Útmutató az összes ingyenes VPS-hez – és szinte ingyen is

Ha olyan webtárhely-opciót keres, amely kissé nagyobb irányítással és rugalmassággal rendelkezik, mint amit a tipikus tárhelyi tervekből nyerhet, a VPS az út. A VPS a virtuális magánszervert jelenti. Szép egyensúlyt teremt a megosztott tárhely megfizethetősége és a dedikált tárhely erőteljes forrásai között.


Ezek a tervek lehetővé teszik a fejlesztőknek, hogy belemerüljenek a szerverkezelés világába, minden stressz és költség nélkül, amelyek az drága csomagokkal járnak. A prémium VPS tárhely egy nagyon fillért is fizethet. Nem kell azonban egyetlen fillért költenie, hogy megnézze, mi a VPS-tárhely.

Ingyenes VPS tárhely létezik. Noha az ingyenes tárhelyszolgáltatás soha nem lesz olyan hatékony, mint a fizetett alternatívák, az ingyenes tervek nagyszerűek, ha csak most kezdik el. Kipróbálhatja a vizeket, hogy megtudja, megfelel-e az Ön és igényeinek. Ebben az útmutatóban a piac legjobb ingyenes VPS terveiről fogunk beszélni. Függetlenül attól, hogy korlátozott mértékű ingyenes tervek, hosszadalmas próbák vagy tiszteletteljes pénz-visszafizetési garanciák – itt találja meg.

Ingyenes VPS szerver tervek

Mielőtt belekezdenénk a jó dolgokba, fontos kezelni az elvárásait. Sikeresen megtaláltuk az ingyenes szolgáltatások szép választékát, amelyeket kipróbálhat. Van azonban néhány figyelmeztetés. Ne várja el, hogy ingyenes csúcstechnikai szolgáltatást kapjon. A legtöbb esetben sok szolgáltatás korlátozott. Ezenkívül előfordulhat, hogy a finom nyomtatásban bizonyos erőforrás-korlátozások vagy kikötések vannak.

Vigyázzon a lehetséges csalásokra. Mielőtt bármilyen ingyenes ajánlatot feliratkozna, végezzen kutatást a társaságról. Ahogy a mondás mondja: “Ha nem fizet egy szolgáltatásért, akkor te vagy a termék”. Néhány vállalat fedezi az ingyenes szolgáltatás költségeit azáltal, hogy összegyűjti az Ön személyes adatait és eladja azokat harmadik feleknek. Természetesen nem mindig ez a helyzet, de fontos, hogy legyen óvatos és megértse, miért jelentkezik, mielőtt bármilyen személyes információt megadna..

Íme néhány ingyenes terv, amelyet érdemes megnéznie.

Microsoft Azure

A Microsoft az egyik legnagyobb név a tech. Az Azure VPS szolgáltatás hihetetlenül népszerű a fejlesztők és a nagyvállalatok körében. Egy egyszerű regisztrációval megtapasztalhatja az Azure hatalmát mindenki számára. A regisztrációhoz hitelkártya szükséges. 12 hónap alatt nem számít fel díjat, hacsak nem dönt a frissítésről. Ezután az árazás a pay-as-you-go modellt követi.

Az Azure felügyeleti rendszer meglehetősen robusztus. Ön képes létrehozni blokklánc-hálózatokat, felhasználni gépi tanulási rendszereket és még sok minden mást. Bonyolult lehet, vagy azok, akiknek nincs sok technikai képessége. Ezzel egy teljes év áll rendelkezésére, hogy megszerezze csapágyait és megtanulja a rendszert, mielőtt meg kellene fizetnie. Még akkor is, ha nem frissít, a Microsoft széles választéka kínál ingyenes lehetőségeket.

Főbb jellemzők:
12 hónap ingyenes szolgáltatás
200 USD jóváírás más Azure-szolgáltatások használatához
Elérhető Linux és Windows rendszerek
Akár 15 GB kimenő sávszélesség
64 GB SSD tárhely
Válasszon „mindig ingyenes” szolgáltatásokat
A regisztrációhoz hitelkártya szükséges
Alkalmazásokhoz és mobil szoftverekhez használható

AccuWebHosting

Az AccuWebHosting egy tapasztalt szolgáltató, amely teljes 30 napos próbaverziót kínál. Míg más cégek hitelkártyát igényelnek, vagy szigorú korlátozások vannak arra vonatkozóan, hogy mit tehet egy ingyenes VPS-vel, ez az eset nem az AccuWebHosting esetében.

A regisztráció után, amely nem igényel hitelkártyát, teljes hozzáférése van a szolgáltatáshoz. Teljesen hirdetésmentes, és ugyanazon funkciók többségét tartalmazza, amelyeket fizetett fióknál használna. A host szolgáltatónak adatközpontok vannak az Egyesült Államokban. A webhely védelme érdekében minden tervhez kiszolgáló tűzfal és ingyenes biztonsági mentések tartoznak.

Főbb jellemzők:
Egy hónap hirdetésmentes szolgáltatás
Nem szükséges hitelkártya
Windows-alapú VPS-tárhely
Teljes root hozzáférés
2 processzormag és 1 GB RAM
35 GB tárhely
500 GB sávszélesség
Egy dedikált IP-cím

Amazon Web Services

A Microsoft Azure-hez hasonlóan az Amazon Web Services egy megbízható VPS-szolgáltatás, amelyet a fejlesztők és a hatalmas vállalkozások használnak. Az Amazon megkönnyíti a webhelytulajdonosok számára, hogy ingyenes szolgáltatásukkal megismerjék a VPS rendszereket. Nem csak egy teljes éves szolgálatot kap, anélkül, hogy bármit fizetne, hanem a tervhez tartozik az oktatás is.

Miután létrehozta a virtuális gépet, konfigurálhatja azt a kívánt módon a web-alapú eszközökön keresztül. Van egy mobilalkalmazás a távoli konfiguráláshoz. Számos biztonsági funkció és ingyenes AWS-termék szintén elérhető. Az egyik remek dolog az AWS-nél, hogy létezik egy figyelő rendszer. Segít nyomon követni az erőforrásokat, hogy ennek megfelelően költségvetést tudjon készíteni. Az ingyenes csomag esetében ez nem fogja megakadályozni, hogy túl sokat csináljon és terheljen.

Főbb jellemzők:
12 hónap ingyenes VPS szolgáltatás
Számos „mindig ingyenes” szolgáltatás
Magában foglalja a 750 órás használatot
5 GB tárhelyet tartalmaz
Nincs szükség hitelkártyára
Hozzáférés az oktatóanyagokhoz és útmutatókhoz
Intuitív kezelőpanel és felügyeleti eszközök

x10Hosting

Az x10Hosting nem idegen a webtárhely-ipar számára. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szolgáltató zökkenőmentes és megbízható sikerének bizonyított eredményeivel. Az összes terv, beleértve az ingyenes opciót is, felhőalapú. Ennek számos előnye van. A legnagyobb az, hogy a vállalat korlátlan tárhelyet és sávszélességet kínál.

Ez egy skálázható megoldás, amely az Ön igényeinek megfelelően növekszik. Ha ismeri a webtárhelyet, örömmel veszi tudomásul, hogy a szolgáltatás számos olyan funkcióval jár, amelyekhez Ön megszokta. Ez magában foglalja a cPanel felületet és egy egyszerű felügyeleti rendszert. Az x10Hosting ingyenes csomagjának egyetlen hátránya, hogy nem fér hozzá minden, amit a fizetett felhasználók rendelkeznek. Nincs root hozzáférés, és a VPS minden aspektusát nem tudja ellenőrizni.

Főbb jellemzők:
Gyors felhőalapú szolgáltatás
Korlátlan SSD tárolás és sávszélesség
Linux alapú VPS
512 MB RAM
cPanel hozzáférés
Egyszer kattintva telepíthet olyan szoftvereket, mint a WordPress
A szabad terv korlátozott funkciókkal rendelkezik

Google Cloud Platform

Regisztrálhat a Google Cloud Platform szolgáltatásba, és egy teljes év alatt kihasználhatja számos szolgáltatás előnyeit. A regisztráció folyamata nagyon egyszerű. Ez különösen igaz akkor, ha már része a Google ökoszisztémájának. Az ingyenes csomaghoz bizonyos korlátozások vonatkoznak. Ez azonban még mindig meglehetősen lenyűgöző, mert a nagy teljesítményű felhő-infrastruktúrát használja.

A tervvel sokféle terméket használhat. Ide tartoznak az alkalmazásmotorok, az API-platformok és egyebek. A VPS vezérléséhez használt központ nagyon felhasználóbarát. Az egyszerű kialakítás megkönnyíti a dolgok lecsupaszítását, miközben rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy megtapasztalja élményeit.

Főbb jellemzők:
12 hónap ingyenes szolgáltatás
Sok „mindig ingyenes” szolgáltatás
Egyszerű regisztrációs folyamat
Használási korlátozásokkal rendelkezik
Egyszerű vezérlőpult
1 GB tárhelyet tartalmaz
Naponta 120 építkezési percet kap

ALA VPS

Az AVA VPS olyan szolgáltató, amelyről nem túl sok ember tud. A felajánlott ingyenes VPS-terv mindazonáltal nagyon vonzó vállalattá teszi. Az ingyenes terv alapvető forrásokkal jár. Nem fogja odahozni a legerősebb virtuális gépet. Ennek ellenére a megszerzett erőforrások rendkívül egyszerűek lesznek az egyszerű webhelyek számára.

Az AVA VPS szerver technológiája állítólag háromszor gyorsabban tölt be webhelyeket, mint más szolgáltatók. Noha nincs rengeteg információ a rendelkezésre álló adatközpontokról, az ingyenes terv alapvető funkciói vonzóak. A VPS perceken belül beállítva. Miután ez megtörtént, teljes root hozzáférést és DDoS védelmet kap. A szolgáltató nem igényel előre fizetési információkat, ami jó.

Főbb jellemzők:
1 processzormaggal és 1 GB RAM-mal rendelkezik
100 GB lemezterület és 1000 GB sávszélesség
Linux és Windows alapú tárhely
Azonnali telepítés
Beépített DDoS védelem
Root hozzáférés
Naponta 120 építkezési percet kap

GigaRocket

Ha nem bánja, ha aktív egy fórumon, akkor a GigaRocket az Ön számára lehet. Ez a szolgáltató ingyenes VPS-tárolási szolgáltatásokat kínál az új fejlesztők és hallgatók számára. Az ingyenes csomag megszerzéséhez aktívan részt kell vennie a fórumokon. Az új tagoknak legalább 25 hozzászólást kell benyújtaniuk a fórumon, mielőtt hozzáférést kapnának a szolgáltatáshoz. A GigaRocket még akkor is megköveteli a tagoktól, hogy havonta bizonyos számú hozzászólást hozzanak meg, hogy megőrizzék.

Miután teljesítette ezeket a követelményeket, kap egy viszonylag alacsony spektrumú VPS-t. Ez egy Linux alapú rendszer, amely számos disztróban elérhető. Ide tartoznak a Fedora, CentOS, Ubuntu és még sok más. A tervhez tartozik a teljes root hozzáférés, két dedikált IP cím és egy felhasználóbarát vezérlőpanel, amelyhez az interneten is hozzáférhet.

Főbb jellemzők:
1 CPU mag és 1 GB RAM
25 GB tárhely és 100 GB sávszélesség
Számos különféle Linux operációs rendszerhez elérhető
Tartalmaz IPv4 és IPv6
Web alapú kezelőpanel
Root hozzáférés
Naponta 120 építkezési percet kap

Digitális óceán

A Digital Ocean egy megalapozott VPS-szolgáltató, amely ismert a nagy teljesítményű képességeiről. A VPS-tervek mind felhőalapúak, és 99,9% -os rendelkezésre állási szintű szolgáltatási megállapodással érkeznek. A VPS tervei csak 60 napig ingyenesek. Ezt követően meg kell fizetnie a rendszeres havi díjat a hozzáférés megőrzése érdekében.

A jó hír az, hogy az ingyenes próbaverzió semmilyen módon nem korlátozza Önt. Ennek célja, hogy elképzelést adjon Önnek arról, hogy mi a szolgáltatás, így hozzáférhet a rendelkezésre álló szolgáltatások legtöbbjéhez. Ez magában foglalja az egykattintású telepítőket és a biztonsági funkciókat. Az egyik dolog, amit szeretünk a Digital Ocean esetében, a SetupServer.io. Ez a szolgáltató vezérlőpultja. Ez nagyon egyszerűen használható, és lehetővé teszi a VPS minden aspektusának egy helyről történő kezelését.

Főbb jellemzők:
Felhő alapú tárhely
60 napos ingyenes próbaverzió
A regisztrációhoz hitelkártya szükséges
Regisztrálhat a Google-fiókkal
Saját szabadalmaztatott VPS menedzsment eszközzel rendelkezik
99,9 százalékos üzemidő-megállapodás
Egy kattintással az alkalmazás telepítése
Optimalizált szervereket használ

VPSWalla

Miközben a VPSWalla ingyenes szolgáltatást értékesít a hallgatók felé, addig nem állnak szigorú követelmények az ingyenes terv megszerzéséhez. Nem is kell hitelkártya. A specifikáció szempontjából az ingyenes web hosting opció elegendő forrással rendelkezik egy kis weboldal vagy PHP szerver létrehozásához.

A VPS OpenStack-et és KVM-et használ. Függetlenül attól, hogy a Linux vagy a Windows alapú rendszert használja, a VPSWalla egyedülálló vezérlőpultot biztosít Önnek a virtuális gép konfigurálásához. Az eszköz használata egyszerű, és teljes root hozzáférést biztosít.

Főbb jellemzők:
Nem szükséges hitelkártya
2 CPU-maggal és 2 GB RAM-mal rendelkezik
30 GB SSD tárhely és 1 TB sávszélesség
Ingyenes SSL tanúsítvány
Root hozzáférés
Dedikált IPv4 és IPv6 címek
Windows vagy Linux

InstaFree

Az InstaFree kiváló lehetőség, ha egyszerűen csak meg akarja tanulni a köteleket. Az ingyenes VPS-terv meglehetősen korlátozott. Kevesebb erőforrással rendelkezik, mint néhány más lehetőségnél. Mindezek mellett továbbra is számos hasznos funkcióhoz férhet hozzá. Például ellenőrizheti a VPS-t a cPanel segítségével, és kihasználhatja a Softaculous előnyeit kedvenc alkalmazásai vagy szkripteinek egyetlen kattintással történő telepítéséhez..

Az InstaFree nem kínál ingyenes próbaverziót. Tehát az ingyenes tervet mindaddig felhasználhatja, ameddig csak akarja. Csak akkor kell fizetnie, ha úgy dönt, hogy frissít és több forrást szerez. Az ingyenes VPS-tárhely mellett az InstaFree viszonteladói terveket, megosztott, terveket és még sok másot kínál.

Főbb jellemzők:
1 CPU mag és 256 MB RAM
5 GB tárhely és 50 GB sávszélesség
2 dedikált IP-címmel rendelkezik
A DDoS védelmet tartalmazza
99,9% üzemidő
cPanel hozzáférés
Egy kattintással az alkalmazás telepítése
Nem mindenhol elérhető

SolVPS

Noha a SolVPS ingyenes tervet kínál, nem garantálja, hogy megkapja. A regisztráció után a kérésednek jóváhagyási folyamaton kell keresztülmennie. A szolgáltató ingyenes Windows alapú VPS-tárhelyet kínál, ami egy kicsit ritka. A vállalat lehetővé teszi a Windows 2003, 2008 és 2012 közötti választást. A Windows VPS tárhelyhez kapcsolódó költségek miatt nem mindenkinek engedélyezik az ingyenes fiókot..

Ha Ön egy szerencsés ember, a SolVPS azonnal telepítheti a rendszerét. Az ingyenes VPS korlátozott erőforrásokkal rendelkezik. De az előadás sziklaszilárd. A számla 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával jár a nyugalma érdekében.

Főbb jellemzők:
1 CPU mag és 256 MB RAM
15 GB tárhely és 100 GB sávszélesség
Windows VPS
99,9 százalékos üzemidő garancia
Szigorú jóváhagyási folyamat
Felhő alapú tárhely

Club VPS

A Club VPS több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen iparágban. A szolgáltató számos, nagymértékben testreszabható tervet kínál az Ön igényeihez. Noha nincsenek külön díjcsomagjaik, az ingyenes próbaverziónak köszönhetően akár 30 napig is igénybe veheti a szolgáltatást. A próbaverziónak nincs korlátozása, ezért a VPS-t a kívánt módon konfigurálhatja.

A Club VPS adatközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, Európában és a Közel-Keleten. Hong Kongban egy adatközpont is található. Kiválaszthatja, hogy hol található a szerver. Ezen felül számos különféle operációs rendszer közül választhat. A Club VPS Windows és Linux alapú rendszereket is kínál.

Főbb jellemzők:
Ingyenes 30 napig
Nincs szükség hitelkártyára
Felhő alapú tárhely
Testreszabható erőforrások
Számos operációs rendszer elérhető
Lehetőség a kiszolgáló helyének kiválasztására
Felhasználóbarát kezelőpanel
Jó ügyfélszolgálat

WoomHost

A WoomHost számos különféle ingyenes tárhely-tervet kínál. Ez magában foglal két VPS beállítást. Ingyenes VPS-tervvel mérsékelt erőforrásokat kapsz, amire tetszik. A szolgáltató választhat Windows vagy Linux alapú tárhely között. Annak biztosítása érdekében, hogy rengeteg felhasználható erőforrást szerezzen, a Windows tervek tartalmaznak egy kicsit több RAM-ot, sávszélességet és tárolóhelyet.

Nem könnyű információt szerezni a WoomHost-ról. Noha a weboldal jól megtervezett, és a támogatással való kapcsolatfelvételnek néhányféle módja van, nem fog sok információt találni a vállalatról vagy az adatközpontok helyéről. Előfordulhat, hogy néhány napot vagy hetet kell várnia, amíg a szolgáltatás aktívvá válik.

Főbb jellemzők:
Ingyenes felhő VPS tárhely
Linux vagy Windows
2 GB RAM és 2 CPU mag
120 GB tárhely és 1,5 TB sávszélesség
3 MySQL adatbázis
Egy kattintással történő telepítés
Élő chat támogatás

Szinte ingyenes VPS tárhelymegoldások

A fogadó cégek összes terve, amelyet átvittünk az előző szakaszban, kiváló azok számára, akik csak próbálkoznak a host szolgáltatással. Ha komolyan gondolkodik egy weboldal létrehozásáról és az erőforrások ellenőrzésének megszerzéséről, erősen javasoljuk, hogy folytasson fizetett tervet.

Néhány dollár többletkínálatának sok előnye van. Először: valószínűleg jobb teljesítményt és megbízhatóságot ér el valamiért, amit fizet. A fizetett tervek számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a VPS-ből. Ráadásul általában nem kell aggódnia a csalások vagy a személyes adatainak eladása miatt.

Szerencsére nem kell sok pénzt fizetnie a VPS-tárhelybe történő befektetésért. A következő VPS tárhely-tervek nagyon megfizethetőek, lehetővé téve a szolgáltatás kihasználását anélkül, hogy a bankot megtörné.

Hostinger

Árazás:
Havonta 3,95 dollárról indul promóció

A Hostinger egy népszerű szolgáltató, amely számos különféle web hosting szolgáltatást kínál. A VPS-tervek mindegyike felhőkiszolgálókat használ, így gyors, megbízható és nagyon nagy teljesítményűvé teszi őket. A legolcsóbb terv csak néhány dollárba kerül havonta. Ezzel rengeteg forráshoz jut egy szerény webhely készítéséhez. A tervekhez tartozik még néhány kiváló minőségű szolgáltatás.

Ezek magukban foglalják a teljes root hozzáférést, a jól megtervezett kezelőpanelt és az SSD tárolást. A legjobb, hogy a Hostinger 24 órás ügyfélszolgálatot kínál a felmerülő problémák megoldására. Ha készen áll arra, hogy frissítse a tervét valamivel erőteljesebbre, ezt a Hostinger segítségével könnyű megtenni. Akár 8 CPU-mag, 8 GB RAM és 160 GB tárhely is beszerezhető. A Windows szerverek szintén elérhetők.

Főbb jellemzők:
VPS felhő tárolása
Windows és Linux elérhető
Teljes root hozzáférés
Félvezető tárolás
24 órás támogatás
Egyszerű alkalmazás és szkripttelepítő
Intuitív központ
30 napos pénzvisszafizetési garancia

InterServer

Árazás:
Havonta 6,00 USD-t kezd

A mozijegyért fizetendő jegy áráért alacsonyabb áron elkészítheti saját virtuális szerverét. Az InterServer rugalmas terveivel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a VPS testreszabását az igényeinek megfelelően. A legolcsóbb megoldás az 1 processzormag, 30 GB tárhely és 2 GB memória. A skála másik végén 16 magot, 480 GB tárhelyet és több mint 32 GB RAM-ot tehet ki a legjobbakat.!

A szolgáltatás a népszerű szkriptek legújabb verzióival működik. Így létrehozhat funkciókban gazdag webhelyeket anélkül, hogy aggódnia kellene a kompatibilitási problémák miatt. Számos különböző alkalmazást is telepíthet. Az InterServer adatközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén. A virtuális szerver beállításakor kiválaszthatja, hogy melyik adatközpontot szeretné használni.

Főbb jellemzők:
Cloud VPS tárhely
99,9 százalékos üzemidő garancia
Elérhető biztonsági rendszerek
cPanel hozzáférés
Teljes root hozzáférés
SSD tárolás
7 különféle operációs rendszer közül lehet választani
skálázható

Hostwinds

Árazás:
Kezdődik, havonta 4,49 dollár akciókkal

A Hostwinds VPS szolgáltatását úgy tervezték, hogy olyan egyszerű vagy összetett legyen, amire szüksége van. Fizethet a nem kezelt tárhelyért, ha már ismeri az operációs rendszert, és rendelkezik technikai know-how-val, hogy magukkal vigyázzon a dolgokra. Ez a legolcsóbb lehetőség. Alternatív megoldásként megkeresheti a menedzselt tárhelyet is, hogy a dolgok egyszerűek legyenek. Még a kezelt hostolási lehetőség is csak néhány dollár havonta.

A kezelt tervek rengeteg nagyszerű tulajdonsággal bírnak. Az összes szervert valós időben figyeljük, hogy a dolgok zökkenőmentesen működjenek. Az éjszakai biztonsági mentések automatikusak a nyugalom érdekében. A kiszolgálók nagyszámú alkalmazással előre telepíthetők. A Hostwindsnek van egy nagy alkalmazástár, így gyorsan telepíthet mindent, a WordPress-től a Minecraftig.

Főbb jellemzők:
Menedzselt vagy nem kezelt VPS-tárhely
Windows és Linux
Éjszakai biztonsági mentések
SSD tárolás
Valós idejű monitorozás
Integrált tűzfalak
Nagy alkalmazás könyvtár
24 órás támogatás

Mozgásban

Árazás:
Havonta 22,99 dollárban kezdődik, promócióval

Az Inmotion kissé magasabb az árspektrumon, de még érdemes megemlíteni. A szolgáltatónak számos promóció áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy jelentős összeget spóroljon meg előfizetési költségeinél az első év során.

Ami a szolgáltatás minőségét illeti, az Inmotion csúcsminőségű. Olyan erőforrásokat szerez, amelyek versengnek a dedikált szerverekkel. Az összes VPS-terv Linuxot használ. Ráadásul mindannyian teljesen menedzselt. Ez elősegítheti a folyamat egyszerűsítését, és időben elkészítheti a futtatást. Mintha ez nem lenne elegendő, az Inmotion számos ingyenes szolgáltatást tartalmaz, amelyek segítenek a szerverükre való átállásban. Ez magában foglalja az ingyenes webhelyek és adatbázisok migrációját egy meglévő webhelyen. Két órás segítséget kaphat egy dedikált rendszergazda is.

Főbb jellemzők:
Menedzselt VPS tárhely
Linux-alapú
Ingyenes SSL tanúsítvány
Ingyenes webhely és adatbázis migráció
SSD tárolás
Ingyenes domain egy évre
24 órás támogatás
90 napos pénz-visszafizetési garancia

Következtetés

Saját virtuális magánszerver megszerzését gyakran időigényes és pénzt igénylő erőfeszítésnek tekintik. Bár ez igaz néhány VPS-tárhely-szolgáltatóra, ingyenesen vagy semmi mellett kaphat VPS-tárhelyet. A fizetett tervekből nem kapsz olyan gyors és gyors forrásokat, mint amennyit szerezne, de az ingyenes jobb, mint semmi! Készítsen egy képet ezeknek az ingyenes terveknek, hogy megnézze, hogyan változtathatja meg a VPS tárhely a webhely működtetését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector