Најбољи сервис за надгледање веб страница 2020

У изванмрежном свету све врсте услуга надзора надгледања користе компаније које желе да обезбеде да њихови објекти остану безбедни, да њихове тајне остану нетакнуте и да ништа не спречава да посао послује са максималном ефикасношћу. У он-лине свијету услуге надгледања веб страница пружају сличан душевни мир. Да би се заштитио од свега, од прекинуте ХТТП везе до неовлаштених промена садржаја и отворених хаковања, праћење веб локација прати будно и почетну страницу домена и све остале директоријуме и подстранице..


Упозорења се шаљу одмах ако се пронађе било која сумњива активност.

Иако су ове услуге популарне међу власницима веб локација, конкуренција је крута, цене су променљиве, а резултати су различити код сваког провајдера. Пре уласка на тржиште услуга праћења веб локација, исплати се размотрити најбоље бесплатне и плаћене опције на тржишту.

Најбоље бесплатне услуге надгледања веб локација

За многе власнике малих предузећа и вебмастере који одржавају лично присуство на мрежи бесплатан је пут. Срећом, многе компаније развиле су бесплатне сервисе за надгледање веб локација који ће пружити барем основни надзор и извештавање о безбедности, продужењу времена и сумњивим променама на веб локацији. Већина ових услуга нуде и „пут надоградње“ до робусније, плаћене верзије надгледања веб локација.

1. Монитор.ус

Цена: Бесплатно (на располагању је премијска услуга у износу од 130 УСД / месечно)

веб монитор мониторус

Монитор.ус је одличан избор за власнике веб локација који желе увид у веб локацију свог јавног дела и сервер на коме бораве. Бесплатна верзија услуге издаје редовне извештаје о проблемима рада на веб локацији, перформансама сервера и перформансама мреже. Корисници могу чак да креирају прилагођена мерења и мерења веб локација које ће Монитор.ус пратити у реалном времену. За разлику од неких других бесплатних сервиса, Монтастиц.ус је базиран у потпуности у облаку и самим тим је потпуно преносив између домена и сервера. Надограђени пакет доступан је за 130 долара месечно за кориснике који требају да прате више сервера, много локација или којима су потребни једносатни интервали праћења.

2. Монтастично

Цена: бесплатно

монтастицно працење веб страница

Монтастиц је одличан избор за личне власнике веб страница и оне који развијају веб локацију мале компаније. Овај потпуно бесплатан сервис проверава веб локацију сваких пет минута и извештава о стварима као што су станке, грешке на страници, више корисничких пријава и било које странице грешака које открије. Извештаји о грешкама шаљу се путем е-поште, али Монтастиц такође одржава низ апликација за Мац, Виндовс, иОС и Андроид. Ово је неуобичајен приступ међу бесплатним сервисима веб локација, јер свака апликација омогућава праћење извештаја о веб локацијама, прекида рада и других кључних информација у стварном времену. Ова услуга је најбољи избор за власнике веб локација који желе сталан надзор, као и сталан приступ подацима уживо.

3. Уптиме Робот

Цена: Бесплатно (на располагању је 48 УСД месечно премијска услуга)

продужење рада

Уптиме Робот један је од најстаријих бесплатних алата за праћење, који своје коријене прати све до 2010. Од тада је услуга драматично нарасла као алат за праћење који се фокусира на облак. Бесплатна инкарнација компаније Уптиме Робот омогућава 15-минутне интервале надгледања на чак 50 засебних веб локација. Сви случајеви застоја биће одмах пријављени путем е-поште.

Једна ствар коју треба имати на уму код ове услуге је да је њен примарни сервер у Далласу, Тексас, са само неколико секундарних сервера који се налазе широм света. Конкурентни алати за праћење премија често имају најмање 50 сервера широм света како би пружили бољу слику о перформансама и продуженим веб локацијама. Иако корисници могу да надограде на 48 УСД месечног сервиса за надгледање већег броја веб локација, вероватно ће им бити боље користити алат за праћење с више међународних сервера и свеобухватнији приступ надгледању.

4. БасицСтате

Цена: бесплатно

основно стање

Немојте да вас завара основна веб локација коју користи надзорна услуга БасицСтате: Ово је свеобухватно средство за надгледање које може радити за личне веб локације, мале блогове и почетне пословне веб локације. БасицСтате нуди листу основних, корисних функција које ће вам помоћи да пратите време рада веб локације. Услуга проверава радно време веб странице сваких 15 минута на неограниченом броју веб локација и може да шаље упозорења о прекиду рада путем е-поште или текстуалне поруке.

Поред учесталих провера интервала и одличних опција упозоравања, БасицСтате нуди својим корисницима могућност покретања дневних извештаја, са до две недеље историјске продукције за контекст. За разлику од неких својих конкурената у слободном простору, БасицСтате пружа претплатницима могућност креирања различитих подразумеваних, резервних копија и упозорења у хитним случајевима, тако да је лакше предузети одговарајуће мере када нешто пође по злу..

5. Уптимиа

Уптимиа је одличан избор ако вам је потребан широк спектар контролних пунктова. Са 171 контролним тачкама на шест континената, Уптимиа може надгледати вашу веб локацију са било којег места на свету. Они нуде надгледање рада и брзине на веб локацији, праћење трансакција у више корака и задовољство задовољства корисника. Корисници могу бити упозорени чим се веб локација поквари или ако постоји неки проблем са веб локацију, попут проблема са перформансама. Такође, корисници могу добити заказане извештаје како би увек знали метрике перформанси својих веб локација. Уптимиа се налази у два дата центра удаљена један од другог и удаљена су 600 км и могу да остану у функцији чак и ако се један центар података потпуно спусти. На тај начин услуга може гарантовати да ће корисници увек добијати обавештења о прекиду рада. Надгледање једне веб странице сваких 5 минута је бесплатно. Премиум планови почињу од 9 УСД месечно. Услуга је погодна како за власнике малих веб локација, тако и за пословне кориснике.

Најбоље плаћене услуге надгледања веб локација

Тражите нешто напредније него што то може да пружи бесплатна услуга? Интернет је пун премиум конкурената који за услугу надгледања веб страница наплаћују месечну накнаду. Пет најбољих опција нуде неуспоредиву услугу, подршку и мир ума корпоративним веб локацијама и растућим доменима.

1. Пингдом

Цена: 11,00 УСД – 454,00 УСД месечно

Пингдом је вероватно најбољи избор за надгледање веб локација за професионалце који желе да надгледају време рада веб локација. За разлику од многих других услуга праћења, Пингдом има сервере у неколико земаља који континуирано, чак и истовремено, прате наставу веб страница. Овај јединствени приступ осигурава да се извештај о прекиду не издаје само зато што сервер једне земље не може да пингује веб локацију. Поред свеобухватног надгледања, Пингдом нуди одличну подршку на мрежи и на телефону, може послати упозорења текстуалним порукама када нешто није у реду са праћеном веб страницом и може покренути до 250 насумичних провера веб локација месечно. Пингдом такође нуди веома добар алат за тестирање брзине веб локације који сам описао у свом чланку о убрзавању ВордПресс-а.

2. Хост-Трацкер.цом

Цена: $ 5 – 99 УСД месечно

Када су у питању подаци, мали број сервиса за праћење веб страница чак приступа ономе што Хост-Трацкер.цом нуди својим претплатницима. Ова свеобухватна, премиум услуга надзора надмашује случајеве застоја веб странице. Упоредо са овом практично стандардном услугом, Хост-Трацкер.цом успева да прати перформансе и застоје сервера, проблеме везане за мрежно повезивање између сервера и клијента, проблеме у вези са базом података, грешке на страници, садржај мења сумњиве пријаве и сигурност онлајн трансакција. Секундарне карактеристике укључују надгледање вишеструких истовремено пријава корисника и сумњивих активности крајњих корисника.

Сви подаци прикупљени током праћења веб локације могу се лако манипулисати користећи одличне графиконе и графиконе Хост-Трацкер.цом. Корисници могу да погледају дугорочне трендове, дневне извештаје или одређене случајеве због којих су обавештења послата. Потпуна посвећеност комуникацији значи да Хост-Трацкер.цом нуди слање упозорења путем е-поште и СМС-а, без додатних трошкова за упозорења о критичним текстуалним порукама..

3. Сите24к7

Цена: 5 УСД – 89 УСД месечно

Још једна услуга праћења са одличним прикупљањем података и свеобухватним надзором, Сите24к7 пружа својим корисницима могућност праћења одзивности сервера, проблема са мрежном везом, традиционалног застоја веб страница, проблема са учитавањем веб страница и укупних перформанси, употребе ЦПУ-а сервера, перформанси фиревалл-а, проблема са меморијом и диском, и перформансе Интернет услуга. Извештаји се могу изводити у било које време, са подацима окупљеним у последња 24 сата, недељу, месец, квартал или једну годину.

Поред одличних алата за тестирање и надгледање, Сите24к7 пружа свеобухватна, тренутна упозорења ако нешто пође по злу или ако сервер није успео кључни тест перформанси у последњој рунди надгледања и тестирања. Као и већина плаћених алата за надгледање, Сите24к7 ће отпремати или е-пошту, текстуалну поруку или обоје, у зависности од преференција корисника. Цена текстуалних порука је укључена у месечни план услуга, који смањује укупне трошкове услуге у односу на неке од конкурената у компанији. Са репутацијом која се протеже више од пола деценије, ова комбинација комуникације и свеобухватног праћења чини Сите24к7 једним од најбољих алата за велике корпоративне веб странице и администраторе опсједнутих подацима..

4. СмартБеар / АлертСите

Цена: 199 УСД – 1.999 УСД месечно

СмартБеар, који је недавно купио конкурентску АлертСите услугу, ПЦ Маг је именовао једним од њихових пет најбољих алата за праћење веб локација доступних 2015. Иако је време одмицало, СмартБеар је наставио своју владавину једним од најбољих, најопсежнијих алата за велике корпоративни клијенти који желе да прате сваки аспект њиховог присуства на мрежи. Међутим, треба напоменути да ова врста врхунских перформанси и скалабилности не долази по најјефтинијој цијени на Интернету. Са пакетима који се крећу од 199 УСД месечно до вртоглавих 1.999 УСД месечно, ово је услуга која је јасно намењена корпоративним клијентима са дубоким џеповима..

Међутим, ти дубоки џепови имају приступ изврсним услугама. Поред скоро стандардног надгледања веб страница веб страница, уских грла сервера, проблема са мрежним перформансама и других кључних мера успешности веб локације током времена, СмартБеар нуди читав низ иновативних опција праћења које не можете пронаћи на другом месту.

Сервис прати алате „Софтваре-ас-а-Сервице“, попут софтвера за продуктивност заснованог на облаку, ради безбедности, стабилности и перформанси. СмартБеар такође будно пази на мобилне апликације, мобилне веб локације и АПИ оквире које компанија може користити за повезивање са програмерима. И на крају, постоје две „бонус“ карактеристике које додају стварну вредност: Није потребно искуство програмирања како би се започело са СмартБеар-ом, а компанија ради 340 чворова за тестирање широм света како би осигурала да су његови извештаји најтачнији међу плаћеним конкурентима.

5. Пораст
Цена: 13 УСД – 186 УСД месечно

узлазни тренд

Првобитно основана као бесплатан алат за надгледање радног времена веб локације, Уптрендс је у последњих неколико година прешао искључиво на премиум модел претплате. Прелазећи на модел накнаде за услугу, компанија је такође додала бројне карактеристике свом типичном пакету за надгледање веб локација. Данас, са пакетима који почињу од 13 УСД месечно, Уптрендс нуди надгледање интервала у трајању од једног минута, надзор у више прегледача, па чак и надзор трансакција.

Цене повишене цене за 2016. годинуЦене повишене цене за 2016. годину

За пословне кориснике, Уптрендс портал може бити ко-брендиран како би се уклопио у шире информатичке услуге и системе подршке компаније. Као и неколико својих премиум конкурената, Уптрендс нуди неограничене оператере и до 600 СМС упозорења месечно за администраторе веб локација који се надограде на један од својих пословних или врхунских личних пакета за надгледање.

Бесплатно или плаћено: Најбоље од најбољих алата за праћење веба

Сад кад су детаљно описани најбољи алати за праћење бесплатних и плаћених купаца, који је најбољи за сваку потребу? За премиум купце то можда не треба рећи СмартБеар је најопсежнија опција и она највероватније делује добро за велике корпоративне клијенте или захтевне програмере за мобилне уређаје. Сервис је једини на овој листи који нуди надзор веб локација и апликација за мобилне уређаје, АПИ праћење и више од 300 чворова за тестирање широм света. Та врста посвећености свеобухватном извештавању је ретка и похвална.

Што се слободне стране ствари тиче, конкуренција је мало јача. Упркос томе, вјероватно ће бити најбољи алат за бесплатне купцеМонтастично. За разлику од многих својих бесплатних конкурената, услуга Монтастиц нуди упозорења за радне површине и мобилне уређаје, видгете и е-пошту, чиме је лако остати повезан са подацима праћења веб локација и кључним упозорењима. Уз све већу корисничку базу и солидну заједницу програмера, Монтастиц је услуга која може расти са бесплатним купцима јер се њихове потребе мењају и развијају током времена.

Одлични избори за надгледање веб страница широм света

Без обзира на то да ли је нешто тако основно као што је продужење веб странице или нешто напредније као што је СааС праћење, надгледање садржаја и унапређење сигурности, ови алати за надгледање веб локација могу да обаве посао. Још боље, сваки алат нуди широк спектар бесплатних и плаћених опција које могу радити са било којим буџетом. Када купујете услугу за надгледање, водите рачуна да компанија за праћење нуди праву врсту праћења, праве месечне трошкове и најбољу могућу корисничку подршку. Поред тога важно је да инвестирате у квалитетну веб хостинг компанију – прегледао сам преко двадесет познатих веб хостинга.

Са ове четири ствари покривене ће ваша веб локација бити у добрим рукама.

Повезани чланци:

  • Изаберите веб локацију са овим врхунским алатима
  • Следите овај водич о томе како започети блог са ВордПресс-ом
  • Дођите до брзине помоћу најновијих и најбољих платформи за блогање
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector