Καλύτερες προσθήκες WordPress για το 2020

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο μέλους; Εάν ναι, κάνετε μια έξυπνη επιλογή. Οι ιστότοποι μελών εμφανίζονται σε όλο τον Ιστό, και για καλό λόγο!


Ένας ιστότοπος μέλους θα σας δώσει τον πλήρη έλεγχο των εσόδων σας. Σωστά; δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια μιας τεράστιας συμφωνίας, μιας μεγάλης θυγατρικής εταιρείας που πηγαίνει αλλού για να προωθήσει ένα διαφορετικό προϊόν ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων πραγμάτων που πρέπει να ανησυχείτε με άλλες ροές εσόδων.

Υπάρχει και ένα άλλο πλεονέκτημα της κατοχής ενός ιστότοπου μέλους: υπάρχουν τόνοι φοβερών προσθηκών μέλους στο WordPress για να κάνουν τον ιστότοπό σας WordPress να φαίνεται, να αισθάνεται και να λειτουργεί σαν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα ανακαλύψετε τα καλύτερα από αυτά τα πρόσθετα. Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσω πώς να επιλέξετε μια προσθήκη μέλους στο WordPress και να σας παρέχουμε κάποιες συμβουλές λογικής για το ποια να επιλέξετε.

Πρώτον, ακολουθεί η λίστα με όλες τις καλύτερες επιλογές προσθηκών μέλους WordPress στην αγορά σήμερα.

Καλύτερες προσθήκες WordPress για ιστότοπους μελών

1. Μέλος Τύπου

Εάν αναζητάτε μια εξαιρετική προσθήκη συνδρομής WordPress, το MemberPress δεν πρέπει να απογοητεύσει. Δημοφιλές και καλά υποστηριζόμενο, πολλοί το θεωρούν το καλύτερο πρόσθετο μέλους για το WordPress και τείνω να συμφωνώ.

Το MemberPress συνοδεύεται από όλες τις τυπικές δυνατότητες και πολλά ωραία πρόσθετα. Πρώτον, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό επιπέδων συνδρομής με όλες τις επιλογές πληρωμής και δοκιμαστικής περιόδου.

Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε διαφορετικά επίπεδα συμμετοχής σε κατηγορίες που ονομάζονται “Ομάδες μελών”, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε διαφορετικές καμπάνιες upsell και αναβάθμισης. Αρκετά τακτοποιημένο, σωστά?

Η προσθήκη επιτρέπει επίσης περιορισμό περιεχομένου. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιορίσετε το περιεχόμενο με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε ολόκληρες κατηγορίες, αναρτήσεις ή σελίδες, σε ορισμένα τμήματα αναρτήσεων ή σελίδων ή ακόμη και σε μεμονωμένα αρχεία.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MemberPress για περιεχόμενο που στάζει επίσης. Σας επιτρέπει να ρίξετε περιεχόμενο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιλέγετε για να διατηρείτε τα μέλη αφοσιωμένα.

Παίρνετε επίσης πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αναφορών για την παρακολούθηση της απόδοσης του ιστότοπου συμμετοχής σας και υπάρχει μια καλή λειτουργία “Υπενθυμίσεις” για να σας βοηθήσει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ανανέωση συνδρομής και οποιοδήποτε άλλο συγκεκριμένο συμβάν.

Μιλώντας για email, το MemberPress ενσωματώνεται με MailChimp, AWeber και άλλες μεγάλες πλατφόρμες μάρκετινγκ email. Ενσωματώνεται επίσης με PayPal, Stripe και άλλες μεγάλες πύλες πληρωμής.

Ακόμα δεν εντυπωσιάσατε; Το MemberPress ενσωματώνεται επίσης στο LearnDash, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε και να διεξάγετε διαδικτυακά μαθήματα μέσω WordPress.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το πρόσθετο προσφέρει πολλά. Τούτου λεχθέντος, εάν ψάχνετε δωρεάν προσθήκες μέλους στο WordPress, μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς.

Τιμή:

Οι συνδρομές MemberPress ξεκινούν από 149 $ ετησίως για το βασικό πρόγραμμα και φτάνουν έως και 349 $ ετησίως για το πρόγραμμα Pro.

2. Συνδρομές πληρωμένων μελών

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι μια ευέλικτη αλλά ελαφριά προσθήκη συνδρομής για το WordPress που είναι διαθέσιμη σε μια δωρεάν έκδοση και δύο εκδόσεις premium για όσους θέλουν να επωφεληθούν από μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών χωρίς να χτυπήσουν τον προϋπολογισμό.

Η δωρεάν έκδοση παρέχει περισσότερες από αρκετές λειτουργίες για να ξεφορτωθείτε έναν ιστότοπο μέλους.

Με τη δωρεάν προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά επίπεδα συμμετοχής, να θέσετε περιορισμούς περιεχομένου σύμφωνα με το επίπεδο ιδιότητας μέλους, να αποδεχτείτε εφάπαξ πληρωμές μέσω PayPal για όλες τις διαφορετικές πληρωμές συνδρομής, να δημιουργήσετε φόρμες εισόδου και εγγραφής μέλους, και πολλά άλλα.

Μόνο με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βασικό, πλήρως λειτουργικό ιστότοπο συνδρομής. Αυτό το καθιστά μια σταθερή επιλογή αν ψάχνετε μόνο για μια απλή προσθήκη μέλους στο WordPress.

Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι και είστε σε θέση να πληρώσετε για μία από τις premium εκδόσεις αυτού του plugin συνδρομής WordPress, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές άλλες πραγματικά εξαιρετικές δυνατότητες.

Για παράδειγμα, θα έχετε τη δυνατότητα να στάξετε το περιεχόμενό σας και να ρυθμίσετε παραμέτρους για αυτόματο περιορισμό περιεχομένου. Θα επωφεληθείτε επίσης από πολύ περισσότερες επιλογές πληρωμής. Εκτός από τη δυνατότητα προσφοράς κωδικών έκπτωσης, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες πύλες πληρωμής όπως το PayPal Express και το Stripe.

Το καλύτερο από όλα, θα μπορείτε να ρυθμίσετε και να αποδεχτείτε επαναλαμβανόμενες πληρωμές για συνδρομές μέλους. Τα μέλη σας μπορούν επίσης να εγγραφούν σε πολλά επίπεδα συμμετοχής, κάτι που είναι μια ωραία πινελιά που οδηγεί στα κέρδη.

Τέλος, υπάρχουν οι ενσωματώσεις. Μεταβαίνοντας στη διαδρομή επί πληρωμή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ μόνο για μέλη χρησιμοποιώντας το bbPress ή να ενσωματωθείτε στο WooCommerce για να προσφέρετε ειδικές εκπτώσεις “μόνο για μέλη” για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια δωρεάν βασική έκδοση του πρόσθετου WordPress για τις συνδρομές επί πληρωμή είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε και για όλους.

Τιμή

Οι πληρωμένες εκδόσεις, ωστόσο, κοστίζουν 69 $ και 149 $ ετησίως αντίστοιχα. Όπως συμβαίνει συνήθως, όσο περισσότερο πληρώνετε, τόσο περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες λαμβάνετε.

3. Περιορισμός περιεχομένου Pro

Είτε είστε επαγγελματίας webmaster είτε ξεκινάτε τον πρώτο σας ιστότοπο συνδρομής και θέλετε λειτουργίες ποιότητας, το Restrict Content Pro σας καλύπτει. Δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για το AffiliateWP, Easy Digital Downloads και άλλες κορυφαίες εφαρμογές, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη προσθήκη μέλους για το WordPress στην αγορά σήμερα.

Με το Restrict Content Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό επιπέδων συνδρομής. Όχι μόνο μπορείτε να προσφέρετε μια σειρά από συνδρομητικές συνδρομές, αλλά μπορείτε επίσης να προσφέρετε δωρεάν και δοκιμαστικές συνδρομές, δίνοντάς σας μεγάλη ευελιξία για την εκτέλεση κάθε διοχέτευσης που δημιουργείτε.

Έχετε επίσης μεγάλη ευελιξία με τις τιμές σας. Με τις συνδρομές επί πληρωμή, μπορείτε να χρεώσετε μια συγκεκριμένη χρέωση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θέλετε, μια προαιρετική εφάπαξ χρέωση ή και τα δύο. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει μια ατελείωτη ποικιλία δομών τιμολόγησης.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες επιλογές προσθήκης ιστότοπου ιδιότητας μέλους WordPress, το Restrict Content Pro επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναβαθμίζουν ή να υποβαθμίζουν σχέδια, εάν τους επιτρέπετε φυσικά. Μπορεί ακόμη και να αναφέρει τη διαφορά στο νέο σχέδιο. Πολύ ωραίο, σωστά?

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, Περιορίστε την προσθήκη σύνδεσης μέλους του Pro Pro περιορίζει το περιεχόμενο. Μπορείτε είτε να περιορίσετε το περιεχόμενο για κάθε μεμονωμένη ανάρτηση είτε να περιορίσετε συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου χρησιμοποιώντας συντομεύσεις.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κωδικούς κουπονιών και να επιλέξετε σε ποια επίπεδα συμμετοχής θα τους προσφέρετε, παρέχοντάς σας μια ποικιλία προωθητικών επιλογών.

Όσον αφορά τα πρόσθετα και τις ενσωματώσεις, αυτή η κορυφαία προσθήκη ιδιότητας μέλους στο WordPress σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τις Εύκολες ψηφιακές λήψεις, το WooCommerce και μια σειρά από πύλες πληρωμής και υπηρεσίες μάρκετινγκ email.

Όταν τα προσθέτετε όλα, το Restrict Content Pro είναι μια εξαιρετική προσθήκη μελών που είναι δύσκολο να κερδίσετε.

Τιμή

Οι τιμές για την προσθήκη ξεκινούν από 99 $ ετησίως, πράγμα που δεν είναι πολύ άθλιο, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα μπορεί να κάνει. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια δωρεάν προσθήκη μέλους στο WordPress ή κάτι με μια δωρεάν έκδοση ή δοκιμαστική περίοδο, υπάρχουν και άλλες επιλογές που αξίζει να δείτε.

4. Συνδρομές επί πληρωμή

Το Paid Memberships Pro είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τη δημιουργία ιστότοπων μελών στο WordPress. Υπάρχουν πολλά να μου αρέσει αυτό το πρόσθετο ιδιότητας μέλους του WordPress, αλλά μία από τις αγαπημένες μου δυνατότητες είναι το δικό του ειδικό θέμα WordPress. Δεδομένου ότι ορισμένα θέματα και προσθήκες μελών δεν ταιριάζουν αμέσως, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Με το Paid Memberships Pro, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απεριόριστα επίπεδα συνδρομής με μεγάλη ποικιλία τιμών και όρους πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο χρέωσης, να χρεώσετε μια εφάπαξ χρέωση ή να προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ή μια δοκιμαστική περίοδο με έκπτωση.

Με άλλα λόγια, είναι πολύ περισσότερο από μια απλή προσθήκη καταλόγου ιδιότητας μέλους WordPress.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να κάνετε πολύ περισσότερα με το Paid Memberships Pro, όπως το περιορισμό του περιεχομένου. Προσθέτει ένα μετα-πλαίσιο σε κάθε μία από τις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας, επιτρέποντάς σας να περιορίσετε το περιεχόμενο για κάθε μεμονωμένη. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να περιορίσετε ολόκληρες κατηγορίες.

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει στο Paid Memberships Pro είναι η ικανότητά του να εμφανίζει αποσπάσματα περιορισμένου περιεχομένου σε μέλη που δεν πληρώνουν. Αυτό όχι μόνο τους δελεάζει να πληρώνουν για πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο, αλλά βοηθά επίσης το περιεχόμενό σας να κατατάσσεται στις SERPs. Μιλήστε για τη θανάτωση δύο πουλιών με μία πέτρα!

Εάν αναζητάτε ένα πρόσθετο διαχείρισης ιδιότητας μέλους WordPress με μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές διαφήμισης, το Paid Memberships Pro σας έχει καλύψει και εκεί.

Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις μόνο σε συγκεκριμένα επίπεδα ιδιότητας μέλους, επομένως μπορείτε να εμφανίσετε ένα ή περισσότερα σύνολα διαφημίσεων σε μέλη που πληρώνουν και ένα άλλο σε δωρεάν επίπεδα.

Αυτό το υψηλής ισχύος πρόσθετο προσφέρει επίσης πολλές ενσωματώσεις για διαφορετικές πύλες πληρωμής και πλατφόρμες μάρκετινγκ μέσω email. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι εντελώς GPL, μπορείτε να προσαρμόσετε τον σύντομο κώδικα για προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και να το κάνετε βασικά να κάνει ό, τι θέλετε.

Τιμή

Δυστυχώς, όπως πολλές από τις προσθήκες σε αυτήν τη λίστα, όλες αυτές οι λειτουργίες θα σας κοστίσουν. Η βασική έκδοση του Paid Memberships Pro είναι 97 $ και οι τιμές ανεβαίνουν από εκεί.

5. Μέλος

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το MemberMouse τα έχει – σε μπαστούνια. Αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετο ιδιότητας μέλους WordPress είναι γεμάτο λειτουργικότητα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πακέτα και πακέτα μελών.

Όσον αφορά τα επίπεδα συμμετοχής, προσφέρει σχεδόν ό, τι θα περιμένατε από μια προσθήκη ιστότοπου μέλους. Ωστόσο, χάρη στην ικανότητά του να συνδυάζει, μπορείτε να πουλάτε μεμονωμένες σελίδες και αναρτήσεις ή ομάδες σελίδων και αναρτήσεων σε ευέλικτη εφάπαξ βάση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας, πωλώντας μια ειδική εφάπαξ προσφορά σε premium μέλη. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε μια εφάπαξ ειδική πώληση για μέλη που δεν πληρώνουν και να τους δώσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες χωρίς να περάσετε από μια φόρμα σύνδεσης. Εάν τους αρέσει αυτό που αγοράζουν, μπορεί να γίνουν μέλη που πληρώνουν οι ίδιοι.

Ως μία από τις καλύτερες επιλογές προσθηκών μέλους του WordPress σήμερα, το MemberMouse επιτρέπει επίσης να στάζει το περιεχόμενο. Έχουν επίσης ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να περάσετε από το μάθημά σας και να το ζήσετε όπως ένας νέος συνδρομητής.

Επιπλέον, υπάρχει ένα widget για τα μέλη να βλέπουν το περιεχόμενο στο οποίο έχουν πρόσβαση και το περιορισμένο περιεχόμενο που θα έρθει. Μιλώντας για περιορισμό περιεχομένου, το MemberMouse σάς επιτρέπει να το περιορίσετε κατά κατηγορίες, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και μεμονωμένες αναρτήσεις και σελίδες.

Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης αρκετά τακτοποιημένα ενσωματωμένα εργαλεία βελτιστοποίησης. Με αυτά, μπορείτε να δοκιμάσετε upsell, downsells, split-test τιμές και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης μια δέσμη κωδικών κουπονιών που μπορείτε να προσφέρετε και ενσωματώνεται με τόνους πύλες πληρωμής και υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email.

Στο μειονέκτημα, το MemberMouse δεν προσφέρει μια γενική δημόσια άδεια (GPL), οπότε δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τον κώδικα όπως μπορείτε με ορισμένες προσθήκες μελών.

Το MemberMouse είναι υπέροχο, αλλά δεν είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα μέλους στο WordPress. Ως πρόσθετη συνδρομή επί πληρωμή μέσω WordPress, η χρήση του θα σας κοστίσει 19,95 $ το μήνα και άνω. Όσο περισσότερα μέλη έχετε, τόσο περισσότερα θα πληρώσετε.

Με αυτά τα λόγια, το κόστος είναι περισσότερο από λογικό, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες της προσθήκης και τι μπορούν να κάνουν.

6. aMember Pro

Το aMember Pro είναι ένα άλλο πρόσθετο μέλους για το WordPress που είναι γεμάτο με δυνατότητες και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου μέλους. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλές από τις προσθήκες σε αυτήν τη λίστα, δεν είναι μια εγγενής προσθήκη μέλους στο WordPress, επομένως μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα προβλήματα συμβατότητας με το θέμα σας και άλλες προσθήκες.

Η διεπαφή της είναι επίσης λίγο ξεπερασμένη, αλλά παρόλα αυτά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απεριόριστα επίπεδα συνδρομής, να προσθέσετε απεριόριστα προϊόντα και να ορίσετε δυναμικές τιμές προϊόντος και συνδρομής για να επιλέξουν οι χρήστες.

Το aMember Pro διαθέτει επίσης μια πλήρη περιοχή διαχείρισης μελών. Από εδώ, μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε και να επεξεργαστείτε μέλη καθώς και τις συνδρομές τους. Φυσικά, υπάρχει επίσης μια περιοχή διαχειριστή, όπου μπορείτε να δείτε δεδομένα και λεπτομερείς αναφορές.

Ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα μελών για τις επιλογές WordPress εκεί έξω σήμερα, διαθέτει επίσης ενσωματωμένες ενότητες για μάρκετινγκ email, διαχείριση θυγατρικών, δημιουργία καλαθιού αγορών και πολλά άλλα. Υπάρχει ακόμη και ένα γραφείο υποστήριξης!

Με το aMember Pro, θα λάβετε επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο που στάζει, κωδικούς κουπονιών και δεκάδες διαφορετικές πύλες πληρωμής. Είναι επίσης διαθέσιμο σε επτά διαφορετικές γλώσσες. Από τη διεπαφή διαχειριστή έως τη διεπαφή του ιστότοπού σας, μπορείτε να ορίσετε τη γλώσσα στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ρωσικά και Κινέζικα.

Τιμή

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εγγενής προσθήκη και έχει μια ξεπερασμένη αίσθηση, το aMember Pro δεν είναι προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress. Για να το χρησιμοποιήσετε, θα σας κοστίσει μια εφάπαξ χρέωση 149 $ το μήνα. Με αυτήν την αμοιβή, ωστόσο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε και να εκτελέσετε απεριόριστους ιστότοπους συνδρομής, κάτι που σίγουρα αυξάνει την αξία του.

7. Πρόσθετο μέλους iThemes Exchange

Οι προηγούμενες προσθήκες μέλους στο WordPress ήταν όλα αυτόνομα προϊόντα, αλλά το πρόσθετο ιδιότητας μέλους iThemes Exchange είναι κάτι άλλο. Αντίθετα, είναι ένα πρόσθετο προϊόν στην προσθήκη του ηλεκτρονικού εμπορίου iThemes Exchange. Θα φτάσουμε σε ένα άλλο πρόσθετο για το WooCommerce σε λίγο.

Με αυτό το πρόσθετο πρόσθετο καταλόγου μελών WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα επίπεδα συνδρομής τόσο για πληρωμένους όσο και για δωρεάν χρήστες. Τα μέλη μπορούν επίσης να αλλάζουν επίπεδα όποτε θέλουν. Όπως το Restrict Content Pro, θα αναλογεί αυτόματα την προηγούμενη πληρωμή τους, οπότε δεν έχετε τίποτα να κάνετε.

Αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους για το πρόσθετο WordPress σάς επιτρέπει επίσης να εκχωρήσετε ιεραρχίες μελών και να περιορίσετε περιεχόμενο κατά κατηγορίες, ετικέτες ή δημοσιεύσεις.

Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει πολύ για το πρόσθετο ιδιότητας μέλους του iThemes Exchange είναι η δυνατότητα συνδυασμού ψηφιακών προϊόντων επί πληρωμή με τον ιστότοπο συνδρομής του WordPress. Έτσι, εάν θέλετε να συνδυάσετε εφάπαξ ψηφιακές αγορές με συνδρομές μέλους, μπορείτε.

Όπως και άλλες προσθήκες μελών, μπορείτε επίσης να στάξετε το περιεχόμενό σας. Με όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε να κάνετε αρκετά όμορφα πράγματα.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, είναι ένα πρόσθετο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε την προσθήκη iThemes Exchange Ecommerce και πιθανώς κάποια άλλα πρόσθετα για να αποκτήσετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε.

Τιμή

Το πρόσθετο MailChimp ολοκλήρωσης, για παράδειγμα, θα σας κοστίσει 30 $. Ωστόσο, μπορείτε να βγείτε και να αγοράσετε όλα τα διαθέσιμα πρόσθετα με σταθερή χρέωση 197 $. Ενώ το κόστος του πρόσθετου μέλους για το iThemes Exchange κοστίζει μόνο 97 $, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη αυτά τα πιθανά πρόσθετα κόστη.

8. Μαγικά μέλη

Όπως όλα αυτά τα πρόσθετα, έχω κάνει κάποια χαλάρωση με το Magic Members αρκετά. Αν και υπάρχουν πολλά να μου αρέσει αυτό το πρόσθετο ιδιότητας μέλους στο WordPress, έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα που αξίζει να ξεφύγουμε.

Τι είναι αυτό, ρωτάτε; Λοιπόν, όπως το aMember Pro, η διεπαφή του plugin είναι αισθητά ξεπερασμένη. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να επαναφέρει τις αναμνήσεις των ημερών κλήσης AOL. Τούτου λεχθέντος, αν μπορείτε να παραβλέψετε την αδέξια διεπαφή του, τα χαρακτηριστικά του μπορεί να σας εκπλήξουν.

Πρώτον, με αυτήν την προσθήκη καταλόγου μελών WordPress, έχετε πρόσβαση σε απεριόριστα επίπεδα συμμετοχής. Παίρνετε επίσης πολλές διαφορετικές τιμές και επιλογές δοκιμής.

Όσον αφορά τον περιορισμό περιεχομένου, μπορείτε να περιορίσετε ολόκληρες κατηγορίες ή μεμονωμένες σελίδες και αναρτήσεις. εάν είστε βολικοί με τους συντομότερους κωδικούς, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε μόνο συγκεκριμένα τμήματα των αναρτήσεών σας. Αυτή είναι μια καθαρή πινελιά. Όπως και άλλες προσθήκες μελών, μπορείτε επίσης να στάξετε το περιεχόμενο όπως θέλετε.

Μια άλλη δροσερή πτυχή του Magic Members είναι η λειτουργία “Pay Per Post”. Με αυτό, μπορείτε να πουλήσετε μεμονωμένες σελίδες ή αναρτήσεις εκτός από τις συνδρομές μέλους. Μπορείτε να χρεώσετε ακόμη και για κάθε προβολή αν θέλετε. Είναι δύσκολο να μην μου αρέσει αυτή η ευελιξία.

Το Magic Members ενσωματώνεται επίσης στο PayPal και σε πολλές άλλες πύλες πληρωμής και ενσωματώνεται με μια εντυπωσιακή λίστα υπηρεσιών μάρκετινγκ μέσω email.

Τιμή

Σε αντίθεση με πολλά άλλα πρόσθετα μελών, το Magic Members προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε ούτε ένα λεπτό. Αν σας αρέσει και θέλετε να διατηρήσετε την προσθήκη, οι τιμές ξεκινούν από 97 $.

9. s2Μέλος

Αν ψάχνετε για την καλύτερη δωρεάν προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress 2020, το s2Member μπορεί να είναι. Για μια δωρεάν προσθήκη, είναι γεμάτη με λειτουργίες.

Για παράδειγμα, όπως και οι άλλες καλύτερες προσθήκες μελών του WordPress σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να περιορίσετε το περιεχόμενο ανά κατηγορίες, τύπους δημοσιεύσεων και δημοσιεύσεις ή σελίδες. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε συγκεκριμένα αποσπάσματα περιεχομένου σε αναρτήσεις, συγκεκριμένα τμήματα διευθύνσεων URL, λήψεις αρχείων, πολυμέσα ροής και BuddyPress.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περιορισμούς IP και να λάβετε προσαρμοσμένες σελίδες καλωσορίσματος σύνδεσης, μια ποικιλία προτύπων email και ισχυρές προστασίες. Πολύ εντυπωσιακό για μια δωρεάν προσθήκη μέλους, σωστά?

Δυστυχώς, αντί για απεριόριστα επίπεδα συμμετοχής, λαμβάνετε μόνο τέσσερα με τη δωρεάν έκδοση. Επίσης, δεν θα σας αφήσει να στάξετε περιεχόμενο ή να δημιουργήσετε κουπόνια.

Επομένως, εάν έχετε αποστολή να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο συνδρομής, θα θέλατε να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις premium εκδόσεις, προκειμένου να ξεκλειδώσετε τις παραπάνω λειτουργίες και μια ποικιλία άλλων περιορισμών. Ωστόσο, εάν συμβαίνει αυτό, μπορεί να είστε καλύτερα με ένα άλλο πρόσθετο σε αυτήν τη λίστα.

Τιμή

Όπως αναφέρθηκε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο s2Member και να ξεκινήσετε τον ιστότοπο μέλους χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε μια δεκάρα. Εάν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκδόσεις Pro για 89 $ και άνω.

10. Συνδρομές WooCommerce

Το WooCommerce Memberships είναι ένα άλλο πρόσθετο, όχι ένα πραγματικό αυτόνομο πρόσθετο, όπως πολλά από τα άλλα πρόσθετα μελών του WordPress σε αυτήν τη λίστα. Είναι ενσωματωμένο στο WooCommerce, το οποίο είναι δωρεάν για όλους.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το WooCommerce για να τροφοδοτήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, θα λατρέψετε αυτό το πρόσθετο. Χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωσή της στην πλατφόρμα, θα έχετε πάρα πολλές λειτουργίες και μερικές πραγματικά εντυπωσιακές επιλογές συνδρομής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να πουλήσετε όλες τις συνδρομές μόνοι τους ή να τις συνδυάσετε ως μέρος μιας δέσμης ή αγοράς προϊόντος.

Όπως και άλλες προσθήκες μελών, μπορείτε επίσης να αποσύρετε περιορισμένο περιεχόμενο και μπορείτε επίσης να διανείμετε ειδικά κουπόνια για να προσελκύσετε νέα μέλη.

Στο μειονέκτημα, οι επαναλαμβανόμενες πληρωμές δεν είναι επιλογή με τις συνδρομές WooCommerce. Εάν θέλετε να χρεώνετε μέλη ετησίως ή μηνιαία, θα χρειαστείτε συνδρομές WooCommerce, κάτι που είναι ένα άλλο πρόσθετο που κοστίζει 199 $.

Όλα τα θέματα που λαμβάνονται υπόψη, το WooCommerce Memberships είναι μια καλή προσθήκη για τις τρέχουσες χρήστες του WooCommerce. Ωστόσο, εάν δεν διαθέτετε κατάστημα WooCommerce και θέλετε έναν «κανονικό» ιστότοπο συνδρομής, μπορεί να μην είναι ο καλύτερος.

Τιμή

Το πρόσθετο WooCommerce Memberships κοστίζει 149 $ και άνω.

11. WP-Μέλη

Το WP-Members είναι μια δωρεάν προσθήκη μέλους στο WordPress. Ενώ το δωρεάν είναι πάντα ωραίο, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα πρόσθετα συνδρομής στο WordPress ή να προσφέρει τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε χωρίς να επενδύσετε σε ορισμένες πληρωμένες επεκτάσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι οι επεκτάσεις είναι κάτι παραπάνω από προσιτές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Σε αντίθεση με τις άλλες προσθήκες, το WP-Members λειτουργεί περιορίζοντας όλο το περιεχόμενό σας από την αρχή. Εναπόκειται σε εσάς να επισημάνετε οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε να βλέπουν τα μέλη. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση, αλλά μπορείτε να την αντιστρέψετε αν βρείτε τον άλλο τρόπο πιο εύκολο.

Το WP-Members σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες φόρμες σύνδεσης και εγγραφής στον ιστότοπο συμμετοχής σας. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε διευθύνσεις URL ειδικά για τη σελίδα εγγραφής σας ώστε να λειτουργούν ως σελίδα προορισμού για άτομα που προέρχονται από τις διαφημίσεις σας.

Εάν γνωρίζετε κώδικα, αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους για WordPress είναι επίσης πολύ προσαρμόσιμη. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν πολλά premium πρόσθετα για μια ποικιλία λειτουργιών και ενσωματώσεων.

Συνολικά, το WP-Members είναι ένα σταθερό “δωρεάν” πρόσθετο μέλους. Παρόλο που δεν είναι τόσο ισχυρό ή λειτουργικό όσο μερικά από τα άλλα πρόσθετα, μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους τρόπους λειτουργίας όπως ακριβώς το χρειάζεστε.

Τιμή

Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία αγορά κάθε επέκταση ή πρόσθετο ξεχωριστά. Μπορείτε να λάβετε κάθε ένα με μια συνδρομή στο Rocket G, το οποίο κοστίζει 59 $ ετησίως.

12. LearnDash

Εάν μια ευέλικτη, εύχρηστη προσθήκη μέλους στο WordPress είναι αυτό που επιδιώκετε, το LearnDash μπορεί να ταιριάζει με το λογαριασμό. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και συνοδεύεται από πολλά εργαλεία για να οργανώσετε το περιεχόμενό σας σε διαφορετικά επίπεδα συνδρομής και να το περιορίσετε σε διαφορετικές ομάδες.

Η δημοφιλής προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα και διαθέτει πολλές προηγμένες δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα το περιεχόμενό σας από ό, τι πολλές άλλες προσθήκες μελών WP που πωλούνται σήμερα.

Φυσικά, επιτρέπει και το περιεχόμενο να στάζει. Στην πραγματικότητα, είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή λειτουργία περιεχομένου στάγδην που σας επιτρέπει να παραδίδετε περιεχόμενο σχεδόν όποτε θέλετε.

Ωστόσο, το LearnDash λάμπει πραγματικά με τη σειρά των ενσωματωμένων λειτουργιών της κοινότητας. Με αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ελκυστικό ιστότοπο συμμετοχής με προφίλ χρηστών, σήματα, κουίζ, πιστοποιητικά, φόρουμ ειδικά για επίπεδο και πολλά άλλα.

Το LearnDash προσφέρει επίσης τόνους ενσωματώσεων. Από το WooCommerce και το Slack έως το bbPress και το MemberPress, το ονομάζετε και αυτό το plugin μπορεί να το ενσωματώσει.

Στο μειονέκτημα, παρόλο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πολύ ελκυστικό ιστότοπο ιδιότητας μέλους, δεν διαθέτει ορισμένες δυνατότητες που βρίσκονται σε άλλες προσθήκες μελών. Επομένως, εκτός εάν σκοπεύετε να πουλήσετε μαθήματα μέσω του ιστότοπου συμμετοχής σας, ίσως είστε καλύτερα με ένα από τα άλλα πρόσθετα μελών στη λίστα μας.

Τιμή

Εάν σκοπεύετε να πωλήσετε μαθήματα και θέλετε να ξεκινήσετε το LearnDash, μπορείτε να λάβετε άδεια για έναν ιστότοπο και ένα έτος υποστήριξης ξεκινώντας από 159 $ το μήνα.

13. Διδακτικό

Σε αντίθεση με τις άλλες προσθήκες συμμετοχής, το Teachable ειδικεύεται ως διαδικτυακός δημιουργός μαθημάτων και διαθέτει δυνατότητες συνδρομής, φόρουμ, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναλυτικών στοιχείων σε έναν ενιαίο, εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου.

Δεν απαιτεί καθόλου τεχνική τεχνογνωσία ή δεξιότητες. Με τα ενσωματωμένα εργαλεία του, μπορείτε να ανεβάσετε γρήγορα κείμενο, PDF, περιεχόμενο βίντεο και πολλά άλλα με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να στάξετε περιεχόμενο σύμφωνα με το επίπεδο συνδρομής ενός μέλους ή την πρόοδο του μαθήματος.

Όπως το LearnDash, το Teachable διαθέτει επίσης ενσωματωμένα εργαλεία αφοσίωσης για τη δημιουργία φόρμας επικοινωνίας, φόρουμ συζήτησης, κουίζ, πιστοποιητικά και πολλά άλλα για να αυξήσει την αφοσίωση των μελών και να δημιουργήσει ακμάζουσες διαδικτυακές κοινότητες.

Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς μια προσθήκη WordPress. Αντίθετα, πρέπει να προσθέσετε έναν σύνδεσμο ή έναν υποτομέα για να ενσωματώσετε το Teachable στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τιμή

Το βασικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και κοστίζει 39 $ το μήνα. Ωστόσο, το πρόγραμμα Pro ξεκλειδώνει τα πάντα και τρέχει 99 $ το μήνα. Υπάρχει επίσης ένα επιχειρηματικό σχέδιο με 499 $ το μήνα, αλλά αυτό είναι πραγματικά κατάλληλο μόνο για τους παίκτες ισχύος στον κλάδο της διαδικτυακής μάθησης.

Γιατί πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους?

Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές στη διάθεσή σας για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα εξίσου αποτελεσματικά και επικερδή με τη δημιουργία ενός ιστότοπου μέλους.

Με έναν ιστότοπο συνδρομής, μπορείτε:

• Δημιουργήστε σταθερό εισόδημα
• Αυτοματοποιήστε σχεδόν τα πάντα
• Δημιουργήστε μια πεινασμένη λίστα email
• Παραδώστε αξία

Το πιο σημαντικό, ένας ιστότοπος μέλους θα σας προσφέρει μια κερδοφόρα πλατφόρμα για να γίνετε αρχή στον κλάδο ή στην εξειδικευμένη σας θέση. Παρέχοντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που πρέπει να πληρώσουν οι χρήστες για πρόσβαση, θα καθιερώσετε τον εαυτό σας ως εμπειρογνώμονα που κατανοεί την αξία της εμπειρογνωμοσύνης σας και αυτό που φέρετε στο τραπέζι.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή μιας προσθήκης μέλους στο WordPress

Η επιλογή της σωστής προσθήκης μέλους στο WordPress είναι λίγο πιο σημαντική από την επιλογή άλλων προσθηκών WordPress. Σε τελική ανάλυση, η προσθήκη που επιλέγετε θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ικανότητά σας να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας.

Επειδή είναι σίγουρο ότι υπάρχει αρκετή ρύθμιση ανεξάρτητα από το ποιο πρόσθετο επιλέγετε, θα πρέπει να σκεφτείτε λιγότερο για τη διεπαφή της προσθήκης και περισσότερα για τις λειτουργίες της. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λάβετε ανεπιθύμητες ώρες έκπληξης για τη διαμόρφωση των περιορισμών περιεχομένου και των επιπέδων συνδρομής.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

• Επίπεδα συμμετοχής

Πολλές προσθήκες μελών του WordPress σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε απεριόριστα επίπεδα συμμετοχής, αλλά μερικά θέτουν όριο στον αριθμό των επιπέδων που μπορείτε να δημιουργήσετε. Όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά είναι αυτό που λέω.

• Περιορισμός περιεχομένου

Και πάλι, κάθε προσθήκη μέλους σάς επιτρέπει να περιορίσετε το περιεχόμενο, αλλά μερικά σάς προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία από άλλα σε αυτό το θέμα. Ορισμένες προσθήκες σάς επιτρέπουν μόνο να περιορίσετε ολόκληρες τις αναρτήσεις και τις σελίδες, ενώ άλλες σας επιτρέπουν να περιορίσετε τμήματα αναρτήσεων και σελίδων ή ολόκληρων κατηγοριών. Οι καλύτερες προσθήκες μέλους στο WordPress σας προσφέρουν όλες αυτές τις επιλογές και πολλά άλλα.

• Περιεχόμενο στάγδην

Όταν στάζετε περιεχόμενο, μπορείτε να απελευθερώσετε το περιεχόμενο αργά καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνδρομής ενός ατόμου. Είναι σαν να πηγαίνετε με το DirecTV αντί για το Netflix – Δεν υπάρχει υπερβολική παρακολούθηση, ή σε αυτήν την περίπτωση, υπερβολική ανάγνωση. Η προσθήκη που επιλέγετε θα πρέπει να υποστηρίζει περιεχόμενο που στάζει.

• Κουπόνια

Τα κουπόνια είναι μια άλλη σημαντική πτυχή των προσθηκών μέλους. Τα περισσότερα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε κουπόνια, αλλά μερικά σας δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία από άλλα και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ποικιλία προσαρμοσμένων εκπτώσεων.

• Ενσωματώσεις

Οι περισσότερες προσθήκες μελών ενσωματώνονται επίσης με δεκάδες πύλες πληρωμών και υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτή που επιλέγετε προσφέρει τις ενσωματώσεις που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, ένα πρόσθετο μέλους μπορεί να υποστηρίζει PayPal και όχι Stripe ή AWeber και όχι MailChimp. Έτσι, αν σας αρέσει το Stripe ή το MailChimp, μπορεί να μην είναι σωστό για εσάς.

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη μέλους WordPress για εσάς?

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λίστα, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσθήκες μέλους στο WordPress για να διαλέξετε, οπότε θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να το περιορίσετε.

Αν θέλετε ευελιξία και δυνατότητες σε προσιτή τιμή, τότε είναι δύσκολο να πάει στραβά με το Restrict Content Pro. Είναι ευέλικτο, καλά σχεδιασμένο και έχει σχεδόν κάθε δυνατότητα που ενδεχομένως να χρειαστείτε σε έναν ιστότοπο συνδρομής.

Ωστόσο, ορισμένες από τις λειτουργίες του Restrict Content Pro, όπως το περιεχόμενο που στάζει, διατίθενται μόνο με τα πιο ακριβά σχέδια. Το MemberPress, από την άλλη πλευρά, προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα με το βασικό του σχέδιο.

Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν ιστότοπο μέλους σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε οι συνδρομές WooCommerce ή το πρόσθετο ιδιότητας μέλους iThemes Exchange είναι οι καλύτερες επιλογές σας.

Έχεις το νόημα. Κάθε ένα από τα παραπάνω πρόσθετα είναι υπέροχο με τον δικό του τρόπο, οπότε πρέπει να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και να πάτε από εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο πρόσθετο για να το καταργήσετε το 2020 και μετά!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector