partajare de conținut precum OneDrive, Google Drive și altele pentru a permite accesul la dispozitivul dvs. mobil. Există, de asemenea, integrare cu aplicații de marketing și automatizare a proceselor pentru a obține participanții înregistrați și memento-uri de evenimente. Unele exemple includ Hubspot, Infusionsoft și alte aplicații.
 • Experiență constantă pe platforme.

Beneficiile zoomului:

• Planuri accesibile
• Gratuit pentru webinarii sub 100 de participanți
• Excelent pentru profesori și utilizatori corporativi
• Funcționează cu toate dispozitivele și browserele
• Partajare simultană a ecranului
• Înregistrare webinar pentru conținut permanent
• Sunt permise mai multe prezentatoare

Contra de zoom:

• Interfață clunky și confuză
• Nu este ideal pentru webinele de vânzări și de consum

Prețuri de zoom:

Doar o mână de platforme software webinar oferă un pachet gratuit, iar Zoom este unul dintre ele. Planul gratuit vă permite să găzduiți webinarii sub 40 de minute și cu mai puțin de 100 de participanți.

Dacă aveți nevoie de mai mult timp sau spațiu suplimentar pentru o cameră webinar pentru mai mulți participanți, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile plătite. Planul de bază este de 14,99 dolari pe lună, iar ambele planuri Business și Enterprise sunt de 19,99 dolari pe lună, ceea ce este super accesibil.

# 12 Hangouts
Prețurile încep de la 5 USD / lună

Hangouts Meet este versiunea centrată pe business a aplicației Google Hangouts. Meet vine în pachet cu G Suite Google și are diferite funcții care apelează la utilizarea webinarului.

G Suite oferă trei pachete de prețuri, de la baza până la opțiunea Enterprise. Principala diferență pentru Meet este numărul de participanți și opțiunile de înregistrare. Iată câteva dintre funcțiile disponibile în Hangouts Meet.

Caracteristici:

 • Pentru versiunea Enterprise, puteți înregistra seminarii web direct pe Google Drive într-un folder special Întâlniri. Acest lucru poate fi util dacă doriți să partajați webinarul cu participanții care nu au putut participa la sesiune sau să le revizuiți pentru a găsi modalități de îmbunătățire a acestora în modul de avansare.
 • Edițiile de bază și de afaceri ale G Suite pot sprijini până la 25 de participanți. Dacă intenționați să aveți mai mulți participanți la webinar, puteți trece la versiunea Enterprise pentru a găzdui până la 50 de participanți simultan.
 • Opțiuni video și vocale disponibile pentru webinarul dvs. Puteți partaja documente, foi de calcul și diapozitive cu participanții cu doar câteva clicuri.
 • Integrare invitată încorporată cu Google Calendar. Hangouts Meet devine o opțiune de conferință implicită, astfel încât să puteți programa și invita oamenii la seminarii dvs. Calendarul va genera automat un link Meet pentru evenimentul dvs. și puteți modifica permisiunile pentru oaspeți și de pe pagina evenimentului.

Prețuri

5 dolari pe lună pentru ediția de bază

10 USD pentru afaceri

25 USD pentru ediția Enterprise.

Structura este configurată la locul unde puteți face upgrade / downgrade între ediții.

# 13 Livestream
Prețurile încep de la 75 USD / lună

Ca și Zoom și Webex, Livestream este mai puțin ideal pentru marketing și vânzări și mai ideal pentru clienți corporativi și în scopuri didactice.

Deși software-ul webinar poate fi folosit de oricine pentru orice, acesta este cel mai potrivit pentru cei care au cultivat deja relații cu publicul lor. Cu alte cuvinte, dacă încercați să-l utilizați pentru generarea de plumb și conversie, este posibil să fiți dezamăgiți.

Cu toate acestea, are costumele sale puternice. De exemplu, Livestream oferă spațiu de stocare nelimitat pentru înregistrări, precum și streaming live pe YouTube și Facebook Live.

Camera de evenimente MEVO de Livestream este, de asemenea, destul de grozavă. Camera inteligentă poate înregistra automat din diferite unghiuri și este pur și simplu un instrument minunat, mai ales pentru evenimente live și chat-uri de foc. Cu acesta, nu va mai trebui să angajezi niciodată un videograf.

Beneficiile Livestream:

• Cameră foto excelentă pentru videoclipuri uimitoare
• Depozitare nelimitată pentru înregistrări perenă
• Participanți nelimitați
• Streaming Facebook Live și YouTube
• Funcții incorporate
• Funcție unică de plată pentru vizualizare pentru vânzarea de bilete la evenimente live

Contra de Livestream:

• Nu este grozav pentru vânzarea către publicuri noi
• Lipsește sondaje, sondaje și alte funcții pentru implicarea publicului

Prețuri LiveStream:

Livestream oferă practic un singur pachet la 75 USD pe lună. Un pachet Enterprise este, de asemenea, disponibil cu funcții suplimentare, cum ar fi un manager de cont dedicat și o opțiune de plată pe vizionare, dar este bazat pe cotație.

# 14 WebinarsOnAir
Prețurile încep de la 19,97 USD / lună

WebinarsOnAir nu este gratuită precum Google Hangouts, dar este o opțiune ieftină pentru oricine dorește să găzduiască webinarii cu buget. Software-ul webinar este un add-on Google+ și poate fi utilizat de companii mici, antreprenori și marketing.

În loc să fie o soluție de sine stătătoare, aceasta îmbunătățește practic funcțiile Google Hangouts. Vă permite să vă personalizați pagina webinar, să integrați plățile în formularele de înregistrare pentru evenimente live plătite, să colectați e-mailuri și să capteze oportunități și multe altele.

Beneficiile WebinarsOnAir:

• Foarte accesibil
• Funcționează perfect cu Hangouts Google+
• Caracteristici de marketing solide
• Captarea plumbului
• Pagina webinar personalizabilă
• Înregistrare automată webinar și publicare YouTube

Contra de WebinarsOnAir:

• Depinde de Hangouts Google
• Configurarea poate dura puțin

Prețuri Webinarii

Există două planuri de prețuri WebinarsOnAir. Un plan permite până la 25 de participanți și este de 19,97 USD pe lună. Celălalt permite participanților nelimitați și este de 99 USD pe lună.

De asemenea, este disponibil un proces gratuit de 30 de zile.

# 15 DaCast
Prețurile încep de la 19,97 USD / lună

O altă platformă solidă webinar este DaCast. Cu acesta, puteți configura videoconferința sau mediul webinar în doar câteva minute. De asemenea, are câteva caracteristici excelente de gestionare, marketing și monetizare a seminarii web.

Puteți transmite fluxuri prin intermediul platformelor de socializare precum Facebook și integra API-urile și în video-ul dvs. live. Desigur, puteți, de asemenea, să le înregistrați și să le încorporați în pâlnia de vânzări.

În total, este o platformă webinar simplă și ușor de utilizat pentru începători și începători de marketing.

Contra de WebinarsOnAir:

• Configurare simplă și ușor de utilizat
• Transmiterea în direct și înregistrarea
• Fără limite de vizualizare
• Caracteristici de marketing solide
• Bun pentru evenimente plătite

Contra de DaCast:

• Limitele de lățime de bandă și o taxă suplimentară pentru trecerea

Preț DaCast:

Planurile DaCast încep de la 19 dolari pe lună cu facturare anuală și se bazează pe numărul de spectatori sau participanți admis. Planul de bază permite până la 300 de spectatori webinar. Cel mai scump plan este de 289 de dolari pe lună și este bun pentru până la 15.000 de spectatori.

# 16 AnyMeeting
Prețurile încep de la 48 USD / lună

AnyMeeting oferă servicii webinar adaptate pentru întreprinderile mici. Dacă conduceți un webinar mic (până la patru participanți), puteți configura un cont webinar gratuit. Utilizarea acestei opțiuni vă permite să faceți prezentări live în care vă puteți partaja ecranul, audio și video. De asemenea, puteți utiliza funcția de chat pentru a câștiga întrebări din audiența dvs..

La sfârșitul webinarului vă puteți redirecționa participanții către un URL specific odată ce fluxul s-a încheiat. Aceasta poate fi o opțiune utilă pentru furnizarea unui sondaj de ieșire sau o redirecționare către o pagină de apel la acțiune. Cu opțiunea de cont gratuit, va trebui să vă actualizați contul pentru a găzdui mai mulți participanți, înregistrați webinarii și obțineți acces la instrumente suplimentare care vă pot fi de folos pentru webinarul dvs..

Beneficiile AnyMeeting:

• Simplu și ușor de utilizat
• Interfață plăcută, curată
• Formular de înregistrare personalizabil
• Integrare PayPal pentru evenimente plătite
• Versiune gratuită disponibilă

Contra de AnyMeeting:

• Fără panouri
• Poate fi transmis numai de pe computer sau laptop

Caracteristici:

 • Formulare de înregistrare personalizabile. Puteți selecta ce câmpuri să includeți, astfel încât să puteți adapta informațiile de marketing colectate.
 • Opțiuni de apelare internațională disponibile. Participanții se pot alătura telefonic pentru cazurile în care conexiunea lor la internet nu este optimă.
 • Q&Sunt disponibile instrumente de sesiune. Întrebările trimise de public apar într-o filă separată și puteți afișa întrebarea participanților atunci când răspundeți la întrebare verbal.
 • Configurați o serie de webinar utilizând instrumentul de planificare. Participanții dvs. se pot înscrie o singură dată pentru întreaga serie sau puteți solicita să se înscrie separat pentru fiecare webinar.
 • Biblioteca de instrumente de raportare disponibilă. Puteți vedea date despre performanța webinarului, prezența, jurnalele de chat, sondajele și alte date care pot fi exportate în format csv.
 • Opțiuni de înregistrare care vă permit să descărcați videoclipul în format MP4.
 • Până la 1.000 de participanți pe webinar.
 • Instrumente de promovare Facebook și Twitter.

Prețuri AnyMeeting:

AnyMeeting oferă trei planuri din care a ales. Webinar Lite costă 48 de dolari pe lună și este bun pentru până la 50 de spectatori. Webinar Pro este de 128 de dolari pe lună și este bun pentru până la 200 de spectatori. Planul Webinar Enterprise permite până la 1.000 de spectatori și este de 298 USD pe lună.

# 16 Adobe Connect
Prețurile încep de la 130 USD / lună

Adobe este un pionier în lumea tehnologiei și a inovației și, odată cu Adobe Connect, au pășit și în lumea webinarilor.

Nu numai că puteți utiliza webinarii pentru, de asemenea, pentru a crea webinarii, dar îl puteți utiliza și pentru a găzdui videoclipuri, a organiza conferințe web, a partaja documente și multe altele.

De asemenea, vă va permite să personalizați și să optimizați camera webinar și paginile de înregistrare în funcție de cerințele dvs. Există o varietate de șabloane din care să alegeți, iar procesul este destul de simplu.

Beneficiile Adobe Connect:

• Ușor de configurat și utilizat
• Atât webinar live, cât și opțiuni de înregistrare
• O gamă variată de șabloane
• Vă poate personaliza camerele webinar și paginile de înregistrare
• Sondaje, sondaje și alte caracteristici interactive
• Integrare software CRM
• Analitică robustă

Contra de Adobe Connect:

• Una dintre soluțiile webinar cu prețuri mai mari din această listă
• Unele cazuri rare de probleme de afișare video și audio

Prețuri Adobe Connect:

Adobe Connect este un instrument excelent, dar costă. De fapt, pentru seminarii cu până la 100 de participanți, veți plăti 130 de dolari pe lună. Sunt 470 de dolari pe lună pentru până la 500 de participanți și 500 de dolari pe lună pentru 1.000 de persoane.

Puteți găzdui evenimente webinar nelimitate cu fiecare plan, dar dintr-o perspectivă valorică, aceasta nu merită cu adevărat. Cu toate acestea, ei oferă un proces gratuit de 30 de zile pentru a vedea dacă merită pentru tine.

ezTalks

ezTalks poate fi o opțiune bună pentru platformă dacă webinariile dvs. au o durată mai scurtă. În prezent, opțiunea gratuită limitează durata webinarului dvs. la 40 de minute, ceea ce poate fi un interval de timp bun pentru un webinar de jumătate de oră. ezTalks nu limitează numărul de webinarii pe care îi puteți programa, astfel încât să puteți rula mai multe webinarii într-o anumită zi.

Un alt aspect al ezTalks este integrarea aplicațiilor lor mobile și desktop. Unele caracteristici, cum ar fi sincronizarea calendarului și instrumentele de sondare sunt doar în versiunea aplicației. Pe de altă parte, opțiunile de înregistrare sunt doar pe desktop. În ceea ce privește caracteristicile, dezvoltatorii le-au plasat pe platformele unde pot fi utilizate cel mai mult decât să încerce să reflecte aceeași experiență pe toate platformele..

Caracteristici:

 • Participanții se pot înscrie la webinarul dvs. prin telefon. Atunci când trimiteți invitații, șablonul va enumera un număr la care se pot alătura prin audio pentru cazuri în care conexiunea lor de date nu poate funcționa la fel de bine. Aceasta a fost o completare recentă pe platformă.
 • Webinariile dvs. pot avea până la 100 de participanți în timpul unei sesiuni. Există mai multe opțiuni plătite disponibile dacă doriți să creșteți numărul de participanți.
 • Puteți utiliza mai multe ecrane în timpul unui webinar. Acest lucru poate fi util dacă faceți o prezentare de diapozitive în timpul webinarului și trebuie să pregătiți articolele de pe un al doilea ecran.
 • Instrumente de planificare și calendar integrate în aplicația mobilă. Dacă utilizați dispozitivul mobil pentru a planifica întâlniri frecvent, aceste instrumente din aplicație pot fi utile în gestionarea programului dvs. webinar și vă asigurați că totul poate fi vizualizat în calendarul dvs..
 • Număr nelimitat de webinarii cu 40 de minute. ezTalks vă oferă opțiunea de alte opțiuni de pachet care înlătură limita de durată dacă webinar-urile dvs. sunt mai lungi decât intervalul de timp.
 • Instrumente de invitație care se integrează cu clientul dvs. de e-mail existent. Instrumentele de invitare au un șablon încorporat care vă permite să partajați informații participanților dvs. despre înscrierea la webinar. Tot ce trebuie să faceți este să completați numele și adresa de e-mail, împreună cu orice altceva pe care doriți să îl utilizați pentru a personaliza invitația. Puteți, de asemenea, lipiți în adrese de e-mail pentru a trimite invitații fără a părăsi software-ul. Există, de asemenea, opțiuni pentru copierea link-ului și informațiilor pentru social media sau opțiuni SMS.

Prețuri:

Gratuite pentru webinarii de 40 de minute cu până la 100 de participanți. Planurile profesionale fără limite de durată încep de la 12,99 USD / lună pentru 100 de participanți și pot fi modernizate până la 500 de participanți. Există și opțiuni cu reduceri, disponibile și pentru abonamente anuale.

Skype pentru afaceri

Skype for Business vine în pachet cu Office 365 și poate fi o platformă utilă pentru găzduirea de webinarii la scară medie sau mare. Skype pentru afaceri vă permite să aveți până la 10.000 de spectatori simultan, utilizând Skype Meeting Broadcast.

Skype Meeting Broadcast este punctul dvs. de pornire pentru configurarea și programarea webinarului. De aici puteți selecta opțiuni de înregistrare, adăugați membrii echipei de evenimente și puteți trimite linkuri de invitație prin Outlook. Skype Meeting Broadcast este proiectat pentru a lucra cu celelalte programe Microsoft.

Caracteristici:

 • Producătorii pot ajuta prezentatorul gestionând surse audio și video, împreună cu încărcarea diapozitivelor Powerpoint. Acest rol le oferă control asupra a ceea ce publicul vede în timpul webinarului tău. Un exemplu ar fi să permiteți publicului dvs. să vadă prezentarea Powerpoint în timp ce încă auziți vocea.
 • Interacționează cu publicul tău folosind Microsoft Pulse. Aceasta poate fi activată în Skype Meeting Broadcast, astfel încât să puteți posta întrebări și sondaje în audiența dvs. și să primiți răspunsurile acestora. Aceste întrebări pot fi încărcate înainte sau în timpul webinarului și pot fi un instrument util în reintegrarea cu publicul tău.
 • Integrare cu Outlook și alte instrumente Microsoft. Acest lucru vă permite să eficientizați invitațiile și gestionarea evenimentelor cu alte programe Office 365.
 • Participanții pot urmări din mai multe tipuri de browser făcând clic pe linkul evenimentului. Skype acceptă, în general, cele mai recente două versiuni de browsere utilizate frecvent.
 • Raportul de întâlnire vă oferă numele, e-mailurile și datele de implicare ale fiecărui participant după terminarea webinarului. Acest lucru poate fi util pentru urmărirea webinar cu participanții.
 • Opțiuni de înregistrare încorporate în Skype Meeting Broadcast. Puteți configura videoclipuri la cerere, astfel încât participanții dvs. care ar putea să fi ratat webinarul să-l poată urmări după terminarea sesiunii.
 • Rolurile echipei pot fi utile dacă gestionați un webinar la scară largă. Puteți atribui roluri organizatorului care se ocupă de programarea evenimentului, membrii echipei de prezentat, unui producător care să gestioneze fluxurile și să setați rolul pentru participanți să urmărească webinarul.

Prețuri:

Păstrat cu Office 365. De asemenea, disponibil ca supliment pentru Office Suite mai vechi. Prețurile disponibile de la Microsoft.

Cele mai bune platforme Webinar gratuite

omNovia

omNovia este specializată în automatizarea experienței dvs. webinar. Acest lucru poate fi util dacă trebuie să transmiteți auditori web web on demand. omNovia oferă servicii webinar în diferite pachete folosind platforma Webinato. Aceste pachete se bazează pe numărul de participanți, vizualizările la cerere și nevoile de utilizare pentru webinarul dvs..

Folosind funcțiile de pilotare automată, puteți recompune evenimentele anterioare sau preînregistrați seminarul dvs. pentru a fi folosit cu o reformare. Programul vă permite să adăugați funcții interactive pentru a interacționa cu publicul și pentru a colecta date în scopuri de raportare.

Caracteristici:

 • Aplicația mobilă interactivă permite participanților dvs. să vizualizeze webinarul și să interacționeze cu chat-urile, sondajele și Q&A. Participanții pot vedea, de asemenea, webinarul din orice browser web.
 • Pagini de înregistrare a evenimentelor mobile prietenoase. Acestea pot fi personalizate cu ajutorul brandului dvs. și pot fi pentru evenimente unice sau recurente. Solicitanții de înregistrare primesc prin e-mail informații webinar și până la două mementouri.
 • Trei tipuri de opțiuni de reformare disponibile: la cerere individuală, încă de grup și reformare complet automatizată. Group encore vă permite să setați o oră și o dată pentru webinar. Puteți integra evenimente live în reformare, cum ar fi votarea și alte forme de implicare a participanților.
 • Poate genera monetizarea reformărilor pentru a configura un flux de venituri sau permite participanților dvs. să le poată vizualiza gratuit.
 • Gazduirea laterală a serverului vă permite să măriți numărul de participanți până la 2.000 pe webinar.
 • Transmitere video HD de până la 29,97 cadre pe secundă și lățime de rezoluție 700-1280 pixeli.
 • Funcții complementare, cum ar fi Q&De asemenea, sunt disponibile un instrument de gestionare, co-navigare, module de sondaj și manageri de prezentare.

Prețuri

Pachetele de prețuri încep de la 119 USD pe lună pe planul anual de prețuri pentru 100 de participanți pe seminar și crește în funcție de scara webinarului dvs..

YouTube Creator Studio

YouTube a continuat să fie un punct de desfacere pentru creatori pentru a-și împărtăși videoclipurile. YouTube Creator Studio vă oferă mai multe opțiuni de transmisie în direct pentru webinarul dvs. Aceste caracteristici pot apela la o gamă largă de utilizatori.

Utilizarea YouTube pentru a rula webinarul dvs. necesită propriul canal care poate fi configurat folosind un cont Google. Există o serie de funcții care vă ajută să programați seminarii web pentru audiențe de diferite dimensiuni. Utilizarea YouTube pentru webinarul dvs. poate fi o modalitate ușoară de conectare cu publicul dvs..

Caracteristici:

 • YouTube vă oferă opțiunea de a vă personaliza experiența webinar. Opțiunea rapidă folosește Google Hangout în direct. Acest codificator vă permite să partajați materiale în timpul prezentării și să gestionați publicul. Puteți utiliza, de asemenea, alte opțiuni software de codificare pentru a personaliza aspectul.
 • Linkurile permanente permit publicului tău să revină la videoclip după ce se termină. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă cineva îți lipsește webinarul.
 • Opțiunile de flux vă oferă un control asupra optimizării latenței webinarului. Latența inferioară poate fi o opțiune bună în care trebuie să interacționați cu publicul. Compensarea pentru latență mai mică este o calitate video mai mică.
 • De asemenea, YouTube vă oferă opțiunea de a planifica evenimente pentru webinarul dvs. După ce ați creat evenimentul, puteți personaliza mesajul de promovare și puteți partaja automat evenimentul pe Google+ și Twitter.

Prețuri: Liber

OpenMeetings

OpenMeetings este o opțiune software de webinar cu sursă deschisă, care oferă atât capacități audio cât și video. Programul poate fi integrat în propriul site web folosind API-ul și poate fi suportat pe Linux nativ. Există 4 opțiuni audio / video disponibile: audio + video, numai audio, doar video și doar imagine. De asemenea, puteți controla ce dispozitive de intrare să utilizați ca sursă, rezoluția camerei și calitatea audio și video a webinarului.

Diversi membri ai comunității au adăugat, de asemenea, integrarea cu diferite aplicații de marketing de afaceri pentru a vă oferi oportunități de înregistrare a participanților.

Caracteristici:

 • Înregistrați sesiuni complete (inclusiv surse audio / video) și descărcați în fișiere AVI / FLV.
 • Urmăriți și organizați înregistrări webinar utilizând exploratorul de fișiere integrat.
 • Fiecare cameră webinar dispune de unități publice și private. Acest lucru poate fi util pentru stocarea de fișiere pentru participanții pe unitatea publică și puteți plasa fișiere pentru prezentare pe unitatea privată.
 • Multi-whiteboard poate utiliza diferite instrumente și afișa diferite tipuri de fișiere de documente. Puteți să desenați, să scrieți și să glisați n drop elemente pentru a putea vedea participanții.
 • Sistemul de moderație vă permite să adaptați permisiunile pentru fiecare utilizator.
 • Creați și planificați webinarii utilizând calendarul integrat. Participanții invitați vor primi un e-mail cu detalii despre webinar.
 • Centrul privat de mesagerie vă permite să gestionați participanții și să trimiteți invitații webinar pe lista de contacte.
 • Utilizatorul de rezervă a generat date în fișiere zip pentru o utilizare viitoare.
 • Personalizați întrebările de sondaj pentru a vă angaja cu participanții în timpul webinarului.

Prețuri:

Liber. folosește licența open source.

Sfaturi și strategii pentru platforma Webinar

O mulțime de marketeri și afaceri online profită de puterea webinarilor în aceste zile, dar nu toți sunt capabili să transforme telespectatorii în cumpărători..

Pentru a face exact acest lucru, trebuie să urmați sfaturile și strategiile potrivite pentru a obține un avantaj competitiv.

Iată câteva sfaturi care să vă ajute să faceți site-urile dvs. web automatizate de vânzare:

Sfat # 1 – Cunoaște-ți publicul

Scopul webinarului tău este de a colecta oportunități și de a le transforma în vânzări. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți exact cine este publicul dvs. înainte de a vă găzdui webinarul.

Cu alte cuvinte, trebuie să efectuați anumite cercetări pentru a afla cine veți prezenta. Lucruri precum vârsta, sexul, profesia și expertiza lor îți pot oferi avantajul de care ai nevoie.

Pentru a obține aceste informații, puteți efectua sondaje, efectua sondaje și colecta date din paginile dvs. de înregistrare webinar.

Sfat # 2 – Păstrați-l scurt și dulce

Unele programe webinar le vor permite webinarilor dvs. să continue ore întregi, dar cel mai bine este să le păstrați succinte. Cu toții trăim vieți ocupate și nu mulți dintre noi ne putem așeza și vă ascultăm vorbind timp de două ore.

De fapt, potrivit statisticilor, locul dulce pentru webinarii în termeni de lungime este de 30-45 de minute. Oricum mai mult și veți risca să pierdeți spectatorii care pur și simplu nu pot rămâne la capăt.

Sfat # 3 – Îmbrățișați Analytics

Dacă doriți să aveți succes cu site-urile web, trebuie să folosiți puterea analiticilor până la zero în publicul țintă, să generați oportunități și să le convertiți în vânzări.

Din fericire, mai multe platforme software webinar sunt echipate cu instrumente de analiză robuste. Desigur, există și instrumente precum Facebook Insights și Google Analytics, care vă pot oferi și o mină de aur virtuală a datelor.

Sfat # 4 – Promovarea corectă

De asemenea, este important să promovați corect promoțiile webinar pentru a crea un sentiment de urgență. La urma urmei, ce bine este un webinar dacă promovează un produs care nu va fi pus la vânzare pentru încă două săptămâni.

De asemenea, ar trebui să aruncați lista abonaților și paginile de social media pentru a vă anunța webinele de mai multe ori înainte de lansare. Puteți, de asemenea, să alcătuiți un videoclip scurt și să îl publicați pe YouTube.

Orice ai face, asigură-te doar că publicul tău țintă știe despre webinarul tău care a dus la eveniment, în special în ziua de.

Sfat # 5 – Utilizați social media

Social media poate fi o sursă puternică de generare de plumb, așa că folosiți-o pentru a atrage atenția oamenilor și a promova seminarii dvs. web. Dacă nu ați făcut-o deja, creați conturi de social media pentru afacerea dvs. și folosiți-le pentru a obține adepți vizați, implicați-vă cu aceștia și oferiți-le webineriștilor un anumit exemplu.

Puteți utiliza, de asemenea, anunțuri de socializare plătite. Dacă aveți un buget publicitar cu care să lucrați, Facebook și Instagram au ambele miliarde de utilizatori și o mulțime de opțiuni avansate de direcționare pentru a atrage participanți în funcție de demografia, interesele și obiceiurile lor online..

Sfat # 6 – Creați o pagină de înregistrare Webinar

Când găzduiești un webinar, o pagină de înregistrare este obligatorie. Este locul în care oamenii pot afla mai multe despre eveniment și se pot înregistra la acesta. Este, de asemenea, un loc unde puteți aduna date valoroase. În plus, pare doar profesional.

Din fericire, cele mai multe instrumente software webinar oferă șabloane de pagini de înregistrare personalizabile, astfel încât puteți adăuga doar conținut, să faceți câteva modificări și sunteți bine să mergeți.

Sfat # 7 – Menționați-l pe site-ul dvs. web

Dacă aveți un site web, pe care ar trebui, atunci asigurați-vă că includeți CTA pentru a vă promova viitoarele seminarii web. În loc să dedicați o pagină întreagă promovării unui webinar, există mai multe instrumente pop-up utile pe care le puteți utiliza pentru a alerta în mod eficient vizitatorii site-ului și pentru a promova webinele dvs. pe pilonul automat.

Sfat # 8 – Partener cu alții

Una dintre cele mai eficiente strategii de promovare a webinarului este partenerul cu alții. Prin întinderea și dezvoltarea relațiilor în industria sau nișa dvs., puteți dezvolta parteneriate reciproc avantajoase cu influențarii și puteți să-i promovați webinarii dvs. către publicul și listele de e-mail.

Această strategie promoțională este folosită de unele dintre cele mai mari nume din activitatea de marketing și este incredibil de puternică. Cu toate acestea, chiar și cu o abundență de forumuri acolo, dezvoltarea relațiilor potrivite poate dura ceva timp.

Selectarea platformei webinar potrivite

Cum alegi cea mai bună platformă pentru webinarul tău? Utilizarea software-ului webinar adecvat vă poate ajuta vânzările de pâlnii și vă puteți acumula credibilitatea. Nici o singură platformă nu va funcționa pentru fiecare afacere, iar găsirea celei potrivite poate fi copleșitoare. Iată câțiva factori de luat în considerare atunci când selectați o platformă webinar.

Cât de ușor este de utilizat software-ul?

Dacă executați solo webinar, puteți opera sistemul fără asistență? Unele programe software sunt proiectate pentru webinarii la scară largă care au o echipă care asistă vorbitorul. Vrei să selectezi un software care se potrivește dimensiunii și stilului echipei tale.

Cât de mare plănuiești un webinar?

Multe pachete webinar scad în costuri pe baza participanților pe care îi anticipați. De asemenea, puteți lua în considerare cât de des veți rula un webinar. Unele companii vor oferi reduceri pentru abonamentele anuale. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă executați un program de seminarii web pe o perioadă de timp.

Ce companii vă oferă un test de testare?

Un proces gratuit poate fi un bun mod de a testa funcțiile pentru afacerea dvs. De asemenea, vă poate oferi oportunitatea de a vă asigura că funcțiile vor fi utile pentru webinarul dvs..

Doriți să vă monetizați webinarul?

Pentru unele companii, obținerea de noi oportunități poate fi obiectivul furnizării webinarului. Unele platforme webinar vă vor oferi opțiunea de taxare pentru webinar, în timp ce altele va trebui să descărcați o copie a webinarului dvs. pentru găzduire pe un alt site web.

Cum vei derula webinarul?

Dacă nu aveți nevoie de opțiuni video, puteți alege dintre platformele care oferă servicii audio. Dacă intenționați să aveți un co-prezentator, veți dori să selectați o platformă care să permită mai multe gazde. Câteva exemple pot include realizarea de interviuri și găzduirea ca panel.

Ce fel de date doriți să adunați de pe webinarii?

Dacă utilizați deja un CRM sau o platformă de automatizare de marketing, veți dori să selectați o platformă webinar care să se integreze cu aplicațiile dvs. de afaceri. Acest lucru poate fi util pentru generarea de clienți și obținerea de informații care pot fi utile pentru urmărirea cu participanții.

Întrebări frecvente despre software Webinar

Mai aveți câteva întrebări despre webinarii și software-ul webinar? Dacă da, poate răspunsurile la aceste întrebări comune vă vor ajuta.

Ce este un webinar?

După cum am menționat, cuvântul „webinar” în sine este o combinație între cuvântul „web” și „seminar”. Deci, un webinar este, în esență, un seminar sau o prezentare live care are loc pe Web.

Software-ul Webinar este utilizat pentru a conduce online seminarii către o audiență exclusivă la nivel mondial.
Nu numai că cel mai bun software webinar vă ajută să difuzați prezentările, dar au și funcții integrate pentru a le face mai interactive și mai interesante.

Care sunt avantajele găzduirii unui webinar?

Marketingul Webinar este o modalitate populară și incredibil de eficientă de a promova produsele și mărcile într-un public global. Oamenii adoră creatorii de produse care aud să își explice produsele, ascultând mărturii și văzând statistici live și dovada rezultatelor.

Webinariile permit, de asemenea, personalității tale să strălucească și să se angajeze cu publicul tău, ceea ce duce la rate de conversie extraordinar de mari.

Site-urile web sunt totdeauna. Deoarece majoritatea platformelor software webinar înregistrează webinele pe care le transmit, le puteți utiliza pentru a vă angaja și pentru a le vinde din nou timpului și publicului. În plus, funcționează aproape în fiecare industrie sau nișă.

Ce este software-ul webinar?

Software-ul Webinar este practic o referință la instrumentele necesare pentru a crea și a împărtăși conținut cu alții într-un mod atractiv, eficient și convenabil. Aceste instrumente software funcționează de minune pentru a converti spectatorii webinar pasivi în beneficii, vânzări și profituri.

Cel mai bun software Webinar – Împachetarea acestuia

Webinariile sunt instrumente incredibil de puternice pentru schimbul de informații, pentru implicarea în public și pentru promovarea produselor și serviciilor în aproape orice nișă. Cu toate acestea, pentru a le crea și a le laptele pentru tot ceea ce merită, aveți nevoie de un software excelent webinar.

Datorită platformelor lor prietenoase și a caracteristicilor impresionante, aceste instrumente software webinar sunt unele dintre cele mai bune din afaceri. Dar, care este potrivit pentru tine?

Pentru început, gândiți-vă la bugetul dvs. Apoi, gândiți-vă la cerințele dvs., la funcțiile de care aveți nevoie și la obiectivul final.

Acest lucru vă va ajuta să restrângeți lista, dar dacă nu sunteți încă sigur, dați-le un drive test. Majoritatea instrumentelor de webinar de mai sus oferă încercări gratuite, astfel încât să puteți încerca fiecare și să vedeți care dintre voi se potrivește cel mai bine.

Dacă sunteți interesat de părerea mea, WebinarJam este alegerea mea. Doar 1 dolar, îl puteți încerca timp de 60 de zile complete!

Dacă ați găsit util acest ghid și abia începeți, consultați celelalte ghiduri ale mele. De la furnizorii de hosting și domenii până la constructorii de site-uri web și soluțiile de comerț electronic, le acoper în detaliu pe toate.

Aici este succesul!

Concluzie

Alegerea platformei potrivite înseamnă selectarea funcțiilor care funcționează cel mai bine pentru webinarul dvs. Mai multe dintre opțiunile gratuite pot oferi o mulțime de resurse pentru a vă ajuta să vă adresați publicului dvs. și pot reduce necesitatea de a genera bani pe site-ul webinar.

La sfârșitul zilei, vrei să câștigi bani din eforturile tale. Acest lucru poate rezulta din vânzarea webinelor dvs. ca conținut sau, indirect, prin transformarea clienților în clienți.

Ce soluții webinar au funcționat cel mai bine pentru dvs.? Ce caracteristici sunt „trebuie să aibă”? Dacă aveți idei despre opțiunile webinar sau doriți să vă împărtășiți experiențele dvs. webinar, vă rugăm să comentați mai jos.

Mai multe pe Makeawebsitehub.com

Dacă vă interesează vlogging sau poate crea podcast-uri, vă pot sugera să consultați următoarele ghiduri:

 • Cele mai bune camere pentru vlogger și vlogging
 • Cum să începeți propriul dvs. ghid Podcast 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector