Tabletat më të mira për vizatim për grafikë, ilustrime dhe artin dixhital – 2020

Këtu është udhëzuesi im përfundimtar i blerësve për Tabletat më të mira të Vizatimit që janë thjesht të përsosura për projektuesit grafikë, artistët dixhital & ilustrues të të gjitha niveleve.

Kur bëhet fjalë për hartimin dhe ilustrimin, keni nevojë për një tabletë të fuqishme që do të vazhdojë me kërkesat e projekteve tuaja të përditshme. Ekzistojnë fjalë për fjalë qindra në dispozicion sot në treg, dhe kjo mund ta bëjë të tepërt të zgjedhësh tabletin e përsosur që nuk do të bie shkurt.


Nëse po mendoni të kërkoni një tabletë të re të fuqishme, udhëzuesi ynë për blerje të lehtë për t’u ndjekur do t’ju japë një pikënisje të mirë. Ne do të kalojmë në kriteret thelbësore që dëshironi të siguroni që tableti juaj i ri të ketë, dhe më pas do të rishikojmë 13 tabletat më të mirë për stilistë dhe ilustrues me pro dhe kundër dhe specifikime, në mënyrë që të mund të merrni një vendim të informuar se cila tabletë është më e mira për ty.

Tofarë duhet të kërkoni në një tabletë të mirë vizatimi

Zonë aktive
Zona juaj aktive është ajo ku stilolapsi juaj stilus reagon dhe tërheq. Ju gjithashtu keni një bezel ose buzë plastike që del midis ekranit dhe zorrës në këtë zonë. Në varësi të ndërfaqes tuaj specifike, nuk ju duhet domosdoshmërisht një zonë tepër e madhe për të punuar. Sidoqoftë, duhet të jetë mjaft e madhe për t’ju lejuar të përshtateni me stilin tuaj specifik pa mbaruar hapësirë.

Shumica e tabletave kanë zonën aktive të etiketuar qartë, por është gjithmonë e rëndësishme të kontrolloni dyfish madhësinë e ekranit. Sigurohuni që të shikoni për termin “zonë aktive” dhe më pas specifikimet. Gjëja e fundit që ju dëshironi është të blini një tabletë dhe të zhgënjeheni që nuk kanë hapësirë ​​të mjaftueshme për të mbështetur projektin tuaj dhe projektet e artit.

Karakteristika shtesë
Edhe pse këto veçori nuk janë domosdoshmërisht nevojë, ato janë të rëndësishme të merren parasysh kur blini një tabletë. Këto mund të jenë disa nga pjesët e dobishme si Key Keys ose aftësi me shumë prekje. Ata janë të dizajnuar për të përmirësuar përvojën tuaj të përgjithshme dhe për ta bërë procesin tuaj të projektimit më seamless.

hotkeys
Ndërsa tabletat vazhdojnë të evoluojnë, nuk është e pazakontë të keni çelësat kryesorë ose çelësat e shkurtoreve të ndërtuara menjëherë në tabletë. Ju mund t’i përdorni këto çelësa për të kursyer kohë dhe për të thjeshtuar procesin tuaj të punës sepse nuk do të shpenzoni kohë për të kërkuar aplikacionet tuaja më të përdorura. Ju mund t’i rregulloni dhe programoni ato në shkurtoret tuaja të preferuara, ose disa tableta tërheqin automatikisht shkurtoret tuaja më të përdorura në tastat kryesore..

Modelet në ekran ose të sheshtë
Ekzistojnë dy modele themelore të tabletave, dhe ato janë ose modele të sheshta ose modele në ekran. Ekziston një ndryshim midis kostove, por kjo me të vërtetë zbret në preferencën personale. Një tabletë në ekran zakonisht do të ketë të njëjtin LPI si një model i sheshtë. Sidoqoftë, mund të jetë një rregullim për të tërhequr në një tabletë ndërsa shikoni në ekranin e PC ose laptop. Për njerëzit e tjerë, nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të krijuar dhe vizatuar.

Ndjeshmëria e presionit
Kur dikush blen një tabletë vizatimi, zakonisht i blen ato për një grup aftësish specifike. Sidoqoftë, gjithçka varet nga sa i ndjeshëm është tableti. Në varësi të stilit tuaj të veçantë ilustrues ose vizatimor, ju dëshironi një sipërfaqe vizatimi ultra të ndjeshme dhe të përgjegjshme.

Ndjeshmëria ndaj presionit është një tjetër çështje e madhe, dhe kjo është një çështje harduerike. Nivelet e presionit tuaj fillojnë rreth 300 dhe shkojnë deri në rreth 3,000. Natyrisht, sa më të larta të jenë nivelet e presionit tuaj, aq më mirë tableti juaj mund t’ju përgjigjet. Shumë tableta ulen në intervalin e nivelit 1024, dhe ky është niveli optimal për ilustrim dhe dizajn.

zgjidhje
Nëse jeni dikush që dëshiron të bëjë imazhe me rezolucion shumë të lartë me grafikë shumë të mprehtë, ju doni të zgjidhni një tabletë me një LPI më të lartë. Kjo qëndron si linja për inç, dhe mund ta mendoni si krahasimin e HD me 4K. Ju e dini një pamje më të qartë kur e shihni, dhe një LPI më e lartë do t’ju japë këtë.

Nëse po mendoni të blini një tabletë vizatimi si një dhuratë, dëshironi të mendoni se si e thellon vizatimet nga personi që po blini tabletin. Nëse dëshironi t’u merrni atyre një tabletë përfundimtare skicimi dhe vizatimi, kërkoni një me një LPI më të lartë.

scrollers
Një lëvizës në tabletin tuaj do t’ju lejojë të manovroni shpejt nga një pikë në një tjetër pikë shpejt dhe me lehtësi. E njohur edhe si një rrotë lëvizëse, shumë tableta e kanë këtë të brendshme sot. Ju nuk mund të keni nevojë domosdoshmërisht për këtë funksion, por është mirë nëse po kërkoni të shkoni në shkollë për dizajn grafik ose po blini tabletin për dikë që po shkon në shkollë ose punon në dizajn grafik.

majë shkruese
Ndërsa mund të mendoni se një majë shkruese është një majë shkruese, kur bëhet fjalë për një tabletë të projektimit ose ilustrimit, kjo nuk mund të jetë më larg nga e vërteta. Ju mund të zgjidhni nga një majë shkruese e funksionuar nga bateria ose një majë e rezonancës elektromagnetike (EMR). Këto dy stiluse kanë disa ndryshime, por që të dy janë krijuar posaçërisht për të imituar ndjenjën e vizatimit me një laps ose stilolaps normal.

Një majë e funksionuar me bateri është krijuar për të qenë më e trashë sepse duhet të mbajnë bateritë për t’i fuqizuar ato. Ata gjithashtu kanë një pikë më të hollësishme, dhe ju i përdorni ato për vizatim stilolaps-në tablet. Stiluset e stilit EMR mbështeten në nivele të ulëta të energjisë që vijnë nga qarqet e stilolapsit, dhe kjo energji e ulët reagon në zonën aktive të tabletit. Këto janë më të holla, por ato zakonisht kanë pika më të trasha.

mbështetje
Ju dëshironi të zgjidhni një tabletë që vjen me një sistem të fortë mbështetës. Pavarësisht nëse kërkoni mbështetje specifike për një vend, një linjë shërbimi ndaj klientit të lehtë për të arritur ose një forum interaktiv, të gjitha këto mund të përmirësojnë përvojën tuaj të përdoruesit. Nëse blini një tabletë pak të njohur, rrezikoni të mos jeni në gjendje të merrni mbështetje kur ju nevojitet, nëse keni një problem me tabletin tuaj. Kjo mund të jetë zhgënjyese dhe të prishë rrjedhën e punës tuaj derisa të zgjidhni çfarëdo çështje që tableti juaj ka.

Wireless ose Wired
Shumë tableta vijnë me aftësi wireless, dhe përsëri, kjo është një zgjedhje personale. Një tabletë me tela ju jep më pak hapësirë ​​për të manovruar ndërsa punoni, dhe do të duhet të jeni të kujdesshëm që të mos tërhiqeni ose ta tërheqni atë. Sidoqoftë, një tabletë me tel ju jep një lidhje të drejtpërdrejtë dhe të qëndrueshme me monitorin ose hapësirën e punës.

Tabletat pa tela janë jashtëzakonisht të njohura pasi ju lejojnë të lëvizni tabletën tuaj lirshëm pa u shqetësuar për tërheqjen ose tërheqjen e një kordoni. Duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me distancën nga tabletë në hapësirën tuaj të punës sepse nuk do të keni domosdoshmërisht një lidhje të qëndrueshme.

Tableta më e mirë për vizatimin grafik të Jamie
Këtu është zgjedhja ime e tabletave më të mirë vizatim për grafikë & ilustrues

1. Tableta Vizatimi Grafik Wacom Intuos Pro Digital

Tableta Wacom Intuos është në krye të listës sime. Ajo vjen në të vogla, të mesme dhe të mëdha dhe ju merrni mundësinë për të rregulluar paketën duke zgjedhur edicionin e rregullt, edicionin e letrës ose paketën pro.

Ajo ka rindërtuar teknologjinë e stilolapsit që përmban një nivel të ndjeshëm ndaj 8192 të ndjeshmërisë së presionit për të dhënë saktësinë e pikësimit ndërsa e përdorni. Pena gjithashtu ka një mbështetje të integruar të pjerrësisë, dhe është pa bateri, kështu që kurrë nuk duhet të shqetësoheni për ngarkimin e saj. Stenda e stilolapsit të përfshirë ka një dizajn të shëndetshëm, dhe siguron që stilolapsa juaj të jetë gjithmonë afër, kur ju nevojitet.

Ky tablet vjen me një Port USB, dhe mbështet Windows 7 dhe më vonë ose Mac OS 10.10 ose më vonë sisteme operative. Në modalitetin e letrës, ai gjithashtu mbështet Bluetooth për lidhjen me pajisjet e lëvizshme, dhe vjen me një gjurmë më kompakte me një dizajn më të hollë. Ajo gjithashtu ka një zonë më të madhe aktive.

Ju merrni gjeste me shumë prekje, Menusë Radialë, çelësa të shprehur të personalizueshëm dhe çelsa të lehtë anësor të stilolapsit. Ju merrni tablet, kabllo USB, stilolaps dhe thithka shtesë, stilolaps dhe bateri të gjitha në një pako.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 6,2 me 3,9 inç
 • Keyelësat Express – Gjashtë
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Po
 • Nivelet e presionit – 8192
 • Madhësia – 12.6 nga 8.2 nga 0.4 inç

rekuizitë

 • Dizajn shumë i hollë dhe kompakt
 • Zonë e madhe aktive
 • Pricemimi është jashtëzakonisht i mirë duke marrë parasysh tiparet që merrni

Cons

 • Ështjet e shoferit
 • Bateria mund të mos ketë ngarkesë

ECmimet e kontrollit në AMAZON

ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

Tabletat më të mira për vizatim për Designers Grafik dhe Illustrators – Komente

Sa për mua, dy markat më të mira të tabletave për vizatim janë Huion dhe Wacom. Cilësia e ndërtimit dhe performanca e këtyre tabletave për artistë, stilistë grafikë dhe ilustrues nuk është e dyta për asnjë. Më poshtë kam hyrë në një detaj pak mbi tabletët më të mirë Huion, por thjesht kam dashur t’ju tregoj një listë të shpejtë në tabletat më të mirë Huion dhe tabletat Wacom, në mënyrë që t’i kontrolloni ato vetë..

2. Tableta vizatuese grafike pa tel Huion Inspiroy Q11K

Kjo tabletë ka një dizajn shumë ergonomik me një sipërfaqe të lëmuar, skajet kaçurrela dhe qoshe të rrumbullakosura të dizajnuara për të sjellë rehati maksimale për përdoruesit. Kjo ju lejon të relaksoni me lehtësi kyçin e dorës përgjatë skajit për të zvogëluar lodhjen që vjen nga orët e punës. Ju gjithashtu merrni një zonë të madhe aktive 11-inç që ju lejon të krijoni projektet dhe modelet tuaja shpejt dhe me lehtësi.

Lapsa e rimbushshme e përfshirë është përditësuar kohët e fundit, dhe përmban 8192 nivele të ndjeshmërisë së presionit të stilolapsit për saktësi përfundimtare dhe një performancë të përparuar. Ju mund të bëni sa më saktë goditje sa të keni nevojë që shkojnë nga linja të trasha deri tek modelet e vijave të flokëve. Alsoshtë gjithashtu i rimbushshëm, dhe siguron një përvojë të ekuilibruar dhe të lehtë vizatimi me një heqës të integruar të rrjetës.

Kjo tabletë vjen me lidhje pa tela, dhe ky model pa tel ju lejon të keni më shumë liri për të lëvizur dhe zhvendosur tabletin tuaj pa u shqetësuar për tangling ose tërheqje dhe akordet. Ju gjithashtu mund të merrni deri në 40 orë jetëgjatësi të baterisë me një tarifë të vetme.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 11 inç
 • Keyelësat Express – Tetë
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 8192
 • Madhësia – 8.8 nga 15.4 nga 0.43 inç

rekuizitë

 • Zonë e madhe aktive 11-inç
 • 40 orë jetëgjatësi

Cons

 • Probleme të përgjigjes së butonit të qasjes së shpejtë
 • Problemet që lidhen me internetin

ECmimet e kontrollit në AMAZON

ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

3. Parblo Coast10 10.1 Monitor Monitor i Vizatimit të Tabletës Dixhitale të Lapsit

Kjo tabletë ju jep një kënd të lartë shikimi me 170 gradë në vertikale dhe horizontale që ju lejon të shihni ekranin në disa mënyra për rehati maksimale. Ai gjithashtu përmban një dizajn të rehatshëm ergonomik që ju lejon të përdorni këtë ekran ndërsa e mbani në prehër, me një desktop ose në hapësirën tuaj të punës.

Pena është pa bateri, dhe kjo e bën atë një mundësi më të lehtë, imiton nga afër një stilolaps aktual vizatimi. Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për ngarkimin e tij ose për rrjedhjen e baterisë ndërsa e përdorni. Ajo operon në Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 dhe Vista. Ju merrni një ekran të madh dhe të ndritshëm në 10.1 inç që është i shkëlqyeshëm për projekte profesionale dhe dizajn.

Compatibleshtë kompatibil me disa platforma vizatimi përfshirë Corel Painter dhe CorelDraw, Adobe Photoshop, Illustrator, dhe Fishekzjarre, Macromedia Flash, Comic Studio, SAI, Paint Tool Sai, Stratos Infinite, 3D MAX, Autodesk MAYA, Manga Studio, Pixologic ZBrush dhe më shumë. Ju gjithashtu merrni një kabllo USB me shumë plugin dhe dorezë të një artisti.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 8,54 nga 5,34 inç
 • Keyelësat Express – Jo
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Po
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 11.4 nga 10.5 me 3.2 inç

rekuizitë

 • Ekran i madh dhe i gjallë 10.1 inç
 • Merrni shumë pajisje shtesë të përfshira

Cons

 • Pena mund të mbetet me goditje të shpejta
 • Ështjet e shoferit

Merrni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

4. Tableta vizatuese grafike Huion H610 Pro

Do të merrni një hapësirë ​​shumë të madhe vizatimi me këtë tabletë në 10-nga-6.25 inç në mënyrë që të mund të punoni edhe në projekte të mëdha me lehtësi. Sipërfaqja e ridizajnuar ka një ndjesi në formë letre për të përmirësuar përvojën tuaj të projektimit që ndihmon për të parandaluar rrëshqitjen e stilolapsit të mbështetur nga android. Lapsa në vetvete është e rimbushshme, dhe ajo vjen me 2048 nivele të ndjeshmërisë në presion dhe dy butona të programueshëm për punë të sakta të linjës dhe aftësive vizatuese.

Tableti vjen me tetë butona të personalizueshëm dhe 16 butona të butë përgjatë anës dhe në krye të këtij tableti. Ata ju lejojnë të zmadhoni shpejt dhe me lehtësi, lëvizni, dhe hartë ato në lehtësinë tuaj. Ju mund ta përdorni këtë si me dorën e majtë ashtu edhe me atë të djathtë të qetë.

Shtë shumë e hollë dhe e lehtë, dhe kjo e bën shumë të lehtë mbartjen. Ju merrni një dorezë të përfshirë të artistit për zvogëlimin e fërkimit të dorës në tabletë dhe një përvojë të përmirësuar vizatimi. Ekziston edhe një çantë bartëse e përfshirë që ju lejon të mbani tabletën tuaj pa frikë nga gërvishtjet ose gërvishtjet.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 10 nga 6.25 inç
 • Keyelësat Express – Tetë, 16 HotKey
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Po
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 9,6 nga 13.9 nga 0.6 inç

rekuizitë

 • Vjen me butona të butë dhe butona Express
 • Ju merrni një ekran të madh

Cons

 • Dizajni pak bulkier
 • Mund të mos funksionojë me Photoshop

Merrni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

5. Wacom Cintiq DTH1320AK0 Pro 13 ″ Me ekran stilolaps krijues

Wacom Cintiq ju lejon të rregulloni tabletin tuaj para se ta blini atë duke ofruar disa modele të ndryshme duke përfshirë modelin e ri 13 inç, modelin e vjetër 13 inç, paketën 13 inç pro ose tabletin 16-inç. Ju punoni drejtpërdrejt në ekran për një përvojë të shpejtë dhe interaktive të vizatimit. këndi i gjerë i shikimit dhe rezolucioni i lartë krijojnë një përvojë mahnitëse, dhe përfshin një kabllo mini HDMI për ta lidhur atë me një Apple Macbook Pro.

Ju merrni një qëndrim të ekranit me tre pozicione që lehtëson rregullimin e kësaj tabele në një lartësi të re shikimi dhe pune. Tableta përmban një dizajn shumë kompakt, të fuqishëm dhe të lehtë që lejon transportueshmëri të lehtë. Sshtë shumë miqësor për përdoruesit dhe mund ta lidhni atë me PC ose Mac me një kabllo 3-në-1.

Do të shijoni, gjithashtu, një Rocker Ring dhe katër Keys Express për opsione të mëtejshme të personalizimit. Ka gjeste me shumë prekje që ju lejojnë të lëvizni, zmadhoni dhe zmadhoni, vendosni dhe rrotulloni punën tuaj me një prekje të shpejtë.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 13.3 inç
 • Keys Express – Katër
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Po
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 14,75 nga 0,53 nga 9,76 inç

rekuizitë

 • Merrni një stendë ekrani të rregullueshme
 • Rregulloje me disa madhësi tabletash dhe pako

Cons

 • Porta USB-C e bën konfigurimin e ndërlikuar
 • Mund të mos funksionojë mirë me ekrane të shumta

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

6. Tableta Grafike M708 UGEE

Tableta e UGEE vjen me një zonë të madhe aktive që ju lejon të punoni në një sërë projektesh me lehtësi. Gjithashtu ju jep një zonë të hollë, të hijshme dhe të lehta për të punuar për një përvojë të jashtëzakonshme. Kjo tabletë është shumë e ndjeshme, dhe stilolapsa ka ndjeshmëri ndaj presionit të niveleve 2048 që ju lejon të bëni linja të theksuara ose të holla shpejt dhe me lehtësi.

Do të shijoni tetë çelësa të shkurtoreve dhe një miun me tre butona për të thjeshtuar përvojën tuaj të punës. ’Shtë miqësor për të dy njerëzit e majtë dhe të djathtë dhe i përshtatet kujtdo nga veteranët e industrisë për të hartuar hobi. Ju merrni një garanci një vjeçare kundër çdo dëmtimi ose dështimi me opsione të shpejta të mbështetjes së klientit. Porti mikro USB ju lejon të lidheni shpejt dhe lehtë me një pajisje tjetër.

Kjo tabletë është në përputhje me disa sisteme të ndryshme operative për fleksibilitet të shtuar. Punon me Windows 7, 8, 8.1, 10 dhe Mac OS. Ju gjithashtu mund të përdorni disa aplikacione të njohura për vizatim dhe dizajn për të përfituar sa më shumë nga arti juaj dixhital, duke përfshirë Photoshop, Illustrator, Macromedia Flash, Comic Studio dhe SAI.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 10 nga 6 inç
 • Keyelësat Express – Tetë
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 14.1 nga 8.3 nga 0.3 inç

rekuizitë

 • Rezolucion i lartë 5080 LPI
 • Vjen me tetë thithka shtesë stilolapsi dhe një mbajtës

Cons

 • Ështjet e shoferit
 • Mund të mos marrë goditje të shpejta

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

7. Tabletë ekrani Wacom Cintiq 22HD 21-Inch Pen, Black (DTK2200) Me 2048 Nivelet e Ndjeshmërisë së Presionit

Tableta e Vizatimeve Cintiq 22HD 21 inç e Wacom mund të mos ofrojë 4K si pro 16, por ofron shumë më shumë besueshmëri dhe është shumë më pak e dredhur. Ju merrni një ekran me ekran të gjerë me rezolucion të shkëlqyeshëm, të shkëlqyeshëm dhe ky model vjen me një qëndrim të rregullueshëm të përfshirë. Ajo vjen e grumbulluar me shumë karakteristika që do të prisnit nga një pretendent për tabletin më të mirë për vizatim.

Ju merrni një stilolaps të lehtë dhe të gjithanshëm – Lapsi Wacom Grip, që ka 2,048 nivele presioni (për të parandaluar vonesën), njohjen e pjerrësisë, çelsin e personalizueshëm të anës dhe forcën e ndjeshme të ulët të njohjes. Ekrani është bërë nga materiale të qëndrueshme dhe Grip Pen – në mënyrë të ngjashme me Pro Pen 2 – është një stilolaps pa bateri, duke marrë ngarkesën që i nevojitet nga zona e vizatimit të ekranit ndërsa krijoni. Stenda e përfshirë ju lejon të punoni në një kënd të prirur të rregullueshëm për rehati më të madhe.

Me këtë tabletë, ju merrni 16 Expresselësat e programueshëm, shkurtesat me një prekje dhe menutë radiale për një rrjedhë pune të lehtë dhe të lehtë. Disa modele, veçanërisht Cintiq 22HD Touch, gjithashtu vijnë me gjeste me shumë prekje. Ky tablet është i pajtueshëm me të dy sistemet operative Windows dhe Mac (me kabllot e sakta) për një fleksibilitet më të madh me vizatimin tuaj dixhital.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 19,5 x 11,5 inç
 • Keyelësat Express – Po me shkurtore me një prekje
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Vetëm në Prekjen 22HD
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 25.6 x 2.2 x 15,7 inç

rekuizitë

 • Grip Pen ka butona anësor të përshtatshëm dhe njohje të pjerrësisë
 • Kombinohet me Microsoft Windows dhe Apple Mac

Cons

 • Vjen vetëm me programin e instalimit. Programe shtesë siç është Photoshop duhet të blihen ose si pako ose veçmas.

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

8. Huion H420 Tabela Tabela e Grafikëve për Vizatim USB

Tableta e Huion është e përputhshme me një gamë të gjerë aplikimesh, përfshirë CorelDraw, Corel Painter, Adobe Illustrator Photoshop dhe Fishekzjarret, Macromedia Flash, SAI, SAI mjet Paint, Comic Studio, 3D MAX, Stratos Infinite, Pixologic ZBrush Autodesk MAYA, etj. Ky komplet vjen me disa pajisje shtesë, përfshirë një kuti mbajtëse të qëndrueshme, një dorezë anti-fouling, një dorezë artisti me dy gishta dhe një çantë pastrimi.

Pena ka një funksion të dyfishtë si një mjet vizatimi dhe si kursori, dhe kjo ju lejon të lëvizni nëpër faqet tuaja të internetit gjithashtu. Ju merrni tre çelësa ekspres që ju lejojnë të mbyllni faqen aktuale ose ta ruani atë me një klik për të thjeshtuar përvojën tuaj. Sshtë shumë miqësor për përdoruesit dhe ka një ndërfaqe USB për teknologjinë e prizës dhe luajtjes.

Pena vjen me nivele të ndjeshmërisë së 2048 që ju lejon të vizatoni linja të trasha dhe goditje të lezetshme shpejt dhe me lehtësi. Ekrani ka një rezolucion shumë të lartë për një ekran të shkëlqyeshëm dhe të qartë. Ekrani është pak më i vogël në 4 me 2.23 inç, por dizajni kompakt është i bukur.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 4 me 2.23 inç
 • Keyelësat e shprehur – tre
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 11.81 nga 2.36 nga 9.84 inç

rekuizitë

 • Tableta vjen me shumë pajisje shtesë
 • Dizajn shumë miqësor për përdoruesit

Cons

 • Tableta mund të mos jetë mjaft e ndjeshme
 • Pena nuk lexon mirë

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

9. Tableta Grafike UGEE M708 me stilolaps pa bateri dhe 8 hotkeys

Kjo tabletë përmban një zonë të madhe aktive 10 inç me rezolucion të lartë dhe një shkallë të lartë reagimi për një ekran të shkëlqyeshëm dhe një përvojë të qetë të përdoruesit. Shkalla më e lartë e rifreskimit prej 266 RPS ndihmon në përmirësimin e saktësisë ndërsa punoni dhe zvogëloni çdo këmbë. Lapsa majë shkruese është pa bateri dhe peshë e lehtë.

Lapsa duket dhe ndjehet sikur vizatoni me një stilolaps tradicional dhe ka 8192 nivele të ndjeshmërisë së presionit për t’ju mundësuar të skiconi linja të trasha, të guximshme ose linja të holla të lezetshme shpejt dhe me lehtësi. Ju gjithashtu merrni tetë çelësa Hot të përshtatshëm për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit. Ato përshtaten me shkurtesat tuaja të përdorura më shpesh, dhe ju mund t’i përdorni ato majtas ose të djathtas shpejt dhe me lehtësi.

Isshtë kompatibil me një larmi sistemesh operative për të përmirësuar fleksibilitetin, përfshirë Microsoft Windows 10, 8, 7 dhe Apple Mac OS. Ajo gjithashtu punon me disa aplikacione softuerësh krijues përfshirë Photoshop, Fishekzjarre, Illustrator, Macromedia Flash, SAI, Comic Studio, dhe shumë më tepër. Ajo funksionon mirë si për stilistët, ashtu edhe për ilustruesit dhe fillestarët.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 10 nga 6 inç
 • Keyelësat Express – Tetë
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 8192
 • Madhësia – 14.9 x 9.1 x 2 inç

rekuizitë

 • Një zonë shumë e madhe aktive
 • Mbajtësi i penës ka tetë kamxhik dhe një kapëse

Cons

 • Dizajn pak më i madh dhe peshë
 • Key Keys nuk janë ngritur shumë lart

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

10. Tableta Grafike XP-PEN Star06C

Kjo tabletë vjen me një sipërfaqe të madhe vizatimi, e cila është e strukturuar për të imituar ndjenjën e vizatimit në letër. Isshtë krijuar për të qenë shumë e ndjeshme për të përmirësuar përvojën tuaj të vizatimit. Lapsa stilus vjen me 8192 nivele presioni, dhe kur e kombinoni këtë me sipërfaqen e vizatimit shumë të ndjeshme, ju merrni një sipërfaqe pune shumë të përgjegjshme dhe interaktive.

Pena është gjithashtu pa bateri, dhe kjo lejon që ajo të jetë e lehtë dhe të imitojë ndjenjën e një stilolaps të vërtetë. Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për ngarkimin e tij, dhe ju mund të krijoni projektet tuaja shpejt dhe me lehtësi. Ju merrni gjashtë çelësa të shkurtoreve dhe një thirrje që ju lejon të rregulloni shpejt dhe lehtë tryezën tuaj për t’iu përshtatur nevojave tuaja me disa shkurtore.

Compatibleshtë kompatibil me disa sisteme operative përfshirë Windows 10, 8, 7 dhe Mac OS 10.6.0 ose më lart. Shoferët e përfshirë punojnë me disa programe krijuese të njohura, përfshirë Illustrator, Comic Studio, SAI, Photoshop, Macromedia Flash, Fishekzjarre, dhe më shumë kështu që ju të mund të punoni në projektet tuaja kur të keni nevojë për to.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 10 nga 6 inç
 • Keyelësat Express – Gjashtë
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 8192
 • Madhësia – 15.2 nga 9.4 nga 2.3 inç

rekuizitë

 • Laps stilus pa bateri dhe peshë e lehtë
 • Gjashtë çelësa të nxehtë të personalizueshëm me një dial

Cons

 • Asnjë zonë aktive
 • Mund të tërheqë linja pa stilolapsin që prek jastëkun

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

11. Monitoruesi i tabletave të plota Yiynova MVP20U + FE (V2)

Ky monitor i madh tabletash vjen me aftësi të plota HD me një rezolucion shumë të lartë 4000 LPI dhe një shpejtësi ndjekëse të shpejtë të PPS 230 që lejon një sipërfaqe të besueshme dhe të saktë vizatimi. Nëse e kombinoni këtë me nivelet e ndjeshmërisë së stilolapsit 2048, ju merrni një ekran të guximshëm me saktësi. Ekrani gjithashtu ka një kontrast 3000: 1 për një ekran të shkëlqyeshëm.

Kjo tabletë funksionon me një fuqi të jashtme AC 100 / 240V, dhe lidhet përmes një porte USB 5V3A në anën e tabletit. Ju merrni një kabllo 1.8 milion DVI në HDMI, një kabllo prej 1,8 milion USB 2.0 në USB 2.0, tabletin dhe një pajisje stilolapsi në këtë pako. Ekzistojnë edhe disa pajisje shtesë opsionale që mund të blini. Ai mbështet disa sisteme operative, përfshirë Windows 7, 8, 8.1, 10, Mac 10.8.x dhe më vonë, dhe Linux. Ajo gjithashtu vjen me një garanci një vjeçare kundër dështimit ose dëmtimit.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 17.1 nga 9,4 inç
 • Keyelësat Express – Pesë në telekomandën opsionale
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 20,5 nga 1 nga 15.2 inç

rekuizitë

 • Qëndrimi i përfshirë lejon një pjerrësi buzë
 • Ekran me rezolucion shumë të lartë

Cons

 • Mund të ketë presione në ekran
 • I ndërlikuar për tu ngritur për herë të parë

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

12. Tabelë vizatimi Huion KAMVAS GT-191

Kjo tabletë vjen me qartësi mahnitëse të ngjyrave me një gamë ngjyrash 72 përqind NTSC plus një raport kontrasti 3000: 1. Kjo ju jep deri në 16.7 milion ngjyra çdo herë që e përdorni. Ajo gjithashtu ka një normë të shpejtë të raportit 233PPS me një rezolutë të lartë 508 1LPI për një hapësirë ​​më të mirë pune dhe një kohë më të shpejtë përgjigjeje.

Ju merrni dy stilolapsa me këtë tabletë, dhe ato kanë 8192 nivele të ndjeshmërisë për saktësinë e pikave. Vizatoni linja të trasha ose skica të hollë me lehtësi. Dizajni i hollë dhe qoshet e rrumbullakosura sigurojnë që përdoruesi të jetë i rehatshëm gjatë gjithë kohës që e përdorin atë. Ju merrni një stendë stilolapsi me një heqës automatik të nofullës dhe tetë thithka shtesë.

Ajo ka një qëndrim të rregullueshëm me shumë kënd që ju lejon ta rregulloni atë nga 20 në 80 gradë për të siguruar rehati maksimale. Ju merrni tabletën, stilolapsin, mbajtësin e stilolapsit, kabllon për karikim, USB, HDMI dhe kabllo AC, adaptor energjie, dorezë artisti, mbrojtës të ekranit, këshilla për stilolapsin, dhe më shumë gjithçka në një pako të përshtatshme.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 19,5 inç
 • Keyelësat Express – Jo
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 8192
 • Madhësia – 18,7 nga 11,7 me 1,4 inç

rekuizitë

 • Ekran shumë i gjallë dhe i ndritshëm
 • Merrni dy lapsa me ndjeshmëri të lartë

Cons

 • Tableti vjen me mbështetje të dobët të klientit
 • Drejtuesit janë të gabuar

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

13. Monitori i tërheqjes së ekraneve interaktive të penës Ugee 1910B

Kjo tabletë lejon përdoruesit e saj të skicojnë, vizatojnë dhe pikturojnë drejtpërdrejt në ekran për një përvojë të qetë dhe pa probleme. Zona aktive është shumë e madhe në 19 inç, dhe ka një rezolucion të lartë 1440 me 900. Kur e kombinoni këtë me raportin e lartë të ndjeshmërisë së niveleve 2048, ju merrni një mjet vizatimi të saktë dhe të përgjegjshëm.

Ajo vjen me një qëndrim të rregullueshëm me shumë kënd, kështu që ju mund ta rregulloni atë në nivelin tuaj të përsosur të rehatisë ndërsa punoni për periudha të zgjatura. Ju mund ta përdorni këtë tabletë me XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 dhe Mac OS. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të përdorni Adobe Photoshop, Illustrator, Autodesk Sketchbook, Corel Painter, Autodesk MAYA, ZBrush dhe më shumë softuer vizatimi.

Kur blini këtë tabletë, ajo vjen me dy stilolapsa të rimbushjes dhe të lehta, dy kabllo për ngarkim të stilolapsit, një kabllo VGA, një kabllo USB, një kabllo energjie, manual të përdorimit, mbrojtës të ekranit dhe një dorezë vizatimi të gjitha në një paketë. Ju gjithashtu merrni një garanci një vjeçare kundër dëmtimit ose dështimit të pajisjes me mbështetje të lehtë për arritjen e klientit.

Specifikimet e pajisjes

 • Zona aktive – 19,1 inç
 • Keyelësat Express – Jo
 • Funksionaliteti me shumë prekje – Jo
 • Nivelet e presionit – 2048
 • Madhësia – 21 nga 18.5 nga 7 inç

rekuizitë

 • Zonë aktive shumë e madhe dhe e përgjegjshme
 • Ka një qëndrim shumë-til

Cons

 • Ndjekja e penës mund të jetë deri në katër inç larg
 • Shoferët mund të jenë të ndërlikuar për tu instaluar

Shihni këtë tabelë vizatimi në AMAZON ose Shtoni në Shportën tuaj të Amazon

Këto 13 tableta vizatimi dhe ilustrues janë disa nga tabletat më të mirë të disponueshëm sot në treg. Tabletdo tabletë ka diçka që e bën atë të dallohet, dhe të gjithë kanë anët e tyre anësore. Nëse jeni në treg për një tabletë vizatimi me cilësi të lartë, do të doni të krahasoni vlerësimet tona dhe të shikoni udhëzuesin tonë të blerjes, në mënyrë që të dini saktësisht se cilat kritere duhet të kërkoni në tabletin tuaj të ardhshëm. Pavarësisht se çfarë dëshironi apo keni nevojë për tabletin tuaj, ne kemi një që i përshtatet nevojave tuaja.

Shkarkim i shpejtë i tabletave më të mira Huion

Tableta vizatuese grafike Huion H610 Pro 8192
Tableta vizatuese Huion GT-191 KAMVAS me HD Screen 8192 Ndjeshmëri ndaj presionit – 19,5 inç
Huion INSPIROY Q11K Wireless Graphics Digital Graphics Drawing Tableta Tableta Tabela me 8192 Nivelet e Presionit 8 çelësat Express dhe Mbajtësin e Stilolapsit
Huion KAMVAS Pro 13 GT-133 Graphics Drawing Monitor Funksioni i Tilt Funksioni pa stilus nga bateria Stylus 8192 Presioni i stilolapsit – 13.3 inç

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector