Най-добрите алтернативи на Weebly – Създателите на уебсайтове като Weebly, но по-добри

Weebly е един от най-много популярни уеб строители достъпен днес онлайн с милиони потребители по целия свят, вариращи от вашите хоби блогъри и собственици на малък бизнес до големи уебсайтове за електронна търговия и големи марки. Предлагането на Weebly е отлично, така че както бихте си представили, че няма твърде много алтернативи, които могат да съответстват или да надвишават нивото на обслужване. Въпреки че изброих две, които според мен са много по-добри от Weebly.


Направи си сам строителите на уебсайтове вече от известно време, като Weebly е един от първите, които попаднаха на сцената и предложиха на хората алтернатива на наемането на уеб дизайнер, който да създава техните уебсайтове. Работата с Weebly е, че или ги обичаш, или ги мразиш. Това е платформа, която не е за всички. Хората често говорят за липсата на разнообразие от шаблони и липсата на спешност, когато става въпрос за въвеждане на нови функции, които другите уеб строители стартират всеки месец.

По мое лично мнение, Weebly може да е най-популярният уеб строител, но те далеч не са най-добрите на пазара. Искам да ви покажа алтернативните уеб строители на Weebly и да покажа някои от функциите и функционалността, които имат другите уеб строители, които Weebly няма.

WIX.com

Най-добрата алтернатива на Weebly

Wix е може би най-големият конкурент на Weebly и, за да бъдем честни, платформа за изграждане на уеб сайтове с голяма супера. Като начало Wix предлага над 500 красиво проектирани уеб шаблона, които са на място, когато става въпрос за днешните тенденции в уеб дизайна. Тези шаблони също са много отзивчиви и по-лесни за изпълнение в Wix платформата. Това е област, в която Weebly се връща отново. Библиотеката им с шаблони е ограничена, когато го сравните с Wix.

Освен с Wix, шаблоните се предлагат предварително със съдържание, което улеснява визуализирането точно какъв може да изглежда вашият сайт и можете просто да промените предварително направеното съдържание със свое. Тъй като шаблоните на Wix вече са структурирани и форматирани за вас, вече не е нужно да се борите с уеб строители като Weebly и Squarespace при създаването на собствени оформления на страници и второто отгатване как ще изглеждат определени функции за форматиране.

Wix.com е идеален за тези, които нямат никакви или много малки дизайнерски умения. Той е идеален и за тези, които нямат опит в уеб разработката, тъй като потребителският интерфейс е толкова интуитивен.

Защо Wix е по-добър от Weebly

– По-добре изглеждащи и функциониращи уеб шаблони

– Повече функции и функционалност

– Много по-лесен за използване. Таблото за управление и потребителският интерфейс са зашеметяващи

– По-добри възможности за електронна търговия

[button size = ”style =” text = ‘Опитайте Wix Out For Free ’icon =’ fa-arrow-circle-right ‘icon_color =” link =’ https: //makeawebsitehub.com/go/wixsite ‘target =’ _ self ‘color = “hover_color =” border_color = “hover_border_color =” background_color = “hover_background_color =” font_style = “font_weight =” text_align = “margin =”]

Прочетете повече на моя wix преглед.

SiteBuilder.com

Следващият уеб строител, който според мен носи много повече на масата, която Weebly е SiteBuilder.com. Основната причина, поради която смятам, че този уеб строител е достоверна алтернатива на Weebly, е качеството и разнообразието на шаблоните на Sitebuilder. Те имат високопрофесионални и гладко проектирани шаблони, които според мен атетично превъзхождат Weebly. Няма да намерите много уеб строители, които са по-добри от шаблоните на Sitebuilder, както и здравите и иновативни инструменти за изграждане на уеб, трудно е да намерите другаде, освен може би Wix.com.

По отношение на използваемостта и Weebly, и Sitebuilder са сходни. Потребителският интерфейс на Sitebuilder изглежда и се чувства малко по-добре от Weebly, но това е близко повикване. Sitebuilder е супер интуитивен и можете буквално да създадете сайт за по-малко от 10 минути.

Sitebuilder също е по-добър избор пред Weebly, що се отнася до възможностите за електронна търговия. Ако искате да създадете свой собствен онлайн магазин, тогава Sitebuilder предлага тази функционалност с техните по-ниски разходи пакети, в сравнение с Weebly, които предлагат само e-com в по-скъпите си пакети.

Защо Sitebuilder.com е по-добър от Weebly

– Шаблоните са по-добри в дизайна и функционалността

– По-интуитивен потребителски интерфейс

– По-добри възможности за електронна търговия, които са достъпни на много по-ниска цена

[button size = ”style =” text = ‘Опитайте SiteBuilder.com Out For Free ’icon =’ fa-arrow-circle-right ‘icon_color =” link =’ https: //makeawebsitehub.com/go/sitebuilder ‘target = ‘_self’ color = “hover_color =” border_color = “hover_border_color =” background_color = “hover_background_color =” font_style = “font_weight =” text_align = “margin =”]

Прочетете повече в ревюто ми на SiteBuilder.

Shopify

Добавих в Shopify като алтернатива на предлагането на електронната търговия на Weebly, само защото Shopify е на светлинни години пред Weebly, когато става въпрос за надеждни и иновативни решения за електронна търговия. Ако търсите уеб строител, който може да ви предложи съоръжение за изграждане на магазин заедно с всичко останало, което е свързано с бизнес за електронна търговия, тогава стойте далеч от Weebly и използвайте платформа като Shopify. За това е създаден Shopify, създавайки онлайн бизнес, който има функционалността да може да продава продуктите си чрез собствения си уебсайт.

Някои бизнеси искат да тръгнат по маршрута на блоговете и маркетинга на съдържанието, за да спечелят нови клиенти, както и да постигнат целта да създадат пълнофункционален магазин за електронна търговия. Shopify ще направи всичко това, а след това и някои, тъй като имат всички възможности за блогове като Weebly, заедно с изключителни уеб шаблони.

Защо Shopify е по-добър от Weebly

– Шаблоните са по-добри в дизайна и функционалността

– По-интуитивен потребителски интерфейс

– Специално разработен за електронна търговия

– Светлинни години напред по отношение на възможностите и характеристиките на електронната търговия

Прочетете повече в моя Shopify Review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector