WP Engine vs Synthesis – Gazduire WordPress administrată comparativ

Poate fi destul de dificil să decizi între două soluții de găzduire WordPress gestionate cu seturi de funcții similare. WPEngine și Web Synthesis sunt sisteme excelente de găzduire administrate.


Este de la sine înțeles că aceste servicii de găzduire gestionate nu sunt ieftine, mai ales atunci când îl comparați cu pachetele de găzduire partajate pe care le puteți obține cu prețul de 2,95 USD pe lună de la companii precum Bluehost (recenzie).

Dar într-adevăr nu ar trebui să-i comparați pe cei doi. Gazduirea partajată mai ieftină este ideală pentru site-urile care abia încep și care au un nivel scăzut de trafic. Dar atunci când site-ul dvs. se va muta în marea ligă a site-urilor cu trafic ridicat, veți avea nevoie de o putere mai mare în spatele acestuia pentru a gestiona capacitatea suplimentară. Atunci apar servicii cum ar fi WPEngine și Synthesis.

Să aruncăm o privire asupra celor care pot fi mai potriviți în mod special pentru scopurile dvs..

WP Engine vs Sinteză

1. Viteza site-ului

Capacitatea site-ului dvs. de a se încărca rapid nu este importantă pentru păstrarea vizitatorilor, dar este importantă și în optimizarea motoarelor de căutare. Când vine vorba de aceste două soluții de găzduire WordPress gestionate din cap, viteza este un impas. Ambele pot ajuta site-ul dvs. web să se încarce în câteva secunde.

2. Serviciul pentru clienți

Este un lucru bun că ambele soluții găzduite au 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână de asistență pentru clienți. Amândoi au un personal complet, așa că puteți merge și cu oricare companie aici. Totuși, acesta este ceva pe care îl poți testa singur. Înainte de a cumpăra oricare dintre soluții, puteți pune întrebări prin e-mail și ce serviciu vă răspunde mai rapid.

3. Preț

Ambele soluții de găzduire au structuri de prețuri pentru diferite niveluri de utilizare. Cu toate acestea, este esențial să analizăm setul de caracteristici care este furnizat pentru fiecare dintre aceste niveluri de preț. Să ne uităm la nivelul prețurilor de bază, deoarece acesta este nivelul la care vor cumpăra majoritatea întreprinderilor mici.

WPEngine vă oferă 25.000 de vizite lunare, lățime de bandă nelimitată și 10 GB stocare de date pentru 29 de dolari pe lună.

Web Synthesis oferă utilizatorului 650 GB lățime de bandă și 3 GB stocare de date. Vizitele sunt urmărite zilnic și limitate la 2500 pe zi.

Aceasta se ridică la aproximativ 75.000 de vizite pe lună pentru aproximativ același nivel de preț, 27 dolari pe lună.

Dacă intenționați să găzduiți un site web care este destul de greu în multimedia, lățimea de bandă nelimitată a WPEngine vă poate oferi un impact mai mare. Cu toate acestea, dacă vă puteți menține lățimea de bandă scăzută și doriți să vă concentrați pe aducerea unui public, Sinteza Web este calea de urmat.

Pentru întreprinderile mici, Sinteza Web pare să aibă un plan mai util și veți economisi 24 de dolari pe an și la preț.

Planuri de prețuri WPEngine

wpengine-preț-planuri

Planuri de prețuri de sinteză web

planuri de preț de sinteză web

4. Set de caracteristici

Ambele soluții au actualizări și backup-uri automate, ceea ce este un minim bun pentru a începe. De asemenea, primiți scanări de malware cu ambele pachete. Ambele soluții vor asigura siguranța informațiilor dvs. de proprietate din cauza seturilor de caracteristici partajate.

Cu toate acestea, WPEngine elimină sinteza Web atunci când vine vorba de unele dintre celelalte funcții pe care le puteți căuta în soluția dvs. de găzduire WordPress gestionată. În primul rând, primiți o zonă de înscenare care vă va permite să audiați modificările fără a le lua în direct la baza dvs. de clienți. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a testa aplicații noi fără a vă supăra publicul în creștere. Veți putea vedea dacă modificări vor afecta și viteza site-ului dvs..

WPEngine vă oferă, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva hackerilor. Dacă site-ul dvs. web este hacked, acesta este singurul program dintre cele două care va garanta o rezolvare a site-ului dvs. gratuit.

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator cadru Genesis, este posibil să doriți să luați în considerare Web Synthesis, deoarece aceeași companie-mamă rulează ambele programe..

5. Ușor-de-utilizare

Ambele programe sunt dotate cu o interfață de utilizator relativ simplă, care poate fi preluată și folosită chiar din afara casei. Aceasta este o caracteristică importantă pentru orice furnizor de soluții de găzduire WordPress gestionat – singurul motiv pentru a obține o soluție administrată de găzduire WordPress este să nu mai fi nevoie să devii un expert tehnic în primul rând. În ceea ce privește ușurința de utilizare, ambele sisteme sunt relativ uniform.

Apelul final: WP Engine câștigă pentru mine

Chiar dacă serviciile sunt potrivite în mod egal în multe categorii, WP Engine restrânge Web Synthesis din cauza seturilor de funcții adăugate pe care le obțineți cu doar doi dolari mai mult pe lună. Reparația gratuită a site-ului web este una dintre cele mai bune funcții în care ați putea investi vreodată ca proprietar de site-uri de afaceri mici. Chiar dacă aveți o lățime de bandă nelimitată cu Web Synthesis, majoritatea întreprinderilor mici nu au cu adevărat folos pentru nimic nelimitat la etapele de construcție ale unei campanii.

Câștigătorul în ochii mei este WPEngine, pur și simplu bazat pe experiențele mele cu ei de-a lungul anilor despre care poți citi în recenzia mea WP-Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map